olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Εμείς πληρώνουμε χαράτσια και το κράτος έχει δώσει 155 δις για εγγυήσεις στις ελληνικές τράπεζες!

Posted by economikos στο Νοέμβριος 24, 2011

Ακόμα απορείτε αν η όλη κρίση οφείλεται στις τράπεζες;

Δέστε τι εγγυήσεις έχει δώσει στις ελληνικές τράπεζες, το δημόσιο, δηλαδή όλοι εμείς…

Συνολικά οι εγγυήσεις που έχει δοθεί αγγίζουν τα 155 δις ευρώ, εκ των οποίων ενεργά είναι στα 106 δις ευρώ.

Σε όλα αυτά, δεν υπολογίζονται και τα νέα 30 δις που περιλαμβάνονται στη νέα δανειακή σύμβαση και αφορούν την αναχρηματοδότηση των τραπεζών λόγω του κουρέματος των ελληνικών ομολόγων.

Αναλυτικά:

5 δις για προνομιούχες μετοχές εκ των οποίων ενεργά είναι τα 3,09 δις

85 δις προς την ΕΚΤ με ενεργά τα 65 δις

Ειδικά ομόλογα 8 δις με ενεργά τα 7,8 δις

Εγγυήσεις προς την ΤτΕ που αγγίζουν τα 60 δις

27 Σχόλια to “Εμείς πληρώνουμε χαράτσια και το κράτος έχει δώσει 155 δις για εγγυήσεις στις ελληνικές τράπεζες!”

 1. Миша said

  οι εγγυήσεις έφυγαν από την ελληνική οικονομία.
  Οι απατεωνες τραπεζιτες πήραν σε ζεστο χρήμα το 70% των εγγυήσεων περί τα 100 δις …
  Ωστόσο το χρεος του Δημοσιου , δηλαδή το δικο σου και το δικο μου, εναντι της ΕΚΤ όπου κατατέθηκαν οι εγγυήσεις ειναι 144 δις ευρω.

  Και για όποιον αμφισβητει τους παρατιθέμενους αριθμούς :

  110 δις «πήραμε» από το Μνημόνιο

  και …

  «..28 δισ. ευρώ του πρώτου πακέτου (επί κυβέρνησης Καραμανλή) στα 15 δισεκ. ευρώ του δεύτερου πακέτου και στα 10 δισεκ. ευρώ μέσω του δανείου από Ε.Ε. και ΔΝΤ προστίθενται και τα 25 δισεκ. ευρώ που ανακοινώθηκαν χθες για να σχηματιστεί το ύψος των 78 δισ. ευρώ.»

  Αυγή 6/8/2010

  78 δις τον Αυγουστο του 2010

  + 11 δις που δόθηκαν «στα μουλωχτά» τον περασμένο Σεπτεμβριο (h–p://www.banksnews.gr/portal/home-page/124-top-story/2269—lr-11—)

  +25 δις μεσα στις γιορτές (h–p://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2014:-lr-25-&catid=58:oikonomiki-politiki&Itemid=182)

  + τα τελευταια 30 δις δοθηκαν στις τράπεζες τον Μάρτιο του 2011

  h—p://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=251030

  =
  ΣΥΝΟΛΟ 144 δις ευρω στις Τράπεζες!!!!!!

  Δλδ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ + 34 δις επιπλεον…

  Τώρα ο Μπενιτο, με την αρωγή Φυρερ και Σαμαρά, τους δινει άλλα 60 δις ευρω (και όχι 30 όπως προβλεπόταν αρχικώς) , και η σούμα πάει στο αστρονομικό ποσο των

  204 δις !!!!!

  h–p://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63560089

  Αυτό εννοούσαν ότι αν δεν μπαίναμε στο μνημόνιο δε θα είχαμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις….

  Διαλέξτε ποιότητα σχοινιού, μήκος και είδος κόμπου…

  Μου αρέσει!

  • nicoletta.a.p said

   όλα είναι παράλογα πια, όμως είναι λογικό αν θέλουν να κρατηθεί το σάπιο οικοδόμημα του χρήματος να εγγυώνται για τις τράπεζες γιατί εκεί ο κόσμος έχει καταθέσει τα λίγα του λεφτά. το θέμα είναι ότι ο Μαμμωνάς δείχνει ανίκητος κι έτσι η τρέλλα δεν έχει τελειωμό.
   ο λαός είναι ανέτοιμος να απαρνηθεί έστω και λίγο διάστημα τις οικονομίες του. να στραφεί προς την αλληλεγγύη και την καταπάτηση της αισχροκέρδειας.
   όμως φως στο τούνελ άρχισε να φαίνεται και η έκταση της τρέλλας μετά θα είναι χωρίς εγγυήσεις, τα σουπερμαρκετ δεν κινούνται όπως παλιά και κανείς δεν κατεβάζει τις τρελλές τιμές.
   θα μπορούσε ο κόσμος να τα έχει αποφύγει όλα αυτά αν δεν αισχροκερδούσαν εις βάρος της κοινωνίας.
   μα είναι όμως άπληστοι, από την κορυφή μέχρι την ρίζα, για την χαρτούρα του Μαμμωνά όλα γίνονται κι ο διάολος κάποια στιγμή θα της βάλει φωτιά και θα ζητήσει και ασφάλιστρα από πάνω.

   Μου αρέσει!

   • Миша said

    Νικολέτα

    Ο Σόλων απαγορεψε το τοκο άνω του 6%, νομίζω πως κάτι ανάλογο συνιστουσε κι ο ιερός Αυγουστίνος στος αρχές του δυτικού χριστιανισμού , οι ανατολικοί πατέρες ήσαν πιο απολυτοι και απαγόρευαν κάθε μορφη τοκισμού…

    Ο τοκισμός απαγορεύεται και μεταξύ των οβριών αλλά όχι στις συναλλαγές τους με αλλόθρησκους …

    Εκεί είναι η ρίζα του προβλήματος , η τρέλα αυτη λύνεται με μια και μονη υπογραφη για την ισόβια καταδίκη όλων όσων τοκιζουν….

    Θα ξημέρωνε μια άλλη κοινωνία σε λίγες ώρες μέσα….

    Δυστυχώς όμως έχουμε να κάνουμε με ενσυνείδητους υπηρέτες του οντολογικού Μαμωνά, αυτής της πανάρχαιας ύπαρξης και γι αυτό υποχρεωνόμαστε να βιώνουμε όλη αυτη την παράνοια των αλλεπάλληλων τοκισμών από πολλαπλούς τοκιστές οι οποίοι θησαυριζουν χωρίς να παράγουν απολύτως τίποτα….

    Μου αρέσει!

   • nicoletta.a.p said

    έκανα κάποτε ένα διάλογο με Εβραία, το είχα πει κι εδώ το επαναλαμβάνω όμως:

    – Τι είναι το χρήμα;
    – Το χρήμα είναι ενέργεια
    αργότερα σε άλλη φάση την ρώτησα
    – Τι είναι ο Θεός;
    – Ενέργεια

    αυτό επικρατεί όμως στα μυαλά όχι μόνο των Εβραίων αλλά και όλων των άλλων «συμπαικτών» τους.
    αυτοί απλά το εκφράζουν φόρα παρτίδα. τελικά για τους εαυτούς τους έχουν πει τα λιγότερα ψέματα από όλους.
    όποιος σκέφτεται λοιπόν έτσι, δεν γίνεται να μην τοκίσει γιατί αυτή είναι η ουσία του όντος κατ’ αυτόν.
    το ΚΕΡΔΟΣ
    γι’αυτό άλλο Νικη κι άλλος Κέρδος, άλλο να λέμε κέρδισα κι άλλο νίκησα. αυτοί και όσοι άλλοι είναι της ίδιας νοοτροπίας, στο τέλος θα κερδίσουν. εμείς με το να μην χάσουμε την ψυχή μας, θα έχουμε νικήσει.
    τόσο απλά.

    Μου αρέσει!

   • Миша said

    Ναι, ξέρω για αυτο το θεωρημα «το χρημα ειναι ενεργεια»…
    Το χρησιμοποιούν κατά κορον οι νεοφιλελευθεριάζοντες οπαδοι της θετικής σκέψης, χρησιμοποιείται διαρκως σε σεμινάρια στελεχων επιχειρήσεων ωστε να απενοχοποιηθεί το μαμωνοκυνηγητό…
    (πχ δες εκδοσεις αλκυων, κλειδάριθμος, success dynamics, έσοπτρον κλπ)

    Το συνοδεύουν με διαλογισμούς του πλουτου , μαγικές συνταγές τυπου mind control, feng shui κλπ, και retreats με γιογκες , πιλάτες, σπα κλπ

    Τυπικο δειγμα εμβιου όντος που ακολουθεί αυτή την οδό υπαρξης είναι ο ΓΑΠ….

    Μου αρέσει!

   • Παύλος said

    nicoletta.a.p

    Άρθρο 11ο
    Εθνικού σοσιαλιστικού εργατικού κόμματος γερμανίας.
    25 Φεβρουαρίου 1920.

    -Ζητούμε την κατάργηση όλων των εισοδημάτων,που δεν προέρχονται από την εργασία.
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ.

    Και τα αποτελέσματα από τους διεθνείς τοκογλύφους + αυτόύς που έδιωξαν τότε οι γερμανοί.

    Μου αρέσει!

   • Миша said

    Παύλε

    και οι μαρξιστες αυτό λένε…
    πριν από τους ναζήδες

    και πριν από όλους αυτούς:

    «Αποτελεί αναμφισβήτητη διαπίστωση ότι η συζήτηση γιά τίς ηθικές επιπτώσεις τού τόκου ή τής τοκογλυφίας δέν προκαλεί πιά τό ενδιαφέρον τού μέσου πολίτη. Ο τόκος θεωρείται όχι πρόβλημα αλλά κανονικό στοιχείο τής ζωής. «Είμαστε ευτυχείς νά πληρώνουμε 4% αρκεί νά μπορούμε νά αγοράσουμε τά μαξιλάρια τών διακοπών τά οποία μάς λένε οι ειδικοί τού μάρκετινγκ ότι τά έχουμε ανάγκη». «Δυστυχώς, εκατομμύρια άνθρωποι στόν πλανήτη υποφέρουν στά χέρια άλλων πού ευχαρίστως τούς διατηρούν στή φτώχεια μέσω υπερβολικών καί εξοντωτικών επιτοκίων».

    Στήν τάξη μου, οι φοιτητές αναρωτιούνται ποιό είναι τό πρόβλημα άν κάποιοι δανείζονται καί αποπληρώνουν μέ τόκο, εφόσον είναι ενήλικες καί γνωρίζουν τί κάνουν. Πιστεύω ότι τό πρόβλημα είναι ότι στόν 21ο αιώνα υπάρχει θλιβερή φτώχεια, πείνα, άστεγοι καί θάνατοι γιά τούς οφειλέτες καί τίς οικογένειές τους. Επίσης τό πρόβλημα είναι η σωτηρία τού τοκογλύφου, τού οποίου οι πράξεις τόν αποκόβουν από τή θέα τού Θεού.

    Στήν αρχαιότητα ο τόκος σέ δάνεια καταδικαζόταν στήν εβραϊκή κοινωνία, ενώ ήταν κανονικό μέρος τών συναλλαγών στό ελληνικό καί ρωμαϊκό σύστημα (άν καί στό ελληνικό σύστημα δέν είχε γίνει καθολικά αποδεκτός). Έτσι, παρ’ ό,τι καταδικαζόταν από τόν Πλάτωνα (πού τόν θεωρούσε «χυδαίο») καί τόν Αριστοτέλη (πού τόν θεωρούσε «παρά φύση»), ο τόκος εθεωρείτο δίκαιη αποζημίωση γιά τό χρόνο καί τό ρίσκο πού αναλάμβανε ο δανειστής. Καθώς ο δανειστής δέν μπορεί νά χρησιμοποιήση τά χρήματα πού έχει δανείσει, ο τόκος αποτελεί «ευγνωμοσύνη» γιά τό χρόνο πού χρειάζεται νά επιστραφούν. Τό ρίσκο σχετίζεται μέ τό ότι ο δανειστής μπορεί νά μή λάβει ποτέ πίσω τά χρήματά του, συνεπώς όσο μεγαλύτερος ήταν αυτός ο κίνδυνος τόσο μεγαλύτερο τό επιτόκιο.

    Ωστόσο γιά τήν ελληνική πατρολογία, ο χρόνος καί τό ρίσκο δέν μετρούσαν. Οποιαδήποτε εγγύηση γιά χρήματα πού δανείστηκαν ήταν ασυνείδητη, οποιοδήποτε ποσοστό πάνω από τό κεφάλαιο δανεισμού αποτελούσε τοκογλυφία. Ακόμη καί ένα τοίς εκατό επιθυμία γιά κέρδος έβαζε σέ κίνδυνο τή σωτηρία».

    (Brenda Ihssen, Καθηγήτρια στό Λουθηρανικό Πανεπιστήμιο τής Τακόμα )

    Μου αρέσει!

   • nicoletta.a.p said

    το ίδιο άτομο που μου απάντησε ειλικρινώς για θεούς χρήματα κι ενέργειες μου είπε το εξής: ποτέ μην ξεχρεώσεις τράπεζα, είναι μεγαλοαπατεώνες όλοι και με το που πήρες δάνειο ήδη έχουν βγάλει εκατονταπλάσια απλά δεν φαίνεται πουθενά σε σένα.

    και θυμάμαι πόσο παρακαλητά πήγαιναν για τα δάνεια στον κόσμο. τις τράπεζες ήδη τις σιχαινόμουν. όλες κρατικές, πάραυτα!

    Μου αρέσει!

   • nicoletta.a.p said

    το θέμα είναι πως κάποιος πάντα ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ να ξεφυτρώνουν ΤΡΑΠΕΖΕΣ κι δίνει χώρο να δράσουν οι κερδοσκόποι οι τραπεζίτες οι τοκογλύφοι, εντάξει; και δεν είναι Εβραίος αυτός που το κάνει, ο Εβραίος ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΆΝΕΙ. νισάφι πια με την στοχοποίηση. κι έτσι αποφεύγουμε να δούμε τα πραγματικά προβλήματα των κοινωνιών μας οι υπόλοιποι, κι έτσι δρουν ανεξέλεγκτα τόσο οι επιτήδειες εβραϊκές μορφές όσο και κάθε άλλης ράτσας. βαρέθηκα να λέμε για μία ράτσα όταν όλες έχουν κοινά επίσης στοιχεία με αυτήν, την απάτη την κερδοσκοπία την απληστία.

    Μου αρέσει!

   • nicoletta.a.p said

    αν εκλέγαμε πολιτικούς με βάση το ΗΘΟΣ και την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ τον σεβασμό στους ΝΟΜΟΥΣ και την ατέλειωτη αγάπη για την χώρα και τον λαό της, τότε δεν θα προασπίζαμε με τον καλύτερο τρόπο τόσο τα κλιμάκια της δικαιοσύνης όσο και της οικονομίας από πάσης φύσεως επιτήδειους.

    οπότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…

    εδώ μαγαρίσανε όλοι τα μυστήρια της ορθοδόξου θρησκείας χρυσώνοντας άκουσον άκουσον ευχέλαια και βαπτίσεις και πάει λέγοντας.
    μας φταίει ο εβραίος που κατάντησε ο κλήρος να θέλει την τσεπάρα του γεμάτη; οχι. ήταν απληστος και έκανες μεγάλες τσέπες και στο όνομα του Χριστού βγάζει χρήμα. ε, οι Εβραίοι βγάζουν χρήμα εις το όνομα της απληστίας των κοινωνιών που προσκολλώνται. αλλά κατά βάση το ίδιο κάνουν ολοι οι άπληστοι, όλοι όσοι θέλουν να προσκυνούν τον μαμμωνά και αυτόν έχουν ως κύριο και θεό τους.

    Μου αρέσει!

   • nicoletta.a.p said

    τότε δεν θα προασπίζαμε με τον καλύτερο τρόπο τόσο τα κλιμάκια της δικαιοσύνης όσο και της οικονομίας από πάσης φύσεως επιτήδειους; * διορθώνω με ένα ερωτηματικό, ή τελεία και βγάλτε το «δεν».

    Μου αρέσει!

  • nicoletta.a.p said

   προφανώς όμως Μίσσα, έχουν την λύση, δεν σκορπάς τόση πανούκλα χωρίς αντίδοτο, και το αντίδοτο θα το δώσουν με το πιο εμετικό αντάλλαγμα, κάποιος έχει την λύση – δικός τους και προσκυνούμενος από αυτούς. μόλις την δώσει ο καθένας ούτε αλληλεγγύη ούτε άλλο τι ευγενές θα έχει να στραφεί, θα είναι μόνο αυτός και η ψυχή του.
   είναι αυτά τα έσχατα χρόνια; αν και σιχαίνομαι τις εσχατολογίες μου φαίνεται πως αν δεν είναι αυτά τότε τι είναι;
   ειχε πει ο Ντοστογιέφσκυ, ότι θα είναι ηθικά τα βασανιστήρια στα έσχατα χρόνια. αυτό που βλέπουμε είναι να σπάνε το ηθικό σε όλους, «θα σας τα παίρνουν λίγο λίγο μέχρι να σας τα πάρουν όλα»

   και να σου πω την αλήθεια ούτε με ενδιαφέρει, στα χρήματα έχουν εναποθέσει οι περισσότεροι και την ψυχή τους και το μέλλον των παιδιών τους, Πεθαμένες Ψυχές ήδη.

   Μου αρέσει!

  • Επαναστάτης Ποπολάρος said

   Και απ’ ότι ανακοίνωσε ο Βενιζέλος, με την νέα δανειακή θα χρειαστεί να δώσουν τα διπλάσια απ’ ότι αρχικά είχαν υπολογίσει. Ήτοι 60 δις !!!

   Μου αρέσει!

  • +1000000 Μίσα
   Εχουν γίνει όλοι Οικονομολόγοι εδώ μέσα…ούτε το Economist να ήμασταν…
   Το έχουμε πεί από την πρώτη στιγμή…έχουν όλοι ζαλιστεί με τα νούμερα…
   Το 2010 σώθηκαν οι ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
   Δεν τους έσκασαν τα Ομόλογα στα χέρια και τα ανταλλάξαμε αφού υπογράψαμε σε Αγγλικό δίκαιο το μνημόσυνο…
   Το 2011 σώθηκαν οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…
   Δεν είχαν ρευστότητα…τους έδωσε ο Καραμανλής,ο Παπανδρέου και ο κολλητός τους ο Παπαδήμος…
   Ολα για τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ…πολύ απλά.

   υ.γ.Η 11-11-11 δεν θα ξεχαστεί…
   Ο Λαός ζήτησε εκλογές…κάποιοι ακόμα και ΕΧΤΕΣ τον γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια…θα πληρωθείτε όταν θα έρθει η ώρα.

   Μου αρέσει!

   • φωτεινη said

    ιδιωτικοποιηση του κερδους,
    κρατικοποιηση της χασουρας.
    αυτο δεν ειναι το κολπο;
    τις σωζουμε,πτωχευουμε,
    και μας ιδιωτικοποιουνε λογω χρεων.

    Μου αρέσει!

   • Миша said

    Nαι ρε γμτ μου!!!

    Όταν κερδιζουν κρατάνε τα κέρδη, τα οποία εν πολλοίς είναι κρατικής προελεύσεως !
    όταν χάνουν , φορτωνουν τη χασουρα στο κρατος χωρις να υποχρεωνονται να συνεισφέρουν από τα κερδη παρελθόντων ετων!!!
    κι όταν το κράτος που τις χρηματοδοτεί φαλίρει εξ αιτιας αυτης ακριβως της χρηματοδοτησης, τοτε οι επιοδτούμενοι τραπεζιτες κατάσχουν το κράτος !!!

    είναι σαν το ανέκδοτο για τον πατροκτόνο, που πάει στο δικαστηριο κλαιγοντας την ορφάνια του κι υστερα ζητά κρατική προστασία, στέγη και επιδόματα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες….

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

    Μου αρέσει!

   • φωτεινη said

    και ομως,
    μας συμβαινει παγκοσμιως.
    η ειμαστε βληματα η εχουμε πεσει σε αετονυχηδες.
    το χρημα πρεπει να το εκδιδει το κρατος.
    μετα τελειωσαμε.

    Μου αρέσει!

   • Αυτός ΟΜΩΣ είναι ο στόχος Φωτεινή…
    Να μην υπάρχουν Κράτη…ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ…
    Ηδη το Χρήμα ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…
    Ο Νεοφιλελευθερισμός,ο καπιταλισμός δηλαδή στη σύγχρονη μορφή του ΠΡΟΩΘΕΙ αυτό ακριβώς…
    Μόνο η Οικονομία θα κυριαρχεί…Δηλαδή το Χρήμα…
    Και θα έρθει μετά η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Οχι Πολιτική Διακυβέρνηση…ΟΙκονομική….και θα εξουσιάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ…
    Ας ψάξουμε λοιπόν να βρούμε ποιός είναι ο Αντίχριστος και ο Ψευτοπροφήτης στην Αποκάλυψη του Ιωάννη…
    Μήπως δεν είναι ένας άνθρωπος αλλά μία αντίληψη,ένα ΔΟΓΜΑ ή μία ΨΕΥΤΟΘΕΩΡΙΑ…που θα επιβληθεί ?…

    Μου αρέσει!

   • nicoletta.a.p said

    και το κακό είναι πως στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα αλλά δεν ξέρω τι φοβούνται οι άνθρωποι, έχουν εθιστεί τόσο στους δυνάστες τους,

    πόλη – πόλη η μία να ακολουθεί το παράδειγμα της άλλης, να φτιάξουν το δικό τους χρήμα εντός της πόλης, ύστερα νομοί, ύστερα να ενωποιηθούν νομίσματα νομών, τι θα κάνει το «κράτος» θα κόβει χρήμα για τις τράπεζες; ε;

    Μου αρέσει!

 2. Dimitris D said

  Για αυτό υπεύθυνοι για την κατάσταση μας είναι η κυβέρνηση κατά 50% και οι τράπεζες κατά 50%. Οπότε στην επαρχία, αντί να διαδηλώνουμε σαν χαζοί στις πλατείες, πρέπει να διαδηλώνουμε έξω από τις τράπεζες.
  Βέβαια η αριστερά δεν κάνει τέτοια πράγματα, γιατί θέλει να βάλει τους δικούς της τραπεζίτες, δεν θέλει να απαλλαγεί από τις τράπεζες.
  Πριν 20 χρόνια δεν χρειαζόμασταν τράπεζες, ακόμα και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες δεν είχαν καμία σχέση με τράπεζες. Όλες οι συναλλαγές γινότανε με μετρητά.

  Μου αρέσει!

  • nicoletta.a.p said

   στις πλατείες όπως αυτή του Συντάγματος σπρώχνουν τον κόσμο ενώ είναι ανοησία κάθε διαμαρτυρία αυτού του είδους.
   ναι στις τράπεζες πρέπει να πάει ο κόσμος (ή/και στις πρεσβείες πχ της Γερμανίας ή άλλες)
   και φυσικά και στις μασωνικές στοές
   και γενικά πρέπει κάθε τι μυστικό που γίνεται σε κάθε πόλη να βγει στη φόρα και οι μυστικοπαθείς να εκδιωχθούν. να πάνε αλλού, χρειαζόμαστε όσο ποτέ διαφάνεια.

   εταιρεία – ιερατεία = απλός αναγραμματισμός που μας δείχνει το κρυφό πρόσωπο τόσο της μίας όσο και της άλλης λέξης.

   Μου αρέσει!

 3. ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Γ. said

  Μερικοί υποστηρίζουν τον νέο Πρωθυπουργό!!!
  Μήπως είναι απόφοιτοι του Αμερικανικού Κολλεγίου;
  Κύριοι υπάρχει κάποιος που να ισχυρίζεται ότι είναι αθάνατος; όλοι κάποτε θα πεθάνουμε…..
  Τι θα ήταν προτιμότερο : Να πεθάνουμε με αξιοπρέπεια, με το κεφάλι ψηλά, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, όπως αξίζει στους ΈΛΛΗΝΕΣ ή υποτελείς, ξευτιλισμένοι, ντροπιασμένοι και δούλοι στο Δ’ Ράϊχ ;
  Αφού και να υπογράψουν οι δοσίλογοι, την επίσημη χρεοκοπία δεν την γλυτώνουμε. Αυτοί θα κάνουν την βρώμικη δουλειά τους και οι ‘Ευρωπαίοι θα μας πετάξουν έξω απ’την Ε.Ε. και τότε θα επιστρέψουμε στη δραχμή που ΑΥΤΟΙ θέλουν να δώσουν στους υποτελείς τους. ΟΧΙ!!! Εμείς πρέπει να τους γυρίσουμε την πλάτη και να τυπώσουμε το δικό μας νόμισμα. Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ. Όπως έγινε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, όταν η απελευθέρωση βρήκε μια Ελλάδα εντελώς κατεστραμμένη, που μετά τις »πέτσινες» πληθωριστικές δραχμές που μας τύπωναν οι κατακτητές μας Γερμανοί, οι Έλληνες με τη δική τους ΕΛΛΗΝΙΚΗ δραχμή που τύπωσαν, μέσα σε έξι μήνες άρχισαν να φαίνονται τα θετικά αποτελέσματα με σκληρή δουλειά. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο; ή είμαστε τεμπέληδες, όπως ανερυθρίαστα μας αποκαλούν τα έντομα , αφού οι »ταγοί» μας, είχαν σπεύσει πρώτοι αυτοί να διασύρουν τον Ελληνικό λαό. Ελπίζοντας ότι θα αγωνισθούμε για την άτακτη φυγή των προσκυνημένων δοσίλογων και όχι μόνο, σας στέλνω τον θερμό μου χαιρετισμό.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Γ.

  Μου αρέσει!

 4. […] […]

  Μου αρέσει!

 5. οι εγγυήσεις,δεν ειναι χρήμα,είναι λόγια και μεχρι να φτάσει το κράτος,τα λόγια να τα κανει χρήμα,οι τράπεζες θα έχουνε φουντάρει.

  Μου αρέσει!

 6. […] olympia.gr 0.000000 0.000000 Μοιρασθῆτε τὸ ἑξῆς:EmailTwitterἘκτύπωσηFacebookΣᾶς ἄρεσε;Μοῦ ἀρέσειΔηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει. Καταχωρίσθηκε στὸ Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας. ← Μεγάλο και αναδρομικό μαχαίρι στις αμοιβές υπαλλήλων των ΔΕΚΟ […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: