Οι μάσκες έπεσαν. Με Αγγλικό δίκαιο και το PSI και η νέα δανειακή…Τώρα πέστε μας θα το ψηφίσετε;;;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ;;;;
Δείτε τι προβλέπει η νέα Σύμβαση Διευκόλυνσης PSI Διαχείρισης Υποχρεώσεων, που κατατέθηκε χθες στην Βουλή για ψήφιση την Κυριακή.
Διαβάστε την σελίδα 28 του Παραρτήματος Ι…
Εφαρμοστέο Δίκαιο και Αρμόδια Δικαστήρια

Η παρούσα Σύμβαση και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.
Τα Μέρη υποχρεούνται να υπαγάγουν κάθε διαφορά που ενδέχεται να προκύψει σε σχέση με τη νομιμότητα, εγκυρότητα, ερμηνεία ή εκτέλεση της παρούσας Σύμβασης στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.
Ο Όρος 13(2) εφαρμόζεται προς όφελος του ΕΤΧΣ. Κατά συνέπεια, τίποτε από όσα αναφέρονται στον όρο 13(2) δεν εμποδίζει το ΕΤΧΣ από το να εκκινήσει διαδικασίες αντιδικίας (οι “Διαδικασίες”) στα δικαστήρια του Επωφελούμενου Κράτους Μέλους ή του εφαρμοστέου δικαίου της παρούσας Σύμβασης και το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος αποδέχεται αμετάκλητα την υπαγωγή στην αρμοδιότητα των ανωτέρω δικαστηρίων. Στο μέτρο που το επιτρέπει ο νόμος, το ΕΤΧΣ θα μπορεί να εκκινήσει παράλληλες Διαδικασίες σε περισσότερες από μια από τις ανωτέρω δικαιοδοσίες.
Το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδος παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό νόμο.

Διευκρινίζεται ότι η ίδια παράγραφος έχει συμεριληφθεί και  στηνΣύμβαση Διευκόλυνσης της Πιστωτικής Ενίσχυσης ΕΚΤ (σελίδα 32 Παράρτημα ΙΙΙ)

Δείτε τώρα στο Βίντεο που ακολουθεί τι απάντησε στις 2 Δεκ.2011,ο κ. Παπαδήμος για το θέμα..

Σε ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στην “Ώρα του πρωθυπουργού” για τους όρους της νέας δανειακής σύμβασης και για την χρήση του αγγλοσαξονικού δίκαιου,  απάντησε το πρωί στη Βουλή ο Λουκάς Παπαδήμος. Τόνισε ο κ. Παπαδήμος ότι, δεν έχει γίνει αποδεκτό το αίτημα των πιστωτών, να διέπονται οι δανειακές συμβάσεις από το αγγλικό δίκαιο…

Διαβάστε και το σχετικό Παράρτημα Ι (PSI) της νέας δανειακής

Διαβάστε και το Παράρτημα III (ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ)


http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/02/blog-post_3462.html

218 thoughts on “Οι μάσκες έπεσαν. Με Αγγλικό δίκαιο και το PSI και η νέα δανειακή…Τώρα πέστε μας θα το ψηφίσετε;;;”

 1. Δε φτάνει που εμφανίστηκε στην κ.ο. του, έξω φρενών και απειλώντας με αποκλεισμό του βουλευτές του που δε θα ψηφίσουν το μνημόνιο, αλλα συμμετείχε με αισχρό τρόπο στον εκφοβισμό του λαού, μιλώντας για χρεωκοπίες, πείνα και δελτία τροφίμων!!! Αυτός, ο Αντώνης Σαμαράς, που θα μας έσωζε από το μνημόνιο, θα είναι ο μόνος υπεύθυνος που θα φορτωθούμε και δεύτερο. Γιατί, τόσο προδότης και αυτός πια! Τόσο, που δεν το νοιάζει καν να αυξήσει τα ποσοστά του και να γίνει πρωθυπουργός, τον ενδιαφέρει μόνο να μας εξοντώσει, για να τηρήσει τα δικά του συμβόλαια. Αίσχος, αίσχος και για όσους τον ακολουθήσουν, όποιοι και αν είναι. ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!!

  Like

 2. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ!

  “Ξέρετε ποιός είμαι, λέω όχι (στο μνημόνιο) και όταν λέω όχι εννοώ όχι και έχω λόγο και τον τιμώ, κάποτε αρνήθηκα να υποχωρήσω και έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου, ύστερα γύρισα και δεν γύρισα για να υποχωρήσω..και το λάθος το σημερινό δεν το συνυπογράφω..(χειροκροτήματα)”

  Αυτός ο τύπος περιμένει να τον τιμήσουν οι Έλληνες με την ψήφο τους. Αρλουμπολογίας Λαζαρίδη η ομιλία του στην Κ.Ο. της Ν.Δ.

  Πως τον λέμε αυτόν που δεν τιμά τον λόγο του στην Ελληνική ; ΑΤΙΜΟ

  Άξιος μόνο για την χλεύη της Ντόρας (κυρίως) και του ΓΑΠ είσαι Σαμαρά. ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Like

  1. Μέχρι που μου περνάει απο το μυαλό μήπως του δίνουν τίποτα για να τον ορίζουν άλλοι, αν κρίνω και απο το ύφος του! Μα τι να πώ βρε αδερφέ!

   Like

   1. Κάπου στον Σαίξπηρ λέει ο ηγεμών , ίσως στο Μάκβεθ, πως μπορώ να έχω οποιαδήποτε συμπεριφορά, να κλαιω ναγελώ, να φαινομαι συμπασχων, αμείλικτος και ότι άλλο,
    προκειμένου να επιτυχω τους στοχους μου….

    Like

 3. Οι Έλληνες είναι οι νέοι Εβραίοι.Είναι ένα γερμανικό οικονομικό ολοκαύτωμα. Το σχέδιο για το χρέος της Ελλάδας υπήρχε εδώ και χρόνια. Θα κάνουν το ίδιο στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Είναι το Δ’ Ράιχ. Η Ελλάδα δεν μπορεί να ξεχρεώσει. Οδεύει για την τελική λύση. Και το ΔΝΤ, το οποίο θα αρπάξει τις υποδομές όπως των τρένων, θα οδηγήσει τους Έλληνες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για την τελική λύση Η κυβέρνηση είναι βαλτή από τους τραπεζίτες. Οι Έλληνες χρειάζονται μια επανάσταση, να ανατρέψουν την κυβέρνηση και να επανακτήσουν την ανεξαρτησία τους”

  Like

   1. Ποιος λογοκρινει τα βιντεο ?
    Γιατι “αυτο το βιντεο δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σας” ?
    Σε ποια χωρα ειναι διαθεσιμο ωστε να μπορουμε να το δουμε ?
    Μηπως πρεπει να βρουμε αλλο τροπο μεταδοσης ?
    Κατι σημαντικο θελουν να μας κρυψουν !

    Μηπως πρεπει ολα αυτα τα βιντεακια να τα πουλα σε DVD το olympia.gr ?
    Δεν πιστευω να μας απαγορευσουν να τα βλεπουμε και στο σπιτι μας…

    Like

 4. Παρακαλώ δείτε το και αποφσίστε

  σημ. Κάντε αντιγραφή και επικόληση του link στην γραμμή διευθύνσεων του browser που χρησιμοποιήτε γιατί το ο σύνδεσμος ΔΕΝ δουλεύει από εδώ μέσα απευθείας.

  Like

 5. NA ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

  Like

 6. Μιάς και εδώ οι περ/ροι είστε ν.δ. και ξέρετε τα του οίκου σας και τον σαμαρά,ας μάθετε τη δουλειά είχε ο αντωνάκης στο Βερολίνο το Μάρτιο του 2011 να πείτε και σε μας!
  Ξυπνάτε πλέον!Μόνοι μας θα παλέψουμε,μόνοι μας θα νικήσουμε!
  Τέρμα πια στις αυταπάτες!!

  Like

 7. Δεν είμαι νομικός ούτε διεκδικώ δόξα νομικού, αλλά από ότι διαβάζω στη σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης αναφορικά με το “Εφαρμοστέο Δίκαιο”, η Ελλάδα δηλώνει ότι παραιτείται αμετάκλητα από την ασυλία της σε όλα… Και στην εκτέλεση των αποφάσεων. Και η παραίτηση από την ασυλία, πιστεύω ότι είναι το κρισιμότερο. Και τα γίδια όπως τα αποκαλεί ο φίλος ΠΠ, καλούνται να ψηφίσουν αυτή την επαίσχυντη ρήτρα. Και τα γίδια θα ψηφίσουν. Διότι τα γίδια δεν σκέφτονται, πηγαίνουν όπου τα πάει ο τσοπάνης, ακόμη και αν είναι βλάκας.

  Κάποιος που διαθέτει νομικές γνώσεις, ας μας διαφωτίσει σχετικά.

  Η Γερμανία δεν είχε παραιτηθεί από την ασυλία της και με βάση αυτό δικάστηκε στη Χάγη. Η Χάγη απεφάνθη ότι κανένας ιδιώτης δεν μπορεί να κατασχέσει κρατική περιουσία της Γερμανίας, διότι η Γερμανία απολαμβάνει ασυλία, λόγω εθνικής κυριαρχίας (ετεροδικία).

  Like

  1. Δίκιο έχεις. Με το αγγλικό δίκαιο μόνο ακίνητα (πλην πρεσβειών) στο εξωτερικό μπορούν να κατασχεσουν.
   Τα ακίνητα στην Ελλάδα και να μπορούσε (που δεν υπάρχει περίπτωση) να τα επιδικάσει ο αγγλος δικαστής, πως θα τα χάσουμε? Θα έρθει ο ξένος δικαστικός επιμελητής και θα πει: γεια σας θέλω αυτο το οικοπεδάκι με θεα Ακρόπολη?
   Αυτα γίνονται μόνο στο κρανίο ανθρώπων χωρίς εγκέφαλο.

   Like

 8. Θέλω όμως να μάθω, με τη καρδιά και τι ψυχή, θα πάνε τα γίδια να δώσουν θετική ψήφο στη δανειακή σύμβαση, ένα περίπλοκο νομικό κείμενο (που ασφαλώς δεν το συνέταξαν δικολάβοι της πλάκας), που για να το κατανοήσουν θα πρέπει καθίσουν στο θρανίο και να παρακολουθήσουν εντατικά σεμινάρια πολλών ωρών από ειδικούς καθηγητές.

  Με ποιο δικαίωμα τα γίδια, θα δέσουν τη χώρα με αλυσίδες;

  Like

 9. Η Ξενογιαννακοπούλου είπε οτι το μνημόνιο δεν έχει γραφεί στην Ευρώπη αλλά σε άλλα κέντρα. Άρα έχει γραφεί στην Νέα Υόρκη;;;..από τους συνεργάτες του Στρός Καν και της Λαγκάρντ εν Ελλάδι…ποιοί είναι αυτοί;;; Mind The GAP between Athens and New York…Papadimοsamaras…….

  Like

 10. Ο Αντωνάκης ο κωλοτούμπας, δηλώνει ότι μόλις τελειώσει το PSI, θα ζητήσει εκλογές. χα χα. χο χο!

  Πρώτο εύχομαι να μη φθάσουμε εκεί και αύριο η προδοσία να ανατραπεί στη βουλή. Υπάρχει μια ελπίδα οι μνημονιακοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να κάνουν και αυτοί τη δική τους κωλοτούμπα και να μη ψηφίσουν τα μνημόσυνα.

  Δεύτερο. Αν φθάσουμε στο PSI και στη συνέχεια ο Αντωνάκης ζητήσει εκλογές για να αναλάβει αυτοδύναμος πρωθυπουργός (εδώ γελάμε), να τον ξαναβγάλει στη σέντρα ο έτερος κωλοτούμπας δίνοντας ψήφο στη κυβέρνηση Παπαδήμου. Παλιά του τέχνη κόσκινο…

  Απίθανο θα πει κάποιος… Αλλά πείτε μου, ποιος περίμενε όλες αυτές τις ανατροπές; Ποιος μπορούσε να σκεφτεί τον Μάιο του 2010, ότι κάποια στιγμή μετά από 21 μήνες, ότι ο αντιμνημονιακός Αντωνάκης, θα έκανε μια μεγαλειώδη κωλοτούμπα, θα εξελισσόταν σε σφοδρό υποστηρικτή του μνημονίου 2 και θα ψήφιζε το Βρετανικό δίκαιο και την παραίτηση της χώρας από την ασυλία της; Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα έθετε και ζήτημα πειθαρχίας.

  Like

  1. Προσωπικώς το κατάλαβα απολύτως στην Θεσσαλονίκη όταν είπε: Έγώ δεν θα χάσω δόση…”
   Κρύο νερό…κρύσταλλο…

   Like

  2. Αντωνάκης ο κομανέτσης.
   Αντωνάκης ο μνημονιακός.
   Έμεινε μόνος του να στηρίζει τον τζέφρι με χέρια και με δόντια.
   Να σώσει το συμφοιτητή.

   Ποιός θα το έλεγε πριν μερικές εβδομάδες ότι ο Αντωνάκης, χέρι-χέρι με το δοσίλογο τζέφρι θα απαιτούν κομματική πειθαρχία για την υπογραφή του μνημονίου2 !!!
   Μέχρι και ο Καρατζαφέρνης,μετρ της κολοτούμπας, τους φοβήθηκε και έφυγε.
   Ιλαροτραγωδία….

   Like

  3. Φίλε Αρματιστή, θυμάσαι πως τα λέγαμε στη λυκοφωλιά των γλυφτών….

   Ντάξει ο Κομανέντσης την έκανε την κωλοτούμπα,

   χοντρή, μεγαλοπρεπή, ωστόσο τα σημάδια τού δωσιλογισμού τα έδειχνε

   αυτοί ήθελα να΄ξερα δεν έχουν ίχνος προσωπικής αξιοπρέπειας και εξευτελίζονται κάνοντας κωλοτούμπες σαν χιμπατζήδες σε τσίρκο;

   Απο αντιμνημονιακοί σε σφόδρα φιλομνημημονιακοί εις τον κύβο μάλιστα;

   εβριζαν την Ντορα και τον Καρατζαφυρερ , και τωρα γλύφουν εκει που εφτυναν….

   Τι συμφέροντα έχουν για να αποδέχονται τέτοιου βαθμού προσωπικό εξευτελισμό;

   Like

 11. 2 μερες χωρις τηλ. !! το συστημα δε θελει σχολια μου. τους εχουμε τσακισει. οποιος λυγισει τωρα πεθαινει μαζι με την Πατριδα. Αυριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  Πανο. εχω βρει κ τα 15δισ τοθ ομολογου Μαρτιου για μα ξετιναξουμε τους εκβιαστες.

  ΠΠ

  Like

  1. ΠΠ

   ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΔΙΣ

   ΤΩΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ…..

   Like

   1. λες να ασχοληται με καθε φτηνοπρακτωρισκο ο καμμενος ρε γελοιε?
    αντε και παρε καμμια π@π@

    Like

   2. @ΚΥΡΙΕ Π@Π@

    ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ????
    ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ??
    ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ????

    ΕΤΣΙ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΦΤΗΝΟΠΡΑΚΤΩΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ???

    Like

   3. Γιώργο Π. πάρε χαρτάκι για την αγχόνη,αφού σ’ αρέσει η Ελλάς. Μη σε χάσουμε εκεί στα διεθνή,τζογαδόρε που βοηθάς και κόσμο….

    Like

   4. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ….

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ,,,,

    ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ,ΜΟΝΟ ΑΠΟΖΗΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ…

    ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ???
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….

    ΘΕΛΕΙΣ ΑΟΡΑΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ???
    ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ!!!!….

    Like

   5. Δε χρειάζομαι αποδείξεις για την αριστερά.Συμφωνώ σε αυτά που λες.
    Διαφωνώ στο οτι η ευρώπη θα αναθεωρήσει οτιδήποτε.Αποικιοκράτες είναι και ξεμπροστιάζονται στο όνομα της Ε.Ε.!
    Δεν είμαι αριστερός.Ούτε υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτος.Δε θέλω αυξήσεις.Δικαιοσύνη θέλω για αρχή και ανεξάρτητο κράτος επιτέλους!

    Like

   6. ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ…
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ…..

    Like

 12. Ρε παιδιά είδατε το Σαμαρά να μιλάει στη ΚΟ ομάδα της ΝΔ λες και άκουγες τον ΓΑΠ να μιλάει στην ΚΟ του Πασοκ στο πρώτο μνημόνιο θα τρελαθούμε εντελώς.Επίσεις το ΜΕΓΚΑ μετέδωσε ότι θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες μέχρι τον Ιούνιο (προβλέπεται στο μνημόνιο). Άλλα δεν μας είπε ο Κ.Σαμαράς?

  Like

 13. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ……. όποιος βουλευτής δεν τον ψηφισει είναι “ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ” …. λες και αυτοι που τον ψήφισαν δεν υπάρχουν. Υπαρχουν μονό όσοι ακολουθούν τους προδότες…..Γιατί αλήθεια να σωθεί μια τέτοια ΦΑΡΑ ανθρώπων μαζί με τους υπόλοιπους; ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ήταν που επιπλέανε σαν ΤΑ ΣΚΑΤΑ στην Ελλάδα και όλοι το ξέρουμε. Και δυστυχώς είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας…..

  Like

 14. Μπείτε στο …… να δείτε τι γράφουν οι άνθρωποι στα σχόλια για τον Σαμαρά τον ηγέτη που τους έπεισε με την ομιλία του στη ΚΟ της ΝΔ, να φρίξετε. Οχι ενα αλλά δέκα μνημόνια θέλουμε.

  Like

 15. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ…

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ…
  ΣΤΟ ΝΟ39 ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ….

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ????

  Like

  1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….

   ΟΠΟΤΕ…..

   ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΠΟΨΕ Τ’ΟΜΟΡΦΟ Τ’ΟΜΟΡΦΟ Τ’ΑΠΟΒΡΑΔΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ,ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…….

   Like

 16. -Τα έσοδα από την ιδιωτικοποίηση των χρηματοοικονομικών και μή χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων δεν υποκαθιστούν τις προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα ληφθούν υπ’όψιν κατά την εκτίμηση του βαθμού συμμόρφωσης προς τα ετήσια ανώτατα όρια του ελλείμματος γενικής κυβέρνησης όπως αυτά ορίζονται στο παρόν μνημόνιο και στην Απόφαση του Συμβουλίου.
  -Αλλαγές σε συνταξιοδοτικά ταμεία με κατά μέσο όρο υψηλές συντάξεις ή που
  λαμβάνουν υψηλές επιχορηγήσεις από τον προϋπολογισμό, με σκοπό την εξοικονόμηση τουλάχιστον 300 εκατομμυρίων
  -Συγκεκριμένα, η Κυβέρνηση θα μεταβιβάσει στο ΤΑΙΠ- όλα τα περιουσιακά
  στοιχεία τα οποία αναμένονται να αποκρατικοποιηθούν το 2012 και το 2013 κατόπιν αιτήματος του ΤΑΙΠ
  -Η Κυβέρνηση θα προετοιμάσει μία φορολογική μεταρρύθμιση η οποία αποσκοπεί στην απλοποίηση του φορολογικού συστήματος, στην εξάλειψη των απαλλαγών και των προνομιακών καθεστώτων, συμπεριλαμβανομένης και της διευρύνσεως των βάσεων, πράγμα το οποίο θα επιτρέψει μία βαθμιαία μείωση των φορολογικών συντελεστών καθώς θα βελτιώνεται η απόδοση των εσόδων.
  -Μέχρι τον Ιούνιο του 2012 η Κυβέρνηση θα αναθεωρήσει τις αντικειμενικές αξίες της ακίνητης περιουσίας για να τις ευθυγραμμίσει σε μεγαλύτερο βαθμό προς τις τιμές της αγοράς.

  Επειδή δεν θα αυξάνονταν οι αντικειμενικές δεν θα μειώνονταν οι επικουρικές και δεν θα έμπαιναν νέοι φόροι.
  Οτι εισπράττουμε δε από πωλήσεις δεν θα συνυπολογίζεται στον καθορισμό του ελλείμματος.

  Like

 17. Τζάμπα μάγκες είστε ρε παιδιά…
  Πολύ φωνή, πολύ χαμός, άντε και να ρίξουμε καμμιά καγκελόπορτα της Βουλής…

  Αποτέλεσμα?

  0

  ‘Ο,τι θέλουν μας κάνουν και θα μας κάνουν.

  Λυπάμαι φυσικά γι’ αυτό, αλλά είναι η πραγματικότητα.

  Like

 18. Τι θα κάνει λοιπόν ως Πρωθυπουργός ο Σαμαράς;

  Εδώ δεν μπορεί να πεί όχι, όταν είναι στην αντιπολίτευση, θα πεί όχι όταν είναι Πρωθυπουργός;

  Θα κάνει άλλη μια τεράστια κωλοτούμπα στο θέμα του ΦΠΑ π.χ., έτσι δεν είναι;

  Δεσμεύτηκε ότι θα μειώσει τον ΦΠΑ από 23% σε 19%.

  Κι αν η τρόικα πεί “όχι δεν θα τον μειώσεις, γιατί έτσι γουστάρουμε ρε μαλάκα!” όπως δηλαδή λέει συνεχώς μέχρι σήμερα, τι θα κάνει ο Σαμαράς; Θα σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης τότε; Και γιατί δεν το σηκώνει τώρα;

  Τι θα κάνει με το χαράτσι της ΔΕΗ που δεσμεύθηκε ότι θα καταργήσει; Αφού αν το καταργήσει θα χαθούν 2 δις, άρα δεν μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος για τον οποίο δεσμευθήκαμε. Θα ξανακάνει μια γιγαντιαία κωλοτούμπα και θα κρατήσει το χαράτσι, επειδή .”δεν γίνεται αλλιώς”.

  Ξέρετε τι μας ενοχλεί ως taxalia και το ΄παμε χιλιάδες φορές;

  Ότι σιχαινόμαστε την ανακολουθία των πολιτικών. Γι΄αυτό τα χώνουμε στον Παπανδρέου, τόσο καιρό. Για έναν και μοναδικό λόγο: γιατί προεκλογικά μιλούσε για αυξήσεις μισθών και συντάξεων και μετεκλογικά έκανε μειώσεις. Φυσικά προέβαλλε δικαιολογίες για αυτό.Πάντα υπάρχουν δικαιολογίες.

  Αυτό ακριβώς θα κάνει κι ο Σαμαράς. Θα κάνει ΚΑΙ αυτός μια τεράστια κωλοτούμπα, θα συνεχίσει να διαχειρίζεται με τον ίδιο αναποτελεσματικό τρόπο την κρίση και δεν θα τηρήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ προεκλογική του δέσμευση.

  Ε, λοιπόν, ο φαύλος κύκλος που πρέπει να τελειώνει με φωτιά και τσεκούρι σε αυτό το γαμημένο κωλοκράτος, είναι ακριβώς αυτή η γαμημένη ανακολουθία των πολιτικών. Να “δεσμεύονται” προεκλογικά και όταν γίνονται κυβέρνηση να “ανακαλύπτουν” ότι “δυστυχώς” οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν τους επιτρέπουν να κάνουν όσα υπόσχονταν.

  Αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώνει δια πυρός και σιδήρου. Όσο αίμα κι αν χρειαστεί, όσες θυσίες, όσος πόλεμος, ο ελληνικός λαός, δεν πρέπει να επιτρέψει να ξαναβγούν πολιτικοί απατεώνες που άλλα λένε προεκλογικά και άλλα κάνουν μετεκλογικά.

  Πρέπει να το επιβάλλει δια της μάχαιρας! Τελεία και παύλα. Αρκετά πλήρωσε ο Ελληνας τους ψεύτες πολιτικούς.

  Αν δείτε κ.Σαμαρά ότι δεν μπορείτε -για τον “χ” ή “ψ” λόγο- να κάνετε αυτά που υποσχεθήκατε, ότι δεν μπορείτε να εφαρμόσετε την οικονομική πολιτική που σχεδιάσατε για την “επανεκίννηση της οικονομίας” πάρτε δρόμο! Ξεκουμπιστείτε! Από τώρα! Όχι άλλες κωλοτούμπες!

  Μη διανοηθείτε να μείνετε στην εξουσία ούτε μία μέρα, αν δεν μειώσετε τον ΦΠΑ, ένα (-1-) λεπτό μετά την ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων. Στο δεύτερο λεπτό θα αρχίσουμε να σας βομβαρδίσουμε ανελέητα από δώ.

  Και αυτό είναι δέσμευση. Και επειδή εμείς οι μπλόγκερς δεν είμαστε τυχοδιώκτες πολιτικοί κωλοτούμπες, θα τηρήσουμε τη δέσμευσή μας.

  Σας το ξαναλέμε με όλη τη δύναμη της φωνής μας: αν νομίζετε ότι για οποιονδήποτε λόγο και αιτία (δεν μας ενδιαφέρει, δεν θέλουμε να ακούσουμε τη διακαιολογία, όποια κι αν είναι), δεν θα μπορέσετε να μειώσετε τον ΦΠΑ, αμέσως, μην κατεβαίνετε στις προσεχείς εκλογές. Μην κατεβαίνετε στις εκλογές. Παραιτηθείτε από τώρα, πάρτε τη Γεωργία και τα παιδιά σας και δρόμο.

  Αρκετά με τους παπατζήδες. Αφήστε να γίνονται πολιτικοί αυτοί που κάνουν στην κυβέρνηση, αυτά που υπόσχονται στην αντιπολίτευση.

  Αυτό το τσίρκο τον Παπανδρέου, αυτόν τον γελοίο παπατζή, τον αρχιψεύτη, τον πολιτικό απατεώνα, τον έστειλε ο λαός ήδη στο διάολο, εκεί που πρέπει να πηγαίνει κάθε πολιτικός που άλλα λέει κι άλλα κάνει.

  Κανονίστε την πορεία σας λοιπόν…σας τα ΄παμε έγκαιρα

  Like

 19. Ξαναγράφω το παραπάνω σχόλιο μου αυτούσιο:

  Γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι Σόρος κ Σία ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ την χρεωκοπία για την Ελλάδα μέσω ΓΑΠ και άλλων δωσιλόγων τους εδώ και 2 χρόνια; Για αυτό δεν έφεραν το ΔΝΤ, για να διαλυθεί η χώρα όπως και τόσες άλλες στην Ιστορία; Χαρά τους θα είναι να χρεωκοπήσουμε!! Δεν βλέπετε που ο ΓΑΠ έχει αφήσει ΕΠΙΤΗΔΕΣ λάσκα τους δικούς του βουλευτές να ψηφίσουν ΟΧΙ; Η Γερμανία απλά επειδή είναι μια ζωή αυταρχική και στενοκέφαλη θα τα χάσει πάλι όλα με την ΗΛΙΘΙΑ επιμονή της για αυτήν την επιβολή των προτάσεων ΔΝΤ στην Ελλάδα, οι οποίες μόνο περεταίρω ύφεση και δυσκολία αποπληρωμής θα φέρουν. Ο Λαός ΔΕΝ φοβάται τη χρεωκοπία (και καλά κάνει, αυτό μας έλειπε να φοβόμασταν), αλλά αυτή δεν πρέπει να έρθει ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ τα παγκόσμια ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΟΡΟΣ και οι ακόλουθοί τους! Το είπε η ΔΙ@ΜΑ&@$@ΠΟΥΛΟΥ ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να βάλει και την ΝΔ στο κάδρο. Και το πέτυχε!!! Δυστυχώς..

  Και συμπληρώνω: ΓΑΠικοί, όπως η Παναρίτη ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ είναι μέρος αυτού του συστήματος ΔΝΤ-ΣΟΡΟΣ-Παγκόσμια Τράπεζα-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΑΠ-ΕΛΙΑΜΕΠ, δηλώνουν τώρα ότι διαφωνούν με την σημερινή ψήφιση, ενώ ουσιαστικά ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Οσο για τους Μερκοζί, ξαναλέω, ότι πιέζουν γιατί νομίζουν ότι θα πάρουν κοψίδια απο την Ελλάδα, αλλά για άλλη μια φορά θα είναι χαμένη η Ευρώπη συνολικά. Η Γερμανία (και η Γαλλία, η Ρωσία και άλλες χώρες) ούτε στο ένα εκατοστό δεν διαθέτουν το παγκόσμιο δίκτυο τρομοκρατίας και επιβολής συμφερόντων που έχουν οι ΗΠΑ (ίσως όχι η κεντρική κυβέρνηση, αλλά οι εταιρειοκράτες, οι τραπεζίτες και τα διάφορα γνωστά λόμπυ) και συνεχώς πετυχαίνουν πάντοτε τα πάντα! Αρα, θα τα χάσουν πάλι όλα, όπως έχασαν και στη Λιβύη και στη Γιουγκοσλαβία και στο Ιράκ και αλλού.

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ στον όλεθρο, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, εδώ και πολλά χρόνια.

  Θυμήθείτε!! Την υπόθεση με τα CDS που αποδεικνύουν τις προθέσεις ΓΑΠ περί χρεωκοπίας από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο 2009. ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ!!! ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και κανένας άλλος!!!

  Like

  1. Ενώ αλλιώς κερδίζει η Ελλάδα?Οι Μερκοζί να παν να γ@μ$8ουν.Να τα βρούν με τους πολίτες τους.Αφού δε μας θεωρούν ευρωπαίους,εμείς γιατί
   νοιαζόμαστε τόσο για τους αποικιοκράτες?

   Like

 20. PAPADIMO, ANOI3E… TWRA… OLA TA (8EO)KLEISTA… EPAGGELMATA NA DOYLEPSEI O KOSMOS.
  SPASE… TIS ISXYRES SYNTEXNIES ME THN KLHRONOMIKOTHTA KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS, THN MAYRH…/PARANOMH EMPORIA… AYTWN TWN ADEIWN KAI TOYS ANTISYNTAGMATIKOYS (ME APOFASH OLOMELEIAS SYMBOYLIOY EPIKRATEIAS) PLH8YSMIAKOYS KAI GEWGRAFIKOYS PERIORISMOYS STHN ASKHSH TWN EPAGGELMATWN GIA OSOYS EXOYN TA ANTISTOIXA PROSONTA.
  GAMA… FARMAKOPOIOYS, TARIFES, NTALHKERIA, SYMBOLAIOGRAFOYS KAI POLLOYS ALLOYS.
  EIDIKA OI FARMAKOPOIOI ME THN KLHRONOMIKOTHTA KAI TH MAYRH… AGORAPWLHSIA TWN KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS MESW METABIBASHS/SYSTEGASHS -EWS KAI 400.000 EYRW- TO EXOYN PARAKANEI…

  Like

  1. Φίλε τα λες πολύ καλά!
   Επιτέλους πρέπει να κάνουμε όσα η ευρωπη έκανε εδω και 10ετιες. Αλλιώς δεν έχουμε (και δικαίως) θέση στην ευρωπη!

   Like

 21. Ακόμα και το taxalia κράζει τον Αντωνάκη πλέον και καλά κάνει! Στο Facebook χαμός! Πανωλεθρία! Ουσιαστικά μόνο οι έμμισθοι του κόμματος μιλάνε υπερ Σαμαρά!
  Ας καθαρίσει τώρα ο Μουρ και η Μπακάλενα που διόρισε! Χα,χα! Ήταν που ήταν, με τέτοιους διορισμούς εκνέυρισαν ακόμα πιο πολύ τον κόσμο.
  Προφανώς θα περάσουν τα μέτρα και μετά θα μεταναστεύσουν αφού δεν βλέπω να μπορούν να σταθούν στη χώρα!

  Like

 22. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ!
  ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΧΡΕΩΓΡΑΦΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΟ ΠΙΣΤΩΤΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΚΑΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ (ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ, Ή ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
  ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗ, ΚΙΝΗΤΗ Ή ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ (ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ) ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ?
  ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ …ΑΡΜΑΔΑ ΘΩΡΗΚΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ?
  ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  Like

  1. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ;ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ;ΠΑΝΤΩςΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΩΡΗΚΤΑ.Τ’ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

   Like

 23. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ OLYMPIA ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΣ

  Like

 24. ΑΛΗΘΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ
  ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΝΑΙ 199 ΟΧΙ 74 . ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ
  ΚΑΙ Ο Κ.Κ.β. ΤΑΚΟΣΕΣ ΠΟΛΙ ΜΟΥ;;;ΕΣΥ Ο ΒΩΜΟΛΟΧΟΣ
  ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗ
  ΛΟΓΧΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΛΩ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
  ΣΤΑ ΜΩΡΑ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

  Like

 25. With havin so muc content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement?
  My blog has a lot of unique content I’ve either created myself orr
  outsourced but it seems a lot off it is popping it up all over the internet withoutt my permission. Do you know anyy solutions to help reduce content from being
  stolen? I’d genuinely appreciate it.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s