olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο Μπόμπολας, τα απορρίματα και η Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες (φίλους των Γερμανών)

Posted by olympiada στο Οκτώβριος 17, 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτοιμος ο Μπόμπολας να αναλάβει την συγκομιδή των σκουπιδιών

Η αποκάλυψη που φέρνει το planet-greece στο φως της δημοσιότητας βασίζεται σε μαρτυρίες ανθρώπων που εργάζονται στον Μπόμπολα, συνεπώς δύσκολα μπορεί να διαψευστεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μας μετέφεραν εργαζόμενοι στον «Εθνικό Μεγαλοεργολάβο», ο Γιώργος Μπόμπολας έχει ήδη παραλάβει…
μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων – απορριμματοφόρων και δηλώνει έτοιμος να αναλάβει το έργο της αποκομιδής των σκουπιδιών – εργολαβία από τους δρόμους της Αθήνας. Και πριν βιαστούν κάποιοι να μας πουν ότι έχουν σχέση τα ολοκαίνουργια φορτηγά που πήρε με την εργοστάσιο ανακύκλωσης χάρτου, που βρίσκεται δίπλα στον ΧΥΤΑ Φυλής, να σας ενημερώσουμε ότι για το εργοστάσιο αυτό δουλεύουν ήδη άλλα απορριμματοφόρα, ενώ τα καινούργια βρίσκονται σταθμευμένα με… τις ζελατίνες σε ιδιωτικό αμαξοστάσιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιμής έχει αγοράσει περίπου 70 απορριμματοφόρα, αν και άλλες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό των οχημάτων σε 300!

Πάντως, μη νομίσετε ό,τι υπήρχε περίπτωση να αγοράσει τα απορριμματοφόρα ο Μπόμπολας χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα πάρει τη σύμβαση. Άλλωστε, όπως διαδίδει το περιβάλλον του, η κυβέρνηση του… χρωστάει, μετά την απόφασή της να πουλήσει τη διαχείριση των 5 βουνών σκουπιδιών του ΧΥΤΑ Φυλής σε Γερμανό εργολάβο. Σκουπίδια, τα οποία όποιος τα ξεθάψει και αρχίσει να ανακυκλώνει γυαλί, αλουμίνιο και πλαστικό θα βγάλει δισ. ευρώ, χωρίς ίχνος υπερβολής!

26 Σχόλια to “Ο Μπόμπολας, τα απορρίματα και η Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες (φίλους των Γερμανών)”

 1. filtor said

  Και τον χρυσό και τον χρυσό…

  Μου αρέσει!

 2. ΘΑΝΟΣ said

  Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΣ!!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ!!!!!

  Μου αρέσει!

 3. […] πλαστικό θα βγάλει δισ. ευρώ, χωρίς ίχνος υπερβολής! olympia.gr […]

  Μου αρέσει!

 4. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ said

  τα απορριματα με τα απορριματα… τι απορια εχετε δεν καταλαβα ?

  ΠΠ

  Μου αρέσει!

 5. swans said

  Η ευρωπαϊκή οδηγία 2004/18 καθορίζει με σαφήνεια τη συλλογή των αποβλήτων ως έναν από εκείνους τους τομείς όπου το Δημόσιο μπορεί να παραχωρήσει σε ιδιώτες εργολάβους. Η οδηγία έγινε νόμος του κράτους με τροπολογία που κατατέθηκε στις 13 του Μάη 2011 στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση». Η τροπολογία δίνει το «δικαίωμα» στους δήμους «να αναθέτουν σε ιδιώτες με την υπογραφή συμβάσεων παροχής υπηρεσιών, το έργο της συλλογής και μεταφοράς στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών, της καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων και δημοτικών κτιρίων»
  Οι ιδιωτικές εταιρείες ισχυρίζονται μάλιστα ότι λόγω μικρότερων αμοιβών θα καθαρίζουν τις πόλεις με αισθητά μικρότερο κόστος…
  Σωστό. Με την «εκ περιτροπής εργασία» με μισθούς πείνας και με ενοικιαζόμενους , πλαστικοποιημένων και απασχολήσιμων ανθρώπων και την επιδότηση με δημόσιο χρήμα που προβλέπει 400 εκατ. ευρώ, ο κάθε πατριώτης επιχειρηματίας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να γίνει και σκουπιδιάρης.
  Στην Θεσσαλονίκη δε ο τομέας των σκουπιδιών έχει παραδοθεί από τον Μπουτάρη στην ιδιωτική εταιρεία “Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης“, στην οποία συμβολικά συμμετέχει η ΚΕΔΚΕ με 35%, ενώ το 65% του κεφαλαίου της κατέχουν οι μεγάλες μονοπωλιακές εταιρείες των Ομίλων Βγενόπουλου, Δασκαλόπουλου, Φιλίππου.
  Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ,προχωρώντας και ένα βήμα παραπέρα δέχτηκε και «δωρεάν» τη χρήση ιδιωτικών απορριμματοφόρων της πολυεθνικής εταιρείας ISS Facility Services ΑΕ, η οποία πέρα από τις συνεχόμενες καταγγελίες εργαζομένων για καταστρατηγήσεις εργασιακών δικαιωμάτων, είναι και εταιρεία που χρησιμοποιεί μόνον «ενοικιαζόμενους» εργαζόμενους, και η οποία έχει μονοπωλήσει την καθαριότητα και τη φύλαξη σχεδόν ολόκληρου του δημόσιου τομέα (νοσοκομεία, πανεπιστήμια, κρατικές υπηρεσίες, όπως Επιθεωρήσεις Εργασίας και ΙΚΑ, ακόμα και υπουργικά γραφεία).
  Η έδρα της επιχείρησης ISS Facility Services ΑΕ είναι στη Δανία. Η εταιρία αυτή στις 10 Απριλίου 2008, εξαγόρασε το 100% των μετοχών την Aspis Security A.E. μα πιο πολλές λεπτομέρειες διαβάστε εδώ.
  Τέλος πρόκειται, όπως καταγγέλλει το Σωματείο εργολαβικών καθαριστών και φυλάκων Κεντρικής Μακεδονίας, για θυγατρική εταιρεία της διαβόητης αμερικανικής τράπεζας Goldman Sachs(!)
  Ωστόσο το ήδη αποφασισμένο, η κυβέρνηση του παπατζή ΓΑΠ το κάνει πράξη με άλλοθι την απεργία των ανθρώπων που εργάζονται στην καθαριότητα. Ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος δήλωσε ότι εφόσον οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν επιστρέψουν στην εργασία τους, το έργο της αποκομιδής θα αναλάβουν ιδιώτες. Σημείωσε, δε, πως όσοι δεν εργάζονται «δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα πληρωθούν».
  Μάλιστα!
  Γι αυτό όπως μας ενημερώνουν και τα Νέα έχει ξεσπάσει «Επιχειρηματικός πόλεμος, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, έχει ξεσπάσει γύρω από την πίτα της διαχείρισης των 5,5 εκατ. τόνων των αστικών απορριμμάτων που παράγονται σε ετήσια βάση στην Ελλάδα.»
  Και ποιοι «μάχονται»;
  Η εταιρεία Ηλέκτωρ του ομίλου της Ελλάκτωρ (πρώην Ελληνική Τεχνοδομική), η Ιντρακάτ, η οποία έχει συμμαχήσει με τον γαλλικό κολοσσό Suez, oι κατασκευαστικοί όμιλοι J&Ρ Άβαξ και ΓΕΚ Τέρνα, ο όμιλος Λάτση σε συνεργασία με τον πολυεθνικό όμιλο Veolia, ο όμιλος Κοπελούζου, η ελληνικών συμφερόντων Εnvitec που διαχειρίζεται την ΕΜΑΚ (Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης).
  Ποιος να ασχοληθεί τώρα με τα προβλήματα και με τα αιτήματα μερικών “βρομερών σκουπιδιάρηδων”;
  Στρατηγικός στόχος άλλωστε αυτής της κυβέρνησης του παπατζή είναι να γίνει ακόμα πιο φτηνή η τιμή της εργατικής δύναμης, να συμπιεστεί η αξία της στο έσχατο επίπεδο, και να παραδοθούν οι εργαζόμενοι, κυριευμένοι από τον φόβο της ανεργίας στα χέρια των πατριωτών επιχειρηματιών.
  Στον τομέα των σκουπιδιών κρύβεται χρυσάφι
  Γι αυτό και στις 13 Αυγούστου 2010 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία, η επιχείρηση SINDA ENTERPRISES COMPANY LIMITED κυπριακή εταιρεία,(για ευνόητους λόγους) από κοινού ελεγχόμενη από την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. και εταιρεία συμφερόντων του Ομίλου Λασκαρίδη, αποκτά κοινό έλεγχο της επιχείρησης «Μεσόγειος ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.»
  Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι:
  Μεσόγειος: Η εργολαβική ή άλλη εκτέλεση πάσης φύσεως τεχνικών και οικοδομικών έργων του Δημοσίου, η διαχείριση υδάτινων πόρων, η παραγωγή και εμπορία ενέργειας ηλεκτρικής και άλλων μορφών ενέργειας, η διαχείριση τοξικών και επικίνδυνων αποβλήτων.
  Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε.: Πρόκειται για πιστωτικό ίδρυμα.
  Ο όμιλος Λασκαρίδη αποτελείται ως επί το πλείστον από εταιρείες με αντικείμενο δραστηριότητας τον εφοπλισμό και την αγοραπωλησία ακινήτων.
  Καθόλου τυχαία η Eurobank σε έκθεση της αναφέρει:
  Ο κλάδος της διαχείρισης αποβλήτων προβλέπεται να εμφανίσει σημαντική ανάπτυξη στα επόμενα έτη λόγω της έλλειψης επαρκών υποδομών διαχείρισης απορριμμάτων με βάση τις σημερινές ανάγκες και την υποχρέωση συμμόρφωσης της Ελλάδας με την οδηγία της Ε.Ε.. Το ύψος των απαραίτητων επενδύσεων μέχρι το 2015 εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε €5 δισ. και η Μεσόγειος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του κλάδου.
  Ο πρόεδρος της Eurobank EFG Equities κ. Κώστας Μητρόπουλος σε δήλωσή του σημείωσε ότι «ο Όμιλός μας έχει δεσμευθεί να ενισχύσει τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις που οδηγούν την ελληνική οικονομία στην ανάπτυξη. Με την επένδυση στην Chipita, μίας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, και την Μεσόγειο, πρωταγωνίστριας στο χώρο της διαχείρισης αποβλήτων, ο Όμιλός μας κάνει την δέσμευση πράξη»
  Οι απαραίτητες λοιπόν «επενδύσεις» σε όλους τους τομείς- από την προμήθεια των κάδων, την αποκομιδή, την ανακύκλωση, την βιολογική επεξεργασία, τους ΧΥΤΑ, ως και την παραγωγή βιοαερίου από τα σκουπίδια -που θα πρέπει να υλοποιηθούν έως το 2015- υπολογίζονται σε 5 δισ. ευρώ.
  Και πάμε στοίχημα ότι η απαιτούμενη τεχνολογία που θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για όλα τα παραπάνω θα είναι Γερμανικής εταιρίας;
  Επίσης η υπόθεση των σκουπιδιών αναδεικνύει τις στενές επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ των μεγαλύτερων ομίλων της χώρας, το ιδιότυπο μοίρασμα μίας ολιγοπωλιακής αγοράς, την επέκταση της δραστηριότητας ηχηρών ονομάτων του εγχώριου επιχειρείν σε τομείς που προοιωνίζονται… λαμπρά κέρδη.
  ΠΟΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ;

  Ζαphod, για τα τεχνικά ζητήματα

  http://wp.me/p1pa1c-dln

  Μου αρέσει!

  • θοδωρης said

   να συμπληρώσω για το λόγου το αληθές, ότι δεν άλλαξε μέχρι σήμερα ο περιφερειακός σχεδιασμός, μένει ο ίδιος απο το ’03, που προβλέπει μπάζομα των σκουπιδιών στα βουνά, ενω ίσως προηγηθεί μία υποτιθέμενη επεξεργασία.

   στόχος η περισυλλογή του 100% των απορρημάτων (αύξηση κόστους 3 φορές και των δημοτικών τελών 50% για τα επόμενα 25 ετη), χωρίς ανακύκλωση, κομποστοποίηση,…. και λοιπές μεθόδους που προβλέπει και η ΕΕ και θα μείωναν τον όγκο στο 20%, είναι μόνο για τους Ευρωπαίους.

   εμείς θα είμασε Ευρωπαίοι μόνο λόγο του νομίσματος.

   Μου αρέσει!

 6. […] Πηγή… […]

  Μου αρέσει!

 7. Το Εθνικο καθικι που περιμενε πως και πως να καταργησει τη ΜΟΜΑ η οικογενεια Μητσοτακη ,για να γινει Εθνικος εργολαβος ,που εχει χωθει σε καθε κρατικη μπιζνα ,απο Μετρο και Ακινητα Ολυμπιαδας ,που του εχουμε πληρωσει τα ζωα οι Ελληνες 7 φορες παραπανω τα εργα απο ολη την Ευρωπη ,και 12 φορες παραπανω απο τους Ιαπωνες .
  ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝ !!!
  ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!

  συμπληρωστε τη λιστα με ΑΛΑΦΟΥΖΟΥΣ,ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥΣ,ΚΟΚΚΑΛΕΟΥΣ,ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΥΣ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ,ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΕΟΥΣ ,ΛΑΤΣΕΟΥΣ,κλπ
  και θα καταλαβετε απο που πρεπει να αρχισει η καθαρση της Ελληνικης κοινωνιας

  (καποτε -πριν τον Β΄ΠΠ -η Ελλαδα ειχε ευεργετες….. γιατι ειχε Εθνικη Αστικη Ταξη κι οχι …μαυραγοριτες σαν τους παρακατω:)

  70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΣΤΑΣ «ΕΘΝΙΚΟ» ΣΚΥΛΟΛΟΙ:

  «Υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία εις το βιοτικόν έπίπεδον και τα εισοδήματα ανά την Ελλάδα. Οι κερδίζοντες, δηλαδή οι βιομήχανοι, οι έμποροι, οι κερδοσκόποι και οι μαυραγορίται, διάγουν εν πλούτω και χλιδή, το πρόβλημα δε αυτό ουδεμία κυβέρνησις το αντιμετώπισεν αποτελεσματικώς. Εν τω μεταξύ αι λαϊκαί μάζαι περνούν μίαν αθλίαν ζωή. Οι κερδίζοντες είναι σχετικώς ολίγοι τον αριθμόν και ο συνολικός πλούτος των, περιερχόμενος εις το σύνολον του πληθυσμού θα επέφερεν ελάχιστην βελτίωσιν των γενικών συνθηκών διαβιώ¬σεως. Αλλ’ ο πολυτελής τρόπος ζωής των εν μέσω της πτώχειας, συντείνει εις το να εξοργίζη τας μάζας και να υπογραμμίζη την δυστυχίαν των πτωχών.
  Υπάρχει εις την χώραν σημαντικόν ποσοστόν συγκεκαλυμμένης ανεργίας, δεδομένου ότι τα 20% του πληθυσμού χρησιμοποιούνται υπό του κράτους ή εξαρτώνται εξ αυτού. Τα χαμηλότατα επίπεδα ζωής των δημοσίων υπαλ¬λήλων, των συνταξιούχων και των άλλων μισθοβιώτων αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα, ο οποίος συμβάλλει εις την πολιτικήν και κοινωνικήν έντασιν που χαρακτηρίζει σήμερον την Ελλάδα.
  Ουδέν μέτρον ελήφθη από της απελευθερώσεως δια να δοθή χρήσιμος εργασία εις τους δυναμένους να εργασθούν από το ευρύ αυτό στρώμα του πληθυσμού.
  … Δύο και ήμισυ έτη μετά την απελευθέρωσιν η Ελλάς ευρίσκεται εις μί¬αν κατάστασιν νεκρώσεως παρά την ουσιαστικήν εξωτερικήν βοήθειαν και την αρμοδίαν εξωτερικήν καθοδήγησιν.
  … Σημαντικά ποσά ξένου συναλλάγματος εσπαταλήθησαν κατά το παρελθόν έτος [1946] εις εισαγωγάς ειδών πολυτελείας, εις πώλησιν χρυσών λιρών από το κράτος και εις πράξεις επί του νομίσματος εις την μαύρην αγοράν.»
  Paul Porter,
  τοποτηρητής Αποστολής Οικονομικής Έρευνας στην Ελλάδα, 1947

  Μου αρέσει!

  • Μνημων said

   Καποιο λαθος κανεις στον χαρακτηρισμο »Εθνικο»,για το καθικι δεν ξερω,εσυ σιγουρα γνωριζεις ,μια και η προηγουμενη επιχειρηματικη δραστηριοτητα του πριν γινει κατασκευστης κρατικων και οχι εθνικων εργων [
   ,αλλη η εννοια του κρατους και αλλη του ΕΘΝΟΥΣ,] ηταν εκδοτης της ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ εργο επιδοτουμενο απο την τοτε ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Δεν ειναι βεβαια ο μονος ανανηψας μην ξεχναμε τον εξ Ανατολικης Γερμανιας κεφαλαιουχο με τα ονοματα Κασκαντερ ,Κροκους , κ.α. που επενδυσε χρηματα της ΣΤΑΖΙ. Προς τιμην σου αναγνωριζεις την υπαρξη Εθνικων ευεργετων, οι οποιοι βεβαια δεν ηταν προλεταριοι γιατι τοτε δεν θα μπορουσαν να γινουν δωρητες, Μπραβο και για την αναγνωριση του εργου της ΜΟΜΑ.

   Μου αρέσει!

 8. Λενα said

  http://ksofaltsa.wordpress.com/2011/05/17/%ce%b7-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%bb%cf%84%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%cf%82/#comment-1030

  Μου αρέσει!

 9. ΜΙΝΑ said

  Μήπως ζώ σε άλλη χώρα? Κανείς- μα κανείς- δεν έτυχε ποτέ να βρεθεί σε μια φάση όπου 5 – αριθμός 5- εργαζομένων του Δήμου φυτεύουν σε αλσύλια?Ο ένας επιβλέπει, ο δεύτερος κρατάει το δίσκο με τα φυτά πρός φύτευση, ο τρίτος φυτεύει, ο τέταρτος στρώνει το χώμα και ο πέμπτος …ε, ο πέμπτος ξεκουράζεται… Ενα μικρό παράδειγμα- γιατί ξέρω και άλλα για εργάτες καθαριότητας που στις δύο ώρες εργασίας τα παρατάνε και πάνε για καφέ.Δεν ξέρω ποιός φταίει ή τι πρέπει να γίνει, μη λέμε όμως πως για όλα φταίνε πάντα μόνο οι άλλοι!!!

  Μου αρέσει!

 10. […] επίσης: Ο Μπόμπολας, τα απορρίματα και η Ελλάδα που ανήκει στου… Share this:EmailFacebookTwitterPrintDiggRedditStumbleUponLike this:LikeBe the first to like this […]

  Μου αρέσει!

 11. Ο Μπόμπολας, τα απορρίματα και η Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες said

  Πάντα υπήρχαν Δήμαρχοι όπου έδιναν την ανακύκλωση σε ιδιώτες από το 1990 δεν ξέρω αν θυμάστε κάποτε είχαμε ένα «Λόββε Τζιλαλή ΑΒΕΕ» (52 εκ. ευρώ) και μια «Ελληνική Ανακύκλωση ΑΕΒΕ» («Κωστούλας») (46 εκ. ευρώ) όπου είχαν το μονοπόλιο της διαχείρισης των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης σε όλη την Ελλάδα. Τώρα τι που έχουμε λίγο μεγαλύτερους («Ηλέκτωρ ΑΕ», «Κοπελούζος» κλπ.) δεν καταλαβαίνουμε πως παραδίδεται την καθαριότητα σε ιδιωτικά συμφέροντα??

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: