olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Βασικός Μέτοχος: Το άγνωστο παρασκήνιο μίας ιστορικής προδοσίας που αποτέλεσε την ρίζα της σημερινής τραγωδίας για την Ευρώπη.

Posted by olympiada στο Δεκέμβριος 3, 2011

Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται, υπάρχουν και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται.
Η Ελληνική πρωτοβουλία που έμεινε γνωστή ως «Βασικός Μέτοχος» δεν ήταν μία αναγκαιότητα μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό το γεγονός αποδείχτηκε περίτρανα από την λυσσαλέα επίθεση που δέχτηκε η Ελληνική προσπάθεια όχι μόνο από τους ντόπιους βαρώνους αλλά από την Ευρωπαϊκή διαπλοκή!
Πριν δούμε την εξέλιξη – βόμβα τα στοιχεία της οποίας έχουμε στα χέρια μας, είναι απαραίτητη η αποκάλυψη του παρασκηνίου εκείνης της μάχης για πρώτη φορά. Επιγραμματικά, αφού σήμερα είμαστε σε θέση να καταλαβαίνουμε γιατί κάποιοι δεν ήθελαν Ευρώπη των λαών αλλά Ευρώπη των τοκογλύφων και της διαπλοκής.

Ο πυρήνας της τότε κυβέρνησης -και λέμε πυρήνας γιατί δυστυχώς δεν ήταν όλοι «προσηλωμένοι» στον αγώνα κατά της διαπλοκής- γνώριζε εν μέρει τι αντιδράσεις θα αντιμετώπιζε όταν άνοιγε το θέμα. Δεν φανταζόταν όμως ποτέ ότι η Ευρωπαϊκή διαπλοκή θα κατάφερνε να σύρει την ΕΕ στο σημείο να εκβιάσει στυγνά μία χώρα μέλος για να ανακόψει την «απειλή».
Μπροστά σε αυτό που έγινε Ευρωπαϊκά, ο απίστευτος αυτοδιασυρμός, ο εξευτελισμός πολιτικών προσώπων που ανέλαβαν εργολαβικά την κατασυκοφάντηση της Χώρας, φαντάζει ασήμαντος. Είναι όμως ενδεικτικός αφού πολιτικοί που πρόδωσαν την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και την ίδια την δημοκρατία, εξελέγησαν και κατέλαβαν υπουργικούς θώκους που τους κρατούν μέχρι σήμερα. Δείγμα και αυτό της (τότε) παντοδυναμίας των «Εθνικών εκδοτών».

Οι σχέσεις Καραμανλή με τους πολιτικούς ηγέτες της ΕΕ ήταν ισχυρές. Ο Καραμανλής ήταν ο πολιτικος που σεβάστηκαν περισσότερο οι Ευρωπαίοι τα τελευταία 30 χρόνια. Αυτό φάνηκε σε πολλά στάδια της διακυβέρνησης του με αποκορύφωμα τη συμπαράστασή τους στο veto στο Βουκουρέστι και την επιβολή της Frontex στα Ελληνοτουρκικά σύνορα που τώρα και αυτή απαξιώνεται.
Ως αντίβαρο στις πιέσεις από τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, ο Καραμανλής υπολόγιζε στην στήριξη των Ευρωπαίων, έστω για να παραπεμφθεί το θέμα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αφού γνώριζε ότι τα Ευρωπαϊκά μεγαθήρια θα έκαναν το παν για να επηρεάσουν την απόφαση ή να αποτρέψουν ακόμα και την προσφυγή. Έτσι, η τότε Κυβέρνηση θα κέρδιζε πολύτιμο χρόνο, αρκετό για να εξουθενώσει το καρκίνωμα της διαπλοκής, αφού θα περνούσαν κάποιοι μήνες μέχρι το δικαστήριο.

Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα είχαν ξεκινήσει οι κωμικές αντιδράσεις του Γιώργου Παπανδρέου, της πλειοψηφίας, δυστυχώς, των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, των μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών, του ΣΕΒ και όλων των αρλεκίνων, καρπών του φυτωρίου της σήψης οι βλαστοί του οποίου πνίγουν ακόμα και σήμερα την Ελλάδα. Πολιτικές καρκινογενέσεις χωρίς δείγμα ηθικής ή πατριωτισμού, αφού γνωρίζουν ότι η ύπαρξη τους και κυρίως η εκλογή τους, δεν απορρέει από τον Ελληνικό λαό αλλά από την προβολή που τυγχάνουν και οφείλουν να την ανταποδώσουν όταν εκλεγούν. Όχι στον λαό, αλλά στους Εθνικούς εκδότες και εργολάβους. Τα πρωτοσέλιδα της εποχής, ενδεικτικά.

Προσωρινά το σχέδιο λειτούργησε. Ο κύριος Μπόμπολας, του οποίου τα συμφέροντα βρέθηκαν σε κίνδυνο, έδειχνε εξαιρετικά ανήσυχος, πράγμα που εκφράστηκε με πρωτοσέλιδα στο «Έθνος», έως και φοβισμένος.  Έφτασε σε σημείο να συζητά την πώληση των εκδοτικών επιχειρήσεων στην οικογένεια Αγγελοπούλου.

Οι πιέσεις και οι Γενιτσαρισμοί έφτασαν στο απώγειο. Έλληνες ευρωβουλευτές, σε ένα κρεσέντο πολιτικής εξαθλίωσης, συκοφαντούσαν την χώρα τους για να υπηρετήσουν τους κομματικούς τους ευεργέτες.

Σηφουνάκης, Μπατζελή, Λοβέρδος, Ρόβλιας και άλλα διαμάντια στα οποία θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο…

Το σφυροκόπημα του δοσιλογισμού αλλά και η θέρμη με την οποία ορισμένοι πολιτικοί ηγέτες άρχιζαν να αντιμετωπίζουν την Ελληνική πρωτοβουλία συσπείρωσε την Ευρωπαϊκή διαπλοκή που για πρώτη φορά κινήθηκε μαφιόζικα και συντονισμένα επιβάλλοντας ένα πραγματικό Ευρωπαϊκό πραξικόπημα…

Ακόμα και στην χειρότερη των περιπτώσεων, οι όποιες αντιδράσεις θα έπρεπε να λυθούν στο δικαστήριο πριν υπάρξει οποιαδήποτε «εντολή, νουθεσία ή κύρωση» προς την Ελλάδα, γεγονός που θα έδινε τους 5-7 πολύτιμους μήνες στον Καραμανλή να καθαρίσει το τοπίο. Έγινε όμως το εξής εξωφρενικό:
Οι μικρό ή μεγαλο – επίορκοι της Ευρώπης, τα πολιτικά ανδρείκελα και έρμαια της Hoechtief, της Dassault και του κακού συναπαντήματος συνασπίστηκαν και γονάτισαν κάθε έννοια δημοκρατίας στην ΕΕ.
Η Ελλάδα απειλήθηκε επίσημα ότι εάν τολμούσε να περάσει τον «Βασικό Μέτοχο», θα πάγωνε αυτομάτως η εκταμίευση του γ’ ΚΠΣ! Εν ψυχρώ στυγνός εκβιασμός από τα «μεγάλα αφεντικά»!
Εκεί λοιπόν που λογικά οι «νταβατζήδες» θα έπρεπε να σύρουν την Ελλάδα στα δικαστήρια για να αναιρέσει τις αποφάσεις της, έγινε το αντίθετο. Η Ελλάδα υπό την καταστροφική αυτή προοπτική, έπρεπε πλέον να αναζητήσει την δικαίωση της στα δικαστήρια πριν από την εφαρμογή.
Ο χρόνος λοιπόν μέτρησε εις βάρος της χώρας…

Θα ακολουθήσουν οι λεπτομέρειες με τις συναντήσεις και ονοματεπώνυμα. Έξω από τα δόντια. Μέχρι την αποκάλυψη βόμβα.

79 Σχόλια to “Βασικός Μέτοχος: Το άγνωστο παρασκήνιο μίας ιστορικής προδοσίας που αποτέλεσε την ρίζα της σημερινής τραγωδίας για την Ευρώπη.”

 1. m4mikemike said

  mas eipes kati….

  Μου αρέσει!

  • gortinios said

   Εγώ λέω,

   Μήπως.. χωρίς όμως να τον απαλλάξουμε από τις
   γενικές ευθύνες- να αναθεωρήσουμε ορισμένες από τις
   απόψεις μας για τον Καραμανλή;;;

   Όπως ο βασικός μέτοχος με τους νταβατζήδες
   Όπως στο σχέδιο ΑΝΑΝ
   Όπως το βέτο στο σκοπιανό
   Όπως τους αγωγούς με τους Ρώσους

   Μήπως…. πρέπει να μπούμε και στον κόπο να τον
   συγκρίνουμε με τους σημερινούς υποτελείς και σκύψιμοματίες
   γαπ και σαμαρά, που τους μετέτρεψαν σε ..νάνους
   της πολιτικής.

   Μήπως…. ο εκβιασμός του γιωργάκη για εκλογές έφερε
   πιο γρήγορα την καταστροφή;;;

   OLYMPIA το είπες και το έκανες, συνέχισε……..

   Μου αρέσει!

 2. Εξωγηινος said

  χαχα θα μας τα πείτε στο επόμενο επισόδειο της σειράς.. τι λέτε μωρέ.. τα’χετε χαμένα κι εσείς .. απ’τον Αντωνάκη σας, στο Τσίπρα και τώρα πίσω στον Καραμανλή..

  εγώ νόμιζα τα ονόματα τα ειχατε πάει μέχρι τώρα στον εισαγγελέα 10 φορές..

  ..μέχρι την αποκάλυψη βόμβα.. δηλαδή έχει κι άλλο διαπλοκή η υπόθεση?

  α ρε δούλεμα που πέφτει απο παντού

  Μου αρέσει!

  • trellakias said

   Δικαιολογείσαι ……καλέ μου φίλε, εξωγήινος γαρ, αλλά και ….κρυφός οπαδός της πράσινης ύφεσης, ξέρεις εσύ!

   Μου αρέσει!

  • Νancy said

   σα να ακούω κάποιο σημιτάκο να μονολογεί, εσύ είσαι;

   Μου αρέσει!

  • ΑΧΧΧΧ ΡΕ ΟΥΦΟ ,ΟΥΦΟ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΦΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ…

   Μου αρέσει!

  • λιτσα said

   ποναει εξωγηινε που αποκαλυπτεται το ξεπουλημα της χωρας απο τον mind the gap και το σοι του?γιατι ψεμματα ειναι?επι καραμανλη δεν τολμουσαν να κουνηθουν οι εσω και εξωθεν νταβατζηδες.παραδειγματα πολλα.1.παγωμα σχεσεων με ρωσια2.χρηματιστηριο 2.680 τζιρο.3.επιτοκιο δανεισμου 2 με 2,5%. 4.μηδεν διασυρμος στο εξωτερικο(τιτανικος,καραβι που βουλιαζει,ελληνες τεμπεληδες,κυβερνω μια διεφθαρμενη χωρα και πολλα αλλα).5.μισθους και συνταξεις ακεραιοι.6. πετρελαιο 0,45/λιτρο.7.υγεια και παιδεια.ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.Ε?Ε?Ε?

   Μου αρέσει!

 3. kotstak said

  “Θα ακολουθήσουν οι λεπτομέρειες με τις συναντήσεις και ονοματεπώνυμα. Έξω από τα δόντια. Μέχρι την αποκάλυψη βόμβα”.
  Κάτι τέτοια, για άλλα θέματα, έχουμε ακούσει στο παρελθόν από κάποιους άλλους. Αντί αποκαλύψεων όμως, οι κύριοι αυτοί γίνονται πλουσιότεροι, αποκτούν ακίνητα…
  Εμείς δε, οι μακάκες, περιμένοντας τις “αποκαλύψεις” τους ξαναψηφίζουμε….

  Μου αρέσει!

 4. […] Πηγή… […]

  Μου αρέσει!

 5. trellakias said

  Είναι δεδομένο πως η αλητοκρατία των ολίγιστων και κυρίως σοσιαλιστών του πρωκτού, που έχουν ανάγει την αρπαχτή σε επιστήμη ήταν πάντα η τροχοπέδη της ανάπτυξης και κυρίως της όποιας προσπάθειας για κάτι καλό. Η «κολόνια» αυτή κρατά χρόνια! Από την εποχή του 1981 που αποφασίστηκε η αλλαγή σκυτάλης των ονομάτων της τότε κραταιάς τάξης των πλουσίων και ισχυρών αυτής της Χώρας. Είτε με την δύναμη των όπλων και του παρακράτους που έστησαν οι μουσάτοι του κινήματος, τα χαμηλόβαθμα στελέχη του τέως ΠΑΚ, που γνώριζαν άριστα την χρήση των εκρηκτικών αλλά κυρίως την «αρρώστια» εκείνης της εποχής, την εκκολαπτόμενη Τρομοκρατία με την αριστερή ταυτότητα και ιδεολογία, είτε με την δύναμη του χρήματος που πια είχαν πρόσβαση λόγω της ανόδου στην εξουσία του Πασοκ, και κυρίως με την χρονική σύμπτωση της παροχής των πακέτων οικονομικής βοήθειας από την τότε ΕΟΚ, ώστε να μπούμε στο ρυθμό του εκσυγχρονισμού της βαλκανικής Ελλάδας στην ευρωπαϊκή Ελλάδα, κατάφεραν την απλή αλήθεια που είναι ταμπού στην σύγχρονη Ελλάδα, την αλλοίωση της ταυτότητας του Έλληνα. Άνθρωποι που δεν είχαν καμία πιθανή ανέλιξη στον πλούτο, ξαφνικά με την σταθερή «φιλία» στην σοσιαλιστική λαίλαπα που σάρωνε τις παραδοσιακές αξίες της ελληνικής κοινωνίας, απόκτησαν φωνή και χρήμα. Με την διάλυση των ΜΟΜΑ που επέβαλε ο «σιδερένιος» εμφανίστηκαν και οι πρώτοι εργολάβοι, τα πρώτα κοράκια του εθνικού πλούτου, που με την δύναμη που τους έδωσε το ΜΜΕ που είχαν ή δούλευαν άρχισαν να «μιλούν» με την εξουσία! Τα χρήματα που έπαιρναν από τα Δημόσια έργα που λάμβαναν από την κομματική φιλία που παρείχαν από τις σελίδες του ΜΜΕ που είχαν φούσκωνε τις καταθέσεις τους στις τράπεζες. Τράπεζες και Χρηματιστήριο που ήταν πια το νέο μέρος που άρχιζαν να επεκτείνονται! Φωνές που έγραφαν εναντίων τους ή τολμούσαν να ακολουθούσαν ………ίσως ήταν τυχαίως μπροστά στις κάνες των όπλων της 17 νοέμβρη, ή του ΕΛΑ κλπ οργανώσεων. Πολιτικοί αντίπαλοι ξέφτιζαν μπροστά στην προπαγάνδα των φίλων της ……………σοσιαλιστικής κυβέρνησης με τις καπιταλιστικές τσέπες! Όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι η προπαγάνδα δεν αρκούσε οπότε υπήρξε πρόβλημα, ειδικά όταν το «προβληματάκι» Κοσκωτά έσκασε. Με την μικρή και γελοία ανάπαυλα των τριών χρόνων της παρένθεσης Μητσοτάκη, γυρίσαμε πάλι στα γνωστά το 1993! Με την βοήθεια των νέων «νταβατζήδων» των ιδιωτικών τηλεοπτικών μέσων που ………όλως τυχαίως, ήταν τα ίδια πρόσωπα που στήριζαν τα προηγούμενα χρόνια τον «σιδερένιο» και την παρέα του, αποφάσισαν την ….νέα πορεία της Χώρας. Τραγελαφικές καταστάσεις που οι νταβαντζήδες ενηλικιώνονταν, με ΚΑΜΙΑ αντίδραση από πουθενά, μόνο στήριξη, ήταν αυτοί που ανέβαζαν πολιτικά πρόσωπα, καταστάσεις, όποτε ήθελαν! Αποφάσισαν το ληστρικό κούρσεμα των καταθέσεων των νεοελλήνων με το μέγα κόλπο του Χρηματιστηρίου, και έναν τότε πρωθυπουργό που έμοιαζε με μαριονέτα, και έκανε ότι τον διάταζαν, με μόνη υποχρέωση την …..δοξασία του! Φτάσαμε στην αρχή του νέου αιώνα, το 2000 που γίνονται οι εκλογές και ο φέρελπις νέος ηλικιακά αλλά και ουσιαστικά Καραμανλής χάνει την εξουσία, ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ, ακόμα και σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!! Η δύναμη των αλητών της διαπλοκής γίνεται πια τεράστιος. Βλέπουν την ολυμπιάδα που έρχεται ως την μέγιστη πρόκληση. Σιγά μην άφηναν τον Καραμανλή να πάρει την εξουσία. Τα έδωσαν όλα στην στήριξη του πιο σάπιου πολιτικού συστήματος, για να μπορέσουν απλά να πλουτίσουν.
  Μετά από όλα αυτά το 2004 ο Καραμανλής προσπάθησε στην αρχή να καταφέρει να κόψει το απόστημα αλλά ακόμα και από την ΝΔ υπήρξαν αυτά τα άτομα που υπόγεια στήριζαν την αλητοκρατία των παρασίτων της διαπλοκής. Η μία και μοναδική ευκαιρία του πολιτικού συστήματος, να μπορέσει να αποκοπεί από τα δεσμά εξάρτησης των κρατικοδίαιτων εργολάβων των ΜΜΕ, χάθηκε από την πολυδιάσπαση του πολιτικού κατεστημένου, των προσκυνημένων καθικιών της «αλλαγής» και του …..σοσιαλισμού!
  Αυτή είναι η ιστορία, όσο κι αν σήμερα οι «μετανοημένες παρθένες» δημοσιογράφοι λένε τα δικά τους. Ας ελπίσουμε όλοι αυτοί που ακούν, που διαβάζουν στο χώρο του ελεύθερου internet, για όσο ακόμα καιρό θα υπάρχει η Ελευθερία, θα δουν την άλλη όψη του νομίσματος. Ας το ελπίσουμε, που δεν το πολύ πιστεύω!

  Μου αρέσει!

  • ΕΛΛΗΝΙΔΑ το λεω και το φωναζω said

   Καλημερα σας

   Τρελλακια
   ξεχασες κατι για το 2000 και απορεις για το πως δεν βγηκε ο Καραμανλης!!!!
   Ξεχνας την δηλωση του υπουργου εξωτερικων της αμερικης τον αυγουστο που ειπε οτι η Ελλαδα θα εχει εκλογες, πραγμα που κανεις δεν ηξερε??? Ολοι απορουσαν τοτε, και εσκασε το παραμυθι ξαφνικα για εκλογες μετα απο λιγο!!!
   Ολα δρομολογημενα απο πολυ καιρο, απο το 1974, που πηρε τα χρηματα ο σιδερενιος για την ιδρυση του Πασοκ!!!!

   Μου αρέσει!

   • airmike said

    Πηρε εντολη να κανει πισω,(με υποσχεση «πρωθυπουργιας στις επομενες εκλογες), διοτι τα Ολυμπιακα εργα ηταν σε εξελιξη και τα συνδικατα ηταν του Πασοκ.
    Τοσο απλα.

    Μου αρέσει!

   • trellakias said

    @airmike
    Πολλές φορές βλέπω διάφορους αυτόκλητους νοήμονες σχολιαστές που γνωρίζουν εκ των έσω όλα τα …..θέματα! Μαθαίνουν τα πάντα από δίαυλους που είναι και πολλοί, αλλά κυρίως κλειστοί, και κυρίως είναι η βάση όλων των θεωριών συνομωσίας! Είναι δηλ. ΓΕΛΟΙΟ να μιλάμε για ….συμφωνία Καραμανλή με ………κάποιους για να μην μιλήσει στα ζητήματα του κουρσέματος του εθνικού πλούτου με αντάλλαγμα την πρωθυπουργοποίηση του! Ήμαρτον, αφού όπως και εσύ μας λες πως το 2000 τις έχασε ενώ τις κέρδιζε, δεν ήξερε πως τέσσερα χρόνια μετά η φθορά του πασοκικού καθεστώτος θα ήταν τέτοια που δεν θα χρειαζόταν καμία εξωθεσμική παρέμβαση για να πάρει την εξουσία; Απλή λογική, απλός συλλογισμός! Και ειδικότερα ποιά ήταν η απειλή που θα είχε ο συφερτός των εργολάβων από την διακυβέρνηση Καραμανλή το 2000; Ποια συνδικάτα λοιπόν θα ήταν αυτά που θα ερχόντουσαν σε κόντρα με την παροχή δουλειάς και κυρίως όταν υπήρχε διάχυτο στην ατμόσφαιρα το αίσθημα του εθνικού έργου για τους Ολυμπιακούς. Είναι τουλάχιστον πρόστυχο να αφήνουμε τέτοιες ατεκμηρίωτες κουβέντες για ανθρώπους που τουλάχιστον απέδειξαν ότι δεν σκέφτονταν να έρθουν κόντρα με το ρεύμα. Θυμήσου το όχι στο Βουκουρέστι. Είναι λοιπόν καλό να σκαφτόμαστε το τι λέμε!

    Μου αρέσει!

   • Γιώργης said

    ΚΑΝΕΝΑ ἀπ’ τά Ὀλυμπιακά ἔργα δέν ἤταν “σέ ἐξέλιξη” τό 2000 ! Σχεδόν ὃλα εἶχαν άδρανήσει μέ τά κονδύλια
    νά ἔχουν κάνει ἤδη φτερά. Βεβαίως μέ τήν εἴσοδο στό Εὐρώ ἔγινε ἐκεῖ τό μεγάλο φαγοπότι!
    Δέν θυμᾶται κανείς τίς …συστάσεις τῆς Δ.Ο.Ε. ;
    “…ὑπόσχεση πρωθυπουργίας…”
    Δἐν εἷναι σοβαρά πράγματα αύτά…

    Μου αρέσει!

  • BOB Ο ΠΟΝΗΡΟΒΛΑΧΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ said

   μονο τρελλακιας δεν εισαι…
   με καλυψες πληρως..

   Μου αρέσει!

  • Φωτεινη said

   ο Καραμανλης πολεμηθηκε απο παντου.
   και πιστευω οτι τωρα ειναι πλεον φανερο σε ολους και το γιατι.
   οποιος δεν το βλεπει σημαινει οτι και ο ιδιος ειναι μερος του συστηματος.
   με τον ενα η με τον αλλο τροπο.

   Μου αρέσει!

   • ΕΛΛΗΝΙΔΑ το λεω και το φωναζω said

    Φωτεινη
    καλημερα 😀
    Ετσι ακριβως!!!!
    Πρεπει να βλεπουμε και πισω απο τις κουρτινες παντα για να καταλαβουμε τα παιχνιδια που παιζονται διεθνως!!!
    Οσα μπορουμε, γιατι μερικα δεν μπορουν να τα πιασουν οτι οι γνωστες των εκαστοτε πολιτικων!!!
    Τα παρασκηνια κρυβουν πολλα, οι λεσχες και τα κλαμπ διεθνως παρα πολλα!!!!!

    Μου αρέσει!

   • Φωτεινη said

    καλημερα Ελληνιδα.
    εφυγε ο Καραμανλης και ξεκινησε ενας εφιαλτης για την Ελλαδα.
    τυχαιο ειναι;

    Μου αρέσει!

   • ΕΛΛΗΝΙΔΑ το λεω και το φωναζω said

    Φωτεινη
    τιποτα τυχαιο απο το 1981 και μετα!!!
    Επειδη παρακολουθω απο τοτε το τι συμβαινει και λογω δουλειας και λογω φακελωματος (δηθεν εκαψαν τους φακελους δημοσια), ειδα και ακουσα πολλα!!!
    Διαβασα πολλα, εμαθα πολλα, με τις συναναστροφες μου και τις συζητησεις που ειχα με πολλους και διαφορους πολιτικους και μη απο ολα τα κομματα!!!
    Εχω ενα καλο!!! Ακουω τα παντα, βλεπω τα παντα, δεν μιλαω, αξιολογω και βγαζω συμπερασματα και γνωμες!!!

    Παω να κανω δουλιτσες και επιστρεφω…τα λεμε μετα!!! 😀

    Μου αρέσει!

  • inkas said

   Δύο ελλατώματα είχε ο Καραμανλής: 1) δεν επεδίωξε το διασυρμό του πασοκικού κατεστημένου, ενώ ήταν καθολικό αίτημα όλων αυτών που τον στήριξαν στις εκλογές του 2000 και του 2004, για το λόγο ότι ήθελε τη διατήρηση του δικομματισμού στο πολιτικό σκηνικό ( ίδιο λάθος με τον πρεσβύτερο Καραμανλή-αυτός ουσιαστικά πριμοδότησε τον Αντρέα και το κόμμα του στη μεταπολίτευση) φοβούμενος προφανώς την άνοδο της αριστεράς στην αντιπολίτευση. 2) δεν δημιούργησε δικούς του διαύλους επικοινωνίας με τον λαό ( μηχανισμούς προπαγάνδας) απέναντι στο μιντιακό κατεστημένο που στηρίζει και στηρίζεται από την πράσινη λαίλαπα, με αποτέλεσμα όλα αυτά που ζήσαμε στη δεύτερη εκλογή του ( ζαχοπουλιάδα,βατοπέδι κτλ) να αναστήσουν τα πράσινα ζόμπι, που σήμερα μας πίνουν το αίμα.
   Εύγε φίλε τρελάκια!

   Μου αρέσει!

   • Νancy said

    αμα δεν ξεκαθαρίσει η ήρα απο το στάρι, θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές..

    Μου αρέσει!

   • Αλέξανδρος ο Μακεδών said

    Για δες το αλλιώς φίλε μου καλέ…
    μήπως γιατί και οι δικοί του (καποοι) τα είχανε φαει μαζί και σου λέει, θα καούν μαζί με τα ξερά…
    αλήθεια, δεν είχε και το κατεστημένο μαζί του, όταν έκανε την υπαναχώρηση στις εκλογές του 2000 από την βέβαιη νίκη του στις εκλογές….
    αλήθεια με τα οικονομικά σκάνδαλα επί των ημερών του τι έκανε;;;; απλά μηδενική ανοχή….
    Και το τελευταίο που θεωρώ ίσως και το σημαντικότερο…
    Ο ηγέτης δεν παρατάει τον λαό του, έρμαιο στα τσουνάμια της παγκοσμιοποίησης….
    Και σκέφτεται να επανέλθει για να ξανακυβερνήσει….
    Αλοίμονο, αν μας αξίζει να ξαναπεράσουμε τα ίδια σε διαφορετική εκδοση…
    Απλά λυπάμαι αν ο λαός δεν κάνει την διαφορά αυτήν την φορά.

    Μου αρέσει!

   • trellakias said

    Αλέξανδρε νομίζω ότι πρέπει και εσύ να το δεις από άλλη γωνία. Είναι δεδομένο πως κάποιοι από τους ……δικούς του, κάποιοι από αυτούς που ΕΜΕΙΣ ψηφίσαμε, ήταν δεμένοι στο άρμα της διαπλοκής. Λάθος τεράστιο η χρησιμοποίηση τους αλλά μην ξεχνάμε ΕΜΕΙΣ τους αναδείξαμε, εμείς με την ψήφο μας αποφασίσαμε για τα άτομα που θα είναι στην κοινοβουλευτική ομάδα! Για το κατεστημένο και την αίολη κατηγορία της υπαναχώρησης έχω αναφέρει την άποψη μου παραπάνω, ενώ για τα οικονομικά ……σκάνδαλα των ημερών του, απλά τα έστειλε στην δικαιοσύνη, και κατέπεσαν στην ανακριτική διαδικασία. Εκτός από το «φτυάρι» της ομάδας Καχριμαλακάκη που μοίραζε την λάσπη της, χωρίς συνέπιες μήπως μπορείς να μου πεις την εμπλοκή πολιτικών στελεχών της ΝΔ σε κάποιο σκάνδαλο;
    Τώρα για το τελευταίο:
    Δεν κουραστήκατε από το ποίημα της κούρασης και της εγκατάλειψης; Έχει καταπέσει όλη η προπαγάνδα, από τα αποτελέσματα της πολιτικής ζωής. Γιατί ξενίζει η δημοκρατική κίνηση Καραμανλή για προσφυγή στις κάλπες σε μια εποχή που ήδη είχε κανονίσει τα οικονομικά του έτους 2009; Γιατί όλοι ξεχνούν τον ηλίθιο Ζαβό που ήταν στα κάγκελα και το μόνο που ήξερε ήταν να ζητά εκλογές; Γιατί ξεχνάμε όλοι την ατμόσφαιρα που επικρατούσε εκείνη την εποχή που όλοι μιλούσαν για αλλαγή της πολιτική κατάστασης, ώστε να πάρει «μπροστά» η οικονομία; Γιατί ξεχνάμε την διαπιστωμένη πια κίνηση ξένων μυστικών υπηρεσιών για την επιβουλή της ζωής της οικογένειας Καραμανλή; Άρα Αλέξανδρε ΔΕΝ παράτησε τον λαό, όταν ο ίδιος ο λαός έδωσε 44% στον πολιτικό του αντίπαλο που από την προεκλογική περίοδο ήταν έκδηλη η ανικανότητα του για να κυβερνήσει την Χώρα. Αρκετά με αυτήν την καραμέλα, δεν νομίζεις; Τελικά εσύ βλέπεις στην σημερινή κατάσταση κάποιον πολιτικό που να μπορεί να κυβερνήσει; Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να έχει τα εχέγγυα για την εθνική πορεία που χρειάζεται η Χώρα; Αν δεχτούμε πως εκκολάπτεται κάποιο νέο πρόσωπο, πιστεύεις πως υπάρχει ο χρόνος; Τα πειράματα άλλωστε δεν μας βγήκαν σε καλό! Δες το πείραμα του 2009 που μας έφερε! Και βέβαια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το μέλλον που έρχεται, και ειδικά εκ προοιμίου να καταδικάζουμε την όποια κίνηση Καραμανλή πριν καλά-καλά εμφανισθεί! Το όλο σκεπτικό δείχνει τρόμο και φόβο. Είπαμε ο Καραμανλής φοβίζει σαν πολιτική παρουσία, αλλά μου κάνει εντύπωση πως και μόνο η αναφορά του ξυπνά τέτοια ανακλαστικά ….Ιπποκράτους!

    Μου αρέσει!

  • Greekx said

   Από μικρό κι απο τρελό …διαβάζεις την αλήθεια

   Μου αρέσει!

  • gortinios said

   Τρελλάκια

   Πρώτος και καλύτερος ο σαρακατσάνος, που
   έδωσε και τα ρέστα του στον Μπόμπολα
   και μετά έπονται αβραμό κλπ.

   Κοινή διαπίστωση, πάντα τα κάστρα πέφτουν από μέσα
   γιατί μερικοί λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι.

   Ας ψάξουν και κάποιοι να μάθουν, τι άλλο ενώνει
   Σουφλιά- Μπόμπολα….

   Μου αρέσει!

  • ΜΑΡΙΑ said

   Trellakias,καταπληκτικός……

   Μου αρέσει!

  • antart22 said

   Trellakias μας τρελαίνεις! Σωστός…

   Μου αρέσει!

  • lavienciel said

   Trellakia, μόνο τρελλάκιας δεν είσαι και τα είπες πολύ σωστά. Φίλες και φίλοι του olympia, σας ανακάλυψα πρόσφατα και χαίρομαι πολύ γι αυτό! Κι εγώ μαζί σας!

   Μου αρέσει!

 6. iconology2009 said

  Καλά κάνετε και δημοσιεύετε ένα τέτοιο θέμα τόσο προβεβλήμένα. Ουσιαστικά στην Ελλάδα κυβερνά πια η μιντιοκρατία που αυτή διαλέγει πολιτικό προσωπικό μέσα απ’την εύνοια που δείχνει σε πρόσωπα που προνομιακά προβάλλει. Αυτή η ίδια η μιντιοκρατία βάζει την ατζέντα της ίδιας της πολιτικής και φυσικά αυτή υπονομεύει πολιτικούς και πολιτικές που δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της ίδιας αλλά και αυτών που την υποκινούν να δρα έτσι. Νομίζω ότι πρέπει να τονιστεί για άλλη μια φορά η-δυστυχώς ατελέσφορη!-προσπάθεια του τελευταίου πολιτικού πολιτικού(το πρώτο πολιτικού με την έννοια εκείνου που σκέφτεται και δρα στα πλαίσια και με τις νόρμες του δημοκρατικού πολιτεύματος και για την ακεραιότητα και την λειτουργικότητα αυτού του πολιτεύματος) του Κώστα Καραμανλή, που βάσιμα μπορούμε να τον πούμε τον τελευταίο αληθινά εκλεγμένο πρωθυπουργό της Ελλάδας. Οι Σημίτης και Παπανδρέου είναι με τη σειρά τους οι πρώτοι εγκάθετοι πρωθυπουργοί και μόνο φαινομενικά εκλεγμένοι. Μια προσεκτικότερη ανάλυση των δεδομένων δείχνει ότι αυτοί οι δύο εγκαταστάθηκαν μέσα από διαδικασίες μιντιοκρατικού παρασκηνίου και ίντριγκας(μην μιλήσουμε για τις εκλογές του 2000 που τα στοιχεία νόθευσης της λαϊκής ψήφου είναι ακόμη περισσότερο προφανή).

  Όσο η μιντιοκρατία κυριαρχεί η δημοκρατία και οι θεσμοί της αργούν και σχολάζουν. Τόχουμε ξαναπεί και με άλλες αφορμές ότι είναι λάθος στρατηγικό του λαού που διαδηλώνει ότι αντί να διαμαρτυρηθεί έξω από τα αληθινά παλάτια της αληθινής εξουσίας που είναι τα κανάλια, συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα έξω απ’την άβουλη Βουλή που τα μέλη της-αυτά που σχηματίζουν τις πολύτιμες κυβερνητικές πλειοψηφίες-υπάρχουν και λογοδοτούν σ’αυτούς που τους προβάλλουν και τους προωθούν(δέστε το παράδειγμα Μόσιαλου).

  Μου αρέσει!

 7. Θα με ενδιέφεραν τα στοιχεία για την χρηματοδότηση των διαπλεκομένων μέσων ενημέρωσης από το κράτος και τις εξαρτώμενες απ’ αυτό επιχειρήσεις από εκείνη την εποχή εώς το ’09.
  Επίσης, οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες, για χάρισμα χρεών σε ιδιωτικές τράπεζες (ανήκουσες σε εξέχοντες «διαπλεκόμενους») καθώς επίσης και η συμπεριφορά που επεφύλαξε η κυβέρνηση Καραμανλή προς το μέγαρο του λαμπράκη.
  Τέλος και πάνω απ’ όλα, θε με ενδιέφεραν ιδιαιτέρως, οι κινήσεις που έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή, ώστε να ξεσκεπάσει και να οδηγήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη τα εγκλήματα του πασόκ που έγιναν κυρίως προς όφελος των «βασικών μετόχων».
  Γιατί η υπόθεση του «βασικού μετόχου», μου μοιάζει περισσότερο με μία μάχη στημένη έτσι ώστε να χαθεί, παρά για οτιδήποτε άλλο. Και εν πάσει περιπτώσει, ουδεμία άλλη μάχη δόθηκε εναντίων των βρυκολάκων που έπιναν τότε και συνεχίζουν να πίνουν το αίμα της Πατρίδας.
  Η πρωσοπολατρεία σκοτώνει την κρίση.

  Μου αρέσει!

  • iconology2009 said

   Ενδιαφέρουσα εκδοχή που δεν μπορεί να απορριφθεί εκ προοιμίου απλά να τονίσω ότι η πολιτική έχει μέσα της και το στοιχείο του συμβιβασμού και όχι του ανοιχτού και απροσχημάτιστου πολέμου. Δεν θεωρώ ότι δεν υπήρχε ειλικρινής διάθεση από την πλευρά Καραμανλή για ξερίζωμα της μιντιοκρατίας αλλά ένας ανοιχτός πόλεμος δεν είναι και η σοφότερη πολιτικά πρακτική. Προχώρησε με θεσμικό, ήπιο, διακριτικό τρόπο και προσπαθώντας να κρατήσει το θέμα χαμηλά. Αλλά οι μιντιάρχες δεν είναι οι τύποι που συμβιβάζονται εύκολα και αυτό όχι γιατί έχουν οι ίδιοι καθεαυτοί δικιά τους ανεξέλεγκτη δύναμη αλλά γιατί κυρίως υποκινούνται από εκείνες τις υπέρτερες εξωτερικές δυνάμεις που έχουν διαμορφώσει το σκηνικό στο οποίο ζούμε τώρα. Δεν ανήκω στη Νέα Δημοκρατία (η πολιτική μου συγκρότηση είναι διαμετρικά αντίθετη θάλεγα) αλλά αποστασιοποιούμενος από τα τρέχοντα(προσπαθώντας τουλάχιστον) βλέπω με ανεστραμμένη προοπτική τα πραγματα:από το αύριο στο σήμερα. Κάτι μού λέει ότι αυτός που θα γράψει την πολιτική Ιστορία της περιόδου μας θα βρει αυτά τα πολιτικά χαρακτηριστικά στον Καραμανλή που τον έκαναν τον τελευταίο αστό πολιτικό που υπερασπίστηκε-όσο τον έπαιρνε από τις συγκυρίες-συγκυρίες που περιλαμβάνουν και τις φωτιές του Αυγούστου του 2007 και τον Δεκέμβρη του 2008-υπερασπίστηκε λοιπόν την καθαρότερη και απεξαρτημένη από την μιντιοκρατία μορφή του αστικού δημοκρατικού κοινοβουλευτικού πολιτεύματος. Από την στιγμή που δεν το πέτυχε και η δικιά του τύχη είχε προδιαγραφεί-κάτι που δεν έχει και τόση σημασία αφού δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα καθεαυτά-όσο και η τύχη αυτού του πολιτεύματος που είναι πια παραδομένο και αυτό στις βουλήσεις των κατοχικών δυνάμεων. Ότι θα ζήσουμε από δω και πέρα θα είναι μια συγκαλυμμένη (αλλά μπορεί και απροκάλυπτη, δεν μπορώ πια να είμαι βέβαιος)κοινοβουλευτικοφανής δικτατορία.

   Μου αρέσει!

   • Για τα περί «συμβιβασμού στην πολιτική», σε καλώ να θυμηθείς την περίπτωση Ανδρεάδη, τον οποίο ο Κ.Κ. (ο πρώτος) έσβησε από τον επιχειρηματικό χάρτη εν μία νυκτί!
    Ο Κ.Κ.β ήρθε στην εξουσία, έχοντας πολύ πρόσφατη την δήλωση (ή «δήλωση») πως «δεν μπορούνε πέντε νταβατζήδες να κυβερνούν τη χώρα» κι έχοντας τη συντριπτική πλειοψηφία του Λαού με το μέρος του σε αυτό το ζήτημα. Είχε δηλαδή στα χέρια του το απόλυτο όπλο.
    Αυτός ήταν ο λόγος που προσωπικά πίστεψα τότε πως κάτι θα αλλάξει προς όφελος της Πατρίδας, η δήλωσή του και η πολιτική του κληρονομιά (άσχετο αν αυτή ήταν ένας μύθος, το κύρος που του προσέδωσε ήταν απολύτως πραγματικό).
    Πηγαίνοντας «ευγενικά» να αντιμετωπίσει το θεριό, ο Καραμανλής δεν προσέφερε απολύτως τίποτα σε αυτό το μέτωπο, που για μένα είναι το μεγαλύτερο που έπρεπε αντιμετωπιστεί. Οι φωτιές το ’08 και τα «δεκεμβριανά» έρχονται πολύ αργότερα, όταν πιά ο Κ.Κ.β είναι ξεδοντιασμένος και το μόνο καλό που έχει να προτάξει είναι η συμφωνία με τους Ρώσσους.
    Πιστεύω πάντως, πως υπήρξε ένας πρωθυπουργός εκβιαζόμενος, η μικρότερος των περιστάσεων και πάντως, κρίνοντας από τα αποτελέσματα της πολιτικής του, ολίγιστος, φέροντας κι αυτός σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή μας κατάσταση. Κι αυτό άσχετα με τις πραγματικές του προθέσεις που προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρουν.

    Μου αρέσει!

   • iconology2009 said

    Δεν διαφωνώ, με την έννοια κιόλας ότι δεν είναι καθήκον των πολιτών να βρίσκουν ελαφρυντικά στους πολιτικούς που απέτυχαν.Και ούτε είναι αυτός ο σκοπός του σχολίου μου. Πρέπει όμως κάπως να δούμε τα πράγματα στο πλαίσιο και στα συμφραζόμενα που εξελίσσονται. Με αυτή την έννοια δεν μπορεί πια να υπάρξει κανείς πολιτικός που να είναι πετυχημένος αν επιτυχία δεν είναι ο ορισμός που θα τού δώσουν οι μιντιάρχες-το κάνουν γενναιόδωρα με την περίπτωση του Σημίτη και το υπονοούν με την περίπτωση Παπαδήμου. Το νόημα του σχολίου είναι ότι ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Και φυσικά δεν θα υπάρχουν πολιτικοί που δεν θα είναι όχι πετυχημένοι αλλά ούτε καν αποτυχημένοι. Ήδη στην Ελλάδα και στην Ιταλία κυβερνούν τραπεζίτες: αυτό είναι πολύ περισσότερο από μια σύμπτωση: είναι σύμπτωμα μιας βαθιάς πολιτειακής και πολιτικής αλλαγής. Είναι συνειδητή και οργανωμένη αλλοίωση και παραποίηση του πολιτεύματος. Είναι ένα ιδιότυπο κεκτημένο των αντιδημοκρατικών δυνάμεων, των απολίτικων δυνάμεων της οικονομίας.

    Υ.Γ. Χαίρομαι που ανάφερες το παράδειγμα Ανδρεάδη γιατί μου δίνεις την αφορμή να ρωτήσω: αν ο Ανδρεάδης είχε κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα θα το τολμούσε ο Κ.Κ. ο Α΄ να κάνει κάτι ανάλογο;

    Υ.Γ.2 Το ξέρω ότι οι πυρκαγιές και ο Δεκέμβρης ήρθαν μετά την αποτυχία του Βασικού μέτοχου, απλά τα ανέφερα σαν παράδειγμα του πώς κλιμακώθηκε η επίθεση. Είναι βαθιά πεποίθηση μου και αυτή επιβεβαιώνεται και από την κλίμακα της ίδιας της κρίσης που σήμερα ζούμε, ότι όλα αυτά τα γεγονότα συνέβησαν για να διευκολύνουν την άνοδο του Παπανδρέου στην εξουσία που με την προδοτική του προθυμία διευκόλυνε όλα τα σχέδια αυτών που τον προώθησαν σαν το μοιραίο τους άνθρωπο που θα άνοιγε την πόρτα του τρελοκομείου στο οποίο ζούμε πια

    Μου αρέσει!

