Το Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών, του Ανδρέα Μπανούτσου

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 η Βουλή των Ελλήνων με μεγάλη πλειοψηφία 198 βουλευτών υπερψήφισε τη τροπολογία που ουσιαστικά δίνει οριστικά το πράσινο φως για την κατασκευή του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών στη περιοχή του Βοτανικού. Το Ισλαμικό Τέμενος θα φιλοξενηθεί σε έκταση που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό με συνολικό εμβαδόν 850 τ.μ αφού μετασκευασθούν υφιστάμενα κτίρια και υπολογίζεται ότι θα έχει χωρητικότητα 350 ατόμων αντί αρχικού σχεδίου 500 ατόμων και δεν θα διαθέτει μιναρέ.
Το αίτημα για την ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα έχει μακρά ιστορία. Ουσιαστικά ξεκινάει από τα τέλη του 19ου αιώνα και καταλήγει με το επίσημο αίτημα της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος το 2006 προς το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.(ΥΕΠΘ) Η τότε Υπουργός Παιδείας κα Μαριέττα Γιαννάκου ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα και περί τα τέλη του 2006 έφερε σχέδιο νόμου στη Βουλή που υπερψηφίστηκε και πλέον αποτελεί Νόμο του Κράτους (Ν.3512/2006).
Ο συγκεκριμένος νόμος μεταξύ άλλων προβλέπει την ίδρυση Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών». Σκοπός του ΝΠΙΔ είναι η διοίκηση, διαχείριση και συντήρηση του Ισλαμικού Τεμένους που θα ανεγερθεί στα όρια του Δήμου Αθηναίων για την κάλυψη των θρησκευτικών αναγκών των Μουσουλμάνων που διαβιούν στην Αττική. Το

ιδρυόμενο από το Ν.3512/2006 ΝΠΙΔ διοικείται από επταμελές(7 μέλη) Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) στο οποίο πέρα από Έλληνες κρατικούς λειτουργούς( 4 μέλη) συμμετέχουν και ένας εμπειρογνώμονας με γνωστικό αντικείμενο σχετικό με την Ισλαμική θρησκεία και δύο(2) εκπρόσωποι των Μουσουλμάνων που διαβιούν στην Αττική που επιλέγονται από τον Υπουργό Παιδείας μεταξύ των προτεινόμενων από δύο νομίμως συγκροτημένα και πλέον αντιπροσωπευτικά σωματεία Μουσουλμάνων της Αττικής. Οι πόροι του ΝΠΙΔ διακρίνονται σε τακτικούς που προέρχονται από επιχορηγήσεις του Κρατικού Προϋπολογισμού του ΥΕΠΘ για τη λειτουργία και συντήρηση του Τεμένους και έκτακτους που προέρχονται από επιχορηγήσεις, δωρεές, κληρονομιές, κληροδοσίες και κάθε είδους εισφορές φυσικών ή νομικών προσώπων κλπ.
Η ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους πάντα σύμφωνα με το Ν.3512/2006 θα πραγματοποιηθεί με δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Τέλος στο ιδρυόμενο Τέμενος τοποθετείται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας Μουσουλμάνος θρησκευτικός λειτουργός (ιμάμης) μετά από εισήγηση του Δ.Σ του ΝΠΙΔ, με θητεία δύο ετών, που μπορεί να ανανεωθεί. Με την πρόσφατη ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή για την κατασκευή του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών, ουσιαστικά επικυρώθηκε η αρχική πρόβλεψη του Ν.3512/2006 με την συμπλήρωση βέβαια ( δεν υπήρχε συγκεκριμένη πρόβλεψη στο Ν.3512/2006) ότι το Τέμενος θα κατασκευασθεί στο συγκεκριμένο χώρο που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό στη περιοχή του Βοτανικού.
Η Αθήνα σύμφωνα με πολλούς αναλυτές και τους εκπροσώπους Μουσουλμανικών οργανώσεων είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στην οποία δεν λειτουργεί επίσημο Ισλαμικό Τέμενος. Είναι όμως ακριβής αυτός ο ισχυρισμός; Στην Αθήνα ήδη από τον Ιούνιο του 2007 λειτουργεί λατρευτικός χώρος χωρητικότητας περίπου 3.000 ατόμων( σύμφωνα με την κα Χάλα Ακάρι εκπρόσωπο του Ελληνο-Αραβικού Μορφωτικού και Πολιτιστικού Κεντρου) μέσα στο κτίριο που στεγάζει το Ελληνο-Αραβικό Μορφωτικό και Πολιτιστικό κέντρο στο Μοσχάτο. Το Ελληνο-Αραβικό Μορφωτικό και Πολιτιστικό Κέντρο λειτουργεί νόμιμα από το 2001 και το 2007 μετεγκαταστάθηκε από τους Αμπελόκηπους στο Μοσχάτο σε κτίριο που αγόρασε και ανακαίνισε έναντι 2,5 εκατ. Ευρώ Σαουδάραβας επιχειρηματίας. Επομένως αναρωτιέται κανείς γιατί όλη αυτή η προπαγάνδα ότι δεν υπάρχει στην Αθήνα νόμιμος χώρος λατρείας για τους Μουσουλμάνους. Εξυπηρετούνται κάποιες σκοπιμότητες ή απλά επικρατεί άγνοια;
Εκτός αυτού λειτουργούν περισσότερα από 100 άτυπα τζαμιά σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Τα τζαμιά αυτά βέβαια λειτουργούν ημι-παράνομα και αυτό είναι και ένα από τα βασικά επιχειρήματα που επικαλούνται όσοι προκρίνουν την κατασκευή του επίσημου Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών. Όμως θα μπορούσαν οι ελληνικές αρχές εφόσον τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας να νομιμοποιήσουν ένα μεγάλο μέρος αυτών των άτυπων τζαμιών και να μην χρειαστεί να κατασκευαστεί ένα μεγάλο Τέμενος που μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία Ισλαμικού γκέτο, όπως η εμπειρία από άλλα ευρωπαϊκά κράτη μας έχει διδάξει.
Η Αθήνα σύμφωνα με άρθρο της κας Ελευθερίας Κόλλια στο Βήμα έχει περισσότερους από 500.000 Μουσουλμάνους. Αν και ο αριθμός ελέγχεται για την ορθότητά του(συνήθως γίνεται το λάθος να συνυπολογίζονται στους Μουσουλμάνους και οι Αλβανοί οι οποίοι δεν θεωρούνται πραγματικοί Μουσουλμάνοι ακόμα και από τους ίδιους τους Άραβες), δεν μας εξηγεί η κα Κόλλια πόσοι από αυτούς τους Μουσουλμάνους που κατοικούν στην Αθήνα είναι Έλληνες πολίτες, πόσοι νόμιμοι μετανάστες και πόσοι παράνομοι. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τα ευρήματα της εν εξελίξει διδακτορικής μου έρευνας για το Πανεπιστήμιο του Buckingham με θέμα «Το Ισλάμ στην Ελλάδα και η Ισλαμιστική απειλή», οι Μουσουλμάνοι το θρήσκευμα Έλληνες πολίτες και οι νόμιμοι μετανάστες που κατοικούν στην Αττική δεν υπερβαίνουν τα 40.000 άτομα. Επομένως γιατί γίνεται όλη αυτή η «φασαρία»; Μήπως γίνεται για τους λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους;
Δεδομένου ότι όπως εξήγησα υπάρχει ήδη νόμιμος λατρευτικός χώρος στην Αθήνα που μπορεί να εξυπηρετήσει τις θρησκευτικές ανάγκες των Μουσουλμάνων γεννάται το ερώτημα για ποιον λόγο και ποιοι πίεσαν και κατάφεραν τελικά να πείσουν την πλειοψηφία των μελών του Ελληνικού κοινοβουλίου να εγκρίνουν τη κατασκευή ενός Τεμένους που σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία θα επιβαρύνει τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες με το ποσό των 12 εκατ. Ευρώ περίπου.
Η απάντηση στο ερώτημα είναι σχετικά απλή. Ο κ.Ναίμ Ελγαντούρ Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος για τους δικούς του ενδο-Μουσουλμανικούς πολιτικούς λόγους φιλοδοξεί να παρουσιάσει ως προσωπική του επιτυχία την ανέγερση του πρώτου επίσημου Ισλαμικού Τεμένους. Ο κ. Ελγαντούρ όπως δήλωσε πρόσφατα στο Βήμα θα προτείνει στο Υπουργείο Παιδείας ονόματα ιμάμηδων ώστε να επιλέξει τελικά ο αρμόδιος Υπουργός ( αρμόδια εν προκειμένω) ποιος θα διοριστεί. Ο κ. Ελγαντούρ βέβαια προφανώς ήταν και είναι πιο προσεκτικός και «πονηρός» από την αρμόδια Υπουργό Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου η οποία σύμφωνα με εμπιστευτικό έγγραφο-τηλεγράφημα της Αμερικανικής Πρεσβείας ( 09ATHENS1723) στην Αθήνα (17 Δεκεμβρίου 2009) που διέρρευσε στον ιστότοπο WikiLeaks δήλωσε ότι «υπάρχουν σχέδια για την κατασκευή διαφόρων τζαμιών στην Αθήνα, όχι μόνο ενός, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι Μουσουλμάνοι που προέρχονται από διαφορετικές σέκτες».
Ο κ. Ελγαντούρ ακολουθεί τη πολιτική που εδώ και δεκαετίες ακολουθεί η Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Ευρώπη. Προσεκτικές κινήσεις με γνώμονα τη βαθμιαία προώθηση μιας Ισλαμιστικής πολιτικής ατζέντας που σαν τελικό στόχο έχει την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Ήδη από το 2001 έχει διαρρεύσει το μυστικό σχέδιο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για την Ισλαμοποίηση της Δύσης, γνωστό στους κύκλους των Δυτικών μυστικών υπηρεσιών ως «The Project». Το σχέδιο αυτό χρονολογείται από τη δεκαετία του 1980.
Όπως επισήμανα σε προηγούμενα άρθρα μου στο RIMSE « The Muslim Brotherhood and Greece» και το « The Muslim Association of Greece and the Turkish NGO IHH» ο κ.Ελγαντούρ έχει σχέσεις τόσο με την Ισλαμιστική οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων όσο και με την Ισλαμιστική Τουρκική Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) ΙΗΗ η οποία ευθύνεται σε σημαντικό βαθμό για τη γεωπολιτική αστάθεια που επικρατεί σήμερα στην Ανατολική Μεσόγειο. Η ΙΗΗ ήταν εκείνη που οργάνωσε την αποστολή του « Στόλου της Ελευθερίας» τον Μάιο του 2010 στη Γάζα δήθεν για τη παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους Παλαιστινίους, ουσιαστικά όμως ήταν μια κίνηση που έγινε με στόχο την ενίσχυση της Παλαιστινιακής Ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς ( που διοικεί πραξικοπηματικά τη Λωρίδα της Γάζας από τον Ιούνιο του 2007), η οποία αποτελεί παρακλάδι του μη τρομοκρατικού αλλά εξτρεμιστικού Ισλαμιστικού κινήματος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Πως μπορεί λοιπόν ο κ.Ελγαντούρ ένας άνθρωπος που συνδέεται με τις οργανώσεις αυτές (έστω και έμμεσα) να αποτελεί το βασικό συνομιλητή της Ελληνικής Πολιτείας για θέματα Ισλάμ στην Ελλάδα; Οι Έλληνες πολιτικοί που υπερψήφισαν την τροπολογία για την κατασκευή του Ισλαμικού Τεμένους άραγε γνώριζαν το ρόλο και τις διασυνδέσεις του κ.Ελγαντούρ; Η εκτίμηση μου είναι ότι προφανώς δεν γνώριζαν και πήραν μια απόφαση η οποία ενδεχομένως μελλοντικά να έχει επιπτώσεις όχι μόνο στην εσωτερική αλλά και στην εθνική μας ασφάλεια.
Αυτό που μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα είναι να αποφευχθεί να περάσει υπό τον έλεγχο της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος το υπό ανέγερση Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών. Πως μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό; Η λύση είναι εξαιρετικά απλή. Θα πρέπει να μην οριστεί στο Ισλαμικό Τέμενος ιμάμης που θα προταθεί από τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, καθώς επίσης και να μην οριστεί εκπρόσωπός της στο Δ.Σ του ΝΠΙΔ που είναι αρμόδιο για τη λειτουργία του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών. Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλιστεί ότι το Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των θρησκευτικών αναγκών των Μουσουλμάνων και όχι για την αύξηση της επιρροής ατόμων και οργανισμών που συνδέονται με εξτρεμιστικές Ισλαμιστικές οργανώσεις όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Πηγές

58 σκέψεις σχετικά με το “Το Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών, του Ανδρέα Μπανούτσου”

 1. ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΤΑ ΒΛΑΙΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑ,
  ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ,
  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ….ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ…
  Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ, ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ
  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ…
  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΛΑΚΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΚΑΙ
  ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ….ΟΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ,
  ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ….ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ,
  ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ
  ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΕΝΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ….ΟΥΣΤ

  Μου αρέσει!

  1. Μανια με δαυτους ρε παιδι μου!
   Αμα σ’ αφηνω και κανεις παλιοπαρεες μουρχεσαι τα βραδια σπιτι και παραμιλας!
   Θα σε στειλω καμαριερα στη ΝΥ στη σουϊτα του Γκιωργκο οταν υποδεχτει τον υπουργο του!

   Μου αρέσει!

  2. Να μην επιτρεψουμε να γινει τζαμι. Αν κτιστει πρεπει να το καταστρεψουμε. Αλλωστε σε τι θα χρειαζεται αφου πολιτικη μας ειναι να πεταξουμε τους μουσουλμανους στη θαλασσα.

   Μου αρέσει!

 2. «Η καταστροφή του Κορανίου αποτελεί για εμάς τους μουσουλμάνους τη μεγαλύτερη προσβολή», λέει ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ, που προειδοποιεί πως «το ό,τι έγινε μας έχει θίξει βαθύτατα, ενώ πολλοί μουσουλμάνοι νιώθουν “ιερή” οργή για αυτό που έγινε και έχουν κηρύξει πόλεμο».
  http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4518354

  Μου αρέσει!

  1. Να πείτε στο κύριο ότι την οργή εδώ την νοιώθουμε εμείς.
   Όταν παίρνουν το κοράνι και διπλώνουν δεματακια οι «ευσεβείς» του κώλου δεν καταστρέφεται το ιερό βιβλίο.

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 198 ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ;
   ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

   ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΖΑΜΙ; ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΚΑΦΡΟΙ!

   ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ… ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ…. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;

   ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!

   Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΡΙΣΤΕ!
   ΜΙΛΗΣΕ!
   ΚΙ ΕΙΠΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

   ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ «ΙΕΡΗ ΟΡΓΗ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ. Σ’ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!
   ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΑΙΜ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ! ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ
   ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΚΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.

   ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΤΖΑΜΙ Ή ΟΧΙ;

   (ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠ’ ΤΑ ΚΕΠ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΉΦΟ;;;)

   ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΛΙΑΡΟ…. ΣΤΗ ΔΕΘ!
   ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ!
   ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ

   Μου αρέσει!

   1. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ..

    http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#a7f68cd6-5e19-490e-bd39-9de1f05cfc16

    Απολαύστε τα μπουμπούκια της ΝΔ. Η ψηφοφορία από τη μέση του βίντεο και πέρα..
    ΝΑΙ. Μειμαράκης
    ΝΑΙ. Παυλόπουλος
    ΝΑΙ. Πιπιλή
    κτλ κτλ κτλ

    Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί σε κάποια ονόματα δεν ακούγεται η απάντηση;

    Μου αρέσει!

 3. Κουλάρετε παίδες! Μιά εκκλησιά είναι(που θα είναι απόλυτα ελεγχόμενη και υπό στενή παρακολούθηση). Ο συνωμότης δεν θα πάει στο μέρος που θα τον βρουν για να συνωμοτήσει! Πιο εύκολα μπορεί να τον βρεις στο ιερό της Μητρόπολης παρά στο μιχράμπ.

  Μου αρέσει!

   1. μανάρι μου δεν είναι ‘η κυρία με τις καμέλιες’, βουλευτές μιλάνε, και μυστικές κάμερες που αποτυπώνουν ΑΥΤΟΥΣΙΑ αυτά που λέγονται μέσα στο τζαμί. Στοιχεία με ονόματα και έγγραφα παρουσιάζονται. Μήπως ανήκεις στο islamic forum of europe;

    Μου αρέσει!

 4. Νοέμβριος 2010,
  ναίμ ελγαντούρ: «θα κάνουμε αντίποινα στους Έλληνες για τα χτεσινά»

  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις εννιά το βράδυ όταν δύο Μπαγκλαντεσιανοί επιτέθηκαν κρατώντας ρόπαλα και μία σιδερένια πινακίδα σε παρέα ανηλίκων υπο την παρουσία του προέδρου της Μουσουλμανικής κοινότητας Ναίμ Ελγαντούρ έξω από το κατάστημά τους επί της οδού Παρασίου το οποίο λειτουργεί και ως παράνομο τζαμί.Οι Μπαγκλαντεσιανοί πρόλαβαν να τραυματίσουν ελαφρά έναν ανήλικο στο χέρι κι ενώ τα παιδιά καλούσαν σε βοήθεια και αμύνθηκαν της επίθεσης.Εκεί ο Ναίμ Ελγαντούρ απείλησε ότι »θα κάνουμε αντίποινα στους Έλληνες για τα χτεσινά», δηλαδή τη παρεμπόδιση όπως θεωρούν της προσευχής τους που έγινε παράνομα στη πλατεία Αττικής. Αλλά για ποιους Νόμους και ποιο Σύνταγμα μιλάμε όταν ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια και τους Νόμους και το Σύνταγμα…! Στο σημείο κατέφτασαν περιπολικά που συνέλαβαν επ αυτοφώρο τους δύο άνδρες να κυνηγούν τους ανήλικους με τα ρόπαλα στα χέρια αλλά και τον Ελγαντούρ.Παράλληλα μαζεύτηκαν κάτοικοι της περιοχής που τους ακολούθησαν στο τοπικό Α.Τ του Αγίου Παντελεήμονα όπου εκτιλίχθηκαν σκηνές έντασης με τους πραιτωριανούς της κατοχικής κυβέρνησης. Ο προκλητικός Ελγαντούρ είχε το θράσος να κάνει μύνηση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν επ αυτοφόρο γιατί δήθεν δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους!!\

  http://anti-ntp.blogspot.com/2010/11/blog-post_9624.html

  Μου αρέσει!

  1. για αυτό μου ανεβαίνειο το αίμα στο κεφάλι φαιη, γιατί ο άπλητος ταλιμπανίσκος ήρθε στο σπίτι μας μπούκαρε από το παράθυρο, θρονιάστηκε μέσα, κι άρχισε να δίνει και διαταγες, «πα΄ρε αυτό απο δω εκείνο από κει αυτό δεν μου αρέσει» και τολμα΄να λεει ότι θα κανει αντιποινα στο σπίτι μου;;;;;; ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;;;; ΤΟ ΓΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣΡΙΟ.

   Και όλη αυτήν τη μούρη την πουλά γιατί έχουμε επιτρέψει σε κάτι ξεκωλιάρες να μπούνε στη βουλή (όπως βλέπεις έχω φορτώσει πολύ χοντρά) και να μας κάνουν και διεθνιστικές νουθεσίες τα ανθτυποσούργελα.
   Κι επειδή έχουμε δώσει την ψήφο μας σε 198 κηφήνες που ο καθένας μας είτε μας πούλησε την παραθύθα του καλά κι εισέπραξε το βραβείο της απεριόριστης σπατάλης και ασυδοσίας, είτε μας εξαγόρασε με ένα ψωραλεο ρουσφετάκι.
   Το λέω ψωραλέο γιατί μπροστα σ’ αυτά που ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ να πληρώσουμε όποια εξυπηρέτηση και να κάνει είναι τίποτα.
   ΝΑ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ!
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, όπως είπα κι αλλού, ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ.
   Κι εμείς δεν βλέπαμε σε τι συμμορίτες λέγαμε «ναι» την Κυριακή!

   Ναι ποιους βάλαμε στη βουλή!
   ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΣΤΑΡΙΑ

   ΤΑ ΜΠΟΡΝΤΟΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ!
   ΑΥΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΟΝΤΑΒΑ.

   Μου αρέσει!

   1. Το θράσσος τους Σοφία να μας τσαμπουκαλεύονται στο σπίτι μας τους το δίνουμε ΕΜΕΙΣ. Εμείς, όπως πολύ σωστά αναφέρεις, με τις επιλογές που κάνουμε.
    Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ένα πολύ απλό πράγμα: Όσο καλά και αν τα λέει κάποιος, όσα καλά και αν πράττει, ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ. Τέτοιοι άνθρωποι δεν επιτρέπεται να υπάρχουν ούτε για δείγμα έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο πόσο μάλλον μέσα σε αυτό.
    Ας κοιτάξουμε επιτέλους πόσα φίδια έχουμε βάλει μόνοι μας (εμείς τα ΒΟΔΙΑ) μέσα στη βουλή. Φίδια που αλωνίζουν χρόνια τώρα και υπονομεύουν την Πατρίδα μας σιγά σιγά παραδίδοντάς την αμαχητί στα ξένα συμφέροντα.
    Έχουμε το θάρρος να κάνουμε την αυτοκριτική μας; Έχουμε το θάρρος να κοιτάξουμε μέσα μας και να απαγκιστρωθούμε από την τυφλή μας πίστη σε κόμματα και πιασάρικα συνθήματα; Έχουμε το θάρρος να παραδεχτούμε τα δικά μας λάθη και να πλήξουμε τον εγωισμό μας;
    Θέλουμε μια Ελλάδα, ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ; ΝΑΙ ή ΟΥ;

    Μου αρέσει!

   1. Τι έγινε στη Νορβηγία; οι μουσουλμάνοι νάρκωσαν ένα καημένο παιδί και το έκαναν πειθήνιο όργανό τους, με αποτέλεσμα αυτός να υπακούει σε κάθε εντολή τους και αφού πρώτα έβαλε βόμβα στα γραφεία του φίλου του δικού μας σοσιαλιστή πανίβλακα, μετά πήγε σε ένα νησάκι και άρχισε να σκοτώνει όποιους έβρισκε μπροστά του, νομίζοντας αυτός και οι πανηλίθιοι μουσουλμάνοι που τον καθοδηγούσαν ότι είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, μέλη της νεολαίας του ΛΑΟΣ και οπαδοί του Μι-HEIL-λολιάκου(του αθηναίου, αυτού που χαιρετάει…δωρικά-ήμαρτον Δέσποινα!).

    Μου αρέσει!

   2. Ναι βρε παιδί μου και μετά που λες, βρήκαν ότι δεν ήταν μόνος του αλλά δεν μάθαμε ποιος (ποιοι) άλλοι ήταν μαζί του και εντωμεταξύ ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας ενημερώθηκε από ένα πουλάκι (που του’ στειλε απο τον άλλο κόσμο ο αγιατολάχ χομενί – ή μήπως ήσουν εσύ;) προειδοποιώντας τον ότι επίκειται χτύπημα μέχρι που αναγκάστηκε να στείλει και αυτός με τη σειρά του άλλο πουλάκι στον Πούτιν να ζητήσει τη βοηθειά του. Εντωμεταξύ εκείνο το ρημάδι το προφίλ του μουσουλμανοκοιμισμένου που λες στο φατσαμπούκα το ‘χαν κάνει τραχανά με χυλοπίτες (είναι τώρα η εποχή τους) και τη μια μας τον έβγαζαν ισλαμοφασίστα, την άλλη φασίστα, την άλλη χριστιανό, την άλλη εβραίο, την άλλη σα να μου θύμισε τη γειτόνισσά μου την κυρά Σωτηρία.
    Ιστορίες για αγρίους, άστα να πάνε..

    Μου αρέσει!

 5. Εγώ ξέρω ότι στη Γαλλία υπάρχουν εκατοντάδες, μην πω χιλιάδες, τεμένη, και οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι κάνουν προσευχές σε γήπεδα, πλατείες και λοιπά, για επίδειξη δύναμη ή δεν ξέρω ‘γω τι… Δηλαδή με το Τζαμί που θα χωράει το πολύ 350 άτομα, θα λυθεί το πρόβλημα; Πόσοι είναι οι Μουσουλμάνοι στην Αθήνα; Μήπως είναι πάνω από… 300.000; Και λίγους λέω! Όλα αυτά είναι παπαριές. Μπαίνουν παράνομα στην χώρα, και έχουν απαιτήσεις. Δωρεάν υγεία ενώ ο μαλάκας ο Έλληνας πληρώνει φόρους. Αγροτική σύνταξη σε αλλοδαπούς που δεν δούλεψαν ούτε ένα χρόνο, ούτε φυσικά έδωσαν χρήματα στο ταμείο όπως ο μαλάκας ο Έλληνας, ενώ ο Έλληνας πρέπει να δουλέψει και καμιά εικοσαριά χρόνια(και βάλε…). Αλλά δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που τ’αφήνουμε όλα αυτά, και οι περισσότεροι βλέπουν το Εζέλ και αγοράζουν τα τσοντοπεριοδικά για να μάθουν τούρκικα και να δουν τον Σουλεϊμάν το μεγαλοπρεπή(βιαστή βρεφών). Έχουμε γεμίσει νενέκους, προδότες και αδελφές.

  Μου αρέσει!

 6. Φίλτατοι συνέλληνες ρίχτε και μια ματιά εδώ.Και να μη γνωρίζετε αγγλικά οι εικόνες τα λένε όλα.Στο φιλμ γίνεται μνεία ότι σε 100 χρόνια η Ευρώπη θα γίνει ισλαμική! Έχουν σχέδια οι άνθρωποι και μπόλικο χρήμα για υποστήρηξη του σκοπού τους.

  http://www.myspace.com/video/donald/fitna/31240495

  Μου αρέσει!

  1. Τὸ σχέδιο τὸ πρωτοδιάβασα σὲ ἔνθετο τοῦ Spectator στὶς ἀρχές τοῦ ’90, πληρωμένα ὅλα ἀπὸ τὴν Wαhhabi Saudi Arabia.

   Κοιμηθῆτε καὶ ἄλλο συννέλληνες,νομίζοντας πώς πρόκειται γιὰ ἐκκλησούλα ὅπου ἁπλῶς θὰ προσεύχωνται,καὶ θὰ ξυπνήσετε μὲ μποῦργκα καὶ περιτομή.
   Ἄν ξυπνήσετε ζωντανοί.

   Ἀλήθεια ὅλα αὐτὰ τὰ χρόνια,ποῦ προσηύχετο τὸ προσωπικό τῶν μουσουλμανικῶν πρεσβειῶν καὶ οἱ οἰκογένειὲς τους,καὶ ξαφνικὰ ἔχουν ἀνάγκη ἀπό Τέμενος;

   Στήν Σαουδική Ἀραβία,Ἑμιράτα,Ἰραν,Πακιστάν,μᾶς ἐπιτρέπουν ὀρθόδοξες ἐκκλησίες;
   Ἤ μήπως μᾶς καῖνε ζωντανοὺς ἤ μᾶς σκοτώνουν;
   Σὲ μουσουλμανική χώρα τὶ γίνεται ἄν μποῦμε λάθρα;

   Μου αρέσει!

 7. Ἀρκετά ἑλληνόφωνα Ἰσλαμᾶ καὶ ἰσλαμολάτρες μὲ τὸ ἀζημίωτο(ΜΚΟ)κυκλοφοροῦν ἀνάμεσά μας.
  Ἔχετὲ το ὑπ᾿ ὄψιν.

  Ὁ Ἐλγαντοὺρ ἔχει Ἑλληνίδα γυναῖκα(φαντασθῆτε πόσο desperate ἦταν ἡ κυρία) καὶ ἑπτὰ παιδιά.

  Μου αρέσει!

  1. ο «άνθρωπος» αυτός έχει έρθει στην Ελλάδα με υποχθόνιους σκοπούς.
   Πρέπει να στοιχειοθετηθεί ο ύπουλος ρόλος του και να ΑΠΕΛΑΘΕΙ, μαζί με τη γυναίκα του και τα 7 παιδιά του.
   Ας πάει αλλού να δουλέψει το τρυπάνι του και να κάνει άλλα 7 παιδιά..

   Μου αρέσει!

 8. καιρος φερνει τα λαχανα, καιρος τα παραπουλια.
  και οι εβραιοι ζουσαν για χιλιαδες χρονια στην ευρωπη και ειδαμε τι εγινε στον β.π.π.
  η ευρωπη ειναι ηπειρος με μακρα ιστορια και πολιτισμο.
  οταν φτανει η στιγμη την διεκδικει.

  Μου αρέσει!

 9. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΔΗΛ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

  ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΊΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΟΧΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ;

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ….

  http://polemosgenel.blogspot.com/2011/09/10-3.html

  Μου αρέσει!

 10. Οι «πατριωτάρες» της Νέας Δημοκρατίας το ψήφισαν ΟΜΟΦΩΝΑ! Είναι δυνατόν κάποιοι να πιστεύουν ότι ο άνθρωπος της λέσχης Bilderberg Αντώνης Σαμαράς είναι ο πατριώτης που θα σώσει την Ελλάδα; Έλεος!!!

  Μου αρέσει!

   1. Κόριννα που μπορούμε να δούμε ακριβώς ποιοι ψήφισαν ναι και ποιοι όχι.
    Στο βίντεο που παρέθεσα πιο πάνω πολλές απαντήσεις δεν ακούγονται.
    Ακόμα όμως και αν σε ένα κόμμα 20 πχ βουλευτών οι 3 ψήφισαν όχι, λέει κάτι;

    Μου αρέσει!

 11. Εμείς δολοφονούμαστε από τούς τό σφραγισμένο Ισλαμικό σύστημα στό Σουδάν, Αίγυπτο κλπ γιά ΑΦΑΝΗΣΗ ΤΗς ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑς μέ καθοδήγηση Σιονιστική συμπεριλαμβανομένης τής δολοφονίας Μητροπολίτου Τίτου Καράντζαλη διά μαχαίρας αφού εδοκιμάσθηκε τό δηλητήριο άνευ επιτυχείας καί τό οποίο μού διοχετεύουν επί 4ετίας μέ αποτέλεσμα νά ευρίσκομαι κατάκοιτη τούς τελευταίους τρείς μήνες καί συντοχρόνως μού εβίασαν όλα τά επαγγελματικά μου μηχανήματα γιά καταστραφώ οικονομικώς, νά μέ εξαναγκάσουν ν`αλαξοπιστήσω ή νά πορνευτώ ώς εταίρα Μασόνων κυβερνόντων τόν τόπον ή νά κοιμηθώ στό πεζοδρόμιο, ΗΛΘΑ ΓΙΑ Ν`ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗς ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗς ΣΙΟΝΙΣΤΙΚΗς ΙΑΧΟΒΙΚΗς ΣΑΤΑΝΙΚΗς ΤΑΚΤΙΚΗς ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΧΤΙΖΕΤΕ ΤΕΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥς ΨΗΦΟΥς+++^+++
  Στυλιανή Βαρβάρα (Stella Evangelos Petro Petrides, P. O. Box 8, Khartoum, Sudan), http//www.septherapy.com+++^+++

  Μου αρέσει!

 12. Το Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών το οποίο ψήφισε η Ν.Δ.

  ΛΑ.Ο.Σ: ΟΧΙ στο τέμενος. Οι υπόλοιποι; ΝΑΙ !!
  http://melostisneos.wordpress.com/2011/09/15/%ce%bb%ce%b1-%ce%bf-%cf%83-%ce%bf%cf%87%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%ad%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1%ce%b9/

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s