Κύριε Κλέωνα Παπαδόπουλε, διοικητά του ΤΤ, ακόμα να απαντήσετε για το ΠΟΥ στείλατε τα λεφτά για την “χορηγία” της εκδήλωσης του Ανδρέα Α. Παπανδρέου…

Γνωρίζουμε ότι δημιουργήσαμε μεγάλη ανακατωσούρα στο ευαγές ίδρυμα που ενσαρκώνει τους μόχθους του Ελληνικού λαού. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο άλλωστε είναι συνυφασμένο με τους αγώνες των Ελλήνων για Λευτεριά και Δημοκρατία. Αυτά όμως που ακούγονται στα καμαράκια τύπου “άστο μωρέ θα περάσει στα ψιλά” ή “θα τους κάνουμε μια αγωγή και θα ξεμπερδέψουμε”, δείχνουν τον γυάλινο κόσμο που ζείτε.

Σας ερωτούμε λοιπόν για τελευταία φορά: Σε ποιά εταιρεία δόθηκε η περιβόητη “χορηγία” για την εκδήλωση του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου, στην οποία το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν ΚΥΡΙΟΣ χορηγός;

Θα θέλαμε απλώς να μάθουμε τα στοιχεία της εταιρείας του κυρίου Παπανδρέου στην οποία εκταμιεύσατε το ποσό. Προφανώς και δεν του τα δώσατε στο χέρι! Την ίδια στιγμή μάλιστα που το ίδρυμα καταγράφει ζημιές, συγχωνεύεται με την Aspis κλπ κλπ.

Είναι στην Ελλάδα η εταιρεία; Είναι στο εξωτερικό; Έχει γραφεία; Έχει εταίρους ή είναι “οικογενειακή”; Βρίσκεται σε κάποιον παράδεισο εκτός ΕΕ, αλλά γεωγραφικά “εντός”;

Και να ενημερώσετε τους πραίτορες ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί Έλληνες που αγωνίζονται για να διώξουν τα καρκινώματα από την πατρίδα, που τίποτα από τις καμάρες δεν μένει κρυφό. Αναμένουμε κύριε Παπαδόπουλε και οι απειλές από διάφορες κατευθύνσεις δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας διασκεδάζουν αφάνταστα.

(να προσεύχονται όμως οι ψευτόμαγκες, να μην χάσουμε το χιούμορ μας).

ΣΧΕΤΙΚΑ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… αλλά έχει ένα πρόβλημα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Κύριε Κλέωνα Παπαδοπουλε, διοικητά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που ακριβώς στείλατε την χορηγία στην ΜΚΟ του κ. Ανδρέα Α. Παπανδρέου;


13 thoughts on “Κύριε Κλέωνα Παπαδόπουλε, διοικητά του ΤΤ, ακόμα να απαντήσετε για το ΠΟΥ στείλατε τα λεφτά για την “χορηγία” της εκδήλωσης του Ανδρέα Α. Παπανδρέου…”

 1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ, -λέμεεεεεεε!

  “Η Ελλάδα Α_ΔΙ_Α_ΦΟ_ΡΕΙ (!) για την φορολόγηση καταθέσεων Ελλήνων στην ΕΛΒΕΤΙΑ”
  (: και ο Κλέωνας, -what a …fatsa-, εκεί θα τα έχει, βέβαιαααααα)

  Της Μαριάννας Τσήπα (: να την’α η …τσίπa!)

  Μετά από Ερώτηση του Βουλευτή της Ελβετίας Ιωσήφ Ζησιάδη, προς την κυβέρνηση της Ελβετίας, η Υπουργός Οικονομικών Eveline Widmer-Schlumpf αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί τη φορολογία των καταθέσεων ελλήνων στην Ελβετία!
  Οι Ελβετοί θέλουν τη συνεργασία στoν τομέα της φορολογικής απάτης, μάλιστα από το 2005 επιδιώκουν την υπογραφή ενός νέου πρωτοκόλλου, που θα έδινε τη δυνατότητα να φορολογούνται στην Ελλάδα τα περιουσιακά στοιχεία (βλέπε οι καταθέσεις), αλλά η επίσημη Ελλάδα των Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου κοιμάται…

  Ανάγνωση του υπολοίπου…
  http://gkdata.wordpress.com/2011/06/21/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83/

  Like

  1. Υπαρχουν εκτενεις απαντησεις πανω στο θεμα στην χτεσινη αναρτιση της Ολυμπιας. Σταματηστε να αναπαραγετε πραγματα που δεν ισχυουν

   Like

   1. Τα διάβασα, αλλά δεν κατάλαβα.

    Ισχύουν ή δεν ισχύουν αυτά της Ελβετίδας υπουργού;

    Στις 14.06.11, (: ΠΡΟΧΘΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ), δόθηκε η παρακάτω απάντηση από την κα. Eveline Widmer-Schlumpf, Υπουργό Οικονομικών Ελβετίας:.

    “. Για αρκετά χρόνια, η Ελβετία έχει ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ, (: και η Ελλάδα κώφευσε, οπότε), να προσαρμόσει αυτή τη σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας με τις εξελίξεις στον τομέα της πρόσβασης σε τραπεζικές πληροφορίες.

    Από το 2005, η Ελβετία ΕΠΕΔΙΩΞΕ να επεκτείνει την ανταλλαγή πληροφοριών στις περιπτώσεις φορολογικής απάτης, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ η Ελλάδα να ανταποκριθεί στο Ελβετικό αίτημα.

    Το 2009, η Ελβετία ανακοίνωσε την ΠΡΟΘΥΜΙΑ της να επεκτείνει την ανταλλαγή πληροφοριών κατά την έννοια του άρθρου 26 της Σύμβασης του ΟΟΣΑ και να παράσχει πληροφορίες για την ορθή χρήση του εθνικού φορολογικού δικαίου των κρατών-μελών συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

    Με τη συμφωνία σε ένα τροποποιητικό Πρωτόκολλο μεταξύ Ελβετίας και Ελλάδας ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ αυτός ο στόχος να υλοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου του 2010. Τα Ομοσπονδιακά Κοινοβούλια θα πρέπει να συναινέσουν στο Πρωτόκολλο που τροποποιεί τη σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας με την Ελλάδα με την τελική ψηφοφορία της 17ης Ιουνίου 2011 προκειμένου να εγκριθεί η συμφωνία από την πλευρά της Ελβετίας. Αυτή η ΝΕΑ κατάσταση ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ στις ελληνικές αρχές να διασφαλίσουν, στη συνέχεια, ότι τα περιουσιακά στοιχεία των ελλήνων που βρίσκονται σε ελβετικές τράπεζες ΘΑ φορολογούνται ΣΤΗΝ Ελλάδα”.

    Από αυτά που λέει η ίδια η ΥΠΟΥΡΓΟΣ της Ελβετίας, φαίνεται ότι η ΕΛΛΑΔΑ κάνει το κορόιδο για το θέμα. Και το αν είναι ή δεν είναι κομμουνιστής ο Ζησιάδης, αδιάφορο, άσχετο και παραπλανητικό, επί του προκειμένου. Κι αν έχεις διαβάσει καμιά από τις πολιτικές αναρτήσεις μας, θα είδες ότι κομμουνιστές, σοασιαλιστές, αναρχικούς, πασόκους και νεοδημοκράτες τους έχουμε το ίδιο: όλοι τους μπορεί να πουν κάτι σωστό και όλοι μπορεί να πουν κάτι λάθος. Αλάθητος ή από χέρι λάθος, ΚΑΝΕΝΑΣ.

    Ποια είναι η γνώμη σου επ’ αυτών; Όχι για επιτόκια και μερίσματα που ΔΕΝ κατανοώ. Δεν είμαστε αρτηριοσκληρωτικοί και δογματικοί. ΑΝ μας πείσεις, θα κατεβάσω, αμέσως, την δικιά μας ανάρτηση.

    Like

   2. Αγαπητη (ε) (ο) Μωλη (δεν ξερω πως να σε προσφωνησω, μην με παρεξηγεις). Μολις εφτασα στο σπιτι και απαντω στο σχολιο σου. Ηθελα να σου απαντησω απο το iPhone, αλλα δεν γινεται, δεν ξερω γιατι.
    Λοιπον, η απαντηση αυτη της Widmer Schlumpf γραφτηκε στα πρακτικα, αρα την ειπε. Εγω προσωπικα δεν πιστευω ομως οτι ειναι αληθεια. Στην εισηγηση του νομου γραφεται οτι η συμφωνια αυτη μεταξυ Ελλαδος και Ελβετιας ανανεωνεται επειδη ο Καραμανλης τον Γεναρη του 2009 επεβαλε φορους στα μερισματα των μετοχων και επειδη πολυ Ελβετοι (τραπεζες κυριως) ειχαν μετοχες ελληνικων εταιρειων, ειχαν μειονεκτημα, διοτι η τοτε συμφωνια δεν το προεβλεπε αυτο. Ετσι λοιπον εγινε η νεα συμφωνια. Αν γνωριζεις την γερμανικη γλωσσα μπορω να σου στειλω τον συνδεσμο να διαβασεις την εισηγηση της συμφωνιας αλλα και την ιδια την συμφωνια.
    Ο Ζησιαδης ειναι βεβαια πολιτικος στην Ελβετια αλλα ανηκει σε ενα κομμα που πανελβετικα πιανει κατω απο 1%. Ειναι το PDA (Partei Der Arbeiter), κομμα των εργατων, ειναι δηλαδη το κομμουνιστικο κομμα. Μονο στο καντονι που βγαινει αυτος βουλευτης εχει καποια δυναμη, αλλα προσωπικα να την βρασω, διοτι σε αυτο το καντονι υπαρχουν δικηγοροι που αντιπροσωπευουν ελληνικες ΜΚΟ και γι αυτες ο Ζησιαδης κανει τουμπεκι ψιλοκομμενο. Και στο διπλανο καντονι (Γενευη) υπαρχουν εταιρειες (με Ελληνες στο Διοικητικο Συμβουλιο) που αγοραζουν CDS (πονταρουν δηλαδη στην χρεψκοπια της Ελλαδος) αλλα και γι αυτο ο Ζησιαδης δεν εχει ακουσει τιποτα.
    Θα σου πω και το αλλο. Ο Ελληνισμος στην Ελβετια ειναι λιγος και γνωριζοντε σχεδον ολοι μεταξυ τους. Ειναι περιπου 12000 ατομα και ζουν ως επι το πλειστον στη Ζυριχη, Γενευη, Λωζαννη, και St. Gallen. Ειναι δηλαδη δυσκολο να εχουν ξεφυγει του Ζησιαδη αυτα τα γεγονοτα, την στιγμη μαλιστα που ειναι και στα πραγματα

    Like

 2. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  Like

 3. Καποια ..δημοκρατικη ομαδα να τον ρωτησει ισως δια μεσου ενος ..εισαγγελεα?
  Σιγουρα ειναι οι…επιχειρησεις που ιδιωτικοποιουνται επειδη ..φταινε οι εργαζομενοι που επαιρναν τα ..λεφτα και επεσαν ..εξω!
  Σιγουροτατα ομως ο κυριος ΔΕΝ καλυπτεται απο την ..Βουλευτικη ασυλια!
  Κε Βενιζελε, μηπως πρεπει να ..προεκτεινετε την βουλευτικη ασυλια προς απαντα τα λαμογια της Ελλαδας?
  Μηπως πρεπει να ανησυχουμε που η δικαιοσυνη, το πρωτο δεκιανικι μιας δημοκρατιας ,
  εχει παει…διακοπες ?
  Μηπωςπρεπει να ..αναλαβει ο λαος?
  Τα σκανδαλα παμπολλα και εμεις ….γονατισμενοι χωρις λογο?

  Like

 4. Please do not remove comments with valid information that give the answer to the issue.
  Please Publish this information as follows. Include the Status (Katastatiko) of the association of Mr Papandreou you shall find on the source here in with signatures of his and his wife.

  I4Sence
  C/O
  Häsler Marc

  LAWYER H&B LAW member OAV
  rue des Vignerons 1A
  1110 Morges
  Case postale 359
  1110 Morges 1
  SWITZERAND

  Téléphone: * 021 804 71 00
  Fax: * 021 804 71 01

  Source:
  Search the official company registration site of the Canton of Vaud of Switzerland.
  http://www.vd.ch/fr/themes/economie/registre-du-commerce/recherche-dentreprise-ou-de-titulaires-dans-le-canton/
  Please see the PDF files as well in which the Status (katastatiko) is included with signatures of Mr A. Papandreou and His wife.
  As based on that they official address is as above. This is where any sponsoring should arrive. Both signatures are enough for any management of any money transactions related to the association.
  Thus any sponsorship logically arrives finally to the bank account of Mr Papandreou.

  1 entreprises trouvées (Résultats de 1 à 1, le 23.06.2011 à 17:25) [Etat du: 24.06.2011]
  Imprimer
  Extrait Statuts
  Institute for Climate and Energy Security à Morges, Association, CH-550-1053740-8 application image application image
  Imprimer

  13 14.4.2008 Registre du commerce
  Nouvelle entrée Institute for Climate Change and Energy Security (I.C.E.S.), à 1110 Morges, rue des Vignerons 1 A, c/o Etude Häsler, CH-550-1053740-8. Nouvelle association.
  Statuts du 8 février 2008.
  But: de promouvoir et d’encourager l’idée que la sécurité de l’énergie et la protection de l’environnement sont deux concepts mututels et complémentaires. Ressources: revenus générés par l’organisation de congrès et d’événements, sponsoring, subsides nationaux, aides, donations éventuelles et dotations, avantages en nature et cotisations des membres. Organisation: assemblée générale;
  comité de 2 membres au moins;
  vérificateurs des comptes. Membres du comité avec signature collective à deux: Papandreou Andreas, président, et Alexiou Marianthi, tous deux de Grèce, à Athènes (Grèce).

  Journal No. 4295 du 08.04.2008 (4427814 / CH55010537408)
  Publication FOSC format PDF

  Like

 5. And please become abit serious. Use available tools to look in to cases as this one. For example use: http://www.edoceo.ch/fr/knight_ag_CH02030225302.aspx That looks in to all company relations with a person (such as Margellos etc) and track the connections of names in compnies yourselves.
  Every developed country has such Register on line tool.
  Please dig into these tools to track pathways of connections between names. If you are 1000s then groups could search in countries for names and see who of the known personalities has or participate in what in different countries.
  You shall be able to uncover a part of the money and corruption pathways your selves. Organize your selves.
  Good Luck.

  Like

 6. Από το πρωί μας πιλατεύεις βρε Ολυμπιάςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
  Μην να την λένε άντα, την εταίρα της εταιρείας ?????

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s