olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Σε περικύκλωση και αποκλεισμό της Βουλής κ αλεί η Αλέκα.

Posted by olympiada στο Οκτώβριος 19, 2011

PaparigaΣε περικύκλωση και αποκλεισμό της Βουλής καλεί τους πολίτες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κατά την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι «στη Βουλή ψηφίζεται το πιο βάρβαρο πολυνομοσχέδιο αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες δεν θα είναι το τελευταίο. Είναι το πιο βάρβαρο πολυνομοσχέδιο θα έλεγα ακόμα και σε σύγκριση με τον 20ο αιώνα και με τα τελευταία χρόνια».

«Το ΚΚΕ θεωρεί ότι εάν ο ελληνικός λαός σύσσωμος αντιταχθεί σε αυτό το νομοσχέδιο, εάν κάθε τόπος δουλειάς, κάθε γειτονιά, κάθε κλάδος, κάθε γραφείο, κάθε δρόμος και παράδρομος γίνει χώρος με 100% απεργούς, αν γίνει χώρος συστηματικής εστίας δράσης – και όλα αυτά βεβαίως ενώνονται σε ένα ενιαίο ποτάμι – εάν εκατομμύρια άνθρωποι περικυκλώσουν τη βουλή και όλους τους σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα, είναι δυνατό και εφικτό αυτό το πολυνομοσχέδιο να απορριφθεί. Αυτός είναι και ο στόχος. Να απορριφθεί το πολυνομοσχέδιο», επισήμανε.

Αναφορικά με την περικύκλωση και τον αποκλεισμό της Βουλής, η γ.γ. του ΚΚΕ ανέφερε: «Η περικύκλωση και ο αποκλεισμός της βουλής που έχει αποφασιστεί από συνδικάτα και άλλες οργανώσεις και τον οποίο στηρίζουμε και θα στηρίξουμε, δεν έχει καμία σχέση με την παρεμπόδιση των βουλευτών να μπουν στη βουλή. Έχει ένα και μοναδικό σκοπό: Όσο γίνεται περισσότεροι βουλευτές να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο. Αυτό μας ενδιαφέρει. Γιατί αν ψηφιστεί αυτό θα έρθουν εύκολα και άλλα. Γιατί θα υπάρχει λαϊκή απογοήτευση, την οποία εμείς δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να την ενισχύσουμε. Αυτός είναι ο ρόλος του αποκλεισμού της βουλής. Να προκύψει ένα πλειοψηφικό -όσο γίνεται περισσότερο- «ΟΧΙ». Και τότε η πτώση της κυβέρνησης θα έρθει κάτω από τη λαϊκή πίεση».

Η Αλέκα Παπαρήγα επισήμανε ότι ζούμε μια περίοδο που κυριολεκτικά ισχύει «μαύρο ή άσπρο» και δεν υπάρχουν ενδιάμεσες λύσεις. «Ή θα ανατραπεί η εξουσία των μονοπωλίων, ή θα αναπροσαρμοστεί, θα ανασυνταχθεί και θα καταφέρει για αρκετά χρόνια να ελέγξει το κίνημα», τόνισε.

«Μια ανατρεπτική αλλαγή στην Ελλάδα θα έχει πολύ πιο γρήγορα, απ’ όσο φαντάζεται κανείς, πανευρωπαϊκή διάσταση και θα είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη συμβολή σε ένα πανευρωπαϊκό εργατικό – λαϊκό κίνημα που χτυπά απ’ όλες τις μεριές τα συμφέροντα που υπηρετεί η ΕΕ και την ίδια την ΕΕ. Αν δεν υπάρξουν αλλαγές σε μία ή περισσότερες χώρες να μην περιμένει κανείς ότι με διαβουλεύσεις στην ΕΕ, με αγωνιστικές τάχα διαπραγματεύσεις, μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Τα κράτη, οι κυβερνήσεις οι τρόικες, δεν κινούνται με δική τους πρωτοβουλία, πίσω τους υπάρχει το ίδιο το σύστημα της εξουσίας των μονοπωλίων, το οποίο μπορεί από καιρού εις καιρόν να αλλάζει το προσωπικό, αλλά τελικά καταφέρνει να παραπλανά τις λαϊκές μάζες», πρόσθεσε.

Τέλος χαρακτήρισε alter ego της τρόικας την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Γιάννη Ραγκούση και τον Ανδρέα Λοβέρδο. «Έτσι είναι. Τρόικα είναι και αυτοί, δεν είναι τυχαίο. Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι και να είναι 5,6,7», σχολίασε για την παρέμβαση των τριών υπουργών.

OXI ALLO KAPBOYNO

25 Σχόλια to “Σε περικύκλωση και αποκλεισμό της Βουλής κ αλεί η Αλέκα.”

 1. Πατρικιος said

  Κοιτα αναρτηση να ξεκινησουμε την ημερα μας!
  Τρωμε την Παπακουπα στη μαπα πριν τραβηξουμε μια τζουρα απ τον καπουτσινο μας!

  Με τα φακελώματα πολιτών από τους επίορκους και διεφθαρμένους υπάλληλους τους; Πόσους θα μπορέσετε νομίζετε να «φακελώσετε» τώρα πλέον που δεκάδες χιλιάδες ακολουθούν τα Λάβαρά μας; Με την δαιμονολογία των καναλιών και την λάσπη; Ας μάθουν οι ρουφιάνοι και οι υποτακτικοί πως εκτός από τα τηλεπαράθυρα υπάρχουν οι δρόμοι και οι πλατείες. Κι αν μας απαγορεύσουν να υπάρχουμε και σε αυτές υπάρχουν οι ακόμη πιο μικροί δρόμοι και οι ακόμα πιο μικρές πλατείες… Δεν τους φτάνουν οι μηχανισμοί που έστησαν για να μας σταματήσουν. Ας το πάρουν απόφαση!

  Όσο για την κατάσταση της χώρας ίδια κι απαράλλακτα τα πράγματα, ίδιοι και οι ένοχοι, όπως και πριν από χρόνους 116 μετά την χρεωκοπία του 1893, επί Χαριλάου Τρικούπη. Χρεωκοπία εκβιαστική που μας την επέβαλαν και αυτήν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Απαντά σε όλους αυτούς, πάντα επίκαιρος, ο μέγας Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, γράφοντας τότε (1896) κάτι που απόλυτα ισχύει και σήμερα (2011):

  Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ

  «Τις ημύνθη περί πάτρης;

  Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος. Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους! Τότε σ’ εξεθέωναν οι προεστοί κ’ οι «γυφτοχαρατζήδες», τώρα σε «αθεώνουν» οι βουλευταί κ’ οι δήμαρχοι.

  Αυτοί που είχαν το λύειν και το δεσμείν εις τα δύο κόμματα, τους έταζαν «φούρνους με καρβέλια», δώσαντες αυτοίς ουχί πλείονας των είκοσι δραχμών μετρητά, απέναντι, καθώς τους είπαν, και παρακινήσαντες αυτούς να εξοδεύσουν κι απ’ τη σακκούλα τους όσα θέλουν άφοβα, διότι θα πληρωθούν μέχρι λεπτού, σύμφωνα με τον λογαριασμόν, ον ήθελαν παρουσιάσουν.

  Το τέρας το καλούμενον επιφανής τρέφει την φυγοπονίαν, την θεσιθηρίαν, τον τραμπουκισμόν, τον κουτσαβακισμόν, την εις τους νόμους απείθειαν. Πλάττει αυλήν εξ αχρήστων ανθρώπων, στοιχείων φθοροποιών τα οποία τον περιστοιχίζουσι, παρασίτων τα οποία αποζώσιν εξ αυτού… Μεταξύ δύο αντιπάλων μετερχομένων την αυτήν διαφθοράν, θα επιτύχει εκείνος όστις ευπρεπέστερον φορεί το προσωπείον κ’ επιδεξιώτερον τον κόθορνον.

  Άμυνα περί πάτρης θα ήτο η ευσυνείδητος λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκησις, η καταπολέμησις του ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διαφθείροντος το φρόνημα και εκφυλίσαντος σήμερον το έθνος, και η πρόληψις της χρεοκοπίας.»

  Εφημερίδα Ακρόπολις, 1896

  Αυτά έγραφε τότε, πριν χρόνους εκατόν δέκα έξι, ο Άγιος των Ελληνικών Γραμμάτων και πάρα το πέρασμα του χρόνου ίδιες παραμένουν οι αιτίες της συμφοράς του Έθνους μας, ανοικτές συνεχίζουν να είναι οι αιμάσουσες πληγές της Πατρίδας. Ασφαλώς και δεν φταίει «η γλαυξ η θρηνούσα επί των ερειπίων», αλλά αυτοί που έπλασαν τα ερείπια και σήμερα όπως και τότε. Δεν αρκεί όμως ο θρήνος. Πρέπει μέσα από τα ερείπια, τα οποία δυστυχώς δεν είναι μόνο ερείπια, τα οποία αφορούν την οικονομία, αλλά και ερείπια ψυχών και ιδεών, να ανατείλει σαν ήλιος λαμπρός μια Σημαία, ένα Ιδανικό και στοιχισμένοι πίσω από αυτήν σε μία χαλύβδινη φάλαγγα ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ να δώσουν την μάχη για μια Ελλάδα Νέα, για μια Ελλάδα αληθινά Ελεύθερη, για μια Ελλάδα για πάντα απαλλαγμένη από τους προδότες και τους διεφθαρμένους, από τους αιώνιους τοκογλύφους και τους πιστούς υπηρέτες τους.

  Μου αρέσει!

  • Παύλος said

   Αχ αριστερή πατριώτισα Ολυμπία της ΝΔ και του ΚΚΕ αυτά έπρεπε να ποστάρεις αν ήσουν ………

   Αρχική » Ιστολόγια » Apogonos’s blog.Ξευτελισμός του ΚΚΕ που διακυρήσει ανυπακοεί και ανατροπή: «Το ΚΚΕ ήταν αυτό που μας έσωσε την 5η Μαίου 2010″
   Υποβλήθηκε από Apogonos την Δευ, 17/10/2011 – 12:22.
   Εξοµολογείται µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης για την μεγάλη απέργεία την 5η Μαίου 2010…Οτι αν δεν ήταν το ΚΚΕ θα είχε μπεί ο λαός στο κοινοβούλιο… Με άλλα λόγια ηταν σωτήρια η επέμβαση του ΚΚΕ, για τους εθνοπατέρες!!

   «Το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο λόγω των δακρυγόνων και των επεισοδίων που κατέληξαν το ίδιο απόγευµα στη δολοφονία τριών νέων ανθρώπων στο υποκατάστηµα της Marfin στην οδό Σταδίου.

   «Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν, πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει. Είχαν υπολογίσει χωρίς την… κυρία Αλέκα Παπαρήγα! Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, µονίµως καχύποπτη και προνοητική, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία…»

   Εμείς να τονίσουμε οτι δεν ήταν ακροαριστεροί και παρακρατικοί, αυτοί που πήγαν να κάνουν το ντου στην βουλή, αλλά απλοί πολίτες στην πλειοψηφία τους…Προφανώς το κυβερνητικό στέλεχος τους βαφτίζει ακροαριστερούς λόγο του σηνθήματος » Να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή» που φώναζε ο κόσμος …ξεχνώντας οτι ο λαός τραγούδαγε τον Εθνικό ύμνο, πράγμα αδιανόητο για ακροαριστερούς.Ο τρόμος του Πάγκαλου και των άλλων, έγκειται στο γεγονός πως ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ! Δέστε και το σχετικό άθρο για τα τεκταινόμενα της 5ης Μαΐου του 2010 για να καταλάβετε

   .ΠΗΓΗ

   http://www.thermopilai.org/content/kseutelismos-tou-kke-pou-diakuresei-anupakoei-kai-anatrope-kke-etan-auto-pou-mas-esose-ten

   Ολυμπίτσα σήμερα δεν υποστηρίζουμε προδοτικά κόμματα της βουλής και το παίζουμε πατριώτες….
   Ούτε δεχόμαστε ύποδούλωση από πρεσβείες και «συμβούλια»…..
   Πέστο ξεκάθαρα ότι είσαι ΝΔ του προδότη Εθνάρχη της Κύπρου και του Ελληνισμού όπως το είπε και ο Γκιόλβας που το 1974 οι εφευρέσεις του δώθηκαν στο αγαπημένο σου Ισραήλ….

   Μου αρέσει!

  • Παύλος said

   Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ; Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΤΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ARTEMIS ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

   Παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους Έλληνες διότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό.
   Ποιοι είναι οι προδότες της χώρας που δεν έχουν τιμωρηθεί ακόμη;
   Αν το οπλικό σύστημα Artemis είχε ολοκληρωθεί σε Ελληνικά χέρια σήμερα θα μιλούσαμε για μια σύγχρονη Ελληνική Βιομηχανία οπλικών συστημάτων
   Ο Γιώργος Γκιόλβας είναι Έλληνας και….
   γεννήθηκε στη Θεσσαλία το 1920.
   Πρίν ακόμη πάρει το πτυχίο του μηχανολόγου και του πυρηνικού φυσικού, πήρε το πρώτο δίπλωμα από το Διεθνές Γραφείο Εφευρέσεως στην Ελβετία με την υπογραφή του Αϊνστάιν για την πρωτοποριακή του θεωρία πάνω στη σύντηξη της ύλης αλλά και τη φωτοδέσμη πλάσματος. Είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια με το ΚΠΕ “Δημόκριτος”, με τη ΝΑΣΑ αλλά και το ΝΑΤΟ. Πρωτοστάτησε επίσης στην ίδρυση του Στρατιωτικού Κέντρου Επιστημονικών Μελετών και του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Από το 55 δημιούργησε ένα δικό του πυρηνικό εργαστήριο και το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών στην Αθήνα.
   Το 1954 κατάφερε να κινήσει τάνκς και αυτοκίνητα χωρίς καύσιμα, ενώ το 1958 πραγματοποίησε την τηλεκατευθυνόμενη πτήση ενός εκπαιδευτικού αεροσκάφους από την Ελευσίνα έως τη Ρόδο. Έχει επινοήσει 90 περίπου εφευρέσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι το σύστημα μιας αντιπυρηνικής ομπρέλας, ένα τρομακτικής ισχύος ηχητικό κανόνι ή αλλιώς η σάλπιγγα του θανάτου, το “Giolvas’ System”, το καλύτερο παγκοσμίως σύστημα ασφαλείας στις διαβάσεις τρένων, αλλά και το αντιαεροπορικό σύστημα “Αρτεμις” όπως και άλλα.
   Είναι ο κατασκευαστής του μεγαλύτερου τελεφερίκ στον κόσμο (Αιθιοπία) και ο άνθρωπος που γιάτρεψε τον ΟΤΕ από τις λιποθυμίες των τηλεφωνητριών. Έχει αποκωδικοποιήσει τα άγνωστα κείμενα του Αριστοτέλη, ενώ υπήρξε μέλος της πρυτανείας της μυστικής οργάνωσης’Έ”. Ανάμεσα στους καλύτερους φίλους του ο Αρ. Ωνάσης, οι Μποδοσάκηδες, ο Ι. Πασσάς, ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος και τόσοι άλλοι. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ακόμα οτι ο Γιώργος Γκιόλβας είχε μελετήσει τα αρχαία χειρόγραφα του Αριστοτέλη και είχε καταφέρει να τα αποκρυπτογραφήσει. Γνώριζε ακόμα οτι ο ίδιος ο Αριστοτέλης είχε έρθει με το πατέρα του Νικόμαχο από τον αστερισμό Α’ του Λαγού…
   ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ.
   Η περισσότερο γνωστή επινόηση σας στην Ελλάδα είναι το αντιαεροπορικό σύστημα “Αρτεμις”,το οποίο όχι μόνο δεν περπάτησε στην παγκόσμια αγορά όπλων, όχι Βέβαια εξαιτίας σας, αλλά πίσω από την παραγωγή του περιμένει για ξεκαθάρισμα ένα οικονομικο-πολιτικό σκάνδαλο ύψους 75 δισ. δραχμών περίπου. Αν και ακόμη η ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει πει τον τελευταίο λόγο, μπορείτε να δώσετε κάποιες πληροφορίες για το τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία και αν το αντιαεροπορικό αυτό παραδόθηκε στην τελική μορφή του στις Ενοπλες Δυνάμεις, που το είχαν παραγγείλει;
   Ήταν μετά το ’74. Ένα Βράδυ γύρω στις 9 με πήρε στο τηλέφωνο ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Κατσαδήμας και με παρακάλεσε να πάω αμέσως στο ΓΕΣ για μια πολύ σοβαρή σύσκεψη. Τότε εγώ έφτιαχνα το “Μπέβατρο”, ένα σύστημα για τη σύντηξη της ύλης. Το αντιαεροπορικό “Αρτεμις” ήταν μέρος μόνο των γενικότερων σχεδίων του “Μπεβάτρου”, το οποίο έχει μέσα “Φωτοδέσμη πλάσματος” .
   Τι σημαίνει αυτό; Με απλά λόγια το πλάσμα που προέρχεται από τη σύντηξη της ύλης, εξαγόμενο από το μαγνητικό πεδίο, γίνεται φωτοδέσμη, δηλαδή ακτινοβολία.
   Στη σύσκεψη εκείνο το βράδυ πήραν μέρος πέντε άνθρωποι μαζί με μένα. Στις 12 τα μεσάνυχτα τους παρέδωσα τα σχέδια του “Αρτεμις” και τους είπα, αν διαρρεύσει οτιδήποτε, αυτός που θα κάνει τη ζημιά πρέπει να εκτελεστεί επιτόπου. Ταυτόχρονα τους ξεκαθάρισα πως πρόκειται για ένα υπερόπλο στρατηγικής σημασίας, που θα εξασφαλίσει μια για πάντα τον εναέριο χώρο της Ελλάδας.
   Με αυτό το σύστημα δεν μπορούσε να περάσει κανένα αεροπλάνο σε οποιοδήποτε ύψος,αν δεν θέλαμε εμείς. Ο εντοπισμός του οποιουδήποτε αεροσκάφους γινόταν ταυτόχρονα με την είσοδο στον εναέριο χώρο μας και η στόχευση δεν χρειαζόταν καν ανθρώπινους χειρισμούς, ήταν αυτόματη.
   Τους έδωσα τα σχέδια για το σύστημα αυτό, εκπροσωπώντας το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών που ίδρυσα το 1955 και είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Μου είπαν αυτό δεν μπορεί να το φτιάξει κανείς. Βοήθησε μας .Και τους βοήθησα και εγώ και άλλοι. Το “Αρτεμις” παρήχθη. Αλλά ο πρώτος που το παρήγαγε ήταν πριν τέσσερα χρόνια το Ισραήλ, που τώρα τροφοδοτεί μεταξύ άλλων και την Τουρκία.
   Το ένα βράδυ εγώ τους έδωσα τα σχέδια του συστήματος αυτομάτου-τυφλής σκοπεύσεως και την άλλη μέρα τα είχαν στα χέρια τους οι Ισραηλίτες.
   Εμείς έχουμε μόνο ένα πειραματικό αρχικό, που έφτιαξα εγώ με τους συνεργάτες μου, που το γυρίζουν από εδώ κι από εκεί στις εκθέσεις οπλικών συστημάτων. Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή. Να δίνεις την ψυχή σου για ένα τέτοιο υπερόπλο που θα προστατεύσει μια για πάντα την πατρίδα σου και άνθρωποι που υποτίθεται ότι υπηρετούν την άμυνα της, και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά,να παραδίνουν τα σχέδια στους χειρότερους εχθρούς τους ελληνισμού.
   Είχα τότε γραφεία στην Πανεπιστημίου 58. Μες στη στοά ήταν η “Αστόρια”. Εκεί στην “Αστόρια” ήρθε και με βρήκε ένα πρωί, εκείνες τις μέρες, ένας πράκτορας της CIΑ. Γκιόλβα, μου λέει, τι έγινε με το αντιαεροπορικό; Ποιο αντιαεροπορικό, του λέω, παριστάνοντας τον ανήξερο. Είχε μια τσάντα σαν μικρό μπαούλο, έτσι το θυμάμαι σα να ‘ναι τώρα. Την ανοίγει, βγάζει ένα φάκελο και μου δείχνει το περιεχόμενο του. Ήταν τα δικά μου σχέδια για το “Αρτεμις”. Ο πράκτορας ερχόταν από το Τελ Αβίβ και πήγαινε στην Ουάσιγκτον, μεταφέροντας τις εντολές προς το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ. Οταν στην Ελλάδα κυβερνούν εθνοπροδότες σαν τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου, τι άλλο να περιμένεις;
   Αυτήν τη στιγμή γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχει μια λίστα με 9.080 προγραμμένους. Εάν τελικά δεν φύγουν από μπροστά μας αυτοί οι 9.080 και δεν φάει η φαλκονέρα ψάρια, εδώ μέσα στο ελληνικό κράτος δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα (Σ.Σ.: Μετά την παράδοση τεχνικών σχεδίων από τον κ. Γκιόλβα, υποτίθεται ότι άρχισε η παραγωγή του “Αρτεμις” από την ΕΒΟ. Όχι όμως με την τυπική διαδικασία. Πολιτικοί και στρατιωτικοί σε θέσεις κλειδιά εκμεταλλεύτηκαν προς ίδιον όφελος αυτήν την φοβερή ανακάλυψη.
   Αρχικά τα πήραν χοντρά από την πώληση των σχεδίων στους Ισραηλινούς. Δεν είναι τυχαίο ή και άσχετο το τελευταίο ερωτοχτύπημα του Α. Παπανδρέου με την κυβέρνηση του Τελ Αβι’β. Στη συνέχεια, η ΕΒΟ με άνωθεν εντολές άρχισε να παραγγέλνει εκατοντάδες πανάκριβα όμοια εξαρτήματα από διάφορες πολυεθνικές εταιρείες οπλικών συστημάτων, τα οποία, όμως, όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, δεν μπορούσαν να ταιριάξουν μεταξύ τους για την παραγωγή του “Αρτεμις”. Μέχρι σήμερα έχει στοιχίσει στους Ελληνες φορολογούμενους 75 δισ. δραχμές περίπου.
   Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στα χέρια της Δικαιοσύνης, αλλά κανένας σοβαρά σκεπτόμενος δεν μπορεί να περιμένει ξεκαθάρισμα με καμιά δεκαριά πολυεθνικές οπλικών συστημάτων μέσα στο κόλπο και κάμποσους πολιτικούς και στρατιωτικούς σε θέσεις κλειδιά όλων των κυβερνήσεων από το 1974 μέχρι σήμερα.
   Σύμφωνα, άλλωστε,με ασφαλείς πληροφορίες,ο ανακριτής της υποθέσεως έκανε προσπάθειες να πειστούν οι ουσιώδεις μάρτυρες, ώστε “να μην καταθέσουν στοιχεία σε βάρος υψηλών πολιτικών και στρατιωτικών προσώπων,γιατί έτσι η υπόθεση θα περιπλεκόταν ακόμη περισσότερο με σύσταση εξεταστικής στη Βουλή” και τρέχα γύρευε. Γι’ αυτό, λοιπόν, ψάχνουν να βρουν τίποτε παρακατιανούς φαντάρους και λοχίες να τους φορτώσουν τα 75 δισ. και έτσι αυτοί να πάνε στη φυλακή,οι άλλοι να εξασφαλίσουν τις μίζες και οι Ελληνες πολίτες να ζουν μια ζωή κοιμισμένοι από την άγνοια).

   Μου αρέσει!

  • θανασης said

   εννοειται πως παλι παει να φυλαξει το καθεστως που υπηρετει…το ιδιο εκανε και στης 05.05.2010!

   Μου αρέσει!

 2. Παναγιώτης Κουταλιανός said

  Σωστό το κάλεσμα! Ας αποφύγουμε όμως τα λάθη του παρελθόντος τούτη την φορά.

  Από την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011, ο Γιώργος Κοντογιώργης έκανε έκκληση στην ελληνική κοινωνία, ενόψει της περικύκλωσης της Βουλής στις 15/6/2011, να το πράξει με συγκεκριμένα πολιτικά αιτήματα και όχι σαν μία αποσπασματική διαδηλώση διαμαρτυρίας. Εκείνο γιά το οποίο υπάρχει άμεση Ανάγκη είναι πως ο ελληνικός μας κόσμος, η ελληνική μας κοινωνία πρέπει «να διατυπώσει με ‘νομοθετική’ σαφήνεια τα αιτήματά της και να είναι ρεαλιστικά.

  Να αντιληφθεί [δηλαδή] ότι το μείζον πρόβλημα δεν είναι το μνημόνιο [με όλα τα χαράτσια που αυτό συνεπάγεται], αλλά οι λόγοι που οδήγησαν σ’αυτό. Ότι η διάσωση της χώρας δεν είναι εφικτή χωρίς τη μεταβολή του πολιτικού συστήματος» (http://contogeorgis.blogspot.com/2011/06/1562011.html).

  Π.χ., τα παρακάτω δύο ρεαλιστικά αιτήματα προκύπτουν από την άμεση Ανάγκη ώστε:

  1) Ανεξαρτήτως πολιτεύματος, το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος να ανήκει, δηλαδή να είναι κτήμα, της θεσμισμένης νομικά και νόμιμα ελληνικής κοινωνίας σε έναν Δήμο Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών. Μόνον έτσι μπορεί η ελληνική μας κοινωνία να είναι ο ‘εντολέας’ του όλου πολιτικού συστήματος, ενώ η εκάστοτε κυβέρνηση αμέσως ανακλητών αρίστων να πράττει μόνον ως ο ‘εντολοδόχος’ της ελληνικής μας κοινωνίας.

  2) Όλη η ελληνική επικράτεια, συμπεριλαμβανομένης και της άμεσα θεσμισμένης ΑΟΖ/EEZ (http://www.lygeros.org/lygeros/7747-gr.html και http://www.lygeros.org/lygeros/7878-gr.html), να ανήκει, δηλαδή να είναι κτήμα, του ελληνικού μας λαού.

  Όσες και όσοι ενοχλούνται από ή προσποιούνται πως δεν κατανοούν τάχα τα παραπάνω δύο αιτήματα, μάλλον είναι ίσως οι άσπονδοι εχθροί του προτάγματος γιά την ελευθερία όλης της ελληνικής μας κοινωνίας και όλου του ελληνικού μας λαού. Ναι λοιπόν, τόσο απλό είναι!

  Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είμαστε όντως έτοιμοι να ξαναγίνουμε πραγματικοί πολίτες, τότε πρέπει να ανταποκριθούμε στην ωριμότητα που επιβάλλεται με πρόταγμα την ελευθερία μας. Το μόνο που ζητάμε είναι μία ειρηνική λαϊκή συνάθροιση, με σύμπραξη και συνένωση όλων μα όλων των πολιτικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων, όχι πιά κόμματα, σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, με προκήρυξη εκλογών γιά την ανάδειξη προσωρινής λαϊκής κυβέρνησης κατά την διάρκεια της συντακτικής εθνοσυνέλευσης που απαιτεί το ελληνικό μας έθος και έθνος.

  Ζητάμε πολλά; Ίσως, αλλά τα έχουμε Ανάγκη!

  Μου αρέσει!

 3. filtor said

  Μίλησε κι ο αερόσακκος του συστήματος…

  Ας συνέπραττε με τον Τσίπρα και θα …καταλάμβαναν την Βουλή εντελώς δημοκρατικά όμως αυτό δεν θα το ήθελαν τα αφεντικά…
  Ε …Αλέκα;

  Μου αρέσει!

 4. papado said

  «Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν, πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει. Είχαν υπολογίσει χωρίς την… κυρία Αλέκα Παπαρήγα! Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία…»
  ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

  Μου αρέσει!

  • gortinios said

   Για το μέσα στην βουλή δεν το γνωρίζω, για
   τα έξω όμως ήμουν εκεί και τα διαβεβαιώνω.

   Μου αρέσει!

   • papado said

    …και εγω το επιβεβαιώνω….Αν θυμάσαι εκείνη την ημέρα ΚΚΕ και ΛΑΟΣ μας είπαν οτι είμαστε ακροδεξιοί και προβοκάτορες.

    Μου αρέσει!

   • Миша said

    Ας πούμε πως εκείνη τη μέρα η Αλέκα έκανε λάθος…
    Όμως επειδή ήμουν κάπου εκεί κοντά, λέω πως ο σχεδιασμός ήταν αδύνατον να υπερκεράσει τους πραιτωριανούς….
    Δεν πάς να τους σπάσεις από σκαλοπάτια….
    Και μάλιστα μόνο από εκεί….

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ….

    ΠΟΛΥ ΑΛΛΙΩΣ….

    Αν επιβεβαιωθούν όσα διαρρέονται θα είναι μια όμορφη μέρα για την πατρίδα….

    Μου αρέσει!

   • Άστο ρε Μίσα που είναι σήμερα αλλιώς….
    Απλώς η Αλέκα διαπίστωσε πως ο κόσμος τους έχει γραμμένους, έρχονται και οι εκλογές και προσπαθεί να μπει «μπροστάρισα»…
    Τέλος πάντων, καλώς τηνε κι ας άργησε. Αλλά όχι και να το παίξει και «επανάσταση» το ΚΚΕ… ουραγοί, ξεπερασμένοι προ πολλού από τις εξελίξεις και το Λαό!

    Μου αρέσει!

 5. gortinios said

  Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε,
  ενώ όλες τις άλλες φορές το ΠΑΜΕ έκανε
  την εκδρομούλα του μέχρι την ομόνοια και
  κατόπιν με περατζάδα τύπου τσάρκας πέρναγε
  και από το σύνταγμα καταλήγοντας στα σπιτάκια τους.

  Έπρεπε κ.αλέκα να γίνεται η ουρά του τσίπρα, που
  αυτή την στιγμή με τις κρυφές μετρήσεις που κάνετε
  όλοι σας είσαστε πίσω του και καταϊδρωμένοι και με
  διαφορά μάλιστα, να το καταλάβετε;;;;

  Εμείς κ. αλέκα ο απλός και ακομμάτιστος λαός, δεν πηγαί
  ναμε για βόλτα στο σύνταγμα, αλλά καθόμαστε ΕΚΕΙ
  τρώγοντας το ξύλο της αρκούδας μαζί με τόνους χημικά,
  διεκδικώντας τα δικαιώματά μας.

  Λυπάμαι αλλά είσαστε και εσείς– το κόμμα του λαού κατά
  δήλωσή σας– κομμάτι του συστήματος και σταματήστε τα
  περί κυκλώματος της βουλή σας, που αυτό στο χωριό μου
  μεταφράζεται, «χέστηκε ο φοράδα στο αλώνι»

  Τελειώνοντας κ. αλέκα να σας πούμε για την κατάντια
  του λαού και της πατρίδας μας, δεν φταίνε μόνο αυτοί
  που κυβέρνησαν αλλά και εσείς που δεν θέλατε να
  αλλάξει τίποτα και να είμαστε στάσιμοι και κρατικιστές.

  Μου αρέσει!

 6. Миша said

  Τι ωραία που καιγονται οι σωροί σκουπιδιών εντός του Κυνοβολείου…..

  Κι εκείνος ο κανελλί σκύλος με το μπλε λουρί τι χαριτωμένα που κατουράει στο κόκκινο δάπεδο….

  Μου αρέσει!

  • Zanglos said

   Ντροπή σου ρε αναρχικέ, αίσχος!
   Ο αστυνομικός είναι ένας Έλληνας δημόσιος υπάλληλος,
   τα λάθη να τα ψάξεις στην κορυφή της πολιτικής ηγεσίας όχι στο παλικάρι.

   Μου αρέσει!

   • gortinios said

    Συφωνώ

    Μου αρέσει!

   • gortinios said

    διόρθωση: συμφωνώ

    Μου αρέσει!

   • ΧΑ! said

    Ναι εχεις δικιο.

    Το χοιρινο :
    *Γκαπ-γκουπ*
    Συγνωμη ρε παππου/κοπελα μου/παληκαρι μου εγω την δουλεια μου κανω μονο.

    *Γκαπ-γκουπ*
    Δεν θελω να σε χτυπαω, εντολες εκτελω.

    *Φσσσσσ, μπαμ-μπουμ*
    Εγω στο πλευρο σας ειμαι, για το καλο σας ειναι , καταλαβετε το.

    Ο διαδηλωτης:

    Αχ και να ξερες ποσο με ποναν τα λογια σου. Μισω τον εαυτο μου που σε αναγκαζω να με χτυπησεις και να μου ριξεις δακρυγονα, μακαρι να μπορουσα να κανω αντισταση απο το σπιτι και τον καναπε μου και να μην σε βαζω σε τετοιο μπελα λεβεντη μου, τοσα χρηματα για χημικα χαλατε για την παρτη μου και αυτη η ολοσομη στολη δειχνει αβολη και σας κανει να ιδρωκοπατε, αλλα εδω που φτασαμε βαρα.
    Βαρα και ας σπασω και κανα πλευρο, ας χασω την οραση και την ακοη μου μαζι με την συνταξη μου φτανει να’σαι εσυ καλα και να μη βρεις κανα μπελα με τους ανωτερους σου σταυρα’ι’τε μου .

    Μου αρέσει!

   • Zanglos said

    Φιλε μου XA!, η αντίσταση στο διεφθαρμένο σύστημα και στα MAT που το υπερασπίζουν,
    είναι OK, αν όμως χαίρεσαι με το να κάψεις ζωντανό έναν Έλληνα
    κατά πως κάνει ο φίλος και αναρχικός μιχάλης, είναι λάθος.

    Μου αρέσει!

   • ΧΑ! said

    Η συγκεκριμενη φωτο αν θυμαμαι εγω καλα ειναι απο τον Ιουνιο και αυτο που δεν δειχνει ειναι τους 3 που πηρε παραμαζωμα ο «ραμπο» με την μηχανη του χρησιμοποιωντας την ως αλλο πολιορκητικο κριο στα πλαισια του ‘εγω την δουλεια μου κανω/διαταγες εκτελω» πριν σαβουρντιαστει και φαει την μολοτωφ στο δοξα πατρι….. κοινως «πολυ κ@λοπαιδο ο κυριακος κουλα» και να με συγχωρεις που δεν εχω δακρυα (εστω και κροκοδειλια) να ριξω στην περιπτωση τους.

    Μου αρέσει!

 7. βισάλτης said

  Είμαστε σίγουροι ότι οι υπερασπιστές της συμμορίας θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν το κοινοβούλιο και τα σάπια διεφθαρμένα και ανάξια φιλοτομαριστικά ανθρωπάκια,τους λουδοβικίζοντες θρασύδειλους που μας παριστάνουν τους κοινοβουλευτικούς…

  Μου αρέσει!

 8. […] Σε περικύκλωση και αποκλεισμό της Βουλής κ αλεί η Αλέκ… […]

  Μου αρέσει!

 9. […]  στα σχόλια του επίσης παρομοίων πεποιθήσεων Olympia (19/10), και σε κείμενο του επίσης […]

  Μου αρέσει!

 10. […]  στα σχόλια του επίσης παρομοίων πεποιθήσεων Olympia (19/10), και σε κείμενο του επίσης […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: