Σκοτεινό παρασκήνιο στην Δημοκρατική Αριστερά του Κουβελη με Ρεπουση και. Δραγώνα…

20120205-235708.jpg Αίσχιστο παρασκήνιο αποκάλυψε η εκπομπή Μακελειό 2 με τον Στέφανο Χίο. Εικόνες αδιαμφισβήτητες με Ρεπουση δίπλα στον Κουβελη αλλα και πληροφορίες πως στο νέο κόμμα φέρεται να εμπλέκεται και η κυρία Δραγώνα, το πρόσωπο που χαρακτηρίστηκε ως “απεχθές” και “πρέσβειρα της μισανθρωπίας”. Ένα περίεργο συνοθυλευμα γερμανοφιλων που κινούνται στις παρυφές του ναζιστικού ισλαμοφασισμού, φαίνεται να δικαιώνει όσους έβλεπαν το αποκρουστικό
πρόσωπο του Κώστα Σημίτη να καθρεπτίζεται στα ματιά του συμπαθητικού προσωπείου του Φώτη Κουβέλη…

41 thoughts on “Σκοτεινό παρασκήνιο στην Δημοκρατική Αριστερά του Κουβελη με Ρεπουση και. Δραγώνα…”

 1. Έλα να αρχίσουν να πέφτουν οι μάπες και στην ομάδα του Λιάκου…

  Όλη η φιλοσοφική βάλλεται από τους ιστορικούς του κώλου που το μόνο που παπαγαλίζουν είναι πόσο καλοί είναι οι Τούρκοι οι φίλοι μας…

  Ποια είναι η Ρε πούστη? Καθηγήτρια Γαλλικών μήπως? Που έλεγε ότι στο βιβλίο του συνωστισμού ο απλός πολίτης δεν είχε δικαίωμα άποψης ενώ αυτή…?

  Αλήθεια και το βλαμμένο του Σκατάη που δημιούργησε ανεξάρτητη Κρήτη πτυχίο Γαλλικής φιλολογίας δεν έχει?

  Τι σκατά άνθρωποι είναι αυτοί?

  Like

  1. Άνθρωποι???
   “Ερπετοειδή” θα ήθελες να γράψεις!

   ” ΤΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΣΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΡΩΣΥΝΗΣ ” ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ [Πριήνη 6ος αι.π.Χ.]

   Like

  2. Κουβελης: Ενας απο τους αχυρανθρωπους των οβριων στην Ελληνικη; Βουλη!

   —————

   Το ΚΙΣ ζηταεί να καταπολεμηθεί ο αντισημιτισμός και ο Ρατσισμός στην Ελλάδα!.. Μας κοροϊδεύει;

   Αν αυτοί που μας κυβερνούν είχαν πάνω τους έστω και λίγη τσίπα θα ζητούσαν απο τους Εβραίους να καταργήσουν πρώτα τις εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να γίνει ισραηλινός πολίτης και τον ιμπεριαλιστικό και δολοφονικό εποικισμό της Δυτικής Οχθης, και μετά βλέπουμε για τον αντισημιτισμό και ρατσισμό στην Ελλάδα.

   Σήμερα ενημερωνόμαστε από τα πρακτικά της βουλής:

   Ο Βουλευτής Αθηνών κύριος Φώτιος Κουβέλης κατέθεσε αναφορά με την οποία το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας ζητεί την ανάληψη και στήριξη πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού και του ρατσισμού κ.λπ..
   h-tp://www.hellenicparliament.gr/

   Για ποιό λόγο άραγε το ΚΙΣ ζητάει την ανάληψη και στήριξη νέων πρωτοβουλιών που ΘΑ συμβάλουν κατά του Ρατσισμού;

   Ας σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τουλάχιστον για πέρυσι, η εγκληματικότητα των αλλοδαπών θεωρούταν υψηλή. Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε στα ΝΕΑ:

   Υψηλή εγκληματικότητα από αλλοδαπούς

   ΥΨΗΛΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας, η συμμετοχή των αλλοδαπών σε συγκεκριμένα βαριά αδικήματα, ληστείες, κλοπές – διαρρήξεις, ανθρωποκτονίες και βιασμούς.

   Στις ληστείες η συμμετοχή των αλλοδαπών φθάνει το 49,46%, στις κλοπές διαρρήξεις το 50,87%, στις ανθρωποκτονίες το 37,57%, στους βιασμούς το 48,36%. Στα εγκλήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης το ποσοστό συμμετοχής υπερβαίνει το αντίστοιχο των Ελλήνων, αφού διαμορφώνεται σε 55,13%. Αποκλειστική δράση, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, παρουσιάζουν στην παραχάραξη (98,78%), τις πλαστογραφίες (95,67%), και τις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%).

   Σε αυτά δεν αναφέρεται η εγκληματικότητα σε ξυλοδαρμούς, που σήμερα κτυπάει κόκκινο!

   Δεδομένου της υψηλής εγκληματικότητας, αλλά και του ποσοστού των αλλοδαπών στην Ελλάδα (8.1% επίσημα από Ε.Ε – 20%ανεπίσημα), τα ποσοστά αυτά αναλογικά είναι τεράστια σε σχέση με τα ποσοστά εγκληματικότητας των μη αλλοδαπών στην Ελλάδα. Πρακτικώς, για την εγκληματικότητα κοντά στο 50%, οι αλλοδαποί εμφανίζουν 5-12 φορές πιο εγκληματική συμπεριφορά απ’ ότι οι Έλληνες.

   Το ότι οι Έλληνες αντιδρούν προς τους αλλοδαπούς λόγο της υπεραυξημένης τάσης τους στην εγκληματικότητα στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές.

   Αν πραγματικά το ΚΙΣ θέλει να στηρίζει αποτελεσματικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση του Ρατσισμού στην Ελλάδα (και κατά συνέπεια του αντισημιτισμού, δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο στους Έλληνες) θα πρέπει το ίδιο να προτείνει και να στηρίξει πρωτοβουλίες κατά των παρανόμων μεταναστών που εισέρχονται στην χώρα μας ( πρώτη παρανομία που κάνουν όλοι αυτοί, είναι η παράνομη είσοδος στη χώρα μας), και που λόγο μεγάλης εγκληματικότητας αναγκάζουν τους Έλληνες να συμπεριφέρονται ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ρατσιστικά.

   Στο σημείο όμως αυτό, θέλω να ενημερώσω το ΚΙΣ και τους αναγνώστες για σχετικές ειδήσεις που μπορεί ο καθένας να βρει στο διαδίκτυο όπως η εξής:
   «Το Ισραήλ απαγορεύει στις εβραίες να συνευρίσκονται με μη εβραίους».

   Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε στην λεζάντα:
   «ARAB MAN CONVICTED OF RAPE BY DECEPTION FOR HAVING CONSENSUAL SEX WITH JEWISH WOMAN IN ISRAEL.», ενώ στα σχόλια διαβάζουμε: «And as RT’s Paula Slier reports, even couples who choose to have interfaith relationships face hostility.»

   Αυτό δεν είναι καθαρό παράδειγμα ακραίου Ρατσισμού – το γεγονός και μόνο ότι η συγκεκριμένη γυναίκα απέρριψε (ουσιαστικά ένιωσε πως βιάστηκε και γι’ αυτό τον καταδίκασε) έναν άνθρωπο, επειδή δεν ήταν Εβραίος;

   Ψάχνοντας περισσότερο βρέθηκαν κάποιες πληροφορίες όπως αυτές αναφέρονται στο παρακάτω site:
   h-tp://www.jewfaq.org/gentiles.htm

   Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι: «Traditional Judaism does not permit interfaith marriages.» ως επίσης και ότι «Dennis Prager and Joseph Telushkin provide an excellent discussion of the issues involved in intermarriage in their book The Nine Questions People Ask About Judaism (Simon & Schuster, 1981). They note that if the non-Jewish spouse truly shares the same values as the Jewish spouse, then the non-Jew is welcome to convert to Judaism, and if the non-Jew does not share the same values, then the couple should not be marrying in the first place.»

   Είναι πραγματικά κάπως αντιφατικό, μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι παραδοσιακά ασπάζονται έναν εθνικοθρησκευτικό ρατσισμό (wiki: The Jews, also known as the Jewish people, are a nation and ethnoreligious group), και φτάνουν στο σημείο να εξισώνουν δια μέσω κρατικών δικαστηρίων, οποιονδήποτε ακόμη και έναν αποδεκτό εραστή σε βιαστή μόλις μαθαίνουν ότι δεν είναι (παραδοσιακός) Εβραίος, να ζητάνε από εμάς, που ζούμε με μια αυξημένη αλλοδαπή εγκληματικότητα 5-12 φορές πιο έντονη από αυτή που έχουμε συνηθίσει, να πάρουμε σαν κράτος πιο αποτελεσματικά μέτρα για την καταπολέμιση του ρατσισμού, και του αντισημιτισμού.

   h-tp://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_470.html

   Like

   1. Όπως τα λες…
    Τα σκυλιά γλύφουν και κουνούν την ουρά τους όταν το αφεντικό τα ταίζει….

    Like


   2. Το μεγάλο μας τσίρκο (Θεατρικό)

    Like

  3. Είναι αυτοί που έχουν απήχηση σε αρκετά μεγάλο κομμάτι του Ελληνικου λαού για να μπορούν να ακούγονται. Να μην κοροϊδευόμαστε υπάρχουν πολλοί κουλτουργιαρεοι και ανάμεσά μας.

   Like

 2. να με συμπαθας ολυμπιαδα αλλα οχι και συμπαθεστατο το προσωπο του κουβελη,απο τα ματια φαινεται τι κουμασι ειναι αλλα οταν εχεις εναν λαο αγραμματο τοτε θα τον ψηφισουν

  Like

 3. προσωπικά ου φαινονται ολα απόλυτα φυσιολογικά. Μυρίστικαν τα γιασσουφακια οτι στο κομα του κουβελη θα εχει φαϊ και ως καλοί ποντικοί είπαν να μετακομισουν σε διπλανο πλοίο. Η επόμενη κίνηση ειναι να διπλαρώσουν τον κουβέλη η Δαμανακη, μετά ο Μπίστης και ο Ανδρουλάκης. Ολο το “προοδευτικό” συνοθύλευμα του πωπού σε γνωστές τακτικές κινήσεις. Αυτοί νομιζουν οτι ζουμε ακομη στην εποχή του 80.

  Like

 4. η κυρία παίζει μετά το 45′ στο project 1821. Για να μη ξεχνιόμαστε ε; αφού η λερναία ύδρα έχει πολλά κεφάλια και δυνατότητα να τα ανανεώνει

  Like

   1. 80 ακίνητα ;;;
    Φαντάσου πόσα θα πλήρωσε για τη Δ.Ε.Η
    από κανένα πεντακοσάρικο ανά ακίνητο 500 * 80 = 40.000
    Πώς να τα βγάλει πέρα…

    Like

   2. Μαλλον δεν πληρωσε ουτε πληρωνει τιποτα!
    Δεν ειδες με ποιους ….κοιμαται και ξημεροβραδιαζεται;;

    Like

   3. Πλάκα έκανα φυσικά , τι να πούμε με δαύτους.
    Τα ξέρω Πάτρικε…και άλλοι …..όχι μόνο αυτός…

    Like

 5. Καλα τωωωωωωρρρρρααααα το πηρε πρεφα το μεγα ‘λαγωνικο’ Χιος?????
  Η ρεπουση ειναι στην θεση της απο την ΠΡΩΤΗ στιγμη που εχει φιαχτει η ΔΗΜΑΡ!!!!!!
  Ας ψαξει και για τον καραφλα τον Μαργαριτη που ειναι αργομισθος του Δημοσθιου χωρις να εχει πατησει το ποδι του ποτε!!!!

  Σιγα το αποκλαυπτικο Ρεπορταζ Χιου!!!!!!

  χαχχαχαχαχχαχαχ

  Like

   1. Ε, οχι και “Φιλα με παντου”, μαλλον “Φτυσε με παντου” παει καλυτερα

    Like

   2. Aισιοδοξείτε! (: η Ελληνική κατάθλιψη δεν φορολογήθηκε ακόμη...) says:

    Ο πούστης στο 0.35 λέει και ξαναλέει “ο κ. Καμίνης μιλάει για την….. αιγίδα που παραχώρησε εδώ”, “γίνεται με την… αιγίδα του δήμου Αθηναίων….”.
    Η άλλη, Gilbert ή όπως διάολο την λένε- δεν καταλαβαίνεις τί λέει. Και 5 φορές να την ακούσεις, πάλι δεν καταλαβαίνεις τίποτε: Μισά Αγγλικά, μισά Ελληνικά -κι αυτά κακοποιημένα…
    Ενα μορφωτικό “επίπεδο”, ρε έκφυλοι!
    Ελεος πια!
    Καλά, στα ηθικά ραμολιμέντα, τους πισωγλέντηδες και τις πανάσχημες λεσβιάζουσες των…. gay-pride οι διάφοροι χρηματοδότες (Σόρος κ.λπ) δεν τους μαθαίνουν, πριν τους ξαμολήσουν εδώ, πώς να μιλούν τα Ελληνικά;

    Like

 6. Μαζεψε μπολικα σαπακια. Αλλος “πατριωτης”. Ρε σαν πολλοι πατριωτες δεν εμφανιστηκανε τελευταια ?
  Με τοσους θα επρεπε οι Ελληνες να ειναι εμιρηδες πια. Και να “συνωστιζονται” στις παραγγελιες για
  Μπουγκατι και Ισπανοσουϊζα.

  Like

  1. Αντουαν!
   Οι οβριοι τον σπρωχνουνε! Δεν ειδες στα γκαλοπ;
   Του δινουν διψηφιο αριθμο στο ……………αποκομμα του!
   Τιποτα δεν ειναι τυχαιο! τιποτα!

   Οι οβριοι δουλευουν νυχτα-μερα με πολιτικους, δημοσιογραφους διαφημιζομενους επιχειρηματιες στις πατσαβουροφυλλαδες, εκδοτες, τραπεζιτες και δεν συμμαζευεται!

   Like

 7. Σακιδιο με τα απαραιτητα και ξυλο. Πολυ ξυλο !!!!!!!!!

  Like

 8. Aισιοδοξείτε! (: η Ελληνική κατάθλιψη δεν φορολογήθηκε ακόμη...) says:

  Ο Κουβέλης κι η Ρεπούση
  η Θαλείτσα και ο Γιωργάκος
  Μαργαρίτης, στο λεφούσι
  πούχει ιδρύσει ο Α. Λιάκος,
  μ’ ανιστόρητες Ιστορίτσες
  και ‘κονόμες πιο… χοντρίτσες.

  Ηρθε, τώρα, ο Κουβέλης
  ο παλιός ποινικολόγος
  και του ΚΙΣ ο… γυρολόγος,
  έδωσε σ’ όλους τους μιά στέγη
  τους πασόκους για ν’ αρμέγει
  ψηφαλάκια κι αριστεριλίκια
  νεοιστορικών τα παραμύθια…

  Like

 9. Γιατι σας κάνει εντύπωση ο ΦΚ και η κουστοδία του; Οι άνθρωποι έχουν ένα στοχο. Να διαλύσουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

  Like

 10. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ.

  Like

 11. Εχουν μαζέψει όλα τα σκατά του ΠΑΣΟΚ και θέλουν να τα σερβίρουν σε περιτύλιγμα σοκαλάτας.

  Αυτό είναι το μαγαζί του Κουβέλη και τίποτε περισσότερο.

  Απάτη με στόχο τις εκλογές.

  Like

 12. Μη τσιμπάτε παίδες!

  Ο Κουβέλης δεν πρόκειται να πάρει τα ποσοστά που του δίνουν!

  Όλα είναι μέρος της χορογραφίας.

  Like

 13. Αν δεν κάνω λάθος, ο Κουβέλης είναι και ελευθεροτέκτων. Γι’ αυτό και τα πολλά “ανεξήγητα” που κάνει.

  Υγ: Ξέρει κανείς από πού κατάγεται η Ρεπούση; Μήπως από καμιά Σαμαρίνα;

  Like

 14. Δείτε τον Δήμο της Αθήνας για να δείτε πώς θα είναι κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση Κουβέλη. Οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι δικοί του και ο Καμίνης πρόταση Κουβέλη ήταν. Η κορούλα του πρόεδρος του συμβουλίου ένταξης μεταναστών. Η ομαδούλα Κουβέλη κανει πάλι την προπαγάνδα της περό ρατσισμού Ελλήνων. Πρέπει επιτέλους να απαντήσουμε σε αυτούς του ηλίθιους και ανιστόρητους τύπους (όταν τους δείτε θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται) πως οι μ….. τους εκτός από παραπλανητικές είναι και επικίνδυνες, γιατί αποδίδουν χαρακτηριστικά τα οποία ΔΕΝ έχουμε ως λαός.
  Το βρακί τους έχουν δώσει οι Ελληνες στους ξένους. Φιλόξενοι μέχρι δουλοπρέπειας. Πού είναι ο ρατσισμός; Δηλαδή ο Κουβέλης που μένει εκτός με τη περιουσιάρα θα γούσταρε να μείνει μέσα στην βρώμα την δυσωδία και την εγκληματικότητα που μένουμε εμείς οι “ρατσιστές”; Αυτός που επιλέγει να μείνει μακρυά από τους,λαθρομετανάστες και το πρόβλημα τί είναι δηλαδή; Αρχιρατσιστής είναι και αυτός και το συνάφι του. Εμείς που τους τρώμε στην μάπα και τους ανεχόμαστε και δεν τους έχουμε πάρει με τις κλωτσιές είμαστε οι ανεκτικοί και οι προοδευτικοί. Οι άλλοι που ούτε τους πλησιάζουν είναι οι αρχιρατσιστές. Αντε και στο διάολο όλοι τους οι μ…..

  Like

 15. Αφιερωμένο στους Έλληνες με χαμηλό IQ που πιστεύουν ότι οι αριστεροί είναι οι σωτήρες. Οι αριστεροί είναι σαν τους χαμαιλέοντες που αλλάζουν χρώμα σύμφωνα με το περιβάλλων. Μόνο που αυτοί αλλάζουν σύμφωνα με το ποιος θα τους δώσει τα περισσότερα.Γι’ αυτό και είναι τα αγαπημένα παιδιά των παγκοσμιοποιητών. Μιά ζωή ανθέλληνες και προδότες.

  Like

 16. Αυτό είναι και το μεγάλο κρίμα της παιδείας μας.Οντάρια τύπου Ρεπούση και Κουβέλη γράφουν εκπαιδευτικά βιβλία,διαμορφώνουν ιστορική άποψη στα παιδιά ή ακόμα χειρότερα δηλητηριάζουν τις ψυχές τους για να τα γιατρέψουν με κατανάλωση,talk show’s,δάνεια και μπουζούκια.Η μόνη μου ελπίδα πώς έστω και την τελευταία στιγμή ίσως κάτι μπορεί να αλλάξει.Μία σπίθα για να ανάψει το κερί και ίσως βρεθεί το σωστό μονοπάτι.Ας ελπίσουμε πώς το κοντινό και απώτερο μέλλον της Ελλάδας δεν θα είναι το μέλλον μίας επαρχίας της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

  Like

 17. Παιδιά, η περίπτωση Κουβέλη είναι απλή, πολύ απλή. Σε όσους τον γνωρίζουν, είναι ένα το ΚΥΡΙΟ πρόβλημά του: I Q.
  Μην αναλώνεστε σε χαρακτηρισμούς κλπ. Το πρόβλημα είναι γνωστό από παλιά στον επαγγελματικό του περίγυρο, αλλά και στον εκάστοτε κομματικό του περίγυρο. Όλα τα άλλα έπονται και ενισχύονται από αυτό. Οπότε…

  Like

 18. Απο οτι βλεπω …σηκωσαν πλεον κεφαλι οι ….γεννιτσαροι!

  Δημιουργουν εν τη ενωσει τους πλεον κομματικο σχηματισμο..

  Αυτοι ..οργανωνονται…

  και οι Ελληνες ….κοιμουνται…..

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s