12.02.2012 – Ο βιασμός ενός ολόκληρου έθνους κορυφώνεται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού επέτρεψαν για σειρά ετών τον βιασμό της «μάνας», τώρα παραδίνουν και τα «παιδιά» της στα νύχια των καθαρμάτων…

nicolas poussin the rape of the sabine women wga18296Λέγεται, πως «ο βιασμός είναι το μόνο έγκλημα όπου το θύμα πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του» ενώ συμβαίνει συνήθως το αντίθετο, δηλαδή ο κατηγορούμενος πρέπει να αποδείξει ότι είναι αθώος (αν είναι).

Στο τόπο μας, για μια ακόμη φορά, συνέβη το αποτρόπαιο: Βιάστηκε ένας ολόκληρος λαός. Και αυτό συνέβη, μέσα στον λεγόμενο «ναό της δημοκρατίας», την ίδια στιγμή που τα παιδιά αυτής της πατρίδας διαμαρτύρονταν απ’ έξω σπαραχτικά.

Οι βιαστές είναι οι διεθνής εξουσιαστές, οι οποίοι, χρηματίζοντας τους «πατερούληδες» του έθνους, εκτονώνουν εδώ και χρόνια τα ζωώδη ένστικτά τους επάνω στο κορμί αυτής της χώρας, φτάνοντας εχτές σε ένα θριαμβευτικό κρεσέντο. Σαν να μην έφτανε όμως αυτό το έγλημα, έβαλαν τους ίδιους τους «προστάτες» του έθνους (Γ. Παπα-κωνσταντίνου, Γ. Παπα-νδρέου, δηλαδή κάποιους παπατζήδες) να διασύρουν την χώρα (το θύμα) διεθνώς και να χτυπούν τα παιδιά της (τον λαό) γυρίζοντάς τα τώρα ανάποδα, κυριολεκτικά, (με έναν νέο “παπά” τώρα στο τιμόνι της χώρας) παίρνοντας τους ότι έχει απομείνει ακόμα στις τσέπες τους…

Επειδή έχω γράψει αρκετά, και έχω ειλικρινά κάπως κουραστεί με την θεωρία και τις αναλύσεις, ανέσυρα απλά ένα άρθρο από το παρελθόν και το δημοσιεύω εδώ σήμερα, διότι πιστεύω πως αγγίζει κάπως την ουσία του ζητήματος, που είναι για μένα η αιτία του κακού. Πρόκειται, όχι για τους «βιαστές», γιατί αυτοί είναι έτσι κι αλλιώς εκεί …έξω, αλλά για τους «πατέρες» του έθνους, που αφού επέτρεψαν για σειρά ετών τον βιασμό της «μάνας», τώρα παραδίνουν και τα «παιδιά» της στα νύχια των καθαρμάτων…

*

Ποιοι οδηγούν τους παρασιτικούς στην εξουσία; Ποιοι είναι οι στόχοι; (βλέπε εδώ)

Πέρσι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο κάποιο ντοκουμέντο, το οποίο φανερώνει την διασύνδεση της οικογένειας Παπανδρέου με την περιβόητη οικογένεια Ροκφέλερ(*) και υποστηρίχτηκε, πως αυτοί ήταν εκείνοι που χρηματοδότησαν την ίδρυση του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, μετά από εισήγηση της αμερικανικής κυβέρνησης. Αν αυτή η είδηση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αυτό δεν έχω την δυνατότητα να το ελέγξω, αλλά και δεν πρόκειται να το επιδιώξω, διότι όταν τον ρώτησαν τον ΓΑΠ γιατί δεν έκανε δημοψήφισμα για την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, αυτός απάντησε: «…διότι η απάντηση θα ήταν προφανής». Έτσι κι εγώ λοιπόν απαξιώ να ερευνήσω για την επαλήθευση της ανωτέρω είδησης, διότι η επιβεβαίωση είναι …προφανής: Χωρίς λεφτά δεν γίνεται ΑΛΛΑΓΗ!

Και ποια ήταν η «αλλαγή» που ευαγγελίστηκε το «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ; Αλλαγή προς το καλύτερο; Αλλαγή προς την πρόοδο και την ανάπτυξη; Τι φανερώνουν τα γεγονότα; Η μόνη αλλαγή που βλέπω εγώ, είναι η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ του ελληνικού πληθυσμού και της χώρας γενικά, σε σημείο τέτοιο, που αν κάποιος βρισκόταν σε αφασία τα τελευταία τριάντα χρόνια και ξαφνικά επανερχόταν σήμερα, θα νόμιζε ότι βρισκόταν στην ΚΟΛΑΣΗ…

Αυτή είναι η αλλαγή!

Οι ιστορικές μαρτυρίες που έχουν έρθει στο φως, φανερώνουν, πως οι χρηματοδότες κάθε είδους επανάστασης και κάθε είδους πολέμου έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Και τα χαρακτηριστικά αυτά δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας ή παρερμηνείας  για την τελική ετυμηγορία, διότι κανένα καμουφλάζ πράγματι και καμιά δύναμη δεν θα καταφέρει τελικά να τους γλυτώσει από την καταδίκη που θα υποστούν από την ίδια την ζωή, την οποία έχουν τόσο περιφρονήσει και απαξιώσει!

Πολλοί έχουν κάνει διαχρονικά το λάθος να επικεντρώσουν τα πυρά της κρίσης ενάντια στον διεθνή Σιωνισμό, και να θεωρήσουν ότι μόνο αυτοί ευθύνονται για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας. Το λάθος δεν είναι το ότι έχουν εξάρει τον ρόλο τους σ’ αυτό, αλλά μάλλον στο ότι δεν διέκριναν το γεγονός ότι αυτοί πλαισιώνονται από μια τεράστια πλειάδα υποστηρικτών και λακέδων. Ανθρώπους άπληστους, διεφθαρμένους, ποταπούς, επικίνδυνους… που δεν ήταν όμως ούτε Εβραίοι, ούτε είχαν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σιωνιστικά ιδεώδη. Ήταν απλά άνθρωποι που είχαν ένα μόνο ιδανικό και αυτό ήταν  Ο ΕΑΥΤΟΣ τους. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, οι Σιωνιστές δεν θα ήταν τότε παρά μόνο μια από τις πολλές εθνικιστικές ομάδες που υπάρχουν σε όλους τους λαούς.  Ξεχώρισαν όμως και έφτασαν να γιγαντωθούν γιατί βρήκαν πρόσφορο έδαφος!

Τέτοια «παράσιτα»  υπάρχουν και υπήρξαν παντού, σε όλες τις χώρες, σε όλους τους λαούς, σε όλες τις φυλές. Και τέτοιοι υπάρχουν και σήμερα, ίσως ακόμη και στη …διπλανή μας πόρτα.

Μόνο όταν το συνειδητοποιήσουμε αυτό, θα καταλάβουμε, πως το δηλητήριο της απληστίας, της ασυνειδησίας, και της διαφθοράς δεν είναι …προνόμιο κάποιας φυλής, αλλά ότι όλοι είμαστε επιρρεπείς σ’ αυτό και ότι εύκολα μπορεί να χάσουμε τον εαυτό μας και να τον ψάχνουμε μετά μέσα σε κάποια ερείπια!

Κανείς δεν είναι αλώβητος, ούτε κι αυτοί που προέρχονται από τον …Σείριο.

Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά και με ζουρνάδες
γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες
και τα γόνατά τους θα λυγίσουν,
οι τρανοί σου
και θα γίνουν των ραγιάδων

οι ραγιάδες…

Κωστής Παλαμάς
«Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου»

*

__________
(*)Σχετικά με τους στόχους των Ροκφέλερ: Ο σκηνοθέτης του Χόλιγουντ και παραγωγός ντοκιμαντέρ Ααρών Ρούσσο αποκάλυψε τις κυνικές ομολογίες του Νίκ Ροκφέλερ, που προσωπικά του είπε ότι ο τελικός στόχος της «ελίτ» είναι να δημιουργήσει έναν ελεγχόμενο μέσω μικροτσίπ πληθυσμό ότι ο πόλεμος για την τρομοκρατία είναι μια απάτη, ο Ροκφέλερ επίσης αναφέρθηκε και για «καταλυτικό γεγονός» που θα πυροδοτούσε τις εισβολές σε Ιράκ και Αφγανιστάν 11 μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου.
.
Ο Ροκφέλερ είπε επίσης στο Ρούσσο ότι τα ιδρύματα της δυναστείας του δημιούργησαν και χρηματοδότησαν το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση με πραγματικό στόχο να διαλύσει την οικογένεια και τα παιδιά να μεγαλώνουν από την κυβέρνηση, καθώς και ότι ο πληθυσμιακός αποδεκατισμός (προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου – ευγονική) ήταν πάντα ένας θεμελιώδης στόχος της παγκόσμιας «ελιτ».
.
O Ρούσσο είναι πιθανόν περισσότερο γνωστός από την παραγωγή του Trading Places στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Eddie Murphy αλλά μπήκε τελευταία περισσότερο στο προσκήνιο με το ξεσκέπασμα του εγκληματικού -με σκοπό το ιδιωτικό κέρδος- συστήματος της Federal Reserve, στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ «Αμερική: Από την Ελευθερία στο Φασισμό».
 .

***

ΔΗΜΟΦΙΛΗ