“Θά ξεκινήσουν νάρθουν γιά νά εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος…”

"Στο ίδιο μήκος κύματος, χθεσινό πρωτοσέλιδο των «Financial Times» υποστηρίζει ότι «οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται μια συμφωνία που θα οδηγούσε σε πρωτοφανή εξωτερική παρέμβαση στην ελληνική οικονομία, στην οποία θα περιλαμβάνεται διεθνής ανάμειξη στη συλλογή φόρων και την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας, με αντάλλαγμα νέο πακέτο βοήθειας προς την Αθήνα». Τύφλα να ‘χει ο διεθνής οικονομικός έλεγχος του 1898 (!)."
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=280004

Δείτε τι είχε πει ο Πατροκοσμάς :
"Θά ξεκινήσουν νάρθουν γιά νά εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος…"
http://profiteies.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Την καλημέρα μου!
Φίλιππος

21 thoughts on ““Θά ξεκινήσουν νάρθουν γιά νά εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος…””

 1. Και βέβαια θα γίνει πόλεμος, θα τους επιτεθούμε με τα βλήματα τοξινονίων που δθιαθέτουμε στο οπλοστάσιο της βουλής.
  Θα άρχίσουμε με Δρούτσα, Μπουτράρη, Καμίνη, και μετά θα πάρουμε φόρα και δεν θα μείνει κολυμπιθρόξυλο!

  Κι όταν θα ρίξουμε τη χαριστική βολή πετώντας τις παγακλοπορδές από διοξείδιο του τρομπαρίου, θα έχουμε όλικό αφανισμό!

  Για να μάθουν! Γονατιστοί θα μας παρακαλούν για έλεος αλλά δεν θα τους ακούμε!

  Like

  1. Δεν εννοει αυτο που λες εσυ.
   Λιγοι ομως εχουν αντιληφθει οτι ο πολεμος που αναφερωνται λαμβανει μερος 1 γενια πριν την συντελεια και γι αυτο συμφωνα με τη προφητεια στους Ελληνες Χριστιανους θα δωθει η Πολη ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ, για να ετοιμαστει το Ποιμνιο του Θεου, το αληθως Ισραηλ πριν τον ερχομο του Κυριου για να καταλησει το Κρατος του Διαβολου. Καιμαυτα θα γινουν μια και κατι γενιες μετα την καταληψη της Πολης.

   Like

   1. Οπως με τη Λιβυη ετσι και με τη Τουρκια με τη διαφορα οτι οι συμμαχοι εκει θα προσπαθησουν να προστατευσουν τους Μουσουλμανους απο τους Ορθοδοξους του Βορρα.
    Αφου εγινε η Λιβυη θα γινει κι η Τουρκια.

    Like

 2. Θαύμα! Θαύμα! Η Ελλάδα θα γλυτώσει από το ΔΝΤ !!!…….. (?????)

  Χθες το απόγευμα στον ιερό Ναό του Αγίου Φιλάρετου του χρυσοχόου, κατά τη διάρκεια του εσπερινού εμφανίστηκε ο άγιος (ναι …..ο ίδιος) και απευθύνθηκε προς τις πιστές που είχαν προσέλθει για να παρακολουθήσουν την απογευματινή παράσταση. Αγόρευσε έναν πύρινο λόγο, αναλύοντας το διεθνές οικονομικό σύστημα, εστιάζοντας στην διεθνή κρίση των ενυπόθηκων δανείων αλλά και στην ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη «μεταφορά» βραχυπρόθεσμων επενδυτικών κεφαλαίων, τονίζοντας την ανάγκη καθορισμού συγκεκριμένων κανόνων στην αξιολόγηση των υπερχρεωμένων χωρών. Συνέχισε με μια αναλυτική παρουσίαση των οικονομικών δεδομένων της Ελλάδας και έκλεισε την ομιλία του με μια ξεκάθαρη και εμπνευσμένη λύση του οικονομικού προβλήματος της χώρας, αλλά και της Ευρώπης. Η λύση που πρότεινε ήταν απλή, σύντομη, χωρίς συνέπειες για το λαό μας και σίγουρα θεόπνευστη (κάτι σαν τα ευαγγέλια ένα πράμα). Προέτρεψε τέλος, τις πιστές να διαδώσουν την ομιλία του και να δώσουν τη λύση στο λαό και στους πολιτικούς μας.
  Παρούσες στην ομιλία ήταν 4 πιστές, η Γιωργία σύζυγος του Παντελή του φούρναρη, η Αργυρώ χήρα του Λευτέρη του εφοριακού, η Μπίλλιω η γεροντοκόρη και μία ξαδέρφη της, η οποία δεν μετράει γιατί δεν είναι και τόσο καλή χριστιανή. Φυσικά, και οι τέσσερις δεν πήραν χαμπάρι τι είπε ο άγιος και έτσι παραλίγο να χαθεί η ευκαιρία να σωθεί η χώρα. Ευτυχώς όμως ο άγιος κατάλαβε ότι με αυτές δεν θα πήγαινε πουθενά το πράμα και έκανε κίνηση ματ. Πλησίασε τη Μπίλλιω (γιατί τη Μπίλλιω??? ……. γιατί ήταν ανύπαντρη και παρθένα … τα ρωτάνε αυτά τα πράγματα?) και της επιφοίτησε τις σκέψεις του με σκοπό να μεταφέρει στο λαό το γεγονός. Η Μπίλλιω, που μέχρι χθες δεν ήταν ικανή να μετρήσει τη σύνταξή της, άρχισε να μιλάει για spreads, interests, depression, inflation και άλλα θαυμαστά. Έγινε χαμός στο χωριό και κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει τι έλεγε η Μπίλλιω. Ο παπά Νικόλας πρότεινε να τη πάνε στον αρχιεπίσκοπο.
  Την πήγαν λοιπόν και η Μπίλλιω του είπε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει σε «μυστική» και δραστική (άνω του 60%) αναδιάρθρωση με παράλληλη επιμήκυνση των ομολόγων που έχουν στην κατοχή τους οι ελληνικές τράπεζες. Του είπε επίσης να μειώσει το επιτόκιο αυτών των ομολόγων στο 1% (όσο το επιτόκιο της ΕΚΤ, με το οποίο αυτοί δανείστηκαν και ακολούθως μας τα δάνεισαν με 6%). Του είπε αυτά θα είναι τα πρώτα μέτρα και μετά θα του πει τα επόμενα και ότι όλα θα πάνε καλά. Ο αρχιεπίσκοπος έπαθε πλάκα …… κιτρίνισε και παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό ….. σκέφτηκε ότι ο θεός τον εγκατέλειψε …… δεν ήταν δυνατόν … πριν 6 μήνες είχε εμφανιστεί στον ύπνο του ο ίδιος άγιος και του είχε πει να επενδύσει «χοντρά» σε ελληνικές τραπεζικές μετοχές. Έτσι είχε επενδύσει όλα τα διαθέσιμα κεφάλαια αλλά είχε προχωρήσει και σε ρευστοποιήσεις περιουσίας της εκκλησίας ….. καταστροφή ……. Δεν ήξερε τι να κάνει ….. άρχισε να φωνάζει ότι αυτά είναι λόγια του σατανά και ότι η Μπίλλιω είναι δαιμονισμένη. Έγινε χαμός ……. όλοι στράφηκαν εναντίον της Μπίλλιως και επικράτησε χάος. Τα νέα πέρασαν σαν τσουνάμι σε όλους τους χριστιανούς και φόβος φώλιασε στις ψυχές τους. Ο αρχιεπίσκοπος έλαβε αυστηρά μέτρα.

  1. Διέταξε να πραγματοποιηθούν συστηματικοί εξορκισμοί στη Μπίλλιω.
  2. Διέταξε έκτακτη συνέλευση του οικουμενικού συμβουλίου με θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης.
  3. Παρέπεμψε τον άγιο στο πειθαρχικό συμβούλιο της οικουμενικής συνόδου με το ερώτημα της καθαίρεσης και την οριστική του διαγραφή.

  Η σωτηρία της χώρας μάλλον θα αναβληθεί μέχρι να αξιολογηθούν τα γεγονότα ……….. οι χριστιανοί θα ενημερωθούν σχετικά με εγκύκλιο που θα εκδοθεί από την αρχιεπισκοπή και θα διαβαστεί την Κυριακή μετά τη λειτουργία.

  νεώτερες πληροφορίες λένε ότι ο άγιος δεν θα το αφήσει έτσι …… άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι το κάταγμα ποδιού του αρχιεπισκόπου ήταν “άνωθεν” προειδοποίηση ……ι

  Like

   1. οχι πιό μεγάλο από εσένα ……. δύσκολο ….. θα προσπαθήσω όμως, στο υπόσχομαι!

    Like

  1. Ο Πατροκοσμάς έδωσε απάντησησε κι αυτό το θέμα 250 χρόνια πριν το ρωτήσεις αγόρι μου…
   57. “Οι κληρικοί θά γίνουν οι χειρότεροι καί οι ασεβέστεροι τών όλων”.

   Like

  2. Και κάτι ακόμη :
   ο Πατροκοσμάς παρακινούσε τον λαό να έχει μόνο μία εκκλησία και τις υπόλοιπες να τις κάνει σχολειά αλλά πού να ‘ξέρε ότι οι απόγονοί του θα γινόντουσαν ζώα στην εποχή της ευημερίας με τα πολλά σχολειά και τις πολλές εκκλησιές…

   Like

  3. Και ευγενικά στο είπε το ΕΥΑΚΙ καρσιλαμά!
   Ούστ αποδώ και οι δυο σας κάφροι!!!

   Like

 3. Όμως εάν είναι να κρίνουμε κάτι από το χαμηλότερό του, ας το κρίνουμε κι από το υψηλότερό του, εάν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι…

  Like

 4. O Πατροκοσμάς και ο Γέροντας Παΐσιος, Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός από τους σύγχρονους Πατέρες έχουν
  αναφερθεί με ακρίβεια για τα γεγονότα που ζούμε. Μια αναζήτηση στο youtube δίνει καλές απαντήσεις:


  “Ο νοών νοείτω”.

  Like

 5. ” Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011
  ΗΠΑ και Πακιστάν κοντά σε ανοικτό πόλεμο, κινεζικό προειδοποιητικό τελεσίγραφο προς τις ΗΠΑ
  γράφει ο Webster G. Tarpley ”

  Η ειδηση επιβεβαιωθηκε εχθες και απο τον infognomon

  Θυμαμαι που ειχα δει παλια κατι καρτες των ιλουμινατι και οταν ειδα αυτη την ειδηση συνειδτοποιησα κατι που εκανε να γελασω,για τη συμπτωση
  Η ενατη και τελευταια καρτα δειχνει τη γη να σχιζεται στα δυο.Το σημειο απο το οποιο περναει το σκισιμο δεν ειναι λεει τυχαιο.Και περναει απο το Πακισταν…
  Η ογδοη και προτελευταια δειχνει το κοσμο να ξεσηκωνεται,ταιριαζει με ταραχες σε αραβικο κοσμο,αγανακτησμενους κτλ
  Η εβδομη γραφει και δειχνει δυο καταστροφες στον ιδιο τοπο και ερμηνευτηκε οτι εκπληρωθηκε στην ιαπωνια

  Ειναι επισης και κατι αλλες συμπτωσεις,αλλα δεν ειναι για να τις γραφω εδω
  Απλα μου φανηκαν λιγο περιεργες αυτες οι συμπτωσεις και ειδικα αυτη με το Πακισταν γι αυτο και γελασα οταν το διαβασα
  Ισως καποιοι φροντιζουν να εκπληρωνουν γεγονοτα.Ισως να μη σημαινει και τιποτα

  Αυτα που λες….Φιλιππα!

  Like

  1. Υστερογραφο

   Επειδη ανεφερα τους αγανακτησμενους
   Πιστευω οτι ο περισσοτερος κοσμος εχει καλες προθεσεις και καλα κανει και διαμαρτυρεται.Αλλο αν καποιοι θα προσπαθησουν να τους χρησημοποιησουν αυτο ειναι σιγουρο, θελει προσοχη

   Like

 6. Οταν καποιος αφιερωνεται στον Ουρανο
  τοτε ξερει και τα σημαδια,
  οταν μαλιστα μας τα λεει,
  φρονιμο ειναι να τον ακουμε.
  Ισως δεν ειναι τυχαιο .
  Οι νοημονες Ελληνες , ειτε πιστευουν , ειτε οχι,
  καλο ειναι να ειναι προετοιμασμενοι!

  Like

 7. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΜΠΑ Η ΓΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ!! ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s