Ο Αδαμόπουλος διέγραψε τον Πάγκαλο από το ν ΔΣΑ! Παλικάρι Αδαμόπουλε!

Τον στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή, μας δικαιώνει κάθε στιγμή…

Την αφαίρεση του τίτλου του επιτίμου Δικηγόρου από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και συνταξιούχο Δικηγόρο εισηγήθηκε προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Πρόεδρός του, Γιάννης Δ. Αδαμόπουλος, για όσα συκοφαντικά και μειωτικά περί φοροφυγάδων εξέπεμψε συλλήβδην ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος για …

τους Δικηγόρους, την στιγμή που οι Δικηγόροι και ιδίως οι νέοι πλήττονται από τον επαγγελματικό πληθωρισμό, την συρρίκνωση της δικηγορικής ύλης, την βραδύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και τη ζοφερή οικονομική κατάσταση που βυθίστηκε η χώρα και όταν είναι η μόνη τάξη επαγγελματιών που αποδίδει αμέσως στο Ελληνικό Δημόσιο το φόρο που παρακρατείται από τις παραστάσεις.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του Δικηγορικού Σώματος. Φαίνεται ότι ουδόλως εκτίμησε την απονομή εις αυτόν του τίτλου του επιτίμου Δικηγόρου του Δικηγορικού Συλλόγου.
Το Δ.Σ. έκανε ομόφωνα δεκτή την εισήγηση του Προέδρου και αφαίρεσε τον τίτλο του επιτίμου από τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

5 σκέψεις σχετικά με το “Ο Αδαμόπουλος διέγραψε τον Πάγκαλο από το ν ΔΣΑ! Παλικάρι Αδαμόπουλε!”

 1. θα γίνει επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου προδοτών-ρουφιάνων. Μην ξεχνάμε άλλωστε τις άριστες επιδόσεις του στην υπόθεση Οτσαλάν, Ίμια με σημαία, συγγνώμη στους γερμανούς.

  Μου αρέσει!

 2. ΤΙ ΘΡΕΦΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΙΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΘΡΟΝΙΑΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΞΕΘΡΟΝΙΑΣΜΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙΟΠΑΓΚΑΛΟΦΑΛΑΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΛΟ!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΛΙΟΣΝΟΜΠΑΡΙΑ

  Μου αρέσει!

  1. Μην βρίζεις σε παρακαλώ τις χρησιμότατες και χαριτωμένες φάλαινες…. Αυτές, σε αποκάλεσαν «Πάγκαλο»;;;;;;;;;; Ακου, Πάγκαλος, η σκατοσακούλα!!!!!!!! Μη χειρότερα!!!! Τι σοκ να έπαθε άραγε η μάνα του όταν τον γέννησε και επειδή δεν πίστευε ότι είχε γεννήσει το τέρας, τον ονόμασε Πάγκαλο!!!! Και Θεόδωρο!!!!

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s