olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

H Fitch Αναβάθμισε την Ουγγαρία! Ναι! Αυτούς που έδιωξαν το ΔΝΤ!

Posted by netakias.com στο Ιουνίου 8, 2011

 

netakias.wordpress.com

Θυμάστε που, Αμέσως μετά τη διακοπή των συνομιλιών ΔΝΤ και ΕΕ με την κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία, λόγω του ότι ο τελευταίος αρνήθηκε κατηγορηματικά να συνεχίσει την πολιτική λιτότητας που απαιτούσαν οι δανειστές της χώρας του, οι δυσοίωνες προβλέψεις για την Ουγγαρία έδιναν κι έπαιρναν;

 Οι κατάρες του Υψίστου, οι λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί όλης της Υφηλίου επρόκειτο να επιπέσουν στον άμοιρο τόπο των δύστυχων Μαγιάρων, επειδή – άκουσον, άκουσον – τόλμησε η κυβέρνησή τους να αρνηθεί να υπακούσει στις άνωθεν και έξωθεν εντολές.

Θυμάστε τις οιμωγές των εδώ καναλιών, για τον νόμο περί τύπου που πέρασε ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας; Μήπως κάτι ήξερε καλύτερα από έμας, που λουζόμαστε όλη μέρα τα μνημονιακά κανάλια; Απειλές, μονόδρομοι, Ανάν, Ιμια, Ρεπούση, 1821, ΔΝΤ κτλ.

Διαβάζω λοιπόν σήμερα, ότι ο οίκος Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία, τρία χρόνια μετά την εκδίωξη του ΔΝΤ!

Μα πως τα κατάφεραν; Αφού χωρίς το ΔΝΤ θα έρθει το τέλος του κόσμου, οι Νεφελίμ θα κυριαρχήσουν, θα βγάλει ο σπανός γένια και θα πέσει έξω στις προβλέψεις του ο Καψής!

Για να τελειώνουμε, ο Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία από σκουπίδια σε ΒΒΒ- γιατί προβλέπουν ότι φέτος θα έχουν έλλειμμα κάτω από 3% ενώ το χρέος τους θα μειωθεί από το 80% το 2008 στο 71% το 2013!

Δηλαδή χωρίς το ΔΝΤ μείωσαν το χρέος τους, ενώ εμείς με το ΔΝΤ το 2013  θα το έχουμε διπλασιάσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-BIBΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

 1. Washington Post : Fitch upgrades Hungary’s ratings outlook
 2. Ουγγαρία! Πως έριξε ΤΣΟ* και ΛΟ* στο ΔυΝαΤό !
 3. Σπάει ο Μονόδρομος του ΓΑΠ-ΛΑΟΣ; Το “ΟΧΙ” της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ!

9 Σχόλια to “H Fitch Αναβάθμισε την Ουγγαρία! Ναι! Αυτούς που έδιωξαν το ΔΝΤ!”

 1. […] Olympia This entry was posted in Οικονομία by dimaresis. Bookmark the permalink. LikeBe the first to like this post. […]

  Μου αρέσει!

 2. East said

  Ούγγροι εθνικιστές:Κατά Ελλάδας, υπέρ Παντουρκικής Συμμαχίας

  Οι Ούγγροι εθνικιστές στηρίζουν το ψευδοκράτος στην Κύπρο!

  “Η τουρκική πλευρά είναι εκείνη που αναζητά και στηρίζει την ειρηνική επίλυση…” σύμφωνα με τον πρόεδρο του Jobbik!

  Το ότι υπάρχουν εθνικιστικές φωνές στην Ευρώπη δε σημαίνει απαραίτητα πως μπορεί να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο και με τους Έλληνες εθνικιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι άκρως ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ δηλώσεις και κινήσεις του εθνικιστικού ουγγρικού Jobbik (το οποίο ορισμένοι υπερπατριώτες έχουν περί πολλού στην πατρίδα μας). Το τρίτο μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα του ουγγρικού εθνικού συμβουλίου “Κίνηση για μια καλύτερη Ουγγαρία” Jobbik, κατέθεσε πριν λίγες μέρες στη Βουλή προσχέδιο επίλυσης για την πολιτική και οικονομική απομόνωση της… βόρειας Κύπρου!

  Το προσχέδιο έφερε την υπογραφή του προέδρου και κοινοβουλευτικού ηγέτη της παράταξης Gabor Vona, του Tamas Hegedus αντιπροέδρου και επικεφαλής της τουρκοουγγρικής ένωσης συμφιλίωσης του Κοινοβουλίου και του Martor Gyongy-osi, αντιπροέδρου της επιτροπής των εξωτερικών υποθέσεων και επικεφαλής της ιδίας επιτροπής στο κόμμα Jobbik.

  Το προσχέδιο επίλυσης ανακαλεί μια σειρά περιοριστικών μέτρων και ιστορικών γεγονότων, τα οποία -σύμφωνα με τους ούγγρους εθνικιστές- οδήγησαν στην πλήρη πολιτική και οικονομική απομόνωση της… “Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου”!

  Έτσι ακριβώς αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος οι εθνικιστές του Jobbik!

  Θέλετε να μάθετε τι άλλο λένε;

  “Η εφαρμογή του προτεινόμενου σχεδίου είχε απορριφθεί απο την Κύπρο -η οποία εντάχθηκε στην ΕΕ εκείνη τη χρονιά- αλλά η κυβέρνηση αποκλειστικά εκπροσωπούσε μόνο τη Νότια, Ελληνοκυπριακή πλευρά του νησιού και την Ελλάδα”!

  Όπως αναφέρεται εγγράφως “η ειρηνική επανένωση του νησιού εμποδίστηκε απο τον ελληνικό πληθυσμό, όταν απέρριψε το Σχέδιο Ανάν, παρόλα αυτά η τουρκική πλευρά είναι εκείνη που αναζητά και στηρίζει την ειρηνική επίλυση και η οποία επωμίζεται τις αρνητικές συνέπειες.

  Η επίλυση έγκειται στο να χρησιμοποιήσει η ουγγρική κυβέρνηση το πολιτικό της εκτόπισμα, προερχόμενο απο την Προεδρία στην ΕΕ, προκειμένου να διακηρύξει ότι οι εφαρμογές των προηγούμενων α-ποφάσεων και δεσμεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποσκοπούσαν στην επανένταξη της βόρειας Κύπρου στην παγκόσμια οικονομική αγορά”!

  Επίσης, οι Ούγγροι εθνικιστές του Jobbik παροτρύνουν την ουγγρική κυβέρνηση να συνάψει σχέσεις με την… κυβέρνηση του ψευδοκράτους και να αρχίσει μαζί του συναλλαγές ώστε να ενισχύσει τους οικονομικούς δεσμούς. Το Jobbik ήταν το πρώτο κόμμα μάλιστα που έκανε λόγο για στροφή της Ουγγαρίας προς την Ανατολή! Και μάλιστα έχει προσχωρήσει στο δόγμα του παντουρανισμού!

  “Εάν ρίξουμε μια ματιά στις χώρες απ’ την Βουλγαρία μέχρι την Τουρκία και την Ανατολική Ασία, συνειδητοποιούμε ότι εμείς οι Ούγγροι μπορούμε να έχουμε πολλά κοινά πολιτικά ζητήματα μ’ αυτές τις χώρες. Συνειδητοποιούμε ότι μια συμμαχία στηριζόμενη και αναπτυσσόμενη μέσω των αρχών του Παντουρκισμού, αντί για μια Ευρωατλαντική συμμαχία, θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική στην υπηρεσία των αναγκών, αλλά και των ενδιαφερόντων του έθνους μας… Αυτό που προτείνουμε θα ισχυροποιήσει τη θέση μας στην Ευρώπη, καθώς η Ουγγαρία θα μπορέσει έτσι να γίνει το δυτικό φρούριο της Παντουρανικής συμμαχίας, όπως και ο εκπρόσωπός της στην ΕΕ”!

  Και οι ούγγροι εθνικιστές, αν και χριστιανοί, διακηρύσσουν ότι το να ζεις έναν μη χριστιανικό τρόπο ζωής είναι πλέον σύνηθες, για να καλύψουν τη σύμπλευσή τους με τους μουσουλμάνους. Ελπίζουμε να αναθεω-ρήσουν ορισμένοι, ειδάλλως θα τους δούμε αγκαλιά και με τους… εθνικιστές “γκρίζους λύκους”!

  Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ

  Που είναι οι ντόπιοι εθνικιστές που πανηγύριζαν την άνοδο των εθνικιστών στην Ουγγαρία;

  Μου αρέσει!

  • NikoS said

   Στην εξωτερική πολιτική τους, μπορεί να έχουν τις προτιμήσεις τους – η ουσία είναι ότι στον οικονομικό τομέα έδρασαν όπως όφειλε μια εθνική κυβέρνηση που νοιάζεται για τη χώρα της. Αυτό μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, εμείς θα κάνουμε κάτι ανάλογο?

   Μου αρέσει!

  • netakias said

   Τι σημασία έχει η εξωτερική πολιτική τους; Εκαναν το καλύτερο για την πατρίδα τους όπως πρέπει να κάνει κάθε εθνικιστής-πατριωτης-ουγγρός, όπως θες πές το. Η Τουρκία κάνει τεράστιες επενδύσεις στην Ουγγαρία κι αυτοί κάνουν κάτι που δεν τους βλάπτει άμεσα.

   Αν είχαμε κι εδώ εθνική κυβέρνηση και κάναμε εμείς επενδύσεις στην Ουγγαρία αντί να έχουμε βάλει Πωλητήριο. Μαγκιά στους Ουγγρους, μαγκιά στους Τούρκου.

   Ουε! Στον Προδότες την Κυβέρνησης.

   Μου αρέσει!

 3. Τι νόμισμα έχουν οι Ούγγροι; Ευρώ;
  Χωρίς εθνικό νόμισμα δεν ξεφεύγεις από την δαγκάνα, ειδικά όταν έχεις Αλβανούς-Πακιστανούς-Αφγανούς-Βουλγάρους κλπ που διώχνουν συστηματικά χρήμα εκτός χώρας. Δεν μπορείς να γεμίσεις ένα τρύπιο βαρέλι.

  Μου αρέσει!

 4. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Τους ειχα δωσει απο τοτε συγχαρητηρια!
  Ειδαν τη λυση !
  Καθαρη η εικονα!
  Και οι πολιτικοι τους Αγαπησαν τη χωρα τους ,
  αλλα και οι πολιτες!
  Εδωσαν τοτε την απαντηση!
  Δεν θα παρουμε ΔΝΤ τα μετρα που εισηγησθε με την ΤΡΟΙΚΑ!
  Δεν θα πιεσουμε το λαο μας!
  Οι τραπεζες δημιουργησαν το προβλημα
  αυτες θα στριμωξουμε να το λυσουν!
  Και εγραψε ο τυπος τοτε!
  Η Μερκελ και οι ..υπολοιποι εταιροι, ανησυχουν (!) που δεν ακολουθουν τη σωστη συνταγη οι Ουγγροι!
  Τι εχεις να ειπεις …πολυξερη Μερκελ?
  ΓΑΠ?
  Σας την ..εφεραν οι Ουγγροι!
  Μαγκια τους! Εσεις απολογιες!

  Μου αρέσει!

 5. astillais said

  Και τι έκανε ο Ούγγρος;;;
  κάτι πάρα μα παρα μα παρα πολύ απλό και αυτονόητο
  ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  και ούτε γάτα ούτε ζημιά
  τσακ μπαμ κατάσταση

  Μου αρέσει!

 6. Έλα ρε, αυτοί δεν ξέρουν!
  Ξέρουν καλύτερα ο Γιωργάκης ο ψηλός και ο Γιώργος ο χοντρός που μας λένε ότι θα πτωχεύσουμε αν πούμε όχι!
  Ξέρει καλύτερα ο (τρελ-)Αντώνης που μας λέει για ένα άλλο, ένα … ανθρώπινο Μνημόνιο! χαχα
  Τι να ξέρουν οι Ούγγροι μωρέ;
  Σύμφωνα με την πολιτική μας εξουσία, έπρεπε τώρα οι Ούγγροι να τρώνε απ τα σκουπίδια…
  Φυσικά αν περιμέετε να δείτε ρεπορτάζ σε ειδήσεις για την Ουγγαρία θα περιμένετε πολύ…
  Ίσως μια αναφορά μεταξύ αθλητικών και καιρού!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: