To πρωτοσέλιδο της ημέρας από την Παρασκευή+13 “Κυβέρνηση μπουκαδόρων”

Ο κόσμος φωνάζει “Είστε ψεύτες και κλέφτες”
Online-press: Οι εκλογές πλησιάζουν και για τον Αντώνη Σαμαρά υπάρχουν δύο δρόμοι: Ή ανακοινώνει ότι με την εκλογή του σαν πρωθυπουργός στήνει ειδικά δικαστήρια με κατηγορίες  αυτή της εσχάτης προδοσίας ή νομιμοποιεί τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης του Γιώργου  και καθιστά τον εαυτόν του συνυπεύθυνο….
Ο δεύτερος δρόμος, ο οποίος είναι και ο πιο πιθανός, θα οδηγήσει μαθηματικά την πτώση της επόμενης κυβέρνησης σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!

7 thoughts on “To πρωτοσέλιδο της ημέρας από την Παρασκευή+13 “Κυβέρνηση μπουκαδόρων””

 1. ο κοσμος φωναζει και κατι τρεχει στα γυφτικα για τον γαπ και την συμμορια του! λεφτα υπαρχουν για να μας προδιδουν! απο την γενια της μεταπολιτευσης εγω δεν περιμενω πια και δεν θελω τιποτα…

  Like

 2. και ”αξιόπιστων” ,βεβαίως -βεβαίως…

  προσεξτε την τελευταια παραγραφο …. τί ελεγε τον Ιουνη ο Βενιζελος…

  <<Τέλος με το τέλος
  Σοκ προκάλεσε χθες η εξειδίκευση του μέτρου για την επιβολή του τέλους ακινήτων, που όπως φαίνεται θα σημάνει και το… τέλος των ακινήτων. Οι ευφυείς παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών κατάφεραν και δημιούργησαν ένα ακόμα πολύπλοκο φορομέτρο, το οποίο κρύβει τεράστιες δυσάρεστες εκπλήξεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και φυσικά τελικώς είναι πολύ πιο επιβαρυντικό από τις αρχικές εξαγγελίες του υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.
  Διότι ως γνωστόν από την αρχική εξαγγελία μέχρι την εξειδίκευση και την εφαρμογή μεσολαβεί ευρύ περιθώριο για τη «δημιουργική φαντασία» των αρμοδίων, οι οποίοι, αφού εκτονωθεί η πρώτη αντίδραση, περνούν σε πολύ δυσμενέστερες ρυθμίσεις.
  Ο νέος φόρος στα ακίνητα, όπως οριστικοποιήθηκε, επιφέρει ένα ισχυρότατο πλήγμα, ένα ακόμη!, στον κλάδο που είναι εκ των πλέον πληττόμενων από την κρίση, καθώς η μεγάλη πτώση των τιμών, η κατάρρευση της οικοδομικής δραστηριότητας, η δραματική συρρίκνωση των αγοραπωλησιών αλλά και η αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης έχουν δημιουργήσει μία ζοφερή κατάσταση.
  Επιφέρει όμως και ένα ισχυρότατο επιπλέον πλήγμα στο εισόδημα των νοικοκυριών που έχουν ακίνητο και ήδη υφίστανται τις επιπτώσεις από τα υπόλοιπα μέτρα, κοινή συνισταμένη των οποίων είναι η μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος. Ας μην ξεχνούμε ότι αυτές τις ημέρες η φοροκαταιγίδα βρίσκεται στο απόγειό της, καθώς παραλαμβάνονται από τους φορολογουμένους και τα άλλα «ραβασάκια» της εφορίας με την εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος.

  Αντί άλλου σχολιασμού αξίζει να υπενθυμίσουμε δηλώσεις του κ. Ευ. Βενιζέλου στις 23 Ιουνίου όταν έλεγε ότι: «Σε σχέση με τα ακίνητα, η εκτίμησή μας είναι ότι μετά τη μείωση του ορίου της αντικειμενικής αξίας σε ατομική βάση από τις 400 στις 200 χιλιάδες, για την υπαγωγή στον φόρο ακίνητης περιουσίας δεν χρειάζεται να γίνει άλλη παρέμβαση και κυρίως δεν χρειάζεται να γίνει άλλη παρέμβαση μέσα στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη ή φόρους και ιδίως φόρους, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό θεμελιώδες και δεν μπορείς να… συνδέεις την εκπλήρωση άλλων υποχρεώσεων… γιατί εν πάση περιπτώσει πρέπει να αναζητήσουμε κίνητρα για την οικοδομή και γιατί είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο το ακίνητο».

  http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1575366&nt=103#.TnGarpS3btw.twitter

  Like

 3. Α,γειά σου Αιμίλιε 1! ! ! Είναι κάτι μέρες, που το γράφω.

  Να βγεί ΔΙΑ-καναλικά και ΔΙΑ-δικτυακά και να ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ,άν θα παραπέμψει

  ή όχι, τους 172 γιά εσχάτη προδοσία. Απ’αυτό,θα εξαρτηθεί η ψήφος πάρα πολλών

  ψηφοφόρων και ΣΙΓΟΥΡΑ και η δική μου.

  Σέβας,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

  Like

 4. βρε Έλληνες, αφήστε τις φιλοσοφίες και πιάστε καδρόνια και μαδέρια και γαμήστε τους, αφού μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν οι αλήτες…

  Like

 5. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

  ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΙ; ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s