Βασίλης Μιχαλολιάκος: Το επίκαιρο «ΟΧΙ» του Ελληνικού λαού στη νέα κατοχή, στη νέα υποδούλωση, στη νέα υποτέλεια! Καταχειροκροτήθηκε ο δήμαρχος, “διώξε τους Τροϊκανούς” του φώναζαν οι πολίτες!

Κανονικά εξελίχθηκε η παρέλαση στον Πειραιά, αφού οι Έλληνες δεν είναι ούτε Ούννοι ούτε βάνδαλοι όπως θέλουν να τους παρουσιάσουν οι βουβουζέλες της κυβέρνησης. Ο λαός έχει κριτήριο και το έχει αποδείξει πολλάκις, ειδικά στον Πειραιά όπου η συμμαχία της δημοτικής αρχής με εργαζομένους και πολίτες αποτελεί το μεγαλύτερο χαστούκι στην κυβέρνηση και την πολιτική παράδοσης της χώρας.

Ενώ κάποιοι άλλοι “λαοπρόβλητοι” της αυτοδιοίκησης έτρεχαν σαν τα ποντίκια για να κρυφτούν από την λαϊκή οργή, στον Πειραιά η παρέλαση διεξήχθει κανονικά, ενώ ακόμα και αριστεροί διαδηλωτές χειροκρότησαν τον δήμαρχο ενώ τον καλούσαν “Να διώξει τους Τροϊκανούς από την εξέδρα”, εννοώντας τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά μετά το πέρας της παρέλασης που έγινε κανονικότατα, συνομίλησε για αρκετή ώρα με πολίτες που του εξέφραζαν την αγωνία τους για τα τεκταινόμενα και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και διευκρίνησε ότι ο Πειραιάς δεν θα υποταχθεί στο καθεστώς του μνημονίου, δεν θα ανεχτεί την ανθρωποφαγία της εφεδρείας ενώ πριν την έναρξη είχε ζητήσει οι διαμαρτυρίες, που χαρακτήρισε απολύτως δικαιολογημένες, να γίνουν με τον ανάλογο σεβασμό σε αυτούς που είπαν το μεγάλο ΟΧΙ, πράγμα που έγινε σεβαστό. “Σήμερα, δεν τιμούμε την κυβέρνηση αλλά αυτούς που είπαν το Μεγάλο ΌΧΙ και πρέπει να το κάνουμε με τον απαιτούμενο σεβασμό” ήταν τα λόγια του και κατευθύνθηκε καταχειροκροτούμενος στην εξέδρα.

Δείτε την δήλωση του μετά το πέρας της παρέλασης:

«Πάνδημη ήταν η συμμετοχή του Πειραϊκού λαού για άλλη μια χρονιά. Βοήθησε και ο καιρός! Οι γονείς ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους που παρήλαυναν, για να τιμήσουν το ηρωικό «ΟΧΙ» των προγόνων μας. Θα ήθελα να τονίσω ότι φέτος το «ΟΧΙ» είναι περισσότερο επίκαιρο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Το «ΟΧΙ» εμπεριέχει την ισχυρή πολιτική βούληση του Ελληνικού λαού – και όχι μόνο του Πειραϊκού – στη νέα κατοχή, στη νέα υποδούλωση, στη νέα υποτέλεια. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτά τα παιδιά δικαιούνται μια καλύτερη Ελλάδα και πρέπει να τους τη δώσουμε. Τα ίδια τα παιδιά εγγυώνται  ότι θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη Ελλάδα.

 

Όσον αφορά τις οργανωμένες αποδοκιμασίες εναντίον του Υπουργού, θέλω να πω ότι ο Ελληνικός λαός έχει πάρα πολλές ευκαιρίες να εκφράσει την πολιτική του αγανάκτηση, η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη. Θα ήθελα όμως να παρακαλέσω να αποφεύγονται οι Εθνικοί Επέτειοι, γιατί τραυματίζουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό  αυτή την αναγκαία Εθνική και λαϊκή ενότητα. Και αυτοί που ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση είναι εναντίον του μνημονίου, εναντίον της νέας κατοχής».

 

3 thoughts on “Βασίλης Μιχαλολιάκος: Το επίκαιρο «ΟΧΙ» του Ελληνικού λαού στη νέα κατοχή, στη νέα υποδούλωση, στη νέα υποτέλεια! Καταχειροκροτήθηκε ο δήμαρχος, “διώξε τους Τροϊκανούς” του φώναζαν οι πολίτες!”

  1. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Δήμαρχο που ακόμη και σήμερα, ημέρα αργίας, έβγαλε τα συνεργεία του Δήμου να μαζέψουν τα σκουπίδια από
    τις γειτονιές. Όμως, Δήμαρχε, δεν ξέρω αν θα το διαβάσεις αυτό, λίγο νερό δεν θα έβλαπτε, η βρώμα δεν αντέχεται και είναι κοντά στο
    1ο Γυμνάσιο. Πώς θα περάσουν τα παιδιά τη Δευτέρα;
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη γειτονιά μας.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s