Ο Μίκης έδωσε τη «λύση» του στον Παπούλια

Ο Μίκης με το συνταγματολόγο κ. Κασιμάτη επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Παπούλια για να καταθέσουν τη δική τους «λύση»: «Εμείς πιστεύουμε σε μια άλλη λύση. Και αυτήν καταθέσαμε στον κύριο Παπούλια»!!!

Ποια είναι αυτή η «άλλη λύση»; Γιατί δεν τη γνωστοποιεί στον ελληνικό λαό, ο Μίκης;

Όσοι μιλούν για αγωνιστικά Κινήματα και για λύσεις από το λαό για το λαό δεν κρατάνε μυστικά από το λαό, δεν «ασκούνται» σε μυστικές διπλωματίες με τις θεσμικές κορυφές του καθεστώτος.

Τα μυστικά και οι διπλωματίες ανήκουν πάντα στην εξουσία και στους καθεστωτικούς πολιτικούς…

Αυτό και μόνο δείχνει περίτρανα ότι ο Μίκης προτείνει «λύσεις» μέσα από τα κανάλια του καθεστώτος, ανεξάρτητα από τις «αντιπολιτευτικές» ή «κινηματικές» ρητορείες του…

Κατασκευάστηκε ένα «ανεξάρτητο κίνημα πολιτών» (οι λέξεις έχουν χάσει πλέον κάθε σημασία) σαν «όχημα» μετάβασης του Μίκη και του κ. Κασιμάτη προς τον κ. Παπούλια: Τον κορυφαίο θεσμικό παράγοντα του καθεστώτος!!!

Πήγαν λοιπόν οι καθεστωτικά εξαρτημένοι «ανεξάρτητοι» να προτείνουν τη «δική» του λύση στον Πρόεδρο.

Ο Πρόεδρος, όμως, έχει διατυπώσει ΚΑΘΑΡΑ το καθεστωτικό ΠΛΑΙΣΙΟ κάθε λύσης: «πανεθνική συστράτευση για να βγει η χώρα από την κρίση».

Αυτό το «πλαίσιο» έχουν χαράξει τελεσίδικα και προωθούν οι «νταβάδες» (ξένοι και εγχώριοι): Της «πανεθνικής συστράτευσης», δηλαδή της ΟΛΙΚΗΣ εθνικής ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!!!

Της ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ μέσω μιας κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας»: Προσωπικοτήτων και «εκλεκτών», γιατί «οικουμενική» των κομμάτων δεν μπορεί να υπάρξει, ούτε τη θέλουν σήμερα.

Τους λόγους τους αναλύουμε στο άρθρο:

«Κατασκευάζουν τη «συναίνεση»: Κυβέρνηση προσωπικοτήτων»

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5671

Αυτή τη λύση των εξωκομματικών προσωπικοτήτων και «εκλεκτών» συζήτησαν και «διαπραγματεύτηκαν» ο Μίκης και Κασιμάτης.

Οι κατασκευές των «ανεξάρτητων κινημάτων» και των «σπιθών» απλώς ήταν τα κατασκευασμένα άλλοθι, το «μέλι» για τους ποικίλους καιροσκόπους και η στάχτη στα μάτια των αφελών : Αυτά που από την πρώτη στιγμή το ΡΕΣΑΛΤΟ ανέλυσε ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ…

Αυτό ήταν από την αρχή το στρατηγικό σχέδιο αυτής της ειδωλολατρικής κατασκευής του Μίκη με μαϊντανούς, διορισμένους κομπάρσους και με τους λοιπούς καιροσκόπους τυχοδιώκτες που πίστεψαν ότι θα «κατασκευάσουν» λαϊκό κίνημα από τέτοιες καθεστωτικές κατασκευές…

Μια καθεστωτική «πλατφόρμα» κατασκεύασαν ΕΞΩ από τα καθεστωτικά κόμματα για να προωθήσουν το ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ πλαίσιο της «εθνικής σωτηρίας»: Τηςπανεθνικής συστράτευσης,γύρω από μια κυβέρνηση «προσωπικοτήτων», «αρίστων» και «εκλεκτών»…

Ο Μίκης άθελά του το ομολογεί όταν λέει ότι τα κόμματα δεν μπορούν να δώσουν συναινετική λύση διότι και τα δύο μαζί είναι το 40%:«Πώς να γίνει, όμως, αυτό όταν τα δύο κόμματα εξουσίας δεν έχουν ούτε το 40%»;».

Καθαρός, καθαρότατος, ο Μίκης. Η μόνη λύση γι’ αυτόν, λύση του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, είναι αυτή που προτείνει ο Πρόεδρος: Μια κυβέρνησηπανεθνικής συστράτευσης!!!

Δηλαδή μια κυβέρνηση «προσωπικοτήτων» ΟΛΙΚΗΣ «εθνικής» ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ, μια και τα κόμματα «δεν έχουν ούτε το 40%»;»!!!

Σε μια τέτοια κυβέρνηση διεκδικεί πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο ο Μίκης…

Ο κόσμος όμως τον έχει πάρει χαμπάρι και αυτό οι «νταβάδες» τον γνωρίζουν.

Μόνο αν έχει φτάσει το καθεστώς στα έσχατα όρια της απελπισίας θα τολμήσει να παίξει το χαρτί του Μίκη: Ένα καμένο χαρτί στη συνείδηση του ελληνικού λαού…

ΠΗΓΗ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5682

18 thoughts on “Ο Μίκης έδωσε τη «λύση» του στον Παπούλια”

  1. Έδωσε ο γάιδαρος στον πετεινό κεφάλα….
   Τώρα ήρθε η σωτηρία από τους ίδιους τους προδότες…
   Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.

   Like

 1. “Κύριε Πρόεδρε το αφεντικό μου διαμήνυσε να σας μεταφέρω πως τα έχετε κάνει σκ… Ανέλαβα να αναλάβω την προπαγάνδα της μετά – μεταπολίτευσης. Ειδοποιήστε το γιωργάκι να τα μαζεύει. Εγώ βαριέμαι να του εξηγώ γιατί είναι λίγο αργόστροφο το καημένο. Θα σας δω στο μετερίζι του αγώνα της ταξικής διαπάλης. Ζήτω ο νεοφιλελευθερισμός με ανθρώπινο πρόσωπο. Θα φάμε και πάλι καλά. Πάω τώρα για ύπνο γιατί είμαι και άρρωστος άνθρωπος”.

  Like

  1. αυτά είναι τσακ μπαμ
   λιτό περιεκτικό και δωρικό
   σαν βάζο με λέλουδα στην γωνία
   και με το ματάκι για την ξεματιάστρα
   τα μπρούμυτα
   Να είσαι καλά βρε Πέτερ
   μούφτιαξες το βράδυ
   Τσίμπα 🙂

   Like

  2. Φίλε είσαι απίθανος! Πρέπει να ήσουν παρών στη συζήτηση!!!
   Ερώτηση: Ποιός κοιμήθηκε πρώτος μετά από την κουβέντα τους;
   γ.κ.

   Like

 2. Ξέρω ανθρώπους από τον στενό οικογενειακό μου κύκλο ανένταχτους, που το τελευταίο χρόνο “έφυγαν ψηλά και γρήγορα” από την θλίψη και την οργή τους.

  Και θα λυπηθώ τον ζάμπλουτο προδότη, εμετικό παπούλια????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΕΡΧΕΤΑΙ η ώρα σου δύσοσμε.Αν καταλαβαίνεις το ελάχιστο, στο παλάτι που ακόμα ζεις.

  🙂

  Like

 3. Όλοι αυτοί που συμμετείχαν στο έγκλημα κατά της χώρας (Κασσιμάτης, Μπέης, Τσοβόλας) κι άλλα εξαπτέρυγα θέλουν να μας “σώσουν” ξανά…
  Αμ δε!
  Πρόκειται για απλούς ταχυδρόμους των αφεντικών τους.
  Κακόγουστο θέατρο!
  Δυστυχώς δεν θα μείνει σχεδόν τίποτε όρθιο στην χώρα μέχρι να βγει αυτός που θα πάρει την ομάδα πάνω του…
  ΟΣΟΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΤΑΡΕΙ Η ΧΩΡΑ…
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!

  Like

 4. Προς τον
  Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας,
  κ. Κάρολο Παπούλια
  Αθήναι, 20 Μαΐου 2011
  κ. Πρόεδρε,
  Οι υπογράφοντες Έλληνες πολίτες παρακολουθούμε με αγωνία τις ραγδαίες εξελίξεις της επιδεινούμενης πολύπλευρης κρίσης. Η αντιμετώπισή της επιβάλλει τη συσπείρωση όλων των πνευματικών, κοινωνικών, πολιτικών δυνάμεων του τόπου.
  Απαιτούνται μέτρα που θα επαναφέρουν την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας στις δυνατότητες του ελληνισμού. Παράλληλα θα αποκαταστήσουν τον αυτοσεβασμό και την αυτοπεποίθηση στους Έλληνες πολίτες με ρηξικέλευθα και αποτελεσματικά μέτρα.
  Το πολιτικό σύστημα όπως εμφανίζεται σήμερα δεν μπορεί να συμβάλλει στην έξοδο από την κρίση. Δεν είναι η λύση• είναι το πρόβλημα. Λείπει η πολιτική βούληση, το φρόνημα, το σθένος, η αυταπάρνηση.
  Επιβάλλεται πλέον ο σχηματισμός κυβερνήσεως εθνικής σωτηρίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αναλάβει την πρωτοβουλία που θα οδηγήσει στην λύση αυτή. Η τύχη αναθέτει σε αυτόν την ιστορική ευκαιρία να διαχειριστεί τη μετάβαση. Έχει το λαό με το μέρος του και εκφράζοντας την αγωνία του Λαού και τη δική του, να καλέσει τα κόμματα να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συμφωνήσουν στη στήριξη ενός κοινού προγράμματος για τη σωτηρία της πατρίδας.
  Τις ώρες αυτές το πολιτικό σύστημα έχει ένα ύστατο πατριωτικό καθήκον. Να εξασφαλίσει την νομιμότητα και δημοκρατική ομαλότητα της μεταβατικής περιόδου καθώς και την κοινοβουλευτική στήριξη της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με ανιδιοτέλεια και πατριωτισμό.
  Η νέα κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει με ταχύτητα και αποφασιστικότητα στην ανασύνταξη του κράτους, στην επιβολή με τον πιο αυστηρό αλλά και δίκαιο τρόπο του περιορισμού των δαπανών και στη λήψη μέτρων για επανεκκίνηση της οικονομίας. Η ανασύνταξη του κράτους πρέπει να στηριχθεί στην αποψίλωση από κάθε περιττή και ζημιογόνα διοικητική δομή με λιγότερη και πιο αποτελεσματική στελέχωση.
  Οι Έλληνες μπορούν όταν αντιμετωπίζουν ενωμένοι τα σύνθετα προβλήματα του εκσυγχρονισμού.
  Στην προσπάθεια θα κληθεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και ο απόδημος ελληνισμός.
  Η Ελλάδα έχει τη δύναμη σε ελάχιστο πολιτικό χρόνο να διαψεύσει τις Κασσάνδρες. Να αλλάξει ριζικά, να βγει στο προσκήνιο της διεθνούς ανταγωνιστικότητος μεταμορφωμένη σε «τίγρη της Μεσογείου».
  Εθνική ενότητα, πίστη στον Έλληνα, νέος πατριωτισμός, ριζική ανασύνταξη του κράτους, πόλεμος μέχρις εσχάτων στο λαϊκισμό. Υπέρτατος νόμος η σωτηρία της πατρίδος.
  Οι υπογράφοντες το παρόν κείμενο ενεργούμε όχι καθ’ υποβολή ή προς προώθηση πολιτικών συμφερόντων ή και γνωστών ή άδηλων πολιτικών δυνάμεων, αλλά με μόνο κίνητρο την αγάπη μας για την χώρα και το μέλλον της ίδιας και των παιδιών μας. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν θα επιτρέψουμε, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον ιστορικά, η έκκλησή μας αυτή να νοθευθεί ως προς το περιεχόμενο και τους σκοπούς της.

  Με τιμή και κατ’ εξουσιοδότηση,

  Βιργινία Τσουδερού

  TO ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ-ΕΚΚΛΗΣΕΩΣ

  20/5/2011
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Με αίσθημα εθνικής ευθύνης και με αγωνία για την αβέβαιη εξέλιξη της ιστορικά δραματικής οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης που διέρχεται σήμερα ο τόπος, ομάδες προβληματισμού της κοινωνίας των πολιτών απεφάσισαν να ενώσουν τον εθνικό προβληματισμό τους και να αποταθούν ευθέως στον ύπατο θεσμικό αποδέκτη των ανησυχιών τους που είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με έγγραφη έκκληση προς αυτόν. Με επιστολή τους ζητούν από αυτόν αλλά και τον ενθαρρύνουν, εξαντλώντας όλα τα όρια ευχερειών που του παρέχει το Σύνταγμα της χώρας, να προχωρήσει σε ανάληψη εθνικής πρωτοβουλίας για τον σχηματισμό κυβέρνησης πραγματικής εθνικής ευθύνης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστάσεων. Το γεγονός ότι σημαντικός αριθμός διαφορετικών ομάδων προβληματισμού από την κοινωνία πολιτών που εκπροσωπούν τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας αλλά και τις δυνάμεις του πολιτισμού συγκλίνουν στον κοινό προβληματισμό τους επιβεβαιώνει το μέγεθος του προβλήματος. Οι υπογράφοντες το κείμενο -μεταξύ των οποίων Ακαδημαϊκοί, Καθηγητές, Πρεσβευτές, Στρατιωτικοί, Επιχειρηματίες- πιστεύουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκεντρώνει την στιγμήν αυτή το κύρος αλλά και την εμπιστοσύνη των πολιτών για την αποτελεσματική ανάληψη της ζητούμενης ιστορικής πρωτοβουλίας.

  Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

  Like

 5. Ολοι οι σωτηρες για τον λαο,
  Ολα για τον κυριαρχο λαο,
  αλλα ΔΕΝ χρειαζεται να ξερει ο ..ΛΑΟΣ!

  Συγχρονη Ελληνικη πολιτικη,
  συγχρονοι σωτηρες της Ελλαδας!

  Like

 6. Συνάντηση ευθυνών και καθαρών εξηγήσεων

  Συνάντηση με συνταγματική και πολιτική βαρύτητα ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Καρόλου Παπούλια, με τον Μίκη Θεοδωράκη, ιδρυτή της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών και τον Γιώργο Κασιμάτη, καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου και μέλος της Προσωρινής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Κίνησης. Οι δύο άντρες κατέθεσαν στον Πρόεδρο υπόμνημα με τις θέσεις της Κίνησης για την δεινή κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα μετά την υπογραφή του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων και του ζήτησαν να ασκήσει το κύρος που αντλεί από το Σύνταγμα και τον Ελληνικό Λαό για να μπορέσει να πείσει την κυβέρνηση ώστε να απαλειφθούν όλες οι Συμβάσεις Δανεισμού, που είναι αντίθετες προς τις θεμελιώδεις αρχές του Δικαίου και επονείδιστες για τον Ελληνικό Λαό.

  Ο Μίκης Θεοδωράκης εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο δήλωσε:
  «Εμείς είχαμε καταγγείλει από τον Δεκέμβρη ότι τόσο το Μνημόνιο, όσο και η Δανειακή Σύμβαση είναι συνταγματικά άκυρες. Στο κ Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον οποίο αφήσαμε γραπτώς τις απόψεις μας, καταγγείλαμε την απαράδεκτη παραδοχή του κ. Παπανδρέου ότι παραχωρήσαμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Είχαμε πει ότι εάν εφαρμοστεί το μνημόνιο η χώρα μας θα οδηγηθεί σε χάος.

  Η συμφωνία για το δάνειο των 110 δισ. ευρώ είναι συνταγματικά άκυρη, καθώς δεν υπογράφηκε από τα τρία πέμπτα της Βουλής, ούτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρά μόνον από τον υπουργό Οικονομικών.

  Φτάσαμε στο απροχώρητο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Γι αυτό η κυβέρνηση ψάχνει να βρει στηρίγματα στη συναίνεση και η Ευρώπη σχεδόν εκβιαστικά λέει ότι πρέπει να γίνει εθνική ενότητα. Πώς να γίνει, όμως, αυτό όταν τα δύο κόμματα εξουσίας δεν έχουν ούτε το 40%», είπε χαρακτηριστικά. «Εμείς πιστεύουμε σε μια άλλη λύση. Και αυτήν καταθέσαμε στον κύριο Παπούλια.»

  Τον Μίκη Θεοδωράκη συνόδευσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργος Κασιμάτης, ο οποίος δήλωσε:
  «Οι όροι που περιλαμβάνονται στη δανειακή σύμβαση και στο μνημόνιο παραβιάζουν όλες τις θεμελιώδης αρχές και του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Νομιμότητας και τους Διεθνούς Δικαίου. Θα πρέπει να βρεθεί μία κυβέρνηση που θα ζητήσει την πλήρη ακύρωση αυτών των συμφωνιών για να μπορέσει να συζητήσει τους οικονομικούς όρους και αφού καταλήξει, να περάσουν αυτοί οι όροι από τη Βουλή όπου και θα πρέπει να εγκριθούν από την πλειοψηφία των 180 βουλευτών.

  Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι δέσμια και από πλευράς εσωτερικής κι από πλευράς εξωτερικής πολιτικής. Είμαστε δηλαδή ένα κράτος υποτελές, υπό κατοχή.

  Αυτά ακριβώς μας έκαναν να επισκεφτούμε σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να του αφήσουμε ένα σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις μας και του ζητήσαμε να ασκήσει το κύρος του που αντλεί από το Σύνταγμα και τον Ελληνικό Λαό για να μπορέσει να πείσει την κυβέρνηση ώστε να απαλειφθούν όλες οι Συμβάσεις Δανεισμού που είναι αντίθετες προς τις θεμελιώδεις αρχές του Δικαίου και επονείδιστες για τον Ελληνικό Λαό.»

  Και κατέληξε: «Θα φτάσουμε στο κατώτατο σκαλί, αυτή είναι η πεποίθηση μας. Η σημερινή πολιτική ηγεσία δεν έχει δείξει το θάρρος να διαπραγματευτεί ή να προβάλει τις νόμιμες αξιώσεις της χώρας μας, ώστε να γίνουν σωστές συμβάσεις. Εάν δεν γίνουν αυτά στο μέλλον, θα πάμε σε δεύτερη σύμβαση, η οποία θα προσθέσει βάρη αντί να αφαιρέσει. Δεν μένει τίποτε άλλο παρά να πάρει ο λαός στα χέρια του την υπόθεση»

  Για το Γραφείο Τύπου
  Ιωάννα Κολοβού

  Like

  1. Α΄ργά τα θυμήθηκε όλα αυτά ο κ. Κασιμάτης! Όταν, ως συνταγματολόγος και συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, συνεργούσε στην κατάπτυστη συνταγματική αναθεώρηση του 1986 (τότε που τα έγχρωμα ψηφοδέλτια επιστρατεύθηκαν για να εξασφαλισθεί η ψήφος του “αριστερού” κ. Μίκη θεοδωράκη…), έπρεπε να σκεφθεί σε τι είδους έγκλημα συνεργούσε, εις βάρος τη Δημοκρατίας!!! Τώρα είναι αργά για δάκρυα… Τώρα μόνον μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ οφείλουν ο κ. Κασιμάτης και ο κ. θεοδωράκης, να ζητήσουν από τον ελληνικό λαό!!!

   Τώρα είναι η ώρα για τη ΡΙΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ:

   1. Πρόκληση δημοψηφίσματος για τη σύγκληση Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως με σκοπό την ψήφιση συντάγματος Προεδρικής Δημοκρατίας. 2. Πλήρης διαχωρισμός νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας με τη θέσπιση ασυμβίβαστου του υπουργικού με το βουλευτικό αξίωμα.
   3. Πλήρης ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης με εκλογή της ηγεσίας της από ειδικό σώμα και όχι από το Υπουργικό Συμβούλιο.
   4. Πλήρης κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας για υποθέσεις μη σχετιζόμενες με το βουλευτικό αξίωμα ή για αδικήματα που διενεργήθησαν προ της εκλογής.
   5. Περιορισμός και εκλογίκευση των βουλευτικών προνομίων.
   6. Θέσπιση της λαϊκής πρωτοβουλίας για δημοψήφισμα.
   7. Θέσπιση της λαϊκής πρωτοβουλίας για εισαγωγή νομοσχεδίων.
   8. Θέσπιση Γερουσίας με ισχυρές ελεγκτικές αρμοδιότητες.
   9. Αυστηρός έλεγχος του πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων από ειδική υπηρεσία π.χ. Σ.Δ.Ο.Ε. ή/και Ελεγκτικό Συνέδριο,
   10. Θέσπιση πόθεν έσχες για όλα τα πρόσωπα που κατέχουν δημόσια αξιώματα καθώς και για δημοσίους υπαλλήλους με δικαίωμα υπογραφής.
   11. Μικτό εκλογικό σύστημα μονοεδρικών περιφερειών και ενιαίου εθνικού ψηφοδελτίου ώστε ελαχιστοποιηθούν οι εκλογικές δαπάνες και να ενισχυθεί ο ρόλος του βουλευτή.

   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ: ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΚΟΜΜΑ ΛΥΣΕΩΝ

   Like

 7. Μεχρι εδω παιδια καλα ητανε. Τωρα το παιχνιδι χοντρυνε. Μεχρι το Μικη καλα ηταν αλλα ο φερετζες σας
  επεσε με τον Κασιματη.
  Δυστιχως παλι σε πληρωμενες πενες επεσα.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s