olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

800 συνταξιούχοι βουλευτές ζητούν αναδρομικά συντάξεις 200 εκατ. !

Posted by economikos στο Μαΐου 4, 2011

800 περίπου συνταξιούχοι πρώην βουλευτές ζητούν να λάβουν αναδρομικές αυξήσεις των συντάξεών τους κατά 250.000 ευρώ έκαστος, δηλαδή περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ συνολικά!

H προκλητική στάση κάποιων βουλευτών που πέρασαν από τα έδρανα του κοινοβουλίου είναι γνωστή εδώ και καιρό και ταυτόχρονα αδιαμφισβήτητη, καθώς ορισμένοι από αυτούς μας έφτασαν ως εδώ.

Και όλα αυτά την ώρα που το δημόσιο αναζητά με αγωνία χρήματα για να πληρώσει τους «κομμένους» μισθούς και τις συντάξεις, αλλά και να ανταποκριθεί (χωρίς επιτυχία) στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.

Αυτοί οι βουλευτές όμως, προκαλούν τώρα το κοινό αίσθημα. Είναι πολλοί από τους ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έφεραν τη χώρα στην καταστροφή, το μάρμαρο το πληρώνουν και πάλι οι χαμηλόμισθοι και αυτοί ζητούν από την χώρα που κατέστρεψαν να τους επιστρέψει χρήματα ενώ ξέρουν καλά ότι δεν υπάρχουν.

Από πού προέκυψαν αυτές οι αιτήσεις; Το διάστημα 2003 – 2007 αυξήθηκαν οι αμοιβές των δικαστών και έτσι δημιουργήθηκε «καραμπόλα».

Σύμφωνα με το Ζ΄ Ψήφισμα της Αναθεωρητικής Βουλής το 1975, οι αποδοχές των βουλευτών εξισώνονται μ΄εκείνες των προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων. Αυτό συνεπάγεται ότι όποτε αυξάνονται οι δεύτερες, ακολουθούν και οι πρώτες, οπότε, αναλογικά, αυξάνονται και οι συντάξεις των πρώην βουλευτών.

Κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε τα τελευταία χρόνια, οπότε οι βουλευτικές αποδοχές και οι συντάξεις δεν ακολούθησαν τις αντίστοιχες των δικαστών και μετά τις δυο αναθεωρήσεις του Συντάγματος την τελευταία δεκαετία κανένας δεν έθιξε αυτό το θέμα.

Το θέμα (ξανα)έφερε στην επιφάνεια χθες η αντιπρόεδρος του Β΄Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Φλωρεντία Καλδή. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στην αρμόδια επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, οι διεκδικήσεις εγείρονται από τρεις «ομάδες» πρώην βουλευτών: Η πρώτη αφορά εκείνους που κινήθηκαν δικαστικά με προσφυγές για να εφαρμοσθεί η εξίσωση με τους δικαστές. Στη δεύτερη ανήκουν εκείνοι που κινήθηκαν μεταγενέστερα δικαστικά. Ενώ η τρίτη ομάδα πρώην βουλευτών έχει καταθέσει αγωγές ζητώντας αναδρομικά για το διάστημα από το 2008 μέχρι σήμερα.

Οι βουλευτές δικαιούνται να παίρνουν σύνταξη και από τη Βουλή και από το επάγγελμα που ασκούσαν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Δικαίωμα συνταξιοδότησης θεμελιώνεται μετά από δύο θητείες στη Βουλή (ανεξάρτητα από τη χρονική διάρκεια της καθεμίας).

Όσοι μπήκαν στη Βουλή για πρώτη φορά μετά το 1993 δικαιούνται σύνταξη όταν κλείσουν το 65ο έτος της ηλικίας τους, ενώ για τους παλαιότερους το όριο ηλικίας πέφτει στα 55 χρόνια. Για να μαθαίνουμε και εμείς οι πολίτες το τι γίνεται εκεί μέσα, το ποσό της σύνταξης αντιστοιχεί στο 80% της βουλευτικής αποζημίωσης η οποία κινείται στα περίπου 5.000 ευρώ μηνιαίως.

24 Σχόλια to “800 συνταξιούχοι βουλευτές ζητούν αναδρομικά συντάξεις 200 εκατ. !”

 1. astillais said

  Να υποθέσω ότι και υπέργηρος τις πολιτικός ανήρ ευρίσκεται εις τας λίστας;;;

  Μου αρέσει!

  • zonitis said

   Τοσο υπεργηρος που μοιαζει με δρακουλα

   Μου αρέσει!

  • Σοφία said

   Ο υπέργηρος Αστυλαίδα παίρνει σύνταξη πρωθυπουργού. 4,3 εκατ. ευρώ προορίζονταν το 2010 για συντάξεις πρωθυπουργών.

   • Το 2010 οι 300 της Βουλής θα μοιραστούν το ποσό των 42,5 εκατ. ευρώ.
   • Ο μέσος όρος των μηνιαίων βουλευτικών αποδοχών ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.
   • Το 50% φορολογείται αυτοτελώς και το υπόλοιπο προστίθεται στα τυχόν άλλα εισοδήματα.
   • 35 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι βουλευτές ή οι σύζυγοι και οι άγαμες θυγατέρες θανόντων βουλευτών.
   • Για την κατοχύρωση βουλευτικής σύνταξης απαιτούνται 4 χρόνια, όχι δυό θητείες.(δηλαδή αρκεί να μας πείσουν μια φορά να τους βγάλουμε και τακτοποιήθηκαν δια παντώς!)
   • Όσοι έχουν πρωτοεκλεγεί πριν από το 1993 συνταξιοδοτούνται από τα 55 τους χρόνια.
   • Όσοι βουλευτές είναι άνω των 65 χρόνων λαμβάνουν ταυτόχρονα και βουλευτική αποζημίωση και βουλευτική σύνταξη. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα πόσοι βουλευτές λαμβάνουν βουλευτική σύνταξη και πόσοι από αυτούς παραμένουν βουλευτές, εισπράττοντας ταυτόχρονα και τη βουλευτική αποζημίωση!

   Είναι οι μοναδικοί Έλληνες που έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν παράλληλα και δεύτερη σύνταξη από το επάγγελμα που ασκούν ή ασκούσαν, εφόσον δεν εργάζονται στο Δημόσιο, ή και τρίτη στην περίπτωση που ήταν συνδικαλιστές, πρώην δήμαρχοι ή πρώην νομάρχες (χορηγίες).
   Μέσα στην τριετία 2010-2012 υπολογίζεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ότι μπορεί να δοθούν στους συνταξιούχους βουλευτές άλλα, περίπου,
   80 εκατ. ευρώ που διεκδικούν αναδρομικά (!!!)

   Αποτελεί πάγια μέθοδο η διεκδίκηση εκ
   μέρους των συνταξιούχων βουλευτών των αυξήσεων που λαμβάνουν οι ανώτεροι δικαστικοί, οι οποίες μετά την τελική δικαίωσή τους επεκτείνονται και στους εν ενεργεία βουλευτές.

   Οι υπάλληλοι της βουλής Συνταξιοδοτούνται έπειτα από 28,5 χρόνια υπηρεσίας και λαμβάνουν από το ταμείο αρωγής υπαλλήλων της Βουλής (ΤΑΥΒ) ένα εφάπαξ ίσο με δύο μηνιαίους μισθούς για κάθε έτος ασφάλισης (100.000 -150.000 ευρώ ο καθένας).

   Τα πολιτικά κόµµατα δεν πλήττονται οικονοµικά από την κρίση, όπως αποδείχτηκε και μετά κυβερνητική απόφαση στο τέλος του ’09 για αύξηση κατά 30% της ετήσιας κρατικής επιχορήγησής τους, η οποία, από τα 37 εκατ. ευρώ που είχε περιοριστεί έφθασε τελικά το 2010 στα 49 εκατ. ευρώ. Συνολικά τα πολιτικά κόμματα χρωστούν 36 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο και 245 εκατ. ευρώ στις τράπεζες.

   (να το θυμόμαστε όταν ακούμε τα «εγώ δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν»)

   Μου αρέσει!

 2. alex said

  Μη ξεχάσετε τον ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗ , έχει προσφέρει πολλά στην πατρίδα.

  ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ.

  Μου αρέσει!

 3. […] περισσότερα… […]

  Μου αρέσει!

 4. gadaros said

  ρε ολυμπο δεν σε ηξερα για τοσο ζηλιαρα. χα χα χα

  Μου αρέσει!

 5. Βρασίδας said

  δε φαντάζομαι ανάμεσά τους να υπάρχουν και οι πατριώτες συνταξιούχοι βουλευτές της ΝΔ!

  Α σιχτίρ.

  Μου αρέσει!

 6. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Όταν το θράσος των λαμογιων ξεπερνά τα όρια!
  Όταν πολιτικοί και δικαστές κυβερνούν τις μπανανιες!
  Όταν τα μυαλά των λαών έχουν πολύ χρωματιστη μπογιά και είναι μπουκωμενα!
  Όταν οι λαοι προτιμούν να κλαίνε
  αντί να στήνουν πανηγύρι στο Γουδι και να το διασκεδάζουν!
  Τότε παίρνεις τα βουνά και γίνεσαι βοσκής για να επιβιωσεις!
  Μόνος , με τη φύση και τα προβατακια!
  Παρέα συντροφικη πάντα μια Αμαζονα!

  Μου αρέσει!

 7. Παύλος said

  Μην ξεχάσετε και του Παττακού τα αναδρομικά ρε συνταξιούχοι γραικύλοι και νενέκοι μαζί…
  Γρήγορα καλό ψόφο.

  Μου αρέσει!

  • Παύλος said

   Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011ΕΛΕΟΣ!! Σε «λαϊκό προσκύνημα» θα εκτεθεί η σορός του Λάκη Σάντα – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜIΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ;;;;
   ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΨΟΦΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

   ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

   ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ….ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ

   ΕΚΤΟΣ ΧΑΡΤΗ

   ΚΙ ΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ

   ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑΠΕΙΝΟΙ

   ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΨΟΦΙΜΙΑ;;;

   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ» – ΔΩΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ – ΣΤΗΝΕΤΕ ΚΩΛΟ, ΔΙΝΕΤΕ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ» ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙ;

   ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ

   Αναδημοσίευση από το dexiextrem

   ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ:
   ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΗΓΑΝ ΑΚΛΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ…

   Εντάξει καλό το παραμυθάκι… κάνουμε τους χαζούς και το πιστεύουμε… αλλά όχι και ήρωας ο Σάντας ή ο Γλέζος!!!
   Έλεος ρε καραγκιόζηδες…
   ΥΓ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΡΟΧΑΛΕΣ!

   173.000.000 ευρώ για συντάξεις …Εθνικής Αντίστασης , 67 χρόνια μετά την Κατοχή…

   Η κυβέρνηση ούτε που αναφέρει ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης για να μην δυσαρεστήσει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της.

   Διαβάστε μερικά στοιχεία για τις συντάξεις των …αντιστασιακών. Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα.
   (τα στοιχεία είναι από παλαιό άρθρο της εφημερίδας ΒΗΜΑ)
   – Έχουν αναγνωριστεί περισσότεροι από 260.000.

   -Μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 1989 είχαν ήδη αναγνωριστεί 171.371 αντιστασιακοί.

   -Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψήφισε την αναστολή του νόμου, οποίος όμως τέθηκε και πάλι σε ισχύ με τις διατάξεις του νόμου 2320/1995.

   -Την περίοδο 1996-2002 αναγνωρίστηκαν ως αντιστασιακοί 79.910 άτομα, τα οποία στην πλειονότητά τους έχουν γεννηθεί μετά το 1930.

   -Η πλειονότητα των ατόμων που αναγνωρίστηκαν ως αντιστασιακοί,την περίοδο της Κατοχής ήταν νήπια ή είχαν ηλικία οχτώ-δέκα έτη.

   -Όσο περνούν τα χρόνια οι αντιστασιακοί αντί να ελλαττώνονται, αυξάνονται. Π.χ στον Ν.Άρτας την περίοδο 1984-1989 αναγνωρίστηκαν 2.695 άτομα, ενώ την περίοδο 1997-2001 αναγνωρίστηκαν 9.988

   -Τα παιδιά των …αντιστασιακών καταλαμβάνουν κατ’ εξαίρεση το 5% των θέσεων που προκηρύσσονται στα ΝΠΔΔ ενώ στις προσλήψεις που πραγματοποιούνται στον δημόσιο τομέα υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ επιδοτούνται με επιπλέον μόρια 10% και αποκτούν σημαντικό προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων.

   Ο κ. Παπακωνσταντίνου, όταν έφτιαχνε τον προυπολογισμό, δεν απόρησε με τα 173.000.000 που θα χρειαστούν για «θύματα πολέμου και αγωνιστές Εθνικής Αντίστασης».
   Έχουν περάσει 70 χρόνια από την Κατοχή. Πόσοι πια είναι οι αντιστασιακοί που ζούνε ακόμα;
   Προσέξτε στον παρακάτω πίνακα ότι τα έξοδα για τις συντάξεις των αντιστασιακών είναι περισσότερα από τα έξοδα για συντάξεις κληρικών και υπαλλήλων ΟΣΕ μαζί.

   (όποιος θέλει ας δει και το ΦΕΚ Β 552/14-5-2001 όπου ολόκληρα χωριά θυμούνται , περίπου 20 χρόνια μετά τον νόμο του Α.Παπανδρέου, ότι ήταν …αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης)
   Αναρτήθηκε από elgr στις 1:00 μ.μ.
   ΠΗΓΗ
   http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/i_04.html

   Α ρε Θανάση Βέγγο να μπορούσα να έβαζα εγώ τα έξοδα της κηδείας σου…

   ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ για το Σάντα….

   Δεν υπάρχει μέλλον Ελλαδίτσα…..

   Μου αρέσει!

   • Pikos said

    για τους πολεμιστές της Κύπρου,δεν φταίει κανεις αλλος απο το κράτος,ο Σαντας δε νομίζω να θέλησε να γινει η σωρός του λαϊκό προσκύνημα,απλά οι γνωστοί καραγκιόζηδες σκυλεύουν ενα ακόμα νεκρό,θυμάστε τον αλεξη;
    Καποτε γραφαμε τραγωδίες για το δίκαιο ενος νεκρού(και γιαυτό),τωρα τους σκυλεύουμε,απόλυτη παρακμή

    Μου αρέσει!

 8. Σοφία said

  Ποιοι είναι αυτοί οι 800; Για να αρχίσει ένας αυστηρός έλεγχος πόθεν έσχες… κι άφού με νέα τροπολογία αποκαταστήσουμε τα άρθρα 4,5,6 και 7 του νόμου 3213/2003, μετά θα κάνουμε μία ωραία εξίσωση των μισθών των βουλευτών με τους μισθούς των στρατιωτικών.
  Με πρώτο και καλλίτερο το νόμο που κάβει τη σύνταξη του μπαμπά βολευτή από τις άγαμες και άνεργες θυγατέρες των βουλευτών.

  Δεν φτάνει όσα έφαγαν οι μπαμπάδες τους από τον ελληνικό λαό πρέπει να τις πληρώνουμε κιόλας με 5χίλιαρα κάθε μήνα και 15 μισθούς το χρόνο;

  Κι άμα δεν τους αρέσει ας κάνουν απεργία πείνας να χάσουν και κανα κιλάκι.

  Μου αρέσει!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ Π. said

   ΑΥΤΟΙ ΟΙ 800 ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΚΚΕ
   ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ,ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΑΒΟΥΝ ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

   Μου αρέσει!

 9. Ο βασιλοκτόνος said

  Ο βουλευτής έχει:
  1. Ασυλία (κάνει ό,τι γουστάρει).
  2. Παίρνει 6.000 ευρώ τον μήνα + 4.000 περίπου επιδόματα.
  3. Παίρνει επίδομα για τις εξεταστικές που δεν έχουν βγάλει ποτέ άκρη.
  4. Παίρνει σύνταξη μετά από 2 θητείες (το πολύ 8 χρόνια δουλειά).
  5. Εμφανίζεται σπάνια στον τόπο εργασίας του (Βουλή).
  6. Έχει σωματοφύλακες και αυτοκίνητο δωρεάν.
  7. Έχει 299 συναδέλφους ίδιας ποιότητας μ’ αυτόν.

  Υπ’ αυτές τις συνθήκες, αν οι βουλευτές ήταν Τούρκοι, τι παραπάνω θα ζητούσαν;

  Μου αρέσει!

 10. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Μου απάντησε ένας φιλος στο θέμα μας.
  Καλύτερα 800 βοιδοπ… Τσες να τους δώσουμε!
  Σε ερώτηση μου γιατί βοιδ……,
  επειδή δεν διαθέτουμε …. Μεγαλύτερο μέγεθος !
  Σε ερώτηση μου πόσο θα στοιχίζουν στο λαό μου απάντησε.
  Τσάμπα! Με δυο τρία χαστούκια, και θα τις αγοράσουν και θα τις αυτόχωσουν!
  Ρεμαλι, κοπριτες, προδότες!
  Κλεψατε τις συντάξεις των πραγματικά εργαζομένων και τολματε να ζητάτε .. Αυξήσεις αναδρομικά!
  Δεν βγαινεται;
  Στην οικοδομή κοπριτες!

  Μου αρέσει!

 11. Κ Γ Τ said

  Να τους στήσουμε στο Σύνταγμα, όπου υπηρέτησαν προδοτικά την πατρίδα και να τους Ηorca-ρουμε!

  Μου αρέσει!

 12. […] η οποία κινείται στα περίπου 5.000 ευρώ μηνιαίως. Olympia ========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν" Filed in Journalism […]

  Μου αρέσει!

 13. […] Όσοι μπήκαν στη Βουλή για πρώτη φορά μετά το 1993 δικαιούνται σύνταξη όταν κλείσουν το 65ο έτος της ηλικίας τους, ενώ για τους παλαιότερους το όριο ηλικίας πέφτει στα 55 χρόνια. Για να μαθαίνουμε και εμείς οι πολίτες το τι γίνεται εκεί μέσα, το ποσό της σύνταξης αντιστοιχεί στο 80% της βουλευτικής αποζημίωσης η οποία κινείται στα περίπου 5.000 ευρώ μηνιαίως. Olympia […]

  Μου αρέσει!

 14. enaoum said

  MONO H ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ , ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  <

  Μου αρέσει!

 15. andy pav said

  Αυτο ειναι το ΑΝΤΙΤΙΜΟ σε κοστος και Δημοκρατια… ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ‘ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ,[ολοι τους πεθανανε φτωχοι!!και ολοι τους παρα τα οποια λαθη τους ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ την πατριδα] ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ [Τους στρατιωτικους της ‘χουντας,]ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΤΑΞΗ και ας ειναι μεταγενεστεροι εκεινων της »Εθνικης αντιστασης,, ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΩΣ Σ Κ Ε Π Τ Ω Μ Ε Ν Ο Υ Σ που το μυαλο τους δεν το εχουν σε μονιμο ΡΕΠΟ..

  Μου αρέσει!

 16. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝAIΝEΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.
  ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: