olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

‘Ολα τα νέα ονόματα στις γαλάζιες λίστες – (μέρος 2ο -περιφέρεια)

Posted by ONLINE-PRESS στο Δεκέμβριος 30, 2011

Στην Αχαΐα τη μάχη του σταυρού θα δώσουν η Νατάσα Ράγιου, ο Νίκος Παπαδημάτος, ο Άγγελος Τσιγκρής και ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Νέοι υποψήφιοι αναμένεται να είναι ο πρώην αρχηγός ΓΕΝ Γιώργος Καλαμαλίκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Κώστας Χριστόπουλος. Συζητούν να είναι και πάλι υποψήφιες η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου και η Ελένη Πανίτσα- Μπακουλοπούλου, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα του προέδρου της ΝΟΔΕ Αντρέα Μαζαράκη. Νίκος Νικολόπουλος και Μιχάλης Μπεκίρης έχουν ξεκινήσει ήδη τον αγώνα για να επανεκλεγούν.
Στην Αιτωλοακαρνανία έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Θύμιου Δρόσου, του Γιώργου Παπαναστασίου, υποψήφιου περιφερειάρχη, του Ασημάκη Φωτόπουλου, γιου του πρώην βουλευτή, του Νίκου Καραπάνου και της ‘Ελενας Μάντζιου Κοτρολού. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται και η περίπτωση του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου Γιώργου Πρεβεζάνου. Σε συζητήσεις βρίσκεται και η δημοτική σύμβουλος Αγρινίου Γεωργία Μπόκα, ενώ ακούγεται το όνομα του πρώην δημάρχου Αιτωλικού Κώστα Σταράμου, καθώς και του Κώστα Ναούμη, γραμματέα δικηγόρων του κόμματος. Ο Σπήλιος Λιβανός τελικά ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει, παρά τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ υποψήφιοι θα είναι και οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Δημήτρης Σταμάτης και Κώστας Καραγκούνης.
Στην Ηλεία, πέρα από τον βουλευτή Κώστα Τζαβάρα, μετακινείται η βουλευτής Επικρατείας… Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ενώ κατεβαίνει ο Διαμαντής Σεϊτανίδης, ο Παναγιώτης Αδρακτάς και ο Διονύσης Χιόνης. Οι Χάρης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Κατσάμπερης διεκδικούν μια θέση.
Στην Άρτα με μεγάλες πιθανότητες εκλογής κατεβαίνει ο Γιώργος Στύλιος, ενώ φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες του Κώστα Παπαδημητρίου και της Εύης Καραμπίνα, παιδιά πρώην βουλευτών. Ενδιαφέρον υπάρχει από τον Χριστόφορο Μίχο, τον Γιώργο Παπαβασιλείου και την Τασούλα Σίμου Τάσου.
Στη Θεσπρωτία, εκτός από τον Αντώνη Μπέζα, τη μονοεδρική αναμένεται να διεκδικήσουν οι Κώστας Μπέσης και Νίκος Κάτσιος.
Στα Ιωάννινα εκλέγονται ο γραμματέας της KO. της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας και ο Σταύρος Καλογιάννης. Έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Στέλιου Λεύκοβιτς, ενώ ακούγονται τα ονόματα του Κώστα Κατσένου, του Γιάννη Γεροθανάση και του Οδυσσέα Πότση.
Στην Πρέβεζα μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν ο Αχιλλέας Βουνάτσος, ο Μιχάλης Σπυρέλης, ο Στέργιος Γιαννάκης και η Μαρία Πετρόζου.
Στην Αργολίδα ο μόνος βουλευτής του κόμματος είναι ο Γιάννης Ανδριανός. Νέα πρόσωπα θα είναι ο πρώην δήμαρχος Ναυπλίου Τάκης Αναγνωσταράς, ο Βασίλης Σιδέρης, ο Χρήστος Καλατζής, η Θεοδώρα Καλογεράκου και ο Βαγγέλης Μπαρμπάκος.
Στην Αρκαδία, όπου εκλέγεται ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Λυκουρέντζος, φαίνεται πως είναι κοντά να κλειδώσουν η Μαρία Τροχάνη, ο Μαρίνος Τσίρμπας και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης. Τέλος, ακούγονται και τα ονόματα των Μπάμπη Αποσκίτη, Κώστα Βλάσση και Παναγιώτη Καρβελά.
Στην Κορινθία θα πολιτευτούν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Κώστας Γιώτης, ενώ ερώτημα αποτελεί η υποψηφιότητα του Χρήστου Δήμα, γιου του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Δήμα, αφού ο ίδιος φαίνεται πως έχει κλειδώσει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Στη Λακωνία, ο πρώην διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Μενέλαος Δασκαλάκης και η Φεβρωνία Πατριανάκου κατεβαίνουν, ενώ θέση διεκδικούν επίσης ο Κώστας Φούρκας και ο Θεόδωρος Ματάλας.
Στη Μεσσηνία, την έδρα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στο ψηφοδέλτιο θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο Μιλτιάδης Χρυσομάλλης, ο Άγγελος Κωτσιόπουλος και ο Κώστας Σαμπατζιώτης. Ενώ ανοιχτή παραμένει η συμμετοχή του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου.
Στη Βοιωτία ακούγονται τα ονόματα του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Καράμπελα, του Παντελή Φραγκούλη, του Λουκά Υπερήφανου και του Τάσου Ιγγλέζου.
Στην Εύβοια, όπου εκλέγονται οι Κώστας Μαρκόπουλος και Σίμος Κεδίκογλου, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Χριστοφή Ζάχο, την ‘Ελενα Βάκα, τη Σίσσυ Λαΐου, τον Σταμάτη Γκάβαλη και τον Γιώργο Χαλιώτη.
Στη μονοεδρική Ευρυτανία κατεβαίνουν ο Κώστας Κοντογιώργος και ο Χρήστος Αρβανίτης.
Στη Φθιώτιδα, όπου εκλέγεται ο Χρήστος Σταικούρας, προστίθενται στη λίστα οι Νίκος Σταυρογιάννης, Γιάννης Μπρεκουλάκης, Κώστας Κουτσογιαννόπουλος, Ελένη Τσεκούρα και Ελένη Μακρή.
Στη μονοεδρική Φωκίδα το ψηφοδέλτιο ανανεώνεται -όπως όλα δείχνουν- με την είσοδο του δημοσιογράφου Σπύρου Τρίψα, ενώ ακούγεται και το όνομα του Κώστα Παπαθανασίου.
Στη Λάρισα, όπου εκλέγονται ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος που συμμετέχει και στον «πρωινό καφέ» , Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Χρήστος Ζώης, το ψηφοδέλτιο θα ενισχύσει ο Γιώργος Αδαμούλης, ενώ ακούγονται τα ονόματα του Ντίνου Διαμάντου και της Μαίρης Καμηλαράκη. Ερώτημα παραμένει το αν θα κατέβει ο Λουκάς Κατσαρός.
Στη Μαγνησία, κατεβαίνουν πάλι η Ζέττα Μακρή και ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. Γιώργος Σούρλας, ενώ ακούγονται οι Σωκράτης Αναγνώστου και Γιάννης Πρίντζος.
Στα Τρίκαλα, μετά τη διαγραφή του Σωτήρη Χατζηγάκη, υποψήφιος θα είναι ο Ηλίας Βλαχογιάννης, ενώ όλα δείχνουν πως υποψήφιοι θα είναι ο Κώστας Σκρέκας, γιος του πρώην βουλευτή του νομού, η Ελένη Αργυροπούλου και η Ζέφη Νικολάου.
Στην Καρδίτσα, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας φαίνεται ότι δεν θα κατέβει. Μία θέση όμως στο ψηφοδέλτιο θα έχει ο ανιψιός του, Παύλος Σιούφας, ενώ κατεβαίνει και ο Βασίλης Πολυμερόπουλος, συνδικαλιστής. Πάντως και ο γιος του Θόδωρου Avαγνωστόπουλου θα διεκδικήσει μια έδρα, ενώ ερώτημα παραμένει η υποψηφιότητα του Νίκου Παππά.
Στον Νομό Ημαθίας, στο ψηφοδέλτιο θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο δικηγόρος Τάσος Μπαρτζώκας, ο Κώστας Ζιώγας, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Στο Κιλκίς φαίνεται ότι ο Σάββας Τσιτουρίδης και ο Γιώργος Γεωργαντάς κατεβαίνουν, ενώ ακούγεται και το όνομα του Θόδωρου Πασσαλίδη.
Στην Πέλλα, νέες υποψηφιότητες θα είναι ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Διονύσης Σταμενίτης και ο Αλκιβιάδης Νουσηκύρου. Ενώ θα διεκδικήσουν ξανά μια έδρα η Παρθένα Φουντουκίδου και ο Ιορδάνης Τζαμτζής.
Στην Πιερία φαίνεται ότι κλείδωσαν οι υποψηφιότητες του Γιώργου Κωνσταντόπουλου, του Αποστόλη Πόδα και της Σοφίας Μαυρίδου.
Στις Σέρρες ακούγεται έντονα το όνομα του Κώστα Στάνγκου, προέδρου της ΝΟΔΕ, ενώ λέγεται ότι πιέσεις δέχεται και ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕ Σπύρος Μάμαλης. Ο Κώστας Τσιπλάκης κατεβαίνει, ενώ, όπως λένε κομματικοί παράγοντες του νομού, δεν διαφαίνεται πως ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή, Κωνσταντίνος, θα είναι υποψήφιος.
Στη Χαλκιδική, υποψήφιοι θα είναι οι Θύμιος Καρανάσιος και Ιφιγένεια Κυριακού, ενώ φαίνεται πως έχουν κλειδώσει ο Δημήτρης Πάχτας, η Όλγα Παπαμέτη, ο Γιώργος Γκιλής και ο Νίκος Καραμανλής.
Στη Δράμα, ο πρώην δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης ακούγεται πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ενώ και ο Σταύρος Δαιλάκης θέλει να κατέβει πάλι.
Στον Έβρο κατεβαίνει ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Άκης Γεροντόπουλος.
Στην Καβάλα, υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Καλαντζής, ενώ ενδιαφέρονται οι Θόδωρος Καλιώντζης και Βάσω Μίττα-Παπουτσή.
Στην Ξάνθη, ο Αλέκος Κοντός θα είναι πάλι υποψήφιος, ενώ κατεβαίνουν ο Φίλιππος Τσαλίδης, ο πρώην νομάρχης Γιώργος Παυλίδης και η Γεωργία Ανδρέου.
Στη Ροδόπη, όπου εκλέγεται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Κυριάκος Μπαμπασίδης είναι στη διάθεση του κόμματος, αφού παραιτήθηκε από τον Πολιτικό Σχεδιασμό, ενώ αναζητείται και ισχυρή υποψηφιότητα από τη μειονότητα.
Στα Γρεβενά κατεβαίνει ο Θανάσης Σδράλλης, προσωπάρχης της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά από τα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης ενώ ενδιαφέρονται οι Ιωάννης Γιάτσιος, Ματθαίος Αδάμος και Γιάννης Χάτσιος.
Στην Καστοριά όλα δείχνουν πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο οι Πασχάλης Γκέτσιος, Γιώργος Ντίνας και Μαρία Αντωνίου, ενώ ο πρώην βουλευτής του νομού Ανέστης Αγγελής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.
Στην Κοζάνη, ο Διαμαντής Βαχτσιαβάνος, στέλεχος του κόμματος, θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ενώ για πρώτη φορά κατεβαίνει και ο Γιώργος Τοπαλίδης.
Στη Φλώρινα, το ψηφοδέλτιο φαίνεται πως θα ενισχυθεί με τις υποψηφιότητες του πρώην περιφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου και του οικονομολόγου και μέλους της Π.Ε. Σταύρου Παπασωτηρίου. Ενώ ακούγεται και το όνομα του Απόστολου Ασλανίδη.
Στη Ζάκυνθο έχει κλειδώσει ο πρώην νομάρχης Διονύσης Γάσπαρος, στην Κέρκυρα ο Στέφανος Γκίκας.
Στην Κεφαλονιά επιστρέφει ο υφυπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος, ενώ κατεβαίνει η Σοφία Λουκέρη με τον Παύλο Παπαδάτο.
Στη Λευκάδα ο Θόδωρος Σολδάτος θα είναι πάλι υποψήφιος.
Στη Λέσβο θα είναι υποψήφιος ο πρώην νομάρχης Παύλος Βογιατζής, στη Σάμο φαίνεται πως κλειδώνει ο Φίλιππος Μωυσόγλου, ενώ στη Χίο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει η Μαρία Σώδη και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κοσμίδης.
Στα Δωδεκάνησα κατεβαίνει ο Γιάννης Παπάς, παλιός γνώριμος του Αντώνη Σαμαρά, ο Βασίλης Χρύσης, ενώ ακούγονται και οι Παντελής Μαραβέλιας, Μάνος Κονσόλας και Ηλίας Ζωγραφίδης.
Στις Κυκλάδες, εκτός από τον βουλευτή Γιάννη Βρούτση, θα είναι ο Χρήστος Καφτηράνης, ενώ ενδιαφέρον δείχνει η Φιλιάννα Χωματά, κόρη του πρώην βουλευτή, και ο Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης.
Στο Ηράκλειο όπου εκλέγεται ο Μανώλης Κεφαλογιάννης κατεβαίνουν ο ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης και ο Γιάννης Οικονόμου, πρόεδρος των ξενοδόχων. Παράλληλα, φαίνεται πως θα είναι στη λίστα ο Κώστας Μπαντουβάς και η Αντιγόνη Σταμενίτη.
Στο Ρέθυμνο, κατεβαίνει ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ανιψιός του πρώην υπουργού Γ. Κεφαλογιάννη. Στα Χανιά κατεβαίνουν οι Μανούσος Βολουδάκης και Κυριάκος Βιρβιδάκης, ενώ στο Λασίθι, εκτός από τον βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη, κατεβαίνει και η Ελένη Βλάση.

30 Σχόλια to “‘Ολα τα νέα ονόματα στις γαλάζιες λίστες – (μέρος 2ο -περιφέρεια)”

 1. peri majestic said

  Ο ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ;;; Ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ;; ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΥΛΕΤΩΝ;;; ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΝΔ;; Ο ΓΑΣΠΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ;;; Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;;; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ……. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΚΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΗΛΟΥΣ.

  Μου αρέσει!

  • peri majestic said

   ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ??? ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!

   Μου αρέσει!

   • peri majestic said

    ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ–ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ…… ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.

    Μου αρέσει!

  • Τί να λέμε; said

   Μπράβο Peri Majestic !!!!!
   Ο Καλογιάννης στα Γιάννενα νέο κόμμα !!!! Ο πατέρας του Λευτέρης Καλογιάννης πρώην βουλευτής…Η αδελφή του είναι η νυν αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων (την έβαλε ο Σαμαράς)…μία οικογένεια φεουδαρχεί τα Γιάννενα…και μετά αναρωτιούνται οι Ηπειρώτες γιατί είναι η πιο φτωχή περιφέρεια στην ΕΕ (ας πρόσεχαν: μιά ζωή έτσι θα παραμείνουν)…δεν σας θυμίζει λίγο την περίπτωση της Β. Κορέας ;;;;;
   Αμ ο Τασούλας;;;; Πότε δούλεψε αυτός στη ζωή του;;;; Μία ζωή στο κόμμα από μικρό παιδί…τίποτε άλλο δεν έχει κάνει…
   Και φυσικά καμία εφημερίδα στα Γιάνεννα δεν τόλμησε να βγάλειτη λίστα των πρωήν βουλευτάδων που έκακαν αγωγή σοτυς φορολογύμενους πολίτες-ψηφοφόρους τους διεκδικώντας αποζημίωση «για ηθική βλάβη» που υπέστησαν…για να μη μα΄θουν οι Γιαννιώτες ποιός πρώην βουλευτής της ΝΔ συμπεριλαμβανόταν στη λίστα…
   Οι Ηπειρώτες δυστυχώς μια ζωή σκύβουν το κεφάλι σε φεουδάρχες. Ντόπιους και Αθηναίους. Τους αξίζει η φτώχεια.

   Μου αρέσει!

  • judge jules said

   ε μην ψηφίζετε αυτούς ρε »γομάρια»,έχετε κι άλλες επιλογές -τόσο γκαγκά πια? 😉

   Μου αρέσει!

 2. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ said

  με λαθος πλευρο επεσαν για ΥΠΝΟ…

  ΠΠ

  Μου αρέσει!

 3. Σωτήριος Καλαμίτσης said

  Τώρα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος. Οι νέοι διασώστες επί θύραις. Βρε δεν πάτε στο διάολο ζόμπι της πολιτικής.

  Μου αρέσει!

 4. eosforos said

  Διαβάζοντας αρκετές υποψηφιότητες απλά σε πιάνει απελπισία ….. Με αυτούς θα κάνει RESTART ;;;;;

  Μου αρέσει!

 5. peri majestic said

  ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ!!! ΧΑΧΑΧ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  Μου αρέσει!

  • Κι ο γίος του δήμα μεταξύ των άλλων γιών. Χτύπημα στην οικογενειοκρατία 😆

   Μου αρέσει!

   • Ο Παπους said

    Τι θελετε να γινουν τα παιδια τους?
    Μαλακες σαν κι’ εμας?
    Θα τα εκτοξευσουμε κι’ αυτα
    στα βουλευτικα εδρανα να τρωνε
    και να πινουν, οπως οι γονεις τους
    στην υγεια των κορόϊδων, που
    γκαριζουν μεν αλλα δεν εννοουν
    να ξεφυγουν απο τη στρατα,
    γιατι φοβουνται οτι θα τα φαει
    ο κακος ο λυκος που παραμονευει
    παντοτε στη γωνια, με διαφορετικη
    καθε φορα προβια!
    Δεν φταινε, λοιπον, αυτοι, αλλοι
    φταινε και μπορουμε να τους βρουμε
    ευκολα, με μια ματια στον καθρεφτη.
    Ο Παπους

    Μου αρέσει!

 6. ΧΑ! said

  Αφιερωμενο αντωνακη

  Μου αρέσει!

 7. Kyriakos said

  Η ΝΔ μπορουσε πολλα να κανει προτου να φτασουμε σ αυτα τα χαλια.
  Ομως ΔΕΝ ηθελε.

  Μπορουσε δυο χρονια τωρα να ειχε ριξει την κυβερνηση.
  Ομως ΔΕΝ το ηθελε.

  Ο Αντωνακης, μπορουσε να ειχε στειλει τον φιλο του Παπανδρεου, απο τα φοιτητικα χρονια…, στα ποινικα δικαστηρια. Μονο 30 υπογραφες βουλευτων χρειαζονται.
  Ομως δεν ηθελε.

  Αντι ολων αυτων, προτιμησε την εξαθλιωση των πολιτων, το διασειρμο της χωρας.
  Δεν τον προβληματιζουν οι αυτοκτονιες, τα παρατημενα παιδακια σε ιδρυματα, οι αστεγοι, η φτωχεια, η δυστυχια και απελπισια που υπαρχει γυρω του!

  Γι αυτο, θα ψηφισουμε ΑΚΥΡΟ για τη ΝΔ !

  Το ΛΕΥΚΟ δεν εχει αξια, αντιθετα βοηθα το 1ο κομμα

  Μου αρέσει!

 8. tigris said

  Πολύ νέα ονόματα ή δήθεν νέα ονόματα παίζουν, αν βγάλω συμπέρασμα από το νομό μου!

  Π.χ. Ένα όνομα που ήταν υποψήφιος με την πολιτική άνοιξη ως βουλευτής, (με κάποια επιφύλαξη γιατί εκείνη την περίοδο δεν ζούσα εντός) αλλά σίγουρα υποψήφιος για νομάρχης με χωριστό ψηφοδέλτιο της πολιτικής άνοιξης.
  Μια γυνάικα που εμφανίζεται ως νέο πρόσωπο υποψήφια, ήταν και στις προηγούμενες εκλογές υποψήφια βουλευτής αλλά και οι 2 μαζί με τον προηγούμενο πολέμησαν με ένταση τον κομματικό υποψήφιο για την δημαρχία που έχασε!!!
  Ο τρίτος είναι πράγματι νέο πρόσωπο στην πολιτική και όπως λένε επιτυχημένος επιχειρηματίας. Οπότε οι 2 από τους τρεις είναι παλιοκαραβάνες στην πολιτική του τόπου και σίγουρα ύπουλοι παράγοντες και κλικαδόροι…Αυτά τα ολίγα…

  Μου αρέσει!

 9. ΝΙΚΗΤΑΣ said

  ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

  Μου αρέσει!

 10. Από πίτα που δεν τρώμε,τι μας νοιάζει κι αν καεί;

  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,χαιρετώντας από μακρυά, πολύ μακρυά.

  Μου αρέσει!

 11. anonymous said

  Για να δούμε τι θα δούμε στη Λακωνία

  Αθανάσιος Παναγιώτη Δαβάκης Ν.Δ. … Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου 1962 με άμεση καταγωγή από τα Κεχριάνικα του Δήμου Οιτύλου της Μάνης

  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ του Γεωργίου και της Ελένης: Γεννήθηκε στα Σκυφιάνικα της Κοινότητος Σιδηροκάστρου της Επαρχίας Γυθείου Λακωνίας.

  Πατριανάκου: Καταγωγή από Πετρίνα Γυθείου, γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη

  Δασκαλάκης: Γεννήθηκε στο Γύθειο

  Δηλαδή στα ψηφοδέλτια έχουν θέση μόνο 4 Μανιάτες, εκ των οποίων μόνο οι δυο έχουν γεννηθεί και κανείς δεν κατοικεί ούτε κατοικούσε στη Λακωνία, δεν έχει θέση κανένας Σπαρτιάτης και κανένας από την παλιά επαρχία Επιδαύρου Λιμηράς σημερινό Δήμο Μονεμβασίας (Μολάοι, Μονεμβασία, Νεάπολη Βοιών) και περιμένουν να πάρουν τις εκλογές. Αν τους μαυρίσουν οι Λάκωνες θα έχουν δίκιο ή άδικο;

  Μου αρέσει!

  • kiki 1 said

   Anonymous,
   μονο γιαυτο δεν θα τους ψηφισουν, νομιζεις,
   επειδη δεν γεννηθηκαν εδω κατω,
   χα ονειρευονται τα κελεπουρια,της ΝΔ,
   πρωτον σε κηδεια προσφατως κατεβηκε -κηδεια γαρ- ψηφοφοροι- εις εξ αυτων και εμαθα οτι ολοι τον κανακευαν, αυτον που ελεγε δυνατα σε ταβερνα φτωχικου χωριου με δυσκολιες οικονομικες οι κατοικοι οτι «τι καλα να με βαλουν στις εξεταστικες να βγαζω ετσι 10.000 το μηνα- καλο
   αλλα εδω κατω δεν εχει πατησει ο τζιτζιφιογκος να δει τι γινεται.Ε θα ερθει καποτε η ωρα.Την μπριγιαντινη στο μαλλι μην ξεχασει.
   Ο εταιρος των καππαδοκηδων, τον κραξαν στην σπαρτη αγριως και μπηκε στο αυτοκινητο και χαθηκε, με την κυρια του, ειναι και πανυβλαξ, και αυτος που ψηφισε το δανειακη στο Μεγαρο αλλα δεν ρωτησε αν εχουν οι Λακωνες αγροτες να πληρωσουν δοση στην Αγροτικη.
   Το τριτο , παρα την στηριξη απο το νοσοκομειο σπαρτης, παρα την στηριξη απο τον τοπικο τυπο , που ολο κλεγεται και κανει τον τσαμπουκα και στην αθηνα ψηφιζει οτι πει ο Μεγαλος Ηγετης,ΓΑΠ, παρα την στηριξη και απο τον αθηναικο τυπο, οτι ειναι εκπληκτικος, μοναδικος ,πανσοφος,
   οι πομπες του αρχισαν και λεγονται δημοσια, και οι ψηφοφοροι του ολοι ακομα δεν τους βλεπω να πειθονται απο την τεραστια προσφορα του , στο συστημα υγειας, αλλα και την στηριξη στην κατοχικη κυβερνηση, με τα ανταλλαγματα φυσικα
   και παμε στους καινουργιους,
   Α χα 360 χιλ. ευρω πριν τις εκλογες τις περιφερειακες στον Δημο Γυθειου για αγορα σκουπιδοτενεκεδων, πιστευω απο μια εταιρεια, την γνωστη,
   την ωρα που η πολις επι 8 χρονια ηταν φυσκα στο σκουπιδι και ο τεως δημαρχος ειχε αποσυρει τους τενεκεδες για να μην αποθετουν οι πολιτες σκουπιδια,
   και οι πολιτες τα βαζαν σε βουνα στην θεση που καποτε υπηρχαν τενεκεδες, προς τι η αγορα λοιπον.
   τον τεταρτο τον Δασκαλακη, τι να πω , απορεια εχω τι θελει και μπλεκει,
   το χρονο του θα χασει, διοτι αν στις τελευταιες εκλογες η ΝΔ, εχασε το μισο των ψηφοφορων της, εδω σαυτες τι νομιζει,
   οτι με την πολιτικη της προδοσιας που ακολουθει, την συγκυβερνηση, τα ηξεις αφηξεις, οτι οι κατοικοι τρωνε κουτοχορτο,
   δεν βλεπουν οτι ψηφιζει και στηριζει τα παντα ολα
   οτι ειναι μνημονιακη οπως και το ΛΑΣΟΚ,
   δεν πανε να βαλουν και τον Παπα υποψηφιο,
   τα τετοια μου θα παρουν.

   Μου αρέσει!

   • anonymous said

    Kiki φαίνεται ότι είμαστε πατριωτάκια. Δεν κατάφερα να καταλάβω σε ποιους αναφέρεσαι, δηλ. να ταυτοποιήσω τις πληροφορίες με συγκεκριμένα πρόσωπα. Βλέπεις ταιριάζουν σε όλους. Αυτό που έγραψα είναι η κορυφή του παγόβουνου. Σαφώς και υπάρχουν και αυτά που γράφεις. Πάντως εγώ και η οικογένειά μου ΝΔ γιοκ. Δεξιοί από πάππου προς πάππου, με δυο νεκρούς από το ΚΚΕ το 1944 και δε θα τους ψηφίσουμε.

    Μου αρέσει!

 12. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Ετσι, ετσι,

  να συνεχιζουμε την ομιχλη…

  Τι μας νοιαζει σημερα που θα ..αυξησουν τη ΔΕΗ/

  Εμεις …το μαγαζι μας…

  Ολα τα αλλα δευτερευοντα…

  Το μαγαζι που θα ερθει …αν εχει μεσα τον …καλο μας….

  Ειχα μια αγωνια……

  Ξαγρυπνουσα μεχρι να βγει η λιστα!

  Θα ειναι ο καλουλης μου, ή αδικα …περιμενω?

  Θα ηθελα να βγουν οι λιστες και των αλλων κομματων!

  Αγωνιω!

  θα εχω καποιο γνωστο στην αλλη ..δημοκρατικα εκλεγμενη βουλη ..

  Εχω ….αιτηματα ρε αδελφε…

  Αντε λοιπον , ερχονται εκλογες!

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΧΗΤΗΣ said

   Γιατι αυτο μου θυμιζει τη Μικρασιατικη καταστροφη>?

   Ο ..Στρατος να πολεμα πεινασμενος , διψασμενος μπροστα στις μαχες στα βαθυ εκει….

   και ο Βενιζελος με το βασιλια να ..κανουν εκλογες ποιος θα παρει την εξουσια?

   Τα αποτελεσματα ..γνωστα….

   Χασαμε τις πατριδες…

   Αλλα και ο βενιζελος και ο βασιλιας ..περασαν καλα και εμεις …χειροτερα…..

   Ποιος ..πουστης (και εγω μεσα!)

   υποστηριζει οτι η Ιστορια διδασκει?

   Μου αρέσει!

 13. Μανιός said

  Στο Ρέθυμνο Κεφαλογιάννης (ανιψιος)Στο Ηράκλειο Κεφαλογιάννης στα Χανια Βιρβιδάκης (ανιψιός Μητσοτάκη) στο Λασίθι πάλι Πλακιωτάκης….δηλ. τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου θα γελάσει κάθε πικραμένος στις εκλογές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 14. Γύπας said

  Άρτα, Κορινθία, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Ρέθυμνο, Κυκλάδες …
  Σόι πάει το βασίλειο.

  άι σιχτίρ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: