olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αληθεύει αυτό το δημοσίευμα ή όχι κύριε Παπανδρέου;

Posted by olympiada στο Ιανουαρίου 5, 2012

Για να ξέρουμε με ποιούς έχουμε μπλέξει και μάλιστα πολύ άσχημα…

Πισίνα του Παπακωνσταντίνου δεν δηλώθηκε…..

Πισίνα του Πετσάλνικου δεν δηλώθηκε…

Ήλθε και η σειρά σας;

Πριν λίγα χρόνια ξεσηκώνατε τον κόσμο με τις αυθαιρεσίες του Μαγγίνα και του Σουφλιά.

Μήπως είστε όλοι ίδιοι, δεξιοί, κεντροδεξιοί, αριστεροί, κλπ δημοκρατικές δυνάμεις και μας δουλεύετε κατά το κοινώς λεγόμενο;

Μετά κυνηγάτε τους απλούς πολίτες και φτάσατε σε σημείο να θέλετε οι έλληνες να μεταβιβάζουν τα ακίνητά τους στο δημόσιο για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους.

Δεν ντρεπόσαστε όλοι σας καθόλου, μα καθόλου, αλλά είμαστε και εμείς μάλλον ζώα που σας ανεχόμαστε…

μια και δεν θα είστε υποψήφιος για πρωθυπουργός, όπως ανακοινώσατε , καλή αγρανάπαυση και καλό κουπί στο κανό..

Ίσως σας χρειασθούμε να μας ξανασώσετε στο μέλλον… όπως και τον άλλον της Ραφήνας…

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

10 Σχόλια to “Αληθεύει αυτό το δημοσίευμα ή όχι κύριε Παπανδρέου;”

