olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Άρση ασυλίας για ευρωβουλευτή του ΚΚΕ

Posted by olympiada στο Δεκέμβριος 3, 2011

(Η είδηση που δεν πέρασε ούτε στα ψιλά – Τι απαντά το ΚΚΕ)

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, Γεώργιου Τούσσα, μετά από αίτημα του Πρωτοδικείου Πειραιά για υπόθεση απάτης.

Το σκεπτικό της απόφασης :

“Ο δικαστής του 7ου τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά ζήτησε την άρση της ασυλίας του Γεωργίου Τούσσα, βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προκειμένου να μπορέσει να διεξαγάγει την ποινική διαδικασία η οποία κινήθηκε κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ο κ. Τούσσας, μαζί με οκτώ άλλα άτομα, κατηγορείται ότι μείωσε εν γνώσει του και για να ωφεληθεί άλλος, κατά ποσό μεγαλύτερο των 147.000 ευρώ την περιουσία του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου ΝΑΤ, νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, του οποίου η διαχείριση είχε ανατεθεί σε αυτόν.

Η εικαζόμενη απάτη διεπράχθη από τον κ. Τούσσα, ο οποίος ενήργησε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΑΤ και είχε, ως εκ τούτου, την ιδιότητα του υπαλλήλου κατά την έννοια του ελληνικού ποινικού δικαίου.”

Ο κ. Τούσας παρότι προσπάθησε ενώπιον της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων να παρουσιάσει την δίωξή του ως πολιτική, δεν του πέρασε, διότι εκεί δεν είναι Ελλάδα, και έτσι στην απόφαση για την άρση της ασυλίας του αναφέρεται ότι: “Κατά τη διάρκεια της ακρόασής του στην Επιτροπή Νομικών Θεμάτων στις 10 Οκτωβρίου 2011, ο Γεώργιος Τούσσας υποστήριξε ότι η κατ’ αυτού ποινική διαδικασία συνιστά ενδεχομένως πολιτική δίωξη εναντίον του. Ωστόσο η επιτροπή δεν διαπίστωσε την ύπαρξη λόγων fumus persecutionis στην παρούσα υπόθεση”.

Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Ανακοίνωση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για το αίτημα της εισαγγελίας Πειραιά για άρση της ασυλίας του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Γ. Τούσσα και την ανυπόστατη κατηγορία σε βάρος του

23/11/11

Η άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Γιώργου Τούσσα, που ζητήθηκε από την…
Εισαγγελία Πειραιά, με την κατηγορία ότι ως μέλος του ΔΣ  του NAT, όπου συμμετείχε ως εκπρόσωπος των ναυτεργατών, ψήφισε δήθεν στις 27-3-2003 μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ  του ΝΑΤ, υπέρ της χορήγησης πιστοποιητικού μη οφειλής στην «MARE ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ», που είχε πλειοδοτήσει στον πλειστηριασμό του οχηματαγωγού πλοίου «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΙΡΑΣ», έχοντας οφειλές στο ΝΑΤ, αποτελεί κατάφωρη παραποίηση της αλήθειας

Αυτή η αθλιότητα εντάσσεται στη προσπάθεια να απαλλαγούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την πτώχευση του ΝΑΤ και των άλλων Ασφαλιστικών Ταμείων των εργαζομένων, οι εφοπλιστές, η διαχρονική πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και της ΕΕ για τη στήριξη της κερδοφορίας του εφοπλιστικού κεφαλαίου, των μονοπωλιακών ομίλων συνολικά.
Η Εισαγγελία Πειραιά είναι εκτεθειμένη. Είναι αδιανόητο να μη διάβασε τα ίδια τα Πρακτικά των συγκεκριμένων συνεδριάσεων  του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΑΤ που αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος Τούσσας, ως εκπρόσωπος της ΠΕΜΕΝ όχι μόνο δεν συμφώνησε στο ΔΣ του ΝΑΤ για την χορήγηση πιστοποιητικού μη οφειλής, αλλά αντίθετα ζήτησε την πλήρη εξασφάλιση και την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών στο Ταμείο.
Το αίτημα της Εισαγγελίας Πειραιά για την άρση της ασυλίας του Γιώργου Τούσσα δεν έχει καμία νομική ή ηθική βάση, σύμφωνα με τα πραγματικά γεγονότα και τη σαφή του θέση στο ΔΣ του ΝΑΤ.
Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ζήτησε ο ίδιος από την αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου να άρει την ασυλία του, ώστε να αποδείξει την αβασιμότητα των κατηγοριών και την πραγματική σκοπιμότητά τους. Άλλωστε και κατά την προηγούμενη θητεία του, χωρίς καν να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του από το Ευρωκοινοβούλιο, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, δικάστηκε στις 16-10-2007, μαζί με άλλους συνδικαλιστές, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, κατηγορούμενος για την απεργία των ταξικών ναυτεργατικών σωματείων, για να αθωωθεί μετά την κατάρρευση του σαθρού και κατασκευασμένου κατηγορητηρίου.

http://www.kke.gr/anakoinoseis_grafeioy_typoy

19 Σχόλια to “Άρση ασυλίας για ευρωβουλευτή του ΚΚΕ”

 1. ΠΑΝΤΕΛΗΣ said

  Κύριοι του ΚΚΕ στην ανακοίνωσή σας γράφετε το παρακάτω :

  «Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ζήτησε ο ίδιος από την αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου να άρει την ασυλία του, ώστε να αποδείξει την αβασιμότητα των κατηγοριών και την πραγματική σκοπιμότητά τους».

  Ας δεχθώ ότι έτσι είναι τα πράγματα. Τότε γιατί ο κ. Τούσας έκανε στην επιτροπή λόγο για πολιτική δίωξη πράγμα που όπως αναγράφεται στο σκεπτικό της απόφασης δεν έγινε δεκτό; Διαβάστε παρακαλώ την τελευταία παράγραφο του σκεπτικού.

  “Κατά τη διάρκεια της ακρόασής του στην Επιτροπή Νομικών Θεμάτων στις 10 Οκτωβρίου 2011, ο Γεώργιος Τούσσας υποστήριξε ότι η κατ’ αυτού ποινική διαδικασία συνιστά ενδεχομένως πολιτική δίωξη εναντίον του. Ωστόσο η επιτροπή δεν διαπίστωσε την ύπαρξη λόγων fumus persecutionis στην παρούσα υπόθεση”.
  Κάποιος που θέλει να λάμψει η αλήθεια δεν επιδιώκει με διάφορα τερτίπια να αποφύγει την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.

  Μου αρέσει!

  • Τακης said

   Φηλε μου ειμε ναυτικος και γνοριζω το αντικειμενο πρωκειτε για μια υποθεση του 2003 που ο Τουσας ηταν προεδρος της ΠΕΜΕΝ και αντιπρωσοπος της στο ΔΣ του ΝΑΤ κατα καιρους καποιες εφοπλιστικες εταιριες ζηταν ενα ενγραφο οτι δεν ωφειλουν στο ΝΑΤ ουτωσοστε να σηνεχισουν να εκτελουν πλοες ετσι και το πλοιο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΙΡΑΣ (με επιφυλαξη για την ορθωτητα του ονοματος του πλοιου )ζητησε απο το ΔΣ του ΝΑΤ αυτο το ενγραφο και του παραχωρηθηκε.
   Αυτα τα εγραφα υποτιθετε τα παραχωρει το ΝΑΤ για να μην τεθει το πλοιο σε ακινησια και μηνει και καλα κοσμοσ ανεργος . ετσι χαθηκαν απο το ταμειο αν δεν κανω λαθος 147.000 ευρο. τωρα το κατηγορητηριο εινε οτι ο Τουσας στην συγκεκριμενη συνεδριαση ομωφονα με τους υπολοιπους ενεκρινε την παραπανο διαδικασια κατι που τοσο ο ιδιοσ οσο και το ΚΚΕ αρνητε λεγοντας οτι οχι μονο δε συμφωνησε αλα και κατηγκειλε τους υπολοιπους .δεδομενου οτι στο ΔΣ του ΝΑΤ σημετεχουν ολες οι πολιτικες δηναμεις και επειδη εγω σαν εργατης ειμε ανθρωπος πρακτικος μηδαμηνη σημασια κατα την ταπεινη μου αποψη εχουν ολα αυτα τα περικοκλαδατα και αυτο που θα ηθελα να δω εινε τα πρακτικα της συγκεκριμενης συνεδριασης για να βγαλω συμπερασματα και να δουμε τι ρολο βαρα οχι μονο ο συγκεκριμενος αλα και η υπολοιπη
   .Οσο για την δικαιοσυνη που βγαζει 3 στηs 5 απεργιες παρανομες που μεθοδευει οφειλες εφοπλιστικων εταιριον προσ ναυτεργατες με διαφορα τερτιπια και οχι μονο δε περνουν τα λεφτα τους αλα υφησταντε και ποληχρονη ταλεπωρια η κριση τησ σε σοβαροτητα δε διαφερει απο το εροτοδηκιο της Τσεσμελη.

   Μου αρέσει!

 2. ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ said

  Εάν στελέχη τού ΚΚΕ,υπονομεύουν,σύμφωνα μέ τό κατηγορητήριο τού πρωτοδικείου Πειραιά,
  καί τό κατ εξοχήν αριστερό ταμείου τού ΝΑΤ,τότε τό γιουρούσι τών κομμάτων στίς οικονομίες τών
  εργαζομένων πού εναπόθεσαν στά ασφαλιστικά τους ταμεία ολοκληρώθηκε καί οι εργαζόμενοι
  οφείλουν τώρα νά κάνουν ρεσάλτο,στά σπίτια ολων αυτών τών μαφιόζων-κλεφτών,νά τούς τά πάρουν πίσω καί γρήγορα γιά νά μή πεινάσουν τά παιδιά τους.

  Μου αρέσει!

 3. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Σκοτεινα παιχνιδια…..
  Κρατω αποστασεις….
  Απο ολα τα πιθηκια!

  Ενταξει ρε συντροφοι!
  Διαφανεια δεν απαιτειτε?

  Εγω θα σας εβγαζα το καπελο,
  αν οι Ιδιοι ζητουσατε την αρση της ασυλιας και την δικη!
  Ωστε να αποδειξετε τοτε , μεσα απο την διαφανεια , οτι ειναι και αθωος (και θα τον χειροκροτουσαμε ολοι!)
  και οτι εσεις φροντιζετε για το ..καλο μας!

  Καλα; λεω οτι κορακας κορακου ματι δεν βγαζει!

  Συγκαληψη λαμογιων το λεμε εμεις …στο πεζοδρομιο….!

  Καπιταλιστικη απατη το λετε εσεις!

  Μου αρέσει!

  • Ο Παπους said

   Λοιπον, Ελληνες, επειδη τυχαινει να γνωριζω
   πολλα πραγματα για το ΝΑΤ, θα ηταν ιδιαιτερα
   ευκολο να δοθουν στη δημοσιοτητα τα πρακτικα
   της συγκεκριμενης συνεδριασης του Δ.Σ. του Ταμειου
   για να διαπιστωθουν οσα υποστηριζει το ΚΚΕ.
   Φαινεται, ομως, οτι το κουκουέ επιδιωκει τη δικη
   ωστε να αποκτησε ιπολιτικα οφελη
   και ταυτοχρονα να στριμωξει αγρια τοσο
   τους δικαστες (οσο και την κυβερνηση)
   για να σταματησουν οι δικαστικοι
   να μπαινουν καθε λιγο στη μυτη του.
   Απο την εμπειρια μου σε θεματα γυρω απο
   τοΝΑΤ εκτιμω οτι το κουκουέ θα δικαιωθει
   πανηγυρικα στη δικη και η απορια
   που μενει ειναι ποιοι ηλιθιοι
   δημιουργησαν το θεμα σε βαρος
   του Ευρωβουλευτη Τουσα, που ειναι
   συνδικαλιστικο στελεχος στον κλαδο
   των ,μηχανικων εμπορικου ναυτικου.
   Ο Παπους

   Μου αρέσει!

   • ΜΑΧΗΤΗΣ said

    Εγω ομως θα κρατησω το εξεις παπου σαν προηγουμενο!

    Αφου ο …Τουσας Δικασθηκε…..!
    Γιατι οχι ολοι οι…αλλοι που κρυβονται πισω απο την Ασυλια!

    Ισως καποια στιγμη επι τελους ..ξυπνησουμε και τους παρουμε απο τα χερια το θεικο τους οπλο της ασυλιας!

    Εγω καθε φορα θα το απαιτω!
    Γιατι ο Τουσας και οχι…Εσυ …λαμογιο βουλευτη?

    Εισαι αθωος? Σαν το Τουσα….!
    Κρυβεσαι ? Αρα …ενοχος και ….κρατουμενο για τη Αγια Μερα!

    Μου αρέσει!

 4. nikos said

  οταν αποδειχθει οτι η αθοοτητα του τουσσα ολοι εσεις που τον κατηγορητε θα βγειτε στα sites kai sta blogs αλλα και στην παρεα σας να πειτε οτι αδικα τον κατηγορουσαμε αυτον και το κκε; η θα πτοσπαθητε να βρητε να ποιαστητε απο αλλη λασπουρια;
  η ΕΕ φυσικα δεινει πολιτικη στηριξη στην ελληνικη τροικα πασοκ λαος νδ και φυσικα το κκε ειναι ενα κομα εχθρικο απεναντι στα σχεδια καταληστευσης του λαου μας το ζητημα ειναι οτι μια πολιτικη μεθοδευση την καταγκελεις ασχετα με το τι θα κανεις μετα. αυτο πολυ ορθα εκανε και ο τουσσας καταγκειλε μια μεροληπτικη διοξη, και δεν σημενει οτι δεν ειναι μεροληπτηκη επειδη τον τσουβαλιασανε με αλλα λαμογια που οντος ηταν υπερ της χαρηστηκης ρυθμισης.

  Μου αρέσει!

  • ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ said

   Δέν τόν κατηγορούμε εμείς,ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ,εκεί νά τά
   πείτε……

   Μου αρέσει!

  • ΜΑΧΗΤΗΣ said

   Αρα , το ιδιο θα πρεπει να ισχυερι και για ολα τα αλλα πιθηκια ,
   που συνερχως εσεις κατηγορειτε και θελετε να …δικασετε?

   Για τη …βολευτικη ασυλια , θα κανουμε καμια…επαναστατικη ..πραξη?
   ΄Η εχθρος μας ειναι μονο η αορατη πλουτοκρατια?
   Η …ασυλιαν ολων των θεων μας…
   δεν ειναι ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ?

   Μου αρέσει!

 5. ataktos said

  πάντως αυτί η επιλεκτική άρση ασυλίας του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ είναι τουλάχιστον περίεργη (δεν τον δικαιολογώ αφού θα αποφανθεί το δικαστήριο..για να δούμε) ..τα εγκλήματα του Σημιτη ,ΓΑΠ σήμερα ΠΑΠ,Σαμαρας ,Καραφυρερ κλπ ..και την διάλυση του ευρωπαϊκού πολιτισμού ..δλδ Μνημόνιο , συμφωνία 26.10 ..δεν την ξέρουν ..δεν την προσυπέγραψαν μαζί Μερκελ Σαρκοζι .. αυτό δεν είναι ΑΙΣΧΟΣ .. τότε τι σκα@@@ είναι ????..

  Μου αρέσει!

  • ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ said

   Φαίνεται,στήν ευρωβουλή δέν σηκώνουν ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ,όπως στήν Ελληνική βουλή.
   Θά έλθει ή ώρα πού όλα τά παραγεγραμμένα αδικήματα,πού ή Ελληνική βουλή
   έθαψε,καί όλα αυτά θά πάνε στίς αίθουσες τού δικαστηρίου γιά τό ποινικό,αλλά καί
   ΑΣΤΙΚΟ κολασμό τους…..

   Μου αρέσει!

 6. Ωρ’ αδέρφια, άρση ασυλίας είναι, δεν είναι καταδίκη!
  Και ο ευρωβουλευτής και το Κ.Κ.Ε. θα έπρεπε να την επιδιώκουν αν δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε.
  Η ίδια δε η ασυλία, είναι θεσμός που βάλει ευθέως την έννοια της Δημοκρατίας. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν ως ασυλία για την έκφραση γνώμης, στο μέτρο που αυτή θα έπρεπε να προβλέπεται για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών (πλην πασοκόσκυλων αλλά αυτοί είναι μόνο τύποις Έλληνες)!

  Μου αρέσει!

 7. argonautis said

  H Ο.Ε.Ν.Ο. τι λέει ;. Πούσαι ρε Αμπατιέλο.

  Μου αρέσει!

  • ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ said

   Τί μας θυμίζεις……Εκείνοι ήσαν μόνο ιδεολόγοι…..Ηταν τιμή νά τούς έχεις ακόμη καί σαν
   ιδεολογικούς σου αντιπάλους………σήμερα τί ξεπεσμός………αριστερούληδες μέ δεξιές
   τσέπες…………

   Μου αρέσει!

  • Ο Παπους said

   Ωρε, Ελληνες, πρεπει να γινουν ευρυτερα
   γνωστα μερικα πραγματα και για την Ο.Ε.Ν.Ο
   αλλα και για την επαισχυντη συμπεριφορα
   της ελληνικης Πολιτειας .απεναντι στους Ελληνες
   ναυτικους που εδωσαν το υπερτατο αγαθο,
   την ιδια τη ζωη τους, στη Μαχη του Ατλαντικου,
   οπως εχει ονομασθει η γιγαντιαια προσπαθεια
   των Ηνωμενων Πολιτειων για τον εφοδιασμο
   των συμμαχικων στρατευματων κατα
   τη διαρκεια του Β’ Παγκοσμιου Πολεμου.
   Λοιπον, οι Ελληνες ναυτικοι μπηκαν
   εθελοντικα στα βαπορια, επειτα
   απο εκστρατεια του κλιμακιου της Ο.Ε.Ν.Ο
   στις Ηνωμ. Πολιτειες. με εδρα τη Νεα Υορκη.
   Επειδη, ομως, η Ο.Ε.Ν.Ο. τελουσε υπο
   τον ελεγχο του ΚΚΕ, το μεταπολεμικο
   ελληνικο κρατος εθεσε σε»καραντινα»
   και τους ναυτικους μας που χαθηκαν
   στη Μαχη του Ατλαντικου επειτα απο
   τορπιλισμους των γερμανικων υποβρυχιων.
   Λεξη γι’ αυτους τους ανθρωπους, συμφωνα
   δε με ορισμενες μαρτυριες τα μπαουλα αυτων
   των ναυτικων με τα προσωπικα τους ειδη
   και αντικειμενα αφεθηκαν να σαπιζουν
   σε μια αποθηκη στο κατωτερο τμημα
   της Νεας Υορκης και ουδεις γνωριζει
   τι απεγιναν τελικα, παρα τις επιμονες ερευνες
   συγγενων τους να βρουν καποια ακρη.
   Οι ηρωες αυτοι ειχαν διαγραφει απο
   την ελληνικη Πολιτεια επειδη ειχαν μπει
   στα καραβια με υποκινηση της Ο.Ε.Ν.Ο.
   Πριν απο εικοσι χρονια, περιπου, ενας Ελληνας
   ναυτεργατικος συνδικαλιστης, που ειχε
   διατελεσει και εκπροσωπος της ΠΝΟ
   στη Νεα Υορκη, ο Σπυρος Βάρρας
   προσπαθησε, σε συνεργασια με Ελληνα
   δημοσιογραφο, να προχωρησει
   στην ανεγερση ενος μνημειου προς
   τιμην των Ελληνων ηρωων της
   Μαχης του Ατλαντικου, αλλα η προσπαθεια
   δεν ευοδωθηκε για λογους που δεν
   ειναι του παροντος σημειωματος αλλα
   οπωσδηποτε με ελληνικη ευθυνη.
   Και αυτο, παρα το γεγονος οτι η τοτε
   Κυβερνητης του Νιου Τζερσυ ειχε διαθεσει
   ειδικο χωρο για το μνημειο της θυσιας
   των ναυτικων μας σε περιοπτη
   θεση του Αλσους της Ελευθεριας, κοντα
   στο Αγαλμα της Ελευθεριας. Η διαθεση
   του χωρου αυτου ειχε γινει επειτα
   απο παρεμβασεις Αμερικανων
   ναυτεργατικων συνδικαλιστων του κλαδου
   των ρυμουλκων, που ηταν πολιτικοι
   φιλοι της τοτε Κυβερνητου, η οποια
   εν συνεχεια εγινε γερουσιαστης.
   Οι γραμμες αυτες απο εναν Ελληνα
   αδελφος του οποιου εκτελέστηκε
   στην Κατοχη απο τους Γερμανους
   αφιερωνονται στη μνημη των Ελληνων
   ηρωων της Μαχης του Ατλαντικου
   Ο Παπους

   ΥΓ. Τα ονοματα των ναυτικων αυτων
   εχουν καταγραφει σε βιβλιο που ειχε
   εκδωσει μετα την αποστρατεια του
   ο αρχηγος του Λιμενικου Σωματος
   και πλοιαρχος του εμπορικου
   ναυτικου ναυαρχος Χρηστος Ντουνης

   Μου αρέσει!

 8. […] Άρση ασυλίας για ευρωβολευτή του ΚΚΕ. […]

  Μου αρέσει!

 9. Gery said

  Ριχτε και καμια αλλη ματια πριν θεωρήσετε εαυτους κατοχους της αληθειας
  http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=428818&cid=122

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: