ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σταύρου Βιτάλη, Υποστράτηγου Καταδρομών Κ.Α.Ε.Α. Εκπροσώπου Πατριωτικού Μετώπου Αθήνα ΠΡΟΣ Σπύρο Παπασπύρου, Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ., Διοικητή ΜΑΤ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σταύρου Βιτάλη, Υποστράτηγου Καταδρομών Κ.Α.Ε.Α.

Εκπροσώπου Πατριωτικού Μετώπου

Αθήνα

ΠΡΟΣ

Σπύρο Παπασπύρου, Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ., Διοικητή ΜΑΤ

Καισαριανή

Υποστράτηγε Σπύρο Παπασπύρου.

Δυο μέρες πριν την μαζική επίθεση των δυνάμεών σου σε Έλληνες πολίτες στο Σύνταγμα, σε επισκέφθηκα με αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου στο γραφείο σου, στην έδρα των ΜΑΤ, στην Καισαριανή.

Ενώπιον των αξιωματικών σου, κάναμε μια αντρίκια κουβέντα, για τις εξελίξεις στο Σύνταγμα και για τον ρόλο των προβοκατόρων.

Σου ζήτησα να μου εξηγήσεις «γιατί οι δυνάμεις σου, δεν κρατούν τους προβοκάτορες μακριά από τον διαμαρτυρόμενο ειρηνικά λαό» και μου είπες πως «δεν είναι όλα στο χέρι το δικό σου» αλλά πως «έχεις ήδη με τους αξιωματικούς σου έναν σχεδιασμό, προστασίας των Ελλήνων πολιτών του Συντάγματος».

Μιλήσαμε σαν άνδρες, για την Πατρίδα μας, για τις οικογένειές μας, για την ιστορία μας. Σου μίλησα για το ξεπούλημα που βίωσα από τα θλιβερά πολιτικά ανδρείκελα, τα οποία με έστειλαν εκεί που με έστειλαν το 1993, «δόξη και τιμή» και με πούλησαν όταν χάθηκε εκείνος ο αγώνας για την Ελευθερία και Αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου, φιλικού στους Έλληνες Λαού. Σε παρακάλεσα να ρίξεις μια ματιά στην ιστορία τούτου δω του τόπου και να αντιληφθείς πως, όταν ολοκληρώσεις την «δουλειά» για τα πολιτικά σκουπίδια που μας κυβερνούν, θα σε πετάξουν όπως έγινε και με πολλούς άλλους αξιωματικούς στο παρελθόν, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Δώσαμε τα χέρια και αγκαλιαστήκαμε, όπως πρέπει σε αδέλφια, Έλληνες πολίτες.

Σε δυο μόλις μέρες, διέταξες μαζική επίθεση στον Λαό του Συντάγματος. Με την κλασική επιχειρησιακή τεχνική του «σπιράλ», οι δυνάμεις σου, έφεραν τους προβοκάτορες από την περιφέρεια των συγκρούσεων, μέσα στην καρδιά της διαδήλωσης απέναντι από τη Βουλή, όπου και διέταξες μαζικό χτύπημα εναντίον δικαίων και αδίκων. Με πρώτο θύμα τον υπογράφοντα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με χημικά αλλά και με χρήση απρόκλητης βίας, μέσα στο εκλογικό κέντρο όπου γίνονταν το δημοψήφισμα της Συμμαχίας για την Ελλάδα και μάλιστα καθήμενος.

Υποστράτηγε Σπύρο Παπασπύρου.

Με την κίνησή σου αυτή, πέρα από την περιφρόνηση σου, στην αντρίκια συμφωνία δύο ανδρών που φορούν το Εθνόσημο, διέπραξες ένα τεράστιο ιστορικό λάθος: Μετέτρεψες τους ταγούς του Νόμου, την Ελληνική Αστυνομία, σε παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου. Έχυσες ελληνικό αίμα, αθώων πολιτών. Διέλυσες με μια σου διαταγή, την συμπαράσταση που ένοιωθε από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού η ΕΛ.ΑΣ. και οι άνδρες της, στα φονικά χτυπήματα των τρομοκρατών και των εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου. Έκοψες το νήμα σύνδεσης του Έλληνα πολίτη  με την Αστυνομία, ως προστάτη της τάξης και της ασφάλειάς του. Παραβίασες τον όρκο σου στο Σύνταγμα και τους Νόμους και έθεσες τον εαυτό σου και τις δυνάμεις στου, στην υπηρεσία θλιβερών υποκειμένων, τα οποία ενεχυρίασαν την Λαϊκή Εντολή, σε κέντρα εξουσίας, πέραν των εθνικών συνόρων. Κονιορτοποίησες την υστεροφημία σου, μετά από 27 χρόνια υπηρεσίας στην ΕΛ.ΑΣ. και στα ΜΑΤ.

Υποστράτηγε Σπύρο Παπασπύρου.

Μετά από όλα όσα συνέβησαν στο Σύνταγμα, θεωρώ πως μπορώ να σου πω, ως παρασημοφορημένος στη γραμμή της μάχης αξιωματικός πως, δεν έχεις άλλη επιλογή, από το να υποβάλλεις σήμερα την παραίτησή σου.

Με αυτήν σου την κίνηση, θα αποκαταστήσεις το όνομά σου στην ιστορία σου αλλά και στην ιστορία της Πατρίδας μας και του Σώματος το οποίο υπηρετείς. Θα δημιουργήσεις νέες διόδους επικοινωνίας του ελληνικού Λαού με την ΕΛ.ΑΣ. Θα βάλεις φρένο – τουλάχιστον προσωρινά – στην συγκρουσιακή πορεία που έχουμε βάλει ως Λαός, με τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα κλείσεις την πόρτα της κόλασης και θα ανοίξεις την πόρτα της Αδελφοσύνης, της Αλληλεγγύης και της Αλληλοκατανόησης, που τόσο έχουμε ανάγκη, ως Λαός και ως Γένος.

Σκέψου το Υποστράτηγε, Σπύρο Παπασπύρου.

Το μόνο που μπορούν να σου κάνουν, είναι να σε αποστρατεύσουν με τον βαθμό του Αντιστράτηγου, αλλά την ίδια ώρα να σε αποκαταστήσουν στη συνείδηση του ελληνικού Λαού και των ανδρών σου. Αρχηγό, δεν πρόκειται να σε κάνουν, γιατί δεν υπήρξες ποτέ κομματόσκυλο κανενός. Δηλαδή, αλλέως πως, να σου κάνουν αυτό που είπε ο Στρατηγός Καραϊσκάκης στους δολοφόνους του.

Σήμερα είναι η ώρα της δικής σου ευθύνης και εσύ αποφασίζεις, αν θα πεις το δικό σου μεγάλο ΟΧΙ.

Σταύρος Βιτάλης

Υποστράτηγος Καταδρομών Κ.Α. Ε.Α.

Εκπρόσωπος Πατριωτικού Μετώπου

67 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σταύρου Βιτάλη, Υποστράτηγου Καταδρομών Κ.Α.Ε.Α. Εκπροσώπου Πατριωτικού Μετώπου Αθήνα ΠΡΟΣ Σπύρο Παπασπύρου, Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ., Διοικητή ΜΑΤ”

 1. Σταύρο Βιτάλη

  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ , ΟΥΤΕ ΤΙΜΗ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.

  Ο φασίστας υποστρατηγος των ΜΑΤ που αιματοκυλούσε επί μηνες την Κερατέα, και προχτές αιματοκύλισε επι δυο συνεχείς μέρες το Συνταγμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΗΘΙΚΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
  Το όνομα του θα γραφτεί με μαύρα γράμματα μαζί με αυτό του ΓΑΠ , του ΠΑΠΑΚ , του Μπένυ και του Παπουτσή.
  Αν ήταν γιαπωνέζος θα έκανε σεπουκου …αλλά η τιμη και η ηθική του είναι του επιπέδου «Λεφτά υπάρχουν».

  Μου αρέσει!

  1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ Ο ΦΕΛΟΣ.
   ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΕΣ.

   ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

   Η ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

   ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΕΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΑΚΙ.
   ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟ.

   Μου αρέσει!

 2. Μην περιμένετε τίποτα παραπάνω, κύριε Βιτάλη, πέραν της απαντήσεως που έχει δημοσιευθεί εδώ :

  http://www.tovima.gr/society/article/?aid=409105

  Ρίψη 2860 χημικών την Τετάρτη, έναντι 100 σε μια μέση μέρα επεισοδίων
  Η ΕΛΑΣ δικαιολογεί την ποσότητα, υποστηρίζοντας ότι διέθετε πληροφορίες για επικείμενη κατάληψη της Βουλής
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/07/2011, 22:59

  Τουλάχιστον 20 φορές πάνω από μια μέση μέρα επεισοδίων ήταν η χρήση χημικών από την αστυνομία κατά την απεργία της Τετάρτης

  Την εντυπωσιακή ποσότητα των 2.860 χημικών κατανάλωσε η ΕΛΑΣ μόνο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Τετάρτης στην Αθήνα, όταν ο μέσος όρος χημικών που έπεφταν άλλες επεισοδιακές ημέρες στο κέντρο δεν ξεπερνούν τα 100 με 150!

  Η εξήγηση για το πρωτόγνωρο νέφος, που κρίθηκε αναγκαίο να απλωθεί πάνω από την πόλη, αποδίδεται από τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ σε «πληροφορίες – κυρίως μέσω συστημάτων υποκλοπών – ότι ομάδες αντιεξουσιαστών σχεδίαζαν εισβολή στην Βουλή και γι΄ αυτόν το λόγο, μάλιστα, θα προχωρούσαν σε ενέργειες αντιπερισπασμού και σε άλλα σημεία της πλατείας Συντάγματος».

  Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «είχε υπάρξει συνεννόηση εκείνη την ημέρα να κλείσουν οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και στον Ευαγγελισμό προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα ελέγχου της πρόσβασης στην πλατεία Συντάγματος αλλά τελικά δόθηκε αρνητική απάντηση από την διοίκηση του Μετρό».

  Οπως αναφέρεται, επιπλέον, προκειμένου να εξηγηθεί η απώλεια κάθε ελέγχου, οι διμοιρίες των ΜΑΤ αδυνατούν να προχωρήσουν προχωρήσουν στην σύλληψη των ταραξιών λόγω του γεγονότος ότι… έχουν αποψιλωθεί οι περιώνυμες «ομάδες συλλήψεων», που διαθέτουν.

  Σύμφωνα με την καταμέτρηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής από τους αρμοδίους των τεχνικών υπηρεσιών ο αριθμός των χημικών που ρίχθηκαν την Τετάρτη είναι ποσότητα 20 φορές μεγαλύτερη από την συνήθη χρήση χημικών σε μια «μέση», όπως λένε, ημέρα επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

  Μάλιστα σε αυτήν την ποσότητα δεν υπολογίζονται τα χημικά που εκτοξεύθηκαν με τις φυσούνες, τις οποίες κρατούν οι άνδρες των ΜΑΤ, ούτε και οι χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

  17 ώρες επεισοδίων

  Οπως παραδέχθηκε, μιλώντας στο «Βήμα», υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛΑΣ «ο αριθμός των χημικών που ρίχθηκαν στην προχθεσινη διαδήλωση είναι πράγματι μεγάλος». Επισήμανε ωστόσο ότι «πρέπει να συνυπολογισθεί η διάρκεια των επεισοδίων, που άρχισαν στις 9 το πρωί και τελείωσαν στις 2 τα ξημερώματα. Μιλάμε δηλαδή για 17 ώρες διαρκών επεισοδίων σε όλο το κέντρο της Αθήνας, όταν ο μέσος χρόνος διάρκειας των συγκρούσεων με αντιεξουσιαστές δεν ξεπερνά τις δύο με τρεις ώρες και συνήθως σε πιο περιορισμένο μέτωπο.Τα επεισόδια είχαν τόσο μεγάλη διάρκεια λόγω και της οργάνωσης των ταραξιών που είχαν σχεδόν όλοι αντιασφυξιογόνες μάσκες και τρόπους να αναδιπλώνονται και να επιτίθενται ξανά στις διμοιρίες των ΜΑΤ. Εξαλλου πρέπει να γνωρίζετε ότι διεθνώς η χρήση χημικών θεωρείται το πιο ήπιο μέσο αντιμετώπισης διαδηλωτών».

  Οσο για το θέμα της χρήσης ληγμένων χημικών οι αστυνομικοί το προσπερνούν ως ανέκδοτο. Επιμένουν ότι «δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Το μόνο που συμβαίνει με τα χημικά που δεν χρησιμοποιούνται για καιρό είναι ότι να χάνουν την… ισχύ τους. Ωστόσο με την χρήση χημικών που γίνεται τα τελευταία χρόνια δεν μένουν για πολύ καιρό ποσότητες αχρησιμοποίητες».

  Οι πληροφορίες της ΕΥΠ

  Φαίνεται, πάντως, ότι γύρω από όσα συνέβησαν την Τετάρτη προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο. Οπως αποκαλύπτει στο «Βήμα» ανώτατος αξιωματούχος της λεωφόρου Κατεχάκη «το τελευταίο 20ημερο υπήρχαν πληροφορίες μέσω κυρίως των συστημάτων υποκλοπών της ΕΥΠ αλλά και της ΕΛΑΣ ότι υπάρχει ειδικό σχέδιο από τους αντιεξουσιαστές να δημουργήσουν εκτεταμένα επεισόδια και να επιχειρήσουν εισβολή στην Βουλή. Στις ακροάσεις συνομιλιών ακούγονταν αναφορές ότι τα γεγονότα του Δεκέμβρη θα ωχριούσαν μπροστά σε αυτό που θα συνέβαινε την Τετάρτη. Ακούγαμε ότι οι αντιεξουσιαστές είχαν ειδικό σχέδιο μέσω κινήσεων αντιπερισπασμού να διασπάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία Συνταγματος ώστε να βρουν ευκαιρία να κτυπήσουν το Κοινοβούλιο. Γι αυτόν τον λόγο τις τελευταίες ημέρες υπήρχε γενική κινητοποίηση της ΕΛΑΣ κι είχαμε ζητήσει να έλθουν από την επαρχία άλλες 15 διμοιρίες των ΜΑΤ ώστε την Τεταρτη συνολικά να βρίσκονται στην πλατεία 40 διμοιρίες από τις οποίες περίπου 20 είχαν παραταχθεί γύρω από το Κοινοβούλιο».

  Οπως συμπληρώνει ο ίδιος αξιωματούχος «από το πρωί της Τετάρτης είχαμε αντιληφθεί ότι οι πληροφορίες για γενικευμένα επεισόδια δεν ήταν χωρίς αντίκρυσμα. Βλέπαμε ότι υπήρχαν τρία μπλοκ αντιεξουσιαστών που κτυπούσαν από σταθερά σημεία γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Ετσι οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν σε μια λογική καταδίωξης των ταραξιών στο κάτω μέρος της πλατείας, με κύριο μέλημα μας να μην αποσυρθεί ούτε ένας αστυνομικός από το «φραγμα» που είχε στηθεί έξω από την Βουλή. Ο στόχος μας θεωρείται ότι επιτεύχθηκε γιατί δεν υπήρξε κανείς σοβαρός τραυματισμός πολίτη αλλά και γιατί δεν υπήρχε πρόβλημα ασφαλείας στο Κοινοβούλιο».

  Το ανοιχτό Μετρό

  Ενα σημείο αιχμής για τους αξιωματικούς ήταν η λειτουργία του σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα, όπου όπως δηλώνουν είχαν ζητήσει να κλείσει, λόγω του γεγονότος ότι αποτελούσε «χώρο από τον οποίον εκπορεύονταν επεισόδια».

  Από την άλλη πλευρά στελέχη της διοίκησης του Μετρό επεσήμαναν ότι «στις 6.06 το απόγευμα της Τετάρτης μας στάλθηκε φαξ από τηνΕΛΑΣ να κλείσουμε τον σταθμό στο Σύνταγμα. Ομως αυτό ήταν αδύνατο γιατί ήδη μέσα υπήρχαν 2500 έως 3000 άτομα αλλά και γιατί τα ρολά στην είσοδο του Μετρό ήταν χαλασμένα. Η ΕΛΑΣ όφειλε να μας το είχε ζητήσει αυτό εγγράφως μερικές ημέρες πιο πριν κι όχι όταν πια ήταν αργά».

  Μου αρέσει!

   1. ναι μωρε! γιαυτο εκανε ντελίβερι τα …
    παπάκια!
    Απλα βρήκε ο Φιλιππος τον Ναθαναήλ, επιτέλους!
    Τα στρατά των Εξαρχειων και οι …στρατηγοί τους είναι φίλοι και …συμμαχητές του τελευταίου της Εφεε!
    που ταυτίζουν τις απόψεις τους ότι τα γεγονότα της Τςταρτης ωφείλονται «στην αγανάκτηση των αγανακτισμένων και άλλων πολιτών, εναντίον των 3; 5; της Εθέλ» που εδειξε το κανάλι και το δελτίο του Αδέκαστου Νικου!
    Κατα τα άλλα το παρακράτος το ψάχνει και η ΝΔ! Ξεχνώντας ότι για 5,5 χρόνια το είχε υπό την …φροντίδα της!
    Και τόσο καλά το …χρησιμοποίησε, ωστε να δώσει με τα γεγονότα του Δεκέμβρη και την επι διετία καταστροφή του κέντρου, την αφορμή να μιλάνε για εσωτερικό μέτωπο οι ft ΤΗς ΝΕΑς ΥΌΡΚΗς, δημιουργώντας την πρώτη και κραταιά αντίληψη της αδυναμίας εκπληρώσεως τρέχοντος χρέους, την άνοδο σιγά σιγά των ασφάλιστρων κινδύνου και μετά, την αδυναμία δανεισμού!
    Τα φιλαράκια σμίξανε και το αποτέλεσμα το αντελήφθη ο στρατηγός εν αποστρατεία!
    Τέλος πάντων!

    Μου αρέσει!

  1. πωπω… αφου εχουν τοσα στοιχεια γιατι δεν πιανουν έστω και ένα απο αυτους τους σχεδιαστές και να τον παραπέμψουν στη δικαιοσύνη.. εδώ χτες-προχτες έπιασαν ένα πολίτη που έγραψε ενα σχόλιο στο ιντερνετ…. απειλητικό λεει για την οικογενεια του γαπ.. Μα εδω απειλούνταν όλη η Αθηνα και δεν επιασαν εναν .

   Αλλα το ψέμα το έχουν έτοιμο.
   Ποιοι λετε να γραφουν αυτα τα παραμυθια; Αστυνομικοί ή τίποτα επιστήμονες κοινωνιολόγοι;

   Μου αρέσει!

  2. Μα δεν μας λένε οι υπεύθυνοι της Ελ.ΑΣ και της ΕΥΠ… Μπας και περασαν τον μέσο Ελληνα πολίτη για τον λήσταρχο Νταβέλη ?? και την Ελληνίδα νοικοκυρα για την ..Ματα Χάρι ???
   Και αν ειχαν «πληροφορίες» ?? επρεπε να σαπίσουν τον κόσμο στο ξύλο και να το δηλητηριασουν με καρκινογόνα χημικά για προληπτικούς λόγους ???
   Και ας μην μας βάζουν ιδέες… Γιατί έτσι που μας αντιμετοπίζουν (τι χειρότερο να πάθουμε) την επόμενη φορά δεν ξέρω αν δεν μας φανεί μια χαρά ιδέα ή κατάληψη της βουλης. Τουλάχιστον να φάμε ξύλο, να διακινδυνέψουμε τις ζωες μας αλλά να αξίζει τον κόπο…

   Μου αρέσει!

 3. Στρατηγέ Βιτάλη
  Ως Έλληνας, πατριώτης και έντιμος Αξιωματικός οφείλετε (σας το ζητάμε) να οργανώσετε την ΑΜΥΝΑ των Ελλήνων απέναντι στα ΜΑΤ.
  Θα προσφέρετε μια πάρα πολύ μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα η οποία με δολίους τρόπους, έφτασε να κυβερνάται από Ανθέλληνες.
  Η μάχη τώρα αρχίζει ! Να θυμήσω ότι οι Έλληνες υπό ηγεσία πατριωτική, έντιμη και προς την οποία είχαν εμπιστοσύνη, δεν ηττήθησαν ΠΟΤΕ !!

  Μου αρέσει!

  1. Ο σκοπός δεν είναι να φαγωθούν μεταξύ τους οι Έλληνες και να δέρνονται με τα ΜΑΤ μέρα νύχτα. Ο Σκοπός είναι η αποκατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας και μετά τούτου ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του για ότι έχει πράξει κατά των Ελλήνων Πολιτών .

   Μου αρέσει!

   1. Eτεέ

    Δεν φτάνεις στον τσομπάνο αν δεν εξουδετερωσεις τα μαντρόσκυλα του.
    Οι ΜΑΤατζήδες ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΕΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΛΕΟΝ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ , ΚΑΜΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ .

    Η ψευτοδικαιολογία «βαράω γιατι έτσι μου είπανε και γιατι αν δεν το κανω θα με απολυσουν» εξουδετερωνεται πάραυτα από το απλό «ματατζή σε «εξουδετερώνω» γιατί αν εισαι εκεί να τους φυλάς θα πουλήσουν την πατριδα μου και θα στερήσουν το ψωμί από τα παιδιά μου».

    Μου αρέσει!

   2. Είδες τι ωραία τα λες για τον ματατζή Миша ;;
    γιατί θα πουλήσουν την πατρίδα μου και θα στερήσουν το ψωμί απ΄τα παιδιά μου

    Το ίδιο ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις
    άρα το αδιαπραγμάτευτο είναι η πατρίδα και τα παιδιά της
    Στηρίζεσαι σ΄αυτό και αυτό σε στηρίζει
    τα άλλα περί «κρίκετ στον άγνωστο στρατιώτη για να μην εξαγριωθούν» τόδες τώρα ότι είναι ….

    Μου αρέσει!

   3. @Μίσα
    αυτό ζήτησα να το πράξει ο Ελληνικός Στρατός κατόπιν εντολής του Αρείου Πάγου. Φύσιν και θέσιν ο πολίτης δεν μπορεί να πράξει αυτά που λες γι’ αυτό ο πολίτης πληρώνει το εργαλείο που λέγεται Ελληνικός Στρατός με την ΙΣΧΥ των όπλων που κατέχει να φέρει σε πέρας τις αποστολές που του αναθέτει η πολιτεία (η νόμιμη) – ο Ελληνικός Λαός.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να φέρει σε πέρας ο πολίτης αυτό που λές εκτός αν υποχωρήσουν τα ΜΑΤ και ενωθούν με το Ελληνικό Λαό(πράγμα όπως φαίνεται αδύνατο).
    Ο λαός κάνει την διαμαρτυρία άλλος έχει την ΕΥΘΥΝΗ να πράξει τώρα και αυτός είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η ΙΣΟΤΙΜΗ με την Νομοθετική εξουσία .

    Σύγκρουση Ελλήνων Πολιτών με ΜΑΤ θα έχει άσχημες ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ . Δεν γίνονται αυτά!

    Μου αρέσει!

   4. Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟΝ. Ο ΥΠΕΡΒΑΛΛΩΝ ΖΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ, ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΑΙΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΘΥΜΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.

    Μου αρέσει!

   5. Eτεέ

    Ο στρατός χτές, κατ απαίτηση των σιωνιστων πατρόνων του ΓΑΠ, εισέβαλε και κατέλαβε το πλοιο που πήγαινε στη Γάζα .
    Οπότε μην περιμένεις τίποτε από αυτούς. Μονο αν κάποιος «αντιπαραγωγικός» πιλοτος «φορτωσει» και κάνει το επιβεβλημένο καθήκον του.
    Αλλιώς λαός θα αντιπαρατεθεί με τα χουντικά ΜΑΤ , ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ, όπως το επιτάσσει το Συνταγμα.
    Ποια χουντα έπεσε με λουλούδια;

    Μου αρέσει!

   6. Από χθες βάλαμε μια καινούργια, καθημερινή κατηγορία που έχει πολλές…

    «ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΑΠΟΨΕΙΣ από ΙΣΡΑΗΛ & ΙΡΑΝ (2 Ιουλίου)»

    Haaretz:

    Netanyahu’s big fat Greek Wedding
    (Σσ: Πρώτο θέμα στο Ισραήλ, φυσικά! Παίδες, λάβετε μέρος στον σχολιασμό!)

    Netanyahu has invested in his relationship with Greece over the course of the past year-and-a-half, and his gamble has finally paid off as Greece blocks Gaza-flotilla-bound departures from its ports.

    31 comments

    PRESSTV (Ιρανική κρατική τηλεόραση):

    «Greece blocks departure of all Gaza-bound ships»
    Greece issues statement forbidding departure of ships from its ports to maritime area of Gaza in bid to prevent breach of Israel’s naval blockade, further delaying the flotilla’s departure.

    «Activists: Gaza flotilla will set sail next week»
    Ships were due to depart last week towards the Gaza Strip but have been delayed amidst allegations of sabotage by Israel.

    Ανάγνωση του υπολοίπου… http://gkdata.wordpress.com/2011/07/02/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB/

    Μου αρέσει!

   7. η μόνη χούντα που έπεσε με λουλούδια είναι του Στάλιν. Μπέέέέέέέέ

    Όλο πράκτορες και σιωνιστές βλέπεις, τα συριζάκια τα άπλυτα τα παραπεταμένα δε τα βλέπεις; και καλά να μη τα βλέπεις, δε τα μυρίζεις από τη μπόχα που έχουν από το «τρίψιμο» με τα ορκ; Αφού βρωμάνε όσο και το στόμα του Στρατούλη…

    Μου αρέσει!

 4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΙΤΑΛΗ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΗΛΗΚΙ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ (PAPOYTSHDES DAMANAKES KAI TALLA METAPOLITEYTIKA ELLHNOPOYLA REYSTHS SYNEIDHSEVS) ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.

  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ.

  ΑΛΗΘΕΙ ΠΙΝΟΠΝΤΑΣ ΚΑΦΕ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ;
  ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ).

  H AJIOPREPEIA KAI GENIKA TO AJIAKO SYSTHMA POY EXEI H KOINVNIA MAS DEN UA SE DEXTEI STRATHGE TVN MAT POY DOLOFONEIS ADELFIA SOY ELLHNES POLITES.

  KALH SYNTAJH STRATHGE TVN MAT POY AIMATOKYLHSES TO SYNTAGMA.

  Μου αρέσει!

 5. Eγω παντως στην θεση του Παπασπυρου θα δοκιμαζα τις φουστες της γυναικας μου……………
  Γιατι τα παντελονια δεν του ταιριαζουν…………………………….

  Μου αρέσει!

 6. Σταύρο, ενα μεγάλο ευχαριστώ για την ψυχή σου που αδιάλειπτα προσφέρεις στην χώρα και ενα μεγάλο εύγε στον αδιάκοπο αγώνα του ΠΑΜ για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Σ΄ευχαριστώ και εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας που δοκίμασαν την τυφλή βία του παρακράτους της «προστασίας του πολίτη» κ.Παπουτσή. Δεν ξεχνώ.

  Μου αρέσει!

 7. Μαθαίνω πως οι ΜΑΤατζήδες πάθανε κοκομπλόκο γυρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης όταν εισέπραξαν μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα Κeratea style….

  Όταν έπεσε , δεν τόλμησαν να ριξουν χημικά φοβουμενοι πως θα ακολουθούσαν και άλλες….

  Σ Κ Ε Φ Τ Ε Ι Τ Ε ;)

  Μου αρέσει!

  1. Προτείνω ταχύρυθμη εκπαίδευση όλων μας, από τους Κερατιώτες, σε τεχνικές και τακτικές «μάχης».
   Οι πολύτιμες εμπειρίες από την υπεράσπιση της γης τους τώρα είναι χρησιμότατες στην υπεράσπιση ολόκληρης της Πατρίδας.
   Το ξέρω, οι Κερατιώτες θα χαρούν να μας «διδάξουν» και φυσικά μόλις τα νέα διαδοθούν βλέπω τους καουμπόυδες να πέφτουν σε βαθειά περίσκεψη…….Για θυμηθείτε πώς κλαψουρίζανε στην Καισαριανή, στο μαντρί τους, όταν πια, μετά από 3-4 μήνες ανελέητου ξύλου (που φάγαν), κατάλαβαν οτι οι τσαμπουκάδες τους δεν «περνάνε» όταν ο λαός παλεύει για το δίκιο του!

   Μου αρέσει!

 8. «Ισχυρή απάντηση» από την Ευρώπη κατά της οικ. κρίσης ζητά η Χ. Κλίντον
  Η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ Κλίντον καλεί τους Ευρωπαίους να εμμείνουν σε μία «ισχυρή απάντηση» κατά της οικονομικής κρίσης.
  Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, με αφορμή την επίσκεψή της στην Μαδρίτη, χαιρέτισε τις μεταρρυθμίσεις της ισπανικής κυβέρνησης και κάλεσε τους Ευρωπαίους να εμμείνουν σε «μία ισχυρή απάντηση» απέναντι στην οικονομική κρίση.

  «Η Ισπανία έχει λάβει σημαντικά μέτρα. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολα είναι αυτά τα μέτρα» δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον.

  «Έχουμε την ελπίδα ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες θα συνεχίσουν να διασφαλίζουν ότι η απάντηση της Ευρώπης στην κρίση θα είναι ισχυρή, ευέλικτη και αποτελεσματική» σημείωσε, προσθέτοντας ότι η οικονομική ανάκαμψη προϋποθέτει «υπεύθυνες αποφάσεις, ανεξάρτητα από την πολιτική αντιπαράθεση ή τις συνέπειες» .

  Κύριε Βιτάλη, πως ερμηνεύεται την τελευταία παράγραφο ;

  Μου αρέσει!

  1. Η απάντηση που θέλεις με ένα τραγούδι.

   Έχω αλλάξει πρέπει να το καταλάβεις
   Μη με ψάξεις μέσα σε διεθνιστικές τάσεις
   Οι διεθνισμοί δεν πατούσαν σε υγιείς βάσεις
   Αρκετά μ’ αυτό το παραμύθι
   Η στάθμη της σούπας του κοσμοπολίτη έχει ανέβει τόσο που μου αγγίζει τη μύτη
   Υπάρχει πρόβλημα
   Προσπαθώ να μη χάσω την εθνική μου ταυτότητα
   Μέσα σ’ αυτό το πλήθος που του επιβάλανε το υδροχόικο ήθος
   Φορείς της νέας εποχής που δουλεύανε στο ημίφως
   Γι’ αυτό στην εποχή μας ως συνήθως είναι απών το πολιτικό ον του Αριστοτέλη
   Η νέα παγκόσμια τάξη θέλει, έναν άνθρωπο κουρέλι
   Απλό αριθμό μέσα σε στατιστικές
   Μια κοινωνία από ομογενοποιημένους καταναλωτές
   Μας θέλει πιόνια στη σκακιέρα των παγκόσμιων εξουσιαστών
   Των καρτέλ πετρελαίου και των πολυεθνικών εταιριών
   Και δυστυχώς πάει κάπως έτσι λοιπόν

   Όλοι ζούμε δίχως την παραμικρή υποψία
   Ενώ η αρρώστια έχει αρχίσει να μας τρώει το πόδι
   Θα είν’ αργά όταν θ’ ανακαλύψουν τη συνωμοσία
   Θα είν’ αργά όταν θα βρισκόμαστε στο ξόδι

   Σοφόν το σαφές
   Όμως όλοι μιλάνε με μισόλογα και υπεκφυγές
   Η σύγχρονη διανόηση φέρνει σύγχυση και συσκότιση αντί να δίνει φώτιση
   Είναι γεγονός πως τελούμε υπό κατοχή
   Μας διοικούνε πολιτικοί με ομιχλώδη καταγωγή
   Σκοτεινών κέντρων αποφάσεων υποτακτικοί
   Οι δήθεν πνευματικοί ταγοί τηρούν μια ένοχη ανοχή
   Όλα μας ωθούν προς μια νέα εποχή ζόφου
   Η πτώση γίνεται συνώνυμο της προόδου
   Δε μας θέλουν Έλληνες αλλά πολίτες του κόσμου
   Βλέπεις, κιμάς ανθρώπου η ιδεολογία βολεύει τα παγκόσμια εξουσιαστικά ιερατεία
   Τα οποία εξάγουν ένα μοντέλο και προσπαθούν να μας το επιβάλουν με το έτσι θέλω
   Δε θέλουν μια ειρηνική παγκόσμια κοινότητα που να αφήνει περιθώρια στην πολλαπλότητα
   Κατ’ αυτούς παγκοσμιοποίηση σημαίνει ισοπεδωτική μονομορφοποίηση
   Γι’ αυτό έχουν στο στόχαστρο το όμαιμο, το ομόγλωσσο, το ομόθρησκο και το ομότροπο
   Μας έχουν φτιάξει μια θηλιά για το λαιμό μας
   Παραχαράζουν το παρελθόν μας προς όφελος του δικού τους μέλλοντος
   Ετοιμάζουν το έδαφος για διέλευση ενός κυβερνομεσαίωνος
   Σκοταδισμός για μένα και για σένα
   Σκοταδισμός 2001
   Βάλουν πανταχόθεν εσκεμμένα ενάντια στο αδογμάτιστο ελληνικό πνεύμα
   Ναι, μη σου προκαλεί καθόλου έκπληξη
   Η επιχείρηση εθνοκτονίας σε εξέλιξη
   Χωρίς αντίδραση μπαίνουμε στο στόμα του λύκου
   Η Ελλάς μια αποικία νέου τύπου
   Ρόλο δούρειου ίππου παίζουν τα στρατευμένα τους φερέφωνα
   Αυτοί που εκλέγονται δουλεύουν για ξένα συμφέροντα
   Ανοίγουν την κερκόπορτα συνεπικουρούμενοι από σύγχρονους Ηρρόστρατους και Εφιάλτες
   Δε γίνονται αντιληπτοί από ένα έθνος με υπνοβάτες

   Κι όλοι ζούμε δίχως την παραμικρή υποψία
   Ενώ η αρρώστια έχει αρχίσει να μας τρώει το πόδι
   Θα είν’ αργά όταν θ’ ανακαλύψουν τη συνωμοσία
   Θα είν’ αργά όταν θα βρισκόμαστε στο ξόδι.

   Μου αρέσει!

 9. Σταύρο,

  όσο υπάρχει η ZOG, κανένας μπάτσος, κανένας ασφαλίτης και κανένας ρουφιάνος τους δεν θα σεβαστεί την τιμή της Πατρίδας του και της οικογένειας του και τέλος του ονόματος του. Παρόλα αυτά κρίνω την κίνηση σου εξαιρετική όπου αφήνει εκτεθειμένους τα συνηθισμένα ανδρείκελα της αστυνομίας στην συνείδηση νοήμων ανθρώπων. Όσο και αν ακούγεται κάπως, αυτή η χώρα, οι υπηρεσίες της, τα «πολιτικά πρόσωπα» της εν κοινοβουλευτισμού σκηνής αλλά και κάποιων απ’έξω όπως πχ. ΑΝΤΑΡ-CIA , ο μπάσος της γειτονιάς και όλοι αυτοί που απαρτίζουν τα κατακάθια του ελλαδιστάν το 2011 είναι όργανα ενός και μόνου οργάνου, Της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κατοχής. Αυτό έχουμε στην Ελλάδα, αυτό οπλίζει τους μπάτσους, αυτό ελέγχει τους οίκους που μας υποβαθμίζουν, αυτό συνεργάζεται με παρακρατικούς και άλλους συνωμότες. Μπορεί αυτοί (η μάλλον κάποιοι από αυτούς) να μην το γνωρίσουν, να έχουν άγνοια περί αυτού όμως αυτό δεν αλλάζει την ουσία του. Και η ουσία ποια είναι; Ακριβώς το παράδειγμα με τον κ. Παπασπύρου υποστράτηγου της «ΕΛ.ΑΣ», δηλαδή «Κοιμισμένες» μαριονέτες που ελέγχονται από τρίτα χέρια υλοποιώντας τις επιθυμίες ενός παγκόσμιου κτήνους. Η σημερινή κατοχή, είναι εθνική σκλαβιά και κανένας Έλληνας πατριώτης, είτε είναι αριστερός, είτε δεξιός είτε οτιδήποτε δεν πρέπει να ανεχτεί, να συνεργαστεί με τους κοινοβουλευτικούς ή διορισμένους σοσιαλφασίστες αλλά και να συμβιβαστεί. Το σύστημα όταν θέλει να πολεμήσει κάποιον ξέρει πολύ καλά που να χτυπήσει και πότε. Και φυσικά, σήμερα ανακάλυψε τον τρόπο με τον οποίο θα γονατίσει τους αντιδραστικούς, την βία και την προβοκάτσια. Γιατί όταν το σύστημα σε κάνει να πιστέψεις πως το κοιτάς στα μάτια και το αντιπαλεύεσαι «στα ίσια», έχεις χάσει προ πολλού. Αλλά και να νομίζει κάποιος πως κέρδισε, όπως συνέβηκε στο πολυτεχνείο πριν περίπου 4 δεκαετίες όπου πραγματικοί Έλληνες πατριώτες όπως εσύ και άλλοι αλλά και γιαλαντζί όπως τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ , Δαμανάκηδες και λοιποί έδωσαν μια μάχη εναντίον μιας διαφορετικής τότε ξενόφερτης χούντας τότε το αποτέλεσμα εκφράζεται σήμερα. Τότε όλοι νόμιζαν πως νικήσαν αλλά στην πραγματικότητα ήταν η μεγαλύτερη ήττα μιας και η μάχη ενός αγωνιζόμενου λαού σταμάτησε όταν το σύστημα του έδωσε την εντύπωση πως ηττήθηκε ενώ στην πραγματικότητα δυνάμωσε επικίνδυνα. Καλές οι συγκεντρώσεις κάθε μέρα, καλά τα δημοψηφίσματα, καλό και το ξύλο με τα Ελληνικά ss που πέφτει κάθε φορά που γίνονται γενικές απεργίες αλλά αν ο Ελληνικός λαός σύσσωμος δεν αποβάλει το καρκίνωμα της αρπαχτής, του ρουσφετιού, της πουστιάς, των κομματόσκυλων που στο 70% θα εκλέξουν τους ίδιους ξανά και ξανά, εγώ τι να τα κάνω όταν αυτοί μου δείχνουν την πόρτα της εξόδου από την Ελλάδα; Η μεγαλύτερη επανάσταση για τον Έλληνα θα είναι μόλις αρχίζει να μαθαίνει από την ιστορία του, γιατί μου φαίνεται πως όλοι οι άλλοι λαοί μάθανε, εκτός από εμάς.Και όταν μάθουμε, θα είμαστε ανίκητοι καλέ μου πατέρα Σταύρο.

  -ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ…ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ-

  Νίκος
  Ηράκλειο Κρήτης

  Μου αρέσει!

 10. Να μας πει ο στρατηγός Παπασπύρου ποιανού εντολές εκτελούσε και μετά να παραιτηθεί. Αν μη τι άλλο, το οφείλει στους άνδρες του που αυτή τη στιγμή στέκονται καταεξευτελισμένοι απέναντι στους πολίτες.
  Πέρα όμως από τα ΜΑΤ, στην επίθεση της κυβέρνησης κατά του Λαού συμμετείχαν και η ομάδες Δέλτα, Δίας, ΥΜΕΤ, ΕΚΑΜ και δε συμμαζεύεται. Οι αρχηγοί τους οφείλουν να απολογηθούν στον Ελληνικό Λαό και να μαρτυρήσουν τον κέντρο αποφάσεων που τους καθοδηγούσε. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν για να μη θεωρηθεί στο εξής η Ελληνική Αστυνομία, στρατός κατοχής ξένης δύναμης.

  Μου αρέσει!

   1. Το είδα φίλε, θέλω όμως να το πουν επισήμως οι αρχηγοί των σωμάτων και να ακολουθήσουν ονομαστικές καταγγελίες και μηνύσεις.
    Εάν όλα αυτά παραμείνουν σε επίπεδο φημών, θα βγουν όλοι «λάδι» και οι ντροπή θα μείνει στα απλά στελέχη των σωμάτων ασφαλείας.

    Μου αρέσει!

 11. Μπραβο στον κ. Βιταλη!
  Μπραβο και στο ΠΑΜ που το βγαζει στον αερα και το..εγραψε ηδη η Ιστορια.
  Λυπηση ομως για την καταντια του ελληνικου (?) στρατου.
  Λυπαμαι που υπηρετησα και θα εδινα τη ζωη μου για τοσο ..γυναικωτους!
  Αντρειωθηκα ελεγαν οι ιδιοι στο στρατο.
  Εγω ναι κυριοι.
  Εσεις υπηρξατε ποτε?
  Μου ελεγε ο πατερας μου.
  Προσεξε την υπογραφη σου, προσεξε να εισαι αξιοπρεπης, εντιμος και οταν δωσεις το χερι σε συμφωνια, θα εξακολουθεις να εισαι αντρας ,οταν δεν την παραβιασης!
  Εδω βλεπουμε ..αλλα κ. Βιταλη!
  Βλεπουμε εσενα να παραμενεις αντρας (Παντα τα ΛΟΚ εβγαζαν αντρες)
  και καποιον ..αλλο να ζηταει ..καλαμποκι!
  Φορουσε αληθεια οταν συναντηθηκατε και εγιναν ολα αυτα παντελονι μακρυ ή φορουσε το κοντο και καυτο?
  Φορουσε τα ..παρασημα ή ηταν απλος, εδειχνε ..ανδρικιος?
  Παντα ηξερε ο Ελληνας Μαχητης το μυστικο!
  Στους πολυ ..ψηλα, καμια εμπιστοσυνη την ωρα της μαχης.
  Πρωτον δεν θα ησαν ..διπλα μας!
  Δευτερον το βαρος των ..πλασματικων παρασημων που εχουν γεμισει μπροστα, φερνει την ..επικυψη μεχρι το εδαφος.
  Και τριτον για να σωσουν την μιζερη και ματαιοδοξη ζωη τους, ευκολα θα σηκωναν την κευκη σημαια!
  Μην τολμηση κανεις να μου την μπει γιατι θα φαει κατα ριπας!
  Προλαβαινω με αποδειξη!
  Ποιοι ησαν ΜΠΡΟΣΤΑ στις μαχες με τους στρατιωτες της ΕΛΔΥΚ στην ΚΥΠΡΟ το 1974?
  Σε ποια πολη ..κρυβονταν με τις οικογενειες τους οι …ψηλοι με τα παρασημα?
  Ανοιγουμε τον φακελλο να γελασει καθε μπαρδαλο κατσικι?
  Μπα, κοιμησου Ελληνα.
  Γιατι θα ξυπναγες με μεγαλο ..παταγο!
  Θα σου ερχοταν ο ουρανος σφοντυλι!
  Ενας απο αυτους κ. Βιταλη με τα σεβη μου,
  που προχτες ηπιε πολυ δηλητηριο και δεν προστατευθηκε με τους φιλους του και αλλους Συνελληνες απο αυτον( που σε ..αγκαλιαζε κ. Βιταλη και δεν εχει τα αρχιδια (Μην το σβησεις, ετσι μιλανε οι ΕΛΛΗΝΕΣ με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ λεξεις)
  να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, αφου υπεκυψε!
  Η Διαφορα κ. Βιταλη ειναι οτι εσεις στα ΛΟΚ εισαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΙΜΟΙ,
  ενω καποιοι αλλοι των δημοσιων σχεσων και κυριών!

  Μου αρέσει!

  1. Το ανωτερω κ. Βιταλη με ολο το σεβασμο μου προς Εσας και το ΠΑΜ,,
   το εγραψα χωρις ,,συναισθηση… γιατι απο προχτες βρισκομαι σε λανθανουσα πνευματικη κατασταση λογω των πολλων .,…χημικων που εισεπνευσα. και μαλιστα ανευ μασκας και αδικαιολογητα! Παρανομα εντελως!
   Ο γιατρος που με …εξετασε , μου ειπε οτι θα μου περασει αυτη η κατασταση και θα επανελθω σε πληρη πνευματικη διαυγεια,
   μετα απο40-50 χρονια.

   Μου αρέσει!

 12. Τούτη η επιστολή είναι σημαντική όχι επειδή περιμένουμε τον Σπύρο Παπασπύρου να κάνει το αυτονόητο αλλά για να κρατηθεί στα αρχεία για το δικό μας ξεκαθάρισμα στο μέλλον.

  Μου αρέσει!

  1. Ετσι Φαιη μου!

   Για την Αγια ωρα στους προποδες !…
   Οτι διαταξει η ανακριση!
   Οι Νομοι παντα σεβαστοι!
   Θα ρωτησει ο..μουστακαλης χωριατης ανακριτης!
   Κινδυνευε η πατρις απο ποιους?
   Αποδειξη?
   Δεν κινδυνευει η πατρις με την εγκληματικοτητα εναντιον των Ελληνων στο 68 % με τα δικα τους στοιχεια?
   Εμ !.πως!
   Ποια ειναι η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?
   ΕΜ……

   Μου αρέσει!

 13. ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΛΕΦΤΑ (ΠΟΥ ΤΑΚΑΝΕ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ Ο ΧΑΖΟΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ) .
  ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΧΟΝΤΡΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ.

  Η ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Σ΄ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.

  ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΛΗΔΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ.
  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΛΕΥΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΒΙΤΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.
  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.
  Σ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  Μου αρέσει!

 14. ……πριν απο λιγο καιρο σε εκδηλωση Βορειο-Ηπειρωτων, ακουσα τον κ. Βιταλη να δηλωνει ιδιοτητα ‘αντισυνταγματαρχου καταδρομων….κατ’ απονομην’……?
  Τι πραγματικα ισχυει? Μηπως δικαιες πολιτικες στασεις εκφυλιστουν απο λαθος παρουσια…………..??????
  Απλα ερωτω………..

  Μου αρέσει!

 15. Στρατηγέ θερμά συγχαρητήρια για την επιστολή σας, και τις θεσεις σας. Ειμαστε ολοι κοντά σας, οπως άλλωστε και εσεις κατεβήκατε με τους απλούς πολίτες. ΑΞΙΟΣ !

  Μου αρέσει!

 16. ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ , ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ !! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!! ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΩΛΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ !! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ !! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!! 1) ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!ΟΛΟΙ ΣΠΙΙΤΙ !! 2) ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!! 3) ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!! 4) ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ!! ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ , ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ , ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !! ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ !! 5) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( ΒΟΛΕΥΤΕΣ ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ , ( ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ( ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ) !!! Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΑΤΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ !!!Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!! 6) ΚΑΝΕΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΞΕΙ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ , ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ !! 7) ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!

  Μου αρέσει!

 17. ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ. ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ (ΠΖ).

  ΠΟΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΒΙΤΑΛΗΣ;

  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Κ.Α.Ε.Α;

  Μου αρέσει!

 18. δεν εχει καμια σημασια για εμας… του απλους πολιτες που λουστικαμε τα δακρυγονα και ψεκαστικαμε με τα εντομοκτονα εκεινες τις 2 τραγικες μερες… αν ο καθε κερατας δηλωσει παραιτηση ή οχι…. η ζημια εγινε και ειναι ανεπανορθωτη. Αν η ασπιδα δεν γυρισει προς την αλλη πλευρα η σχεση αστυνομιας – πολιτη δεν προκειται ποτε να αποκατασταθει….

  Μου αρέσει!

 19. Μερικες επισημανσεις:
  Αξιζουν, οντος, τα συγχαρητηρια της πλειονοτητας των σχολιαστων προς τον κυριο Βιταλη.
  Συγχαρητηρια, ομως, πρεπει να υπαρξουν και προς τη Συμμαχια για την Ελλαδα.
  Η οποια με τα διαβήματά στον Αρειο Παγο και την Εισαγγελια Αθηνων εθεσε το νομικο θεμα για τις βιαιοπραγιες των ματατζήδων, και οχι μονον, εναντιον των πολιτων που διαδηλωναν ειρηνικα κατα των μετρων καταστροφης της Ελλαδας και των Ελληνων που αποφασιζονταν στη Βουλη απο τις κοτες που παριστανουν τους εκπροσωπους του λαου.
  Τα διαβηματα της Συμμαχιας για την Ελλαδα ανοιγουν τη λεωφορο για την επιβολη των κυρωσεων σε ολους τους υπευθυνους, εξ ου και τα τερτιπια της Εισαγγελιας Αθηνων που δεν θα περασουν – ηδη οι πολιτες ζητουν τον καταλογισμο και των ευθυνων της δικαστικης εξουσιας στην καταλυση της συνταγματικης νομιμοτητας και δεν αποκλειεται να υπαρξουν νεοι Πολυζωηδηδες και Τερτσετηδες – οπως αναζητουν επιμονως ολοι οι Ελληνες – που να επιβαλλουν Δικαιοσυνη.
  Εντυπωση εχει προκαλεσει στους πολιτες οχι μονον η ολοσχερης απουσια των κομματων (και των ηγεσιων τους) απο την Πλατεια Συνταγματος αλλα και η «εκκωφαντικη» σιωπη τους στο ξεσκεπασμα των υπευθυνων για τη βαρβαρη και δολοφονικη επιθεση των ματατζηδων και αλλων αστυνομικων ορδων και παρακρατικων εναντιον των Ελληνων.
  Απεδειξαν η Νεα Δημοκρατια, το Κομμουνιστικο Κομμα Ελλαδας και ο ΣΥΡΙΖΑ οτι αποτελουν μερος του «συστηματος» και ολα τα αλλα που υποστηριζουν και επαγγελλονται ειναι αερας μπαγιατικος.
  Ο Παπους

  Μου αρέσει!

 20. Το 1949 στο Μπέλες ο πατερας μου συνελαβε ενα Βούλγαρο Ταξίαρχο ανταρτη ο οποίος ανακρινόμενος είπε με θράσσος οτι ο Λαός ειναι σα το χορτάρι οποιος προλάβει το κουρεύει.
  Ε λοιπόν κυριοι του ξεπουληματος της χωρας ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται να ανεχθεί κούρεμα απο κανένα Παπασπύρου,αυτούς θα τους κουρεψουμε παρα θα μας κουρεψουν………..

  Μου αρέσει!

 21. ΣΤΡΓΕ ΜΗΝ ΣΚΟΤΙΖΕΣΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ . ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΨΜ . ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ( ΑΞΚΩΝ ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ . ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ . ΤΟΤΕ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ . ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΑΠ , ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΡΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ . ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΧΙ Η ΡΟΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ . ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΣΜΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΑΣ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΘΗΚΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ . ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ . Ζ Η Τ Ω Η Ε Λ Λ Α Σ ! ! !

  Μου αρέσει!

 22. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΤΗ ΣΥΧΓΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ,ΣΕΒΟΜΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ Κε ΒΙΤΑΛΗ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΑΚΡΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΒΙΤΑΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΒΙΤΑΛΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΗΘΙΚΗ ΜΕ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ , ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΣΥ ΔΑΚΡΥΣΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΤΡΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΕΟΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ , Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΒΙΤΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ , Α ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΟ …ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ
  Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΑΝΤΗΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΜΑΣ

  Μου αρέσει!

 23. ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΜΟΣ «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΣ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΠΛΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕς ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩς ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΙΚΟ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ) ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΠΖ. Π.Χ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ (ΠΖ).

  ΠΟΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΒΙΤΑΛΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ;

  ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…

  Μου αρέσει!

  1. Ο κ. Βιτάλης είναι κατ’ απονομήν υποστράτηγος καταδρομών του ΣΕΡΒΙΚΟΥ στρατού, παρασημοφορημένος με τον Μεγαλόσταυρο Α’ τάξεως. Ο βαθμός αποστρατείας του είναι Αντισυνταγματάρχης (το ’96) και ο βαθμός του υποστρατήγου του απενεμήθη το ’99 ακριβώς για να γίνει δυνατή η παρασημοφόρησή του που προβλέπεται μόνο για ανώτατους αξιωματικούς.
   Περιμένω τα ακριβή στοιχεία από την πρεσβεία της Σερβίας – Μαυροβουνίου για να δημοσιεύσω σχετικό άρθρο, γιατί έχω παρατηρήσει πλείστες όσες επιθέσεις από επαγγελματίες προπαγανδιστές τις τελευταίες ημέρες (η μομφή δεν αφορά εσάς Στρατιωτικέ).

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s