Τι συνέβη με τους 10 τούρκους κομμάντος που αιχμαλώτισαν οι δύο Ελληνες οϋκάδες στην μικρή Ιμια;

20120129-175530.jpgΓιώργος Αδαλής για τους aegeantimes.gr

Σήμερα δεν θα προβούμε σε καμία απολύτως ανάλυση της ιστορικής υπόστασης εκείνης της μέρας! Εχουμε χρόνο να ασχοληθούμε αργότερα, μιας και τα γεγονότα των Ιμίων, απασχολούν σύσσωμη την ερευνητική ομάδα των AegeanTimes.gr

Απλά θα κάνουμε μια υπόθεση εργασίας και θα μπούμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε τον κ. Πάγκαλο, τον κ.Παπανδρέου, τον κ. Σημίτη κάποια πράγματα απλά!

Τα Ιμια ως γκρίζα ζώνη είχαν οριοθετηθεί από την εποχή του Σαμπαχατίν Τσακμάκογλου και δέθηκαν στο άρμα της Τουρκικής πολιτικής από το παρ ολίγο θύμα της 17Ν, τον τούρκο διπλωμάτη που έχει τώρα δικό του κόμμα στην γειτονική χώρα, Ντενίζ Μπουλούκμπασι !

Τα Ιμια όπως αποκαλύψαμε το 2001(!) δεν επιλέχτηκαν τυχαία! Όπως και κάθε «γκρίζα ζώνη στο Αιγαίο». Αποτελούν περιοχές όπου υπάρχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων!

Τότε μάλιστα είχαμε δημοσιεύσει κι ένα χάρτη, που έδειχνε ότι υπάρχει ένα μεγάλο
κοίτασμα στην περιοχή, που ξεκινά από την Μεγάλη Ιμια, κάνει ένα μεγάλο “S” και καταλήγει στην Γαύδο της Κρήτης!

Τα Ιμια επιλέχτηκαν για τον σκοπό αυτό. Να δηλώσει η Τουρκία διεκδίκηση των κοιτασμάτων και να παγώσει το ενδιαφέρον της Γαλλικής εταιρίας που τα εποφθαλμιούσε!

Μάλιστα ο τότε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, είχε φτάσει σε σημείο να δηλώσει ότι «η Γαύδος είναι Τουρκική»!!!

Και όλοι στην Ελλάδα «τρελάθηκαν» με την δήλωση αυτή!

Ολοι εκτός αυτών που γνώριζαν την τακτική της Τουρκίας που δεν ήταν άλλη παρά «η μείωση του ενδιαφέροντος εταιριών για εκμετάλλευση των κοιτασμάτων». Βλέπετε καμιά τέτοια εταιρία δεν έμπαινε τότε στον κόπο να ασχοληθεί με μια τέτοια επένδυση, που εμπεριείχε Εθνικές Διεκδικήσεις!

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η κρίση των Ιμίων ήταν μια επεκτατική προσπάθεια των Τούρκων Στρατηγών , ένας «τσαμπουκάς» και τίποτε παραπάνω!

Κανείς σήμερα δεν τολμά να πει, ότι :

Στην μεγάλη Ιμια, βρέθηκαν Ελληνες κομάντος

Στην μικρή Ιμια δέκα τούρκοι κομάντος

Το βράδυ, δύο (2) Ελληνες κομάντος, κολύμπησαν στην μικρή Ιμια και συνέλαβαν ΚΑΙ τους δέκα τούρκους κομάντος, αφήνοντάς τους με … όσα ρούχα τους γέννησε η μάνα τους!

Κανένας δεν τολμά να πει ότι τους δύο Ελληνες κομάντος τους διέταξαν να αφήσουν τους τούρκους και να επιστρέψουν στις μονάδες τους! Αυτό το κομμάτι της υπόθεσης, δεν το ακουμπά κανείς!

Κι όλα αυτά, πριν πέσει (για πολλούς πριν ρίξουν) το ελικόπτερο με τα τρία παλληκάρια μας που βρήκαν τραγικό θάνατο!

Το σοβαρότερο ζήτημα όμως είναι, ότι μέσα στα επόμενα οκτώ χρόνια, όσοι τούρκοι είχαν «πατήσει» στην μικρή Ιμια και συνελήφθησαν από τους δύο Έλληνες οϋκάδες, είτε πέθαναν, είτε είχαν κάποιο … τροχαίο είτε εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας!!! Πάντως σήμερα δεν ζει πλέον ούτε ένας από αυτούς!

Κι αυτό δεν απασχόλησε ποτέ την Ελληνική Δημοσιογραφία, γιατί «έτρεμαν» στην ιδέα μήπως χαρακτηριστούν ως … Εθνικιστές!

Ποτέ μα ποτέ δεν τόλμησε να γράψει κανείς ή έστω να ψελλίσει ότι οι δέκα αυτοί τούρκοι κομάντος που κατατροπώθηκαν από δυο Ελληνόπουλα, ντρόπιασαν τον τουρκικό στρατό!

