Δεν ξεχνώ 2009 – 20…….(μόνο ο Κύριος γνωρίζει.)

Από τον Τάσο

Πάντως καλό είναι να θυμούνται οι βουλευτές ότι ακόμα και αν εναντιωθούν ή παραιτηθούν ή οτιδήποτε άλλο απέναντι στον Παπανδρέου, εμείς ξέρουμε ότι δεν το κάνουν επειδή θεωρούν λάθος τις ενέργειες του ( αλλιώς όφειλαν να είχαν δείξει την αντίδρασή τους νωρίτερα ) αλλά επειδή έφτασαν πλέον να φοβούνται τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντί τους και οι οποίες όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται ακόμα πιο επιθετικές και ίσως φτάσουν σε απρόβλεπτες
καταστάσεις. Μας καταδίκασαν στο αιώνιο σκοτάδι, και θεωρούν ότι θα ξεχάσει ο λαός το ξεπούλημα της Ελλάδας?? Αν είναι δυνατόν!!!

4 thoughts on “Δεν ξεχνώ 2009 – 20…….(μόνο ο Κύριος γνωρίζει.)”

 1. Πολύ σωστό Τάσο, εγώ φρίκαρα όταν είδα το “γειά σου ωραία Θεσσαλονικιά” για την γλάστρα την καϊλή που ανεξαρτητοποιήθηκε επειδή τα έχει κάνει πάνω της.

  Όταν ψήφιζε το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, τον εφαρμοστικό, κι έξω δερνόταν ο κόσμος η γραμματέας-γλαστρούλα του πορνοβουλίου δεν ενοχλείτο καθόλου.
  Όσο αισθανόταν ασφαλής δεκάρα δεν έδινε το ……άκι, τα έκανε όλα στο χώρο του πορνοβουλίου αρκεί να τα όριζε ο μέγας αρχηγός και ο εκάστοτε βελζεβουζέλος.
  Τώρα είναι πολύ αργά…. Θα έχει την τύχη όλων των άλλων. Ας είχε μυαλό πιο πριν να καταλάβει τι ψήφιζε και τι συνέπειες μπορεί να έχει στο πετσί της.

  Like

 2. Έκπληξη ασφαλώς προκάλεσε το γεγονός οτι οι πρώτοι βουλευτές που έσπευσαν να αποκηρύξουν τον Πανύβλακα του Καστριού ήταν αποκλειστικά γυναικείου φύλου. Την αρχή έκανε η Μιλένα Αποστολάκη, και ακολούθησαν η Τόνια Αντωνίου, η Βάσω Παπανδρέου και άλλες δοσίλογες.

  Το γεγονός απασχόλησε ιδιαίτερα το επιτελείο του Αμαν Το Μάτι μου, το οποίο έψαξε το θέμα στο βάθος και σας παρουσιάζει τις πραγματικές αιτίες της απρόσμενης αυτής εξέλιξης:

  Το πρόβλημα ξεκίνησε και κορυφώθηκε με τις συνεχείς διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων που έκαναν την ζωή των δοσίλογων κόλαση. Τα εκατόν πενηντα τόσα ανδρείκελα αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα αφού, όπως είναι γνωστό όπου εμφανιστούν πέφτουν αυγά, γιαούρτια και φάπες (εκτός και αν βρίσκονται στη ζεστή αγκαλιά των στούντιο του Mega).

  Οι μεν άνδρες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απέδειξαν και στο παρελθόν την ανδρεία τους αντιμετωπίζοντας με σθένος μπινελίκια, αγελαδίτσες και Μιμίκους ημέρας.

  Πλην όμως, οι βουλευτές που ανήκουν στο ασθενές φύλο είχαν τεράστιο πρόβλημα.

  Διοτι, και να φάει ένα αυγό ο Κακλαμάνης στην καράφλα δεν τρέχει και τίποτα, άσε που ενδεχομένως να θρέψει και την αδύναμη τρίχα.

  Φαντάσου όμως να είσαι η Μιλένα Αποστολάκη ή η Εύα – έχω τον Σοσιαλισμό στην ούγια, είχα δάσκαλο τον Βούγια – Καϊλή και μόλις να έχεις βγει από Κολωνακιώτικο κομμωτήριο μετά από βαφή, ανταύγεια και μάσκα μαλλιών.

  Και να έχεις πληρώσει και όσο παίρνει ένας συνταξιούχος μέσα σε ένα χρόνο.

  Και εκεί που περπατάς αμέριμνη στην Πατριάρχου Ιωακείμ, χαμένη στις σκέψεις και στα οράματα του Σοσιαλισμού, να εμφανιστεί ο πάσα ένας και να σου αμολήσει μια αγελαδίτσα με χαμηλά λιπαρά στην καούκα!

  Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ!

  Σήμερα λοιπόν το ποτήρι της αγωνίας ξεχείλησε. Και η μία μετά την άλλη αποφάσισαν να δράσουν.

  Βαθιά, στο Σοσιαλιστικό μυαλό τους, οι σημερινές τους κινήσεις ανυποταγής μπορεί να παραμυθιάσουν τον λαουτζίκο. Να τις περάσει και αυτές για αγανακτισμένες και να σωθούν έτσι οι καούκες τους.

  Το μέλλον θα δείξει αν θα το πετύχουν. Η προσπάθεια έγινε.

  http://amantomatimou.wordpress.com/2011/11/01/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%81%ce%af%cf%87%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b1%cf%80-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%cf%89/

  Καλημέρες.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s