ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ!

20120114-134742.jpgΓράφει ο Στέφανος Χίος

Πανικός έχει καταλάβει το σύστημα διακυβέρνησης Παπαδήμου, το ασκέρι των μνημονιακών υπουργών που σέρνει πίσω του αλλά και αξιωματούχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που συντηρούν την αστυνομοκρατία στις τάξεις των εθνοπατέρων και προσπαθούν όπως όπως να τους προστατεύσουν από την διογκούμενη λαϊκή οργή. Τρανή απόδειξη το κατ’ επείγον έγγραφο του ΓΕΣ που δημοσιεύει η «δημοκρατία» το οποίο προκαλεί θυμηδία αλλά και αισθήματα ντροπής για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται μηχανισμοί του δημοφιλούς εθνικού στρατεύματος για να θωρακιστεί το παραπαίον πολιτικό σύστημα.
Σύμφωνα με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού(ΑΣΔΥΣ) αποκαλύπτεται ότι δύο μήνες πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων με τις οικογένειές τους που θα σταθούν απέναντι από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ώστε οι πολιτικάντηδες της εξέδρας να γλυτώσουν από έναν ακόμα ταπεινωτικό εξευτελισμό από την
μήνη του λαού.
20120114-134911.jpg

Με το τρόπο αυτό επιχειρείται να καταληφθεί όλος ο χώρος μπροστά από την πλατεία με αξιωματικούς του στρατού ώστε αγανακτισμένοι πολίτες και αναβράζον κομμάτι της κοινωνίας να μην έχει πρόσβαση και να αποκοπεί από το χώρο της στρατιωτικής παρέλασης! Για πρώτη φορά δηλαδή στην ιστορία του ελληνικού κράτους(ακόμα και επί των μαύρων ημερών των εθνοσωτήριων χουντικών καθεστώτων δεν είχε γίνει κάτι ανάλογο)δημιουργείται prive περιχαρακωμένος ιδιωτικός χώρος παρέλασης που ομοιάζει με ανθρώπινο συρματόπλεγμα και φέρνει στο νου τις δυναστικές εποχές του Νάσερ στη Αίγυπτο.

Η διαταγή

Το έγγραφο φέρει ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011. Αποστέλλεται από την ΑΣΔΥΣ(Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας)προς τους
άμεσα ενδιαφερόμενους δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κλπ. Επισημαίνονται σε τραχύ ύφος που θυμίζει άλλες εποχές, τα εξής κωμικοτραγικά και τραγελαφικά:
1)Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
2)Για την παραλαβή των προσκλήσεων(16 έως 23 Μαρτίου 2012) που θα είναι ονομαστικές θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων, ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους(στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λ.π). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.
3)Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο(σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛΑΣ «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης-Δελτίου Ταυτότητος και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.
4)Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ μέχρι 2 Μαρτίου 2012, τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και την σχέση τους με την υπηρεσία(βαθμός, μονάδα που ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κλπ).
Ενδιαφέρον έχει και η διασπορά δυνάμεων απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Οι προσκλήσεις για το σύνολο των υπηρεσιών στρατού, αεροπορίας και ναυτικού είναι 210, για την ΕΛΑΣ 30, το Λιμενικό Σώμα 20, την πυροσβεστική 20 και οι υπόλοιπες διατίθενται προφανώς σε ημέτερους δημοσίων υπηρεσιών.
Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι απορίας άξιον εάν η χαρτογράφηση και υλοποίηση του ειδικού στρατιωτικού σχεδίου είναι εν γνώσει της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ποιος το σκέφτηκε και βέβαια ποιο πολιτικό πρόσωπο έχει βάλει από κάτω την υπογραφή του.

20120114-134848.jpg

84 σκέψεις σχετικά με το “ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ!”

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ…..

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ…
   ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ,ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…..

   Μου αρέσει!

   1. @ΓΙΩΡΓΟΣ Π
    Ποιοί «εσείς» θα μας περιμένετε ? Και με τσαμπουκά από το πληκτρολόγιο βλέπω ?
    Ο.Κ., θα τα πούμε τότε εκεί.

    Οι αντιδράσεις των πολιτικών αρχηγών για τα επεισόδια στις παρελάσεις
    28.10.2011 iefimerida

    Ανάμεικτη ήταν η αντίδραση των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης στα σημερινά επεισόδια που έγιναν στις παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Τα κόμματα της Αριστεράς -με εξαίρεση τη Δημοκρατική Αριστερά- μίλησαν για δικαιολογημένη αντίδραση, ενώ το ΛΑΟΣ και η Δημοκρατική Συμμαχία καταδίκασαν τα έκτροπα. Την παραίτηση Παπουτσή ζήτησε ο κ. Καρατζαφέρης.

    ΛΑΟΣ
    Με ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στη Θεσσαλονίκη και την ματαίωση της παρέλασης, ενώ επιτίθεται με σφοδρότητα κατά των «γνωστών αριστεριστών» τους οποίους κατηγορεί για προσπάθεια ανατροπής του δημοκρατικού πολιτικού συστήματος:
    «Καλείται η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, απέναντι στο έθνος. Η διασάλευση του νόμου και της τάξης μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη χειρότερα αποτελέσματα από αυτά τα οποία απεδέχθη η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες. Προφανώς ο κ. Παπουτσής δεν έχει καμία θέση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από την στιγμή που δεν μπόρεσε να προστατεύσει την εύρυθμη διεξαγωγή των παρελάσεων» τονίζει ο ΛΑΟΣ και προσθέτει:
    «Η λοιδορία προς το πρόσωπο του ΠτΔ από τους γνωστούς αριστεριστές είναι μέρος του σχεδίου της ανατροπής του δημοκρατικού πολιτικού συστήματος. Ο ΛΑΟΣ θα προστατεύσει με όλες του τις δυνάμεις τη χώρα, από την προσπάθεια κάποιων να τη ρίξουν στο χάος».

    Μου αρέσει!

   2. Έλα ρε και εσύ…
    «Ο ΛΑΟΣ θα προστατεύσει με όλες του τις δυνάμεις τη χώρα»…
    Από πότε έχουν δυνάμεις;
    Κάτι μέλη της νέος , κάτι μέλη της παλιός, κάτι Αδώνιδες και κάτι Ροντούληδες…
    Μειδιώ…

    Πλάκα, πλάκα πρέπει να δώσουμε καπου ραντεβού…
    Συννενοηθείτε και με τον Αρκούδο και τα λέμε…

    Μου αρέσει!

   3. Χαχαχα Φωτεινή

    ξέρεις πώς γίνονται τα λούπινα , ε;

    Τα κρεμαγα στο πειρατικό παλιά, για 2-3 μέρες μές στη θάλασσα , και τα ΄σερνα ….

    ….για να ξεπικρίσουν ….

    φραγκόσυκα θα τους πετάμε , ακαθάριστα 🙂

    Βράχαρε

    έχουν μεγάλη γλώσσα οι σαύρες της Τριλατεραλ ….
    όπως όλοι οι χουνταίοι… όμως όταν δεν έχουν ΜΑΤ να τους φυλάνε , γινονται Λούηδες….

    Μου αρέσει!

   4. Μισα,ξερω.
    τα κατεβαζανε και στην τραχηλα για ξεπικρισμα.
    αλλα τα ξερενανε κιολας,μαλλον για τα ξερα μιλανε.

    φραγκοσυκα Μισα,αφθονα.
    εχουμε μεγαλη παραγωγη κατω… 🙂

    Μου αρέσει!

   5. Αντε ρε Φωτεινή

    από την Τραχήλα ;;;; !!!!
    έχω να σου λέω ιστορίες με τις ώρες… 🙂
    Γλυκόπικρες….

    Αμετανόητε

    Οι Λουλούδες της Τριλάτεραλ νόμισαν πως έβαλαν το ΑΤΜ στη θέση του πρωθυπουργού και καθαρισαν. Νόμισαν πως έριξαν άζαξ κι εξαφάνισαν αγανακτισμένους, πανό από γήπεδα , φτώχεια, ανεργία, πείνα, αστέγους , εξαθλίωση , συσσιτια.

    Δεν κατάλαβαν πως ασφάλισαν το καπάκι και δυνάμωσαν τη φωτιά σε κατσαρόλα που βράζει….
    Και τωρα παριστάνουν και τους ψευτονταήδες με τη μουρη τους κολλημένη πανω στο καπάκι ….Όταν γινει το μπαμ δεν θα μείνει ούτε η σκόνη τους….

    Μου αρέσει!

   6. Γιώργο,

    εγώ νοιώθω ότι κατά βάθος είσαι πατριώτης αλλά το’χεις δει πολύ στραβά το πράγμα.
    Έχει καταλυθεί η Δημοκρατία μας Γιώργο (αυτή που τέλος πάντων είχαμε) κατάλαβέ το, και σε αυτήν την πράξη συμμετέχει και ο προεδράρας σου.

    Οι Εθνικές μας Εορτές είναι οι πλέον κατάλληλες ημέρες να δείξουμε ως λαός την αντίστασή μας στους προδότες. Οι μέρες αυτές ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ και όχι στους πολιτικάντηδες που κάνουν πασαρέλα. Δεν θα τους επιτρέπουμε να μολύνουν το ηρωικό αίμα των προγόνων μας σφετεριζόμενοι τους ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ. Εξ’ αιτίας ανθρώπων σαν και αυτούς θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας και έρχονται τώρα αυτά τα τσογλάνια να το παίξουν διαιτητές σε ξένο αγώνα.

    Τι ζήτησε με την ανακοίνωση που μας παραθέτει πιο πάνω ο Αμετανόητος το ΛΑΟΣ;; Πες μου τί;; Να προστατευθεί το έθνος όταν οι ίδιοι έπαιξαν το πλέον καταλυτικό ρόλο στην πρόδοσία του;; Όταν οι ίδιοι τα έκαναν πλακάκια με αυτούς που υπέγραψαν το μνημόνιο 1 και την δανειακή καταργώντας την κυριαρχία της Ελλάδος;; Να προστατεύσει τη δακρυσμένη γλάστρα τον ΠτΔ που από το πολύ κω@ογλέιψιμο θα μας μείνει στον τόπο;; Αυτόν που έτρεχε στις συναυλίες παρωδίες στον Άγιο Παντελεήμονα με τους νταλάρηδες και τις υπόλοιπες γλάστρες φτύνοντας στα μούτρα τους Έλληνες κατοίκους και τα προβλήματά τους;; Τί σχέση έχουν όλοι αυτοί με τους ήρωες του 40 και του 21;;

    Γιώργο, πριν λίγες μέρες είχα μια διαφορά με τον Μίσα για τα σύμβολα της Πατρίδος μας (συγκεκριμένα τη Σημαία) που πολλοί αρνούνται να την κρατήσουν γιατί πατριδοκάπιλοι σαν τον προεδράρα σου τη μολύνουν. Καταλαβαίνω καλλίτερα τη θέση του και τον προβληματισμό του τώρα, αλλά όπως του είπα ότι αυτά ανήκουν σε ΕΜΑΣ, το ίδιο θα σου πω και εσένα. Σε εμάς ανήκουν, οι παρελάσεις (που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ), η Σημαία μας, οι Εθνικές μας εορτές και όπως πρέπει να τα προστατεύουμε από αυτούς που τα σφετερίζονται άλλο τόσο και από αυτούς που πάνε στο άλλο άκρο και τα απορρίπτουν ή θέλουν να τα καταστρέψουν.

    Γιώργο, πίσω από τα συνθήματα και τις φανφάρες του προεδράρα υπάρχει ΠΡΟΔΟΣΙΑ, και πάνω από το πτώμα μας θα επιτρέψουμε σε αυτόν και σε όποιον άλλον προδότη του έθνους την χρησιμοποίηση των εθνικών συμβόλων και εορτών για την δική τους εξιλέωση.

    Μου αρέσει!

   7. Φαίη

    Εχω κατι παλιά βιβλία με τους γερμανοτσολιάδες να κάνουν καταθέσεις στεφάνου στον Αγνωστο Στρατιώτη , να κρατούν ελληνικές σημαίες και να αποδίδουν τιμές στους Ναζήδες….

    Πλυτζανόπουλοι και Ραλληδες ….

    Σαν να λέμε Παπούλιες και Παπαδήμιοι και Παπουτσήδες και Οικονόμου ….

    Τέτοιο όνειδος δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξανασυμβεί. Αρκετά ανεχτήκαμε Κώθωνες και Αρμανμπεργκ….

    Μου αρέσει!

   8. Μίσα,

    συμφωνώ μαζί σου αλλά θέλω να καταλάβεις (ίσως δηλ. το έχεις καταλάβει) ότι ο λόγος που καίγεται ο κώ@ος τους να «έχουν με το μέρος τους», τους αγώνες των Ελλήνων, να το παίζουν τιμητές και προστάτες αυτών των αγώνων, είναι επειδή θέλουν να ξεπλένουν τις προδοσίες τους.

    Μίσα, όπως σε πολλά ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ έχουν πάρει οι αριστεροί το copyright, άλλο τόσο έχουν κάνει και οι δεξιοί.
    Μας έχουν χωρίσει σε κοπάδια και ενώ μιλάμε την ίδια γλώσσα πολλές φορές δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.

    Βανδαλίζουν τα Ιερά και τα Όσια του Τόπου μας Μίσα και ήρθε ο καιρός να τους δείξουμε ότι το παραμυθάκι τους τέλειωσε. Όλοι μαζί ενωμένοι..

    Μου αρέσει!

   9. Φαίη

    Επίτρεψε μου μια ταπεινή προτροπή ….
    Νομίζω πως είναι από τα σημαντικότερα αναγνώσματα εθνικής αυτογνωσίας και σφυρηλάτησης λαϊκής ενότητας τούτο ειδικά τον καιρό που γινόμαστε όλοι , εκόντες άκοντες, σοφότεροι …

    http://www.scr.bi/z1wwBY

    Τάσος Κωστόπουλος «Tα τάγματα ασφαλείας και η μεταπολεμική εθνικοφροσύνη»

    Έτσι θα καταλάβουμε καλύτερα και τον ρόλο του Καρατζαφύρερ και των παπαγάλων του.

    Μου αρέσει!

   10. ΜΙΣΑΚΙ…..

    ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ…
    ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ!!!

    Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….

    ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΩ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ…
    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ…..

    Μου αρέσει!

   11. Μίσα,
    the page does not exist μου λέει

    Αμετανόητε,
    ειδικά τώρα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην αλληλοκατανόηση

    Γιώργο
    Η διαμαρτυρία της 28ης ΔΕΝ ήταν τσιριζογεννημένη. Αυτό συμφέρει τον προεδράρα και τους υπόλοιπους να λένε γιατί τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι και έπρεπε να υποβαθμίσουν αυτό το γεγονός.
    Προσπάθησε σε παρακαλώ να βρεις το κοινό έδαφος που μας ενώνει.. θα το χρειαστούμε συντόμως..

    Μου αρέσει!

   12. @Φαίη

    έκανα λαθος προσθέτοντας www

    η διεύθυνση είναι

    scr.bi/z1wwBY

    @Γιώργο

    Τους ψευτοτσαμπουκάδες της φάρας σας τους ξέρω καλά.
    Χωρίς ναζήδες, άγγλους ή ματατζήδες είστε μιας φασολάδας υπόθεση…
    Η πρόσκληση ισχύει , παρε και το Βαΐτση μαζί σου ….

    Μου αρέσει!

   13. apantisi pros misha!!!!! yasou/ privet sindrofe… ton giorgaki/ jefrey … mother fucker jewish pig….. boris na ton vris stin adelfi tou sto toronto… poli kinta stin odo athlone avenue……. afti vriskete ligo voria apo tin danforth / eliniki geitonia…. i odos athlone ine 2 dromous apo tin diastavrosi greenwood ke cosburn ave…. an thelis kitaxe sto mapquest.com gia na vris ton bastardo jefrey / girgaki… i dromoi afti ine sto toronto!!!!! kapoios pou xeri pola……

    Μου αρέσει!

   14. ΜΙΣΑ..

    ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΕΔΩ….
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ….

    ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΡΗΤΗ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ….

    ΦΑΙΗ…

    ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΟΤΕ….
    ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΟΥΚ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ???

    ΚΟΡΙΝΝΑ…

    ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ,ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ,ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΣ,ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΝ ΠΟΝΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ…. …..

    Μου αρέσει!

   15. Γιωργάκη

    Θα είσαι από αυτούς τους κρητικούς με πόδια λαγού φαίνεται …

    όσο για τις απειλές διαβασε ξανά τα ψευτονταηλικια σου , πίσω από το pc και τις ασπίδες των μπατσων που σας φυλάνε…

    «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ…
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ,ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…..»

    Μου αρέσει!

   16. ΓΙΩΡΓΟ , ΓΙΩΡΓΟ , ΓΙΩΡΓΟ !

    ΕΔΩ ΧΑΝΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ( ΦΤΩΧΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ , ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ , ΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ) , ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ………..ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΊΜΜΙΑ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ ΤΟ ΧΩΜΑ.

    ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !

    Μου αρέσει!

   17. ΜΙΣΑΚΙ…..

    ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ…
    ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΖΑ….

    ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ…

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ….

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ….

    Μου αρέσει!

   18. ΓΙΩΡΓΟ…..

    ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ….

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ….

    ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ….

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ….

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΧΩΝΕΨΩ….
    Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,ΕΓΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ…..

    Μου αρέσει!

   19. ΜΙΣΑ…

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ…

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΟ…
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ..

    ΑΝ ΕΧΩ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ….
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΡΚΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ??

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΝΩ ΑΠΑΘΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ…..

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΙΧΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ,ΑΝ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ…..

    Μου αρέσει!

   20. @ΓΙΩΡΓΟΣ Π
    Με υποθέσεις του στυλ «η αριστερά επενδύει στο χάος» και «η αριστερά παίζει βρώμικα παιχνίδια» μπορείς να τις αραδιάζεις με το κιλό σε ΜΗ νοήμονες ανθρώπους.
    Για να έχεις πειστικότητα στα επιχειρήματά σου θα πρέπει να εξηγήσεις όχι το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αλλά το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σενάριο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που εξελίσσεται στη χώρα μας με ραγδαίους ρυθμούς με την Χούντα που στηρίζετε και συμμετέχετε…
    Το Μάτριξ στην Ελλάδα μας τελείωσε…
    Ολα τα άλλα είναι για Ιθαγενείς στις ζούγκλες της Πολυνησίας…

    Μου αρέσει!

   21. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ,ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ….

    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ Γ..Ω ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ…

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ (ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ).

    Μου αρέσει!

   22. ΠΕΤΡΟΒΟΥΒΑΛΕ…

    ΓΝΩΣΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ…
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ….

    ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ….

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ….

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ…ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!!

    Μου αρέσει!

   23. Σου είπα μία.Δεν μιλάς με Ιθαγενείς της Πολυνησίας.
    Υποτιμάς εμάς,και τον εαυτό σου…Δεν κάνεις καλό στο κόμμα σου.
    Οσα λόγια και να πείς μένουν οι πράξεις…
    Λύσεις οικονομικές υπήρχαν και υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν…
    Γνωρίζω από πρώτο χέρι, γιατί είναι και το αντικείμενό μου…
    Διαλέξατε να εξοφλήσετε τους τοκογλύφους και να εξαθλιωθούν οι Ελληνες μέχρι θανάτου…
    Αυτό θα το πληρώσετε.
    Από μένα τέλος.

    Μου αρέσει!

   24. Σιχαμένα υποκείμενα, συνεργάτες των πασόκων, δοσίλογοι της μέρκελ και προστάτες του κκε και του σύριζα που σας επιστρέφουν την προστασία με το να σας ανέχονται στη βουλή:
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ που είσαι ανίκανος να δώσεις!
    Τράβα ρώτα τον άδωνι να σε καθοδηγήσει θλιβερό κουμούνι και μετά ξαναέλα να γελάσουμε με τη νέα γραμμή της προπαγάνδας σας!

    (Γουστάρεις την προπαγάνδα σου στα μούτρα σου;)

    Μου αρέσει!

  2. Βαϊτσης = ο ηλίθιος χάρη στον οποίο μάθαμε την ταρίφα της «βουλευτικής συνείδησης» όταν πρόκειται για Εσχάτη Προδοσία (το Μνημόνιο 1) Ένα μύριο, που ο καραγκιόζης πήγε και το κατέθεσε φανερά λέγοντας ότι κέρδισε το λαχείο!!!!!! (= κλασικός τρόπος ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην Ελλάδα)

   Μου αρέσει!

 1. Σ΄όλη την Ελλάδα θα τα κάνουν αυτα;
  Ψιτ, κοθώνια…Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα…
  Τους γιους μου στην παρέλαση φέτος δεν θα τους στείλω…Θα πάω εγώ, πρώτα ο Θεός…
  Ένας Αθηναίος.
  ΥΓ: Διαφάνεται πολύ μεγάλη βεβαιότητα ότι οι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους, θα «κάτσουν καλά» ή εμένα μου φαίνεται;

  Μου αρέσει!

 2. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ 800 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΦΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

  Μου αρέσει!

  1. O Παπού Λιάς είναι μεγάλος ηγέτης. Προσωπικώς δεν χρειάζεται να εκπαιδευθώ για να τον χειροκροτήσω. Θα πάω εκεί θα τον αποθεώνω από ψυχής, αυτόν τον σπουδαίο Έλληνα και πατριώτη.

   Μου αρέσει!

 3. Αν οι μέρες της «Εθνοσωτηρίου χουντικής επαναστάσεως» (όπως ειρωνικά λές) ήταν μαύρες, τί χρώμα προτείνεις για τις σημερινές ;
  Πληροφοριακά σου λέω ότι ο στρατηγός Παττακός ψωνίζει στην λαϊκή υπό επευφημίες ! Ποιός «δημοκράτης» πολιτικός μπορεί να πάει στην λαϊκή μόνος του ;

  Μου αρέσει!

 4. Τελικα η χουντα ηταν δημοκρατικοτατη, ενω τωρα ειναι τυπου Β. Κορεας!!!!
  Οποιος δεν χειροκροτησει γερα, θα εχει καταναγκαστικα εργα για εναν χρονο, να καθαριζει το τραπεζι του παγκαλικου και του μπενιτο απο τα ψιχουλα που θα πεταμε απο το βρωμοστομα τους, ή θα ξεσκονιζουν τα βρωμερα σπιτια των υπουργαραιων!!!
  ΠΟΥ ΠΑΜΕ?????
  Αυτο θεωρουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ????

  Μου αρέσει!

 5. Zούμε απερίγραπτες στιγμές κάλους και δημοκρατίας..

  Δε βρίσκονται και μακρυά από το να φτιάξουν ειδικές ζώνες για να κυκλοφορούν ελεύθεροι και τα ποντίκια θα τα απομονώσουν σε κλειστές ζώνες. Κάτι σαν την ταινία escape from new york.

  Οι δρόμοι ανήκουν σε εμάς παλιοτόμαρα. Μην τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί όπου τους πετυχαίνουμε.

  Μου αρέσει!

  1. Φαίη λεβέντισσα κι αγαπημένη, το 4.21 σου σα να τόγραψες με το δικό μου χέρι, σα να …έκλεψες αυτά που σκεφτόμουν, σα να πρόσθεσες και τα δικά μου συναισθήματα στην καρδιά σου γράφοντάς το.
   Πρέπει να μην υποστείλουμε ποτέ τη Σημαία την ελληνική, της Λευτεριάς, του Αγώνα. αλλά και οι παρελάσεις, που κρατούν άσβυστες τις μνήμες, μαθαίνουν στις νέες γενιές πότε και ποιοί πολέμησαν για τούτη τη φλούδα γης και, συγχρόνως στέλνουν μήνυμα σε κάθε άφρονα:εδώ είμαστε, έτοιμοι, ενθυμούμενοι, τιμώντες τους προγόνους κι αποφασισμένοι να τους μιμηθούμε, αν παραστεί ανάγκη, πρέπει να εξακολουθήσουν να διεξάγωνται σύμφωνα με γραπτούς κι άγραφους νόμους.

   Μίσα, προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν είναι απλό πράγμα οι ετήσιες εθνικές επέτειοι. Κι όσοι τις λοιδωρούν και θέλουν να τις καταργήσουν είναι πληρωμένα σκύβαλα.
   Κάτι που κληρονομούμε από τους παλαιότερους και είναι διδακτικό, εμψυχωτικό κι αναφέρεται σε ήρωες δια μέσου των αιώνων γιατί θα πρέπει να το καταργήσουμε;

   Οσο για την 25η Μαρτίου έχω τη βεβαιότητα πως θα πάρουν αξέχαστο μάθημα οι προδότες και τα τσιράκια τους.

   Μου αρέσει!

 6. Οι στρατιωτικοι που θα δεχτουν αυτες τις προσκλησεις θα αντιμετωπιστουν ως εχθροι του λαου.ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  Μου αρέσει!

 7. Βρε δεν πάνε στο δ@@@λο οικογενειακώς όλα τα ρεμάλια – κοπρίτες που νομίζουν ότι θα γλυτώσουν το κράξιμο με διάφορα τερτίπια και σχέδια…!!! Έχουν ακόμα θράσος.. αλλά άντε να δούμε μέχρι πότε…!!!

  Μου αρέσει!

 8. Δε νομίζω να βρεθούν τόσο ηλίθιοι που να πάρουν αυτές τις προσκλήσεις: αφενός θα την πληρώσουν αυτοί χωρίς λόγο και αφετέρου η θέση στο φάκελλο αυτό δεν θα είναι ΠΟΤΕ εξαγοράσιμη αλλά το αντίθετο.

  Μου αρέσει!

 9. Ένας χρόνος έχει 365 * 24 = 8760 ώρες.

  Διάρκεια παρέλασης 1 ώρα.

  Δηλαδή αυτή θα είναι η ώρα που θα αλλάξει την Ιστορία της χώρας;

  Δεν μπορούν να είναι όλες οι άλλες ώρες και μέρες του χρόνου;

  Ή μόνο στην παρέλαση εμφανίζονται οι «επίσημοι» της εξέδρας;

  Είμαι πολύ επιφυλακτικός σε όλο αυτό με δεδομένη την εδώ και χρόνια
  θέση του ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς για κατάργηση των παρελάσων.

  Μήπως τους βολεύει τελικά και τους «επισήμους» να μην γίνονται οι παρελάσεις;

  Μου αρέσει!

 10. Ανάλογα τους επισήμους, ανάλογες και οι διαμαρτυρίες, ανάλογα το έβρος των διαμαρτυριών
  θα εξαρτηθεί το αν θα ξαναγίνουν παρελάσεις, χαρά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αναρχικοί ε?
  Νικήσαμε το κράτος των Ελληναράδων Εθνικιστών και νεοναζιστών!

  Μου αρέσει!

 11. ολων τα σχολια εδω μου θυμιζουν σαιτ ποδοσφαιρου οενασ θα ερθει για δικαστηριο απο την κρητη κιαμα λαχει μπορει να δειρει και αλλον ενα τον Σειραγακη ομως δεν τον πειραξε κανενας .Οι ελληνες πεινανε ειναι ανεργοι εχασαν τακεκτημενα που ειχαν κερδισει μεαιμα οι πατεραδες τους κι εμεις θελουμε παρελαση χωρις διαμαρτυρια.Γιωργακη μηπως ξερεις τι τιμουμε οι Ελληνες στις 25 μαρτιου; 1\τον ευαγγελισμο της θεοτοκου ; 2\την ανακαλυψη της αμερικης; 3\τν οκτωβριανη επανασταση;η την επανασταση των Ελληνων (των καταπιεσμενων των σκλαβων των χωρις δικαιωματα Ελληνων, που μονο υποχρεωση φορων ειχαν στουςΤουρκους στους <>κοζταμπασηδες και στο παπαδαριο με απειλη αφορισμου)ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ οπως πρεπει και τωρα να κανουμε γιατι μασ ατιμασαν σαν λαο γιατι ολα οσα κανουνε ειναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ .Κατι τετοιους ελληνες σαν κι εσενα γιωργακη ειχαμε μερικους αλλα τους περιποιηθηκανε οι προγονοι μας να σου θυμισω τα ονοματα τους Εφιαλτης Νεννεκος κ.α αμ διαβασε και λιγο ιστορια καημενε γιωργακη και κοψε την πολλη τηλεοραση ,κανει κακο στα κοκκαλα και θα τυφλωθεις

  Μου αρέσει!

 12. Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουν βαρέσει οι Παπαδήμιοι το «κανονικό» κανόνι, κι οι πέτρες το ξέρουν. Λέτε να τολμήσουν οι λεκανατζούδες της Τραπεζικής Χούντας* να εμφανιστούν …δημοσίως;;; :-))))
  Ας κάνουμε λοιπόν την 25/3/12 για δεύτερη φορά εθνική μας επέτειο. Εκείνη η μέρα ας γίνει μέρα καθολικής διαμαρτυρίας και αφύπνισης, μπροστα στα μαγαζιά των αληθινών αφεντικών τω ΠαπαΔΗΜΙΩΝ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

  *= γελοία ανθρωπάρια, που αυτοαποκαλούνται «βουλευτές» του ΕυρωΧουντικού Κόμματος (πρώην ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+Κόμμα Παιδεραστών+ «πρόθυμοι» ΔΝΤόρες, οιΚΟΛΟγοι, κουβέλια κ.ά. μη χειρτότερα)

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s