Κανείς δεν τόλμησε ποτέ να ρωτήσει: «είναι τυχαίοι όλοι αυτοί οι θάνατοι των τούρκων επίλεκτων στρατιωτών που πάτησαν την Ιμια, ή το μακρύ χέρι της Τουρκίας φρόντισε να κλείσει το στόμα και του τελευταίου μάρτυρα που υπέστη αυτή την υπέρτατη ξευτίλα από τους Ελληνες»;

Ετσι ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας που να παραδεχτεί κάποτε, ότι σαφώς και οι Ελληνες στρατιώτες, αν και σε πλεονεκτική θέση, εντούτοις , δέχτηκαν διαταγή να οπισθοχωρήσουν κι ας είχαν πιάσει αιχμαλώτους τους Τούρκους!

Προσωπικά, δεν θα επιχειρήσω να σας πείσω –σήμερα- παραθέτοντας στοιχεία και ντοκουμέντα της εποχής μιας και δεν γνωρίζω –ακόμη- τι συνέβη ΚΑΙ με τους δέκα τούρκους κομάντος καθώς και τις ακριβείς συνθήκες θανάτου τους!

Αυτό που ξέρω πολύ καλά, είναι ότι ουδέποτε Ελληνας δημοσιογράφος που είχε μπροστά του, κάποιον από τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης αυτής, (πολιτικούς και στρατιωτικούς) δεν τόλμησε να ρωτήσει έστω το παραμικρό από αυτά! Και εχτές όλη η Ελλάδα ξέχασε ότι ήταν η επέτειος των Ιμίων.

Κι εμένα αυτό με τρομάζει …

ΥΓ.
Γι αυτό και μόνο γι αυτό, σύντομα θα δημοσιοποιήσουμε το πρώτο μέρος της μεγάλης έρευνας των AegeanTimes, για τα πετρέλαια της περιοχής και την κρίση των Ιμίων!

57 thoughts on “Τι συνέβη με τους 10 τούρκους κομμάντος που αιχμαλώτισαν οι δύο Ελληνες οϋκάδες στην μικρή Ιμια;”

 1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΓΚΙ-ΣΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ “ΚΑΡΝΤΑΚ” ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

  Like

  1. θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε κάποτε τις μαρτυρίες των δύο κομμάντος μας, και των προισταμένων τους, εκ των οποίων πήραν τη ”διαταγή” να αφήσουν τα τουρκάκια ελεύθερα… κι επειδή διαταγές σε κενό αέρος στο στρατό δεν υπάρχουν, να μάθουμε την πορεία της σχετικής διαταγής από την πηγή της μέχρι τις …εκβολές της στα ίμια

   Like

  2. Τούρκοι στρατιώτες που ήταν στα ίμια, σκοτώθηκαν μετά απο πολύ λίγο καιρό σε άσκηση όταν το ελικόπτερο που τους μετέφερε έπεσε.

   Like

   1. ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ; Η ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΛΑ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ;

    Like

  3. Αν ψάξει κανείς στην τούρκικη Βικιπαιδεία “kardak” και μεταφράσει το κείμενο, θα δει ότι αναφέρουν οι Τούρκοι και την πτώση του ελικοπτέρου τους με τους κομάντος των Ιμίων νεκρούς, αναφέρει και τη δολοφονία αξιωματικού μέρε-μεσημέρι από άγνωστο μαχαιροβγάλτη στην Πόλη αλλά και τα τροχαία.

   Like

   1. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΑΤΥΧΗΜΑ” ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    Like

  4. Πρώτον: Η Τουρκία θεωρεί την Γαύδο τουρκική επειδή η Γαύδος είναι μέρος της Κρήτης. Η Κρήτη, ως γνωστόν, έχει παραχωρηθεί στην Ελλάδα από την Οθωμανική Τουρκία για 100 χρόνια. Μετά προβλέπεται να γίνει δημοψήφισμα για το αν θέλουν οι κρητικοί να παραμείνουν στην Ελλάδα ή οχι. Η εποχή που λήγουν τα 100 χρόνια είναι φέτος. Για αυτό και τα σχετικα με τη σημαία. Η Γαύδος λοιπόν, απομένει να κατωχυρωθεί στην Ελλάδα μετά το δημοψήφισμα (αυτό λένε οι συνθήκες). Ως τότε, η Τουρκία διατηρεί τα δικαιώματά της!!
   Δεύτερον: Πριν κάτι μέρες δημοσιεύτηκε εδώ αυτό: ΙΜΙΑ: Οι Τούρκοι Κομάντος με ψωμοτύρι και βενζίνη ρεφενέ !! Σε αυτό αναφερεται το εξής “Σύμφωνα με τον Σ. Καλεντερίδη, ο Τούρκος πλοίαρχος Ali Turkuen, του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, …”, και ποιο κάτω διηγείται ο εν λόγω πλοίραχος “Ο αρχηγός του ΤΠΝ, ναύαρχος Οζντέν Ορνέκ (Ozden Ornek), με διέταξε να γράψω σε ένα βιβλιαράκι, τα όσα έζησα ως διοικητής της ομάδος που αποβιβάστηκε στο Καρντάκ…”. Άρα ο άνθρωπος είναι ζωντανός, όπως και ο Ερτζάν Κιρίτστεπε (Ercan Kirestsepe), άλλος κομάντο.
   Επομένως, τι μακακίες είναι αυτές που μας λέτε? Έτσι θα ανεβάσετε το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων? Με ψέματα? Ή μήπως όλη η …ηρωική ιστορία της Ελλάδας βασίζεται σε ψεματα?
   Η αλήθεια είναι μία: Εκείνη τη νύχτα, πάθαμε μεγάλη νίλα! Μας εξευτέλισαν 10 τούρκοι κομάντος! Μας εξεφτέλισε ενα τουρκικο επιτελείο άριστα καταρτισμένο, που με μία έξυπνη κίνηση ματ έστειλε τους δικούς μας-με τους παχυλούς μισθούς και τα βαρύγδουμπα γαλόνια- αδιάβασοτυς!! Όλα τα άλλα είναι κουβεντες του αέρα! παραμυθάκια για μικρά παιδιά!!! Όσο για το ότι ήτα απορετοίμαστοι…χαχα… οι κινήσεις που κάνανε -που εξουθδετέρωναν αμέσως κάθε ελληνική κίνηση (των δήθεν πολυ-προετοιμασμένων)- είναι η απάντηση!
   Έτσι δεν είναι ρε λαμόγια ψευτοπατριώτες??? Κρίμα μονάχα στα 3 παιδιά που χάθηκαν εκείνη τη νύχτα. κρίμα και στους Έλληνες που επέλεξαν να τους κυβερνάνε τέτοια …κουτάβια!!
   Δεν θέλω να το σκεφτώ τι θα γίνει αν οι Τούρκοι αποφασίσουν να κάνουν έστω ένα βήμα μπρος στον Έβρο τέτοια εποχή!!

   Like

   1. Εσένα δεν σε ενόχλησε το να πιστεύεις σε ένα ψέμα ?
    Συγνώμη που σε σκούντησα και ξύπνησες αδερφε…
    Άντε, γύρνα πλευρό και ξανακοιμήσου… όπου ναναι θα έρθει κ ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και θα τους διώξουμε πέρα από την κόκκινη μηλιά…
    Ιγκετζελέρ!

    Like

 2. Οχι Αδαλής μάλλων Αδαής ο δημοσιόγράφος , τι έγινε κολυμπησαν δύο κομμάντο έκεινη την μέρα μέ τον καιρο που είχε και πιάσανε και δέκα τουρκούς ναι και μετά ξύπνησες.

  Like

  1. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΦΤΕΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ;

   Like

 3. Ο κος Αδαλης γενικα φημίζεται στο ότι γράφει κείμενα και άρθρα χωρίς πηγές,χωρίς στοιχεία,χωρίς αποδείξεις. Γενικά,καλό είναι να γράφει …νουβέλες παρά να κάνει “αποκαλύψεις” του κώλου.Είναι τυχερός ακόμα που κανείς δεν τον έχει πάρει στα σοβαρά να τον αρχίσει στις μυνήσεις για αυτά που έγραψε για την πτώση του Σινούκ και το ατύχημα με το πρωθυπουργικό Φάλκον.

  Κύριε Αδαλη,έλεος.Ναι,έχουμε αξιόλογους κομάντος,άριστες ένοπλες δυνάμεις,αλλα μην τα ξεφτυλίζουμε όλα.Τόσα χρόνια πέρασαν,θα μπορούσαν κάποιοι να μιλήσουν.Έχουν βγεί αρκετοί και έχουν μιλήσει σε διάφορες εκπομπές για το τί έγινε εκείνο το βράδυ,αλλα η “ιστορία Αδαλή” αγγίζει τα όρια της….παράνοιας…
  Όσο παλικάρια και να είναι οι κομάντος μας,με τέτοιο καιρό εκείνο το βράδυ,είναι αδύνατο να κολύμπησαν 2 άτομα και να αιχμαλώτισαν 10.Δεν γίνονται αυτά ούτε σε υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ.

  Έλεος πια με την βλακεία του κάθε “δημοσιογράφου”.Ας τιμήσουμε τα παλικάρια εκείνα της βραδυάς και ας μήν “γεννάμε” νέες ιστορίες..

  Like

 4. Το οτι ειναι νεκροι οι τουρκοι κομαντος αληθευει.ΟΙ 4 ηταν επιβαινοντες σε ελικοπτερο που επεσε στην Τουρκια και εναν ακομα ο οποιος ηταν ο αρχηγος της ομαδας που ανεβηκε στην βραχονησιδα τον δολοφονησε με μαχαιρι ενας αλλος Τουρκος σε ενα μπαρακι.Οι αλλοι δεν θυμαμαι πως πεθαναν.Καποιοι ειχαν τροχαιο.Ακομα και σημερα στην Τουρκια λενε οτι πισω απο τις δολοφονειες κρυβεται η Αμερικη για αγνωστους λογους.Μαλλον για να μην επιβεβαιωθει ποτε οτι εριξαν το ελικοπτερο και φερουν την Ελλαδα σε δυσκολη θεση.Οτι ειναι νεκροι ομως ειναι επιβεβαιωμενο.

  Like

  1. Όσοι από την ομάδα των τούρκων σκοτώθηκαν τα επόμενα χρόνια είναι γιατί ήταν μπλεγμένοι με το οργανωμένο έγκλημα (συνηθίζεται στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις).
   Μην τρέφει κανείς αυταπάτες ότι μπορεί από ελληνικές υπηρεσίες να έχουν γίνει τέτοιου είδους εκαθαριστικές επιχειρήσεις . Κανένας μα κανένας δεν διακινδυνεύει την καριέρα (θέση) του “παίζοντας” τον τιμωρό.

   Like

 5. Ειναι γεγονος οτι ΟΛΟΙ οι τουρκοι κομμαντος που επεβιβασθησαν στα Ιμια εκεινο το βραδυ της προδοσιας ΠΕΘΑΝΑΝ μεχρι ενος…

  Ο τελευταιος και πιο εμπειρος Ζεγκι (μεγαλο αστερι του τουρκικου στρατου..) εκρυβετο απο την κυβερνηση του στο βαθος της ανατολιας επι σχεδον 10 ετη (ενιοτε και στο Κουρδικο Ιρακ..) και ηταν ο τελευταιος επιζων . Οταν οι τουρκαλαδες πειστηκαν οτι ο ‘κινδυνος’ περασε τον μεταφερανε μυστικα στην Κωνσταντινουπολη οπου και το πρωτο βραδυ της αφιξεως του σφαχτηκε στο δρομο απο κατι μεθυσμενους μικροκλεφτες… ναι το καμαρι των τουρκων κομμαντο..ολως ‘τυχαιως΄και αυτος…

  Οι αλλοι σκοτωθηκαν σε τροχαιο δυστυχημα , α και σε μια ‘πτωση΄ στρατιωτικου ελικοπτερου στον μαρμαρα κατα την διαρκεια ασκησεως τινας…

  Οσοι μπορουν να μιλησουν ας πουν περισσοτερα, εγω οχι… παντως εκεινο το βραδυ δεν αιχμαλωτισθηκαν απο 2 κομμαντος Ελληνες. Οχι δεν ειχαν αναμιξη σε κατι τετοιο Ελληνες κομμαντος εκεινη την νυκτα… σε κατι αλλο ομως αρκετα αργοτερα ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ οτι δεν ειχαν αναμιξη…

  ΣΣ
  Υπαρχουν και αλλα παρομοια περιστατικα (και πιο αγρια ισως) που συνεβησαν τα τελευταια ογδοντα χρονια (ναι 80) που ολα κρατηθηκαν (αμοιβαιως) μυστικα… τουλαχιστο 2 απο αυτα εγιναν απο ανθρωπους που γνωριζα (νεκροι πλεον) γιαυτο και ειμαι λιγο κατηγορηματικος.

  Like

  1. Διάβασε τι γράφω παραπάνω… οι πληροφορίες που υπάρχουν για αυτό το θέμα, η μία διαψευδει την άλλη! Όλη η ιστορία για παραμύθι μου φάινεται…

   Like

 6. Ψαχνετε ολοι να βρειτε τι?

  Αν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στρατιωτες ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ? Μπραβο!

  και κριμα που δεν μελετησατε την Μικρασιατικη εκστρατεια ή…προσφατα λεπτομερειες των μαχων στην Κυπρο!

  Ψαχνετε επισης ..μετα τοσα χρονια να βρειτε …πως πεθαναν τα παλικαρια μας στα Ιμια ?? Μπραβο!

  Απο προδοσια εκ των ΕΣΩ ΦΥΣΙΚΑ, οπως παντα!

  Τροπο να τα δικαιωσουμε και να σωσουμε την Ελλαδα ,

  ωστε να τα ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

  καποια στιγμη θα βρουμε?

  Like

  1. Φίλε Μαχητή (και πολλοί άλλοι δυστυχώς), μιλάς για εθνικά θέματα, φαίνεσαι πατριώτης, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ;
   Το Ελληνικό είναι το πλήκτρο Q. Ελπίζω να το αλλάξουμε όλοι μας σιγά σιγά.

   Like

   1. Νομιζα οτι η ..Ψυχη δειχνει τον Ελληνα και οχι το ερωτηματικο!

    Τελος παντων …

    επειδη εισαι ευγενης…

    Αναμεσα σε δυο δουλειες …
    με δευτερευουσες υποχρεωσεις ..

    και χρονο για ουσιαστικες επαφες και αγωνα…..
    και οικογενειακες υποχρεωσεις …διασκεδαση σαν ανθρωπος…και με λιγο υπνο…

    δεν εχω χρονο ουτε να ..ξαναριξω μια ματια στα γραμματικα μου λαθη!

    Αυτοδιδακτος-Συνηθεια-με βολευει στην ταχυτητα!

    Ανταρτικο λοιπον στον Πολεμο που εχουμε και ..μετα την απελευθερωση θα βρω χρονο για το ;

    Like

 7. Τα δικα μας τα κομαντο ζουν ;; πολυ παραξενο ,να δεχθει η Τουρκια να ξεκανει ολους τους δικους της ( τα παιδια της ) και να αφεισει να τους ”κραζουν,, οι δικοι μας !! Μαγκες ,κοφτε τις μαλα@@ες , εχουμε αναγκη απο γεγονοτα και πραξεις ,
  εθνικης α ν α τ α ξ η ς ! ομως δεν θα κατασκευασουμε ψεφτικες ανδραγαθιες , και για αλλη μια φορα να αυτοπαραμυθιαζομαστε !! Η’ ειμαστε αξιοι και ικανοι ; η ‘ας ρουφιξουμε το αυγο μας οπως κανουμε ολα τα τελευταια 40 χρονια !! και σε αντιθεση με εμας οι Τουρκοι ΔΕΝ λενε ,, κανουν !! αυτη ειναι και η διαφορα μας … χασαμε ολους τους πολεμους που καναμε με τους Τουρκους απο το 1896 και μετα !!! και αν δεν καναμε και τις σωστες συμαχιες στους δυο παγκοσμιους πολεμους , τα συνορα μας θα ηταν κατω απο τη Λαρισσα !,,,,,,, και για να μην βγει καποιος υπερπατριωτης και μου πει διαφορα ,, καντε τον κοπο και μπειτε στην ιστοσελιδα της στρατιωτικης βιομηχανιας της Τουρκιας ,και θα διαπιστωσετε τι κανουν τα σοβαρα κρατη ,που σεβοντε την ιστορια τους , ! και εμεις να μεινουμε οπως ειμαστε και να φαφλατιζουμε μεταξυ μας ,,,.

  Like

  1. “χασαμε ολους τους πολεμους που καναμε με τους Τουρκους απο το 1896 και μετα ”
   Και τη Θεσσαλονικη και τη Θρακη πως τις πηραμε;;
   Το 22 καθαρη βλακεια των κυβερνωντων.. το 74 και το 1996 προδοσια των κυβερνωντων.

   Like

  2. @ΑNDY PAV

   Μαλλον τα εχεις λιγο μπερδεμενα, σου διαφευγει οτι μετα απο βαρεια ηττα και σε χρεοκοπια η Ελλαδα οχι μονο νικησε σε Βαλκανικους πολεμους , 2 παγκοσμιους πολεμους, ενα συμμοριτοπολεμο συμμετεχοντας και σε μια (ατυχη) εκστρατεια μεχρι την Αγκυρα… που σχεδον πενταπλασιαν την Ελλαδα μας.. οπως σου διαφευγει οτι το ‘σοβαρο τουρκικο κρατοσ και στρατος’ εχουν γελοιοποιηθη ΑΠΟΛΥΤΩΣ απο τους ξυπολητους Κουρδους ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (αυτονομια ηδη την διακηρυξαν απο το καλοκαιρι… και μαλλον δεν θα ξερεις τι γινεται τουτη την ωρα εκει.. πχ οτι καμμια 50ρια νομοι ειναι σε χωρια Κουρδων, και οτι εχει ηδη αρχισει η αλλαγη εξουσιας) σκεψου τωρα φιλε μου οτι αν τα καναμε ολα αυτα τοτε γυμνοι απο οπλα και υποδομες και ευρισκομενοι εν χρεωκοπια ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ….. προς το παρον φαλατιζουμε μεταξυ μας δεν λεω αλλα παντοτε το φαφλατισμα επροηγειτο του καλπασμου !

   Like

 8. αν ειχαν παει στα ιμια 2 κομαντος τοτε γιατι να παει το ελικοπτερο μετα??
  ελεος!!!!
  τιμη κ δοξα στους 3 αξιουματικους που πεθαναν εκεινη την νυχτα..
  υπαρχει ενα βιντεακι youtube περι της αιχμαλωσιας…
  μην λεμε παραμυθια
  και μην υποτιμαμε τον εχθρο γενικα ουτε φοβος αλλα ουτε κ μπουταλαδες ειναι…
  και σε γενικες γραμμες ο μεσος τουρκος ζει με πιο πολλες κακουχιες απο οτι ο μεσος ελληνας πριν 2 χρονια////
  αυτο παει στην καθε μανα π[ου παρακαλα να μην παει το παιδι της στα συνορα…κτλ..
  κανατε το στρατο φλωρικο κ δημοσιο…
  απλα πιστευω μονο στο dna toy ellhna otan ερθει η “ωρα” θα κανει τα παντα για την πατριδα…
  πατριδα=οχι κρατος….

  Like

 9. Με την βοηθεια των Σερβων και των Μαυροβουνιων , και φυσικα των Βουλγαρων , ΑΝ ξερεις λιγο απο ιστορια Maria μου , (Ολοι εναντιων των τουρκων ),

  Like

  1. Ε και λοιπον; Και το 1821 με τη βοηθεια και ξενων δυναμεων τους νικησαμε. Εκτος αν θες να πεις οτι ποτε στην ιστορια μας δε μπορεσαμε να νικησουμε και πρεπει να υποκλιθουμε στην ανωτεροτητα τους.

   Like

  2. Σκοπιμως ανακατευεις ιστορικες στιγμες η μου φαινεται ? για κοιταξε να δεις ποτε ηταν ‘συμμαχοι’ μας οι βουλγαροι πχ και ποτε ηταν των τουρκαλαδων… εσυ ενδεχομανως να μας πεις οτι και το επος του 1940 δεν το καναμε μονοι μας , ειχαμε και μερικους Κυπριους εθελοντες…. στο τελος καταλαβε οτι ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ και οχι με χαρισματικα διαταγματα… μαι αιμα σηκωσαμε τα συνορα απο το αυλακι στην Λαμια, και απο εκει στη Θεσσαλια και τη Θρακη , τα Ιωαννινα και την Σμυρνη ,την Ιωνια και τα Δωδεκανησα, την Κρητη … δεκαετιες πολεουσαν οι προγονοι μας και κατα βαση ΝΙΚΗΦΟΡΑ γιαυτο και αποκτησαμ την χωρα μας απο εκει που ειχαμε 5 νομους στην πελοπονησσο και δυο νησια…

   Like

   1. Το πρόβλημα είναι ότι καπελώθηκαν οι αγώνες μας και ότι μέχρι σήμερα παραμένουμε προτεκτοράτο των Αγγλοσαξόνων. Και τη χώρα μας δεν την αποκτήσαμε. Χάσαμε το σύνολο της αστικής μας τάξης που βρισκόταν στη Σμύρνη και την Πόλη και το 50% των εδαφών μας. (Αν. Θράκη, Ιωνία)

    Like

  3. Οι Βούλγαροι ποτέ δεν υπήρξαν σύμμαχοί μας. Είναι οι μόνοι χριστιανοί ορθόδοξοι υπήκοοι του Βυζαντίου που δεν έχουν αναδείξει ούτε έναν αυτοκράτορα και του πολεμούσαν κατά της Βυζαντινής αυτοκρατορίας.

   Like

 10. Andy Pav είπε

  Ιανουαρίου 30, 2012 στις 1:06 πμ
  Με την βοηθεια των Σερβων και των Μαυροβουνιων , και φυσικα των Βουλγαρων , ΑΝ ξερεις λιγο απο ιστορια Maria μου , (Ολοι εναντιων των τουρκων ),

  Απάντηση
  ———–\
  εδω ρε φιλε ολοκληρη αμερικη στους πολεμους με το ξυπολητο ιρακ….ειχε μαζι..
  αγγλια,γαλλια,αυσταλους…καναδους….
  ——
  το1940///// η ελλαδα αντεξε οσο η γαλλια….στουε γερμανους…
  με την διαφορα….ειχε ηδη ενα πολεμο με ιταλους/////

  Like

 11. Γεια σιγά ρε παίδες!
  Και οι Τούρκοι τι? Πότε και πώς νίκησαν αυτοί οι μογγόλοι?
  Κατά την άλλωση της Κωνσταντινούπολης είχαν βενετσιάνικα κανόνια, το 1800+ θυμάστε το τραγούδι; “Αραπιάς Άτι, Γάλου νους, Βόλι Τουρκιάς, Τόπι Άγγλου… πέλαγο μέγα πολεμά, βαρεί βαρεί, βαρεί το καλυβάκι”. (είχαν εγγλέζικα όπλα, και Γάλο οργανωτή του στρατού τους).
  Και να συνεχίσουμε: ήταν οι Γερμανοί που τους βοήθησαν το ’22. Η Krups (ναι αυτή της οποίας αγοράζουμε μηχανές του καφέ και όχι μόνο) τους προμήθευσε πολυβόλα. Οι Γάλοι και οι Άγγλοι δεν ήθελαν να έχουμε το μονοπώλιο στην μεταφορά του καπνού μέσω Σμύρνης.
  Όσο για την Κύπρο… σας λέει τίποτα ο ρόλος της Αγγλίας στον Αττίλα 1; Ούτε γρατζουνιά δεν έπαθαν τα γήπεδα του γκολφ τους. Στον Αττίλα 2 βέβαια θέλησαν να βοηθήσουν τους Κύπριους διότι οι Τούρκοι ξέφυγαν από τα συμφωνηθέντα, αλλά τους πίεσε η USA. Για το ρόλο της CIA σας αφήνω να το ψάξετε.
  Και για τα Ίμνια, το είπε καλά ο πριν τον Ερντογάν ισλαμιστής (ξεχνώ το όνομά του): Γιατί η κ. Τσιλέρ είπε ότι ξενυχτούσε για την πατρίδα; Επειδή στην Αμερική ήταν μέρα;

  Like

 12. και τί είναι οι τούρκοι ?? τίποτα δεν είναι. αφήστε μας να πάμε να μιλήσουμε στους έλληνες στρατιώτες .
  Τα λόγια ανήκουν σε έλληνα αξιωματικό της ΕΛΔΥΚ . θα βρήτε το video στο youtube
  Είμαστε καλύτεροι και αυτό πονάει πολλούς!!!!!!!!!!!!!!
  Γι αυτό εφαρμόζουν ψυχολογικές επιχειρήσεις απαξίωσης του ελληνικού στρατού!!!!!!

  Like

 13. Ενας από τούς ΕΛΛΗΝΕΣ κομμάντος είναι ομογενής ρωσοπόντιος,πού μού επισκεύαζε τό LADA NIVA αυτ/το μου,σέ ιδιωτικό
  συνεργείο,όχι στήν αντιπροσωπεία τής LADA.
  Οι Ελληνες κομμάντος,πήραν φαλάγγι τούς τούρκους κομμάντος.’όταν τούς δόθηκε εντολή νά τούς αφήσουν όλους ελεύθερους.
  Ολοι οι έφεδροι καταδρομείς έχουν σύλλογο καί βρίσκονται πάντα μεταξύ τους,ό σύλλογος εδρεύει,νομίζω κάπου στήν πλατεία
  Ομονοίας,βρήτε τά γραφεία καί πάρτε πρόσθετες πληροφορίες.
  Ακριβώς τίς ίδιες εντολές,υποχώρησης καί μή προσβολής,πήρε καί ό Ελληνας αρχηγός τών Ελληνικών υποβρυχίων πού στό-
  χευε τά τούρκικα αποβατικά σκάφη τό 1974 από μερσύνα σέ Κύπρο.
  Τά δύο Ελληνικά υποβρύχια,μέ μερικές τορπίλες θά είχαν βυθίσει τά τούρκικα αποβατικά καί οι τούρκοι ΔΕΝ θά είχαν κάνει
  απόβαση στή Κύπρο.
  Καί τότε οι αμερικάνοι είχαν αποτρέψει τόν ΙΩΑΝΝΙΔΗ,νά βουλιάξει τούς τούρκους,όπως απέτρεψαν τό σημίτη,στά Ιμια νά
  εξοντώσει τούς τούρκους.
  Ο τότε Δ/τής τών Ελληνικών υποβρυχίων ζεί,είναι ναύαρχος καί όταν πηγαίνει στό Ναυτικό Νοσοκομείο γιά εξετάσεις,τόν
  γνωρίζουν όλοι καί τού φωνάζουν…ΗΛΘΕ Ο Μ@Λ@Κ@ΑΣ…!!!!!

  Like

  1. Καλημέρα Σπύρο,καλά του λένε στο Ναυτικό Νοσοκομείο,ο ναύαρχος έδωσε ένα όρκο και υπάκουσε στους προδότες πολιτικάντηδες.Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν δεν υπάκουε,όμως πρέπει επιτέλους να βρεθεί κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ για να βάλει στους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι.
   Άντε, αρκετά τους ανεχθήκαμε και τους χρυσοπληρώνουμε,δεν βλέπεις τώρα με τι τρόπο πλάγιο προσπαθούν να υπογράψουν το ξεπούλημα της Ελλάδας με την δανειακή για να καρπωθούν την προμήθεια;

   Like

 14. Παραμυθάκια για μικρά παιδάκια. Αν είχαν πιαστεί οι κομμάντος τότε γιατί έστειλαν ελικόπτερο; Δύο κομμάντος να συλλάβουν 10 είναι χλωμό.
  Όσον αφορά τους Τούρκους κομμάντος τώρα:
  1)Αν σκοτώθηκαν κάποιοι απο αυτούς, αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα Ίμια αλλά με εσωτερικό ξεκαθάρισμα στην Τουρκία αφού αυτοί ήταν οι καλύτερα εκπαιδευμένοι και φανατικότεροι άντρες των Κεμαλιστών.
  2)Η είδηση να είναι ψέμα και να έχει διαδωθεί απο την Ελλάδα ώστε ο μαλ*** ο Έλληνας να ηρεμήσει κάπως. Ότι να, εμείς τους φάγαμε τελικά.
  3)Η είδηση να έχει μεταδωθεί απο την Τουρκία ώστε να εξασφαλιστεί ότι κάποιοι απο την Ελλάδα δεν θα τους ψάχνουν.

  Like

 15. Ποιο ειναι πιο σημαντικό? Να κερδιζεις στο πεδιο της μαχης ή στα χαρτια και τα διεθνη φόρα?

  ΑΖ

  Like

 16. @ΑΖ αν κερδίσεις στο πεδίο της μάχης κέρδισες κ’ στα φόρα. Τα χαρτιά και διεθνή φόρα είναι παπαριές των Σημιτοπασόκων για να δικαιολογήσουν το στρατιωτικό ξεβράκωμα. Δες 1897, 1922, Κύπρο, Ίμια κλπ.

  Like

 17. αφηστε τους Τουρκους και κοιταξτε τα χαλια μας.
  η πολιτικη μας ηγεσια ειναι για κρεμασμα.
  αυτοι φταινε για ολα .

  Like

 18. Δεν χρειαζόταν να φθάσουμε στο 1996 για να γνωρίσουμε ότι υπήρχαν πετρέλαια στην περιοχή.Ο Καραμανλής από το 1976 είχε τους χάρτες στα χερια του.Εγώ το γνωρίζω πολoi το γνωρίζουν ο Κώστας Καραμανλής ο νεώτερος το γνώριζε πολύ καλά.

  Like

 19. Υπερπατριωτικό Ολυμπία, όλα καλά, αλλά δεν είδα καμία αναφορά/άρθρο για την συγκέντρωση και πορεία για τα ΙΜΙΑ που έγινε το Σάββατο στην Ριγγίλης.

  Like

 20. Ολυμπία , όλοι ξέχασαν τα Ίμια στην Ελλάδα; Μάλλον θα βλέπεις πολύ ΜουΜουέ .. Αν ψαχνόσουν λίγο καλύτερα θα άκουγες για κάτι χιλιάδες τρελούς με Ελληνικές σημαίες που κατέβηκαν Ριγήλης και απόθεσαν φόρο Τιμής στα αδικοσκοτωμένα παλικάρια.

  Like

  1. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ.Ο ΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΛΕΟΝ Π.ΒΛΑΧΑΚΟΥ ΠΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 291130-1-2012

   Like

 21. ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 2-1 1996 ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ Α/Τ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΥΛΑΚΗΣ ΣΚΟΠΟΥΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Φ/Γ ΝΑΥΑΡΙΝΟ,ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΡΧΟΝΤΟ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΥΜΟΥ ΤΟΥ ΑΞΑΖ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΦΟΣ ΗΤΑΝ Η ΦΡΕΓΑΤΑ YAVOUZ ΟΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ .ΑΥΤΗ ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΠΛΕΥΣΕ ΕΞΩΘΕΝ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ.Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ 3500 ΓΥΑΡΔΕΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΟ ΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΑΝ ΔΙΑΤΑΣΣΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΠΥΡΩΝ 5’’.ΕΔΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΩ ΣΕ ΕΛΛΕΙΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΕΙΠΕΣ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΟΨΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΑΝΗΣΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΕΤΑ 3 ΣΚΑΦΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ .ΜΠΑΚΑΣ ΡΟΔΟΛΦΟΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΒ 52 ΑΤ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ D221.ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΝΤΧΟΣ Λ.ΣΟΦΡΑΣ ΠΝ

  Like

 22. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ.

  Like

 23. Στις χαμένες προφητείες Ο Νοστράδαμος μιλάει καθαρά για το μυστικό ταξίδι που έκανε στα μοναστήρια του Αγίου Ορους όπου ασπάστηκε the Ορθοδοξία.Εκεί όχι μονο είχε οράματα που αφηγήθηκε στους μοναχους.Αλλα μίλησε και για την Νέα Τάξη Πραγμάτων.Όπου ο κόσμος στο τέλος θα σωθεί από την μαχητικότητα των Ελλήνων.Όταν επιτέλους θα “εξαφαvισθει” το Τουρκικο Έθνος και ο μαρμαρωμένος βασιλείας θα κάνει πάλι τη Βασιλεύουσα,πρωτεύουσα του εναπομείναντος κόσμου.

  Like

 24. ?????????????!!!!!!!!!!!!!Ολοι πισο απο ενα (χαζοκουτι) κανετε αναφορα για πραγματα που ειδατε?????Ζησατε????Ειστε αυτουσιοι???…..Θλιβωμαι 16 χρονια μια απο τα ιδια απο παρουσιες στο φαυλο κυκλο της ουτοπιας του διαδικτυου!!!!!Λογο λοιπον οτι εγω ειμαι απο την ιδια πρωινη (06.30)και ως μελος της αποστολης περισυλλογης των 3ων Αγγελων – θανωντων συναδελφων & της ατρακτου του (Π/Ν-21)….τα ολλα οσα βγαινουν επι 16 χρονια στην επιφανεια δεν εχουν σχεση με την στιγνη πραγματικοτητα……!!!!!Και το λεω αυτο διωτη το καθε αυτο γεγονος αφορα ερωτηματα που εχουν απαντηση- λυση ….!!!!Και εγω και οι συναδελφοι μου φεραμε σε περας μια αποστολη που αφορα προσωπα οικογενειες θανωντων και λοιπα θεματα που απτουν ακρας σοβαροτητος σε καθε επιπεδο !!!!!!!!!!Αλα ως πλεον εμπειρος στο ολο γεγονος …..θλιβωμαι για τα ολλα οσα διαδραματιζωνται…επαναλανβανω οτι ουδης δικαιουτε να διαστρευλωνει την πραγματικοτητα!!!!!Σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι σε ολους σας να μην σας συνβει ποτε στην ζωη σας τετοιας μορφης γεγονος αλα συναμα και σε κανεναν Ελληνα συμπατριωτη μου – μας!!!! (Π.Λιακακος ) (ειδικες αποστολες Υ/Υ-Π/Ν)210-4125104 – 6932800505 ελπιζω οτι καποιος σοβαρος με τον εαυτο του και κατ επεκταση με τους γυρω του θα λαβει σοβαρα υπ’οψην του το θεμα της επικοινωνιας !!!!!!Αφου λοιπον δεν ειμαι αορατος ουτε κρυβωμε πισο απο ενα (χαζοκουτι)…ξερω καλα οτι ειναι καλυτερο μια τετ α τετ παρουσια παρα καθε οποιας μορφης κειμενα λαβαινουν χωρα εντος του αυτου χωρου ανευ πραγματικοτητος προσωπων αλα ομως κωδικων…..!!!!!!!

  Like

 25. Η επιχειρηση στη μικρη Ιμια και η επιβεβαιωση της εξαφανισης των τουρκων της ομαδος ειναι και τα δυο γεγονοτα που καμμια απο τις ΤΡΕΙΣ τοτε κυβερνησεις δεν θα επετρεπαν ποτε να επιβεβαιωθουν. Οι λογοι ευνοητοι.

  Ολα εχουν ξαναγραφει ακομη και στα σχολια. Ολα ειναι πολυ πιθανο να ειναι ακριβεστατα. Το ολο ζητημα ηταν κομματι εφαρμογης συμφωνημενου σχεδιου οικονομικου διαμοιρασμου του Αιγαιου.

  Like

  1. Η συγχυση στις πληροφοριες προδιδει σκοπιμοτητα.

   Αν υπηρξε πραγματι η αμεση επεμβαση στο μικρο βραχονησι και επιβεβαιωνονταν ελευθερα η τοτε κυβερνηση θα ηταν η κεβερνηση της μιας εβδομαδας και θα εκλεινε με στρατοδικεια. Και απο τις δυο πλευρες ισως.

   Like

  2. Στα μεγαλα κολπα των υπερδυναμεων ο πατριωτισμος και η εθνικη αξιοπρεπεια ειναι τριτευων παραγοντας.

   Like

 26. Δεν ξέρω τι έγινε τελικά. αφού άλλοι λένε πως τους Τούρκους κομάντο τους έφαγαν τα βατράχια μας και άλλοι πως πέθαναν τυχαία.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s