olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ.

Posted by olympiada στο Οκτώβριος 30, 2011

https://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/25ce259525ce259e25ce259525ce25a425ce259125ce25a325ce259525ce259925ce25a3.jpg?w=300ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ «ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ» ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ, 12 ΜΗΝΩΝ, ΜΟΛΙΣ 5 ΚΙΛΑ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΕΙ!

Κατα τα άλλα κύριε Λοβέρδο, εσείς γραφετε επιστολές Δελφίνου…

ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ

«Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Εισαγωγικό σχόλιο «Κλασσικοπερίπτωσης»
Η διοίκηση και η «αυλή» της, σχεδίασαν και υλοποίησαν το κλείσιμο του μοναδικού δημόσιου παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου και όταν άρχισαν να αποκαλύπτονται αντεπιτέθηκαν με τον προκλητικότερο

τρόπο.Ενοχοποίησαν εκείνους που αντιστάθηκαν στην διαφθορά , εκείνους που προσέφεραν την διεθνώς αναγνωρισμένη επιστημονική τους επάρκεια, εκείνους που δεν ζήτησαν ποτέ «φακελάκι» , εκείνους που έσωσαν δεκάδες παιδιά «μη προνομιούχων» συμπολιτών μας ,εκείνους που όχι μόνο τίμησαν τόν όρκο του Ιπποκράτη αλλά έγιναν λαμπρό παράδειγμα πρός μίμηση σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο ατομικισμός και η ιδιοτέλεια.

Είναι αυτοί ,που ενώ θα μπορούσαν να είχαν θησαυρίσει ως εξαιρετικοί και μοναδικοί παιδοκαρδιοχειρουργοί είτε στα «Ωνάσεια» είτε σε άλλα ιδιωτικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού,έμειναν στο δημόσιο και πάλαιψαν , αγωνίστηκαν, ξενύχτισαν, δίνοντας ζωή και ελπίδα σε εκατοντάδες καρδιοπαθή παιδιά μή προνομιούχων οικογενειών, με μοναδική αμοιβή τον μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου.
Μιλώ για τους δύο παιδοκαρδιοχειρουργούς του Ν.Π » Η Αγία Σοφία» τους οποίους ο κ.Λοβέρδος θέλει να διώξει χρησιμοποιώντας την ρετσινιά που κατασκεύασε το περιβάλλον της διοίκησης του νοσοκομείου.Είναι αυτοί που δεν έκαναν παρά μόνο την δουλειά τους με μοναδικό κριτήριο την αξία της ανθρώπινης ζωής.Είναι αυτοί που «χάλαγαν την πιάτσα» αφ΄ενός με την ανιδιοτελή προσφορά της επιστημονικής τους αρετής και γνώσης και αφ΄ετέρου με τις επιτυχίες των χειρουργείων τους.Με αυτούς τους ανθρώπους και την εξαιρετική οργάνωση του παιδικαρδιοχειρουργικού η οποία χτίστηκε με κόπο και μοχθο απο γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, τα υπο ίδρυση ιδιωτικά παιδοκαρδιοχειρουργικά κέντρα δεν είχαν καμία ελπίδα επιτυχίας.
Έπρεπε με κάθε τρόπο το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο να κλείσει και μάλιστα αυτό να φανεί ως αποτέλεσμα της πρακτικής αυτών που το ανάστησαν και το έκαναν παγκοσμίως γνωστό για τις επιτυχίες του.Ενας πόλεμος λάσπης δηλαδή εναντίον εκείνων που έκαναν την δουλειά τους υπεύθυνα και όπως ομολογούν επωνύμως δεκάδες γονείς χειρουργημένων παιδιών με επιτυχία και χωρίς να ζητήσουν ούτε δεκάρα.
Ένας μάλιστα εκ των δύο θυμάτων της «λάσπης» όχι μόνο έχει καταγράψει απίστευτες επιτυχίες ως ένας εκ των καλυτέρων παιδοκαρδιοχειρουργών στον κόσμο,αλλά έγινε χωρίς να το θέλει και παράδειγμα ανθρωπισμού σε όλους μας.
Αυτός λοιπόν ο «επίορκος» παιδοκαριοχειρουργός ,τον οποίο ο υπουργός υγείας και η διοίκηση του νοσοκομείου θέτουν σε «αργία» , είναι εκείνος που χειρούργησε και έσωσε ένα ορφανό παιδάκι και που αντι να το αφήσει στην «τύχη» του, το είδε όπως το φυσικό του παιδί και με νόμιμες διαδικασίες το πήρε να μεγαλώσει στην οικογένειά του.
Αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ βλάπτουν σοβαρά την θεοποίηση των ιδιωτικών εταιρειών και ασφαλώς αποτελούν απειλή για το προτοφόλι όσων υπηρετούν αυτά τα συμφέροντα.
Δείτε παρακάτω τι λένε επωνύμως οι ίδιοι οι γοπνείς των καρδιοπαθών παιδιών που είτε χειρουργήθηκαν είτε περιμένουν να χειρουργηθούν και βγάλτε μόνοι σας το συμπέρασμα για το ποιός πραγματικά παλεύει για το καλό της δημόσιας υγείας και των παιδιών μας και ποιός για τα ιδιωτικά συμφέροντα που περιμένουν σαν τα κοράκια να απλωθούν παντού.
Δελτίο τύπου
Καταγγελία – Διάψευση
Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, είμαστε γονείς παιδιών που έχουν χειρουργηθεί, ή βρίσκονται ακόμα σε λίστα αναμονής ενός χειρουργείου καρδιάς, στο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του «Αγία Σοφία».
Είμαστε εξοργισμένοι, διότι βλέπουμε τις τελευταίες μέρες να διασπείρονται σκόπιμα διαστροφές για το Κέντρο, που πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Κάποιοι, ως μη όφειλαν, σφυροκοπούν ανελέητα με δηλώσεις τους, τούς γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, με απώτερο στόχο την απαξίωσή τους και τη διαπόμπευσή τους. Κατά συνέπεια υποβαθμίζουν στα μάτια του κόσμου, όλο το πολύτιμο έργο που το Κέντρο προσφέρει, για να εμφανίσουν ως «αναβάθμιση» το οριστικό κλείσιμό του.
Καταθέτουμε, όχι μόνο μετά λόγου γνώσεως αλλά και βιώσεως, ότι ουδέποτε παρατηρήσαμε καβγάδες μεταξύ των ιατρών και καταγγέλλουμε ως έωλο και παραπλανητικό το επιχείρημα ότι γι΄ αυτό το λόγο έκλεισαν τη μοναδική δημόσια καρδιοχειρουργική μονάδα της χώρας, ενώ λίγο αργότερα σταμάτησαν κάθε χειρουργείο καρδιάς στο Παίδων «Αγία Σοφία».
Καταγγέλλουμε επίσης και την ψευδέστατη δήλωση ότι δήθεν υπήρξε αδιαφορία εκ μέρους των γιατρών προς τα παιδιά μας, που βρίσκονταν σε λίστα αναμονής, καθώς και τη σαθρή δικαιολογία ότι γι΄αυτό το λόγο τα έστειλαν στο ιδιωτικό Ωνάσειο! Το αντίθετο συνέβη. Η επαφή και η ενημέρωσή μας, όχι μόνο υπήρξε συνεχής, αλλά και με συγκινητικό ενδιαφέρον για την πορεία των παιδιών μας.
Εμείς οι γονείς, οι άμεσα εμπλεκόμενοι, έχουμε άποψη για το θέμα, η οποία όμως δε μας ζητήθηκε, ή όπου αυτό έγινε, καταπνίγηκε από τα ΜΜΕ. Γιατί δε μας ρωτούν; Μήπως επειδή η εμπειρία μας έρχεται σε αντίθεση με τις κατασκευασμένες συκοφαντίες; Το Κέντρο διαθέτει πείρα 25 χρόνων, πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχημένων χειρουργείων, εξειδικευμένο προσωπικό με ζήλο και αυτοθυσία, τα οποία εν μια νυκτί θέλουν κάποιοι να παραγράψουν. Μήπως επειδή έγινε «επικίνδυνα» ανταγωνιστικό;
Ζητάμε άμεσα την ικανοποίηση του αυτονόητου αιτήματός μας: Να ανοίξει τώρα το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδας. Δεν είναι λύση το κλείσιμο, αλλά η ενίσχυσή του (κυρίως με αναισθησιολόγους). Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις…
Ράπτης Δημήτριος
Τσιγγάνου Γεωργία
Μιχαηλίδης Λάζαρος
Στεφανίδου Ελένη
Γιαννακοπούλου Βασιλική
Πικριδάς Γεώργιος
Γενίτσαρη Οσία
Χοτζάι Άλφρεντ
Χοτζάι Μπρούνα
Μιχαλόπουλος Ανδρέας
Βακαλούδη Μαρία
Μαρκουλάκης Φραγκίσκος
Φραντζεσκάκη Ειρήνη
Αδαμαντόπουλος Παναγιώτης
Καπούρου Αθηνά
Κότσι Ιμπραήμ
Κότσι Εράλντα
Κόκκας Ηλίας
Παπαδοπούλου Ευαγγελία
Κρητικός Χρήστος
Μπογιατζή Εύα
Μάλαϊ Έρβις
Πετρίδου Κυριακή
Μανωλιτσάκης Γεώργιος
Κασσαπάκη Δέσποινα
Τσιλιμιδός Γεράσιμος
Πέστε Κορίνα
πρεσβ .Βασίλειος Κοκολάκης
Μιχαλοπούλου Χρυσάνθη
Λόντος Δημήτριος
Δραμητινού Αγγελική
Κλώνης Γεώργιος
Καπελιέρη Θεοδώρα
Βλάστος Αχιλλέας
Κατσανέα Μάρω
Σιάγκας Στυλιανός
Μαγδάκη Αικατερίνη
Πραντσίδης Διονύσιος
Πόλκα Παρθένα
Τσιάμη Εύα
De Giorgio Νικόλαος

12 Σχόλια to “ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ.”

 1. Eleni said

  Ἒ κᾶτσε βρέ Ὀλυμπῖτσα … τώρα ξαναματαπαντρεύτηκε ὁ Λοβέρδος !! Δέν ἔχει κάνει παιδάκια ἀκόμη !!
  Ἐκεῖνη τήν ρημᾶδα τήν λυχνῖα ἢθελα νἄξερα γιατί τήν βρῆκαν ;;;;;;
  καϋμός ἦταν νά μήν ὑπάρχῃ καί νά ψοφήσῃ σάν τό σκυλί στ’ ἀμπέλι ;

  Μου αρέσει!

 2. makis said

  Handelsblatt: Αν ήμουν Έλληνας θα είχα κάνει μήνυση στους δανειστές μου για σωματική βλάβη http://shar.es/bAfYh
  Το ακούτε κύριε Λοβερδο τι γράφουν οι Γερμανοί……..

  Μου αρέσει!

 3. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Εγω θελω να ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ!
  Αν ο ..γιατρος προξενησει βλαβη, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!
  Αν ολοι μασ στη δουλεια μας προξενησουμε βλαβη , ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!
  Ο Υπουργοσ που ..ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ, ειναι …ημιθεος?
  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?

  καταργηση ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΡΑ!

  Αν και ..μελλοντικα ,
  Νομοι μεταγενεστεροι υπερισχυουν και καταργουν ..προγενεστερους…….

  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!
  ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!
  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΖΩΕΣ!

  Η Ιστορια ..ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!

  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΗ
  ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ
  ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ …ΑΡΙΘΜΟΙ
  ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

  Μου αρέσει!

  • η περιοδος παραγραφης παρανομιων που γινονται αντιθετα στο συνταγμα και οταν αυτο εχει καταλυθει, ξεκινα μονο οταν αυτο αποκατασταθει και επανελθει η νομιμοτητα.

   Σε απλα ελληνικα, δεν πα να ψηφιζουν οτι θελουν?

   Οταν ερθει η ωρα να απολογηθουν δεν θα εχει παραγραφες και ασυλια….

   αν κατσουν ποτε να δικαστουν ενωπιον ελληνικου δικαστηριου…

   Γι αυτο αγοραζουν ελικοπτερα για την αστυνομια μαλλον!

   Μου αρέσει!

 4. fufutos said

  Τι τον νοιάζει τον ιταλόσπορο Loverdo ή Lobardo τι θα γίνουν τα παιδάκια του κόσμου. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει χαλίφης στην θέση του Τζέφρη και να αρχίσει και αυτός να μιλάει για πράσινες αναπτύξεις και άλογα…

  Μου αρέσει!

 5. Oι «Αδιάβροχοι» καλά τα είπαν, αλλά το χθεσινοβραδινό δελτίο της τηλεόρασης του ΑΝΤ το είδατε; Το είδα εγώ, σε φιλικό σπίτι όπου «ενημερώνονται» από την τηλεόραση, όπου βρέθηκα καλεσμένος (φυσικά και δεν βλέπω τηλεόραση).
  Σας πληροφορώ ότι περί τα δέκα λεπτά μεταδιδόταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η κυβερνητική προπαγάνδα, με βαρείς χαρακτηρισμούς περί «ομερτάς» που δεν επιτρέπει να ξεφορτωθεί το αγνό και άσπιλο ΕΣΥ και ο «δον Κιχώτης» Λοβέρδος, αυτούς τους κακούς καρδιοχειρουργούς.
  Υπενθυμίζω ότι ο κύριος Κυριακού είναι πολύ ευαίσθητος σε θέματα υγείας. Απέφυγε τετραετή φυλάκιση για «λόγους υγείας» (ή όχι;). Ούτε μέρα μέσα, με χαρτί κάποιου «καλού» γιατρού (Καμία σχέση μ’ αυτούς τους απαράδεκτους καρδιοχειρουργούς που χειρουργούν παιδάκια). Ή όχι;
  Ή ΌΧΙ;

  Μου αρέσει!

 6. Ο Παπους said

  Επειδη αναφερεται το Ωνασειο, ακουσα οτι εκει
  επιτευχθηκε ενα ακομη νεοελληνικο «θαυμα».
  Λενεται, δηλαδη, οτι εξωπεταχθηκε μεσα
  σε μια νυχτα ο δημιουργος της μοναδας
  μεταμοσχευσεων κυριος (στην κυριολεξια)
  Πετρος Αλιβιζατος.
  Ο οποιος, με τεραστια επιτυχια
  στις μεταμοσχευσεις καρδιας
  στις Ηνωμενες Πολιτειες, τα παρατησε
  ολα και ηρθε στην Ελλαδα
  για να προσφερει τις πολυτιμες
  υπηρεσιες του στους Ελληνες
  καρδιοπαθεις.
  Το προσχημα που «εφευρεθηκε»
  για να επιτευχθει η απομακρυνση του
  απο το Ωνασειο ηταν η ηλικια του
  και αυτο καθ’ ην στιγμην ειχε εγκριση
  της Αμερικανικης Καρδιολογικης Ενωσης
  να πραγματοποιει μεταμοσχευσεις
  καρδιας μεχρι και το τελος του 2013!
  Οι «μαγκες» που πετυχαν αυτο
  το νεοελληνικο «θαυμα» οφειλουν
  γνωστοποιησουν στους Ελληνες
  καρδιοπαθεις που περιμενουν στη σειρα
  για μεταμοσχευση, τα ποσοστα επιτυχιας
  που υπηρχαν στην εποχη Αλιβιζατου
  και ποσα ειναι σημερα.
  Παντου σκατα, γαμωτο, σ’ αυτη τη χωρα
  Ο Παπους.

  Μου αρέσει!

 7. IM said

  Ειναι ο πιο αλθλιος και λεχρίτης υπουργός που περασε ποτε απο τα ελληνικά χρονικά. ΤΟ μονο επίτευγμα του (περαν της καταστροφής του ΕΣΥ) είναι να ξαναδώσει τα ιδιωτικά ιατρεά στο συναφι του τους πανεπιστημιακους, τα οποία κατήργησε το 2001 ο Αλ. ΠΑπαδοπουλος καιτα ξανακατήργησε το 2010 η Μαριλίζα.
  Μιοα ιδιαίτερη κατηγορία πολιτών οι πανεπιστημιακοί παντα στο απυροβόλητο. Εινια οι μονοι ΔΥ που μπορούν να ασκούν και ελεύθερο ιδιωτικό επάγγελαμα. Ετσι δεν θα τους αγγίζει η κρίση.

  Μου αρέσει!

 8. ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ

  ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΩΝΑΣΕΙΟΥ

  Μου αρέσει!

 9. ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΟΣΠΟΡΟΣ

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΣ

  Μου αρέσει!

 10. […] ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ … […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: