Πολιτειακή εκτροπή αυτής της έκτασης για κατάλυση του πολιτεύματος ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της κυβέρνησης, δικαστικών λειτουργών και της αστυνομίας.

Το πολίτευμα, αυτή η ισχνή ολιγαρχική δημοκρατία που έχουμε, καταλύθηκε μέσα σε ένα διήμερο αστυνομικής βίας. Η κυβέρνηση επιτέθηκε με τις οπλισμένες της δυνάμεις στον άοπλο και άμαχο λαό, ρίχνοντάς εναντίον του με όπλα απαγορευμένα ακόμη και από τις διεθνείς συνθήκες πολέμου, και ανοίγοντας κεφάλια και σπάζοντας κόκκαλα αδιακρίτως με απίστευτη αγριότητα. Δεν σεβάστηκαν ούτε τους γέροντες, ούτε τα παιδιά, ούτε τους ήδη τραυματισμένους, ούτε και τους γιατρούς που προσπαθούσαν να τους περιθάλψουν. Μετέτρεψαν την σήραγγα του Μετρό σε θάλαμο αερίων ρίχνοντας ασφυξιογόνα.

Αστυνομικοί με μαύρα κράνη, των οποίων την εθνικότητα δεν δύναται και κανείς να αντιληφθεί με τέτοια περιβολή, εξαπέλυσαν την πιο βίαιη επίθεση που έχουμε δει σε «δημοκρατική περίοδο» (λέμε τώρα) προς τον άοπλο και ειρηνικό λαό, που ασκούσε το δικαίωμά του, όπως απορρέει από το Σύνταγμα, να συνέρχεται «ησύχως και χωρίς όπλα» (αρθρο 11, παρ. 1) .

Η κυβέρνηση και οι «αστυνομικοί»(;) αυτοί παραβίασαν βάναυσα το άρθρο 1 του Συντάγματος. Και αυτή η βάναυση κατάλυση του πολιτεύματος, και η επιβολή της βίαιης δικτατορίας προς όφελος των τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, έγινε μπροστά στα μάτια τηλεθεατών από όλον τον πλανήτη.

Η κατάλυση του πολιτεύματος, καθώς επίσης και η παραβίαση του μισού ποινικού κώδικα από τις δυνάμεις της αστυνομίας που δρούσαν κατ’ εντολήν της κυβέρνησης, έγινε και μπροστά στα μάτια των εισαγγελέων οι οποίοι ΟΦΕΙΛΑΝ να δράσουν μόλις την αντελήφθηκαν. Και οι οποίοι εισαγγελείς διέπραξαν ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ επιτρέποντας να συμβεί αυτή η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ. Την ίδια ασυγχώρητη παράλειψη διέπραξαν και οι υπηρεσιακοί προϊστάμενοι αυτών των εισαγγελέων όταν αντελήφθησαν την παράλειψη των υφισταμένων τους και δεν εξέδωσαν διαταγή ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.

Μόνο που όλα αυτά τα παραπάνω ΔΕΝ μπορούν να συμβούν τυχαία.

Δεν μπορούν να συμβούν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ, χωρίς σχέδιο, χωρίς συνεννόηση μεταξύ όλων αυτών που ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ για να καταλύσουν το πολίτευμα ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος.

Δεν μπορεί να συμβεί ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, κατάλυση του πολιτεύματος και κατάλυση του Συντάγματος, μπροστά στη Βουλή, και που να μεταδίδεται live σε όλον τον πλανήτη, χωρίς οι δυνάμεις της εξουσίας να διαπράξουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς την προηγούμενη συνεννόηση μεταξύ των συνωμοτών.

Το Σύνταγμα, άρθρο 120 παρ.3, ορίζει πως: «Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος«.

Και στο ίδιο άρθρο, στην παρ. 4 ορίζει πως: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία

«…να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Εχουμε λοιπόν ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να αντισταθούμε, κατά την Συνταγματική προσταγή, στην ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατάλυσης του πολιτεύματος, στην ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατάλυσης του Συντάγματος που επιχειρήθηκε με την βία.

Και οφείλουμε, μετά την αποκατάσταση του πολιτεύματος, να δικάσουμε ΣΕ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (εκτός κι αν εμπιστεύεται κανείς ακόμη τούτη την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ δικαιοσύνη όταν με παρόντες τους λειτουργούς της καταλύεται πολίτευμα και Σύνταγμα με τέτοια ευκολία), τους συνωμότες για τα βαρύτατα εγκλήματά τους.

Στην εσχάτη των ποινών.

Θραξ Αναρμόδιος

29 σκέψεις σχετικά με το “Πολιτειακή εκτροπή αυτής της έκτασης για κατάλυση του πολιτεύματος ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της κυβέρνησης, δικαστικών λειτουργών και της αστυνομίας.”

 1. Σε αγορά ύψους 900.000 ευρώ για 10 χιλιάδες τεμάχια δακρυγόνων και ασφυξιογόνων χημικών βομβίδων προχώρησε το Αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ την περασμένη Πέμπτη, μια μέρα μετά το σκηνικό «χημικού» πολέμου στο κέντρο της Αθήνας. Η ΕΛ.ΑΣ. κρίνει μάλλον ως «θετικές» τις αποδόσεις καθώς η προτεραιότητα της ήταν η προστασία της Βουλής ενώ θεωρίες συνωμοσίας περί οργανωμένου σχεδίου εισβολής στο Κοινοβούλιο διατυπώνει ο Χ. Παπουτσής χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

  Η εντολή για την αγορά των εφοδίων δόθηκε από στη Διεύθυνση Τεχνικών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και η αγορά έγινε από το Ισραήλ, τη Γαλλία και της ΗΠΑ.

  Από την πλευρά της η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. κρίνει μάλλον θετικά τις επιδόσεις του Σώματος στη διαχείριση των επεισοδίων, όπως αναφέρει η «Καθημερινή». Υποστήριξε δε ότι η απόφαση των ΜΑΤ ήταν να μην πραγματοποιηθεί γενικευμένη επιχείρηση μέσα στην πλατεία –όπου, όπως υποστηρίζουν, βρίσκονταν κουκουλοφόροι- υπό το φόβο σοβαρού τραυματισμού διαδηλωτών.

  Και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής υιοθετεί την ίδια θεωρία περί εισβολής στο Κοινοβούλιο. Μάλιστα μιλά για οργανωμένο σχέδιο αγνώστων να εισβάλουν στη Βουλή και να μετατρέψουν το κίνημα των Αγανακτισμένων σε σύγχρονο αντάρτικο πόλης την Τετάρτη, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα». Μένει βέβαια ένα λογικό ερώτημα να αιωρείται: Πώς το υπουργείο γνωρίζει ένα οργανωμένο σχέδιο και οι οργανωτές του παραμένουν άγνωστοι;

  Μου αρέσει!

  1. Μα αφού το Σύνταγμα το λέει κατηγορηματικά «δικαιούνται και υποχρεούνται » ο τρόπος αφήνεται στην κρίση του Ελληνικού Λαού.
   Γιατί ο Σαμαράς ρε παιδιά περιμένει τους απλούς πολίτες να ενεργήσουν με το κίνδυνο να έχουμε σοβαρά επεισόδια με απρόβλεπτες συνέπειες και δεν καταφεύγει στον Άρειο Πάγο ?
   ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   να σκοτωθεί κόσμος ???

   Μου αρέσει!

  2. @hasa

   Κοίτα που πάνε τα λεφτά μας!
   Να τραβάς τα μαλλιά της κεφαλής σου είναι.

   Τους πληρώνουμε, ενώ δεν έχουμε τι να γίνουμε, για να μας δέρνουν.
   Μας δέρνουν, και τους πληρώνουμε κι από πάνω.
   Μας ρίχνουν ασφυξιογόνα και τους πληρώνουμε κι από πάνω.

   Τους πληρώνουμε αυτούς και στους άνεργους δίνουμε …ευχές

   Και πληρώνουμε και τα έξοδα για τα εργαλεία της «δουλειάς» τους και τα πολεμοφόδιά τους.

   Κάθε γκλομπ, κάθε χημικό και κάθε ασφυξιογόνο που μας ρίχνουν το έχουμε ΧΡΥΣΟ-ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

   Και τους πληρώνουμε και τις υπερωρίες από πάνω για να μας δέρνουν με έξτρα αμοιβή.

   Πρέπει να απολύσουμε ΚΑΙ τα ΜΑΤ και τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προϊσταμένους τους.

   Τα λεφτά μας ρε!

   Θραξ Αναρμόδιος

   ΥΓ. Ξανάδα πρωί πρωί την νέα φορολογική κλίμακα και κόντεψα να πάθω δεύτερο έμφραγμα γμτ μου!

   Μου αρέσει!

   1. @ Αναρμοδιος
    Επαινετή η διαρκης προσπαθειά σου για το καλο του συνολου των Ελληνων.
    Σημειωνω οτι πριν απο τα λα’ι’κα δικαστηρια πρεπει να χρησιμοποιησουμε ολους τους νομικους δρομους που υπαρχουν στη διαθεσή μας και στο εσωτερικο, και στο εξωτερικο.
    Μπορουμε να τους στριμωξουμε αγρια παντου.
    Στο εσωτερικο πρεπει να εντοπιστουν τα μικροανοιγματα, οι τρυπουλες που διεφυγαν απο το «συστημα», μεσα απο τις οποιες μπορει να περασει η διωξη ολων των υπευθυνων, περιλαμβανομενων και των δικαστικων λειτουργων που δεν κανουν τη δουλεια για την οποια τους πληρωνει ο ελληνικος λαος και οχι, φυσικα, η εκαστοτε κυβερνηση του εσμου των κοπριτων, που μας εχουν κατσικωθει απο το 1974 και μετα.
    Και ταυτοχρονα ν ασκηθουν απο τους πολιτες ασφυκτικες πιεσεις στα κομματα ωστε να κινηθουν, επιτελους, για την προστασια των πολιτων απο τις αυταρχικες μεθοδευσεις των κρατουντων
    Στο εξωτερικο επισημαινω οτι υπηρξε και δευτερη παρεμβαση των Ηνωμενων Εθνων, που υπογραμμιζει οτι τα μετρα λιτοτητας παραβιαζουν τα ανθρωπινα δικαιωματα. Ενω παραμενουν ανοικτες και οι θυρες του Ευρωπα’ι’κου Δικαστηριου Ανθρωπινων Δικαιωματων, δεν ξερω δε αν μπορει να υπαρξει και καποιας μορφης προσφυγη στο ειδικο δικαστηριο της Χαγης που ασκει διωξεις για εγκληματικες ενεργειες σε βαρος της ανθρωπινης ζωης.
    Προ’υ’ποθεση, βεβαιως, αποτελει η δημιουργια μιας ομαδας νομικων που θα προχωρησει στις διερευνησεις που απαιτουνται για τις προσφυγες εναντιον ολων των υπευθυνων, συμπεριλαμβανομενων βεβαιως, βεβαιως, των πολιτικων..
    Ο Παπους

    Μου αρέσει!

  1. Γηρασκω αει διδασκομενος, ελεγαν οι αρχαιοι πρόγονοί μας.
   Και ειχαν, φυσικα, απολυτο δικαιο.
   Εγω ηξερα οτι υπηρχαν:
   Αμερικανοεβραιοι
   Αγγλοεβραιοι.
   Γαλλοεβραιοι
   Γερμανοεβραιοι (Μαρξ κλπ.)
   Ρωσοεβραιοι (Λενιν κλπ.) οι οποιοι, μαλιστα, ειχαν οδηγησει και στην Επανασταση των Μπολσεβικων.
   Ελληνοεβραιοι, ιδρυσαν και το Κομμουνιστικο Κομμα Ελλαδας.
   Τωρα μαθαινω οτι υπαρχουν και Κινεζοεβραιοι!
   Φοβερη και τρομερη, λοιπον, αυτη η ρατσα, χωμενη παντου ειναι.
   Το βλεπω και στον Ντε’ι’βιντ (τον Δαβιδ), τον κουρεα που με κουρευει, σαν καλχας, με 12 δολλαρια, στη δευτερη λεωφορο της Νεας Υορκης, μεταξυ 43ης και 44ης οδου.
   Χεσμενος στο ταληρο ειναι και αυτος.
   Και απο το ταπεινο (και φτηνο) κουρειο της Νεας Υορκης, οπου του βγαινει ο πατος στην ορθοστασια, διευθυνει και καθοριζει, φορωντας παντοτε και το ειδικο εβρα’ι’κο καπελακι, τις τυχες του κοσμου…
   ‘Η, η βλακεια δεν εχει ορια, ειναι σαν το απεραντο του ουρανου.
   Ο Παπους

   Μου αρέσει!

   1. Τώρα είδα οτι έχουμε
    aposteriori blog moderation!
    Τα μαργαριτάρια του όμοιου
    και τα δικά μας …γαλλικά που προκάλεσαν
    αφαιρέθηκαν.

    Δεν μένει τότε παρά να εκφραζόμαστε κι εμείς
    πάντοτε κόσμια,
    σαν τους …ντιντίδες του Φαήλου!!!

    Εγώ λέω,
    When in Rome, do as the Romans do!

    Μου αρέσει!

 2. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΩΝ

  Πέρασαν τρεις ολόκληρες μέρες από τον μεγάλο «ερωτικό» του κράτους και του παρακράτους που αιματοκύλησαν αδίστακτα τους πολίτες της Αθήνας.

  του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  Κι όμως, μετά από διπλό έγκλημα που συνετελέσθη μέσα αλλά και έξω από το κοινοβούλιο της ντροπής, διαπιστώνουμε με λύπη μας ότι υπάρχει ένας μεγάλος απών από τις εξελίξεις.

  Ό άνθρωπος που με την παρουσία του και τη συγκατάθεσή του «ευλόγησε» τη συναυλία ντροπής στον Άγιο Παντελεήμονα στη «διεθνιστική» φιέστα νεοταξικής εμπνεύσεως.

  Ο άνθρωπος που «ευλόγησε» με την παρουσία του και με την ανοχή του το καταστροφικό έργο αυτής της κυβέρνησης, χρησιμοποιούμενος από τον πρωθυπουργό της στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

  Ο άνθρωπος που δε δίστασε να παπαγαλίσει τα αποφθέγματα του Παγκάλου για την «ευθύνη όλων μας» λέγοντας πως: «Εφόσον λιγότερο ή περισσότερο υπήρξαμε όλοι μέρος της κρίσεως, μπορούμε να γίνουμε μέρος της αλλαγής» και που τόλμησε να γίνει και απειλητικός προειδοποιώντας μας πως οφείλουμε να υποταχθούμε διότι «σε διαφορετική περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος αλληλοεξόντωσης.»

  Ο άνθρωπος που με τη στάση του και με την επιλεκτική σιωπή του απογοήτευσε και ιερείς αλλά και ιεράρχες, δε βρήκε λέξη να πει για το «διπλό φονικό» της κυβέρνησης των ανδρεικέλων.

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/07/blog-post_9128.html

  Μου αρέσει!

   1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΘΕΟΣ Η ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ, Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΛΟΥΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ.

    Μου αρέσει!

   2. @ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

    Είπα ότι είναι ένας από τους λογούς και όχι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που είμαι άθεος. Η θρησκεία πιστεύω ότι μόνο ελπίδα χαρίζει σε όσους την χρειάζονται, αλλά δεν μπορεί να λύσει τα πραγματικά μας προβλήματα και να εξηγήσει τα βαθύτερα αίτια τους.

    Ο κυριότερος λόγος που δεν δέχομαι την θρησκεία είναι επειδή δημιουργεί μια μαζικοποίηση ιδεών και αντιλήψεων που επιβάλλεται στα άτομα και επίσης παρουσιάζει μια και μοναδική αλήθεια ή οποία απαγορεύεται να αμφισβητηθεί, γιατί θα θεωρηθεί ως «αμαρτία». Πάνω σ’ αυτές τις παραδοχές η θρησκεία έχει δικαιολογήσει την ασυδοσία των επίγειων ηγετών που τους θεώρει ως «εκπροσώπους του θεού στη γη», και επίσης δημιουργεί στο λαό αισθήματα ενοχής και υποταγής, όταν λίγο ή πολύ μας λέει ότι «υπήρξαμε όλοι μέρος της κρίσεως» χωρίς αυτό στην πραγματικότητα να ισχύει.

    Σε καμιά περίπτωση βέβαια δεν θα ήθελα να δω τον αρχιεπίσκοπο να γίνεται «Παπαφλέσσας» και επαναστάτης ενάντια στο κατεστημένο, απλά θα προτιμούσα να μην μιλάει καθόλου, παρά να μιλάει και να λέει τέτοια πράγματα.

    Μου αρέσει!

   3. @Someone + @ΦΙΛΙΠΠΟΣ

    Δεν θέλω να ακουστώ σαν λογοκριτής, αλλά να σας υπενθυμίσω πως όποτε ανοίγουμε συζήτηση για θέματα θρησκείας, πίστης, εκκλησίας κλπ κλπ, καταλήγουμε σε έναν μικρό εμφύλιο.

    Και την περίοδο αυτή θέλουμε ενότητα.
    Και όχι εμφυλίους.

    Θραξ Αναρμόδιος

    Μου αρέσει!

 3. Καλώς τ’αρχίδια μου τα δυό!!!
  Και αναρωτιόμουνα.
  Τι έγινε αυτή η αμερικάνα αδερφή;;

  Βλέπω πάντως οτι δεν άλλαξες καθόλου.
  Το πας το γράμμα
  …special delivery!!!

  Μου αρέσει!

  1. ΟΛΥΜΠΙΑ,
   δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς.

   Ομως,
   Το σχόλιο μου #8 απαντούσε άμεσα στον οχετό
   του γνωστού ομογενή.
   Αφού αφαίρεσες το χυδαίο σχόλιο του,
   δεν πρέπει να αφήσεις και το δικό μου
   γιατί έτσι με εμφανίζεις, το λιγώτερο, ως τρελλό.
   (Οχι οτι δεν είμαι. Αλλά λέμε τώρα… 😀 )

   Μου αρέσει!

    1. Φαιη, μικρο το κακο.
     Το προβλημα ειναι να μην περνανε οι βωμολοχοι και οι «βαλτοι», που το «συστημα» εχει ριξει με τη σεσουλα για να ευτελισει την Ολυμπια μας.
     Που με τις καιριες παρεμβασεις της εχει τσουξει ιδιαιτερα την «αγια οικογενεια».
     Η οποια μας εχει κατσικωθει με απατη και με τον εκλογικο νομο.
     Και ξεπουλαει την Ελλαδα και τους Ελληνες.
     Γι’ αυτο οφειλουμε ολοι μας να στηριζουμε συνεχως και με καθε μεσο και τη δυναστοτητα που εχει ο καθενας μας την Ολυμποια μας.
     Για να συνεχιζει να τους ξεβρακωνει και να τους τσεκουρωνει.
     Ο Παπους

     Μου αρέσει!

    2. Παπου για σου
     Οταν μαθανε τα..τσακαλια οτι
     βλεπουν την Ολυμπω μας πολλοι,
     επεσαν σαν ..κορακια !
     Σε αυτο εχεις δικιο!
     Αλλα κρατα γερα τις ιδεες σου!
     Κρατα μιτεριζι!
     Αυτοι θα φυγουν σαν λαγοι!
     Εμενα μου ..αρεσει εδω που τα λεμε, ειναι σαν κονταροκτυπημα και οποιος αντεξει!
     Να ξεσκεπαζονται, να υποφερουν, να μην τους κανουμε την χαρη και γυρισουμε πλατη!
     ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ! Ποτε!
     Δες το σαν μια προκληση, σαν απο τις μαχες που εδωσες στη ζωη.

     Μου αρέσει!

    3. Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
     ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
     ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
     Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.
     ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ…!!!!!!!

     Μου αρέσει!

    4. Αμετανόητος!!!Καλησπέρα φίλε
     Τώρα γιατί εγώ έχω κολλήσει
     με τον ( τίμιο ιδρώτα) μερικών (από 300 δις και κάπου άκουσα παραπάνω)
     χιλιάδων(εκατοντάδων)
     συμπατριωτών μας.
     Που είναι κατατεθειμένος στην Ελβετία,στα Κεϋμάν,στην Κύπρο,κ.λ.π.
     και κλαψ,κλάψ,δεν μπορεί να έρθει πίσω πια.
     Δεν μπορώ να το καταλάβω
     λες να μου το δείξει η νεκροψία;;
     😈
     Mέχρι πριν δύο τρεις μήνες όποιος έγραφε
     εδώ η αλλού δεν ξέρω που, εθεωρείτο
     Frapedistas,η μαχητής του πληκτρολογίου.
     Τώρα που ο κόσμος ξύπνησε, όπως ξύπνησε,
     απ την τύφλα και άρχισε να κατεβαίνει στους
     δρόμους πάλι μερικοί είναι μες την μίρλα,
     είναι νέα ασθένεια αυτή wolfitida λέγετε.
     Άμα δεν πω σε εσένα τον πόνο μου
     που έχεις ανοικτό μυαλό
     και τον πω σε κάνα άλλο, πρέπει να τον
     γαρνίρω με τίποτα μπινελίκια για νοστιμιά.
     Καλή νύχτα νάχεις
     👿

     Μου αρέσει!

 4. Αν ΟΛΑ τα κομματα ΠΙΣΤΕΥΑΝ στην Δημοκρατια,
  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

  Φοβηθηκαν φιλοι μου ΟΛΟΙ!
  Για αυτο το ..αφησαν να τρεχει και ηρθαν την ..επομενη καποιοι να μπαλωσουν τα σκισμενα ρουχα της δημοκρατιας τους οπως αυτοι την εννοουν κατα καιρους.
  ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ
  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ,
  επειδη εχουμε καταλαβει τι ρολο ..παιζουνε!
  ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ…ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
  Περιμενετε λοιπον εσεις των καναπεδων την σωτηρια απο τετοιους!
  Εγω θα βριζω!
  Και με το δικιο μου και με επιχειρηματα με αποδειξεις!
  ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ .
  ΄η να φυγουμε σαν σκλαβακια τρεχοντας για τις πολυθρονες μας.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s