Ξεπούλησαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς νύχτα στο 1/4 της τιμής. Έλληνες “πολιτικοί” και συνδικαλιστές υπηρέτες των νεοναζί.

Η Είδηση: Η μέση χρηματιστηριακή τιμή του τελευταίου 20ημέρου για τον ΟΤΕ υπολογίζεται στα 7,12 ευρώ και με την υπεραξία 15% πάει στα 8,19 ευρώ. Και είναι σημαντικά

χαμηλότερη κατά 19,31 ευρώ σε σχέση με τα 27,5 ευρώ ανά μετοχή που είχε πωληθεί το 25% του ΟΤΕ το 2008.

Δηλωνε τότε (2008) ο περιβόητος Παπακωνσταντίνου, ο Έλληνας “Τσουμπάις”: Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση είναι πρόθυμο να καταβάλλει τα 145 εκατομμύρια ευρώ του υπερτιμήματος που πήρε το ελληνικό δημόσιο προκειμένου να ανακτήσει το μάνατζμεντ στον ΟΤΕ!!

Αφού είχαν λιώσει στον εκβιασμό μαζί με τον Δον Αλαβάνο τον Βγενόπουλο για να …πουλήσει τις μετοχές που είχε αγοράσει, στην Deutche Telecom. Με συνεργούς τον κύριο Αλογοσκούφη και τον κύριο Χατζηδάκη που έφεραν τροπολογία σκάνδαλο στην βουλή για να υποχρεώσουν τον Βγενόπουλο ώστε να καταλήξουν οι μετοχές στα αφεντικά τους! Αφού συνδικαλισταράδες όπως ο κύριος Βασίλης Κούφης, που αναμένουμε με αγωνία τις δηλώσεις του μετά το χθεσινό σκανδαλώδες ξεπούλημα.

Από κοντά βεβαίως και οι δημοσιογραφικές βουβουζέλες, τα επίορκα τζουκ μποξ που τους έχουμε ειδικό άρθρο…

Δείτε τώρα πως λειτούργησε ο πράσινος φασισμός για να τελέσει αυτό το έγκλημα (γραμμένο 2/8/2010): Παρέδωσαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς μέσα σε απόλυτη σιωπή. Οι γερμανοτσολιάδες και το παρακράτος πέτυχαν το σκοπό τους.

ote22ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ

Μέσα στο κατακαλόκαιρο, με τον τρόμο της “Σέχτας” των ναζί να κλείνει κάθε στόμα, οι εντεταλμένοι έφεραν το έργο τους εις πέρας. Με μια σκανδαλώδη, αναιτιολόγητη απόφαση λίγων γραμμών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο ΟΤΕ παραδόθηκε οριστικά πριν από λίγες ημέρες στους Γερμανούς. Στις 26 Ιουλίου 2010, με απόφαση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, αριθμός πρωτοκόλλου 345 επί προεδρίας Αναστάσιου Γαβριηλίδη. Να θυμάστε αυτές τις λεπτομέρειες κύριοι συμπολίτες. Γιατί, ενώ η κυβέρνηση άνοιξε το θέμα με τους φορτηγατζήδες για να “κοιμηθούν” και οι τελευταίοι που ασχολούνται με την επικαιρότητα, εκποίησε αθόρυβα τον σημαντικότερο Εθνικό οργανισμό σε αυτούς που τον χρησιμοποίησαν για να ρημάξουν την Ελληνική οικονομία.

Καταλάβετε κύριοι, ότι σήμερα εκποιήθηκε ένας οργανισμός που χτίστηκε από τους Έλληνες πολίτες, από την ξύλινη κολώνα μέχρι την οπτική ίνα. Ξεπουλήθηκε σε αυτούς που δεν επένδυσαν ούτε ένα Ευρώ, ούτε μία δραχμή στην ανάπτυξη. Ένα Εθνικό κεφάλαιο, απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας (για να μην πούμε επενδύσεις στα Βαλκάνια, ανάπτυξη κλπ), δόθηκε στον Γερμανικό νεοϊμπεριαλισμό.

Κανείς δεν πιστευε ότι η κυβέρνηση θα είχε αυτό το θράσος, ιδιαίτερα μετά τις απανωτές επιτυχίες της εξεταστικής για τη Siemens που έφεραν στο φως τον τρόπο που εισήλθαν οι Γερμανοί στον οργανισμό, πως διέφθειραν κρατικούς λειτουργούς, τα έργα και τις ημέρες του κυρίου Βουρλούμη (που χασκογελάει με την εξέλιξη δείχνοντας το μεσαίο δάχτυλο σε εμάς και τα παιδιά μας), τα δις που πλήρωσε ο Ελληνικός λαός τους Εθνικούς προμηθευτές.
Και όμως τα κατάφεραν. Αρκούσαν δύο χτυπήματα από το ναζιστικό βραχίονα σε Χρυσοχοΐδη και Γκιόλια, ώστε να σωπάσουν έντρομοι όλοι αυτοί που μιλούσαν. Ο τρόμος απλώθηκε, η απόφαση πάρθηκε και κανείς δεν άρθρωσε ούτε μία λέξη. Εξαφανίστηκαν τα μέλη της εξεταστικής, χόρεψαν ανενόχλητοι οι διαχρονικά λαδωμένοι από το βρώμικο Γερμανικό χρήμα.

Κάποιοι πουλημένοι, κάποιοι τρομοκρατημένοι και οι υπόλοιποι αδιάφοροι που ασχολούνται μόνο με την επανεκλογή τους. Αυτή είναι η εικόνα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Σε αυτό το σημείο, αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ο οποίος βλέπει το έργο που ξεκίνησε μαζί με τον αδελφό του να ολοκληρώνεται με επιτυχία. Ποτέ άλλοτε ένας ηγέτης δεν κατάφερε τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Γιώργο Παπακωνσταντίνου που απέδειξε δύο πράγματα: Πρώτον, κατέρριψε την αρχή διατήρησης της ύλης. Ποτέ στην ιστορία ένα τιποτα δεν κατάφερε να υλοποιήσει τόσα πολλά. Δεύτερον, κατέρριψε το ρητό “Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ ή πολλούς για λίγο”. Ο άνθρωπος που διορίστηκε στο ΔΣ του ΟΤΕ λίγο μετά την συνάντηση του με τον Χριστοφοράκο που “δεν θυμόταν”, έμελλε να παραδώσει τα κλειδιά στα μεγάλα αφεντικά.

Το γνώριζαν βλέπετε όλοι, το είχε γράψει ξεκάθαρα και ο γίγαντας ο “Σοφοκλέους 10″, εδώ και 20 μέρες. Διαβάστε προσεκτικά, έχει σημασία.

Τον άμεσο κίνδυνο να χάσει κάθε έλεγχο στον ΟΤΕ και να περάσει ο Οργανισμός στους Γερμανούς με μια «ληστρική» δημόσια προσφορά στους μετόχους μειοψηφίας αντιμετωπίζει πλέον το Δημόσιο, καθώς το υπουργείο Οικονομικών ανέχεται τις μεθοδεύσεις της διορισμένης από την προηγούμενη κυβέρνηση διοίκησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η οποία ετοιμάζεται να αποφανθεί, ότι δεν συντρέχει λόγος μερικής αναστολής των δικαιωμάτων ψήφου της Telekom. (διορισμένης από την προηγούμενη κυβέρνηση. Σας θυμίζει λίγο Προβόπουλο;)

Σύμφωνα με πληροφορίες του «S», βασιζόμενη σε δύο προφανώς διάτρητες γνωμοδοτήσεις, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επιμένει να θεωρεί ορθή την ευθεία παραβίαση του κοινοτικού Δικαίου, όταν επετράπη στην Deutsche Telekom να μην προχωρήσει σε δημόσια προσφορά για τους μετόχους της μειοψηφίας, όταν απέκτησε «πακέτα» μετοχών από την Marfin και το Δημόσιο. (θυμηθείτε πως σήκωσαν Γη και Ουρανό ο ΓΑΠ και οι φίλοι του όταν η Μαρφίν “αγόρασε” και πως σώπασαν ανακουφισμένοι όταν η Μαρφίν “πούλησε” στους Γερμανούς υπό την πίεση). Κύριε Βγενόπουλε μήπως πρέπει να μιλήσετε;

Δείτε όμως γιατί είναι ΕΚΝΟΜΗ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ και τι έκανε η “μικρή” Πορτογαλία ακριβώς στην ίδια περίπτωση:

Από την Επ. Κεφαλαιαγοράς έχει ζητηθεί, ύστερα από τις παρεμβάσεις της Κομισιόν για να γίνει σεβαστό το κοινοτικό Δίκαιο, να εφαρμοσθεί επιτέλους η πρόβλεψη του νόμου 3406/2006, ο οποίος ορίζει, ότι η Επιτροπή μπορεί να επιβάλει πρόστιμο και να αναστείλει τα δικαιώματα ψήφου, όταν ο αγοραστής έχει παραβιάσει τις υποχρεώσεις του για υποβολή δημόσιας προσφοράς στους μετόχους της μειοψηφίας.

Αν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ήθελε να βρει τη λύση, με την οποία θα γίνεται σεβαστό το κοινοτικό Δίκαιο και θα προστατεύονται τα εθνικά συμφέροντα και το συμφέρον των μετόχων μειοψηφίας του ΟΤΕ, νομικοί επισημαίνουν ότι θα όφειλε να μην επιμείνει άλλο σε μια παράνομη απόφαση, που θα καταδικασθεί από την Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο μάλιστα πριν από λίγες ημέρες επενέβη με αστραπιαίο τρόπο για να ακυρώσει όλα τα ειδικά δικαιώματα του Πορτογαλικού Δημοσίου στην Portugal Telecom, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πώς θα κινηθεί και στην περίπτωση του ΟΤΕ.

Αντί να εμμένει, ότι ήταν ορθό να μην υποβάλει δημόσια προσφορά η Telekom, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα μπορούσε στην παρούσα φάση να αναστείλει μερικώς (κατά 17% από το συνολικό 30%) τα δικαιώματα ψήφου της Telekom. Με τον τρόπο αυτό,

n  Η γερμανική εταιρεία θα έχει πλέον για μια μεταβατική περίοδο περιορισμένα δικαιώματα ψήφου, που σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπεράσουν το όριο της καταστατικής μειοψηφίας, πέραν του οποίου θα είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε δημόσια προσφορά, με βάση τις τρέχουσες, εξευτελιστικά χαμηλές τιμές των μετοχών του ΟΤΕ (κάτω από 6,5 ευρώ, ενώ το Δημόσιο είχε πουλήσει έναντι 27,5 ευρώ το 2008). Ο κίνδυνος αυτός είναι υπαρκτός και άμεσος, καθώς η Κομισιόν αμφισβητεί και τους βασικότερους όρους της συμφωνίας μετόχων, η οποία επιβάλλει σήμερα στην Telekom να είναι υποχρεωμένη να ζητήσει άδεια από το Δημόσιο για να προχωρήσει σε αγορές μετοχών. Αν αυτό συμβεί, παράλληλα με τη διαπίστωση της παράβασης με τη μη υποβολή δημόσιας προσφοράς, η Telekom θα μπορεί να ισχυρισθεί, ότι «θεραπεύει» την παρανομία, υποβάλλοντας τώρα μια δημόσια προσφορά για τους μετόχους της μειοψηφίας και να αποκτήσει τον έλεγχο του ΟΤΕ για… μια χούφτα ευρώ. Όμως, αν η Επ. Κεφαλαιαγοράς περιορίσει τα δικαιώματα ψήφου της Telekom, θα εκλείψει κάθε κίνδυνος να ξεπεράσει το όριο του 33,3%, σε οποιαδήποτε περίπτωση και το Δημόσιο θα μπορεί να επικαλεσθεί έναντι της Κομισιόν, ότι με την απόφαση αυτή αντιμετωπίσθηκε η παρανομία της μη υποβολής δημόσιας προσφοράς, αφού επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις. Επιπλέον, περιορίζοντας τα δικαιώματα ψήφου της Telekom, το Δημόσιο θα μπορέσει να ανακτήσει τον έλεγχο του διοικητικού συμβουλίου του ΟΤΕ, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Συμφωνίας Μετόχων, αφού θα έχει μειωθεί κάτω από 15% η συμμετοχή των Γερμανών, σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα ψήφου.

Αν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν επιτελέσει το χρέος της, να επιβάλει επιτέλους την εφαρμογή του κοινοτικού Δικαίου, περιορίζοντας τα δικαιώματα ψήφου των Γερμανών, η πλήρης κατάληψη του ΟΤΕ από την Telekom, με όρους επικίνδυνους για το Δημόσιο και τους μετόχους μειοψηφίας, θα είναι απλώς θέμα χρόνου.

Η Κομισιόν είναι βέβαιο ότι θα κρίνει παράνομη τη μη υποβολή δημόσιας προσφοράς, όπως και τους περισσότερους όρους της συμφωνίας μετόχων, κυρίως όσους δίνουν στο Δημόσιο ιδιαίτερα δικαιώματα, τα οποία δεν αντιστοιχούν στο ποσοστό συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο. Σε αυτή την περίπτωση, αποδεσμευμένοι πλέον από τη Συμφωνία Μετόχων, αλλά και υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε δημόσια προσφορά, δεν θα έχουν παρά να ζητήσουν σε μια εξευτελιστική τιμή τις μετοχές της μειοψηφίας και ακολούθως να θέσουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους τον Οργανισμό, αφού θα έχουν «εξαφανισθεί» όλα τα ειδικά δικαιώματα του Δημοσίου…

Όπερ και εγένετο φίλες και φίλοι. Όπως ο Προβόπουλος από “Βατοπαιδινός απατεώνας” βαφτίστηκε έγκριτος από τον κύριο Παπακωνσταντίνου κάνοντας την βουβουζέλα των τοκογλύφων από την επομένη κι΄όλας των εκλογών, έτσι και η “προηγούμενη διοίκηση” διατηρήθηκε για να ολοκληρώσει την εξωφρενική μεθόδευση.

Γιατί δεν μίλησαν οι “συνδικαλιστές”; Μα ποιοί περιμένετε να μιλήσουν; Αυτοί που φίλησαν κατουρημένες ποδιές για τη θεσούλα τους; Αυτοί που ανέχτηκαν το μεγάλο πλιάτσικο του Ελληνικού λαού μέσα από τον “κοινωφελή οργανισμό” που εργαζόντουσαν; Αυτοί που έκαναν συμμορια με δικηγορικό γραφείο και έσερναν τον ΟΤΕ σε στημένες δίκες για να παίρνουν αποζημιώσεις που τις πλήρωνε ο Ελληνικός λαός; (αλήθεια τί έγινε και με αυτό το σκάνδαλο;). Που έπαιρναν τις 200άρες από τις εθελούσιες εξόδους που πλήρωνε πάλι ο Ελληνικός λαός για να κληρονομήσουν οι Γερμανοί “μειωμένο κόστος”; Αυτοί που έβγαιναν στη σύνταξη από τα …18; Χωρίς αιδώ, για τα λεφτά που ροκάνισαν από τον μόχθο του Έλληνα πολίτη; Αυτοί ούτως ή άλλως δεν θα μιλούσαν.

Γιατί δεν μίλησε Ο Παντελής Οικονόμου που πριν λίγο καιρό ούρλιαζε ελληνοποιήστε τη διοίκηση του ΟΤΕ τώρα!..

Δεν θα μιλήσει γιατί το καθεστώς τρόμου έχει βουλώσει τα ενοχλητικά στόματα της εξεταστικής και όλοι πήραν το ραβασάκι τους. Η προκύρηξη – φιάσκο: Το παρακράτος των γερμανοτσολιάδων και του καλοθρεμμένου βαψομαλλιά πίσω από την επίθεση στον Χρυσοχοΐδη.

Που πήγατε κύριε Παπουτσή με τους πύρινους λόγους επί του θέματος; Πουληθήκατε ή τρομάξατε; Για θυμηθείτε τι λέγατε για το θέμα το 2008.

Καθόμαστε λοιπόν από τις πέντε άκρες στην Ελλάδα, την Αμερική και την ΑΑ, να γράφουμε, να αγωνιζόμαστε να φωνάζουμε. Να έχουμε θυσιάσει οικογένειες, να παίζουμε με τη φωτιά, να αγοράζουμε στοιχεία, να παλεύουμε για αυτό που ονομάζεται “Ελληνικότητα”. Κάτι τέτοιες περιπτώσεις ειλικρινά μας κάνουν να θέλουμε να παρατήσουμε τα πάντα. Το σκεφτήκαμε είναι αλήθεια. Δεν θα τους κάνουμε όμως τη χάρη…

Δεν περιμένουμε από την μουτσούνα με το κουρελόχαρτο (βλ. Έλληνας πρωθυπουργός) ή τα εξαπτέρυγα (με τον Κουβέλη) να μιλήσει. Όπως δεν περιμένουμε κανέναν από τους δοσίλογους της κατοχικής κυβέρνησης να το κάνει.

Από τον Αντώνη Σαμαρά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μιλήσει και να καταστήσει ξεκάθαρο ότι θα ακυρώσει τη συμφωνία και θα ενεργοποιήσει το κοινοτικό δίκαιο. Ας το δηλώσει λοιπόν ξεκάθαρα.

Από το ΚΚΕ, ειλικρινά η σιωπή του μας προβληματίζει. Αναμένουμε από κει αντίδραση.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, φάνηκε τι εξυπηρετεί όταν το βούλωσε μετά την μεταβίβαση των περιβόητων μετοχών από την Μαρφίν στην Deutche Telekom.

Όσο για τον Βγενόπουλο; Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος, όχι ήρωας. Πρέπει όμως να του αναγνωρίσουμε ότι ΤΑ ΕΙΠΕ δύο χρόνια πριν, όταν ο Αλογοσκούφης και η παρέα του εξυπηρέτησαν τα φιλαράκια του της “λέσχης” των τσαρλατάνων. Ως επίλογο, διαβάστε την ομιλία του Βγενόπουλου στη βουλή τότε και θα σας λυθεί κάθε απορία.

Αιχμές για τη συμφωνία του ελληνικού Δημοσίου με την Deutsche Τelekom για τον ΟΤΕ άφησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος της MIG, κατά την κατάθεσή του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ενώπιον της οποίας αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη ή προσυνεννόηση στη συμφωνία.

Ο κ. Βγενόπουλος δήλωσε ότι ουδέποτε θέλησε να αυξήσει το ποσοστό της εταιρίας του περισσότερο από το 20% και να διεκδικήσει το management. Σημείωσε ότι ήθελε να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και μίλησε για άδικη μεταχείριση της MIG από τους υπουργούς Οικονομίας και Επικοινωνιών.

Ο κ. Βγενόπουλος ανέφερε ότι πούλησε το ποσοστό της MIG ώστε να μην εμπλακεί σε διαμάχη με το Δημόσιο, ενώ τόνισε ότι δεν έγινε καμία συννενόηση της MIG με την κυβέρνηση για την πώληση του ΟΤΕ στην DT.

Πρόσθεσε ότι οι εταιρείες θα έπρεπε να δίνονται σε ελληνικά χέρια και όχι ξένα, ενώ σημείωσε ότι από τη στιγμή που το ελληνικό δημόσιο κατείχε ποσοστό κάτω του 40% των μετοχών του ΟΤΕ, είχε αυτομάτως χάσει την επιχείρηση και το managment της.

Ο ισχυρός άνδρας της MIG έκανε λόγο για κακή συμφωνία, σημειώνοντας ότι το εάν κερδίσει η DT θα φανεί στο μέλλον, το εάν κερδίζει το ελληνικό δημόσιο θα φανεί σε περίπου δύο χρόνια, ενώ τόνισε ότι η μόνη σίγουρα κερδισμένη είναι η MIG.

Παράλληλα υποστήριξε ότι από τη συμφωνία πλήττονται οι μικρομέτοχοι γιατί δεν έγινε δημόσια πρόταση από την Deutsche Τelekom, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι όποιος προλαβαίνει πηδά από το παράθυρο για να σωθεί.

Επικριτικός ήταν ο κ. Βγενόπουλος κατά του προέδρου του ΟΤΕ Παναγιώτη Βουρλούμη, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι δυνατό να παίρνει βραχυπρόθεσμο δάνειο ύψους 2,7 δισ., για να αγοράσει μειοψηφικό πακέτο της Cosmote, δημιουργώντας πρόβλημα στον Οργανισμό.

Σε ό,τι αφορά τις αγωγές κατά των κ.κ. Αλ.Τσίπρα και Γ.Παπανδρέου, ο κ. Βγενόπουλος είπε ότι ο πολιτικός λόγος θα πρέπει να έχει όρια, τα οποία θέτει το Σύνταγμα και οι ελληνικοί νόμοι, και πως όπως ο ίδιος δεν μπορεί να μιλήσει κατά υπουργού, έτσι και ο ίδιος δεν δέχεται να τον αποκαλούν απατεώνα.

Δήλωσε, δε, ότι η MIG είναι η μόνη επιχείρηση στην Ελλάδα που έχει δεχθεί τέτοια κατασυκοφάντηση.

Ο αντιπρόεδρος της MIG σημείωσε: «Εγώ είμαι υπηρέτης της MIG και των μετόχων της και εσείς είστε υπηρέτες του ελληνικού λαού. Επειδή εγώ είμαι λαός, είστε και δικός μου υπηρέτης. Όλοι πρέπει να λογοδοτούμε».

«Ένας τέτοιος επιχειρηματικός όμιλος που επηρεάζει την ελληνική οικονομία θα πρέπει να έχει καλύτερη αντιμετώπιση. Μας αποκάλεσαν καταφερτζήδες. Ναι είμαστε καταφερτζήδες. Δουλεύω επί 35 χρόνια επί 14 ώρες, έκανα τη μεγαλύτερη επένδυση και τα κατάφερα. Πρέπει να αναζητήσετε και άλλους τέτοιους επιχειρηματίες. Αν αυτούς δεν τους θέλετε σε αυτή τη χώρα, να μας το πείτε» δήλωσε ο κ. Βγενόπουλος.

Σειρά τώρα, έχει η ΔΕΗ.

31 thoughts on “Ξεπούλησαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς νύχτα στο 1/4 της τιμής. Έλληνες “πολιτικοί” και συνδικαλιστές υπηρέτες των νεοναζί.”

 1. Για ποιον ελληνικό ΟΤΕ μιλάτε; Ξεχάσατε πόσα χρόνια έπρεπε να περιμένει ο μη βυσματωμένος Έλληνας πολίτης για να βάλει τηλέφωνο; Όταν οι ΟΤΕτζήδες είχαν από 3!
  Ξεχάσατε πως οι γραμμές επωλούντο νομίμως μέσω αγγελιών; Ακόμα και σήμερα, για μια απλή μεταφορά τηλεφώνου, οι ΟΤΕτζήδες παίρνουν μπαξίσι 30 ευρώ για “ταχεία εξυπηρέτηση”.
  Οι ΟΤΕτζήδες, που είχαν βολευτεί γιατί είχαν μπάρμπα στην Κορώνη, έφυγαν με εθελουσία και πήραν 200.000 ευρώ αποζημίωση και 2.500 σύνταξη!
  Άι σιχτίρ με τον ΟΤΕ σας!

  Like

  1. Τι είναι αυτά που λες ? Ακούς τι λες ? Ξέρεις τι λες ? Ξέρεις τι υποστηρίζουν τα τηλεπικοινωνιακα δίκτυα ? Έχεις ιδέα τι θα γίνει ΑΝ πάει κάτι στραβά με τους γείτονες ? Που θα στηριχτούμε, στη wind ή στη vodafone ? Τα είδαμε αυτά τα δίκτυα και στους σεισμούς τους μεγάλους, όταν είχαν κρεμάσει όλα. Σκέψου ξανά αδελφέ.
   Όσον αφορά τα όσα αναφέρεις, ίσως έχεις δίκιο σε μερικά, αλλά αφορούν 1) γεγονότα προ 20ετίας (να μη έχεις γραμμή) και 2) αφορούν όσα ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ανεχόμαστε. Και μιλώ για τα 30 ευρώ … χορηγία στο κάθε τσογλάνι. Μη ξαναδώστε ποτε τίποτα σε κανένα και καταγγείλτε τον ανοικτά. Ο καιρός που τα κρατάγαμε μέσα μας, έφερε την Ελλάδα μας στη σημερινή της θέση.

   Like

   1. 1. Αν δε δώσεις 30 ευρώ η μεταφορά θα γίνει σε τρεις βδομάδες, αν δώσεις σε μια μέρα!
    2. Ο ΟΤΕ προμηθεύτηκε άχρηστους τηλεφωνικούς θαλάμους από τον Κόκαλη, δίχως διαγωνισμό.
    3. Αν οι ένοπλες δυνάμεις χρησιμοποιήσουν τον ΟΤΕ για τις επικοινωνίες τους, θα ενημερώνουν, λόγω λογισμικού, απευθείας τον εχθρό!

    Like

   2. Μπάρμπα

    1.Έκανα προσφατα μεταφορά αριθμού, όχι σε δικτυο του ΟΤΕ αλλά της HOL.Πήρε ΕΝΑ ΜΗΝΑ να έρθει το τηλεφωνο.

    2.O Κοκκαλης δεν είχε την Παναφον ένα φεγγάρι, ανταγωνιστική του ΟΤΕ; Οι πασοκοι πολιτικάντηδες , με προεξάρχοντα τον εκσυγχρονιστη Σημίτη, δεν του έδιναν χαριστικά όλες τις δουλειές υπονομεύοντας τον ρολο του κρατικου φορέα τηλεπικοινωνιών;

    3.Τις υποκλοπές τις έκαναν στον ΟΤΕ μόνο οι εχθροί; Τον δυσμοιρο Τσαλικίδη οι ΟΤΕτζήδες τον αυτοκτόνησαν;

    Like

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΤΕ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΟΤΕ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ -ΠΟΥ ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ ΗΣΑΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.

   ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ: ΠΟΝΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ.

   Like

   1. Όταν αποκαλείς τον ΟΤΕ περιουσία του ελληνικού λαού, εννοείς εταιρεία που αρμέγει με το έτσι θέλω τον ελληνικό λαό προς όφελος μιας κλίκας.
    Είναι σαν να λέμε πως το καρκίνωμα είναι η προίκα της νύφης και των απογόνων της.

    Like

   2. ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΔΕΗ ΚΑΙ Η ΕΥΔΑΠ. Η ΣΤΡΕΒΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ Η ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤ’ΕΣΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΡΜΕΞΟΥΝ ?).

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΄΄ΚΛΕΙΣΤΕΣ΄΄ΑΓΟΡΕΣ. ΟΜΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
    ΣΥΜΦΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΄΄ΛΟΓΙΚΗ΄΄ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

    ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Ο ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

    Like

  3. Θυμηθειτε και τηνεπιθεση στην ΜΑΡΦΙΝ με την δολοφονια των υπαλληλων της τον ΜΑΙΟ του 2010.Ηταν σχεδιασμενη επιθεση για να κατσουν στην θεση του τον ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ και να τον “ριξουν” στα ματια του κοσμου του λαου. Ητανη εποχη που “μιλουσε γιαπολλα” πραγματα ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ και επρεπε να βγει απο την μεση.

   Like

  4. σιγα μεγαλε κοψε κατι πολυ φουσκομενα μας τα λες η υπερβολη σε ολο το μεγαλειο

   Like

 2. Γιατί δεν λέτε τα πράγματα όπως είναι απο την αρχή?
  Το ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο σκάτα με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  Και το ξεπούλημα το έκαναν και οι δύο.
  Το 2007 η MIG αγόρασε το 20%, το 2008 η Deutche telecome κατόπιν συμφωνίας με την Ν.Δ αγόρασε ένα επιπλέον 3% και το 2009 επι Ν.Δ πάλι η Deutche tel. αγοράζει ενα επιπλέον 5% και τώρα το ΠΑΣΟΚ της συμφοράς έρχεται να ξεπουλήσει και το υπόλοιπο.
  Να τα λές όλα olympiada. Και οι 2 τους είναι το ίδιο υπαίτιοι για το ξεπούλημα και το σημερινό μας χάλι.

  Like

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:ΤΟ 1993 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΕΣΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ MANAGEMENT ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟ 25% ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.
   Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΄΄ΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ΄΄. ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (ΣΠΑΣΙΜΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΛΥΠΤΟΝΤΟ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ, ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ 5 ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ 67% ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.

   ΤΟ 2007 Η MIG ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ 20%, TO OΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΠΟΥΛΗΣΕ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑ. H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ, ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ MANAGEMENT ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8% ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009 ΜΕ ΜΕΣΟ ΤΙΜΗΜΑ 26 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ.
   ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ-ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΠΕΡΙ ΤΑ 7 ΕΥΡΩ) ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 400 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 6% ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΝΑ 4%.

   ΑΣΦΑΛΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΙΔΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

   Like

   1. Πού πηγαν Φίλιππε;
    Βουρλούμης επί ΠΑΣΟΚ , Βουρλουμης κι επί ΝΔ…
    Τι ψάχνεις τώρα;;;

    Τα 300 γουρουνάκια, που λέει κι ο Τζιμάκος, είναι αχόρταγα και χοντρόπετσα

    Like

 3. Πρώτα πρέπει ν’ απαλλαγείτε από τα καθάρματα κομματόσκυλα που θρέφατε τόσα χρόνια(Πασοκ, ΝΔ, κκε,συν)
  και μετά να διεκδικήσετε κρατικό φορέα τηλεπικοινωνιών. Με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα αποκλείεται.
  Πάρτε το χαμπάρι όσο είναικαιρός. Μιλώ σε δεύτερο πρόσωπο γιατί εγώ το χω πάρει απόφαση εδώ και καιρό.

  Like

 4. Καταρχήν όσον αφορά τον δημόσιο ΟΤΕ πρέπει να τον χωρίσουμε στην αναλογική και ψηφιακή εποχή, οι μεγάλες καθυστερήσεις πριν χρόνια οφειλόταν διότι οι γραμμές ήταν αναλογικές και στους γνωστούς ρυθμούς εργασίας των υπαλλήλων βέβαια. Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι να υπήρχαν καθυστερήσεις όταν οι γραμμές ήταν πλέον ψηφιακές και πριν marfin, deutche telecome εποχές.
  Από τότε που είναι οι Γερμανοί είναι πλειοψηφία στον ΟΤΕ δεν νομίζω να έχουμε και τις καλύτερες τιμές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων στην Ευρώπη, μάλλον το αντίθετο.
  Αν το κράτος ήθελε όλα θα δούλευαν “ρολόι”, αλλά δεν θελει δυστυχώς, τουλάχιστον αυτό το κράτος που ξέρουμε, γιαυτό και προτιμότερο θα ήταν η αλλαγή της πολιτικής και της νοοτροπίας του κράτους και όχι των βασικών οργανισμών του κράτους για μια χούφτα λουκάνικα…..

  Like

 5. Λοιπον αν κοιταξετε στην wikipedia τα χρεη των κρατων, θα δειτε οτι το Λουξεμβουργο π.χ.χρωσταει το 4000% περιπου του ΑΕΠ αλλα δεν τρεχει τιποτα…
  Αυτο σημαινει οτι οι “Ελληνες” πολιτικοι και η Ελληνες επιχειρηματιες με την αντιρατσιστικη τους ιδεοληψια,ειναι οι μονοι υπευθυνοι για την τρεχουσα κατασταση της χωρας…
  Δηλαδη ειναι αυτοι που με την τεραστια ανεκτικοτητα προς ζημιογονους επι της ουσιας πληθυσμους μεταναστων προκαλεσαν την οικονομικη ερημωση της χωρας μιας και αυτοι οι πληθυσμοι δεν εχουν να προσφερουν τιποτα στην χωρα περαν του παρασιτισμου και του κλεισιματος των μαγαζιων που πληρωναν φορους-ΦΠΑ κλπ.
  Τα δε καινουργια καταστηματα που ανοιγουν αυτοι,περαν του ενοικιου που πιθανον να φορολογει το κρατος,ουδεν αλλο αποδιδουν.
  Ειναι πρωτογνωρο δε στα παγκοσμια χρονικα λαθραιοι να πουλουν στα πεζοδρομια και αλλου, λαθραια προιοντα που δεν αποδιδουν απολυτως τιποτα…
  Ειναι πρωτοφανες δε εως τρελο ,περαν καθε λογικης ,να θεωρουνται οι Ελληνες πολιτες ως υπευθυνοι για ολο αυτο το χαος και ως εκ τουτου να γινεται τεραστια προσπαθεια να ξεπουληθουν οι κερδοφορες ΔΕΚΟ,γεγονος που θα οδηγησει στην ετι περαιτερω απορρυθμιση των δημοσιονομικων και την περιθωριοποιηση των Ελληνων.
  Πιστευω εν τελει οτι ολα γινονται για να αλλαχθει η συσταση του πληθυσμου,εκτος κιαν οι κυβερνωντες εχουν ως στοχο την αλλαγη της νοοτροπιας του Ελληνα που απο μικροεμπορο στην πρωτευουσα θελουν να τον μετατρεψουν σε αγροτουπαλληλο στην επαρχια…
  Επειδη ομως δεν πιστευω οτι θα το καταφερουν κατι τετοιο ,μαλλον θα οδηγηθουμε σε αλλαγη του πληθυσμου με σταδιακη εξαλειψη του τρεχοντος πληθυσμου.Και αυτο γιατι οι αρχοντες μας ειναι πεπεισμενοι οτι ειμαστε παντελως αχρηστοι.
  Επιπλεον θελουν να δημιουργησουν μια νεα ταξη τριτοκοσμικων στην χωρα οπως στην βραζιλια η οποια εχει και ενα πολυ χαμηλο χρεος.
  Διοτι αν παρατηρησετε τον καταλογο του WIKIPEDIA με το χρεος των χωρων ως ποσοστο του ΑΕΠ ,θα δειτε οτι χωρες με χαμηλο χρεος εχουν και πολυ χαμηλο επιπεδο διαβιωσης δηλαδη εχουν πολυ φτωχεια…
  Στην Ελλαδα λοιπον οι τεραστιοι μεταναστευτικοι πληθυσμοι αφενος προκαλουν μεγαλη φτωχεια και αφετερου προκαλουν εκροη νομισματος.
  Εδω λοιπον εχουμε το ιδιοτυπο χαρακτηρηστικο: εισαγωμενη φτωχεια με ταυτογχρονη εκροη νομισματος και προκληση ως εκ τουτου ενδογενους φτωχειας, η οποια σπονσοραρεται απο την κυβερνηση και με την πωληση των κερδοφορων της επιχειρησεων,επιτεινοντας ετσι την φτωχεια, χωρις ομως να μειωνεται το χρεος.
  Θα ηταν λογικο λοιπον να γινονται ολα αυτα με σκοπο το κρατος να σταματησει καθε δανεισμο.
  Αλλα αυτο δεν γινεται.Συνεχως σκεφτονται πως θα δανειστουν.
  Αρα η κυβερνηση ή η βουλη για να ειμαστε πιο δικαιοι εχει σκοπο να διαλυσει την χωρα σε επιπεδα χειροτερα της Νιγηριας προκαλωντας μεγαλυτερη φτωχεια και μεγαλυτερο χρεος που δεν θα μπορει να εξυπηρετηθει.
  Πιστευω δε οτι οι Ευρωπαιοι απλα κοιτουν τα χαλια μας και μας βαζουν εμποδια που ελπιζουν να μην τα υπερπηδησουμε και ναρχισουμε να σκεφτομαστε με ορους οχι διαλυσης αλλα ανασυγκροτησης της χωρας.

  Εις ματην.
  Η επομενη δε κινηση ,νομιζω ειναι να δωσουμε την Δυτικη θρακη στος τουρκους,την μακεδονια στους σκοπιανους , την τσαμουρια στους αλβανους και να απολεσουμε εθνολογικα την Β.ηπειρο.

  Και για ολα αυτα δεν θα φταινε οι Ευρωπαιοι,αλλα οι κυβερνησεις μας,οι κρετινοι επιχειρηματιες μας οπως και οι μεγαλοπνοοι φιλανθρωποι αντιρατσιστες ιδιως της αριστερας και οχι μονο.

  Like

  1. Πολλες φορες δε σκεφτομαι ,οτι δεν δυνατον ολοι αυτοι να εχουν κλεισει τον εγκεφαλο τους και να μην σκεφτονται.
   Αρα σκεφτεται κανεις οτι απο πισω ειναι καποιοι αλλοι…

   Ποσες φορες ομως κυριοι δεν βλεπουμε τους ανθρωπους γυρω μας ,που ξερουμε ,να σκεφτονται με ορους δηθεν αντιρατσιστικους και δηθεν καθαρα επιχειρηματικους;
   Nομιζω δε οτι ειναι ο κανονας.

   Like

   1. ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ ,Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

    Like

   2. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ…
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.
    ΝΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ κ.ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ,ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!

    Like

 6. Και ο Σαμαράς υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων είναι. Μάλιστα ο χώρος του είναι ο φανατικότερος οπαδός των ιδιωτικοποιήσεων.

  Like

 7. Θα επαναλάβω την Περσική ρήση: “Τα έδρανα των βουλευτών πρέπει να είναι φτιαγμένα από το πετσί των προκατόχων τους.”
  Οδυσσέας Τηλιγάδας

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s