Διαρκής ελεγχόμενη πτώχευση από Τετάρτη…

Δυστυχώς, ακόμα και σ΄αυτή την κρισιμότερη στιγμή, η πολιτική ηγεσία της χώρας «προδίδει» πολιτικά το λαός της. Δεν μας λέει την αλήθεια ακόμα και τώρα!!! Η προπαγάνδα του σάπιου καθεστώτος κάνει και πάλι τη δουλειά της. Έχει στρέψει όλη την προσοχή του λαού πάνω στο ύψος του «κουρέματος» του χρέους. Έτσι, όποιο ποσοστό και να αποφασίσει η Μέρκελ, θα πανηγυριστεί από το καθεστώς και τα παπαγαλάκια του ως νίκη της κυβέρνησης. Ήδη ο πρωθυπουργός από χθες, χρησιμοποίησε την νέα προπαγανδιστική λέξη «Ανακούφιση». Όμως το αληθινό πρόβλημα δεν είναι το ύψος του «κουρέματος» που αφορά περίπου σε 155 δισεκατομμύρια ευρώ χρέος προς ιδιώτες κ.λ.π., πέρα από αυτό που οφείλουμε προς την τρόϊκα κ.λ.π. και το οποίο παραμένει άθικτο 100%.

Το αληθινό πρόβλημα που αποκρύπτουν είναι η εντολή που δίνει η τρόϊκα προς τους Έλληνες: «Εμείς το χρέος, εσείς το έλλειμμα». Καθώς και την επιτήρηση που θα επιβάλει. Εδώ είναι η ουσία του θέματος. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι… η τρόϊκα απομονώνει την Ελλάδα και την βάζει σε «καραντίνα» για να μην μολύνει την υπόλοιπη Ευρώπη, αναλαμβάνοντας η ίδια να αποπληρώσει το υπόλοιπο χρέος (μετά το κούρεμα) από τα 155 δισεκατομμύρια.

Ταυτόχρονα εμείς θα προσπαθήσουμε να ζήσουμε μόνοι μας, χωρίς καμία απολύτως χρηματική βοήθεια. Θα πρέπει να μηδενίσουμε το δημόσιο έλλειμμα. Δηλαδή, να ισοσκελίσουμε δημόσια έσοδα με δημόσιες δαπάνες. Μισθοί, συντάξεις κ.λ.π. δημόσια έξοδα θα πληρώνονται πλέον αποκλειστικά από όσα εισπράττει το κράτος  από τους φόρους (αντιλαμβάνεστε τι περικοπές μισθών , συντάξεων και απολύσεις ΔΥ θα γίνουν!!!) και όχι μόνο. Θα πρέπει να βγάζουμε και πρωτογενές πλεόνασμα από πάνω, ώστε να αποπληρώνουμε τα χρέη προς την τρόϊκα (δηλαδή τις μέχρι τώρα 6 δόσεις του μνημονίου + τόκους και τα χρήματα της τωρινής συμφωνίας που θα πάνε στην αποπληρωμή του υπολοίπου πιο πάνω χρέους + τους νέους τόκους). Γι’ αυτό, θα υπάρχουν επιτηρητές μέσα στα υπουργεία, ώστε πρώτα να αφαιρούνται τα χρήματα προς την τρόϊκα και μετά ό,τι περισσέψει θα πηγαίνει στις δημόσιες δαπάνες. Επίσης οι επιτηρητές αυτοί θα φροντίσουν να ξεπουλήσουν πλήρως τη δημόσια περιουσία μας, προφανώς για την αποπληρωμή των ανωτέρω χρεών μας προς την τρόϊκα, καθόσον δεν θα επαρκούν τα δημόσια έσοδα.

Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, το ίδιο ακριβώς (δηλαδή ο ισοσκελισμός εσόδων – εξόδων) θα συνέβαινε και αν την Άνοιξη του 2010 κηρύσσαμε στάση πληρωμών και πτώχευση. Με μια μικρή διαφορά όμως. Ότι τώρα δυστυχώς, αφενός έχουμε φορτωθεί με το μνημόνιο τα χρέη της τρόϊκας και θα συνεχίσουμε να φορτωνόμαστε και αφετέρου τώρα είμαστε πιο ασθενείς οικονομικά και αργότερα θα είμαστε πλήρως εξαθλιωμένοι. Ενώ ταυτόχρονα θα χάσουμε δημόσιες και ατομικές περιουσίες, κάτι που πριν δεν θα χάναμε.

Τελικά δικαιώνονται όλοι εκείνοι, όπως και εμείς,  που προτείναμε ήδη από την Άνοιξη του 2010, να κηρύξουμε στάση πληρωμών τότε. Το σόκ θα ήταν μεγάλο για το λαό, αλλά σήμερα θα είχαμε αρχίσει ήδη με το ζόρι να παράγουμε. Δεν θα είχαμε τα χρέη της τρόϊκας και θα είχαμε ακέραιες τις περιουσίες μας. Τώρα δυστυχώς, μας βάζουν σε μια τέτοια διαρκή κατάσταση, η οποία όμως δεν θα είναι ελεγχόμενη από εμάς και θα διαρκέσει δεκαετίες. Για πάντα δηλαδή σκλάβοι και πειραματόζωα. Αν πάλι εσείς πιστεύετε, ότι αυτό μπορούμε να το αντέξουμε και δεν θα επιστρέψουμε κάποια στιγμή σε εθνικό νόμισμα, πιστέψτε το. Το ΕΥΡΩ φίλοι μας, σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν και ας το συνειδητοποιήσουμε.

Βέβαια, αν πάλι είχαμε πτωχεύσει το 2010, θα είχε καταρρεύσει αμέσως το σάπιο και διεφθαρμένο  καθεστώς. Αυτό όμως δυστυχώς φίλοι μας, πληρώνουμε σήμερα και θα το πληρώσουμε με το αίμα μας, για τα επόμενα 100 χρόνια. Την μη κατάρρευση του τυραννικού καθεστώτος. Να το χαιρόμαστε.

Ακόμα όμως και τώρα μπορούμε. Πριν φάμε μεταξύ μας τις σάρκες μας, απολέσουμε, τις δημόσιες και τις ατομικές περιουσίες μας και γίνουμε μόνιμοι σκλάβοι των γερμανών και των αμερικανών, μπορούμε.  

Όχι στη νέα συμφωνία.

Άμεση χρεοκοπία τώρα και ας πάει μαζί μας στο διάολο και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.

hassapis-peter

15 thoughts on “Διαρκής ελεγχόμενη πτώχευση από Τετάρτη…”

 1. ΝΑΙ ΝΑΙ και ΝΑΙ..

  κ επειδηε ρχονται ΕΚΛΟΓΕΣ… η τυχαια παραιτηση ΓΑΠ… το ερωτημα των εκλογων ειναι ενα

  Ποιος ειναι υπερ και ποιος κατα της Εκχωρησης Εθνικης Κυριαρχιας…. τπτ αλλο.

  ΠΠ

  Like

 2. ο ΓΥΨΟΣ θα περασει ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ???

  Η εκχωρηση θα περιγραφεται μεσα στη Συμβαση !!!!.. ομορφα.. και ωραια… !! ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΑ !! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΡΟ !! ΟΡΟ .. της Συμβασης….

  οπως η Νο1 ειχε ορο ελεγχω και εκταμιευω !.. ηταν λαιτ…

  τωρα θα λεει ΔΙΝΩ δλ δυπογαρφω… εαν και μονο εαν… παρω τα ΚΛΕΙΔΙΑ ! με ομορφο και πολυ καλα περιγεγραμμενο τροπο… Νομιμα και Ηθικα !!

  βεβαια θα ρπεπει να ΑΛΛΑΞΟΥΝ την Συνθηκη ΕΕ… για να κουπνωσει η Μποτα να χωρεσει… θα το κανουν στο φτερο ! ηδη ακουσαμε το προλογο χτες απο Μερκελ…!!

  ποιες 180 ψηφους ??? ποιοι θα βρεθουν να ψηφισουν.. Παραδιδω Ελλαδα ??

  ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ??? για ν ακουσω !

  ΠΠ

  Like

  1. Καλημέρα ΠΠ. Πιστεύεις ότι θα τολμήσουν να φέρουν τέτοιο πράγμα στη Βουλή;;;
   Και αν ναι, πιστεύεις ότι, παρά το ρετουσάρισμα που θα του κάνει ο Μπένυ,
   θα βρεθούν Έλληνες βουλευτές να το ψηφίσουν;;;;;;

   Like

   1. Αν θα βρεθούν Έλληνες βουλευτές να το ψηφίσουν; Και φυσικά θα βρεθούν, όχι Έλληνες βέβαια, αλλά… ΠΑΣΟΚοι…

    Like

   2. ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ !!!

    ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !! ΑΛΛΙΩς ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ… Ο ΓΥΨΟΣ..

    1. ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ “ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ-ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ-ΕΠΟΠΤΕΙΑ” ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΝΟΜΙΚΑ !! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ !!

    2. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΥΨΟ Ως ΟΡΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ δλδ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗς ΝΕΟΥ “ΔΑΝΕΙΟΥ”-FACILITY-EFSF ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ…

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    Περα απο τα χειροκροτηματα που εχουμε ζησει μεχρι σημερα…. ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ… ( για λογους Εθνικης Αναγκης και το κ τα 9 μερα )

    ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ !

    Για Λογους Εθνικου Συμφεροντος και ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ της ΔΗμοκρατιας…. ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ενω ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ.. να το φερουν προς συζητηση !

    ΠΠ

    Like

  2. Εκτός από τον ΓΥΨΟ να μην ξεχνάμε και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
   Μας ΒΙΑΖΟΥΝ όλο και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,
   για να ξεχνάμε την προηγούμενη.

   Like

 3. οποτε σταματειστε να γραφετε μαλακιες και να αυνανιζεστε συλλογικα σε πλατειες και συνταγματα και σαν δημοφιλες σαιτ που είναι το ολυμπία να διοργανώσει για την επέτειο της 17 νοεμβρη ομαδικές αναλήψεις απο τις τράπεζες και να σταματήσει ο κόσμος να πλήρώνει δόσεις για δάνεια και κάρτες.Τι περιμένετε;Το τραπεζικό σύστημα θα κερδίσει και η νίκη θα είναι ολοκληρωτική την ημέρα που το χρήμα θα εξαφανιστεί σαν μορφή από την αγορά.Τότε θα μιλάμε για την απόλυτη νίκη της n.w.o

  Like

  1. Γιατί την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου, και όχι… την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου; Συμβολικότατη μέρα, τότε είπαμε το ΟΧΙ στους φασίστες τους Ιταλούς, τώρα θα πούμε το όχι στους άλλους φασίστες… Στο κάτω-κάτω, αυτοί που… εξεγέρθηκαν στις 17 Νοεμβρίου, είναι αυτοί που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια τώρα…

   Like

 4. Η 17η Νοεμβρίου πρέπει να διαγραφεί ως αποφράδα μέρα για την δημοκρατία, διότι εξαιτίας αυτής της παπαριάς έχουμε φορτωθεί όλα αυτά τα ωραία φυντάνια της μεταπολιτεύσεως. Βγάλτε τα σφυροδρέπανα και βάλτε την γαλανόλευκη στην καρδιά σας αλλιώς τσακιστείτε και ξεκουμπιστείτε από τον άγιο τούτο τόπο. Πραγματικά πιστέψτε η έκφραση “θα σας πάρει ο διάολος τον πατέρα” δεν μπορεί να περιγράψει αρκετά αυτό που θα πάθετε, ανθελληνικά μιάσματα.

  Like

 5. Από τελευταίες πληροφορίες θα βάλουν κοντέρ στις τουαλέτες και όποιος τους χεζει παραπάνω θα πληρώνει φόρο…….. Ρε μην μασάτε η φυλακές ετοιμάζονται για να τους υποδεχτούν.

  Like

  1. ρε δεν ειστε καλα ποιες φυλακες λες τωρα δεν φτανει που τα εχουν φαει
   ολα θα τους βαλουμε να ξεκουραζοντε και να τους ταιζουμε και απο πανω
   πυρ απο τα 2 μετρα και τελειωσαμε τιποτε αλλο…

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s