Βόμβα: Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat!

ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕ!

Οι έλληνες πατριώτες, ένστολοι ή μη, οφείλουν να υψώσουν ασπίδα προστασίας γύρω από αυτή την ηρωΐδα που αποκαλύπτει την μεθόδευση εκποίησης της χώρας.

Δικαιώνεται ο τ. πρόεδρος της ΕΣΥΕ, Μανώλης Κοντοπυράκης, που υποστήριξε ότι ο Παπακωνσταντίνου είναι ψεύτης και διόγκωσε το έλλειμμα!

Νέα τροπή και στις αποκαλύψεις Καμμένου μετά την αποκάλυψη.

Από την πρώτη στιγμή φωνάζαμε για μαϊμού έλλειμμα όταν όλα τα ΜΜ»Ε» το προέβαλαν για να δημιουργήσουν κρίση δανεισμού, έξοδο από τις αγορές, υπαγωγή στο μνημόνιο.

Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει ΣΗΜΕΡΑ. Όπως και η δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του διαβόλου ήταν να πείσει ότι δεν υπάρχει.
Η αντιπολίτευση έχει πλέον τεράστιες ευθύνες αφού πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αποδεχθεί ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ειδ’ άλλως τίθεται συνυπεύθυνη. «
Περίμενα ηθική τουλάχιστον κάλυψη… ούτε και η Ν.Δ. δεν έχει βγει ακόμη να με υπερασπιστεί» είχε δηλώσει τότε ο Κοντοπυράκης.

«Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», αποκαλύπτει στην «Ε» η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά.

Αλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους όπως ανακοίνωσε χθες από τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, και παραμένει μόνο ο πρόεδρος (!), λόγω «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο».

Αυτά τα προβλήματα, όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Ε», ξεκινούσαν από την «απομονωτική, αντιδημοκρατική, εξουσιαστική» λειτουργία του προέδρου της Ανδρέα Γεωργίου, όπως έχει καταγγείλει και ο σύλλογος των εργαζομένων στην ΕΛΣΤΑΤ και έφταναν μέχρι το συστηματικό αποκλεισμό των μελών της από το να εκφράζουν άποψη σε σοβαρά ζητήματα, όπως η επιστημονική ορθότητα των στατιστικών μεθοδολογιών που ακολουθούνταν, ο κανονισμός λειτουργίας της Αρχής, ο κανονισμός των υποχρεώσεων που είχαν προς την Αρχή άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου και άλλα.

Το συμπέρασμα της κ. Γεωργαντά αμφισβητεί άλλο μέλος της επιτροπής, λέγοντας ότι επιστημονικά μπορεί να αποδειχτεί ότι οι «φορείς του Δημοσίου, που δεν χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο και εισήλθαν στη συγκεκριμένη λίστα, δεν μπορούν να επηρεάσουν σε τέτοιο βαθμό την τελική διαμόρφωση του ελλείμματος». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θεωρείται επιβεβλημένη η σε υψηλό επίπεδο πολιτική αλλά και δικαστική παρέμβαση αναφορικά με την καταγγελία, καθώς αφορά το σημαντικότερο πολιτικο-οικονομικό ζήτημα των τελευταίων δεκαετιών με την Ελλάδα στο επίκεντρο της μεγαλύτερης κρίσης και την κοινωνία στην απόλυτη οικονομική αφαίμαξη.

Η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά, που μίλησε χθες στην «Ε», είναι κατηγορηματική στην άποψή της: «Το έλλειμμα του ’09 είχε τεχνηέντως διογκωθεί για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14%, με σκοπό να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα βαριά μέτρα κατά της χώρας. Κι εμείς παρουσιάσαμε στη Eurostat 15,4%».

Με ποιον τρόπο έγινε αυτό;

«Το έλλειμμα έγινε τόσο μεγάλο λόγω του γεγονότος ότι μπήκαν όχι με φυσιολογικό τρόπο στη «γενική κυβέρνηση» (σ.σ. στενός δημόσιος τομέας και πλευρές του ευρύτερου) ένας αριθμός ΔΕΚΟ, αυτοί οι 151 φορείς, αυτούς όπου τώρα εξελίσσεται η εφεδρεία. Αυτοί οι φορείς δεν μελετήθηκαν στατιστικά όπως έπρεπε, και μάλιστα σύμφωνα με όσα ορίζει η ίδια η Eurostat. Γι’ αυτή τη διαδικασία τα κριτήρια είναι πολλά και πολύπλοκα, χρειάζεται μακροχρόνια μελέτη για να υπαχθούν. Εμείς επιμέναμε αυτές οι ενστάσεις μας να καταγραφούν ακόμα και στα πρακτικά. Ο πρόεδρος της Αρχής μάς απάντησε ότι «στα πρακτικά θα μπει ό,τι θέλω εγώ», επί λέξει».

Η ίδια η κ. Γεωργαντά ακόμα και με έγγραφο που είχε αποστείλει από τον περασμένο Απρίλιο στον Κάρολο Παπούλια, στον Γιώργο Παπανδρέου και στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη, ενημέρωνε την πολιτική ηγεσία για τα προβλήματα δυσλειτουργίας της Αρχής. Σύμφωνα με αυτό, η Αρχή δεν είχε συνεδριάσει για επτά μήνες ενώ σύμφωνα με τον ιδρυτικό της νόμο (382/2010) έπρεπε να συνεδριάζει μία φορά το μήνα. Γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι η Αρχή είχε μετατραπεί σε «Αρχή ενός ανδρός», στην «ανεξήγητη αδρανοποίησή της» και στο ότι οι εμπειρογνώμονες, ειδικοί επιστήμονες και μέλη της, αγνοούνταν συστηματικά από τον πρόεδρό της. Σ’ αυτή την επιστολή ουδέποτε έλαβε κάποια απάντηση.

Ο πρόεδρος της Αρχής Ανδρέας Γεωργίου, προσωπικός φίλος και επιλογή του Γ. Παπακωνσταντίνου, ήταν γνωστό σε όλους ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τα μέλη της επιτροπής, από την ίδρυση κιόλας της Αρχής, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξελισσόταν μια μυστηριώδης επιχείρηση εξαναγκασμού σε παραίτηση κάποιων μελών της. Ηδη, για ένα μέλος της είχε γίνει καταγγελία για παράνομη είσοδο σε υπολογιστικά συστήματα της Αρχής με αποτέλεσμα να δεχτεί αιφνιδιαστική επίσκεψη της Ασφάλειας η οποία κατέσχεσε από το σπίτι του τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του.

«Υπήρχαν απειλές και συνεχείς πιέσεις, κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ τι είδους αιτίες είχε», θα πει άλλο μέλος της επιτροπής. «Εκεί που αποδίδω όλη αυτή την ιστορία είναι στη λαθεμένη επιλογή του προσώπου», θα πει.

Η ίδια η Ζωή Γεωργαντά, αναφορικά με τον πρόεδρο της Αρχής θα πει ότι ακόμα και ο πρόεδρος της Eurostat Τόμσεν της είχε πει τηλεφωνικώς ότι «δεν είναι η καλύτερη επιλογή και ότι θα του έκανε συστάσεις».

289 σκέψεις σχετικά με το “Βόμβα: Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat!”

 1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΩ ΕΙΝΑΙ – » ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ,ΚΑΠΟΤΕ, ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΡΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ? ………. ( αλλα που να ηξερες κι εσυ τι μοιραιο καθαρμα θα ηταν αυτος και τα βρωμερα σκουληκια που μας κληρονομησε……… ) ΤΩΡΑ, ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΟΝΟ. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ Π Α Ν Τ Α.

  Μου αρέσει!

 2. να βγουν να την υποστηρίξουν και οι υπόλοιποι της αρχής. Με μια τέτοια καταγγελία από όλους, πέφτει η κυβέρνηση. Και δεν μπορούν να τους βγάλουν όλους τρελούς. Μη μασάτε. Μια γυναίκα σας έβαλε τα γυαλιά. Φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων. Το πασοκ δεν έχει να σας προσφέρει πια τίποτα. Μην επιμένετε να συνδέετε το όνομά σας μαζί του γιατί θα δικαστείτε…

  Μου αρέσει!

  1. Κικη

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!!

   ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. ΞΕΡΟΥΝ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

   Για εκμετάλλευση μέσω «εικαζομένης συναινέσεως» είναι και …γαρδουμπακια σε ψηλά κλαριά….

   Μου αρέσει!

 3. δεν μπορειτε η δε θελετε μερικοι να καταλαβετε οτι απο το ’90 δε μπορουσαμε να πληρωσουμε μισθους κ συνταξεις. απο το 2005 κ μετα μας προειδοποιουσαν οτι αν συνεχιζαμε με αυτους τους ρυθμους κ δεν παιρναμε μετρα θα μας εκοβαν τα δανεικα. ο ΚΚ δεν τολμησε να παρει μετρα κ αναγκαστηκε να παραδωσει την εξουσια με μοναδικο ορο την ασυλια των δικων του. δεν ηταν ευκολο για μια κυβερνηση 5χρονων ξαφνικα να βγει στο λαο κ να πει χρεοκοπησαμε.. δε γινεται αυτο. θα μπορουσε να γινει μονο πανω σε φαση αλλαγης κυβερνησης αμεσως μετα απο εκλογες. οπου η νεα κυβερνηση θα κατηγορουσε την προηγουμενη κ η προηγουμενη τη νεα. ετσι παλι θα διχαζαν το λαο κ αντι να παρουν ολους τους πολιτικους με τις πετρες, θα πλακωνονταν παλι μεταξυ τους οι ανεγκεφαλοι οπαδοι για το ποιος απο τους 2 φταιει. για να πετυχει το σχεδιο τους, προυποθεση ηταν να πτωχευσουμε μολις ανελαβε ο ΓΑΠ γιατι αν κυβερνουσε 2-3 χρονια κ μετα χρεοκοπουσαμε, δε θα μπορουσε να ριξει τις ευθυνες στην προηγουμενη κυβερνηση.. κανεις δεν θα τον καταλαβαινε κ θα αναλαμβανε μονος του τη μεγαλυτερη ευθυνη. εαν καταλαβατε αυτα που γραφω θα μπορεσετε να δωσετε απαντησεις σε ολες σας τις αποριες. οπως γιατι ο ΚΚ καθεται σαν . βρεγμενη γατα στα πισω εδρανα κ δεν υπερασπιζεται τον εαυτο του ενω δεχεται συκοφαντιες ή γιατι ο ΓΑΠ επρεπε να βρει τροπο να μας οδηγησει ταχιστα στο ΔΝΤ. δε φταιει λοιπον ο προδοτης ο ΓΑΠ. ουτε φταινε οι κακοι ξενοι. προκειται για προδοσια του πολιτικου μας συστηματος. αν ολοι μπορεσουμε να το καταλαβουμε αυτο τοτε το παρον πολιτικο σκηνικο θα εξαφανιστει. κ με μια δημευση της περιουσιας ολων αυτων που τοσα χρονια υπηρετησαν αυτο το συστημα, θα λυναμε μεγαλο μερος του οικονομικου μας προβληματος.

  Μου αρέσει!

  1. 144 δις χαριστηκαν από ΝΔ και Μπατσοκ στις τραπεζες ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
   162 δις χωρις τις προσαυξησεις από το 1940 , είναι οσα μας χρωστανε οι Γερμανοι από τον Β ΠΠ.

   Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

   Κ Α Ν Ε Ν Α !!!!

   ΚΛΕΦΤΕΣ , ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

   ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ.

   Μου αρέσει!

   1. πως θα αποκτησουμε ελληνικη ηγεσια? θα ερθει κανενας κ θα μας πει γεια σας ηρθα εγω ειμαι ο ελληνας ηγετης σας? για να παρεις σοδεια πρεπει να οργωσεις το χωμα να το κανεις γονιμο. εχεις δει ποτε κυνομαχιες? τα σκυλια αρπαζονται μεταξυ τους κ ξεσκιζονται, γιατι? ετσι τα εχουν εκπαιδευσει τα αφεντικα τους. κ αν κερδισουν, θα φανε το κοκαλακι τους. αν ειχαν μυαλο θα ελεγαν κατσε ρε φιλε σκυλε, γιατι να μαλωνουμε μεταξυ μας? τι εχουμε να χωρισουμε? παμε μαζι κ οι 2 να φαμε τα αφεντικα μας , να ζησουμε ελευθεροι κ αγαπημενοι κ να παρουμε κ εκεινη τη σακουλα με τα κοκκαλα κ να βρουμε εναν δικαιο σκυλο να μας τα μοιραζει!

    Μου αρέσει!

  2. Ετσι λές,εμ; Χμμμ ! Ενδιαφέρον !

   Η λογική του »όλοι το ίδιο είναι». Βολική.

   Κάτι σαν το Ajax, άμα λλλλλάχ’ να’μ.

   Που τα κάνει αόρατα.

   Δύο σε ένα . Ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε.

   Κι ο Καραμανλής,σα βρεγμένη γάτα, ε ;

   Και τσάκ μπάμ, η απαλλαγή του γάπατου.

   Γιά φαντάσου.

   Και μέσα σ’όλα, αφού χάσαμε τον Τσιαμτσίκα,

   χάσαμε και τις εμβριθείς κι εμπεριστατωμένες αναλύσεις,του ΔΦ.

   Τι να πεί κανείς,γιά το λιλί της αλληνής ;

   Σέβας,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

   Μου αρέσει!

   1. Το απέσυρε ο καρχιμάκουλας,διότι :

    (τσεκάρεις το σωστό )

    α) τσάμπα το πλερώνανε. ( )

    β) παραπονέθηκε γιά πονοκέφαλο, από τις φάπες.( )

    γ) είναι απησχολημένο στη Σοφοκλέους,τώρα που καταρρέει.( )

    δ) το προσέλαβε η Βασιλομήτωρ γιά γκαρσόνι, στο catering της Κορινθίας.( )

    ε) το πλάκωσε στα χαστούκια η συμβία,που τους εκθέτει οικογενειακώς.( )

    Σέβας,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

    Μου αρέσει!

 4. Η ΝΔ πρέπει να καταθέσει αίτημα για εξεταστική. Τι άλλο περιμένει. Η ίδια υποτίθεται ότι παρουσιάζει συνεχώς στοιχεία με ακριβώς αυτό που κατήγγειλε η Γεωργαντά. Μόνο που η καταγγελία μαρτυρά πλέον εσκεμμένη παραποίηση με σαφή οφέλη για συγκεκριμένους ανθρώπους- τράπεζες και κερδοσκόπους. Μάλιστα αυτή πρέπει να γίνει ταυτόχρονα με την εισαγγελική παρέμβαση καθώς τα μέλη της επιτροπής δεν είναι πολιτικοί επομένως υπάγονται στο κοινό ποινικό κώδικα.

  Αυτό πρέπει να ζητήσει ο ΣΑΜΑΡΑΣ στην ΔΕΘ. Αφού απαιτήσει την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ και την διενέργεια εκλογών αμέσως!

  Μου αρέσει!

 5. Ο κύριος Νικόλαος Λογοθέτης, προσυπογράφει τις καταγγελίες της κας Γεωργαντά!!!!!!!!!!!!!!

  Ο Νικόλαος Λογοθέτης, μέχρι πρόσφατα αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες περί »μαγειρέματος» του ελλείμματος.

  Τεράστιες διαστάσεις παίρνει πλέον η υπόθεση των καταγγελιών της πρώην μέλους της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ζωής Γεωργαντά αφού τις τις υιοθετεί ο επίσης μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Νικόλαος Λογοθέτης.

  Μάλιστα ο νομικός εκπρόσωπος του, ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος δηλώνει: «Ο κ. Λογοθέτης, τα όσα καταγγέλλει η κ. Γεωργαντά, τα προσυπογράφει ως απολύτως αληθή.Στο μόνο σκέλος των δηλώσεων της κ. Γεωργαντά από το οποίο διαφοροποιείται ο κ. Λογοθέτης, είναι ότι η πρόσληψη των μελών του δ.σ. έγινε εξαιτίας των σχέσεων τους με το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Λογοθέτης επελέγη εξαιτίας των προσόντων του, καθώς δεν είχε την οποιαδήποτε σχέση με το κυβερνών κόμμα».

  Μου αρέσει!

  1. !!!!!!!!!!

   ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!!

   Ποια δικαιοσύνη και τριχες κατσαρές….

   Αυτοί θέλουν μια μοναδα καταδρομέων να τους συλλάβει , να τους δικάσει επι τοπου και να τους στείλει στο εξπρες σάμινα…

   Μου αρέσει!

 6. Παράκληση για λιγώτερη φασαρία, γιατί μπορεί να ξυπνήσει ο αρχηγός από την βάση που θα τα αλλάξει όλα, και μέσα στην τσίμπλα του να γκρεμίσει σε δευτερόλεπα την κυβέρνηση.

  Και μετά θα στεναχωρεθεί πάρα πολύ. Και θα είναι κρίμα για τον αρχηγό από την βάση.

  Μου αρέσει!

 7. Παιδιά τελικά τι έχει γίνει; ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

  Γιατί μου φαίνεται άλλοι έχουν το όνομα «μαφιόζοι» κι άλλοι έχουν τη χάρη.

  Μου αρέσει!

 8. Ρε τι είναι αυτοί;;; Οι μαμιάδες της γειτονιάς; Προσωπικά δε μου αρέσει τα αγγούρια που κυκλοφορούν και θέλουν να τα βάλουν σε όλους μας.

  Ρε ξυπνάτε ρεεεεεε;
  περιμένουμε να τελειώσουν για να θεωρήσουμε ότι μας βιάζουν;;;;

  Στα όπλαααααα……

  δε πληρώνω τίποτα, σε κανένα. Φυλακή πηγαίνετε με να ετοιμάσω το κελί σας……..

  Μου αρέσει!

 9. Ρε γμτ θα τρελαθούμε τελείως! Ένα 10% να είναι αλήθεια από αυτά που λέγονται,
  θα έπρεπε να καταδικασθούν αιώνια όλοι τους! (και τουλάχιστον οι μισοί της νδ)
  Αλλα δεν το χωράει ο νους μου, μα δεν έχει ένας συνείδηση για την Ελλάδα,
  για τα πανταλόνια του, τίποτα? Έτσι τσετουλες είναι όλοι τους?
  E τότες δεν φταίνε μονο αυτοί ρε παιδιά, φταίει και ο λαός!
  Η αλήθεια πρέπει να λέγεται!
  Πως δηλαδή μετά από όλο αυτό το χάος μερικοί Έλληνες ακόμη είναι με αυτό
  το σάπιο σύστημα και πιστεύου άλλοι τον σαμαρά και άλλοι τον καραμανλή?

  Μου αρέσει!

 10. 8.20 – ΜΕΓΚΑ – ΜΟΥΓΚΑ…. !! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .. ΝΑ ΔΩ .. ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ… ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΟΛΠΟ.. ΤΕΧΝΙΤΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ…..

  ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΚΟΜΗ….

  ΠΠ

  Μου αρέσει!

 11. πω, πω, πω αηδία! με τί μίσος μίλησε ο κώνστας στην κυρία Γεωργαντά! Αν τον αφήνανε ελεύθερο θα την δάγκωνε! Θεέ μου τί κακό σκυλί είναι αυτό… παιδιά έχασε την υπομονή του γιατί τρίζει η καρεκλίτσα του. Παναγία μου τί κόσμος υπάρχει. ‘Αξιος ο μισθός του

  Μου αρέσει!

 12. απλως νομιζω οτι τα γιαουρτια ηταν η αρχη μονο
  τ

  ηταν κ καλοκαιρακι εκαναν καλο στα εγκαυματα

  τωρα θα κρυβονται σε καπαρτινες οπως πανε καποιοι στις ταινιες
  στα τσονταδικα…

  Μου αρέσει!

 13. ΛΥΠΑΜΑΙ – ΛΥΠΑΜΑΙ- ΛΥΠΑΜΑΙ ( Με ολο τον σεβασμό πρός τον ανώτατο Αρχοντα) ο οποίος παίρνει μιά τέτοια επιστολή απο μέλος ανεξάρτητης αρχής και αντί να αντιδράσει άμεσα έκανε γαργάνα το ολο θέμα.
  Τέλος δεν θα λυπηθώ καθόλου εάν δω τον Γ.Α.Π και την παρέα του το είτε στην κιλωντίνα είτε στο εκτελεστικό απόσπασμα είτε σε δικαστήριο εστω κ’ εάν η πιθανότητα είναι στο 1% και μάλιστα θα πρέπει να στηθεί και λαικό γλέντι.

  Μου αρέσει!

 14. Τέλος! δεν υπάρχει άλλη λύση. Να βγει να μιλήσει ο καραμανλής. Να πει όσα ξέρει. Τί κάθεται και παριστάνει το βούδα, ενώ η χώρα του βυθίζεται; Την κυρία Γεωργαντά θα την βγάλουν γραφική. Τον αντιπρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ ήδη τον έχουν μηνύσει για υποκλοπές τάχα στα μέιλ του προέδρου. Και κανενός εισαγγελέα δεν ιδρώνει τ΄αυτί του…

  Μου αρέσει!

  1. Διακόσια χρόνια ζωής θα συμπληρώσει σε λίγα χρόνια το ελληνικό κράτος και δεν έχει απαλλαγεί από την παθογένεια των «Κωλέτηδων» …Των πάντα ίδιων «Κωλέτηδων», οι οποίοι απλά αλλάζουν ονόματα και εμφανίζονται είτε ως Παπανδρέου είτε ως Σαμαράδες …Τα κοπρόσκυλα, που κάνουν την πλάκα τους, όταν τα Ελληνόπουλα μοχθούν για τις σπουδές τους, και όταν μοιράζονται πόστα κι αξιώματα κάθονται στις πρώτες σειρές. Πρέπει να έσπαζαν πολύ πλάκα με τους κοινούς Έλληνες οι δύο «εκλεκτοί» συμμαθητές τού Κολεγίου Αθηνών, όταν σπούδαζαν στη Μασαχουσέτη. Μέσα σε ένα ντουμάνι από χασίσι θα γελούσαν για τις μελλοντικές σίγουρες «επιτυχίες» τους. Η φάμπρικα του «Κωλέτη» ποτέ δεν έπαψε να λειτουργεί …Τι να λέμε τώρα. Μέχρι και ο Γερουλάνος —των σφουγκοκολαρίων του Τέως Βασιλιά— τρώει το δημόσιο ψωμάκι του σοσιαλιστή.
   Σε αυτό το κύκλωμα ανήκει ο Σαμαράς και —δυστυχώς— ο κόσμος περιμένει από αυτόν να το «τιμωρήσει». Ποιος θα τιμωρήσει ποιον; Ενδεικτικά να σκεφτεί κάποιος περιπτώσεις και θα τον πιάσει απελπισία. Ο Σαμαράς είναι εγγονός των Μπενάκηδων και ο Γερουλάνος είναι ο γιος της Διευθύντριας του ιδρύματος Μπενάκη. Όμως, εκτός από αυτήν τη σχέση, υπάρχει και άλλου είδους σχέση μεταξύ τους. Χρωστάει ο ένας στον άλλο. Ο Σαμαράς είναι ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού σε ένα υπουργείο όπου γίνονταν τα αίσχη και ο Γερουλάνος είναι ο νυν Υπουργός, ο οποίος μπορεί να τον καταγγείλει. Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος διόρισε τη μισή Καλαμάτα στο Μουσείο της Ακρόπολης και ο Γερουλάνος είναι αυτός, ο οποίος κρατάει στα χέρια του τα αρχεία των παρανομιών. Αυτός ο συμμαθητής των Λάτσηδων, των Παπαχελάδων και όλων των διαπλεκομένων, εμφανίζεται σαν ο υπερασπιστής των φτωχών και των πατριωτών.
   …Ειδικά των πατριωτών, οι οποίοι ωρύονται για τον δωσίλογο Γιωργάκη …Τον Γιωργάκη της Μαργαρίτας, η οποία είναι κολλητή του Σόρος …Τον Γιωργάκη, ο οποίος συνομιλούσε με τον Στρος Καν, όταν «δούλευε» τον κόσμο, φωνάζοντας ότι «χρήματα υπάρχουν» …Όταν υποσχόταν να πάρει πίσω τον ΟΤΕ …Όταν φορούσε τη μπλούζα της ΕΥΑΘ …Όταν έβγαινε στους δρόμους και «διαδήλωνε» με τους φτωχούς …Όταν «έκλαιγε» στα λιμάνια. Αυτόν τον ψεύτη Γιωργάκη κλήθηκε από τα ίδια τα αφεντικά να τον αντιμετωπίσει ο συμμαθητής του Αντώνης …Ο επίσης ψεύτης Αντώνης.
   …Ο «νέος» Σαμαράς, ο οποίος ξεκίνησε «φουριόζος» την αντιπολιτευτική του καριέρα …Ο Σαμαράς, της πρώιμης Siemens, της ΑΓΕΤ και του Μακεδονικού Ζητήματος …Ο «παρθενογέννητος» Σαμαράς, ο οποίος, αυτοσυγχωρέθηκε για το παρελθόν του και εμφανίστηκε «ολοκαίνουργιος» στην ελληνική πολιτική σκηνή …Ο βιαστικός Σαμαράς, που, για να εδραιωθεί στη θέση του, «κατήγγειλε» ότι ο Γιωργάκης συνειδητά μάς έβαλε στο ΔΝΤ —καθ’ υπόδειξη των τοκογλύφων— …Ο Σαμαράς, ο οποίος «κατήγγειλε» τα παιχνίδια της Τράπεζας της Ελλάδας εις βάρος των ελληνικών ομολόγων.
   Αυτά στην αρχή …Μετά τα «ξέχασε». Προφανώς παρασύρθηκε πάνω στη «φούρια» του και κάποιοι τον επανέφεραν στην τάξη. Κάποιοι ενοχλήθηκαν και του επέβαλαν τη λήθη και αυτοί δεν μπορεί να είναι άλλοι από τους γνωστούς μας τοκογλύφους. Τώρα ένας Καμένος τρέχει να καταγγείλει τα εγκλήματα και ο Σαμαράς αναζητά τρόπους να αποφύγει τις συνέπειες των καταγγελιών, χωρίς να έρθει σε σύγκρουση με το στέλεχός του και εκτεθεί στην κομματική του βάση.
   Τώρα είναι απλά ένας Light υπερασπιστής των εθνικών μας συμφερόντων …»Επιστημονικά» το βλέπει το θέμα, ως «οικονομολόγος». Γι’ αυτόν τον λόγο και καθ’ όλη τη διάρκεια της προδοσίας τού Γιωργάκη δεν ζητάει εκλογές. Για περισσότερο από έναν χρόνο ολόκληρη η Ελλάδα κατηγορεί τον Γιωργάκη για δωσιλογισμό και του δείχνει την έξοδο και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης εκλογές δεν ζητάει. Προφανώς δεν τον αφήνουν τα «αφεντικά» του να ζητήσει. Προφανώς ο Σαμαράς περιμένει από τον Γιωργάκη να κάνει το «καθήκον» του απέναντι στους «δανειστές» μας και μετά να τον αντικαταστήσει …Να δημιουργήσει όλες εκείνες τις καταστάσεις, οι οποίες ευνοούν το ξεπούλημα και μετά ν’ αναλάβει για να «σώσει» όχι τη χώρα, αλλά τον Γιωργάκη.
   Αυτή είναι η δουλειά του. Να σώσει τον συνάδερφό του από την οργή του λαού. Να σώσει τον Γιωργάκη, εφόσον τη χώρα έτσι κι αλλιώς την έχουν «καταδικάσει» σε «θάνατο» τα κοινά τους αφεντικά …Τα απολύτως κοινά αφεντικά, τα οποία τα γνωρίζουν από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ …Τα κοινά αφεντικά, τα οποία συνδέουν απόλυτα τον Σαμαρά —ο οποίος υπόσχεται «λύτρωση»— με όλους όσους μας «σκλάβωσαν». Γι’ αυτόν τον λόγο ακολουθεί την πολιτική που ακολουθεί. Λογικό είναι αυτό. Απλά, για να γίνει αυτό αντιληπτό, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει κάποιος ότι έχει να κάνει με διαφορετικά μέλη της ίδιας συμμορίας.

   Μου αρέσει!

   1. μαρια ,δεν εχεις δει πως γραφει;
    καλυτερα για μας να λες,κι ειδικα για μας του εξωτερικου.
    θα ξεχασουμε κι εκεινα που ξερουμε.
    κι εγω κι ο ομογενης.επ ευκαιρειας σουλαρα .μαπα η …περμαναντ του ομογενη.
    ουτε αυτο ρε παιδι μου;

    Μου αρέσει!

   2. Σουλάρα μ, άν το σεντονέτο είναι δικό σου πόνημα κι όχι προκάτ από τον Μιχαλάκη,

    τότε δικαιάσαι ( με ‘α’ ) αναβάθμισης. Από δω και στο εξής, Σούλα η Κοπτορραπτού.

    Μην είσαι χαζή Σουλάρα μ’ . Αλλες κι άλλες πρόκοψαν, με τα μισά προσόντα.

    Τι είχανε τούτες δηλαδή(ς) ;

    Να ! Δες και το μπίρμπιλο .Φούσκωσε λίγο η κοιλίτσα του,απ’τις πικραγγουριές,

    και….τσούπ ! Ν’άσου το και υπουρ(χ)έσα. Αλλατσιςςςςςςςςςςςςς,το Τινάκι .

    Σέβας,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

    Μου αρέσει!

   3. σολαρις
    εχείς δικιο. Παρασύρθηκα γιατί για μένα είναι ολοί ίδιοι.ΑΝ και στην περιπτωση του μπουχεσα,η απαντηση μπορεί να είναι πολύ απλή.Βαριετε.Βγηκε και το καινούργιο playstation και μέχρι να το κάψει επαναλαμβάνει το-«ρίχνε κάρβουνα και ψήνε μάστορα»

    Μου αρέσει!

 15. Ο μόνος που μπορεί (με τον πιο αιφνίδιο, χειρουργικό, και αποτελεσματικό τρόπο) να ξαποστείλει αυτή την άθλια νομεκλατούρα -μαζί και όποια ιδεολογία και συμφέροντα τη στηρίζουν- είναι η Δημόσια Διοίκηση. Ήρθε η ώρα, εκείνοι που όλοι εμείς κοροϊδεύουμε (σ.σ. δημόσιοι υπάλληλοι) να πράξουν το εθνικό τους χρέος. Και έτσι το βλέπω να γίνεται. Ούτε ο Σαμαράς, ούτε η αριστερά, ούτε ο Καρατζαφέρης, ούτε οι αγανακτισμένοι μπορούν να κάνουν τη δύσκολη δουλειά. Άς μη γελιόμαστε.

  Οι δημόσιοι (με αυτά που έχουν γίνει και με αυτά που επέρχονται) δεν έχουν να χάσουν τίποτα πλέον. Μπορεί να εξυπηρετήθηκαν, αλλά έχουν καταπιεστεί και σοδομηθεί απίστευτα. Και γνωρίζουν και μπορούν να αποδείξουν πολλά, να αποκαλύψουν κάθε πολιτικό καθίκι που ρούξηξε εθνικό μεδούλι. Ήρθε η ώρα να διασώσουν και την αξιοπρέπειά τους (έχουν αρκετοί δημόσιοι, κι ας λέμε ότι δεν έχουν) Η μόνη καθαρτική σωτηρία, κατά την αποψή μου.

  Μου αρέσει!

 16. ΜΑΡΙΑ,Φωτεινη ,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .ΜΕ τιμάτε που με βρίζετε,μου δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω.
  =========================================================================
  Πώς θα τολμήσει ο Σαμαράς ν’ ανοίξει «θηλιές» στο «πλεκτό» της Διαπλοκής, όταν όλες οι «κλωστές» περνάνε μέσα από τη θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη;
  Αυτό είναι το επίτευγμά τους. Κανένα σκάνδαλο δεν είναι αμιγώς «πράσινο» ή «μπλε». Η ίδια η Siemens έδινε χρήματα καί στα δύο κόμματα εξουσίας. Η ίδια η Siemens συνδέει τον Σαμαρά με τον Γιωργάκη και τα κόμματά τους. Πώς περιμένουμε να «καθαρίσει» ο τόπος, όταν το σκάνδαλο της Siemens αφορά εξίσου καί τον «πράσινο» Μαντέλη καί τον «μπλε» Λιάπη; …Όταν ο Χριστοφοράκος τάιζε τα «πράσινα» σκουπίδια, αλλά ήταν «κολλητός» με τη Ντόρα; …Όταν ο Χριστοφοράκος πήγαινε με το ελικόπτερο στο Κορακοχώρι του Σημίτη, αλλά με το αεροπλάνο έκανε βόλτες με τον ξάδερφο του Καραμανλή; Ποιος θα καταγγείλει ποιον; Πώς δεν θα γελάει πίσω από τις πλάτες μας το απολειφάδι ο Σημίτης; Πώς δεν θα μας «δουλεύει» ο γνωστός Άκης;
  Τι να φοβηθούν όλοι αυτοί οι εγκληματίες; Το Αντωνάκη; …Τον Αντωνάκη της πλάκας; …Τον «φρέσκο» Αντωνάκη, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές στο κόμμα και δεν του ξεκλείδωσαν την πόρτα, για να πανηγυρίσει στο μπαλκόνι; …Τον «μετανοημένο» Αντωνάκη, ο οποίος πανηγύριζε τη νίκη του στην εξώπορτα της Ρηγίλλης; …Τον «σέξι» Αντωνάκη, ο οποίος έχει νέες «συνταγές» για την οικονομία; Τον Αντωνάκη τον έχουν όχι απλά «δεμένο», αλλά «πακτωμένο».
  Αυτός ο Αντώνης δεν υπάρχει περίπτωση να ενοχλήσει τους «δανειστές» μας. Είναι συνεργάσιμος …Συνεργάσιμος υπέρ του δέοντος, αν τον κρίνει κάποιος από τη συμπεριφορά του στα «δευτερεύοντα», τα οποία καθημερινά προκύπτουν εξαιτίας της συνεχούς προδοτικής δραστηριότητας του Παπανδρέου. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη συμπεριφορά του Σαμαρά μετά τον πρόσφατο «θρίαμβο» του Μεσοπρόθεσμου τού προδότη; Γιατί είναι επιλήψιμη η συμπεριφορά του; Γιατί ο Παπανδρέου δεν πρόδωσε τους Έλληνες μόνον ως πολίτες …Τους πρόδωσε και ως εργαζόμενους. Ο «νικητής» των τελευταίων διαπραγματεύσεων αποφάσισε την επιλεκτική χρεοκοπία εις βάρος των ασφαλιστικών μας ταμείων.
  Το ελληνικό κράτος, το οποίο δανείζεται για να ξεπληρώσει τους τοκογλύφους, δεν θα ξεπληρώσει τα ασφαλιστικά μας ταμεία. Αντί να τους δώσει 26 δις ευρώ ζεστό χρήμα, θα τους δώσει νέα πολύχρωμα ομόλογα με την υπογραφή του κοιλιόδουλου Βενιζέλου …Ομόλογα μεγάλου «βάθους» …»Βάθους» τριακονταετίας …Τόσο μεγάλου «βάθους», που θα μετατρέψουν τα ασφαλιστικά ταμεία από οικονομικούς «παράγοντες» της ελληνικής οικονομίας σε «επαίτες» του κράτους …Του κράτους, που τα έχει ληστέψει και στο τέλος εμφανίζεται σαν «ευεργέτης» τους …Του κράτους, που τους χρωστάει δεκάδες δις και δεν ξεπληρώνει ούτε αυτά που θα έπρεπε …την ίδια στιγμή που ξεπληρώνει τους τοκογλύφους.
  Ο «τίμιος» Αντώνης πώς αντέδρασε απέναντι σε αυτό το «έγκλημα» εις βάρος των εργαζομένων; Βγήκε να καταγγείλει δημοσίως το έγκλημα του άεργου και ανεπάγγελτου Παπανδρέου εις βάρος των ανθρώπων του μόχθου; Βγήκε στους δρόμους να προειδοποιήσει τους εργαζόμενους για το «μαύρο» μέλλον που θα τους περιμένει, σε περίπτωση που γεμίσουν τα ταμεία τους με «τοξικά» ομόλογα του υπερχρεωμένου κράτους; Τίποτε από αυτά δεν έκανε.
  Στήριξε —έστω και «βουβά»— το έγκλημα ενός κρατικοδίαιτου παρασίτου, που δεν έχει καταβάλει ποτέ και σε κανένα ταμείο καμία εισφορά και έχει εξασφαλισμένη την πλούσια σύνταξή του εις βάρος του λαού. Λογικό είναι. Πώς να αντιδράσει ο Αντωνάκης; Εξίσου άεργος και ανεπάγγελτος με τον Γιωργάκη είναι και ο ίδιος. Όσες εισφορές έχει καταβάλει στα ασφαλιστικά ταμεία ο άχρηστος γιος της Μαργαρίτας, άλλες τόσες έχει καταβάλει και ο άχρηστος Αντώνης. Εξίσου παράσιτο με τον ΓΑΠ είναι και ο Σαμαράς, άσχετα αν εμφανίζεται τώρα σαν «αυτοδημιούργητος».

  Μου αρέσει!

   1. καλαμπουρακι κι εγω προσωπικα θελω να την προφυλαξω.
    ο ομογενης ειναι φωτια και λαυρα με την περμαναντ.
    τωρα τι εγινε ,δεν ξερω.
    σουλαρα προσοχη.
    κι ας το Σπαρτακο να λεει για …υπουργιλικια μωρο μου.
    μαλλον δεν ειναι για σενα …το σπορ.

    Μου αρέσει!

   2. βλεπω τη θυμασαι την περιπτωση σουλαρα.
    κι εκεινη τη νυχτα της …περμαναντ παλι η γιορτη των ηλιθιων ηταν και εσυ…εργαζοσουν.
    ειδες Μαρια που εχω δικιο;
    σουλαρα εσυ σταθερα θα ακους εμενα κι ασε το σπαρτακο να …λεει .
    σου στεινει μηχανη ο ανιερος.

    Μου αρέσει!

   1. Πληρώθηκε από την κυβέρνηση πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ για να αρχειοθετήσει βιογραφικά.
    Το πιστεύεις???
    Και μέσω τουίτερ σπήλωνε την Γεωργαντά χρησιμοποιόντας το λεξιλόγιο του Παπακωνσταντίνου.
    Οι Anonymous τον ξεμπρόστιασαν και σιώπησε.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s