Το σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο αποφασίζει και επίσημα τη φτώχεια των Ελλήνων

Συνεδριάζει σήμερα στις 12:30 το Υπουργικό Συμβούλιο, με κεντρικό θέμα τις μειώσεις μισθών στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα.

Μάλιστα, θα υπάρξει και πράξη Υπουργικού Συμβουλίου με την οποία θα αποφασίζεται η έναρξη ισχύος, από την 1η Μαρτίου, των περικοπών στους μισθούς και τις συντάξεις.

6 σκέψεις σχετικά με το “Το σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο αποφασίζει και επίσημα τη φτώχεια των Ελλήνων”

 1. Άσχετο τελείως, που είναι το θέμα με το κόμμα του Καμμένου που ήταν πάνω πάνω από όλα τα άλλα θέματα; Χθες το βράδυ που μπήκα ήταν εκεί, σήμερα δηλαδή τώρα δεν είναι! Τι έγινε.

  Μου αρέσει!

 2. Εγώ θέλω να δω αυτό το ηλίθιο πλάσμα τον Άδωνι να βγαίνει και να λέει ότι ψήφισε την δουλεία για να έχουμε συντάξεις των 300 ευρώ.
  Αλήτες, τόσες θα σας κάνουμε τις βουλευτικές συντάξεις και πολύ σας είναι.

  Κάποιος που έχει δουλέψει 30 χρόνια θα πάρει τρεις και εξήντα και κάτι χθεσινές σαν την Καϊλή που θα αποφασίσουν για το πόσο φτωχοί θα γίνουμε, θα παίρνουν 6.000 +, επειδή ξυνόταν στη βουλή έξι χρονάκια σκάρτα, και θα περιφέρονται σαν εισοδηματίες με το αίμα των Ελλήνων φορολογουμένων …. αν είναι δυνατόν.

  Μου αρέσει!

 3. Ερώτηση: Οι τοκογλύφοι που μας έχουν δανείσει, κατά τους κυβερνώντες μας οφείλουν να λάβουν τα χρήματα τα τους ως το τελευταίο cent. Οι εργαζόμενοι που δάνειζαν 30 και 35 χρόνια τα χρήματα τα τους στα Ταμεία τους ώστε να λάβουν (αν δεν πεθάνουν) στα γεράματα τους μια σύνταξη, γιατί είναι λογικό να υποστούν αυτή την τραγική μείωση? Δανειστές δεν είναι και οι δύο?

  Μου αρέσει!

 4. Αλήθεια, γιατί οι μισθοί των βουλευτών δεν ευθυγραμμίζονται με το ενιαίο μισθολόγιο; Και γιατί δεν κόβονται μαχαίρι αμοιβές συνεδριάσεων, μετακινήσεις,χρήσεις δωρεάν αεροπλάνων κλπ.;
  Και γιατί παραμένουν τόσα γκόλντεν αγόρια και θηλυκά στα Υπουργεία; Ποιόν ρώτησαν κι απασχολούν συμβούλους, παρασυμβούλους, αστυνομικούς, οδηγούς κι έναν εσμό αμειβόμενων από μας;

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s