 1. maria said

  ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ?
  Δεν είδατε τι μπάχαλο δημιούργησαν ακόμα και με το Νόμο για τα Αυθαίρετα;
  Αφού δεν τον είπαν «νομιμοποίηση» για να μην θιγεί το Σύνταγμα που οι ίδιοι έφτιαξαν…,
  αφού ο κόσμος ακούγοντας τακτοποίηση για 20 χρόνια δεν πηγαίνει…,
  αφού όσοι αποφασίσουν να πάνε να τακτοποιούσουν , τους έβαλαν τέτοια πρόστιμα, που να μην μπορούν να τα πληρώσουν…, έκαναν και κάτι άλλο!!!!
  Όσοι είναι ¨Ανυπάκουοι¨ και επιθυμούν πάρα ταύτα να δώσουν χρήματα στο Κράτος, δηλαδή να πληρώσουν και να νομιμοποιήσουν ( συγχωρήστε μου την έκφραση –τακτοποιήσουν για κάποια χρόνια ήθελα να πω), έφτιαξαν έτσι τους συντελεστές, μπερδεύοντας μετάξι τους όλη την νομοθεσία των 50 ετών, που κανείς , μα κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια το πρόστιμο!!!!!, όταν επί Τρίτση ήταν μόνο ένας πολλαπλασιασμός ..!!!
  Σεμινάρια γίνονται!, για να μάθουν μηχανικοί και δικηγόροι να υπολογίζουν το πρόστιμο!!! και στο τέλος τσακώνονται και οι εισηγητές στα σεμινάρια!!, λόγω διαφορετικών απόψεων!!!
  Α! έβαλαν και κάτι κοπελίτσες στο Τ.Ε.Ε., να απαντούν στις εκατοντάδες χιλιάδες ερωτήσεις , όπως μπορούν και δίχως ευθύνη…, για πράγματα που αν κάποιος τα υποβάλει λάθος, κινδυνεύει να πάει φυλακή η να χάσει το πτυχίο του. ( Το ΤΕΕ ήταν πάντα υπερήφανο, αδέσμευτο , μπροστάρης και όχι υποτακτικό, κύριε κομματικέ Πρόεδρε του ΤΕΕ).
  Ρωτώ: Τα έχετε ξαναδεί όλα αυτά;
  Προχθές Τετάρτη βράδυ σε εκπομπή στη ΝΕΤ ο κ. Παπακωνσταντίνου υπερασπιζόμενος το μνημόνιο, είπε μεταξύ άλλων ότι … έχει αναπτυχτεί μια υπερβολική αντιμνημονιακή φλυαρία , την ώρα που η Ελλάδα περνά κρίσιμες στιγμές, κλπ κλπ .
  ο Νόμος που φτιάξατε κ. Παπακωνσταντίνου και κ. Σηφουνάκη για τα αυθαίρετα .., δεν είναι στη σύνταξη του φλύαρος και ανεφάρμοστος; Δεν προξενεί τεράστια ζημία …σε κρίσιμες ώρες…, αφού οι πολίτες –όπως τα κάνατε- αδυνατούν να ¨τακτοποιήσουν¨ τις περιουσίες τους και το Κράτος να εισπράξει;
  Δεν είναι ένας νόμος, που μόνο αναταραχή δημιουργεί ,δίχως το Κράτος να εισπράττει τίποτα, όπως πριν εξήγησα;
  Δεν συμβάλλει και αυτός, στο να οδηγούμαστε με βεβαιότητα στη Χρεοκοπία;;;
  Πως συμβαίνει κ. Παπακωνσταντίνου, σε όποιο Υπουργείο σας στέλνει ο κ. Παπανδρέου , με τους νόμους που προωθείτε και με τον τρόπο που τους συντάσσετε, να έρχονται τα αντίθετα αποτελέσματα;
  Και για να μην είμαστε άδικοι , από τον πολύπλοκο και χαώδη υπολογισμό των προστίμων εξαιρούνται οι πισίνες !!!!
  Αυτές υπολογίζονται εύκολα 40 ή 80 ευρώ το τετραγωνικό!!! εεε κ. Υπουργέ?
  Όσο για σας κ. Σηφουνάκη δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα, σας γνωρίζουν Όλοι!
  Τώρα βάζετε και την ταφόπλακα στην εκτός σχεδίου δόμηση με το πρόσχημα του περιβάλλοντος , οδηγώντας όλα τα επαγγέλματα στη χρεοκοπία.
  Δεν μελετήσατε ως κυβέρνηση , δεν τελειώσατε τα σχέδια πόλεως , οικοδομήθηκαν άναρχα οι οικισμοί δίχως εισφορά με δικούς σας νόμους και…. τώρα σας φταίει η κατοικία, αλλά όχι τα ξενοδοχεία σας , ούτε βέβαια η κατοικία σας στη Εκάλη , όπου γη δεν αφήσατε ούτε για δείγμα .
  Η κατοικία εκτός σχεδίου (έτσι γενικά και αόριστα) να απαγορεύεται (διότι στα τουριστικά μέρη ζημιώνει τα ξενοδοχεία! (σας)) αλλά τα ξενοδοχεία να επιτρέπονται!!
  Η κατοικία εκτός σχεδίου να απαγορεύεται, αλλά τα fast track να επιτρέπονται!! στη σύγχρονη μορφή δουλείας που οδηγείτε το μικρομεσαίο και τον Έλληνα. Και βάζετε τους κονδυλοφόρους σας να γράφουν, ότι εκτός σχεδίου δεν υπάρχει αποχέτευση!!!
  Τι τρομερή δικαιολογία..
  Εκδώσατε προεδρικό διάταγμα 289/4-11-11 για τους οικισμούς, παίρνοντας υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την μέρα που έπεφτε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μειώνοντας επιλεκτικά τη δόμηση.
  Και τώρα τι κάνετε ;;;
  Το αναιρείτε, αφού βάζετε στο νέο Π.Δ ανώτατο όριο 50 κλινών (25 δωμάτια)!!!
  Άρα όποιος θέλει λίγο πιο μεγάλο θα πηγαίνει να το κτίσει εκτός σχεδίου !!, εκεί δηλαδή που υποτίθεται ότι δεν επιθυμείτε την δόμηση!!!!!!!
  Η κατοικία όμως σας φταίει.. και μάλιστα όλως περιέργως , μόνο η κατοικία του μικρού, όχι τα fast track….
  Εε… βέβαια όταν κτίζει ο μικρός , πως θα πουλήσει ο μεγάλος;;;
  ΣΚΩΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!
  ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ!! , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΝΑ ΤΑ ΠΩΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ , ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΚΑΙ;;; ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!
  ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
  ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ..
  Ειπώθηκε και στα δελτία ειδήσεων .., ότι όποιος χρεωστάει στο Κράτος και δεν έχει.., μπορεί να δίνει απ’ ευθείας το σπίτι του και να ξεχρεώνει!!!
  Όσο για το σχέδιο Π.Δ στην ουσία του;
  Εκεί να δεις !!!!
  Καταργούνται ή δεν είναι πλέον νόμιμα τα μπαράκια στους οικισμούς !!!, όταν όλη η Ελλάδα ζει απ’ αυτά που υπάρχουν σε όλους τους οικισμούς , κυρίως τους παραθαλάσσιους και λειτουργούν από τον τουρισμό το καλοκαίρι.
  Δίνετε νέες ονομασίες σε χρήσεις, μεταφέροντας πχ την κατηγορία ενός καταστήματος με βάση τον υγειονομικό κανονισμό, σε άλλη κατηγορία βάσει του δικούς σας διατάγματος περί χρήσεων .
  Οι άδειες όμως των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος χορηγούνται με βάσει τον υγειονομικό κανονισμό που παραμένει ο ίδιος!!! Τι από τα δυο θα ισχύει;
  Χρησιμοποιείτε επί πλέον τα ίδια ονόματα του παλαιού ισχύοντος διατάγματος 166/87, (πχ αναψυκτήριο ), δίχως να τα παραλληλίζετε εξ ολοκλήρου με τον υγειονομικό κανονισμό. Μα τα αναψυκτήρια για παράδειγμα, είναι απλώς μια υποκατηγορία των καταστημάτων των άρθρων 37,38 του Υ.Κ. και εσείς την μετατρέπετε σε κυρίαρχη, δίχως επεξήγηση στην υπουργική απόφαση.. Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει;
  Νέος χαμός !!!
  ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ!!
  Τα μπαρ ανήκουν στα καταστήματα του άρθρου 37 του υγειονομικού κανονισμού , δηλαδή στην ίδια κατηγορία που ανήκουν τα καφενεία, καφετερίες , ζαχαροπλαστεία , αναψυκτήρια κλπ, και επιτρέπονταν μέχρι σήμερα και με απόφαση του νομικού συμβουλίου του κράτους και στις περιοχές με χρήση .
  Έτσι λειτουργεί μέχρι σήμερα ο τουρισμός σε όλες τις πόλεις με ειδικά διατάγματα και σε όλους τους τουριστικούς οικισμούς αλλά και γενικότερα. ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ!! , έτσι εσείς μέχρι τώρα φτιάχνατε τα διατάγματα του κάθε οικισμού με χρήσεις γενικής κατοικίας και επιτρέπατε να λειτουργούν τα μπαρ.
  Τώρα τι κάνετε ;
  Παίρνετε τα μπαρ και τα κατατάσσετε στα , όταν τα τελευταία επιτρέπονται στις χρήσεις , που είτε δεν υπάρχουν καθόλου στους οικισμούς, είτε σε κάθε περίπτωση δεν έχουν νομοθετηθεί έτσι από εσάς τους ίδιους.
  ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ (αφού δεν υπάρχουν πολεοδομικά κέντρα), ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!!
  ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ!!!
  Αλλά μέχρι πρότινος για όλα έφταιγε το ΠΑΣΟΚ.
  Τώρα εσείς κ Σαμαρά , κ. Καραντζαφέρη , τι κάνετε ;
  Εσείς κύριε Πρωθυπουργέ δεν αντιλαμβάνεστε τίποτα;
  Δεν είστε λίγο – πολύ συνυπεύθυνοι που επιτρέπετε αυτό το κατάντημα;
  Και εσείς κ. Τσίπρα και κα Παπαρήγα τι πάθατε ; Με την απλή επίκληση της λέξεως περιβάλλον και δήθεν ο κ. Σηφουνάκης σας τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί;
  ΟΙ μελέτες και τα διατάγματα για ΖΟΕ , ΣΧΟΟΑΠ, κλπ πηγαίνουν για πέταμα;
  Ποιος σας είπε ότι οι εκτός σχεδίου οι περιοχές είναι παντού οι ίδιες και συλλήβδην πρέπει να απαγορεύεται παντελώς η δόμηση;
  Είναι το ίδιο 500-1000 μέτρα από την Πόλη και το ίδιο ένας απομεμακρυσμένος αδόμητος ορεινός όγκος που πράγματι πρέπει να προστατευτεί;
  Στην Ευρώπη όταν λένε ότι δεν οικοδομούν εκτός σχεδίου , ξέρετε μήπως τι εννοούν και σε ποιες περιπτώσεις απόμακρων και απάτητων περιοχών αναφέρονται;
  ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΒΟΛΕΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ …
  Και επειδή πλέον Όλοι, μα Όλοι έχουν καταλάβει…, πολύ φοβούμαι κύριε Παπαδήμο, κύριε Σαμαρά και λοιποί –και μακάρι να διαψευστώ- ότι στο τέλος αυτοί που… , δεν θα είναι αυτοί που τα σχεδίασαν και τα εκτελούν επακριβώς , ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ.

