olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Παρεΐτσα με τον αδελφό του, οι φίλοι των Γερμανών διεκδικούν τον αιγιαλό από το Ελληνικό δημόσιο που τόσο πλουσιοπάροχα τον θρέφει… αυτόν και την συμμορία του.

Posted by olympiada στο Νοέμβριος 30, 2011

 Τιμή και δόξα στους δικαστές που επιμένουν να κρατούν τις Θερμοπύλες της δικαιοσύνης απέναντι στην λαίλαπα των «εκσυγχρονιστών».

s11 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟ 2243/1974 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΚΤΑΣΗ 400 Τ.Μ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΟ 1968 ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΙΓΙΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!

a2 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

s5 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣαράντα περίπου χρόνια κρατάει η δικαστική διαμάχη των αδερφών Κωνσταντίνου Σημίτη και Σπυρίδωνος Σημίτη που είναι ιδιοκτήτες έκτασης 3.372 τ.μ και μονοκατοικίας 200 τ.μ στην θέση Γκράβες των Αγίων Θεοδώρων.

Η οικοπεδική αυτή έκταση είναι ιδιαίτερα προνομιακή αφού αφού κυριολεκτικά βρίσκεται “μέσα” σε μία πανέμορφη και ήσυχη παραλία των Αγίων Θεοδώρων.

Όμως εδώ και πολλά χρόνια το Ελληνικό Δημόσιο έχει αποβάλλει τους δύο ιδιοκτήτες από μια προνομιούχο έκταση 400 τετραγωνικών μέτρων , βάσει του καθορισμού αιγιαλού από την αρμόδια επιτροπή με το υπ. αριθμ. 1588/1960 διάγραμμα ,που επικυρώθηκε με την υπ. αριθμ. Δ.2511/1224/1966 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.

Ο Κώστας Σημίτης μαζί με τον συνιδιοκτήτη αδερφό του με το υπ αριθμ.2243/1974 πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής του Οικονομικού Εφόρου Κορίνθου και σε εκτέλεση της υπ αριθμ. Δ. 3637/860/1973 διαταγής του Υπουργού Οικονομικών , αποβλήθηκαν από μέρος του αγρού έκτασης 400 τ.μ με την αιτιολογία ότι “ προέβησαν παράνομα πριν το 1968 στην κατάληψη της εν λόγω έκτασης η οποία συνιστά αιγιαλό και παραλία”!

Οι αδερφοί Σημίτη ουδέποτε δέχτηκαν ούτε φυσικά και συμμορφώθηκαν με την αποβολή αυτή από δημόσια έκταση, ασκώντας διαδοχικάs4 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ όλα τα ένδικα μέσα που τους παρέχει η Ελληνική νομοθεσία.

-Το 1978 ο Νομάρχης Κορινθίας με την υπ αριθμ. 11022/1978 απόφασή του επικύρωσε την έκθεση της επιτροπής καθορισμού αιγιαλού.

-Το 1980 το Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου “απέρριψε την ανακοπή των εναγόντων”

 • Στις 24.3.1982 υποβάλλουν αίτηση θεραπείας προς το Υπουργείο Οικονομικών
 • Στις 7.7.1988 ο Υπουργός Οικονομικών με την υπ αριθμ.3911/642 απόφασή του απορρίπτει την αίτηση θεραπείας

Η αναγνωριστική αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου έχει υποβληθεί από το 1989!

Πλην όμως το 1991 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κορίνθου με την υπ αριθμ. 397 απόφασή του έκρινε ότι είναι αναρμόδιο να εκδικάσει την αγωγή αυτή και την παρέπεμψε στο μονομελές πρωτοδικείο Κορίνθου όπου τελικά και εκδικάστηκε στις 16.11.2011

s2 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΔεν θα επιχειρήσουμε να μπούμε στην ουσία της πολύχρονης δικαστικής διαμάχης μεταξύ του πρώην Πρωθυπουργού της χώρας μας και της ..ίδιας της χώρας , αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι συνεργάτες μας και ειδικότερα τα φυλάκια της Ελληνικής Αστυνομίας τα οποία ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούνται όταν ο πρώην Πρωθυπουργός έρχεται για διακοπές στο εξοχικό του, αναλογιστήκαμε πως είναι δυνατόν ένας από τους υψηλότερα τη τάξει της χώρας ,του οποίου η πατρίδα του δίνει και αστυνομικούς ακόμα για να τον προστατεύουν , να στρέφετε εναντίον της ,διεκδικώντας ως οικόπεδο την έκταση που το κράτος χαρακτήρισε με αλλεπάλληλες διαδικασίες ως αιγιαλό και παραλία!!

Εδώ ταιριάζει το “η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ”

Δε βαριέσαι , δική μας συναισθηματική άποψη αυτή ,που ουδόλως ενδιαφέρει την ψυχρή και αδέκαστη κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης!

 

Απλά εμείς να καταγράψουμε στο ρεπορτάζ μας αυτό, ότι στις 7.7.1988 Υπουργός Οικονομικών ήταν ο Δημήτρης Τσοβόλας. Και να υπενθυμίσουμε ότι ήδη τότε είχε αρχίσει να ξεσπά το σκάνδαλο “Κοσκωτά” . Είναι γνωστό το επόμενο χρονικό διάστημα ποια πολιτική στάση κράτησε για το θέμα αυτό ο Κώστας Σημίτης.

Ο Δημήτρης Τσοβόλας έχει κατηγορήσει επανειλημμένα τον Κώστα Σημίτη δημόσια ότι στήριξε το “βρώμικο 89” και ότι “σαν πρωθυπουργός της χώρας μας έβαλε στο ευρώ με απάτη!”

s3 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Επίσης θα πρέπει να κάνουμε γνωστό ότι ως βασικός μάρτυρας του Κώστα Σημίτη στο δικαστήριο παρουσιάστηκε ο πρώην δήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Σοφίας ο οποίος είχε εκλεγεί με την στήριξη των αριστερών κομμάτων και των εκσυγχρονιστών του ΠΑΣΟΚ.

Ήδη έχουν υποβληθεί και οι προτάσεις των δικηγόρων και αναμένεται πλέον η ετυμηγορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης .

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι την αγωγή του 1989 είχαν υποβάλει οι δικηγόροι: Αθηνών Χαράλαμπος Μερίκας και Κορίνθου Χρήστος Βενετσάνος ενώ την υποστήριξη της υπόθεσης του Κώστα Σημίτη στις 16.11.2011 έχουν αναλάβει η δικηγορική εταιρία των Αθηνών Κ L C – Κωνσταντίνος Ντινόπουλος και πάλι ο γνωστός δικηγόρος Κορίνθου Χρήστος Βενετσάνος που έχει διατελέσει και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας.

a12 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

a3 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

 

a4 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

http://www.sfedona.gr/2011/11/29/%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84/

7 Σχόλια to “Παρεΐτσα με τον αδελφό του, οι φίλοι των Γερμανών διεκδικούν τον αιγιαλό από το Ελληνικό δημόσιο που τόσο πλουσιοπάροχα τον θρέφει… αυτόν και την συμμορία του.”

 1. Σωτήριος Καλαμίτσης said

  ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΝ.
  ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΝΥΚΤΟΣ.

  Μου αρέσει!

 2. […] Παρεΐτσα με τον αδελφό του, οι φίλοι των Γερμανών διεκδ… […]

  Μου αρέσει!

 3. aroyris said

  Για ψαχτε και λιγο το βιογραφικό του αδελφού του Σημιτη στην Γερμανία να δουμε σε ποιες μυστικες υπηρεσιες ειναι χωμενος και πως συνεδραμε στην εκποιηση της Ελλαδας.
  Αντε και καλο βόλι

  Μου αρέσει!

 4. clio said

  40 χρόνια διαμάχη για 400 τ.μ.Κατέχει έκταση 3.372 τ.μ και μονοκατοικία 200 τ.μ,αχορταγιά έχει;Τι άπληστοι άνθρωποι υπάρχουν;
  Μαζί του θα τα πάρει όταν πεθάνει;Δεν φτάνει που είναι παράνομος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κλείσει την παραλία και από κοντά ο Σοφίας που το σκουπίδι πήγαινε σύννεφο επί ημερών του.Άσε οι δρόμοι που είναι όλοι χάλια και όποιος έρχεται για μπάνιο το καλοκαίρι με τον Προαστιακό είναι ευτύχημα που δεν έχει σκοτωθεί.Ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία είναι στενός,διπλός και χωρίς πεζοδρόμια.Βλέπω παιδιά να περπατούν προς την θάλασσα και οι «εξυπνάκηδες» να κάνουν σούζες.Σκέτη καρμανιόλα.

  Μου αρέσει!

 5. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Λαμογιο ο ..κυριος
  Κλεφτρονι,
  απαλοτριωτης,
  καταπατητης ,
  ή ..προσπαθησε να μιμηθει εμας τα λαμογια τους ελληνες?

  Να δειξει δηλαδη οτι ειναι ..ντοπιος?

  Μηπως τοτε ηταν φτωχαδακι ρε παιδια και ηθελε και αυτος ο κακομοιρης ενα ..κεραμυδακι?
  Μη τον παρεξηγουμε?

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: