olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Posted by olympiada στο Ιουλίου 15, 2011

Από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα , στο 6ο διαμέρισμα , ο μακάβριος κατάλογος των νεκρών Ελλήνων ( που επιτρέπουν τα ΜΜΕ να ανακοινωθούν) μακραίνει , μεγαλώνει ενώ ο κατάλογος των Ελλήνων θυμάτων ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου είναι ατέλειωτος.
Αρχής γενομένης από την 3η Σεπτεμβρίου με τον Μ.Καντάρη που σκοτώθηκε από Αφγανούς, , συνεχίζοντας με τον παππού που σκοτώθηκε από Αιγύπτιους , στην 3η Σεπτεμβρίου και Πιπίνου αφού ξυλοκοπήθηκε μαζί με την γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους, φτάνουμε στο 26χρονο παλληκάρι που μαχαιρώθηκε και πέθανε από αφρικανούς στην Λέσβου και Πόρου στην Κυψέλη.
Όλοι οι θάνατοι μέσα σε 3 μήνες.
Και να μην ξεχάσουμε και έναν Ρουμάνο που κυκλοφορούσε για μισή ώρα στην Αριστοτέλους κρατώντας το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του.

Και εμείς , οι Έλληνες πολίτες, κοιτάμε , τρομοκρατημένοι, αηδιασμένοι και ανήμποροι μια αστυνομία , άπραγη, αδρανή, διακοσμητική να παρακολουθεί αυτόν τον πολυπολιτισμικό ΘΑΝΑΤΟ με δεμένα χέρια και μια κυβέρνηση να εξαγγέλλει μέτρα που ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ να λάβει και ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, αντί να προστατεύει τα θύματα και να τιμωρεί παραδειγματικά τους θύτες, να καλύπτει με πλήρη ασυλία τους πολυφυλετικούς, λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, μπαχαλακηδες και να τιμωρεί και να εξαθλιώνει τους λιγοστούς εναπομεναντες Έλληνες .

Μια κυβέρνηση, ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ένας Δήμος , που με περισσή χαρά και τιμή
αποδέχονται την πρόσκληση σε αυτό το ΠΑΡΤΙ ΘΑΝΑΤΟΥ και χωρίς την παραμικρή ένδεια η
ενοχή , χαριεντίζονται με τους οικοδεσπότες δολοφόνους των συμπατριωτών τους, σαν τις κοκότες στα μπαρ της Τρούμπας.

Και ερχόμαστε στη σκανδαλώδη και προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου και του Δημοτικού συμβουλίου που αγγίζει την πολιτική αλητεία και είναι από ανήθικη έως προδοτική. Οι εν λόγω» κύριοι» αποφάσισαν μια σειρά εκδηλώσεων στις πλατείες της Αθήνας , χωρίς να λάβουν υπ όψιν τους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες και αποφάσισαν 5 εκδηλώσεις στην πλ. Βικτωρίας που μαστίζεται και αφανίζεται από τους λαθρομετανάστες. Μόνο μια εκδήλωση στην πλατεία του Αγ. Παύλου, μια στη πλατεία Κυψέλης ,καμία στην πλατεία Αττικής, καμία στον Αγ. Παντελεήμονα .

Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής απόφασης του Δήμου Αθηναίων ήταν να μαζεύονται
σε κάθε εκδήλωση 2.000 μουσουλμάνοι στην ήδη καταδικασμένη περιοχή της Πλ. Βικτωρίας , να γκετοποιείται έτι περισσότερο και να τρομοκρατούνται οι Έλληνες χειρότερα. Το γεγονός ότι από όλη την Αθήνα μόνο στην Πλ. Βικτωρίας γίνονται 5 εκδηλώσεις υποδηλώνει την άλωση του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου από τους «νταβατζήδες» της περιοχής,ήτοι λαθροδιακινητές, λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους αναρχικούς των καταλήψεων.

Κάθε φορά και στις 2 εκδηλώσεις που έχουν γίνει, η ώρα έναρξης ήταν στις 9 το βράδυ και οι εκδηλώσεις ξεκινούσαν από τις 6 το απόγευμα όπου, ως εκ θαύματος, όλοι οι μουσουλμάνοι ήταν παρόντες και η εκδήλωση περιφρουρούμενη από τους αντιεξουσιαστές-αναρχικούς των καταλήψεων της Αμαλίας και του Σκαραμαγκά και τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Και στις 2 εκδηλώσεις ούτε μία αφίσα δεν τοιχοκολλήθηκε για την ενημέρωση των κατοίκων και των καταστηματαρχών.

Αν αυτές οι κινήσεις δεν είναι εσκεμμένες και οι προθέσεις ύπουλες και εχθρικές , τότε τι άλλο μπορούμε να υποθέσουμε για τον Δήμο της Αθήνας-Ισλαμαμπάντ??? Ότι συνδράμει στην καταστροφή της περιοχής προς όφελος των μεγαλοεργολάβων όπως καταγγέλλει το ΚΚΕ η ότι πρόκειται για ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδας που ξεπουλάνε και διαλύουν την Χώρα αρχίζοντας από την Πρωτεύουσα , όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή ??? Όταν μάλιστα , μόλις πριν ένα μήνα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε οικονομικά κίνητρα για την επιστροφή των Ελλήνων στο ευρύτερο Κέντρο της Αθήνας που αποτελεί το 6ο διαμέρισμα, προκειμένου για την ανακατάληψη του από Έλληνες όπως ο ίδιος δήλωνε. Και μην ξεχνάμε ότι αυτός ο Δήμαρχος έχει εκλεγεί με αποχή του 70% των δημοτών της Αθήνας και με την εκδίκαση του νόμου της χορήγησης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς να εκκρεμεί.

Το Σάββατο 18-7-2011 έχει αναγγελθεί η 3η κατά σειρά εκδήλωση παρωδία από τον Δήμο της Αθήνας.
Εγκαλούμε τον Δήμαρχο να μας εξηγήσει με ποιων την έγκριση (σίγουρα ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) σπαταλούνται χρήματα του Δήμου για την διασκέδαση και την σίτιση
λαθρομεταναστών ( αφού ο αντιδήμαρχος κος Βαρελάς μας πληροφόρησε ότι δεν υπάρχουν
χρήματα ούτε καν για να πλυθούν και να απολυμανθούν οι κάδοι απορριμμάτων). Mε ποιανού την έγκριση ο Δήμος συνδράμει στην κατατρομοκράτηση των κατοίκων της περιοχής, αφού κανείς κάτοικος όχι μόνο δεν συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις , αλλά αντίθετα παλεύει και αντιστέκεται , με ότι μέσο διαθέτει (υπομνήματα, καταγγελίες, παραστάσεις διαμαρτυρίας σε δημοτικά και διαμερισματικά συμβούλια) για την απομάκρυνση και αποσυμφόρηση της περιοχής τόσο από τους λαθρεποίκους και τους λαθροδιακινητές όσο και από τους προστάτες τους αναρχικούς των καταλήψεων και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιοι υγειονομικοί κανόνες θα τηρηθούν για το happening να μαγειρέψουν πάνω στην πλατεία, για ανθρώπους που αποτελούν ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ της πόλης μας και της χώρας μας , κατά δήλωση τόσο του Περιφερειάρχη κου Σγουρού, όσο και του Υπουργού Υγείας κ Λοβέρδου αλλά και της Νομαρχίας Αθηνών.

Οι κάτοικοι και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πλ. Βικτωρίας δηλώνουμε
κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ την διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης
του Σαββάτου αλλά και της επόμενης , με το όποιο κόστος για την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και των Καταστημάτων μας από πιθανούς βανδαλισμούς των «δημοκρατικών» αναρχικών των καταλήψεων. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ την ύπουλη και προδοτική προσπάθεια του Δημάρχου της Αθήνας-Ισλαμαμπαντ να εμπαίξει και να βεβηλώσει την αγωνία και την απόγνωση των ελάχιστων Ελλήνων καθώς και την μνήμη των 3 νεκρών Ελλήνων , που όμως έχουν το σθένος με τόλμη και υπερηφάνεια να διεκδικούν το αυτονόητο και συνταγματικό τους δικαίωμα ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. Και βασικά ΝΑ ΖΟΥΝΕ .

Δεν θα επιτρέψουμε στους φονιάδες των 3 Ελλήνων και τους ληστές χιλιάδων Ελλήνων να
στήσουν ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ στο σπίτι των θυμάτων τους.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟ 6ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.

Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου διαμερίσματος.

http://www.greekalert.com/2011/07/6.html

21 Σχόλια to “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ”

 1. dyspistos said

  Μακάρι, να τα καταφέρετε, συμπατριώτες του 6ου διαμερίσματος, μακάρι. Προετοιμαστείτε και μην υποχωρήσετε, σας ικετεύω. Γνωρίζω την περιοχή, ξέρω πολλές γυναίκες (οι άνανδροι με τις γυναίκες τα βάζουν κατά πρόσωπο που έχουν καταστεί ανάπηρες από τις καθημερινές, πολλαπλές επιθέσεις, μελαψών κυρίως, εναντίον τους. Σπασμένα κεφάλια και οστά προσώπου, σπασμένες λεκάνες και πόδια-χέρια, σπασμένα σαγόνια-μύτες-δάκτυλα. Κάθε πολυκατοικία στην Αγ. Ζώνης έχει και 1-2 θύματα ανυπεράσπιστες γυναίκες.

  Στην περιοχή αυτή υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι, που αδυνατούν να αντιδράσουν. Οι ίδιοι χρησιμοποιούν αλλοδαπές γυναίκες να τους περιποιούνται και Αλβανούς ή πρώην Σοβιετικούς, για τις μικροδουλειές τους. Τέλος, υπάρχει κι ένας ικανός αριθμός «πατριωτών» που θησαυρίζουν νοικιάζοντας τα βρωμο-υπόγειά τους ή διαμερίσματα σε αλλοδαπούς. Ολοι αυτοί, δεν πρόκειται να κινηθούν εναντίον τους.

  Στην Ανω Κυψέλη, στην Πλατεία Κυψέλης και τους γύρω δρόμους και κατά μήκος διαφόρων οδών όπως Πόρου, Επτανήσου, Μεγίστης, Λέσβου, Κύπρου, Πυθίας, Κρίσσης , Φαιδριάδων, Βελβενδούς, Φιλοτίμου, Κασταλίας κλπ., ο πληθυσμός είναι ξένοι με επικρατούντες τους Αλβανούς και τους έγχρωμους. Οι Αλβανοί είναι οργανωμένοι έχουν συνεργασία μεταξύ τους, αγοράζουν διαμερίσματα και μαγαζιά, που γεμίζουν με τις αθρόες άδειες των καθαρμάτων της κυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων.
  Οταν εμείς οι Ελληνες δεν βρίσκουμε δουλειά, οι Αλβανοί όλοι είναι «βολεμένοι» ακόμα και στα ΕΛΤΑ, στον Δήμο και αλλού.

  Για να μη μακρυγορώ, η περιοχή «ανήκει» στους απρόσκλητους ενσκήψαντες λαθρο και είναι δύσκολη η αντίδραση η δική μας δεδομένου ότι και το Αστ. Τμήμα της οδού Θήρας σε εκδηλώσεις σαν την αυριανή (γράψατε 18-7, αλλά αυριο Σάββατο είναι 16-7), «φυλάει» τους βρωμο-λαθρο.

  Αν πετύχετε αύριο, αδέρφια, να ακυρώστε τα ανθελληνικά σχ έδιά τους, θα προσφέρετε μεγάλη υπηρεσία στην «βιαζόμενη» Πατρίδα μας και σ΄όλους εκείνους που θέλουν, αλλά δεν μπορούν ν΄αποτινάξουν τον πνιγηρό ζυγό. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

  Μου αρέσει!

 2. […] Πηγή… […]

  Μου αρέσει!

 3. Ελληνικη μειονότητα Αγ. Παντελεήμονα said

  Δυστυχώς η όποια απόπειρα είναι καταδικασμένη καθώς:

  Οι τελευταίοι Ελληνες εγκατέλειψαν μαζικά την περιοχή μετά τον αποτρόπαιο θάνατο του άτυχου πατέρα

  Οι αριστεροφασίστες των περίεργων «συνιστωσων» του ΣΥΡΙΖΑ που θησαυρίζουν απο τα κέρδη του δουλεμπορίου δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν το » εμπορευμα» στην τύχη του.

  ΟΙ κάτοικοι των άλλων περιοχών της Αθήνας πιέζουν ώστε να μην διασπαρούν οι λαθρομεταναστες απο το γκέτο του κέντρου στις περιοχές τους

  Οι κάθε λογής μαφίες βολεύονται με την κατάσταση ανομίας που επικρατεί και έτσι έχουν βρεί ενα ασφαλές καταφύγιο για να κάνουν τη » δουλει’α τους»

  Οι Ισλαμοφασίστες αφου έχουν συγκεντρωμένο το στρατό τους εύκολα ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο απο τα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά της περιοχής έτοιμοι να εκτελέσουν μαζικά και γρήγορα την όποια «αποστολή» τους ανατεθεί . ( θυμηθείτε την κινητοποίηση για το κοράνι όπου σε 15 λεπτά συγκεντρώθηκαν 3.000 άτομα)

  Ο Καμίνης αλλά και επώνυμοι βουλευτές όλων των χρωμάτων και παρατάξεων για να βρίσκουν τους άνδρες ερωτικούς συντρόφους τους στις δεκάδες πιάτσες του αγοραίου έρωτα σε κάθε δρόμο της περιοχής.

  Η πόλις εάλω

  Καληνύχτα σας

  Μου αρέσει!

 4. Ηλιας said

  Thanatos sta kathikia apopou kian proerxontai!!!

  Μου αρέσει!

 5. DIM said

  Για όλους εμάς που είμαστε στα πρόθυρα να κυκλοφορούμε με το 0.45′ στην τσέπη μπάς και σώσουμε τις οικογένειές μας τουλάχιστον, θα ήθελα να τονίσω οτι ο όρος ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ είναι παντελώς ψεύτικος και χρησιμοποιήθηκε απο τους γραικύλους αυτούς για μας παραπλανά. Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα απο αυτό: ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ είναι ο σκοπός τους και καθόλου πολυπολιτισμική. Διότι απλούστατα δέν έχουν πολιτισμό 1ον και 2ον εάν είχαν θα επέλεγαν αυτούς και όχι όλες τις φυλές με τα κόκκαλα περασμένα στην μύτη και τους απογόνους ζώντων κανιβάλων που ζούν ακόμα πίσω στις πατρίδες τους.

  Μου αρέσει!

  • Ελληνικη μειονότητα Αγ. Παντελεήμονα said

   Δεν κυκλοφορείτε με 0.45 ακόμα ;
   Στα ξενοδοχεία της πλατείας Βάθη και στην Μενάνδρου θα βρείτε ότι θέλετε σε καλές τιμές και με ένα κουτί σφαίρες δώρο για κάθε αγορά !!!!!!!

   Μου αρέσει!

   • Θυμαρακιώτης said

    Επειδή γεννήθηκα και ζώ Θυμαράκια. Επειδή έχω γριά μάνα που δεν φοράει πλέον βέρα και σταυρό, και επειδή θέλω να πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί έλληνας δικαστής, να με δικάσει για οπλόκατοχή, στην σημερινή Αθήνα,ερωτώ τον φίλο «μειονότητα Α.Π.» πόσο περίπου ένα φτηνό 9άρι ή 22άρι.

    Μου αρέσει!

   • Ελληνικη μειονότητα Αγ. Παντελεήμονα said

    Αγαπητέ Θυμαρακιώτη το σχόλιο μου είναι δηκτικό και ήθελα να καυτηριάσω την κατάντια αυτής της χώρας που έχει καταντήσει χειρότερα απο Μεξικό και Κολομβία και να υπάρχουν στην Αθήνα super market όπλων εις γνώση όλων χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς

    Να είσαι σίγουρος ότι όλοι οι Έλληνες ( και όχι μόνο) δικαστές θα σε καταδικάσουν εάν πυροβολήσεις ένα παράνομο ακόμα και εαν έχει προλάβει να σε χτυπήσει πρώτα αυτός ακόμα και εάν εχει εισβάλει μέσα στο σπίτι σου . Θα καταδικαστείς δε για απόπειρα ανθρωποκτονίας ή ανθρωποκτονία απο πρόθεση καθώς η κατοχή όπλου χωρίς άδεια σου αφαιρεί το τεκμήριο της νόμιμης άμυνας
    Έτσι πολυ απλά θα καταστρέψεις τη ζωή σου ενώ ο εγκληματίας που σου επιτέθηκε/λήστεψε αφού θα νοσηλευτεί με έξοδα του δημοσίου θα γλεντάει είς υγεία του κορόιδου (εσένα) που θα σαπίζεις στη φυλακή.

    Επένδυσε στο να πάρεις κάποια μαθήματα αυτοάμυνας και θα ανακαλύψεις έκπληκτος το πόσα πράγματα για την ατομική σου αυτοπροστασία μπορείς να κάνεις με τα δυο σου χέρια μόνο χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς και χωρίς το φόβο για παραπέρα δικαστικές επιπτώσεις.

    Μια καλη λύση που μας προτείνουν οι αστυνομικοί της γειτονιάς είναι η χρήση λακ για τα μαλλιά που όταν ψεκαστεί στο πρόσωπο κάθε επίδοξου κλέφτη προκαλεί και κλάμα αλλά και κολλάει τα βλέφαρα δυσκολεύοντας την όραση

    Μου αρέσει!

   • Θυμαρακιώτης said

    Ευχαριστώ πολύ για τις σώφρονες επισημάνσεις σου, μειονότητα. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι ο χώρος για τέτοιες ερωτήσεις. Επί της ουσίας, μίλησα για οπλοκατοχή και όχι για οπλοχρησία. Και επί πλέον, είναι δίκαιο για αυτή την κολοβή δικαιοσύνη να οπλοφορούν, μόνον οι εγκληματίες και να περιμένουν την ώρα τους τα πρόβατα; Είμαι 50 ετών, πάντα νομοταγής αλλά όχι άλλο θύμα. Η λύση για το κέντρο,μέχρι να βρεθούν άξιοι Έλληνες κυβερνήτες,άμα σου την πέσουν ή βρεθείς σε πέσιμο, ειναι όποιον πάρει ο χάρος.Πιστεύω ότι μόνον αυτό, φοβούνται τα θρασύμια που χτυπάνε γριές, γυναίκες και γέροντες ιερείς. Όπως έλεγε και η συχωρεμένη η Δημητριάδου, «από τις κάννες βγαίνει η δύναμη, όχι από πρόσωπα καλοσυνάτα». Δυστυχώς..

    Μου αρέσει!

 6. Αφορά όλους εμάς που διαμένουμε και ενδιαφερόμαστε για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας περιοχές: πλ.Βικτωρίας – πλ.Αμερικής – Πεδίον του Αρεως – ΓΥΣ – Παναθήναια – Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών κ.α

  Μου αρέσει!

 7. Φαίη said

  ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ (λαθροδιακινητές, λαθροπροστάτες, αναρχικοί, αντιεξουσιαστές της φακής) ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.
  Η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης συντελείται σε ταχύτατους ρυθμούς αν και δεν αναφέρεται στα ΜΜΕ.

  Στο Παρίσι υπάρχουν απαγορευμένες ζώνες. Η αστυνομία αρνείται να εισέλθει σε αυτές. Αν δεν είσαι μουσουλμάνος και εισέλθεις σε αυτές κινδυνεύεις να σου ρίξουν τούβλα στο αυτοκίνητό σου και να μην βγεις από εκεί ζωντανός.
  Ένας αρχηγός της αστυνομίας που αποφάσισε να σπάσει τις απαγορευμένες ζώνες (ενάντια σε πολλούς που διαφωνούσαν μαζί του) έστειλε την αστυνομία μέσα σε αυτές. Σε μια επιχείρηση μέσα σε μια πολυκατοικία 15 ορόφων κάποιοι έριξαν ένα ψυγείο από την ταράτσα πάνω σε ένα περιπολικό. Από τότε κανείς δεν έχει ξαναεπέμβει.
  Σε μια διαδήλωση της hamas και της hesbollah 15 χιλιάδες ισλαμοφασίστες ούρλιαζαν τζιχάντ καίγοντας αμερικανικές και ισλαηλινές σημαίες, η κατάσταση έγινε τόσο απειλιτική που οι δημοσιογράφοι αναγκάστηκαν να φύγουν.
  Δύο μέρες πριν σε μια ‘ειρηνική διαδήλωση’ δεκάδες αυτοκίνητα κάηκαν από νεαρούς που φώναζαν αλαχ ακμπαρ.
  Σε μια άλλη διαδήλωση κάποιος πυροβόλησε προς την αστυνομία με πιστόλι και ο υπεύθυνος της αστυνομίας διέταξε να μην γίνει ανταπόδωση στα πυρά. Αυτός ΠΗΡΕ ΒΡΑΒΕΙΟ από το κράτος για την στάση εγκράτειας που έδειξε.

  Στην Ολλανδία μια από τα ίδια. Απαγορευμένες ζώνες και εμφανή η έλλειψη αφομίωσης.
  Στις μητροπόλεις περίπου το 50% των νεαρών ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. Σε ένα σχολείο ο ρεπόρτερ παρατήρησε ότι το 30% των κοριτσιών φορούσαν το μουσουλμανικό μαντήλι που κάλυπτε το κεφάλι τους.
  Σε κάποιες περιοχές ο νόμος της Σαρία έχει εγκατασταθεί και η εγκληματικότητα σε αυτές τις περιοχές δεν αναφέρεται στις αρχές της Ολλανδίας αλλά αντιμετωπίζονται από τους τοπικούς θρησκευτικούς ηγέτες που επιβάλλουν τις δικιές τους τιμωρίες.

  Ποιος είναι υπαίτιος για όλα αυτά; Μήπως εμείς οι ίδιοι; Μήπως η ανικανότητά μας να το αντιμετωπίσουμε ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ;
  Ενώ ο ισλαμισμός κυριαρχείται από πολιτιστικό σωβινισμό που θέλει να επιβάλλει τις αξίες του στους άλλους, εμείς καθοδηγούμαστε από πολιτιστική αυτοαπέχθεια, η οποία βγάζει τα πιο προδοτικά στοιχεία του εαυτού μας τα οποία διευκολύνουν τις ξένες αξίες να μας κυριαρχήσουν. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι ισλαμιστές δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν το ξίφος να μας υποτάξουν αφού από μόνοι μας υποτασσόμεθα.

  ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;
  Ο υπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση είναι ο ‘πολυπολιτισμός’.
  Γιατί όμως δεχόμαστε την ιδέα του πολυπολιτισμού, ότι καμία πολιτιστική διαφορά δεν θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη;
  Χαρακτηριστική πνευματική ασθένεια της εποχής μας. Moral Relativism, Ηθικός Σχετικισμός.
  Ο πολυπολιτισμός όμως είναι ο δούρειος ίππος για τον «ηθικό σχετικισμό». Μια προυπόθεση του πολυπολιτισμού είναι ότι όλοι οι πολιτισμοί είναι ηθικώς ίσοι. Επειδή όμως διαφορετικοί πολιτισμοί αγκαλιάζουν και διαφορετικές ΑΞΙΕΣ, τότε δεν μπορούν όλοι οι πολιτισμοί να είναι ηθικώς ίσοι αν δεν είναι και οι αξίες οι οποίες πρεσβεύουν ίσες.

  Ο Ηθικός Σχετικισμός επιτυγχάνεται μόνο όταν πεις ότι όλες οι αξίες είναι ίσες. Όταν όμως το πεις αυτό τότε λες το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ. Στην ουσία λες ότι δεν υπάρχει πουθενά αλήθεια.
  Αυτή η πνευματική σήψη του δυτικού πολιτισμού προέρχεται από τον αθεισμό, την έλλειψη πίστης στο Θεό. H ιδέα ότι δεν υπάρχει αλήθεια είναι το επιστέγασμα του αθεισμού. Εαν το αποδεχτούμε αυτό, δεχόμαστε τότε ότι δεν υπάρχει ένα ανώτερο ηθικό επίπεδο αξιών. Δηλαδή δεχόμαστε ότι δεν υπάρχει τίποτα ανώτερο πάνω από τις διάφορες πολιτιστικές αξίες, άρα δεν υπάρχει καμία ανώτερη αξία που θα μπορούσε να τις ελέγξει και να τις κρίνει.

  Πως όμως μπορούμε να πούμε ότι ο πολιτισμός ενός ανθρώπου είναι ανώτερος από τον πολιτισμό κάποιου άλλου; Το κρέας κάποιου είναι δηλητήριο για κάποιον άλλον. Ποιος όμως έχει το δικαίωμα να κρίνει ποιο είναι το σωστό;
  Ας φανταστούμε μια ιδέα.. animal relativism, ζωικός σχετικισμός. Η ιδέα ότι κανένα ζώο δεν είναι πιο επικίνδυνο από κάποιο άλλο. Εαν το πιστεύαμε αυτό τότε θα οδηγούμασταν τυφλά στην αυτοκαταστροφή. Δεν θα αφήναμε το σκύλο ή τη γάτα στο σπίτι μας αλλά θα επιτρέπαμε και στο λιοντάρι να εισέλθει ή ακόμα στο μωρό μας να παίξει με το τιγράκι όπως με το κατσικάκι.

  Εαν λοιπόν καταλάβουμε ότι ο ‘ηθικός σχετικισμός’ (που προσπαθούνε να μας περάσουν με το ζόρι λέω εγώ) είναι ένα απόλυτο ψέμα, εάν συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει μια ανώτερη μορφή ηθικής τότε τα πράγματα γίνονται πιο καθαρά. Κατανοούμε ότι αφού διαφορετικοί πολιτισμοί υιοθετούν και διαφορετικές αξίες, μερικές φορές μάλιστα πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΕΣ. Τότε θα καταλήξουμε και στην σωστή ερώτηση όταν συζητάμε για την μετανάστευση..
  ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ , ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ;
  Ο Παραδοσιακός Δυτικός Πολιτισμός είναι η μεγαλύτερη πολιτισμική δύναμη που αγκάλιασε τον πλανήτη και εμείς επιτρέπουμε να καταστραφεί αμαχητί.
  Όταν συζητάμε για την μετανάστευση, στην ουσία συζητάμε για το ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. Η μετανάστευση του σήμερα θα είναι ο πολιτισμός του αύριο.
  Όσοι έρχονται εδώ, φέρνουν μαζί τους και τις αξίες τους. Δυστυχώς όμως δεν επιτρέπεται να συζητάμε τέτοια πράγματα. Για πολλούς δυτικούς η συζήτηση για ‘μη ορθά πολιτικώς θέματα’ είναι πιο ανυπόφορη από τον ίδιο το θάνατο. Όσο συζητάμε για αυτά που μας επιβάλλουν ως πολιτικά ορθά, υπογράφουμε τον θάνατό μας.

  ΕΝΘΕΡΜΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.

  Μου αρέσει!

 8. Φαίη said

  Άλλη μία δολοφονία Ελλήνων από αλλοδαπούς εξιχνίασε η ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21864&Itemid=85

  Μου αρέσει!

 9. akelas said

  Την ισλαμοποίηση την προωθούν οι διεθνείς σιωνιστές.Είναι στα πρωτόκολλά τους αυτή η σαρδελοποίηση των θρησκειών, ώστε όταν γίνουν αναταραχές που είναι αναπόφευκτες, να εξαφανίσουν ως απεχθείς όλες τις θρησκείες και να επιφέρουν την δικιά τους.
  Μέχρι να γίνει αυτό θα χυθεί πολύ αίμα δικό μας και των ισλαμιστών με θεατές τους διεθνείς σιωνιστές οι οποίοι είναι *μανούλες* σε τέτοιου είδους διαιρέσεις.
  Δεν σας κάνει εντύπωση ότι οι εβραιοτραφείς πολιτικοί μας ενισχύουν και υποστηρίζουν τους μουσουλμάνους οι οποίοι είναι φυσικοί εχθροί τους;
  Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει αμέσως να αποκτήσουμε συμμάχους ορθόδοξους από τα Βόρεια για να αντιμετωπίσουμε αυτή την εισβολή.
  Η προδοσία είναι από μέσα, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά μόνον να χάνουμε πολύτιμο ελληνικό αίμα.
  Πέρασε ο καιρός των ανόητων επαναστάσεων.Καιρός είναι να βάλουμε το μυαλό μας και τα χέρια μας να δουλέψουν.

  Μου αρέσει!

 10. swans said

  Λείπει ο Μάρτης απ’ τη σαρακοστή;
  Να και η αντισυγκέντρωση, ως είθισται…

  «Αύριο στις 17.00 να είμαστε όλοι στην πλατεία Βικτωρίας.
  Ο κόσμος της ελευθερίας, της αντίστασης και της αλληλεγγύης θα είναι πάλι εκεί.
  Αλληλεγγύη και κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστών.

  Υ.Γ Προειδοποιούμε ότι στα πλαίσια της συλλογικής κουζίνας θα υπάρχουν στην πλατεία και καζάνια!!»

  Μου αρέσει!

  • Φαίη said

   «..ο πόλεμος της ‘ελευθερίας’ της ‘αντίστασης’ και της ‘αλληλεγγύης’…»

   Ο πόλεμος της σκλαβιάς της υποταγής και της μισαλλοδοξίας.
   Για αυτά ακριβώς πολεμάνε και τα έχουν βαφτίσει με τα ακριβώς αντίθετά τους.
   Είναι πραγματικά εφυέστατος ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να καθυποτάξουν το μυαλό του μέσου Έλληνα.

   Μου αρέσει!

   • Σταυρούλα Πετρίδου said

    Φαίη ίσως στο σχόλιό σου να ταιριάζει το τελευταίο διάγγελμα του ραδιοφωνικού σταθμού Αθηνών λίγο πριν μπουν οι Γερμανοί ναζί στην Αθήνα.
    *Αδέλφια Ελληνες. Μετά από λίγο ο σταθμός αυτός θα πάψει να είναι Ελληνικός.Θα είναι Γερμανικός.
    Μην τον ακούτε.Θα λέει ψέματα.*
    Σε σημερινή απόδοση.
    *Αδέλφια Ελληνες.Σε λίγο ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών θα πάψει να είναι Ελληνικός Θα είναι μουσουλμανικός.Μην τον ακούτε.Θα λέει ψέματα.*

    Μου αρέσει!

 11. […] ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤ… […]

  Μου αρέσει!

 12. […] ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤ… […]

  Μου αρέσει!

 13. […] ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤ… […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: