Ο κύριος Ηλίας Κικίλιας, διοικητής του ΟΑΕΔ είναι του Cambridge και δεν απαντά σε blogs…

Αυτό βεβαίως δεν θα ήταν περίεργο… Όλοι οι «πνευματικοί άνθρωποι» που ευδοκιμούν στην «νέα διακυβέρνηση», λες και έχουν απέχθεια σε κάθε τι «λαϊκόν». Πολλώ δε, όταν είναι και του Cambridge.

Όταν όμως έρχεται στο γραφείο σου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον αρμόδιο τομεάρχη και εσύ δεν απαντάς, τότε μάλλον έχετε ξεμείνει στην μακαριότητα του 2009, όπου συντροφικά ποζάρατε επιδεικνύοντας το αλλαζονικό Life Style που παραπέμπει σε θεσμούς όπου η έννοια «Αξιωματική αντιπολίτευση» δεν υπάρχει.

Όπως λοιπόν ενημερωθήκαμε, κατά την συνάντηση του διοικητή του ΟΑΕΔ με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και τον αρμόδιο τομεάρχη Νίκο Νικολόπουλο, ετέθηκαν κάποιες από τις ερωτήσεις μας, χωρίς όμως να υπάρξει απάντηση. Ερωτήσεις που απασχολούν πρωτίστως την κοινωνία αλλά άπτονται και στην ποιότητα της δημοκρατικής διακυβέρνησης.

Ο Νικολόπουλος φαίνεται ότι το έπιασε αμέσως το θέμα και βέβαια δεν πρόκειται να το αφήσει. Θεσμικά πλέον και με την σύμφωνη γνώμη του Αντώνη Σαμαρά, οι ερωτήσεις θα απευθυνθούν στον πολιτικό προϊστάμενο, εντός κοινοβουλίου.

Όλα αυτά, την στιγμή που η ανεργία διαλύει την κοινωνία… Θα μας πείτε δικαιολογημένα ότι το μόνο segment που δεν το αγγίζει η κρίση, είναι οι «πράσινοι» καθηγητές.


39 σκέψεις σχετικά με το “Ο κύριος Ηλίας Κικίλιας, διοικητής του ΟΑΕΔ είναι του Cambridge και δεν απαντά σε blogs…”

 1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε, σήμερα, τα Κεντρικά Γραφεία του ΟΑΕΔ, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους. Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρ. Λυκουρέντζος και ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας κ. Ν. Νικολόπουλος. Μετά το πέρας της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Σε μία εποχή πλήρους ανεργίας, ο ΟΑΕΔ καλείται να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει, για να δώσει στήριξη στον Έλληνα άνεργο. Ειδικά στους νέους ανέργους που πολλαπλασιάζονται κάθε μέρα. Αλλά και σε εκείνους που, λόγω της τραγικής αυτής κρίσης, έχουν χάσει τη δουλειά τους, ενώ ήταν πολύ κοντά στη σύνταξή τους.
  Απαιτούμε, λοιπόν, από τον ΟΑΕΔ, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, μετρήσιμα αποτελέσματα και μηδενικές καθυστερήσεις.
  Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητή του ΟΑΕΔ για την πληροφόρηση που μας παρείχε και για τη συζήτηση που είχαμε γύρω από όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τον Έλληνα άνεργο. Άλλωστε, εκείνος είναι που πλήττεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον σήμερα, από αυτή την κρίση».

  …………………………………………….

  Ολυμπία στον πόλεμο και στην κατοχή οι αβροφροσύνη του τύπου «Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητή του ΟΑΕΔ για την πληροφόρηση που μας παρείχε κτλ» εάν το άρθρο είναι ακριβές και είμαι σίγουρος ότι είναι βέβαια, είναι περιττές και λίγο …νερόβραστες!!!

  Εμένα τουλάχιστον δεν με ικανοποιεί η απάντηση του ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….

  Εάν καλύπτει εσένα και τους αναγνώστες τότε είμαι λάθος!!!!!

  Μου αρέσει!

 2. Ουάου!!!!
  Ποιος τον διώρισε τον κο Κικίλια;
  Οι αναγνώστες των μπλογκ όμως μπορούν να δώσουν τα παουτσάκια στο χέρι σ’ αυτόν που τον διώρισε και κατ’ επέκτασιν και στον κο Κικίλια.

  Τι κάθεται εδώ; ας πάει στο cabridge να κάνει το διοικητή.

  Μου αρέσει!

 3. Μπορεί ο αριθμός των ανέργων, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΟΑΕΔ, να έχει εκτιναχθεί στα 834.290 άτομα ξεπερνώντας ακόμη και τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις του τρέχοντος Προϋπολογισμού, ο διοικητής όμως του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί, όχι μόνο για τον δικό του παχυλό μισθό, αλλά και για τους μισθούς της συζύγου του και της κουνιάδας τους!

  Η κουνιάδα

  Η οικογένεια Κικίλια δεν καταλαβαίνει από ανεργία και τους τελευταίους μήνες, χάρη στον σύζυγο – διοικητή αποκαταστάθηκε πλήρως σε υψηλά αμειβόμενες θέσεις του ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 460/ Γ’/7-6-2010, η αδελφή της συζύγου του Κικίλια, Βασιλική Χάραρη του Ιωάννη, διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος Α’ βαθμού σε οργανική θέση στη διοίκηση του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Γραμματείας του Διοικητή! Την προσέλαβε δηλαδή ως γραμματέα σε οργανική θέση προκειμένου να μπορεί αργότερα να τη μονιμοποιήσει.

  Η σύζυγος

  Όσον αφορά τη σύζυγο του, Αναστασία Χάραρη του Ιωάννη δεν ήταν δυνατόν να την αφήσει με το παράπονο. Γι’ αυτό με το υπ΄ αριθμ. 1303/Γ΄/ 31-12-2010 ΦΕΚ τη μετέταξε από το Παρατηρητήριο Απασχόλησης όπου υπηρετούσε με σύμβαση αορίστου χρόνου, στον ΟΑΕΔ ως μόνιμη και συγκεκριμένα σε θέση διοικητικού-οικονομικού προσωπικού προκειμένου να έχει περισσότερες απολαβές! Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, ότι την σύζυγο του ο Ηλίας Κικίλιας την είχε προσλάβει πριν από 10 και πλέον χρόνια στο Παρατηρητήριο Απασχόλησης, όταν ήταν εκεί διοικητής.

  Σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζόμενων στον ΟΑΕΔ, η στάση του Κικίλια απέναντι στο προσωπικό δεν είναι και η πλέον ενδεδειγμένη, ενώ η Κατσέλη έχει αποστασιοποιηθεί και δεν τον καλεί καν σε δημόσιες εκδηλώσεις και συνεντεύξεις τύπου. Ο διοικητής του ΟΑΕΔ δεν είναι τυχαίο πρόσωπο στο πρωθυπουργικό στερέωμα. Είναι προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Παπανδρέου αποτελώντας μαζί με τον πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ και βουλευτή Επικρατείας Η. Μόσιαλο τη νέα φουρνιά «των συνομιλητών του Γιώργου».
  Παράλληλα στη Νέα Δημοκρατία συλλέγουν στοιχεία για τον Κικίλια που αφορούν σε προεκλογικές χρηματοδοτήσεις προγραμμάτων κατάρτισης σε δήμους και περιφέρειες που διεκδικούσε το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός, ότι ο διοικητής του ΟΑΕΔ βρέθηκε με τον πρωθυπουργό σε προεκλογικές περιοδείες τον περασμένο Νοέμβριο.

  kosmospress.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=530:lr—&catid=36:2009-11-01-22-08-40&Itemid=50

  Μου αρέσει!

  1. Είμαι που είμαι φανατίκλα της επιχειρηματικότητας και της ιδιωτικής οικονομίας….θα ήθελα πάρα πολύ, έστω και σαν πείραμα ρε παιδί μου έτσι για 2-3 χρόνια να καταργηθεί όοοοοοοολο το δημόσιο και να εργάζονται όλοι υπό καθεστώς ιδιωτικού δικαίου..

   όλα αυτά τα κοπρόσκυλα, οι βολεψάκηδες του κ*λου, οι αλαζόνες ρεμπεσκέδες της δήθεν μεγαλο-αστικής κοινωνίας να δω τι σκατά θα κάνανε….να δω τι ψωμί θα τρώγανε όλοι αυτοί οι μπαγλαμάδες που κάνουν τους μάγκες με τα λεφτά του ελληνικού λαού

   άχρηστοι είστε όλοι ρε…άχρηστοι…είστε ικανοί ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ και στο μουχτι…
   τα παιδιά σας θα είναι κι αυτά σαν κι εσάς….ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ υποκείμενα για την κοινωνία

   τρώτε ψωμί αποκλειστικά και μόνο επειδή το ελληνικό κράτος σας επιτρέπει να κλέβετε και να κρύβεστε

   είστε βάρος στην κοινωνία ΚΑΙ ΜΟΝΟ δεν παράγετε τίποτα…είστε παράσιτα, ανίκανοι και Α-ΧΡΗ-ΣΤΟΙ…!!!!

   Μου αρέσει!

   1. Μη μας βαζεις ολους στο ιδιο καζανι με τους φαταουλες!!!! υπαρχουν και ατομα που δουλευουν για ψιχουλα…..αυτοι που δεν γλειφουν ουτε προσκυνουν τα κομματοσκυλα!!!!

    Μου αρέσει!

   2. Φαντάζομαι αγαπητέ Tsilivithra, πως στο όοοοοολο δημόσιο που θέλεις να καταργηθεί, συμπεριλαμβάνεται και το συνριπτικό ποσοστό του κρατικοδίαιτου «ιδιωτικού» τομέα.

    Μου αρέσει!

   3. ΒΡΑΧΟΣ & ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    απάντησα σε ένα σχόλιο που ανέφερε πως ο εν λόγω κύριος -όπως εκατοντάδες άλλοι προνομιούχοι κομματόσκυλοι- βόλεψε το σόι του στο δημόσιο ΝΤΑΗΛΙΚΙ ώστε να τρώνε, να ζουν και να καλοπερνάνε με τον παρά του ελληνικού λαού…

    δεν αναφερόμουν σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους…

    μόνο στα κοπρόσκυλα που έχουν αυτήν την άκρως αλαζονική και αντικοινωνική συμπεριφορά

    Ευχαρίστως θα έβλεπα τα βολεμένα παιδιά τους να ζητιανεύουν για ένα πιάτο φαγητό…πολύ ευχαρίστως.

    Μου αρέσει!

   4. ΒΡΑΧΕ το βόλεμα με ενοχλεί όχι το δημόσιο.
    Και με ενοχλεί και στο ιδιωτικό (που το χω δει επανειλλημένα μπροστά μου) και στο δημόσιο.
    Απλά το δημόσιο είναι το απόλυτο »καταφύγιο» σ’αυτήν την χώρα των άεργων κομματόσκυλων και ως τέτοιο το σιχαίνομαι…

    Το δημόσιο…όχι τους ανθρώπους.

    Οι έντιμοι και εργατικοί άνθρωποι έχουν -δυστυχώς- τα ίδια προβλήματα είτε στο δημόσιο είτε στο ιδιωτικό.

    Πετροβούβαλε

    αν και δεν κολάει με το σχόλιο, ναι εννοείται…
    Όχι μόνο τους μεγάλους κρατικοδίαιτους απατεωνατίες αλλά και τους μικρότερους »διαπλεκόμενους»….αυτούς που είναι κολητοί με δήμαρχους, νομάρχες, γραμματείς και φαρισαίους κτλ.

    Αυτοί είναι που καταστρέφουν τον ανταγωνισμό στον ιδιωτικό τομέα των μικροεπιχειρηματιών…αυτοί οι »μέσα σε όλα» απατεώνες που ούτε γνώση ούτε επιχειρηματικότητα έχουν αλλά δυστυχώς έχουν μπατζανάκη που ξέρει κάποιον που πηδάει την γραμματέα δίπλα στο καφετζή του γενικού στο γραφείο του δημάρχου μπλα μπλα μπλα μπλα….

    Άσε με…πολλά χρόνια και πολύς πόνος.
    Η θεσνικη υποφέρει χρόοοοονια τώρα από τους τιποτάδες ντεμέκ »επιχειρηματίες» απατεώνες.

    Αύριο αν μπορούσα θα τους τελείωνα και στα φρύδια μου πόσοι θα μεναν χωρίς δουλειά.

    Μου αρέσει!

   5. Δεν μπορείς να φανταστείς τι τραβάμε μερικές φορές…
    Ορισμένοι πιστεύουν ότι υπερασπιζόμενοι το δημόσιο,υπερασπίζουμε αυτά τα κοθώνια…Οι πρώτοι που θέλουμε απαλλαγή από αυτούς τους σκυψιματίες, είμαστε ορισμένοι «κακοί» ΔΥ…
    Αν κάτσω και γράψω καμιά φορά,θα βγείτε με τις καραμπίνες στους δρόμους..απίστευτα πράγματα.

    Μου αρέσει!

   6. Και να προσθέσω Tsilivithra και τους αγρότες στο συντριπτικό τους ποσοστό: Άσχετοι με τις εξελίξεις και κάργα επιδοτούμενοι μέχρι προσφάτως ώστε να κρατάνε ένα από τα ελάχιστα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα στην εποχή των σπηλαίων. Ο αριθμός τρακτέρ ανα στρέμμα είναι ενδεικτικός.

    Μου αρέσει!

   7. Να σου γράψω εγώ Βράχε για τον ιδιωτικό τομέα, να «καραφλιάσεις»! Και μάλιστα σε παράρτημα πολυεθνικής, όπου τα απανωτά μου mail διαμαρτυρίας στην έδρα έμειναν απλώς αναπάντητα. Μιλάω για την έδρα στο Άμστερνταμ για να εξηγούμαστε. Στην Αθήνα είχα απαντήσεις του τύπου «πας να μας χαλάσεις το μαγαζί», μέχρι που με εξουδετέρωσαν επαγγελματικά! (Το χουνέρι που τους έκανα εγώ, δεν έχουν καταλάβει ακόμα από που τους ήρθε, παρότι τους είχα προειδοποιήσει ξεκάθαρα 😆 )

    Μου αρέσει!

   8. Boύβαλε η οικονομία μας καταστράφηκε όταν ρημάχτηκε η αγροτική παραγωγή με επιδοτήσεις και η βιοτεχνία και μικροεπιχειρηματικότητα με αντικίνητρα.
    Παράλληλα με την γιγάντωση του πασοκικου δημοσίου και την λαίλαπα των μεσαζόντων δεν ήθελε και πολύ για να πουλάει ο »Μητσος-rooms to let» 5 ευρώ το μικρό μπουκάλι νερό στην Σαντορίνη.

    Ξαναλέω ότι είμαι οπαδός του small government…ξέρω…είναι αμερικανιά αλλά τι να κάνω…
    Μικρό -ελάχιστο- δημόσιο, σαφέστατο και αυστηρότατο regulation και…Ιδιωτική οικονομία…εκεί να σε δω μάγκα μου.

    Μου αρέσει!

   9. Να συμφωνήσω κι εγώ: Ελάχιστο κράτος, αμείλικτο και κυρίως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ελεγχόμενη μόνο από τον Λαό. Ακούγεται πολύ δημοκρατικό για τα γούστα μου της παρούσης, αφού όμως μιλάμε για την ουτοπία…

    Μου αρέσει!

   10. ΒΡΑΧΕ δεν απέτυχε »σχεδόν»…απέτυχε παταγωδώς την μέρα που πλήρωσαν εκείνα τα δις δολάρια bailout την AIG και την Lehman Bros…ήταν η μέρα που μπήκε η ταφόπλακα του αμερικάνικου ονείρου.
    Ψάχνονται κι αυτοί οι φουκαράδες…να σαι υπερδύναμη και να κοιμάσαι στους δρόμους…δεν στέκει…και οι πόλεις φαντάσματα πληθαίνουν…

    Ron Paul…ο γιατρός τους τραβάει αν και μεγάλος σε ηλικία.
    Αυτός μιλάει για επιστροφή στις αρχές της ρεπούμπλικας, no interference policy, αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, αυστηρό έλεγχο της FED κι άλλα ωραία.

    …………………….

    Βούβαλε κι εμένα πολλά από αυτά που ακούω εδώ κι ένα χρόνο είναι ίσως πολύ »δημοκρατικά» για τα γούστα μου αλλα΄και τι να κάνεις…πρέπει να χεις ανοιχτό μυαλό στη ζωή ειδικά σε περιόδους κρίσιμες.
    Από την άλλη δεν βλέπω και κανέναν αρσενικό να καλύπτει τις προυποθέσεις που εγώ έχω για τον Ηγέτη ενός υπερχιλιόχρονου πολιτισμού.

    Μου αρέσει!

   11. Εγώ Tsilivithra πιστεύω πως τους ηγέτες τους γεννά η ανάγκη, η καταστροφή των αυταπατών και η εξαθλίωση. Κι εδώ υπάρχει η κρίσιμη διαφοορά μεταξύ ηγέτη – σιδερένιου και ηγέτη – Πούτιν. Σε κάθε περίπωση είναι ΚΑΙ δική μας δουλειά η ανάδειξή του.
    Ο καιρός γαρ εγγύς (ελπίζω)!

    Μου αρέσει!

   12. Βουβαλε πολύ ωραία το είπες…όμως όχι τον ηγέτη αλλά τον Άντρα…τον υπηρέτη Ιδεών και τον προστάτη των ανθρώπων.

    Ηγέτης είναι αυτός που τον υπηρετούν Άντρες, αρσενικοί μαχητές, Φαλαγγίτες.

    Χωρίς Αρετή ούτε οι Ιδέες υπηρετούνται, ούτε Άντρες φτιάχονται, ούτε Ηγέτες αναδεικνύονται.

    ….

    Άντε μην με πιάσει το μιλιταριστικό μου και μελαγχολήσω…

    Α ρε πατρίδα καημένη που σε διοικούν αδερφές με ροζ τσαντάκια στον αγκώνα.

    Μου αρέσει!

   13. Nancy: Μου το κόλλησε η Astillais (ή κάποιος που την παρίστανε, δεν το έχω ξεκαθαρίσει) και πολύ μου άρεσε! Φαίνεται πως ναι, απωθημένο είναι! 😆

    Tsilivithra: Ορθότατος!

    Μου αρέσει!

 4. ΠΟΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….
  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΟΑΕΔ!

  ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥ….

  Cherchez la femme που το ΠΑΣΟΚ την έχει αφήσει να λύνει και να δένει ανεξέλεγκτα…..!

  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ

  Μου αρέσει!

 5. Ο…κύριος Κικίλιας αντικατέστησε τον επί ΝΔ διοικητή του ΟΑΕΔ ο οποίος, μόλις εκλέχτηκε το ζαβό και του ζήτησαν να πεί πως ο ΟΑΕΔ δεν είχει…σάλιο, αρνήθηκε σθεναρα. Δήλωσε μάλιστα δημόσια και το αποθεματικό του, με απατάει η μνήμη μου και δεν θυμάμαι το ποσό. Εκδιώχθηκε αμέσως κι αντικαταστάθηκε από έναν μορφωμένο κύριο, στα μέτρα της κυβέρνησης, φυσικά.
  Ο Τσιλιβίθρας τα λέει καλά πιο πάνω, όπως εγώ δεν μπορώ να τα πω.

  Μου αρέσει!

 6. Μπροστα σας ειναι ΟΛΗ η αληθεια
  και απορω γιατι δεν την καταλαβαινουμε!
  πραγματι απορω και δεν μπορω να το εξηγησψω χρονια!
  ολα τα επωνυμα σπορια,
  ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ..ΜΠΑΜΠΑ. ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,
  ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΘ ΣΠΟΡΟΥ,
  ΣΤΟ ..ΑΡΜΟΔΙΟ …ΕΠΩΝΥΜΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ!
  Δασκαλευθυκαν , ΟΧΙ τηνη επιστημη,
  αλλα γυριζοντας ποια θεση θα παρουν και πως θα διαλυσουν την Ελλαδα πλουτιζοντας την ..τσεπης τους!
  και περιμενετε ..απαντηση?
  να ειπει τι.?
  Οτι βρεθηκε ενας πονηρος απο τα εκατομμυρια μακκακες και τον ..ξεσκεπαζει?
  Χεστηκε!
  Και φαινεται οτι ηταν και κακος μαθητης το κοροιδο ο σπορος!
  Παγιο ..μαθημα και παγκοσμιο…
  Μαζευεις ρε κοροιδο εναν ..πονηρο, τον ψευτοβολευεις και ..τον κανεις φιλο! Υποστηρικτη!
  να σεις καποια παιδια της χουντας με εναν ..διορισμο πως εγιναν το 1981 Πασοκοι!
  να δεις πασοκους το 1981ν πως ελεγαν το πασοκ..κλεφτες και εγιναν Μοτσο ΝΔ σε ενα βραδυ με εναν διορισμο!
  Α ρε τα ..μορφωμενο!!!!! Φτου το Χαρβαρντ!
  με τετοιους μαθητες , μαλλον ..Τεχνικο λυκειο ειναι!
  Εγω ο βοσκος αν δω ενα ..κριαρι (!) ατιθασο και..νευρωδες,
  το πλησιαζω , το χαιδευω, του ..βαζω να φαει και μετα το ριχνω μεσα στο κοπαδι να τα ..μαμησει! να πολλαπλασιασει!
  Μαλλον ..τα βοσκο πιο…μορφωμενο!

  Μου αρέσει!

 7. Καλα στην ΝΔ ειναι τοσο παπαρες που και κυβερνηση να γινουν τους ιδιους Διοικητες πρασινοφρουρους θα αφησει.
  Ε τους εχουμε μαθει πλεον.
  Καλα ηταν στο Cambridge για βοσκη .

  Μου αρέσει!

 8. Τα Blogs όταν είσαι κυβέρνηση και άρα θεσμικός όχι μόνο δεν σου είναι πλέον χρήσιμα αλλά παίρνουν και στο περιθώριο της πολιτικής καθώς δεν είναι θεσμικά μέσα ενημέρωσης, οπως τα ΜΜΕ που έχουν δημοσιογράφους μελή της ΕΣΗΕΑ και θεσμικο ρολο στην κοινωνία.
  Αυτή την απάντηση μας την έδωσε ενας υφυπουργάκος της παρούσας κυβέρνησης σε αίτημα μας για συνέντευξη.

  Και θα το δεις όλο αυτό το «πακετο» όταν αυτοί που υποστηρίζεις γίνουν θεσμικοί και πιασουν πόστο στα καναλια.

  Τώρα η λύση είναι είτε να γίνουμε «θεσμικοί» όσοι θέλουν να δώσουν στοιχεία σε μια δική μας ένωση είτε να παραμείνουμε λύκοι μονάχοι.

  Μου αρέσει!

 9. ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ έχει αποφασίσει να ασχοληθεί η ΝΔ με αιχμή τον βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο. Στο φόντο ο διοικητής του Οργανισμού την πενταετία 2004-2009 Γιώργος Βερναρδάκης. Αποτυχών βουλευτής στη Β’ Αθηνών το 2009, ο Βερναρδάκης – παλιά μου τέχνη κόσκινο – είναι αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας. Αρχιτομεάρχης – το βρήκατε – είναι ο Νικολόπουλος που κάνει και τις ερωτήσεις στη Βουλή.
  ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ του διδύμου Νικολόπουλου – Βερναρδάκη για τον ΟΑΕΔ είναι παράδοξο. Συνήθως ο δράστης δεν επιστρέφει στον χώρο του εγκλήματος. Ας πούμε, στις αρχές του 2009 μονιμοποιήθηκαν περί τα 800 άτομα. Μεταξύ αυτών τρία ανίψια του τότε διοικητή Βερναρδάκη και της συζύγου του, η ιδιαιτέρα του και ο αδελφός της, σύζυγοι άμεσων συνεργατών του, πέντε μετακλητοί υπάλληλοι της γραμματείας του, ο γιος του προέδρου των εκπαιδευτικών (ΔΑΚΕ), σύζυγοι, αδέλφια, ανίψια και παιδιά συνδικαλιστικών στελεχών της ΔΑΚΕ-ΟΑΕΔ σε όλη την Ελλάδα, ο γιος του προέδρου των συνταξιούχων της ΝΔ και άλλοι.
  «ΑΝΘΗΡΑ» είναι και τα οικονομικά στοιχεία. Το 2009 το έλλειμμα χρήσης του ΟΑΕΔ έφθασε τα 600 εκατομμύρια ευρώ για πρώτη φορά έπειτα από 55 χρόνια λειτουργίας. Παρ’ όλα αυτά, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2009, είκοσι μέρες πριν από τις εκλογές, υπεγράφη σύμβαση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ με διαφημιστική εταιρεία για την προβολή του έργου του ΟΑΕΔ. Είναι οι εκλογές στις οποίες πολιτεύθηκε ο Βερναρδάκης. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα μπρος σε αυτό που είχε γίνει το 2006. Τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς ρευστοποιήθηκαν 7.200.000 μετοχές της Εμπορικής Τράπεζας που κατείχε ο ΟΑΕΔ. Το τίμημα ήταν πολύ χαμηλότερο από την τιμή – στόχο που είχαν θέσει οι σύμβουλοι της κυβέρνησης Καραμανλή – δηλαδή η Citibank και η J.P. Morgan. Επισημαίνονται οι οξύτατες αντιδράσεις των κοινωνικών εταίρων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Κώστας Πουπάκης της ΔΑΚΕ.
  ΑΥΤΑ στο παρελθόν. Στο παρόν εκτυλίσσονται ενώπιον δικαστικών και πειθαρχικών οργάνων τέσσερις υποθέσεις που αφορούν στελέχη της ΝΔ και το γαλάζιο καθεστώς του ΟΑΕΔ. Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ στη Μαγνησία, βρέθηκε να είναι παράλληλα υπάλληλος του ΟΑΕΔ και πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Μαγνησίας. Ο Σπυρίδων Πλέστης, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΑΚΕ στον ΟΑΕΔ, κατηγορείται – κι έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα – ότι ως πρόεδρος της Επιτροπής Πρόσληψης Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών στον ΟΑΕΔ πλαστογράφησε το πτυχίο της κόρης του για να διευκολύνει την πρόσληψή της. Διπλοθεσίτης σε ΟΑΕΔ και ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ ήταν ο Χρήστος Μητροσύλης, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΑΚΕ. Πέρα από τον πειθαρχικό έλεγχο, έχει παραπεμφθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο και στον εισαγγελέα. Τέλος, με τη ΝΔ εμφανίζεται να συνδέεται και ο προφυλακισμένος ήδη για υπεξαίρεση 1,7 εκατομμυρίων ευρώ από τα προγράμματα ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ Βασίλειος Σίμος. Υπέβαλε διπλά δικαιολογητικά στις τράπεζες.
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ – κι άλλα πολλά – δεν είναι άσχετα με τη γαλάζια επιθετικότητα του κατά του διοικητή του ΟΑΕΔ Ηλία Κικίλια.

  TA NEA – Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος (ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2011)

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s