ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, το είδαμε και αυτό. Προσπαθώντας να βοηθήσουμε τον αναγνώστη μας που έψαχνε την διεύθυνση της ΜΚΟ του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού, πέσαμε σε μία απίστευτη αποκάλυψη…

Στην καταχώρηση του διαδικτυακού τόπου όπου φιλοξενεί την ιστοσελίδα της ΜΚΟ, έχει δηλώσει ως διεύθυνση το …πανεπιστήμιο Αθηνών!!

Δεν είναι φάρσα, δείτε την εικόνα (κλικ)…

Μιλάμε ότι το Ελλάντα είναι παράδεισος! Ο ένας κάνει βόλτες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ο άλλος κλείνει το domain της ΜΚΟ με διεύθυνση κρατικού ιδρύματος, εμ γι’ αυτούς είναι η ζωή!

Εξακολουθούμε βεβαίως να ψάχνουμε την πραγματική διεύθυνση της ΜΚΟ για να εξυπηρετήσουμε τον αναγνώστη μας ώστε να κάνει την δωρεά του…

37 thoughts on “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!”

 1. Καλά εσείς δεν είπατε στον αναγνώστη σας τι σημαίνει ΜΚΟ και να του ανοίξετε τα μάτια;;Και μάλιστα Παπανδεϊκή ΜΚΟ ;;;;;

  Like

 2. Ελπίζω, η διεύθυνση που θα βρεις, Ολυμπία, να εξυπηρετήσει κι εμένα, που ενδιαφέρομαι να γίνω δωρητής …σώματος, στο paidi.

  Like

 3. Μάλλον πρέπει να πάτε κατά ταμείο νομικών ή πρωτοδικείο Αθηνών μεριά…. Εκτος αν η έδρα είναι δηλωμένη αλλού…

  Like

 4. Επίκουρος του Τομέα Ι, (τι είναι αυτός ο Τομέας δηλ. τι μάθημα διδάσκει;) στο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ… ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ” ΠΡΥΤΑΝΕΩΣ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ, ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΑΔΑΚΤΟΡΑ!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΘΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
  ΟΛΟΙ ΟΙ “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ” ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΦΙΓΓΟΦΩΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ…

  Like

  1. Δείτε εδώ:
   Ο Τομέας Πολιτικής Οικονομίας είναι ο μεγαλύτερος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αποτελείται από 15 μέλη ΔΕΠ τα οποία διδάσκουν και ερευνούν στο χώρο της Πολιτικής Οικονομίας, της Οικονομικής Θεωρίας και της Εφαρμοσμένης Οικονομικής.
   Η Πολιτική Οικονομία έχει παράδοση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών τόσο μακρά όσο και το ίδιο το Πανεπιστήμιο. Γενικότερα, ο όρος Πολιτική Οικονομία καθιερώθηκε κατά την διάρκεια του 19ου αιώνα για να περιγράφει την επιστημονική, θεωρητική ενασχόληση με τους «νόμους» που διέπουν τις κοινωνίες της αγοράς.
   Σε άλλα πανεπιστήμια, οι σχετικοί τομείς είναι συνήθως γνωστοί ως, απλώς, «Οικονομική Θεωρία». Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αν και ο Τομέας μας είναι εντεταλμένος για να θεραπεύει την Οικονομική Θεωρία, επιμένουμε στον όρο «Πολιτική Οικονομία» διατηρώντας την παράδοση των κλασικών της οικονομικής επιστήμης, όπως οι Adam Smith, David Ricardo, Thomas Robert Malthus, John Stuart Mill και Karl Marx.
   Η διατήρηση του όρου «Πολιτική Οικονομία» δεν είναι μόνο θέμα ορολογίας. Είναι και θέμα ουσίας. Υπογραμμίζει την πεποίθηση ότι τα μεγάλα θεωρητικά ζητήματα της οικονομίας, ανεξάρτητα από το εάν προκύπτουν στην σφαίρα της μακροοικονομικής ή της μικροοικονομικής θεωρίας, ή των εφαρμογών τους, δεν είναι προσπελάσιμα παρά μόνο εάν μελετηθούν στο πλαίσιο μιας προσέγγισης που, ναι μεν κάνει εκτεταμένη χρήση των τελευταίων ποσοτικών τεχνικών, όμως συνδυάζει την οικονομική θεωρία με την ιστορία, την φιλοσοφία, και τις υπόλοιπες κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες. Αυτό το γόνιμο συνδυασμό τον αποκαλούμε «Πολιτική Οικονομία».
   ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
   Βαρουφάκης Γιάνης, Διευθυντής
   Δρουκόπουλος Βασίλης (Εκπαιδ. Άδεια)
   Στουρνάρας Ιωάννης
   ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
   Χορταρέας Γεώργιος
   Παπανδρέου Ανδρέας
   Παπαπέτρου Ευαγγελία

   ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
   Χορταρέας Γεώργιος
   Παπανδρέου Ανδρέας
   Παπαπέτρου Ευαγγελία

   Like

 5. Ρε μεγάλε, στείλε τη δωρεά σπίτι μου, ούτως ή άλλως ο αντρίκος θα θεωρεί και το σπίτι μου δικό του.

  Like

 6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ !!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ**ΣΟΥΜΕ!

  Like

 7. Προφανώς κανείς σας δεν εχει σπουδάσει ή και να’χει δεν μπηκε ποτέ στον κόπο να ανοιξει το σαιτ της σχολής του.. στις διευθύνσεις που δημοσιεύονται στο ιντερνετ κανένας τρελος δεν βαζει του σπιτιού του, ολοι του γραφείου τους βαζουν. Ειναι mailing address..

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s