  Μου αρέσει!

 2. Skatofagos said

  ΓΙΑ ΣΙΓΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΥΛΟΓΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ?? ΦΑΝΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΚΟΙ!!

  Μου αρέσει!

 3. george said

  Αμάν πιά αυτοί των αδήλωτων πισινών …

  Μου αρέσει!

  • asxetos said

   έχουν να το λένε στις βρυξέλλες, πόσο αναξιόπιστοι είμαστε ως χώρα, με πιο πιασάρικο επιχείρημα απ όλα το εξής

   «οι δορυφόροι έχουν «πιάσει» 4000 αδήλωτες πισίνες μόνο στην αττική, τί έχετε να πείτε γιαυτό;»…

   αλήθεια τί έχουμε να πούμε γιαυτό;

   Μου αρέσει!

   • Αντώνιος said

    Μάλλον δεν διαθέτουν αξιόπιστους δορυφόρους.

    Μου αρέσει!

   • Κόριννα said

    Αὐτὸ ποὺ ἔχω νὰ πῶ στοὺς Εὐρωπαίους εἶναι νὰ ἀσχοληθοῦνε μὲ τὸ δικό τους χάλι καί νά μᾶς ἀφήσουν ἡσύχους.

    Μιλᾶνε καί οἱ Βέλγοι!!
    Ὥς τί;
    Ὡς Φλαμανδοί; Ὡς Βαλώνοι; Ἤ σὰν στρουμφάκια(ἡ προσφορά τῶν Βέλγων στὸν παγκόσμιο πολιτισμό!)

    Ἄει σιχτίρ,οἱ βάρβαροι,πού κυττᾶνε νὰ βάλουν χέρι σέ ὅ,τι δέν πρόλαβαν τό 1204!

    Καί μή γυρίσης καὶ μοῦ πῆς ὅτι ἐμεῖς εἴμαστε λαμόγια καὶ αὐτοὶ ὄχι,γιατὶ τοὺς ἔζησα,καὶ εἶναι χειρότερα καὶ σκληρότερα λαμόγια.

    Μου αρέσει!

   • Κόριννα said

    Στὸν Ἄσχετο τὸ σχόλιό μου.

    Μου αρέσει!

   • kostas said

    οταν χρειαστηκε λεφτα το κρατος τους, οι ιδιοι οι βελγοι πλουτοκρατες αγορασαν τα ομολογα τους, ωστε να μη δωσουν το δικαιωμα στα λαμογια των διεθνων αγορων να τους εκβιασουν κ να τους ελεγξουν. αγαπουν τη χωρα τους κ το απεδειξαν στην πραξη.. τι κανουμε εμεις ?

    Η καταγραφή του «Πόθεν Έσχες» είναι σαφής: Ο Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του έχουν καταθέσεις ύψους περίπου 30.000 ευρώ σε Ελληνικές τράπεζες, και πάνω από…

    285.000 ευρώ στην KBC Bank SA, η οποία είναι τράπεζα του Βελγίου χωρίς καταθετικά προϊόντα ή άλλη retail παρουσία στην Ελλάδα. Άρα: Από το οικονομικό έτος 2010 κιόλας ο Πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και φερόμενος ως εθνοσωτήρας της χώρας – πατριώτης εχει βγάλει τις καταθέσεις του από τη χώρα.

    Μου αρέσει!

 4. ένας βισάλτης said

  Περισσότερο εκνευριστικό είναι η βεβαιότητά τους ότι παρόλο που παρανομούν κατάφωρα ούτε θα αναγκαστούν να πληρώσουν αστικά ή ποινικά όπως τα υποζύγια που τους ανέχονται και τους σιτίζουν ,αλλά θα πληρώσουν το «πολιτικό κόστος» λέει ..το οποίο σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο ο δικαστής θα τους έλεγε να το βάλουν στον κ… τους….

  Μου αρέσει!

 5. […] Αληθεύει αυτό το δημοσίευμα ή όχι, παπατζή; […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: