ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας ! Ποιοι γνώριζαν ότι θα πέσει το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη και γιατί ο Πούτιν δεν ταξίδεψε με αυτό;

Η έρευνα είναι από το μαχητικό www.aegeantimes.gr

η οποία έχει κάποιες ανακρίβειες, είναι όμως τόσο ενδιαφέρουσα που την παραθέτουμε αυτούσια. Επί της αρχής είναι σωστή και ανοίγει το δεύτερο μεγάλο χτύπημα από αυτά που οδήγησαν την Ελλάδα στα νύχια του Παπανδρέου και της εκποίησης.

Διαβάστε το και θα ασχοληθούμε επιμέρους με τα θέματα σύντομα.

Η Ελλάδα είχε την δική της 11η Σεπτεμβρίου και δεν ήταν άλλη από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου του 2004 !!! Λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων! Μια αποφράδα ημέρα, που ενώ κανονικά θα έπρεπε να την θυμούνται όλοι οι Ελληνες ως την απαρχή της Σύγχρονης Ελληνικής Τραγωδίας , εντούτοις, ελάχιστοι είναι αυτοί που την θυμούνται σήμερα και απείρως πιο ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να συνδυάσουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά, για να φτάσουμε μια πενταετία αργότερα στην Οικονομική Κρίση που συγκλονίζει τη χώρα!
Είμαι βέβαιος, ότι δεν θα μπορέσω σε ένα μέρος να καταφέρω να χωρέσω όλες τις σκέψεις μου που προκύπτουν από ντοκουμέντα της εποχής και από αποκαλύψεις που θα κάνουμε για πρώτη φορά και θα χρειαστεί να επανέλθω δεύτερη – ίσως και τρίτη- φορά!

Και προς θεού όχι για να σας πείσω αλλά διότι τα γεγονότα και η αλληλουχία τους είναι τόσα πολλά και κυρίως πολυεπίπεδα!

Η κρίση της Ελλάδος είχε σχεδιαστεί για τις αρχές του 2007. Για να πετύχει η κρίση και να καμφθούν οι «ασπίδες» του Ελληνικού λαού έπρεπε προηγουμένως να εκλείψουν ορισμένοι γνωστοί , λαοπρόβλητοι και κοσμαγάπητοι άνθρωποι! Όπως ο υπουργός εξωτερικών και κύπριος στην καταγωγή Γιάννος Κρανιδιώτης που προωθούσε το ενιαίο αμυντικό δόγμα Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος, που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η Αμυντική προστασία της πολιτικής χάραξης της ΑΟΖ στην περιοχή.

Ο Γιάννος Κρανιδιώτης σκοτώθηκε ΜΕΣΑ στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος Falcon, σε ένα ατύχημα που όμοιό του δεν έχει σημειωθεί. Ένα ατύχημα που ουδείς μπόρεσε να το εξηγήσει ! Αν ζούσε ο Κρανιδιώτης , σίγουρα η διάσπαση του δόγματος θα ήταν πολύ δυσκολότερη. Όταν πέθανε, εγκαταλείφτηκε με μεγάλη ευκολία!

Προηγουμένως έπρεπε να διασπαστεί σε σε τιμάρια η μεγάλη ισχύς της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας. Κι αυτό έγινε με μερικούς … τυχαίους θανάτους και φυλακίσεις ανθρώπων, που είτε ήταν ένοχοι ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ύπαρξή τους εμπόδιζε τα σχέδια πολλών.

Σας υπενθυμίζω –γιατί σήμερα δεν είναι το θέμα μας αυτό- ότι σε διάστημα μιας πενταετίας, διαιρέθηκε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε δύο (Βορείο και Νοτίου) με μεγάλες συνέπειες για την ομογένεια και τον τότε Αρχιεπίσκοπο.

Αμαυρώθηκε η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας με όσα έγιναν εκεί με την Πρεσβεία μας και τον Αρχιεπίσκοπο Σπυρίδωνα. Οι ομογενείς σε Αμερική και Αυστραλία διαιρέθηκαν σε δύο στρατόπεδα!

Πολεμήθηκε μέχρις εσχάτων ο Πατριάρχης Πασών των Ρωσιών Αλέξιος και διαιρέθηκε η εξουσία του περιορίζοντάς τον σε … Πατριάρχη Μόσχας!

Πολεμήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας μέχρις εσχάτων!
Ηρθε το σκάνδαλο Βαβύλη, και η υπόθεση με τον Ειρηναίο, που στην ουσία κατέστρεψε το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και την περιοχή επιρροής του!

Και σκάνδαλα, τύπου Εφραίμ-Βατοπεδίου, Γιοσάκη και πολλά μικρότερα, τα οποία χτύπησαν την καρδιά της Ορθοδοξίας!

Ολως περιέργως , ο κεντρικός Αξονας της Ορθόδοξης πίστης, που πολεμήθηκε με λύσσα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, πέθανε από καρκίνο, στην καλύτερη περίοδο για τους Οικονομικούς Δολοφόνους της Ελλάδας, σε βαθμό που σε κάνουν να σκέφτεσαι σοβαρά τα όσα κατήγγηλε πρόσφατα ο Ουγκο Τσάβες, για το υπερόπλο που σκοτώνει χωρίς να αφήνει ίχνη!!!

Εμενε ένας και μοναδικός άξονας, αυτός του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας , όπου δρούσε ένας από τους πλέον φωτισμένους και πνευματικούς ανθρώπους που ανέδειξε ποτέ ο Ελληνισμός! Ο Πατριάρχης και Πάπας Αλεξανδρείας, Πέτρος ο Ζ’ !!!

Που όλως τυχαίως, όπως και ο αείμνηστος Γ.Κρανιδιώτης, ο Πέτρος ο Ζ`, ήταν κι αυτός Κύπριος στην καταγωγή και ακόμη πιο …συμπτωματικά, πέθανε σε … αεροπορικό δυστύχημα και αυτός!!!

Κάποιοι από εσάς ξέρω ότι θα συνοφρυωθείτε γιατί απεχθάνεστε τα σενάρια συνομωσιολογίας ! Για κοιτάξτε όμως γεωγραφικά αυτά τα γεγονότα που σας παρέθεσα. Ένα προς ένα! Θα διαπιστώσετε ότι καρατομούν την όποια άσκηση πίεσης και επιρροής είχε διεθνώς η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία και καταστρέφουν έναν ισχυρότατο Παγκόσμιο άξονα επιρροής που διέθετε η Ελλάδα, μέσω των Αρχιεπισκοπών και Πατριαρχείων!

Έναν άξονα, που τον ζήλευε μέχρι και ο Πάπας της Ρώμης!

Κυρίως όμως, τον φοβούνταν στελέχη της Wall Street και της Goldman Sachs, στους σχεδιασμούς τους , και στις εξισώσεις τους, τον υπολόγισαν πάντοτε ως μεταβλητή, που στην οικονομική θεωρία, ονομάζεται ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ (u) («γιου»)!

Όταν δεν υπολογίζεις τον αστάθμητο παράγοντα στις αμφίδρομες παλινδρομήσεις των μοντέλων οικονομικής πρόβλεψης, τότε έχει δύο λύσεις. Η να ρισκάρεις και να «παίζεις» με αυξημένες πιθανότητες να χάσεις, ή να μεταβάλεις τον αστάθμητο παράγοντα σε ελεγχόμενη μεταβλητή και να τον τοποθετήσεις στην εξίσωση. Με απλά λόγια, η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, αν κατακερματιζόταν, θα έπαυε να αποτελεί (U) στην εξίσωση!

Και κατά έναν παράδοξο τρόπο , επετεύχθη με απόλυτη ακρίβεια! Όταν ξέσπασε η Οικονομική κρίση στην Ελλάδα, όλοι οι ηγέτες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, πλην του ελεγχόμενου από το Τουρκικό καθεστώς Βαρθολομαίου, είτε είχαν πεθάνει, είτε είχαν δει την πόρτα της εξόδου από την Εκκλησία είτε βρέθηκαν στη φυλακή!

Τα παραπάνω που σας έγραψα, απασχόλησαν την ΕΥΠ, σε υψηλότατο επίπεδο, ειδικά όταν μετά το 2000, υπήρχαν πληροφορίες ότι Ιεράρχες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας τελούν υπό παρακολούθηση!

Και ναι μεν, όλοι καταλάβαιναν γιατί θα μπορούσε μια ξένη μυστική υπηρεσία να παρακολουθεί τον Χριστόδουλο, δεν μπορούσαν όμως τότε, τα στελέχη της ΕΥΠ, να κατανοήσουν γιατί μυστικές υπηρεσίες μεγάλων και μικρών κρατών, είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον Πέτρο τον Ζ και όχι μόνο!

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι υπήρξαν υψηλόβαθμα στελέχη όταν διαπίστωσαν ότι στόχοι αποτελούσαν το σύνολο των υψηλόβαθμων ιεραρχών ανά τον κόσμο!

Σήμερα λοιπόν, θα σταματήσω την μεγάλη υπόθεση της διάσπασης και διάλυσης της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας εδώ! Με όποιο προβληματισμό κι αν σας προκάλεσα ! ειδικότερα με όποιον προβληματισμό κι αν προκάλεσα για το γεγονός ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες συνέλλεγαν επί χρόνια, πληροφορίες για τη ζωή και τη δράση του Χριστόδουλου, του Ειρηναίου και του Πέτρου Ζ’ !!

Ο Μέγας πρώην κατάσκοπος της KGB, που στη ζωή του έσκυψε το κεφάλι μόνο μία φορά, κι αυτή μπροστά στον Δήμαρχο Μόσχας Μιχαήλ Ποπόφ, δεν είναι άλλος παρά ο Βλαντιμίρ Πούτιν! Αν κι εδώ θα μπορούσε να ανοίξει ένα τεράστιο κεφάλαιο, για τις σχέσεις του με τον ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ δήμαρχο Μόσχας και μεγαλοστέλεχος του Κομουνιστικού κόμματος της Ρωσίας, Μιχαήλ Ποπόφ, εντούτοις δεν θα μπω στο πειρασμό! Και προχωράω:

O Πούτιν γνώριζε ακόμη και τον παραμικρό σύνδεσμο της Μόσχας για θέματα Αντικατασκοπείας. Από έναν τέτοιο σύνδεσμο, πληροφορήθηκε κατ ιδίαν, ότι η δράση του Πασών των Ρωσιών Αλέξιου , έχει συνδυαστεί από δύο μεγάλες μυστικές υπηρεσίες της Δύσης, με αυτή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας! Και ζήτησε να έχει προσωπική ενημέρωση για οτιδήποτε αφορά στη δράση τους!

Ηταν η εποχή που η FSB (πρώην KGB) μπήκε ενεργά στο παιχνίδι και παρακολουθούσε από μακρυά τις κινήσεις των υπολοίπων!
Ο Πούτιν γνώριζε από το 2003, ότι ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος, θα είχε άσχημο τέλος, πολύ απλά, διότι επηρέαζε θετικά υπέρ των Ελληνικών-Κυπριακών-Ισραηλινών συμφερόντων τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ. Πολλές θέσεις του Πέτρου, είχαν γίνει αποδεκτές από τον Μουμπάρακ, κα οι Ελληνες διπλωμάτες είχαν βρει έναν πολύ καλό σύμμαχο στην χάραξη της ΑΟΖ στην περιοχή. Σε επίπεδο μάλιστα που η Τουρκία βρέθηκε απομονωμένη στην Ανατολική Μεσόγειο, μιας και τα «χωράφια των υδρογονανθράκων» είχαν μοιραστεί με την σύμφωνη γνώμη Μουμπάρακ!! (Το τέλος του Μουμπάρακ και την αλλαγή της Αιγύπτου στο θέμα νομίζω τα γνωρίζετε) !

Ο Πούτιν, είχε διαβλέψει ότι ακόμη κι αν δεν καταφέρει να πατήσει πόδι στην Αν.Μεσόγειο με την βοήθεια της Συρίας, θα εξασφάλιζε όλα τα κοιτάσματα στην Δυτική Ελλάδα καθώς και την κάθοδο στην μεσόγειο με τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, χρυσώνοντας το χάπι για τους Τούρκους με τον «Νόρντ Στρίμ» !

Ο «μάγος» της Ρωσικής Σχολής Κατασκόπων, είχε μάθει πολλά από την μεγάλη Βυζαντινή Σχολή! Και χρησιμοποιούσε τα ευρήματα ξένων κατασκόπων προς όφελός του.

Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας !!!

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου 2004, ο Πούτιν βρισκόταν στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη. Είχε ήδη δει τον Ερντογάν αλλά ο διακαής του πόθος και η μεγάλη του χαρά ήταν άλλη. Την επόμενη μέρα, θα επισκεπτόταν το Ρωσικό Μοναστήρι στο Αγιο Ορος! Ηταν κάτι που το ήθελε πολύ!

Προγραμματισμός στην επίσκεψή του υπήρχε!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης που είχε σχεδιαστεί από την Ελληνική Πλευρά, ο Πούτιν θα ερχόταν στην Ελλάδα με ειδική πτήση και από την Στρατιωτική βάση της Ελευσίνας, θα μεταφερόταν με ελικόπτερο Σινούκ, στο Αγιο Ορος. Για την μεγάλη αυτή επιχείρηση, είχαν δεσμευτεί δύο ελικόπτερα τύπου Σινούκ. Κι αυτό γιατί μαζί με τον Πούτιν θα πήγαιναν στο Αγιο Ορος και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος ο Ζ’ καθώς και άλλοι υψηλόβαθμοι Ιερείς της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας!

Στην 114 ΠΜ, είχαν αρχίσει να προετοιμάζονται ήδη πριν ένα μήνα και τα σχέδια ασφαλείας έδιναν και έπαιρναν!

Ενας μηχανικός της Ρωσικής FSB όμως, έδωσε τα άσχημα νέα στον σύμβουλο ασφάλειας του Πούτιν. Ένα από τα δύο ελικόπτερα Σινούκ, ήταν «μαρκαρισμένο» από την κατασκευάστρια εταιρία ως προβληματικό. Κι όμως πετούσε. !!!

Η κατασκευάστρια εταιρία είχε συναρμολογήσει 28 προβληματικούς έλικες σε ελικόπτερα αυτού του τύπου σε όλο τον πλανήτη. Δύο από τους έλικες αυτούς , ήταν τοποθετημένοι στο Ελληνικό ελικόπτερο. Τον συμβούλεψε λοιπόν, να ζητήσει αλλαγή του πτητικού μέσου ή να μην πάει καθόλου στο Αγιο Ορος !!!

Ο Πούτιν, δεν έκανε τίποτα απ όλα αυτά!

Μέχρι την τελευταία μέρα της παραμονής του στη Τουρκία, δεν έστειλε το παραμικρό αίτημα για αλλαγή ελικοπτέρου και όλοι στην Ελλάδα τον περίμεναν «με ανοιχτές αγκάλες».

Το πόσο καλά είχε μάθει την Βυζαντινή Διπλωματία, το απέδειξε ο Πούτιν από την Κωνσταντινούπολη, από την έδρα του Φαναρίου δηλαδή!
Κι ενώ όλοι τον περίμεναν στην Αθήνα, ο Βλαδίμηρος, έκανε ένα τηλέφωνο σε έναν προσωπικό του φίλο και στρατηγικό σύμμαχο της χώρας του! Τον μπάρμπα Γιάννη τον Λάτση!!!

Ο μπάρμπα-Γιάννης, ήταν στρατηγικός εταίρος της Λουκόιλ και μαζί με τον ρωσικό πετρελαϊκό γίγαντα, κατέβαιναν σε διαγωνισμούς για πετρέλαια στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Του ζήτησε λοιπόν να του διαθέσει εκτάκτως την θαλαμηγό του, την υπερπολυτελή «Αλέξανδρος» για να πάει στο Αγιο Ορος.

Κι ενώ όλοι τον περίμεναν στην Αθήνα, εκείνος επιβιβαζόταν στη θαλαμηγό από παραλία της Καλλίπολης (βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Τουρκία)

Μόνο λίγο πριν την αποβίβασή του στο Άγιο Όρος, ενημέρωσε ότι θα έφτανε ακτοπλοϊκώς εκεί! Ένα σαφέστατο μήνυμα προς όλες τις πλευρές, ότι «εγώ ο Πούτιν, ξέρω κάθε σας κίνηση και είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά» !!!

Για την ιστορία, ο μπαρμπα-Γιάννης ο Λάτσης σήμερα δεν ζει πια, μιας και συγχωρέθηκε μερικές εβδομάδες μετά!

Ετσι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν βρέθηκε ποτέ στο μοιραίο ελικόπτερο, πολύ απλά γιατί ΓΝΩΡΙΖΕ !!

Σταματώντας εδώ για σήμερα, το πρώτο μέρος των αποκαλύψεων κι ελπίζοντας να μην σας κούρασα, σας προϊδεάζω για το Β μέρος των αποκαλύψεων που θα ακολουθήσει αύριο κιόλας!

Την πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ κι όλα όσα ακολούθησαν θα την περιγράψουμε αύριο. Γεγονότα όπως οι ιατροδικαστικές εκθέσεις !

Γεγονότα που ενώ όλοι έλεγαν ότι ο θάνατος του Πατριάρχη προήλθε από την πτώση του ελικοπτέρου, εντούτοις κανείς δεν κατάφερε να εξηγήσει, πως στο σώμα του μακαριστού Πέτρου Ζ, βρέθηκαν χημικές ουσίες από έκρηξη !!!

Όπως αντιληφθήκατε, το ζουμί της υπόθεσης ξεκινά αύριο! Και πιστεύω να αρχίσατε να αντιλαμβάνεστε ότι ο τίτλος της νέας έρευνας των Aegean Times «Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας» , δεν είναι καθόλου τυχαίος!

Δεν είναι μόνο η αποφράδα ημέρα, που έτυχε να είναι ίδια με αυτή την μεγάλη καταστροφή της Αμερικής!

Δεν είναι η σημειολογία των δύο τραγικών γεγονότων που οι συνομωσιολόγοι θα την στιγματίσουν ως προσπάθεια των ΗΠΑ να απαντήσουν στην δική τους 11η Σεπτεμβρίου. Δεν μπαίνουμε σε τέτοια επίπεδα εμείς!

Πολύ περισσότερο είναι, ότι την 11η Σεπτεμβρίου του έτους 2004, όλα άλλαξαν για την Ελλάδα! Ηταν η μέρα που μπήκαμε επίσημα στο στόχαστρο των … αγορών! Ηταν η μέρα που η Ελλάδα κι ο Ελληνισμός θα βρίσκονταν γυμνοί, χωρίς «ασπίδες» μπροστά στο σχέδιο των οικονομικών δολοφόνων!

Γι αυτό εμείς, θα συνεχίσουμε να «φωνάζουμε» και να αποκαλούμε την 11η Σεπτεμβρίου 2004, ως την τραγικότερη μέρα της Μεταπολίτευσης για την σύγχρονη Ελλάδα!

Τα λέμε αύριο λοιπόν!

56 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας ! Ποιοι γνώριζαν ότι θα πέσει το Σινούκ που μετέφερε τον Πατριάρχη και γιατί ο Πούτιν δεν ταξίδεψε με αυτό;”

 1. Λεβέντη μου, όλα αυτά έχουν γραφτεί και ξαναγραφτεί! Αν υπάρχει κάτι νεότερο, με πρακτική σημασία για το σήμερ ακαι το άυριο, γράψτο. Αν όχι, μην μας βασανίζεις με κατεβατά! Ελεος με τις δήθεν αποκαλύψεις πια! Ούτε ο Χαραδαβέλας να ήσουνα!

  Like

  1. Δεν έχουν ξαναγραφτεί και δεν τα έχω ξαναδιαβάσει και άσε το έλεος.Μπράβο στην ΟΛΥΜΠΙΑ που ανάρτησε το άρθρο.Καιρός είναι να μάθουμε πράγματα που δεν τα ξέραμε,αρκετά μας έχουν στο σκοτάδι τα λαμόγια.

   Like

 2. Για την ιστορία, ο μπαρμπα-Γιάννης ο Λάτσης σήμερα δεν ζει πια, μιας και συγχωρέθηκε μερικές εβδομάδες μετά!

  KAMAΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

  Like

 3. Ονόμαρχε, που είναι αυτά γραμμένα και ξαναγραμμένα??? Γιατί εγώ ως νέος δημοσιογράφος πρώτη φορά τ ακούω. Για στείλε κανα λινκ γιατι την ίδια υπόθεση την ψάχνουμε κι εμείς και τέτοια πράγματα δεν βρηκαμε! Για στείλε λοιπόν. Εκτός κι αν ειναι γραμμενα σε τίποτα κιτάπια της ΕΥΠ που εμείς οι νέοι δεν έχουμε πρόσβαση ακομα…

  Like

  1. Ντίνα μου, αυτά για το σινούκ που θα πέταγε ο Πούτιν, για το ενδεχόεμο σαμποτάζ με στόχο τον Πούτιν, το γιατί δεν ήρθε στην Αθήνα κλπ., έχουν γραφτεί μερικές μέρες μετά το γεγονός σε εφημερίδες. Αρχείο δεν κρατάω για να σου πω πού, αν ψάξεις σε δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου θα βρεις αρκετά. Αν θέλεις τη γνωμη μου πάντως, κάποια αβλεψία (να το πω κομψά) δικών μας ηταν η αιτία… μα στη συντήρηση, μα κάπου αλλού, κάποιος δικός μας λεβέντης έκανε την…”παλικαριά” (όπως τα τόσα άλλα ατυχήματα που γίνονται με αεροσκάφη-πολεμικά, πολτικά-, όπλα, κλπ. Δεν μπορεί πίσω από το κάθε τι να βλέπουμε παντού “σαμποτάζ”… , όπω στην έκρηξη στην Κύρπο για παράδειγμα, ή το αεροπλάνο της Ήλιος!

   Like

   1. Εσύ λοιπόν βρήκες τις ….αιτίες
    και επειδή φοβάσαι μην γίνει ο Ελληνας σαμποταζιολόγος
    προστρέχεις να αποσοβήσεις τον ….κίνδυνο
    Θα είσαι ως φαίνεται ανοιχτών οριζόντων
    τόσο ανοιχτών που … όλο και κάποιος δικός μας ….ατζαμής θα φταίει.
    Αμα σου χώσουν στην μούρη την …. εσύ πες ότι φταίει η …. ατζαμοσύνη
    και ωωωωω της ….συμπτώσεως

    Like

   2. Καλα… χαιρετίσματα! Σενάρια μπορείς να φτιάχνεις όσα θες.Το άλλο μετην Κοκκινοσκουφίτσα το ξέρεις? Σου θυμίζω ότι με κάτι τέτοια “τεκμηριωμένα” δημοσιεύματα και φήμες έστησαν και οι Τούρκοι τους διωγμούς κατά των Ελλήνων της Πόλεις πριν κάτι δεκαετίες.
    Αυτό που ισχυρίζομαι φίλε μου είναι ότι αν είναι αλήθεια, να ειπωθεί, αν δεν προκύπτει από πουθενά, τότε γιατί λέγεται? Ποια η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ???

    Like

 4. Αυτά τα Σινούκ τα είχε πάρει ο γνωστός μιζαδόρος υπουργός Άμυνας σε διπλάσια τιμή από αυτή που τα πήραν άλλες χώρες το ίδιο χρονικό διάστημα. Λογικά για να δεχθεί να πάρει τα χαλασμένα θα πήρε μεγαλύτερη μίζα , το καλύτερο θα ήταν να μιλούσαν άτομα από την Αεροπορία Στρατού για να καταλάβετε το έγκλημα της σκανδαλώδους αυτής αγοράς. Τα είχαν καθηλώσει αν και “καινούργια” ,μάλιστα ένα από τα δέκα μέτρα ύψος έσκασε σαν σακί κάτω και ευτυχώς δεν εξεράγει !!!

  Like

 5. πραγματι ετσι ΕΓΙΝΑΝ!

  και ενω ηταν ενα απο τα μεγαλα ερωτηματικα του καθε ελληνα..περασε απαρατηρητο απο τους πολλους και διοχετευτηκε στην αφανεια, στη ληθη!
  Ολα τα ΜΜΕ το ανηγγειλαν σαν απλη ειδηση ..και το εθαψαν…

  Οπως εθαψαν και λεπτομερειες που μονο μκερικα περιοδικα ….ανεφεραν..

  π.χ για καποιο …αντιτορπιλικο εγγλεζικο που ηταν κοντα εκει….
  για ενα ..μπουμ (!) που καποιοι κατεθεσαν πριν πεσει το ελικοπτερο….

  Μεγαλα ερωτηματα πως ..την ειχαν στησει (!) στον πουτιν ..αλλα λεπτομερειες ….δεν τις γνωριζουμε..

  Ουτε ποτε θα μας αφησουν να τις μαθουμε..
  επειδη απλα δεν …ανακατευομαστε ..περα απο την τσεπη μας…..

  Like

 6. Θα πετούσε ο Πούτιν με ένα προβληματικό Σινούκ, και ο Καραμανλής έτρωγε τυρόπιτες…….όπως πάντα. Ο Καραμανλής δεν γνώριζε τίποτα για την κατάσταση του Σινούκ;;; ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! Μυστηριωδώς εξαφανίστηκε και ο τότε Υπουργός Άμυνας…….

  Like

  1. Ποιόν είχε αρχηγό η Ε.Υ.Π τοτε;;; Αυτός τι έκανε αλήθεια;; το 90% ειναι ΠΑΣΟΚ!

   Like

  2. ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΙΝΟΥΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ “ΑΓΑΠΟΥΛΑ”……..ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΛΙΩΤΗ!!!!

   Like

   1. EKANA ΛΑΘΟΣ…. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ…… ΕΒΑΖΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ Κ.Ε.Π ΚΑΙ Ο.Α.Ε.Δ!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ……..ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    Like

 7. Ονομαρχε,
  δεν σε υποχρεωνει κανεις να τα διαβασεις αρθρα που γνωριζεις ηδη !!! Γιατι σταματας σ αυτο το αρθρο? πηγαινε στο αρθρο που σε ενδιαφερει.
  Αντιθετα η θεση σου με κανει να σκεπτομαι οτι σε ενοχλουν τα γραφομενα…
  Βαλτος εισαι ? Καποιος σε πληρωνει ?

  Like

  1. Ναι, κάποιος με πληρώνει! Να σου δώσω κια τον αρ. λογαριασμού μου να μου κάνεις και συ μια κατάθεση!!!
   Σχολίασα επειδή ένα θέμα γνωστό και πολυ-αναλυμένο παρουσιάζεται εδώ ως κάτι το…νέο!!! Δεν υπάρχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε?
   Και μάλιστα αυτό το άρθρο αναπαράγεται από ένα σωρό μπλογκς! Πού κολάει? Μήπως με την υπόθεση Εφραιμ πάλι???
   Αν μας ενδιαφέρει η υπόθεση Ρωσία, ας ασχοληθούμε με το Κουζνέτσωφ και τις ασκήσεις-αν τελικά γίνουν. Εκεί έχει περισσότερο “ζουμί” η υπόθεση…., δεν νομίζεις?

   Like

  1. Ποια είναι η ΑΡΧΙΚΗ πηγή της ανάρτησης? Γράφετε για το Aegeantimes αλλά υπάρχει σήμερα σε ένα σωρό μπλογκο-σάητ…. Τελικά από που πρωτο-προήλθε το δημοσίευμα? (ρωτώ γιατί δεν είναι ξεκάθαρο-το γράφει δημοσιοργάφος? τεκμηριώνεται κάπως?.. ή απλά γράφει εικασίες και δίνει προσωπικές ερμηνείες?).

   Like

 8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 4.47 ΚΑΙ 4.54. ΕΨΑΞΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΕΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΨΥΧΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ-ΠΡΩΤΟΣ 4.34 ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ. ΑΜΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΟΜΩΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΟΤΑ ΜΕ ΛΙΡΙ …. Α ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ…

  Like

  1. Αφού βρε λεβέντη παραδέχεσαι ότι τις έχεις ακούσει και συ “κάποιες” αναφορές, τότε γιατί κατηγορείς εμένα ότι “τα ξέρω όλα”? Εγώ δεν θα μπορούσα να τις είχα ακούσει, και μάλιστα περισσότερες από σένα?
   Μήπως οι “εξυπνάκιδες” είμαστε δύο τελικά.. εσύ και ..εγώ! Ο μεγάλος σου καημό ήταν να τα …δεις γραμμένα!!! Εδώ είχε βουίξει ο τόπος τότε, και εσύ περίμενες τόσα χρόνια για να τα δεις…γραμμένα!!!
   Για παμε λίγο και για την ανωνυμία: Τι σε πείραξε στην ανωνυμία μου? Σε πείραξε η γνώμη που εξέφρασα ή η..ανωνυμία μου η ίδια? Γιατί απότι βλέπω είναι και άλλοι ανωνυμοι εδώ μέσα-και προπάντων ο συγγραφέας της ανάρτησης-… θα μας δείρεις οοοοολους? Ουτε σε έβρισα κύριέ μου, ούτε σε προσέβαλα! Μάζεψε τα ..χεράκια σου λοιπόν, τις απειλές και τις μαγκιές σου γιατί αυτό από μόνο του σε περνάει σε “άλλο” επίπεδο!
   Σταματάω εδώ. Αν εχεις επιχειρήματα, ιδού το βήμα! ..αν δεν έχεις, άντε σε καμιά παραλία να παίξεις με τα κουβαδάκια σου!

   Like

 9. Απλη και φυσιολογικη απορια με το μικρο μου μυαλο.
  Αν ο Πουτιν ηξερε η ειχε προειδοποιεισεις, το οτι την εκανε πονηρα, καλως.
  Αλλα γιατι αφησε τον Πατριαρχη να σκοτωθει, αφου κατα τα γραφομενα ηταν
  ο μεγαλος συνδετικος κρικος στις διαπραγματευσεις ?

  Like

  1. Στο σεναριο αναφερει οτι ειχαν πληροφοριες οτι ηταν ανσφαλει τα πτερυγια ,-οι αυτοπτες- μαρτυρες αλλα και τα ευρηματα μιλουν για ΕΚΡΗΞΗ .καταλαβες?

   Like

   1. Εκρηξη ασηζητητι!

    Πνιγηκαν ..ως συνηθως .. οι μαρτυριες….
    Οπως και το ελικοπτερο των ηρωων μας στα Ιμια!

    Οπως και οτι ο Πατριαρχης ειχε Μεγαλο εργο και εχαιρε Σεβασμου απο ολους στη Αφρικη!

    Χαρακτηριστικα ελεγαν διαφοροι κυκλοι (και ειναι μεγαλειο, απο διαφορετικα δογματα )
    Οτι ηταν ΑΞΙΟΣ!

    Και οπως καταλαβαινουμε….κτυπηθηκε υπουλα σε Ικανα Προσωπα η Ορθοδοξια!

    …Ιεροσολυμα, Χριστοδουλος…..Αθανασιος….παντου, παντου….και μαθηματικα με τη σειρα..

    Σαν καποιος να εσπαζε ..κρικους ικανους σημερα να αντιπαραταχθουν στα πολιτικα ανθελληνικα γουρουνια!

    Like

  2. Εγώ καταλαβάινω ότι ο καθένας γράφει ότι γουστάρει… χωρίς καμία τεκμηρίωσει! Λόγια του αέρα για να προκαλεί εντυπώσεις. Το κακό είναι ότι κάθοντια πολλοί και τα πιστεύουν …αμάσητα!

   Like

 10. Μήπως Αντώνη, γιατί είχε ήδη διαβρωθεί όλο το σύστημα? Και μήπως γιατί ο Πούτιν τον είχε αντικαταστήσει ήδη με έναν βέρο Μοσχοβίτη, 6 πριν το ατύχημα??? Οπως αντικατέστησε έναν προς έναν όλους όσους είχαν μπει στο στόχαστρο ξένων υπηρεσιών ?? Πράγμα του το γνώριζε εδω κα πολλά χρόνια??? Απαντώ εγώ και περιμένω το επόμενο άρθρο!!

  Like

 11. Εορτάζει στις 11 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους.

  Άγιοι Δημήτριος, Ευανθία η σύζυγος του και Δημητριανός ο γιός τους.

  Άγχουσιν οι τρεις αρτολιμώ γεννάδαι,
  Άρτους τον αιτήσαντα δείξαι τους λίθους.

  Βιογραφία
  Και οι τρείς θανατώθηκαν κατά τη διάρκεια σεισμού. Στο Συναξάρι όμως του εκατόνταρχου Κορνηλίου βρίσκουμε για τους μάρτυρες αυτούς τα έξης. Ο Δημήτριος ήταν φιλόσοφος και άρχοντας της πόλης Σκεψέων η Σκήψης της Μικράς Ασίας, και διώκτης των Χριστιανών. Η δε γυναίκα του Ευανθία και ο γιος του Δημητριανός ήταν στον ναό προσευχόμενοι, μαζί με τον Κορνήλιο. Τη στιγμή όμως εκείνη έγινε σεισμός και η Ευανθία με τον Δημητριανό καταπλακώθηκαν στα ερείπια του ναού, φωνάζοντας το όνομα του Κορνηλίου. Το έμαθε αυτό ο Δημήτριος, βρήκε τον Κορνήλιο και τον παρακάλεσε να σώσει την οικογένεια του. Πράγματι ο Κορνήλιος έβγαλε ζωντανούς από τα ερείπια τα δύο μέλη της οικογενείας του Δημητρίου, που είχε σαν αποτέλεσμα τη μεταστροφή στον Χριστό του Δημητρίου, καθώς και όλων των κατοίκων της πόλης εκείνης.

  Like

 12. Υπάρχουν ΣΤΟΙΧΕΙΑ για όλα αυτά που ο συντάκτης του κειμένου αναφέρεται;

  Γιατί ο καθένας μπορεί να γράφει ότι ιστορία του κατέβει.Οι aegeantimes έχουν κάποια πηγή ή απλά πλάθουν ιστορίες;

  Η 114 ΠΜ είναι στην Τανάγρα,όχι στην Ελευσίνα.

  Like

  1. Και κάποιοι άλλοι ζητούσαν αποδείξεις για τα PUMPERS αλλά στις ρεμούλες συνηθίζεται να μην κόβουν τιμολόγια ούτε να αποδίδουν ΦΠΑ. Άλλωστε ο παππούς αυτού του ξεπουλημένου ΓΑΠ είχε κάποτε πει “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΥΠΟΝΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ” και είχε δίκηο….

   Like

 13. Καλά κάνατε και το αναρτήσατε. Δεν βλάφτει απλα θυμίζει…Υπάρχει όμως εκτενής ανάλυση , δεν θυμάμαι αν ήταν ολόκληρο αυτό που είναι εδώ αναρτημένο στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ αναφέρονται πολλά στοιχεία εκεί και για τον δικηγόρο που αν θυμάμαι καλάείχε καποια επαγγελματικλη σχέση και με την 17 Νοέμβρη κλπ. Ισως έχω κρατήσει κάπου το συγκεκριμένο τεύχος. Αυτό βέβαια δεν λέει ότι όλα αυτά είναι απαραίτητο να έχουν γίνει έτσι . Αλλά στις μέρες που ζούμε θεωρώ ότι είναι το πιό πιθανό.Απλα να θυμηθούμε ότι ο Μεταξάς εγνώριζε ότι ήταν Ιταλίκο το υποβρύχιο που βύθισε το “ΕΛΛΗ” και για λόγους που είναι πλέον γνωστοί δεν το είχ αποκαλύψει τότε δημόσια.

  Like

 14. Μπράβο ρε Ολυμπία ,μη σταματάς. Επιτέλους ένα πραγματικό ελληνικότατο μπλογκ που χαίρεσαι να το παρακολουθείς. Συγχαρητήρια οπωςδήποτε και στο aigeantimes που ασχολήθηκε σοβαρά με αυτό το θέμα. Το άρθρο με βρίσκει απολύτως σύμφωνο και απαντά και σε κάποιες απορίες μου. Περιμένω και τη συνέχεια. Ως “εθνικιστής”, “κομπλεξικός”και “οπισθοδρομικός συνωμοσιολόγος” θα γράψω ότι εντελώς τυχαία ο Πατριαρχης Πέτρος πήγαινε στο “εγκληματικό” για τη Νέα Τάξη Βατοπαίδι , ότι ήταν εντελώς αντίθετος μετο σχέδιο Ανάν το οποίο όλως πάλι τυχαία δεν το ήθελαν ούτε οι νεκροί από καρκίνο Χριστόδουλος και Τασσος Παπαδόπουλος, ούτε οι κατασυκοφαντημένοι από τα ΜΜΕ Καραμανλής και Ρουσόπουλος και οπωσδήποτε ούτε ο προφυλακισμένος “κακούργος Ρασπουτιν” Γέροντας Εφραίμ. Περιμένω τη συνέχεια.

  Like

 15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 7:08] – ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ, ΟΤΑΝ ΤΟ AEGEANTIMES ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ AEGEANTIMES ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕΤΕ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΕΝΑ “ΑΠΙΣΤΟ ΘΩΜΑ” ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ AEGEANTIMES. ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ? ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ? ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ

  Like

 16. Και επιμένω:

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ υπάρχουν; Γιατί και εγώ για παράδειγμα μπορώ να γράφω οτι το ελικόπτερο έπεσε επειδή ένας φαντάρος στα Μέγαρα είχε κολήσει την τσίχλα του στην είσαγωγή αέρα του αριστερού κινητήρα.Μπορώ επιπλέον να γράψω οτι ο Πούτιν,έφαγε φασόλια την προηγούμενη μέρα και δεν μπορούσε να πετάξει και πήρε τηλέφωνο τον Βαρδινογιάννη.Και όλα αυτά,χωρίς να αναφέρω πηγές,χωρίς τίποτα.

  Εσείς,πρέπει να με πιστέψετε;;;;

  Μήν τρελαίνεστε με το κάθε τι που γράφει ο κάθε wannabe “δημοσιογράφος”.

  Διαβάστε και άλλες απόψεις π.χ http://www.iospress.gr/ios2008/ios20081005.htm ,ψάξτε το επίσημο πόρισμα,ψάξτε αναλύσεις καθηγητών απο το πανεπιστήμιο Πάτρας,διαβάστε λίγο για την διαμάχη των συγγενών με την κατασκευάστρια Boeing,γκουγκλάρετε λίγο,απλά ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΨΑΞΤΕ και μήν πιστεύετε τα γραπτά του κάθε “Γιώργου Αδαλή” που μπορεί να γράφει ότι θέλει χωρίς να λέει σε κανέναν όμως απο πού γνωρίζει οτι π.χ ο Πούτιν πήρε τηλέφωνο “Τον μπάρμπα Γιάννη τον Λάτση”…..

  Like

  1. Φυσικα και υπαρχουν και θα αποδειχτουν και θα σας τα τριψουμε στη μαπα ακριβως οπως εγινε και με το σχεδιο δολοφονιας Καραμανλη, τις πυρκαγιες, την υποκινουμενη αναταραχη της μειονοτητας στη Θρακη με εντολη της Πρεσβειας, την ροζ επανασταση που εστησαν οι ΜΚΟ του Σορος, μαζι με τους Συριζοπασοκους το Δεκεμβρη του “08, και των οποιων εσυ αποτελεις εμμισθο οργανο, οπως αλλωστε και οι συνακτες του ρουφιανο-ΙΟΥ που διαβαζεις.

   Like

  2. Εγω να διαβασω τα αρθρα του ΙΟΥ αλλα και εσυ να διαβασεις τα άρθρα της Κυρας Αδαμ που μιλα για εσωτερικη???? εκρησξη στο ελικοπτερο.
   Το ότι στο ελικόπτερο την τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκαν δύο πρόσωπα. Ο πρόεδρος που δίκασε τη 17 Νοέμβρη, κ. Μαργαρίτης, και ο πρώην ιερωμένος και πρώην δημοσιογράφος της πατριαρχικής συνοδείας κ. Απ. Φορλίδας – εσωτερικη πληροφορια απο που αραγε….).
   Και να τα ξεχασουμε ολα αυτα γιατι ανατίναξαν με βόμβα τους δύο λογιστες που χρησιμοποιούσε το Πατριαρχείο ενα μηνα μετα;
   Γιατι Οεεεο;.

   Like

 17. Ε ΡΕ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ 7.22 (wannabe “δημοσιογράφος”, του κάθε “Γιώργου Αδαλή” …) ΡΕ ΦΙΛΕ , ΤΟΝ ΙΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΤΟΝ ΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΕΝΝΕΣ 14 ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΛΗ ΜΕ ΟΛΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ? ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ? ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ http://archive.enet.gr/online/ss3?q=aegean+times&a=&pb=0&dt1=&dt2=&r=1&p=0&id=67891144 . (ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ)
  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…

  ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΒΑΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (BULGARMAK.ORG) ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!
  ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, … ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ !!!

  Like

  1. Μπράβο Κατ.Ζαγ,με βρήκες.Ο ΙΟΣ ειμαι.
   Εγώ απλά ρώτησα.Στοιχεία;;;;;;;

   ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;
   Να το ξαναγράψω;
   ΣΤΟΙΧΕΙΑ;; Γιατί,τα κείμενα του Ιου για το συγκεκριμένο θέμα (και δεν με νοιάζει τι γράψανε για άλλα θέματα,για το Chinook μιλάμε!) τουλάχιστον έχουν στοιχεία.

   Και μετά απορείς γιατί η χώρα πάει κατα διαόλου.Γιατί υπάρχουν ένα τσούρμο άτομα σαν εσένα του στύλ “πίστευε και μη ερεύνα”.
   Περαστικα σε εσένα φίλε/φίλη.Μάθε να κάνεις διαλογο,δεν χρειάζεται να γράφεις με κεφαλαία και να χτυπιέσαι στο πληκτρολόγιό σου.

   Like

 18. εγώ θα μείνω σε δύο εδάφια που μου επιβεβαιώνουν πάγιες υποψίες ή θέσεις

  1
  Για να πετύχει η κρίση και να καμφθούν οι «ασπίδες» του Ελληνικού λαού έπρεπε προηγουμένως να εκλείψουν ορισμένοι …ο υπουργός εξωτερικών και κύπριος στην καταγωγή Γιάννος Κρανιδιώτης που προωθούσε το ενιαίο αμυντικό δόγμα Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος, που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η Αμυντική προστασία της πολιτικής χάραξης της ΑΟΖ στην περιοχή….. Αν ζούσε ο Κρανιδιώτης , σίγουρα η διάσπαση του δόγματος θα ήταν πολύ δυσκολότερη. Όταν πέθανε, εγκαταλείφτηκε με μεγάλη ευκολία!

  ΟΣΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ τόσο θα συμβαίνουν ΄΄ατυχήματα΄΄

  2
  Ηταν η εποχή που η FSB (πρώην KGB) μπήκε ενεργά στο παιχνίδι και παρακολουθούσε από μακρυά τις κινήσεις των υπολοίπων!
  Ο Πούτιν γνώριζε από το 2003, ότι ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος, θα είχε άσχημο τέλος, πολύ απλά, διότι επηρέαζε θετικά υπέρ των Ελληνικών-Κυπριακών-Ισραηλινών συμφερόντων τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ. Πολλές θέσεις του Πέτρου, είχαν γίνει αποδεκτές από τον Μουμπάρακ, κα οι Ελληνες διπλωμάτες είχαν βρει έναν πολύ καλό σύμμαχο στην χάραξη της ΑΟΖ στην περιοχή. Σε επίπεδο μάλιστα που η Τουρκία βρέθηκε απομονωμένη στην Ανατολική Μεσόγειο, μιας και τα «χωράφια των υδρογονανθράκων» είχαν μοιραστεί με την σύμφωνη γνώμη Μουμπάρακ!! (Το τέλος του Μουμπάρακ και την αλλαγή της Αιγύπτου στο θέμα νομίζω τα γνωρίζετε)! Ο Πούτιν, είχε διαβλέψει ότι ακόμη κι αν δεν καταφέρει να πατήσει πόδι στην Αν.Μεσόγειο με την βοήθεια της Συρίας, θα εξασφάλιζε όλα τα κοιτάσματα στην Δυτική Ελλάδα καθώς και την κάθοδο στην μεσόγειο με τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, χρυσώνοντας το χάπι για τους Τούρκους με τον «Νόρντ Στρίμ» !

  εγώ κρατάω μικρό το καλαθάκι με τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ πουτινάκο, ας όψονται μερικοί αλευροκέφαλοι που στο όνομα της συμπτωματικής ομοδοξίας, τον έχουν για προστάτη ΄΄άγιο΄΄

  Like

  1. Το ενιαίο αμυντικό δόγμα, όπως σχεδιάστηκε από τον Αρσένη,ηταν μία από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ανοησίες.
   Ενιαίο αμυντικό Δόγμα, για να σχεδιαστεί, θέλει προγραμματισμό δεκαετίας, προμήθειες εικοσαετίας και θέληση εκατονταετίας.
   Τα βΛαμμένα που το “σχεδίασαν” το έκαναν εν μία νυκτί…
   Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα θα έπρεπε να αρχίσει να σχεδιάζεται την επομένη της εισβολής στην Κύπρο από τους μογγόλους.
   Για να έχεις Αμυντικό Δόγμα, πρέπει πρώτα να έχεις Πολιτικό Δόγμα.
   Προτεραιότητες.
   Πολιτικό Δόγμα “ανήκωμεν εις την Δύσην και θέλουμε την πρόοδο του Μογγολιστάν και την ένταξή του στην ΕΕ”, είναι γελοίο να προσπαθεί να δημιουργήσει Αμυντικό Δόγμα.
   Γελοίο.
   Γελοίο.
   Όπως ακριβώς οι γελοίοι που μας κυβερνάνε και θέλουν να συνεχίσουν να μας κυβερνούν,Άσχετε.

   Like

  2. Πως να υπαρχει εθνικη στρατηγικη αφου οι αφεντες σου δεν επιτρεπουν στην Ελλαδα να εχει τετοια, οποτε μονο καποια μεμονωμενα ατομα μπορουν να κανουν τη διαφορα – τα οποια για διαφορους λεγουν εξαφανιζονται η παθαινουν ατυχηματα η προσβαλλονται απο “καρκινο”.

   Το οτι ολα τα προδοτικα αριστεριστικα σκουπιδια οπως εσυ εχετε λυσσαξει με τον Πουτιν, εκτοξευοντας αοριστιες και αστηριχτες κατηγοριες για τις “προθεσεις του”, τη στιγμη που εμπρακτα εχει δειξει οτι οι σχεσεις με τη Ρωσια θα ειναι αμοιβαια συμφερουσες (οχι βεβαια λογω “θρησκειας” που ενοχλει αριστερες σκατ*σακουλες οπως εσυ) , και δεν θα βλεπει ας πουμε τους Ελληνες σαν πειραματοζωα για το ποσο αντεχει ενας λαος της Ευρωπης την πεινα και τη εξαθλιωση οπως οι Αμερικανο-Εβραιοι χρηματοδοτες σου, τα λεει ολα, Moshe.

   Like

 19. Νεομετανάστης, μάλλον για κουτοφραγκους ψάχνεις ε? Οχι και να μας φέρνεις ως παράδειγμα τον ΙΟ της Ελευθεροτυπίας που πρωτοστάτησε στην προπαγάνδα οτι η Μακεδονία μπορεί και να μην είναι Ελληνκή και τα έβαλε με τον Γιώργο Αδαλή και τους αρθρογράφους των egeantimes. Ξέρουμε τι εστί Τρίμης και λάθος πόρτα διάλεξες να φέρεις τα τρανά σου παραδείγματα περί αερίων του Πούτιν. Το άρθρο είναι συγκλονιστικό και ότι και να λες εσύ εμείς οι υπόλοιποι εδώ μέσα έχουμε καταλάβει το ρόλο σου.

  Θέλεις να σου στείλω την Μακεδονική Προπαγάνδα των Βουλγάρων (BoylgarMAk) και το δημοσιευμα του Ιου για να καταλάβεις τι εστί Ιος? Πλήρης αντιγραφή της Βουλγαρικης θέσης. Και σωστά σε εντόπισε ο ΚΑΤ.ΖΑΓ. στο σχόλιο του.

  Αν εσύ θεωρείς αξιόπιστη πηγή τον Ιο της Ελευθεροτυπίας,.. μάλλον για τα αέρια του Πούτιν είσαι !!!!

  Like

 20. Με λίγα λόγια μας λέτε πως ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥΤΙΝ γνώριζε το τι θα επακολουθούσε και άφησε να σκοτωθεί ένας ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ και αρκετοί χριστιανοί συνάνθρωποι του;
  Δεν μου φαίνεται τελικά και πολύ χριστιανική η πράξη του , αν βέβαια όλα αυτά ισχύουν.

  Like

 21. Εγω,μιας και ειμαι αφελής,να ρωτήσω εσας που τα ξέρετε ολα,
  Ποιες οι σχέσεις,πουτιν και Αλέξιου,ήξεραν καιρό ο ενας τον άλλο ή όχι;
  Ποιες οι σχέσεις Οικουμενικού πατριαρχείου και Ρωσικού;
  Ποιες οι σχέσεις μεταξύ πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Ρωσικού;
  Και τελος,ποιες οι σχέσεις Χριστόδουλου και οικουμενικού πατριαρχείου;

  λα λα λα λα λα

  Like

  1. Να συπληρωσω,
   Ποιες οι σχέσεις πατριαρχείου Ιεροσολύμων και Ρωσικού;
   Ποιου τη στήριξη εχουν οι Αρμένιοι και κάνουν οτι κάνουν εκει κάτω;

   απάντηση μάλλον δεν θα λάβω,δεν χρειάζεται άλλωστε,οι ερωτήσεις απαντάνε μόνες τους.

   Like

  2. Να ρωτήξω κι εγώ που είμαι φιλομαθής:
   Ποιές οι σχέσεις του Μονσινιόρ Μπαρτόλομιου, του Φαναριώτη, με τον Γκορμπατσώφ; Έχουν τίποτις κοινούς “γνωστούς”;

   (Για τις σχέσεις του με την μασωνία, θα ρωτήξω άλλη φορά.)

   Like

 22. λοιπόν διαχειριστές του olympia περιμένω εναγωνίως τα υπόλοιπα που θα αποκαλύψετε σχετικά με το θέμα …. ωστόσο θα ήθελα μια πρώτη τοποθέτηση … να κρατάτε πολύ μικρό καλάθι στο θέμα της φημολογούμενης έκρηξης …. θα διερωτηθεί κάποιος γιατί ;;;; θα περιμένω να δω τα στοιχεία που θα αποκαλύψετε και θα δώσω τα στοιχεία που έχω σε σχόλιο ….

  Like

 23. Ξεκινησε να γραφεται καποιο αρθρο, και επειδη εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε, η πειρα και η επιστημη δεχονται, οτι θα ειναι πιο αντικειμενικο, απο τα αρθρα, που ειδαν το φως της δημοσιοτητας, υπο την επιδραση των γεγονοτων. Εκεινο που ξενιζει, ειναι η αμεση αντιδραση καποιου, που θελει να του πει ο ρθρογραφος, οτι εχει σε δεκα λεξεις, γιατι βιαζεται να παει να παιξει με το ipad ως αλλος ΤΖΕΦΡΥ στην ΒΟΛΗ). Και ειναι και αθτη η ανωνυμια, και στην Ελλαδα του σημερα, πολλα συμβαινουν. Μηπως τελικα ο αρθρογραφος, δεν ολοκληρωσει το αρθρο, διοτι ο Κος βιαστικουλης, εκανε και καποιο τηλεφωνηματακι;;; Λεω εγω ο καχυποπτος. Στα χιλια Ελληνικα ιστολογια, τα οχτακοσια τα εχουν χαφιεδες της Αστυνομιας και της ΚΥΠ, και στα 100 σχολια, τα 90 ειναι δικα τους(να δικαιολογησουν και το μεροκαματο)
  ΦΩΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ, ΑΝΑΨΤΕ ΚΑΝΑ ΦΩΣ, ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s