Ανανεωμενο: Κόλαση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Θέλει να εκβιάσει τους πολιτικούς αρχηγούς για συναίνεση ή πτώχευση. ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!

ΦΩΤΙΕΣ ΒΑΖΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ (ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ) ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η ΙΔΙΑ Η ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ! ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ! ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ «ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ», ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ!

Ο Παπαχελάς στο ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε πλήρως τις πληροφορίες μας για το δημοψήφισμα ή τον εκβιασμό.

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ Ν/Σ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ!

Η σκοπιμότητα της συνάντησης με Παπούλια είναι η ύπαρξη πρακτικών όπως προβλέπεται. Ο ΓΑΠ θα θέσει πάλι το δίλημμα Νέο Μνημόνιο ή Πτώχευση, για να ρίξει την κατάρρευση στην αντιπολίτευση που δεν θα συναινέσει, περιφέροντας τα πρακτικά! ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΤΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΟΓΩ ΔΝΤ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ!

Αυτό θα είναι το θέμα της έκτακτης σύσκεψης, γι’ αυτό δεν διέψευσε τις αηδίες της Δαμανάκη ο ΓΑΠ. Την ίδια στιγμή που τις διέψευσε για πρώτη φορά στα χρονικά η κομισιόν!

Με αυτό το πρόσχημα, θα τεθεί στον λαό το δημοψήφισμα, ώστε μετά το αποτέλεσμα που φυσικά θα είναι ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, να βρουν αφορμή για το πολυπόθητο Credit Event και την επιστροφή στην δραχμή ώστε να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι – brokers – κάτοχοι CDS που έβγαλαν και τα κεφάλαια τους εκτός Ελλάδας γνωρίζοντας το σχέδιο!

Εμείς φταίμε βέβαια, αφού τους ανθρώπους που λήστεψαν την χώρα με τα Swaps και το χρηματιστήριο, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Και να ξανακλέψουν την χώρα μέσω των CDS και της υποτίμησης του νομίσματος!!

Οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος είναι βαρύτατες. Όποιος συναινέσει στην παγίδα που στήνουν στον Ελληνικό λαό με το δημοψήφισμα – απάτη, θα είναι συνένοχος.

Όσο γι’ αυτούς όλους, την απάντηση την έχουμε δώσει από την αρχή της σκευωρίας. HORCA!

Σε λίγο αναλυτικό αφιέρωμα για το πως κινήθηκαν οι επίορκοι της κυβέρνησης για να μας οδηγήσουν στην χρεωκοπία – και κάποιους άλλους στα αμύθητα πλούτη.

170 σκέψεις σχετικά με το “Ανανεωμενο: Κόλαση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Θέλει να εκβιάσει τους πολιτικούς αρχηγούς για συναίνεση ή πτώχευση. ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!”

 1. ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
  ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
  ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
  Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
  ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ,αποβράσματα , ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
  ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
  Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
  Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
  Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
  Περνάμε στην επίθεση .

  Μου αρέσει!

 2. Αγαπητοί Φίλοι και Μέλη των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ,

  Είναι απολύτως σαφές σε όλους μας ότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η σημερινή σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ίσως αποδειχθεί το κύκνειο άσμα του φαύλου πολιτικού συστήματος της μεταπολιτεύσεως του 1974. Ο κίνδυνος της στάσεως πληρωμών και της παρεπόμενης –αναγκαστικής- εξόδου από την ευρωζώνη αλλά και την Ε.Ε., ίσως αποτελέσει την καθαρτήριο πυρά, η οποία θα μας απαλλάξει από το άγος της φαύλης και καταστροφικής διακυβερνήσεως των τελευταίων 37 ετών!

  Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, παραμένοντας συνεπείς στις ιδρυτικές τους αρχές, επιμένουν πως την οριστική λύση στο αδιέξοδο μπορούν να δώσουν μόνον ριζικές θεσμικές αλλαγές, ένα νέο σύνταγμα και ένα νέο πολίτευμα με πλήρη διαχωρισμό των εξουσιών, ενίσχυση της λαϊκής κυριαρχίας, απαλλαγή από τις λαϊκιστικές αγκυλώσεις και τους σοβιετικού τύπου αναχρονισμούς της μεταπολιτεύσεως και με ισχυρά αντίβαρα σε κάθε προσπάθεια διαπλοκής και διαφθοράς!

  Βεβαίως, σε κρίσιμες στιγμές που διακυβεύεται όχι μόνον η οικονομική αλλά και αυτή καθ’ εαυτή η εθνική κυριαρχία και η υπόσταση της χώρας, θα υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια εξόδου από την κρίση και θα συμπράξουμε με όλες τις πολιτικές δυνάμεις που επιθυμούν ειλικρινώς να προχωρήσει η χώρα μπροστά. Όταν η κατάρρευση θα έχει αποφευχθεί και ένα νέο πολιτικό σύστημα θα έχει εκ των πραγμάτων εγκαθιδρυθεί, θα έχουμε όλη την άνεση να προβάλλουμε τις διαφορές μας και να ζητήσουμε από τους έλληνες πολίτες να εκφράσουν την προτίμησή τους μέσω αδιάβλητων εκλογών.

  Ευχόμαστε και ελπίζουμε, τα πρόσωπα που στελέχωσαν και εξέφρασαν το απαξιωμένο πολιτικό σύστημα που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής, να βρούν το λίγο θάρρος που χρειάζεται και, έστω την τελευταία στιγμή, να προσφέρουν στην πατρίδα τη μόνη υπηρεσία που μπορούν: την οικειοθελή τους αποχώρηση! Άλλωστε, πλέον, δεν εκφράζουν παρά ένα μειοψηφικό ποσοστό του εκλογικού σώματος, τον σκληρό πυρήνα των κομματικών τους οπαδών, έτοιμοι κι αυτοί να τους εγκαταλείψουν μόλις τα νέα πρόσωπα εμφανισθούν στο προσκήνιο! Ομοίως, και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είτε δια του βάρους και κύρους του αξιώματός του είτε δια της παραιτήσεώς του, έχει την υποχρέωση να εκπληρώσει το ηθικό –και όχι μόνο το τυπικό του- καθήκον προς την πατρίδα…

  27/5/2011

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s