Επιθετικές δηλώσεις από τον Μηταράκη που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

k014f01cns30Εντέλει είχε δίκιο ο ΕΜΚΒ που έλεγε ότι επίτηδες είχε αποτραβηχτεί ο Μηταράκης αφού ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας και δεν θα μπορούσε να αναπαράγει τις παπαριές των νενέκων. Άλλωστε ο Νότης ήταν ο μόνος που είχε αποκαλύψει την μεθόδευση του Βρετανικού δικαίου (και μετά …εξαφανίστηκε). Δείτε τώρα τον Νότη σε γραμμή …Πούτιν, που νομίζετε; Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου όπου συναντήθηκε με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο! Δήλωσε λοιπόν: «Η Αθήνα έκανε το βήμα που της αναλογούσε σε σχέση με τη νέα Δανειακή Σύμβαση. Τώρα απομένει να κάνει και η Ευρώπη το δικό της βήμα, να εκπληρώσει τις δικές τις δεσμεύσεις».
Θυμάστε τι είχε πει ο Πούτιν όταν ανέλαβε την Ρωσία μετά τον Γιέλτσιν, απευθυνόμενος στο ΔΝΤ όταν τον εκβίασαν με την μη παροχή της δόσης των 4,5 εκ. Δολλαρίων; “Η Ρωσία έχει κάνει τις κινήσεις που της ζητήθηκαν, τώρα είναι η σειρά του ΔΝΤ να πράξει το ίδιο”!!

Όχι ρε παιδιά, δεν είναι Τσάβες ο Μηταράκης, αλλά άνθρωπος του ιδιωτικού τομέα δεν μπορεί να κάνει και τον μαλάκα…

Ο Νότης όμως δεν σταμάτησε εκεί. Αμφισβήτησε ευθέως την τρομοκρατία της επιστροφής στην δραχμή αποκαλύπτοντας ότι: «Η Συνθήκη για την δημιουργία της Ευρωζώνης είναι αμετάκλητη. Είναι μία αμετάκλητη δέσμευση των κρατών μελών που συμμετέχουν στο κοινό νόμισμα. Οποιαδήποτε συζήτηση ή πιθανή διαδικασία προς την αντίθετη κατεύθυνση θα ακύρωνε στην πράξη τον λόγο ύπαρξης του κοινού νομίσματος, που είναι  η ολική απομάκρυνση του συναλλαγματικού κινδύνου μέσα στην ευρωπαϊκή αγορά.  Στόχος τελικά, σε βάθος χρόνου πρέπει να είναι η Ευρωζώνη των 28, όχι μία Ευρώπη δύο ή πολλαπλών ταχυτήτων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