Μια ακόμη απάτη των Αμερικανών.

Αθήνα

13 Δεκεμβρίου 2011

Πίσω από μάθε απελευθερωτικό, αντιδικτατορικό ή πατριωτικό κίνημα βρίσκονται ξένα συμφέροντα, τα παγκόσμια συμφέροντα του Ηγεμόνα. Το ίδιο και στην Ρωσία κατά τις πρόσφατες εκλογές, όπου τα κινήματα αυτά διαπίστωσαν δήθεν παρατυπίες κ.λπ.

του Εμμανουήλ Σαρίδη

από το Ιστολόγιο, Berlin Athen

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews%5BbackPid%5D=78&tx_ttnews%5Btt_news%5D=2450&cHash=1ec38d2f77f8cfe210f8389eb5add91e

Δεν είναι μόνο ο Geoffrey Παπανδρέου, που έπαιξε – με μεγάλη επιτυχία – το ρόλο του Δούρειου Ίππου για την άλωση της Ευρωζώνης από τους χρηματοπιστωτικούς ιπποκόμους του Ηγεμόνα, αλυσοδένοντας μαζί και την Ελλάδα στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως τους, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ναι, το εκάστοτε κόμμα της Δυναστείας Παπανδρέου τέθηκε από τότε που ιδρύθηκε στην υπηρεσία του Ηγεμόνα, με την υπαγωγή της Ελλάδος στην λεγόμενη Δύση από τον πρώτο Παπανδρέου, τον εκσυγχρονισμό της, δηλαδή την διάλυση δομών και κρατικής ισχύος από τον δεύτερο και την απώλεια της εθνικής της αυτοδιάθεσης (μέσω Μνημονίων κ.λπ.) από τον τρίτο και φαρμακερό Παπανδρέου.

Και το κόμμα αυτό δεν καταβαράθρωσε μόνο την Ελλάδα, αλλά και χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως και για την ανάμειξη του Ηγεμόνα στα εσωτερικά ξένων κρατών. Έτσι μεγάλη ήταν η έκπληξή μου, όταν την βραδιά των πρόσφατων εκλογών είδα στην γερμανική τηλεόραση έναν αντιπρόσωπο του ΟΑΣΕ να λέει ότι οι εκλογές δεν έγιναν σωστά, υπήρξαν παρατυπίες και άλλα τέτοια. Κάπου την ξέρω αυτή τη φάτσα, είπα μέσα μου, και ώσπου να προλάβω να σκεφθώ παραπέρα, αναρτήθηκε το όνομα του κατηγορητή: Πέτρος Ευθυμίου. Ναι, έτσι είναι αγαπητοί μου, το κοπάδι αυτό που συγκεντρώθηκε γύρω από τους Παπανδρέηδες και το ΠΑΣΟΚ τους, μπορεί για την δόξα, την ματαιοδοξία και το χρήμα να πουλήσει ακόμη και την μάνα του. Ξέρει αυτός ο αντιπρόσωπος του ΟΑΣΕ που βρίσκεται η Ρωσία; Ποιός ξέρει. Είναι όμως μια από τις φιγούρες που χρησιμοποιεί ο Ηγεμόνας, για να δείχνει, ότι δεν είναι μόνο η περίφημη διεθνής κοινότητα, δηλαδή οι ΗΠΑ, που αποφασίζουν ποιός είναι σωστός ή όχι, ποιόν θα πρέπει να ανατρέψουμε ή πότε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο για να αποκαθηλώσει κάποιον δικτάτορα, αλλά και άτομα με λιγότερο νιονιό, όπως ο νοτιοκορεάτης γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Ban Ki-moon, ή η δικαστής στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης Fatoumata Dembélé Diarra απο το Μαλί, που αποφασίζουν ποιός έκανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα στον κόσμο. Και μην νομίζεται ότι αυτοί που εγκλημάτησαν και θα δικαστούν είναι οι ΗΠΑ ή το ΝΑΤΟ, όχι, στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για φιγούρες, που η Δύση η ίδια ξεσήκωσε ή ενέπλεξε σε πολέμους και τώρα, πάλι η Δύση με τους υποτακτικούς της, δικάζει.

Ας παραμείνουμε στις εκλογές που έγιναν πρόσφατα στη Ρωσία. Και για τις οποίες τα μαζικά μας μέσα, εδώ στη Γερμανία, δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν, ότι δεν έγιναν σωστά, ότι υπήρξαν πιέσεις από δω και από κει και ότι πρέπει να ξαναγίνουν. Το ότι πρόκειται για σκέτη προπαγάνδα δεν χωρεί αμφιβολία. Γιατί όμως; Πρώτα, γιατί αν ύστερα από τόση φασαρία ξαναγίνουν εκλογές, το κόμμα του Πούτιν θα χάσει ακόμη περισσότερους ψήφους, που θα πάνε στα κόμματα της αντιπολιτεύσεως και θα μπορούν έτσι να μπλοκάρουν ότι νομοσχέδιο θα φέρνει για ψήφιση ο Πούτιν. Το ξέρουμε άλλωστε από την δική μας περίοδο 2004-2009, που οτιδήποτε μεταρρυθμιστικό έφερνε ο Καραμανλής για ψήφιση, συναντούσε την λυσσώδη αντίσταση του Geoffrey. Και δεύτερο, γιατί η Ρωσία με τον Πούτιν άρχισε να δυναμώνει και να μην χαίζεται πλέον επάνω της όταν ακούει ΗΠΑ, όπως επί Γκορμπατσόφ και Γιέλτσιν, που άφησαν τους εβραίους ολιγάρχες να την κατακλέψουν και σχεδόν είχε πάψει να υπάρχει.

Στο berlin-athen.eu έχω ασχοληθεί πολλές φορές με οργανώσεις, κινήματα και μεμονωμένα άτομα, που χρηματοδοτούνται γενναία για να κάνουν αντιπολίτευση Το ότι ο George Soros έχει γίνει συνώνυμο των πάσης φύσεως απελευθερωτικών, αντιδικτατορικών, πατριωτικών ή δημοκρατικών κινημάτων, είναι πλέον τοις πάση γνωστόν. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό, είναι η χρηματοδότηση τέτοιων κινημάτων από άλλες πηγές, υπουργεία εξωτερικών, μυστικές υπηρεσίες, ιδρύματα πολιτικών κομμάτων, φιλανθρωπικές οργανώσεις κ.ά.. Από τις ΗΠΑ, την Γερμανία, την Γαλλία και άλλες χώρες.

Στην περίπτωση της Ρωσίας ο πόλεμος προπαγάνδας εναντίον της – και εναντίον της Κίνας, του Ιράν και της Συρίας, βρίσκεται τελευταία σε μεγάλη ένταση. Στην Ρωσία ο Ηγεμόνας φαίνεται να νοσταλγεί την χρυσή εποχή του Γκορμπατσόφ και του Γιέλτσιν, όταν οι διάφοροι ολιγάρχες σε συνεργασία μαζί του κατόρθωσαν να γίνουν κύριοι των φυσικών πόρων της χώρας – που απόκτησαν σε τιμές ευκαιρίας. Και βέβαια είναι και η στρατηγική του Πούτιν, που σε συνεργασία με την Κίνα κατόρθωσε να επανακτήσει την βιομηχανική βάση της χώρας του, που τους είναι από καιρό τώρα ένα αγκάθι στο μάτι. Γι’ αυτό και η προπαγάνδα που εξαπέλυσε μέσω ΜΜΕ και υποκινημένων κινημάτων εναντίον του Πούτιν κατά τις πρόσφατες εκλογές, έχει φτάσει στην διαπασών.

Στην ιστοσελίδα bueso.de διαβάζω, ότι την περασμένη Παρασκευή η αγγλόφωνη ηλεκτρονική εφημερίδα Russia Today ανέφερε, ότι το U. S. State Department χρηματοδότησε μια ρωσική οργάνωση παρακολούθησης των εκλογών ονόματι GOLOS. Η Russia Today (RT) αναφέρεται σε μια είδηση που δημοσιεύθηκε στην ρωσική Life News, η οποία είχε στην κατοχή της έναν μεγάλο αριθμό από e-mails μεταξύ της GOLOS και του U. S. State Department. Σύμφωνα με αυτά τα e-mails το U. S. State Department πλήρωνε για κάθε μία καταχώρηση για εκλογικές παρατυπίες, ανάλογα με την επιτυχία που είχε. Η GOLOS δεν είναι όμως ο ανεξάρτητος οργανισμός, που αυτοπαρουσιάζεται, αλλά χρηματοδοτείται από τα ταμεία του State Department για να προωθεί τα αμερικανικά συμφέροντα. Ένα έγγραφο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης (USAID) προς την GOLOS περιγράφει με λεπτομέρειες, τι θα πλήρωνε η USAID για δημοσιεύματα σχετικά με παρατυπίες στις εκλογές και τι πακτωλός χρημάτων θα εισέρεε, αν οι εκλογές θα επαναλαμβάνονταν. Η Russia Today (RT) γράφει, ότι το U. S. State Department ανέφερε το ποσό των 9.000.000.000 δολαρίων που διέθεσε για τις ρωσικές εκλογές.

Αυτό είναι ένα επίσημο νούμερο, ο Πούτιν όμως είπε σε μια συνάντηση με το προσωπικό της εκλογικής του εκστρατείας την περασμένη Πέμπτη, ότι τα χρήματα που διέθεσαν οι Αμερικανοί είναι πολύ περισσότερα. Και η υπουργός εξωτερικών Hilary Clinton στηρίχθηκε σε μια κριτική που έκανε για τις ρωσικές εκλογές σε μία συνάντηση του ΟΑΣΕ στο Βίλνιους στις 6 Δεκεμβρίου στις αναφορές της οργάνωσης GOLOS, χωρίς να περιμένει την επίσημη έκθεση του Γραφείου για τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ΟΑΣΕ, που ανέφεραν ότι οι εκλογές διεξήχθηκαν χωρίς παρατυπίες. Την πάτησε όμως και ο δικός μας παπαγάλος Ευθυμίου, που επανέλαβε τα ψέματα της Χίλαρη.

Ενώ η προπαγάνδα από τα δυτικά ΜΜΕ έδινε και έπαιρνε. Παράδειγμα ένα βίντεο, που έδειχνε συγκρούσεις με αστυνομικούς, φωτιές και τραυματισμούς που δήθεν έγιναν κατά τις διαδηλώσεις στην Ρωσία. Στην πραγματικότητα όμως ήταν από διαδηλώσεις στην Αθήνα. Το βίντεο είναι από τον Fox-News, έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς προπαγάνδας των ΗΠΑ. Αυτές είναι οι ειδήσεις που μεταδίδουν, αυτά ξέρει ο κόσμος. Τα ίδια όπως στην Ελλάδα

Για την οργάνωση GOLOS χρησιμοποιήθηκαν ορισμένα υλικά από το

http://www.bueso.de/node/5204  11.12.2012

 

Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,

54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,

Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο

Τηλ. 2691026221

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων “Αλληλέγγυον”

Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα

Τηλ. 2105141443

http://www.pamet.gr  pametopo@gmail.com

 

24 thoughts on “Μια ακόμη απάτη των Αμερικανών.”

 1. Ενδιαφέρον… “Πατριωτικό μέτωπο” με γερμανο-δηθεν-ελληνική προπαγάνδα. Οι Αμερικάνοι δεν είναι άγιοι, και πολλά από όσα λέγονται μπορεί και να έχουν βάση, αλλά με “.de”, και berlin athen, και ελληνοπατριωτικό μένος κάτα ΓΑΠ… συγγνώμη, προτιμώ την Ανίτα Πάνια.

  Παραμονές Γ’ ΠΠ; Ή για την ακρίβεια Ε’ ΠΠ (ο Πρώτος τέλιεωσε με την Αμερικανική επανάσταση του 177κάτι, και ο τέταρτος με την Πτώση του Τείχους.

  Οι Δυναμεις Κατοχής εδώ, μιλάνε Γερμανικά.

  Like

  1. Στην εκπομπή της Ανίτας ο πολιτικός σας αντίλογος θα γίνει πράγματι μεγάλη επιτυχία..

   Like

   1. μεγαλε ειναι σιγουρο πως η Αννιτα εχει την μοναδικα καταλληλη πνευματικη τροφη για το επιπεδο σου…

    Like

  2. μεγαλε ειναι σιγουρο πως η Αννιτα εχει την μοναδικα καταλληλη πνευματικη τροφη για το επιπεδο σου…

   Like

   1. μην ζορίζεσαι, διάβαζε berlin athen και ετοίμασε τον ορθόδοξο άξονα να σωθούμε!

    Πατρτιωτικό ευρωρωσικό μέτωπο, Ρίμπεντροπ Μολότοφ με γαρνιτούρα από Ορλοφικά, δόση ορθοδοξίας, και ψάχνε εσυ ποιοί είναι οι ηλίθιοι. Αλλά λίγη Ιστορία, θα σου έκανε καλό. Δοκίμασε.

    Έχουμε 10 ή 110 λόγους να είμαστε αντιαμερικάνοι, αλλά ο ελληνκός αντιαμερικανισμός από τουλάχιστον το 1985 και μετά είναι made in Germany.

    Like

 2. Συγγνώμη, αλλά με ποιο δικαίωμα μιλάνε οι Αμερικάνοι που πάγωσαν τη επανακαταμέτρηση των ψήφων στη Φλόριντα το 2000, με αποτέλεσμα να βγει πρόεδρος ο Μπους; Για μήνες έβρισκαν σάκους με ψηφοδέλτια στα χαντάκια τής Φλόριντας. Ό,τι κι αν έγινε στη Ρωσσία, οι Αμερικάνοι δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται.

  Like

  1. Δεν ρίχνουν 9δις δολ. για να διαμαρτυρηθούν Alex αλλά για να κάνουν εξωτερική πολιτική.
   Ο Πούτιν πάει για 12ετία πλέον από τις επόμενες εκλογές.

   Like

  2. Alex,
   Πολύ σωστά, μιλάνε και οι αμερικανοί για δημοκρατία.
   Βέβαια οι δημοσιογράφοι που όλα τα ξέρουν δεν το…. θυμούνται αυτό που λές.
   Θα έπρεπε να κοιτάνε τα χάλια τους οι αμερικανοί.
   Εδώ ο κ.Μπετινάκης μας θυμίζει τι είχε συμβεί στην χώρα της δήθεν Δημοκρατίας.
   http://www.styx.gr/

   Αλλά βέβαια έχουνε δαιμονιστεί με τον Ορθόδοξο Ρωσικό λαό γιατί στήριξε τον Πούτιν.
   http://deltio11.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html

   Like

   1. Νὰ μὴ σοὐ πῶ,πώς φοβοῦνται καὶ ἕνα μελλοντικὸ Ὀρθόδοξο Τόξο!
    Ὃλα εἶναι πιθανά.
    Δὲν τὸ᾿ριξε τυχαίως στήν θρησκεία τελευταίως ἡ Ρωσία τοῦ Πούτιν.
    Ἐκεἰ νὰ δῆς ἀπανωτὰ ἐγκεφαλικὰ στὴν Δύσι!!

    Like

   2. Καλησπέρα Κόριννα,
    και αυτό που λές είναι πιθανό.
    Λύσσα τους πιάνει άμα τους πείς ότι είσαι Ορθοδοξος.

    Like

   3. Kόριννα να σου πω πως το κατυαλαβαίνω εγώ:

    αυτό που δεν θελουν και φοβούνται είναι η επικράτηση του Πουτιν στις επόμενες προεδρικές όπου με την αλλαγή που πέτυχε πάει για δυο 6ετεις θητείες τουτέστιν 12 χρόνια.
    Δεν είναι η ορθοδοξία τόσο όσο το ότι ο Πουτιν θα φρενάρει το σχέδιο για παγκόσμια τεχνητή αποσταθεροποίηση (μεσω αμερικανοφερτων επαναστάσεων) και επερχόμενη ΝΤΠ με αλλαγή σε εθνικά όρια/σύνορα, νομίσματα. οργανισμούς κτλ.
    Αυτό που συμφέρει τους αμερικανους είναι μια ανανέωση της ηγεμονίας τους η οποία καταρρέει.
    Αυτό δεν μπορεί να γίνει όπως φαίνεται με τις παρούσες συνθήκες όπου Ρωσία-Κίνα-Ινδία εμφανίζουν ένα πολύ ισχυρό τόξο.
    Αυτό που τους συμφέρει είναι να ρίξουν τον κόσμο σε ένα χάος προσχεδιασμένο από τους ίδιους ώστε να οδηγήσει εκεί όπο αυτοί θα ναι έτοιμοι από πριν.
    Ο Πουτιν για 12 χρόνια ακόμα είναι too much to handle.

    Και πάλι…αυτά είναι σχέδια για την αμερικη μεν αλλά ΟΧΙ από αμερικανούς βέβαια αλλά από τα ίδια κέντρα που σχεδίασαν και στήριξαν οικονομικά την αμερικάνικη ηγεμονία από τον 19ο αιώνα ακόμα.

    Like

   4. Έφριξα διαβάζοντας σε αμερικάνικα μπλόγκ διαμαρτυρίες για εχθροπάθεια εναντίον των χριστιανών στη χώρα της “Ελευθερίας”. Στο κεντρικό στρατιωτικό νεκροταφείο της Ουάσινγκτον απαγορεύεται να προφέρουν οι ιερείς τις λέξεις God και Jesus με δικαιολογία την ανεξιθρησκεία!!
    Ρε, μπιιιιιπ, αφού πάνω στο χαρτονόμισμά σας γράφει IN GOD WE TRUST!

    Like

   1. Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ τόξο που πολύ σωστά ανέφερε η Κορίνα είναι πολύ μεγάλος φόβος. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Αμερικάνοι πισωστηρίζουν (υποστηριζουν αν θέλετε) και το Βαρθολομαίο Που ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ τον Ρώσσο Πατριάρχη.Σιγα μην τους έπιασε ο πόνος για το Φανάρι…….

    Like

 3. Γιὰ ἓνα ἄλλο ὀρθόδοξο τόξο,ἐνδιαφέρεται καὶ ἡ Ἀγγλία,γι᾿αὐτὸ ὁ Κάρολος ἔγινε ὀρθόδοξος καὶ βρίσκεται στὸ Ἅγιον Ὄρος κάθε χρόνο.
  Ἄγγλος διάδοχος Ὀρθόδοξος!

  Γι᾿αὐτό γράφω παραπάνω γιὰ ἀπανωτὰ ἐγκεφαλικά στὴν Δύσι.

  Ἔχω μιὰ προαίσθησι πώς τὰ ὀρθόδοξα κράτη θὰ τὸ καταφέρουν.
  Ἔχει κρατήσει αἰῶνες ὁ πόλεμος τῶν Δυτικῶν ἐναντίον ὅλων ἡμῶν.
  Ὅλα ἔχουν ἓνα τέλος,καὶ αὐτὸ εἶναι τῶν ἀγγλοσαξώνων·καὶ ἀχνοφαίνεται.

  Ἄν ἐπί αἰῶνες ὑπάρχει δυσπιστία καὶ μῖσος μεταξὺ τῶν ὀρθοδόξων τῆς Βαλκανικῆς εἶναι γιατί ὑποδαυλίζεται ἀπό τοὺς δυτικοὺς.
  Ἔφιαξαν,χωρίς λόγο καὶ τὸ κράτος τῆς Ἀλβανίας(état sans raison d’etre) καὶ ἦρθε καὶ ἔδεσε.

  Τὸ μέλλον ἔχει ἐνδιαφέρον.

  Like

  1. Κοριννα,το εχω ξανακουσει.
   ειναι αληθεια οτι ο καρολος εγινε ορθοδοξος;
   αν ειναι ετσι,θα εχουμε οντως ενδιαφερουσες εξελιξεις…

   Like

   1. Φωτεινη
    εδω και πολλα χρονια ειναι ορθοδοξος και ερχεται συνεχως στο Αγιο Ορος (κρυφα φυσικα)!

    Αυτο που λεει η Κοριννα το ειδα και εγω στην κηδεια της Νταϊάνα, να κανει σταυρο και ηθελα να πειστω γιαυτο που ειχα διαβασει!

    Like

 4. Φωτεινή
  ὅταν δολοφονήθηκε ἡ Diana ἤμουν ἀκόμα ἐκεῖ.
  Ἡ ΤV ἔδειξε τὸν Κάρολο μὲ τὸν μεγάλο του γυιό μόνους μπροστὰ στὸ φέρετρο τῆς Diana,μετὰ τὸ τέλος τῆς τελετῆς,καὶ τότε ὁ Κάρολος σταυροκοπήθηκε.

  Μόνο ἕνας ὀρθόδοξος θὰ τὸ καταλάβαινε(δὲν ἔχω δῆ ποτέ Ἄγγλο νὰ κάνη σταυρό),διότι ὅταν κάνουμε τον σταυρό μας τό δεξί μας χέρι πάει πρώτα δεξιά καὶ ὄχι πρώτα ἀριστερά ὅπως στοὺς δυτικοὺς.

  Καθώς ἔβλεπα τὴν πλάτη τοῦ Καρόλου εἶδα τὸ χέρι του νὰ πηγαίνη ὅπως τὸ δικό μας,πρώτα δεξιὰ καὶ μετὰ ἀριστερά.

  Τὸ εἶχα ἀκούσει καὶ ἐγώ ἀλλά ἐκεῖ πείσθηκα.
  Ἔχει μείνει καὶ ὁ πατέρας του ὀρθόδοξος ὁ ὁποῖος καὶ ἔχει καταγωγὴ ἀπὸ τούς Ρωμανώφ.

  Like

 5. τοτε μαλλον πανε για αλλο ορθοδοξο τοξο,οι αγγλοι.
  και σημαινει οτι διαβλεπουν αλλαγες κοσμογονικες.
  και εχουμε και το σερ Μαρκεζινη εδω.
  λετε να συνδιαζονται τα γεγονοτα ;

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s