Ο λαός στο δρόμο: Μην επαναπαυόμαστε οι λύκοι παραμονεύουν

Του Θύμιου Παπανικολάου

Η Ελλάδα είναι ένα καζάνι που βράζει.

Η χθεσινή μαζική κάθοδος του ελληνικού λαού στις πλατείες, σε όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι ο ελληνικός λαός έχει τη διάθεση και τη θέληση να αγωνιστεί αν ΔΙΑΦΑΝΕΙ κάτι που να μην είναι κομματικά καπελωμένο.

Αυτό βεβαίως το γνωρίζουν πολύ καλά  τα επιτελεία και οι υπηρεσίες του καθεστώτος και των «νταβάδων»: Διεθνών και εγχώριων.

Η σύγχρονη συνταγή τους είναι να προλαβαίνουν τους μεγάλους λαϊκούς σεισμούς με μικρούς προσεισμούς που θα αποφορτίζουν τους όγκους της λαϊκής ενέργειας προκειμένου να τους κατευθύνουν στα πολιτικά τους παιχνίδια.

Ιστορικό αξίωμα: Η ενέργεια όσο εκρηκτική και αν είναι χάνεται όταν δεν υπάρχει ο κύλινδρος και το έμβολο, δηλαδή η αυτό-οργάνωση του ίδιου του κινήματος, τα πολιτικά και οργανωτικά του όργανα, οι ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ του και το ΠΡΟΣΩΠΟ του.

«Κινήματα» από το ιντερνέτ είναι ατμός χωρίς κύλινδρο και έμβολο: Πολύ εύκολα χειραγωγούνται και ΠΑΝΤΑ εκφράζονται από τους μηχανισμούς της εξουσίας και τα είδωλα του καθεστώτος.

Οι χθεσινές μαζικές εκδηλώσεις είναι καταρχήν ελπιδοφόρες και εμπεριέχουν ένα επαναστατικό δυναμικό της λαϊκής κίνησης. Επιβεβαιώνουν ότι η απελπισία και η ΟΡΓΗ ενός λαού αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί στους δρόμους.

Παρόλα, όμως, αυτά τα θετικά και επαναστατικά στοιχεία του ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ, εμείς δεν θριαμβολογούμε, ακριβώς γιατί ΗΓΕΤΕΣ αυτής της λαϊκής οργής γίνονται τα όργανα του καθεστώτος, τα οποία εκμεταλλεύονται και αξιοποιούν τη λαϊκή απελπισία και αγανάκτηση, καθώς και την αηδία του λαού για τα κόμματα.

Αυτή η αηδία του λαού για τα κόμματα στρέφεται εντέχνως από τα όργανα προπαγάνδας και τους πολυεδρικούς μηχανισμούς του καθεστώτος ΕΝΑΝΤΙΟΝ κάθε ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, κάθε έννοιας ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, της οργής του λαού από τον ίδιο το λαό.

ΚΙΝΗΜΑ χωρίς ΟΡΓΑΝΩΣΗ  είναι θανάσιμη ΟΥΤΟΠΙΑ. Και το πλέον αυθόρμητο λαϊκό κίνημα έχει οργανωτικά έμβρυα μέσα στο λαό.

ΟΤΑΝ μία λαϊκή κινητοποίηση δεν ξεκινά από την ίδια τη δική του ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ανάπτυξης και συσσώρευσης, διαλεκτική που ΠΑΝΤΑ εκφράζεται στα δικά του  όργανα του αγώνα (όργανα τα οποία έχουν καθαρό  ΠΡΟΣΩΠΟ έκφρασης), ΤΟΤΕ αυτή η λαϊκή κινητοποίηση έχει «ΠΡΟΣΩΠΟ» οργάνωσης και έκφρασης, μεταμφιεσμένο βεβαίως, αλλά καθαρότατο: Το καθεστώς, τους μηχανισμούς του και τα «είδωλά» του.

Και αυτό είναι πολύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ για να μην αγόμαστε και φερόμαστε από τα καταχθόνια παιχνίδια των καθεστωτικών μηχανισμών, παιχνίδια τα οποία ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ να κατασκευάσουν, κινηματικά δήθεν κανάλια της λαϊκής χειραγώγησης.

Είναι κάποια ζητήματα τα οποία παραβλέπουμε  τυφλωμένοι από την απελπισία,  την ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ να εξεγερθούμε και τον ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ της καθόδου του λαού στο δρόμο.

Ποια είναι αυτά:

α). Το απρόσωπο του ιντερνέτ. Ότι κινητοποιούνται οι μάζες από το ιντερνέτ και μάλιστα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ, είναι ένας θανάσιμος μύθος τον οποίο έχουν καλλιεργήσει οι διεθνείς μηχανισμοί του καθεστώτος και παραπληροφόρησης των ΜΜΕ…

Το ιντερνέτ απλώς αποτελεί επικουρικό στοιχείο της κίνησης, στοιχείο το οποίο επικαλύπτει και αποκρύβει τους πραγματικούς οργανωτές και σκηνοθέτες των κινητοποιήσεων. Και όποιος θέλει να κρυφτεί σε ζητήματα ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ή εμφανίζεται μεταμφιεσμένος, είναι εξ ορισμού, άνθρωπος του καθεστώτος.

β). Πίσω από τις υπερκομματικές δήθεν ή υπερπολιτικές πρωτοβουλίες, μέσω ιντερνέτ, κρύβονται «αόρατοι» καθεστωτικοί μηχανισμοί και οι «χρήσιμοι ηλίθιοί» τους…

Κρύβονται μηχανισμοί του θεάματος, όπως ακριβώς στις σκηνοθετημένες πράξεις της τρομοκρατίας τους ή στα «δεκεμβριανά» του 2008…

γ). Αν όμως τα παραπάνω είναι δύσκολα να κατανοηθούν και απαιτούν μεγαλύτερη ανάλυση, είναι πολύ κατανοητό τούτο:

Ότι ήταν αυτά τα ίδια τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα κανάλια που διαφήμισαν και προπαγάνδισαν τη χθεσινή κάθοδο του λαού στο δρόμο.

Είναι το σύνολο του Τύπου, σήμερα, που έχει πρωτοσέλιδο το λαϊκό ξεσηκωμό!!!

Ιδιαίτερα εύγλωττα είναι της «Καθημερινής», των «Νέων» και της «Ε»!!!

Όπως και στα «δεκεμβριανά» αναλαμβάνουν την ΗΓΕΣΙΑ του «ξεσηκωμού»!!!!

Οι «νταβάδες», λοιπόν, που θάβουν κυριολεκτικά κάθε αυθεντική αντικαθεστωτική φωνή, εν προκειμένω προπαγανδίζουν τον ξεσηκωμό των Ελλήνων!!!!!

δ). Τα πλέον, επίσης, διαπλεκόμενα, αλλά και αλλοπρόσαλλα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ιστολόγια προπαγάνδιζαν και αυτά αφηνιασμένα την πανελλήνια λαϊκή «έκρηξη».

Μάλιστα, προσφάτως, για κάποια από αυτά η εξέγερση του αραβικού λαού ήταν κατευθυνόμενη από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αλλά για την Ελλάδα δεν ισχύουν τα ίδια!!!!!!

Αυτά τα βασικά, αλλά και πολλές άλλες σημαντικές λεπτομέρειες μας διαφεύγουν.

Αποκόβουμε επίσης όλα τα παραπάνω και από το συγκεκριμένο πολιτικό σκηνικό και τα δεδομένα της πολιτικής συγκυρίας.

Ας συνθέσουμε το παζλ:

α). Η κυβέρνηση καταρρέει με πάταγο και τα ίδια τα προπαγανδιστικά μέσα του καθεστώτος (ΜΜΕ) την κηδεύουν: Καθημερινά της τραβάνε το χαλί και ετοιμάζουν πυρετωδώς το αυριανό σκηνικό, μέσα από αντιθέσεις, βεβαίως και τριβές μεταξύ των «νταβάδων»…

β). Οι ποικίλοι και πολύχρωμοι μηχανισμοί του καθεστώτος έχουν επιδοθεί σε μια φρενήρη κούρσα καταιγιστικών τρομοκρατικών εκβιασμών γύρω από το «χρέος» και την «πτώχευση» της χώρας και κατασκευάζουν τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ πολιτικών πραξικοπημάτων και εκτροπών: Κυβέρνηση «προσωπικοτήτων» (καθαρή ή μεικτή), «εθνικής σωτηρίας» και «πανεθνικής συστράτευσης»…

γ). Πρόσφατα η CIA μίλησε ανοικτά για αιματοχυσίες στην Ελλάδα!!!

δ). Όλο και πιο συχνά και επίμονα προβάλλοντα και διαφημίζονται από τα ΜΜΕ οι «εκλεκτοί» των «ανεξάρτητων κινημάτων» και λοιποί «άριστοι»: Από το Μίκη, τον Κασιμάτη, τον Μπέη και CIA…

OΛΟΙ αυτοί φορέσανε τη γενειάδα του «επαναστάτη» προφήτη…

Καλούνε και τον κόσμο σε λίγες ημέρες στα Προπύλαια για τη συνέχεια της πανεθνικής καθόδου του λαού στο δρόμο!!!

Χθες το Σύνταγμα πλημμύρισε από δεκάδες χιλιάδες λαού.

Αύριο η συγκέντρωση των καθεστωτικά ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ «ανεξάρτητων» η οποία θα τρυγήσει και το «κύρος» του χθεσινού λαϊκού ξεσηκωμού.

Με πιο απλά λόγια: Θα δώσει τη φανερή ηγεσία στο «αόρατο» υπερκομματικό κίνημα του ιντερνέτ…

Βεβαίως ο κύκλος δεν κλείνει ακόμα εδώ. Θα συνεχιστεί με λαϊκές εκδηλώσεις οι οποίες αν από μόνες τους δεν επιφέρουν την ποθούμενη, από τους «νταβάδες» αλλαγή (την επιβολή της «συναίνεσης» που θέλουν), θα φτάσουμε στην «πρόβλεψη» της CIA: Ακόμα και σε αιματοχυσίες…

ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΦΛΑ στις καθόδους μέσω ιντερνέτ με ηγεσία τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ να βγάλει, ο λαός που κατεβαίνει στο δρόμο, τις δικές του Επιτροπές Αγώνα και να παίρνει τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ μέσα από τις δικές του οργανωμένες ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

ΤΟΤΕ οποιοδήποτε σχέδιο του καθεστώτος θα τους έρθει μπούμερανγκ…

18 thoughts on “Ο λαός στο δρόμο: Μην επαναπαυόμαστε οι λύκοι παραμονεύουν”

 1. Προσεχτικά Έλληνες ο τεως παραμονεύει και υπονομεύει.
  Ο εμφύλιος ξεκίνησε απο το Σύνταγμα.
  Μακρυά απο κόμματα και φατρίες.
  Μπατσοι και ασφαλίτες παιτηθείτε και ενωθείτε με τον κοσμάκη.
  Εφτασε η ωρα να τους πάρουμε με τις πετρες, η αυτο θα γίνει η
  θα ξεπουλήσουν και τα τρισέγγονα μας.

  Το δεντρο της ελευθερίας χρειάζεται πότισμα και
  μακάρι να’ναι πρωτο το αιμα μου.

  Οι παπούδες και οι πατεράδες μας δεν χύσανε το αίμα τους ποτάμι
  για να το αγνοούμε εμεις αλλα για να το τιμάμε και να διατηρούμε
  οσα κατόρθωσε να κατακτήση.

  Like

 2. ————-
  δ). Τα πλέον, επίσης, διαπλεκόμενα, αλλά και αλλοπρόσαλλα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ιστολόγια προπαγάνδιζαν και αυτά αφηνιασμένα την πανελλήνια λαϊκή «έκρηξη».

  Μάλιστα, προσφάτως, για κάποια από αυτά η εξέγερση του αραβικού λαού ήταν κατευθυνόμενη από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αλλά για την Ελλάδα δεν ισχύουν τα ίδια!!!!!!
  ————-

  Ειχε γεμισει το ιντερνετ με αναφορες για το στημενο της επεμβασης στη Λιβυη και των επαναστασεων στον Αραβικο κοσμο ΚΑΙ ΜΕΤΑ το ‘ανακαλυψαν’ οι ντοπιοι του καθεστωτος και για να μη ρεζιλευτουν το αναμεταδιδαν κι εκεινοι αλλα κυριως προσπαθουσαν να κανουν damage control εφοσων προκειται για ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ συναιτερους του Σορου.

  Like

  1. ειδικα οι εξυπνοβλακες της Ελευθεροτρυπιας, η “φωνη της Αμερικης” οπως τους αποκαλω εγω. Καμια εκπληξη φυσικα, μια ζωη οι ιδιοι ειναι.

   Like

 3. Και προπάντων να μην ξεχνάμε, ότι και οι 300 βολευτές συναίνεσαν στο ξεπούλημά μας.

  Like

 4. Για να καταλαβετε, το modus operandi τους, “χτυπουν” το κατεστημενο, η οποια τακτικη δεν ειναι απλα για ξεκαρφωμα δικο τους αλλα για να εμφανιζωνται ορθοτεροι κι απο το καθε κατεστημενη φωνη ακομη, εως και της κυβερνησης της ιδιας, και ΟΤΑΝ πουν αυτοι το ΝΑΙ το δικο τους θα εμφανιζεται ως να εχει μεγαλυτερη αξια κι απο αυτο της ιδιας της κυβερνησης την οποια στην ουσια υπηρετουν, η οποια φυσικα φοβαται την κοινωνικη/εθνικη κατακραυγη.

  Ο λογος ειναι και ενας αλλος. Το mondus operandi του Σορου.
  ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.
  Αυτοι λοιπον εχει δανειστει πολλα απο το αναρχικο κινημα εξ ου και τροπος που χτυπα τις οικονομιες, το εχει ονομασει ‘contrarian method’ δηλαδη ‘ανορθοδοξη μεθοδο αντιπαραθεσης’, οπου η κυβερνηση που ο ιδιος ανεβασε ειναι το επισημο εργαλειο διακυβερνησης του που αυτο ομως φοβαται την κοινωνικη κατακραυγη, ενω ο ιδιος ενεργοποιει και μια πληθωρα αντι-καθεστωτικων, για να μπορει να πιεζει αποτελεσματικοτερα οχι μονο τη κυβερνηση αλλα και την αντιπολιτευση, η οποια κυβερνηση το μονο που εχει να κανει ειναι να καταδυκνυει στα ματια του λαου αυτην την ‘εξωθεσμικη απειλη’ την οποια δεν μπορει υποθετικα αν ελεγξει και να αναγκαζει το κοσμο να συναινει σε καταστασεις που διαφορετικα θα ηταν ανηκουστο να γινει.

  Ο ιδιος ο Σορος επανειλημενα εχει πει δημοσια οτι ονειρευεται μια κοινωνια καταρρευσης και αναρχιας απο την οποια θα ξεπηδησει μια Παγκοσμια Ταξη που θα κρατα μεν τους πολιτες φτωχους αλλα θα τους θρεφει και θα τους ταίζει.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ.

  θα ειναι της μοδας να ειστε λουμπεν. Ετσι κι αλλιως λεφτα δεν θα εχετε, οποτε για να μην αισθανεστε ξεκαρφωτοι θα αναγκαζεστε να υιοθετησετε μια περσονα και συνηθειες απο τις νεο εποχιτικες που μας ετοιμαζουν. Αναρχοπρεζα και παρακμη. Μη ξεχνατε οτι ειναι Ο μεγαλεμπορος ναρκωτικων στο πλανητη. Ναρκωτικα και πορνεια, εξαθλιωση, Μεξικανοποιηση, Αφρικανοποιηση, τα μονα αποτελεσματικα οχηματα που θα φερουν τη Νεα Ταξη προ των πυλων.

  Like

  1. ΟΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ GLADIO, (gladio) ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΡΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

   ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΙΩΝΑ.

   PROJECT for the NEW AMERICAN CENTURY. H ΑΛΛΟΙΩΣ PNAC.

   Like

  2. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΡΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

   Like

  3. Ξεχασα να επισημανω με αφορμη αυτο που προηγουμενος ειπα:

   “Ο ιδιος ο Σορος επανειλημενα εχει πει δημοσια οτι ονειρευεται μια κοινωνια καταρρευσης και αναρχιας απο την οποια θα ξεπηδησει μια Παγκοσμια Ταξη που θα κρατα μεν τους πολιτες φτωχους αλλα θα τους θρεφει και θα τους ταίζει.”

   Ολες οι παλαιες δομες, εκτος απο τις κοινωνικες συνηθειες και τις κοινωνικες παραδοσεις, δομες οπως κομματα, συνδικατα, φορεις οποιασδηποτε παλαιας ιδεολογιας κτλπ κτλπ εναι ΕΜΠΟΔΙΟ στη Νεα Ταξης που και ο Σορος ευαγγελιζεται. Ουτε ο Σορος θελει κομματα και αλλες δομες να τον εμποδιζουν στο εργο του. Η αγανακτιση του κοσμου, στο οποιο Ο ΙΔΙΟΣ τον εφερε, πρωτη οικονομικη κριση, δευτερη οικονομικη κριση, και στηριξη του ΓΑΠ, ειναι ενα καλο εργαλειο για αυτρον στο να επελθει μια ‘μεταβατικη κατασταση’ οπου ο κοσμος θα απαλαγει απο ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΔΟΜΕΣ του καθεστωτος για να χτιστουν ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

   Τωρα, κατ εμε πρεπει τα κομματα της αντιπολιτευσης οχι μονο να ενημερωσουν το κοσμο για τη σταση τους να απεχουν απο τις διαμαρτυριες στο Συνταγμα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΟΥΝ, οπωσ και να εξηγησουν ΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΥ τα οποια γνωριζουν πολυ καλα.
   Μηπως αυτο ομως συνεπαγεται να μαθει ο κοσμος και για το δικο του βρωμικο παραπολιτικο παρασκηνιο, η επισης φοβουνται και δεν αντιδρουν μηπως βγουν και τα δικα τους απλυτα στη φορα ως αντιποινα με εργαλεια οπως τα wikileaks που ειναι κοινα πιθανον οργανα του Αμερικανικου Πενταγωνου και του Σορος?

   Like

   1. Τα κόμματα και το πολιτικό κατεστημένο πάνω στο οποίο καλλιεργήθηκαν διαιρούσαν και διέφθειραν τους πολίτες και αναπόφευκτα λειτούργησαν ως προπομποί αυτού που βιώνουμε σήμερα. Τώρα απλά η παγκόσμια ελίτ προσπαθεί να συνεχίσει το έργο τους μεταφέροντάς το σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Έχουν βρώμικο ποινικό μητρώο και γιαυτό το λόγο δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποτελέσουν την σωστή εναλλακτική λύση. Γιαυτό και μούγκα στη στρούγκα. Η ίδια η παγκόσμια ελίτ τους κρατάει με θηλιά στο λαιμό και το ξέρουν.
    Εμείς δεν πρέπει να μπούμε στο δίλλημα συμβιβασμού με τον έναν ή τον άλλο. Εμείς οφείλουμε να μπούμε πρωταγωνιστές στο παιχνίδι. Δύσκολο και επικίνδυνο εγχείρημα όταν ειδικά είχαμε μάθει τόσο καιρό να είμαστε απλοί θεατές. Και αυτό που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο είναι όλοι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μας οδηγήσουν σαν τα πρόβατα στις δικές τους ‘σωτήριες’ λύσεις. Γιαυτό, χρειάζονται οπωσδήποτε οργάνωση και κοινοί στόχοι.

    Like

 5. Έτσι όπως το θέτεις φίλε μου ακούγεται σαν “ ΓΑΠ ή αναρχία”

  Like

  1. Αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφω τοτε αυτο δειχνει οτι μας εφεραν ακριβως εκει που ηθελαν. Η Παγκοσμιοποιηση ειναι προ των πυλων. Πρεπει λοιπον πολυ σοβαρα να αρχισουμε να συλλογιζόμαστε το που παμε και το τι πρεπει να κανουμε.

   Like

   1. Πάντως PNAC δεν μπορούμε και να επιτρέψουμε στα πράγματα να συνεχίσουν όπως έχουν. Η Ελλάδα στο σφυρί; Ποτέ. Δεν μας ρώτησαν ποτέ άρα τώρα θα μας ακούσουν. Αρκεί να περιφρουρήσουμε τις ενέργειές μας προς έναν κοινό σκοπό: το καλό της Πατρίδος.

    Like

 6. Προσοχή!Ο παππούς Γ.Παπανδρέου μάς έφερε τούς προδότες εθνοσωτήρες μέ τραγική συνέπεια τόν σφαγιασμό μεγάλου αριθμού Κυπρίων καί κατάληψης τού βορείου τμήματος τής Κύπρου.
  “Η Κύπρος κείται μακράν!”
  Οί συμπτώσεις καί οι ομοιότητες επικίνδυνες!Σέ τί αποσκοπεί ό εγγονός Γ.Παπανδρέου καί η κλίκα του;
  Ο νοών νοήτω!
  Μήν ξεχνάμε τί είπε ο Σωκράτης γιά τήν πατρίδα,”μητρός τε καί πατρός και τών άλλων προγόνων…τιμιότερον καί αγιότερον καί σεβαστότερον εστίν η πατρίς….”
  πράγμα πού δέν αισθάνεται ο Τζέφρυ…έχει άλλη πατρίδα εκεί πού γεννήθηκε!
  Προσοχή μήν μάς καθήσει στόν σβέρκο καμμιά (εθνοσωτήρια)δηλ προδοτική χούντα!
  Ο λύκος παραμονεύει καί η σύγχιση είναι η καλύτερη σύμμαχός του.
  ..

  Like

 7. Η προβοκατσια ειναι αναμενομενη.
  Ο λαος το γνωριζει?
  Αν ναι, δεν υπαρχει φοβος!
  Αν ξεβρακωσεις καποιον κουκουλοφορο την ιδια ωρα, τον γωτογραφισεις και τον βαλεις στο διαδικτυο, τοτε ολα γινονται μαγικα! Μετα δωστον και στον Εισαγγελεα!
  Δεν ξαναπλησιαζουν!

  Like

  1. Δεν είναι ανάγκη να τον ξεβρακώσεις. Μια απλή φωτογραφία της φατσούλας του και ανάρτηση εδώ……….

   Like

   1. Επιμενω στο ξεβρακωμα να δουμε ολοι ,
    ποια ειναι η .. προσποιητη μαγκια τους!

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s