   • «ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»!
    Εδώ είναι το κλειδί, και το επόμενο ερώτημα είναι το πως κι από ποιόν θα αντιμετωπιστεί. Οπωσδήποτε πάντως από έναν πολιτικό, ή έστω από έναν δικτάτορα.
    Όσο για τον Ανδρεάδη, αδυνατώ να κάνω υποθέσεις, υπήρξε όμως πανίσχυρο μέρος του τότε «συστήματος» και οπωσδήποτε πολύ σκληρό καρύδι.
    Γενικά πάντως συμφωνούμε νομίζω.

    Μου αρέσει!

   • ΕΛΛΗΝΙΔΑ το λεω και το φωναζω said

    Ξεχνατε κατι βασικο!
    Ο Καραμανλης μπορει να ειπε οτι δεν μπορουν πεντε νταβατζηδες να κυβερνουν, αλλα μη ξεχνατε οτι δεν ηταν μονος του, ειχε τους συμβουλους και παρατρεχαμενους που δεν ξερουμε τι ειχαν πισω τους!!!
    Τι τους ειχαν ταξει, τι τους ειχαν δωσει για να σαμποταρουν τα παντα!!!
    Οι κρυφες ατζεντες των παραπλευρων ατομων!!!

    Μου αρέσει!

   • ΧΑ! said

    @Πετροβούβαλος

    Επειδη ανεφερες το ονομα ‘Ανδρεαδης’ λιγο πιο πανω θελω να σε ρωτησω για ποιον Ανδρεαδη μιλας ?

    Ρωταω επειδη το ονομα μου χτυπησε καποια καμπανακια για εναν επιχειρηματια απο τον βορρα που ειναι στενα συσχετιζομενος με την οικογενεια Καραμανλη β’…

    Προκειται για απλως συνωνυμια η’ κατι περισσοτερο ?

    Μου αρέσει!

   • @Χα!
    Μιλώ για τον Χιώτη εφοπλιστή, τραπεζίτη, πρύτανη της ΑΣΟΕΕ και βουλευτή (χωρίς πλάκα) Στρατή Ανδρεάδη.

    Μου αρέσει!

   • ΧΑ! said

    Δεν τυχαινει να ξεσ’ αν εχει τιποτα συγγενεις Θεσ/νικη πλευρα ?

    Μου αρέσει!

   • Δεν έχω ιδέα φίλε, ξέρω όμως πως ο Κ.Κ. τον εξόντωσε κατά τρόπο τέτοιο που έμοιαζε επί προσωπικού, παρά τις ισχυρές διαφωνίες των μελών της κυβερνήσεώς του.
    Ξέρω επίσης (το έχω δει με τα ματάκια μου δηλαδή) πως ο Έβερτ κρατούσε φιλικές σχέσεις με τον γιό του Αλέξανδρο (τον κάποτε σύζυγο της Χριστίνας Ωνάση).
    Ο ίδιος πάντως ο Σρατής δεν ζει πλέον.

    Μου αρέσει!

  • Γιώργης said

   Πολλές μᾶχες “ξεκίνησαν” νά δοθοῦν, ἀλλά «ἀποτρέπονταν» ἐν τῆ γενέσει τους…
   Κι αύτό κατέδειχνε -πολύ ἁπλά- τήν ΙΣΧΥ τῆς Διαπλοκῆς καί στήν …ἄμυνα, ὄχι μόνο στήν ἐπίθεση. Καί δέν ἔχει νά κάνει τίποτα μέ τυχοῦσα ἀνεπάρκεια τοῦ «ἐπιτιθέμενου». Ὁ «χοντρούμπας» ἔνοιωσε ἀπό τήν πρώτη στιγμή τήν πίεση στό πετσί του…, ἀλλά ἀποδείχθηκε σκληρό καρῦδι. Καί αύτό φάνηκε σέ ὅλη τήν διάρκεια διακυβέρνησής του καί ἀπό τό πλῆθος τῶν «ἑμποδίων» πού ἔπεφταν βροχή ἀλλά καί ἀπό τήν …λύσσα μέ τήν ὁποῖα καταπολεμήθηκε. Καί ἰδιαίτερα «έκ τῶν ἔσω». Μακρᾶν ὁ άποτελεσματικότερος τρόπος.
   Καί ἡ παράβλεψη ἐπὶσης σκοτώνει τήν κρίση.

   Μου αρέσει!

   • Κυρίως η παράβλεψη πως η ισχύς του Κ.Κ.β του είχε δοθεί από τον Ελληνικό Λαό κι όχι «έκ τῶν ἔσω».
    Η κριτική και οι εκτιμήσεις μου βαζίζονται στο αποτέλεσμα της πολιτικής το Κ.Κ.β και σε τίποτα άλλο. Αν πραγματικά τον θεωρείς «σκληρό καρύδι», θα ήθελα να μου αναφέρεις μία πολιτική του πράξη που περιόρισε τη διαπλοκή.

    Μου αρέσει!

   • Γιώργης said

    Δέν μίλησα γιά ισχύ έκ τῶν ἔσω, μίλησα γιά ΠΟΛΕΜΟ «ἐκ τῶν ἔσω».
    Δέν μ’ ἀρέσει νά ἐπαναλαμβάνομαι. Τό ΣΥΝΟΛΟ τῆς πολιτικῆς Καραμανλῆ ἦταν ἐνάντια στήν Διαπλοκή γι αύτό καί πολεμήθηκε ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΒΗΜΑ! Ὁ Icon/2009 πιό πανω, προσπαθεῖ «μέ τρόπο» καί σοῦ δὶνει πεντακάθαρα αύτή τήν ἄποψη…
    Δυστυχῶς ἐξακολουθεῖς νά παραβλέπεις…, παρ’ ὅλο πού συμφωνεῖς!

    Μου αρέσει!

   • Η ερώτησή μου είναι αν πολέμησε, όχι αν πολεμήθηκε. Εφ’ όσον πάντως «εξακολουθώ να παραβλέπω» λέω να το λήξουμε εδώ, γιατί βαριέμαι.

    Μου αρέσει!

 8. Διηνεκης said

  Βασικός μέτοχος η αρχή του τέλους για την δημοκρατία στην Ελλάδα

  Μου αρέσει!

 9. Ηγγικεν η ώρα. Και το γνωρίζουν. Την πρώτη φορά, φοβήθηκαν,ταράχτηκαν,προσπάθησαν να πουλήσουν τις επιχειρήσεις τους,

  σε άλλους μεγιστάνες. Τούτη τη φορά, δεν φοβούνται απλά . Είναι τρομοκρατημένοι.Πανικόβλητοι.Ξέρουν ,ότι ξέρουμε.

  Ξέρουν, ότι είμαστε πολλοί.Ξέρουν ,ότι ο οικονομικός μαρασμός της κοινωνίας,θα σηκώσει θύελλες,θα φέρει καταιγίδες.Το βλέπουν

  ν’άρχεται,ακούνε τη βουή. Η εποχή της καμόρα,πνέει τα λοίσθια. Δεν υπάρχουνε πιά στηρίγματα. Και τα λίγα που υπάρχουν,

  είναι ακόμη πιό πανικόβλητα.Η 28η Οκτωβρίου,ήταν ορόσημο.Τους ταρακούνησε,τους έκανε να χάσουν τον ύπνο τους.Εδωσαν

  ντιρεκτίβες στη μαριονέτα τους,να παραδώσει την κυβέρνηση και να εξαφανιστεί απ’το κάδρο. Θαρρώντας, πως με το χρόνο,θα

  λησμονηθούν τα πεπραγμένα του και πως θα μπορέσει να ξανασκάσει μύτη,όταν περάσει η αντάρα.Ετσι νομίζουν. Κατάφεραν

  να βάλουν στο παιχνίδι και τον Σάμυ,εκβιάζοντας με τα ΜΜΕ τους,ότι τάχα δεν θα πάρουμε την έκτη δόση.Τώρα πιά ,

  είμαστε ΜΟΝΟΙ μας. Απ’το ένα μέρος ΑΥΤΟΙ κι απ’τ’άλλο ΕΜΕΙΣ. Εμείς,ανεξέλεγκτοι,θυμωμένοι,επαναστατημένοι.Εμείς,

  χωρίς κομματικά χαληνάρια και βουλευτικές νουθεσίες.Εμείς, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. Εμείς,-(εκ των πραγμάτων)-εχθροί τους.

  Σέβας,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

  Μου αρέσει!

 10. γ.κ. said

  » Ηγγικεν η ώρα «…
  γνωρίζοντας τη σχετικότητα του χρόνου και της ώρας, πόσο θα ήθελα όσα γραμμένα πιο πάνω, να είναι αληθινά και όχι ελπίδα κι ευχές.
  Εμείς κι αυτοί. Εμείς οι πολλοί. Αυτοί οι λίγοι. Εμείς οι έντιμοι Έλληνες. Κι αυτοί οι άτιμοι αχρείοι, οι προδότες των ελληνικών διαχρονικών αξιών. Εμείς που κρατάμε στους ώμους μας την Ιστορία της Ελλάδας. Αυτοί, που πουλάνε τη μάνα τους, την κόρη τους, την πατρίδα μας για χρήμα, εξουσία…

  Και τί δε θά δινα να είναι αλήθεια τα τόσο όμορφα πιο πάνω γραμμένα!

  Όχι πια «Ψωροκώσταινα», αλλά Ελλάδα πλούσια σε ιδανικά αλλά και πλούτο, τον κρυμμένο για χρόνια στη στεριά και τις θάλασσές της
  γ.κ.

  Μου αρέσει!

  • Γιώργης said

   «Και τί δε θά δινα να είναι αλήθεια τα τόσο όμορφα πιο πάνω γραμμένα!»
   «Όχι πια “Ψωροκώσταινα”, αλλά Ελλάδα πλούσια σε ιδανικά αλλά και πλούτο, τον κρυμμένο για χρόνια στη στεριά και τις θάλασσές της»

   Εἶναι!
   Καί ἴσως νά πλησιάζει ἡ στιγμή πού θά …συναντηθοῦμε…!

   Μου αρέσει!

 11. ΕΛΛΗΝΙΔΑ το λεω και το φωναζω said

  Μηπως ειναι καιρος να δειξουμε σε αυτα τα «διαπλεκωμενα» μιντιοκαναλα την αξια μας????
  Σαμποταρισμα των εργων τους, και οτι αλλο μπορουμε να κανουμε!
  Να δουν την δυναμη του λαου που πηγαινουν να χειραγωγησουν, να βαλουν στο τρυπακι της φτωχειας για να μεγαλουργουν οι νταβατζηδες!!!

  Μου αρέσει!

 12. Spyros said

  Μπράβο!!! Καλα κάνετε και ξεθάβετε τέτοια θέματα γιατι αν ξεχάσουμε τι έγινε είμαστε καταδικασμένοι να μας κυβερνάνε τα αποβράσματα της κοινωνίας (σύστημα Πασόκ, καναλάρχες κτλ)

  Η αλήθεια είναι οτι τα κανάλια της διαπλοκής είναι μακρυά απο το απόγειο της δυναμής τους και κάθε μέρα χάνουν δύναμη αλλα έχουν πολυ ψωμί ακόμα, σιγά σιγά και σταθερά όμως δημιουργειται το αντίπαλο δέος.

  Με τις αποκαλύψεις για τα CDS
  Με την επίθεση στο facebook του Mega απο τους αγανακτησμένους
  Με τα αυγά του Skai που ονομάζει followers
  κ.τ.λ.

  Νταβατζήδες να τρέμετε δεν ξεχνάμε και σύγουρα δεν συγχωρούμε!!!

  Μου αρέσει!

 13. […] Βασικός Μέτοχος: Το άγνωστο παρασκήνιο μίας ιστορικής … […]

  Μου αρέσει!

 14. gre said

  γιατί τα παράτησε και κρύβεται ο Καραμανλής…τι φοβάται?
  τι ρόλο έπαιξε και παίζει η Αμερικάνικη πρεσβεία?
  τι δύναμη μπορεί να έχουμε σαν λαός να πολεμήσουμε κάτι προσχεδιασμένο από τα τεράστια αρπακτικά του πλανήτη?

  Μου αρέσει!

  • Ποιος είναι ο άχρονος θεός;
   Ποιοι είναι οι 4 καβαλάρηδες της Αποκάλυψης;
   Ποια η επουράνια Ιερουσαλήμ;
   Ποια είναι οι 24 πρεσβύτεροι;
   Ποιοι είναι οι υποκάτω της γης στην Αποκάλυψη;
   Τι είναι ο Αρχαίος Φόβος;
   Ποια η αποκάλυψη της έκτης σφραγίδος;
   Ποιο είναι το βιβλίο του θανάτου;
   Ποιοι πολεμάνε εναντίον θεών και δαιμόνων;
   Σε ποιον ανήκει η Μητρική Εταιρεία;
   Πότε θα αναλάβει εξουσία;
   Ποια τα δόγματα της πανθρησκείας;
   Ποιος γνωρίζει το όνομα του πολέμαρχου;

   Μου αρέσει!

 15. […] μέσω https://olympia.gr/ Διαδώστε τοFacebookPrintEmailTwitterDiggStumbleUponLike this:LikeBe the first to like this post. […]

  Μου αρέσει!

 16. Π.Β. said

  Συγγνώμη κύριοι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν παίρνουν διάλειμμα για διαφημίσεις. Ό,τι έχετε να πείτε οφείλετε να το πείτε αμέσως και καθαρά. Ποιος έκανε τι και σε ποιον, πότε, και πόσο ζημίωσε τη χώρα. Ακόμα και για λόγους αυτοσυντήρησης πρέπει να τα γράψετε όλα αμέσως. Ας υποθέσω ότι κάποιος από τους «κακούς» της ιστορίας, προβλέποντας τη ζημιά παίρνει δικαστική εντολή παύσης του site και σας κλείνει, τι κερδίσατε; Ούτε αποκαλύψατε τίποτα, ούτε μέλλον θα έχετε. Αντιθέτως, τα λέτε όλα αμέσως και καθαρά, γίνουν – δε γίνουν αγωγές, η δουλειά έχει γίνει. Όχι μεσοβέζικα πράγματα. Και μην ανησυχείτε, hits θα έχετε έτσι κι αλλιώς, αρκεί να μιλάτε καθαρά.

  Μου αρέσει!

 17. polspyros said

  Δεν ειμαι ουτε ημουν ΝΔ. Απλά πιστεψα το προσωπο Καραμανλης( Το μπούλη ντε, τον χοντρό, τον….τον…κοσμητικά επίθετα που οι φίλοι μου και γνωστοι μου ΝΔκράτες , του κολλόυσαν). Οι ίδιοι οι οπαδοί του κόμματος και μεγαλοστελέχη του τον έθαψαν. Κι απ το όποιο ποσοστό ψήψων πήρε η ΝΔ , τουλάχιστον το 5-7% ηταν απο απλούς Έλληνες πατριώτες, πολλών πολιτικών αποχρώσεων, , που ειδαν στο Κ.Καραμανλη την αξιοπρέπεια της πατρίδας.
  Εφυγαν όμως απ το κόμμα της ΝΔ , μέλη φίλοι και στελέχη ,που ειτε σαμπόταραν τον ΚΚ, γιατί δεν μπόρεσαν να φάνε. ειτε γιατί εβλεπαν να χανεται η εξουσία, ειτε επιδιωκαν να χαθεί η εξουσία (ντοράκια κλπ). Εριχναν συνειδητά νερό στο μύλο του μετεπειτα καταστροφέα της πατρίδας ΓΑΠ.
  Τον ΚΚ τον στήριξαν , ακόμα και απέναντι σε ΝΔκρατες αρκετοί άνθρωποι , μη μέλη ,αλλα και ουτε φίλοι της ΝΔ, κι αυτοί ακόμα πιστευουν οτι ο ΚΚ υπήρξε ο τελευταίος αστός Ελληνας πατριώτης πολιτικός. Ε! τωρα δικαιώνονται. Αλλα κρίμα κι αλλοίμονο η χωρα βουλιάζει πλέον.
  Και ξέρετε και κάτι, δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη, στα τωρινα στελέχη της ΝΔ , οτι θα συστρατευτούν σε μια αξιοπρεπή, εθνική, πατριωτική, ΕΛΛΗΝΙΚΗ πολιτική. Γιατί απλά κι απλούστατα , κανει μπαμ απο μακριά οτι πολλα εχουν επαφές με μνημονιακούς παραγοντες εντός κι εκτός Ελλάδας. αλλα και τα πλείστα στελέχη εχουν πολύ χαμηλο πολιτικό βάρος. Κρίμα!
  Αν ο Σαμαράς είναι ένας νεος τύπος πολιτικού ΚΚ. θα δείξει ο χρόνος. Πρός το παρόν δειχνει να μειωνεται δραματικά αυτη η αρχική του εικόνα. Ας ελπίσουμε να μην ειναι ετσι. Αλλα κι ετσι να μην ειναι, αν δεν ξεκαθαρίσει το κομμα του απ τα πολιτικά βαρίδια τυπου Μητσοτάκη, αλλα κι απο εκείνους που νομίζουν οτι ειναι πολιτικοί ανδρες, αναμασωντας πολιτικες κουβέντες καφενειο- διαχείρισης , τοτε ουαι τη χώρα.
  Μόνη ελπίδα η δημιουργία ενός ευρυτερου κοινωνικού -πολιτικού χώρου, με όσους ως τώρα εχουν αντισταθεί στη πράξη στο μνημόνιο και μη σας φανει παράξενο, αν ο ΚΚ θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας κινησης. Το αξίζει. Του το χρωστανε οι πολίτες και κυρίως οι ΝΔκρατες που τον αδειασαν στα κρισιμα….

  Μου αρέσει!

  • Είστε απόλυτα σωστός.

   Ενα σημαντικό κομμάτι της εκλογικής δύναμης του Καραμανλή, προήλθε από ΜΗ δεξιούς ψηφοφόρους.

   Από τους κατά τεκμήριον ανήσυχους,φιλοσοφημένους και πατριώτες.Από αυτούς που νοιάζονται

   γιά το καλό της Πατρίδας και μόνον,χωρίς ΠΟΤΕ να καταδέχονται να ζητήσουν, την παραμικρή χάρη.

   Αντίθετα,είμαι σε θέση να γνωρίζω -(όπως προφανώς κι εσείς)-,πως δεκάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες,

   την Κυριακή 4.10.09, προτίμησαν την καφετέρια,την παραλία και τον καναπέ, παρασυρμένοι από τον

   ορυμαγδό των βοθροκάναλων,ου μην αλλά κι από τα καραγκιοζηλίκια διαφόρων Τατούληδων,

   Μανώληδων και Παυλίδηδων,που ηθελημένα φρόντιζαν να κοντύνουν το πολιτικό μέγεθος του

   Πατριώτη,Ελληνα, πολιτικού. Αλλά θα μου πείτε : Μαθημένη η Ελλάδα,από τέτοιες συμπεριφορές.

   Σέβας,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

   Μου αρέσει!

   • polspyros said

    Ευχαριστώ για το Σεβας ΣΠΑΡΤΑΚΕ κι ανταποδίδω.
    Θα ‘θελα απλως να προσθέσω και κατι ακόμη:
    Το βασικότερο όπλο που εχει η νεα τάξη πραγμάτων και οι εκπρόσωποι της εν Ελλάδι είναι η τηλεόραση. Ειναι πυρηνικό οπλο μέσα στο σπίτι του κάθε ΕΛΛΗΝΑ. Πολύ δυνατο και υπεραποτελεσματικο. Πολύ απλή ομως και υπερ αποτελεσματική μπορέι να είναι η αντιμετώπιση του.
    Κλειστη τηλεόραση στο σπίτι. Και για να ευθημήσουμε και λίγο , ας την ανοίγουμε για κανέναν αγώνα , του όποιου αθλήματος μας αρέσει…

    Μου αρέσει!

   • trellakias said

    Πολύ καλέ μου φίλε καλησπέρα! Αν εξαιρέσεις κάποιους που ηθελημένα δεν θέλουν να καταλάβουν την πολιτική οπτική γωνία Καραμανλή λόγω της μάσας που είχαν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια της ……….Αλλαγής, όλοι οι υπόλοιποι απλά άργησαν να δουν την αποδόμηση της εθνικής τους Ιδιοσυγκρασίας. Άφησαν τον ωχαδερφιστή εαυτό τους να πλημυρίσει το Βαλκάνιο εγώ τους! Θυμήθηκαν τα γονίδια της σκλαβιάς, αυτό που λέω εγώ Ραγιαδισμό, που με το ΗΜΙ ο ραγιάς νόμιζε ότι θα επιβιώσει! Με το ημίμετρο της δουλειάς, το ημίμετρο της παραγωγής και το ράθυμο της «ντάγλας» του ναρκομανή που είναι μετά την χρήση, μόνιμα στην ζωή του. Αυτό που έμαθε όταν έπαιρνε τις επιχορηγήσεις των κουτόφραγκων, και αντί να τα θέσει στην παραγωγή για ένα καλύτερο παραγωγικό αύριο τα έχωνε στο string της κακόμοιρης υπηκόου του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού, που χόρευε στα αναρίθμητα μπαρ της επαρχίας! Είναι δηλαδή να αναρωτιέσαι, πως γίνεται όπου έχει περάσει ο ……Σοσιαλισμός να υπάρχει ΠΑΝΤΑ δυστυχία; Είτε υπαρκτός, είτε ανύπαρκτος, είτε εθνικός πάντα στο πηλίκο είχαμε καταστροφή και οδυρμό! Μήπως κάτι θέλει να μας πει; Μήπως δεν διαβάζουμε την ιστορία μας;

    Μου αρέσει!

   • poll said

    Έτσι είναι Σπάρτακε, την περίοδο 2007-2009 έλαβε χώρα ένας ακήρυκτος, αλλά υπαρκτός πόλεμος κατά της Ελλάδος, τον οποίο χάσαμε την 03.09.2009, ημέρα προκήρυξης των εκλογών από τον ΚΚ Β΄και τις συνέπειες του οποίου ζούμε πλέον στις κατοχικές ημέρες που βιώνουμε.

    Μου αρέσει!

   • Γύπας said

    Σοσιαλισμός έχει περάσει και από τη Δυτ Γερμανία που αργότερα εξαγόρασε την Ανατολική, και από τη Σουηδία και από τη Γαλλία κλπ, κλπ.

    Μάλλον το πρόβλημα δε λέγεται Σοσιαλισμός αλλά Τομαρισμός και Ηλιθιότητα .

    Μου αρέσει!

 18. βισάλτης said

  Αυτός δεν ήταν που από όλα τα στελέχη που είχε σαν πρωθυπουργός άβαλε υπεξ υην θεοδώρα την υποτελή και τον καθηγητή γυμνασίου της γυναίκας του τον ζαχόπουλο με το φουξ μαλλί γ.γραμματέα υπουργείου πολιτισμού σαν το καταλληλότερο πρόσωπο για να διαχειρίζεται κονδύλια δις ευρώ; Και τον ξάδελφο κλπ.κλπ,.Και αντί να βγει σαν άντρας να πει την αλήθεια για την μεθόδευση του γενίτσαρου γκρηκαμέρικαν γκιόργκο τσαντ να μας πτωχεύσει παριστάνει την σφίγγα..θα μιλήσει…βρε δεν θα μιλήσει…..και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με έναν ακόμα διαχειριστή της φεουδαρχίας που πλέει μέσα σε προνόμια και άσυλα και αντί να δίνει καταθέσεις στον εισαγγελέα είτε σαν κατηγορούμενος ,είτε σαν μάρτυρας….- δεν γίνεται..κάποιοι φταίνε που ο κόσμος αξαθλιώνεται και υβρίζεται εντός και εκτός – προσπαθούμε να τον ερμηνεύσουμε σαν να είναι η γραμμική β γραφή..
  Δημοκρατία με κομματόσκυλους-οπαδούς γεμάτους γράσσο στα μάτια δεν ευδοκιμεί…Οι αρρουραίοι είτε πράσινοι είτε γαλάζιοι είτε κόκκινοι είτε μαύροι ή πολύχρωμοι αρρουραίοι είναι και θέλουν κυνήγι και όχι ερμηνείες…

  Μου αρέσει!

 19. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ 7 ΜΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.

  ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
  1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α 2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. 3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ 4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ. 5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ. 6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ. 7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. 8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  Μου αρέσει!

 20. […] Βασικός Μέτοχος: Το άγνωστο παρασκήνιο μίας ιστορικής … […]

  Μου αρέσει!

 21. […] άρθρα Βασικός Μέτοχος: Το άγνωστο παρασκήνιο μίας ιστορικής …Ίσως το πιο εντυπωσιακό Βίντεο…Οι πιο "θανατηφόροι […]

  Μου αρέσει!

 22. Manos said

  Φιλαρακο, αν εχεις να πεις κατι, πεστο μια και καλη, Δεν εχει ολος ο κοσμος χρονο να περιμενει το sequel. (θυμιζεις σειρα Ελληνικης Τηλεορασης). Ολο μαζι αλλιως εχεις χασει τους μισους αναγνωστες σου (βαριουνται) Αυτο ειναι ο τροπος που δουλευουν τα σημερινα μεσα, ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Δεν το διαβασαν κλικ και γεια σου …
  Φιλικα εεε>>>

  Μου αρέσει!

 23. […] Βασικός Μέτοχος: Το άγνωστο παρασκήνιο μίας ιστορικής … […]

  Μου αρέσει!

 24. fnous said

  Το θέατρο της Κυριακής 4-12 -2011
  Ζωντανή μετάδοση από το Κυνοβούλιο.

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠAPOYΣIA TOY ΠPOEΔPOY THΣ ΔHMOKPATIAΣ KAPOΛOY ΠAΠOYΛIA, ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΤΗΝ 8-2-2005:

  «Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης,
  τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη,

  τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων

  και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»

  =======================================================

  όχλος …Το θηρίο, που, όταν θυμάται, δεν μπορεί να ξυπνήσει και όταν ξυπνάει δεν θυμάται.

  Μου αρέσει!

 25. Εχετλαιος said

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: