olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η «εγκληματική» απογραφή Αλογοσκούφη και «πιασ’ τ’ αυγό και κούρεφτο»

Posted by anarmodios στο Απρίλιος 27, 2011

Εχει τωρα μέρες και σέρνεται στην επικαιρότητα αυτό το θέμα με την απογραφή Αλογοσκούφη που κατήγγειλε ως «εγκληματική» η ΝΔ. Επ’ αυτού του σοβαρώτατου πολιτικού ζητήματος έχω να κάνω μια κρίσιμη πολιτική τοποθέτηση: Πιασ’ τ’ αυγό και κούρεφτο.

Η απογραφή ήταν προεκλογική δέσμευση και διενεργήθηκε με πρωθυπουργική εντολή, του Κ.Καραμανλή. Και εξυπηρετούσε, πέρα από ένα λαϊκό αίτημα, και το ενάρετο image που προωθούσε τότε η ηγεσία της ΝΔ. «Πόλεμος με τους νταβατζήδες», «σεμνά και ταπεινά» και άλλα τέτοια ηρωϊκά και ενάρετα που ξεχάστηκαν γρήγορα και αντικαταστάθηκαν με το «οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» και τα υπόλοιπα που ξέρετε όλοι. Και τώρα ξαφνικά η απογραφή Αλογοσκούφη καταγγέλεται από την ΝΔ ως «εγκληματική».

Εμείς τώρα, ως καλοί πολίτες, είμαστε αναγκασμένοι να ξοδέψουμε χρόνο και φαιά ουσία για να κατανοήσουμε το ακατανόητο. Αν και προκαταβολικά νομίζω πως μας λείπουν πολλά στοιχεία για να ερμηνεύσουμε την κάθε εσωκομματική δολοπλοκία και διαγκωνισμό και την κάθε μικροπολιτική «εξέλιξη». Τρέχα γύρευε, δηλαδή. Και ποιος ξέρει τι εσωκομματικές «ισορροπίες» αποκαθιστούν τώρα με αυτή τους την κίνηση να χαρακτηρίσουν την απογραφή «εγκληματική».

Σκόρπια τα ερωτήματα

 • Γιατί η ΝΔ χαρακτηρίζει την απογραφή «εγκληματική», τώρα, και όχι νωρίτερα;
 • Αν υποθέσουμε ότι όντως ήταν «εγκληματική» η απογραφή, παραμένει το ερώτημα: ήταν σωστή ή μαγειρεμένη;
 • Κι αν ήταν σωστή και ακριβής η απογραφή, και όχι μαγειρεμένη, γιατί ήταν «εγκληματική»;
 • Αν δεν ήταν μαγειρεμένη, τότε εγείρεται κι άλλο ερώτημα: Εγκληματούμε όταν λέμε ψέμματα στους εταίρους μας. Εγκληματούμε κι όταν λέμε την αλήθεια;
 • Εφάρμοσε ή δεν εφάρμοσε ο τότε υπ. οικονομικών προεκλογική δέσμευση;
 • Ο τότε πρωθυπουργός έδωσε ή δεν έδωσε την εντολή για την απογραφή που τώρα χαρακτηρίζεται «εγκληματική»;
 • Αν ο τότε υπ. οικονομικών εφάρμοσε προεκλογική δέσμευση κατ’ εντολήν του τότε πρωθυπουργού, γιατί ο ένας παραδίδεται στην πυρά και ο άλλος μένει στο απυρόβλητο;
 • Ρητορικό ερώτημα: Υπάρχει πιθανότητα να βρει άκρη λογικός άνθρωπος με την εσωκομματική δολοπλοκία και την μικροπολιτικη;

Ακούστε ‘δω…

Η αλήθεια είναι πως η eurostat, οι “αγορές”, οι δανειστές του ελληνικού δημοσίου, και ο κάθε ενδιαφερόμενος, ΗΞΕΡΕ πάρα πολύ καλά την κατάσταση και η «εγκληματική» απογραφή ελάχιστα τον διαφώτισε. Τα ξέραν όλα.

Το να λέμε εμείς τώρα ότι “τάχα μου” δεν ήξεραν την κατάσταση και είναι εγκληματική μας βλακεία που εμείς τους την φανερώσαμε είναι εγκληματικό, για άλλη μια φορά.

Διότι στερούμεθα από ένα ΙΣΧΥΡΟ επιχείρημα ότι ξέραν όλοι την κατάσταση του ελληνικού δημοσίου και συνέχιζαν ΔΟΛΙΑ να το δανειοδοτούν.

Γνώριζαν την κατάσταση του ελληνικού δημοσίου και που πήγαιναν και τα λεφτά των επιδοτήσεων της ΕΕ γνώριζαν, αλλά η διεφθαρμένη Ευρωπαϊκή Ενωση, συνέχιζε να ρίχνει ανεξέλεγκτα τον παρά. (Εχει υπάρξει άραγε ποτέ πολιτικός οργανισμός τόσο διεφθαρμένος όσο η γραφειοκρατία της ΕΕ; Αμφιβάλλω).

ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΑ, ΟΛΟΙ.

Για το τυπικό μέρος, το λογιστικό δηλαδή μαγείρεμα, φώναζαν την κάθε Γκόλντμαν Σακς και έναντι αδρής αμοιβής, τα μαγειρεύανε. Κούκλα όλα.

Τα ξέραν όλα όλοι λοιπόν. Μην έχει κανείς έλληνας πολίτης, καμμία αμφιβολία επ’ αυτού.

Οπως ξέρανε οι αμερικανοί τραπεζίτες και οι έλληνες τραπεζίτες ότι δανείζανε με τεράστια επισφάλεια. Τα ήξεραν όλα κι εκείνοι. Δεν κρύβονται αυτά τα πράγματα κύριοι.

Ισως ο λόγος που κάνουν όλη αυτή την φασαρία στην ΝΔ τώρα με την απογραφή είναι για να αποδυναμώσουν το επιχείρημα του δανεισμού με δόλο, από την πλευρά των πιστωτών του ελληνικού δημοσίου. Εκτός κι αν πιστεύει κανείς πως το μακρύ τραπεζικό χέρι είναι μακριά από τα ελληνικά κόμματα…

Καταγγέλουν τώρα την εφαρμογή μιας προεκλογικής τους δέσμευσης για «εγκληματική». Καθόμαστε κι εμείς και παίρνουμε στα σοβαρά τέτοιου τύπου “πολιτική”. Λες και αυτό είναι πολιτική. Και θα μας οδηγήσουν αυτοί οι άνθρωποι στη νέα μεταπολίτευση… Κούνια που μας κούναγε.

Και εν πάσει περιπτώσει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ αυτό το πράγμα που παρακολουθούμε (κι όχι μόνο με την παλινωδία αυτή της απογραφής). Είναι μια τεράστια αηδία.

Θραξ Αναρμόδιος

18 Σχόλια to “Η «εγκληματική» απογραφή Αλογοσκούφη και «πιασ’ τ’ αυγό και κούρεφτο»”

 1. Δημήτρης said

  Σωστά τα λες, «Αναρμόδιε»!

  Είναι πραγματικά αστεία και υποτιμητική της νοημοσύνης μας όλη αυτή η προσπάθεια να διαχωρίσουν την πολιτική Καραμανλή από την πολιτική Αλογοσκούφη. Δημιουργεί ερωτήματα για το επίπεδο σκέψης των ανθρώπων που την εμπνεύστηκαν (αν δεν είναι απλώς τυχαία εξέλιξη που προήλθε από τις αρχικές δηλώσεις Μιχελάκη, ή απλή προσπάθεια κατευνασμού του Καραμανλή μετά την πρόσφατη αρθρογραφία Αλογοσκούφη).

  Ο Αλογοσκούφης είναι αναμφίβολα από τους κύριους φταίχτες της καταστροφικής περιόδου Καραμανλή (ειδικά στη δεύτερη θητεία, 2007-2009). Αλλά το να υπονοεί καν κάποιος ότι ο Καραμανλής «απλώς προήδρευε», μόνο θυμηδία προκαλεί.

  Για περισσότερο γέλιο, ας θυμηθούμε τα παραπολιτικά που πέρναγε η πλευρά Καραμανλή μετά την πρόσφατη συνέντευξη Αλογοσκούφη στο Βήμα, ότι δήθεν ο Καραμανλής του έλεγε να πάρει μέτρα και ο Αλογοσκούφης δεν έπαιρνε(!!!). Αλλά και τις πρόσφατες επίσημες δηλώσεις της ΝΔ ότι για τα 120 δις φέσι επί Καραμανλή ευθύνονται μόνο οι τόκοι και οι προαποφασισμένες δαπάνες από την εποχή ΠΑΣΟΚ, ενώ αυτοί απλώς καθόντουσαν και κοιτάζανε το χρέος να ανεβαίνει, σε μια «θωρακισμένη»(!) οικονομία.

  Η ουσία είναι, πάντως, πως δεν έχει καμμία σημασία να κάνουμε κριτική στην παιδιάστικη επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ και στο απίθανο σαμαρικό επιτελείο, διότι απλά ο Σαμαράς είναι προγραμματισμένος για Πρωθυπουργός και έτσι οι πέριξ του μπορεί να λένε και να κάνουν ό,τι θέλουν.

  Τόσο απλά!

  Μου αρέσει!

  • ΑΙΑΣ said

   Ωστε ¨κααστροφική περίοδος Καραμανλή¨, λοιπόν.
   Jefrey Παπανδρέου σας αρμόζει και μονον αυτός.
   Κομματικά κοθώνια!

   Μου αρέσει!

  • Δημήτρης said

   Δεν συνηθίζω να συμμετέχω σε διαλόγους υβρεολογίων, ούτε μπορώ να καταλάβω από πού, διαβάζοντας όσα έγραψα, με χαρακτηρίζεις όπως με χαρακτηρίζεις. Για χάρη της συζήτησης, όμως, θα προσθέσω μερικές φράσεις ακόμα.

   Προφανώς ανήκεις στη μεγάλη μερίδα των Ελλήνων (υπολογίζω πάνω από 20%) που πιστεύουν ακόμα ότι ο Κ. Καραμανλής περίπου δε φταίει σε τίποτα, αλλά απλώς ατύχησε, αδικήθηκε και πολεμήθηκε. Δεν εκπλήσσομαι, ανάλογα ποσοστά είχε και ο Α. Παπανδρέου ακόμα και το 1988-1989, παρά τα όσα εξευτελιστικά είχαν αποκαλυφθεί γι’ αυτόν.

   Ακόμα και αν δεχτούμε ότι ούτως έχουν τα πράγματα για τον Κ. Καραμανλή (ειδικά ως προς το «πολεμήθηκε», το οποίο έγινε προφανές μετά το 2007), δεν χωράει καμμία δικαιολογία για την πολιτική που ακολούθησε (ή δεν ακολούθησε) στην οικονομία και στα υπόλοιπα εσωτερικά ζητήματα. Ανεξάρτητα με το τι θα θέλαμε να ισχύει, αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα, την οποία απεικονίζουν ολοκάθαρα οι αριθμοί (όχι μόνο της οικονομίας).

   Είναι λάθος (που δεν κάνω) να μηδενίζουμε την όποια προσφορά του, αλλά, εάν υπήρχε αντικειμενικό σύστημα αξιολόγησης Πρωθυπουργών της Μεταπολίτευσης, με βαθμολογία, κατ’ εμέ (έναν παραδοσιακό και αποκλειστικά Νεοδημοκράτη ψηφοφόρο) ο Κ. Καραμανλής ήταν καθαρά ο χειρότερος, μέχρι τον σημερινό (Γ. Παπανδρέου), ο οποίος δυστυχώς φαίνεται να κάνει ό,τι κάνει επίτηδες (σαν να είναι, ως λέγεται, σε διατεταγμένη αποστολή).

   Το ότι, όμως, ο Γ. Παπανδρέου είναι τραγικός και ότι ευχόμαστε να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατόν, δεν αθωώνει κανέναν από τους προκατόχους του. Ούτε κάνει, αναδρομικά, τον Κ. Καραμανλή ή τον Κ. Μητσοτάκη, ή οποιονδήποτε άλλον, καλό Πρωθυπουργό. Η ετυμηγορία για κάθε έναν από αυτούς πρέπει να βασίζεται στις επιδόσεις τους και όχι στις επιδόσεις των άλλων.

   Απλά πράγματα!

   Μου αρέσει!

   • ΑΙΑΣ said

    Για να δούμε πόσο ¨απλά¨ειναι τα πράγματα.
    Κάνε ενα κόπο να δής την εξέλιξη του χρέους επί κυβερνήσεων Καραμανλή.
    Σου θυμίζω οτι τα τελευταία χρόνια της διακυβέρνησής του, συνέπεσαν με την μεγαλύτερη οικονομική κρίση (Lewman Brow).
    H ανοδική τάση στο τέλος του 2009 ηταν αποτέλεσμα της επίθεσης εναντίον της κυβέρνησής του από όλους.
    Εμπρησμοί του 2007, εμπρησμός της Αθήνας 2008 (Γρηγορόπουλος), ανύπαρκτα ¨σκάνδαλα¨ (Βατοπεδιο, Ζαχόπουλος), ακόμη και στελέχη της παράταξής του τον υπέσκαπταν.
    Πορείες και διαδηλώσεις για ψύλλου πήδημα (αλήθεια που ειναι τώρα αυτοί οι κουκουλοφόροι;)
    ΜΜΕ που οργίαζαν βυσοδομώντας καθημερινά εναντίον του.
    Κρινουμε κάποιον για αυτά που έκανε (ή δεν έκανε) σε σχέση πάντα με το τι ηταν εφικτό να κάνη.
    Κατά την δική σου γνώμη, φίλε Δημήτρη, τι περισσότερο απ΄αυτά που έκανε, μπορούσε να κάνη ο Καραμανλής, μέσα σε ένα περιβάλλον σαν κι αυτό που περιγράφω παραπάνω και με μιά οριακή πλειοψηφία βουλευτών;
    Αρα, φίλε μου, αλλο τα απλά πράγματα και άλλο τα ΑΠΛΟΙΚΑ.

    ΥΓ : Ειμαι σίγουρος οτι αν δής ψύχραιμα τα στοιχεία θα συμφωνήσης.
    Θέλω να πιστεύω (και το πιστεύω) οτι δεν εισαι ανθρωπος με παρωπίδες.

    Μου αρέσει!

   • Δημήτρης said

    Αγαπητέ Αίαντα, τα όσα γράφω ανωτέρω τα φωνάζω (με την ταπεινή μου φωνή) τουλάχιστον από το 2008. Υπάρχουν άρθρα μου σε διάφορα blogs, όπου επισημαίνω τα κακώς κείμενα εδώ και 3 χρόνια, μαζί με την πρόβλεψη (έγγραφη και επίσης από το 2008 παρακαλώ) ότι ο Κ. Καραμανλής, αν συνέχιζε όπως πήγαινε, θα έφευγε από την εξουσία «με εξευτελιστικό τρόπο» (αυτολεξεί). Όπερ και εγένετο!

    Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι ενδημικά του ελληνικού πολιτικού συστήματος, το οποίο είναι κεντροαριστερής κατεύθυνσης. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι, όπως και ο Κ. Καραμανλής, πολύ πριν το 2004 που έγινε Πρωθυπουργός.

    Είναι, λοιπόν, σοβαροί λόγοι για να δικαιολογήσει κανείς αστοχίες και ελλείψεις πολιτικής. Όχι για να δικαιολογήσει μια πλήρως αποτυχημένη πολιτική.

    Τι θα μπορούσε να κάνει; Πάρα πολλά πράγματα!
    – Να λάβει μέτρα από το 2004 (ήξερε την κατάσταση της οικονομίας, αφού πήραμε την εξουσία καταγγέλοντας την «εικονική πραγματικότητα» Σημίτη).
    – Να μειώσει τον δημόσιο τομέα (αντί να αυξήσει κατά δεκάδες χιλιάδες τους δημοσίους υπαλλήλους, πλέον των συμβασιούχων που μονιμοποίησε). Τι έγινε η «επανίδρυση του κράτους»;
    – Να μην αφήσει τη διαφθορά να χτυπήσει ταβάνι. Αλλά όταν κάνει νηπιαγωγούς γιατρούς και αποφοίτους λυκείου διδάκτορες, όταν διορίζει σε κομβικές διοικητικές θέσεις άχρηστους κολλητούς και συγγενείς, τι μήνυμα περνούσε στην κοινωνία;
    – Να ασκούσε κάποιον στοιχειώδη έλεγχο στο Υπουργικό Συμβούλιο, αντί να αφήνει να κάνει ο κάθε υπουργός στην κυριολεξία ό,τι γουστάρει.
    – Να μην τρέμουν τα πόδια του όποτε ξεσπάει μια πραγματική ή πλασματική κρίση. Τα σκάνδαλα που ανέφερες είναι χαρακτηριστικά.
    – Να, να, να, να, να, να, να… Ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

    Είπαμε, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
    – Ποιος διαφήμιζε τη «θωρακισμένη οικονομία» το 2008-2009;
    – Ποιος πήγε το χρέος από 170 δις στα 290 δις;
    – Ποιος ξεχαρβάλωσε εντελώς τις Ένοπλες Δυνάμεις;
    – Ποιος άφησε τη λαθρομετανάστευση να γιγαντωθεί;
    – Ποιος άφησε τους διαπλεκόμενους να κάνουν πάρτι;
    – Ποιος έριξε τη χώρα τόσες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη διαφάνειας;

    Όχι αγαπητέ, δεν του δίνω καμμία δικαιολογία. Όταν είσαι Πρωθυπουργός 6 χρόνια, δεν μπορεί για όλα τα κακά να σου φταίνει οι άλλοι. Κάτι λάθος έχεις κάνει και εσύ. Δεν εννοώ λάθη του τύπου «ίσως δεν ήμουν αυστηρός όσο έπρεπε» ή «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη», τα οποία συνιστούν αυτοκριτική της πλάκας, αλλά λάθη σοβαρά και κρίσιμα, όπως αυτά που προανέφερα.

    Το γελοίο είναι ότι, προφανώς, ακόμα πιστεύει πως δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς και ότι, όπως του λένε οι αυλοκόλακές του, δεν μπορούσε να φτιάξει αυτός την Ελλάδα σε 6 χρόνια, ενώ δεν την έφτιαξαν πριν από αυτόν σε δεκαετίες.

    Όλοι όσοι θέλουν να βρίσκουν δικαιολογίες για τον Καραμανλή, αποφεύγουν εντέχνως να πουν ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!

    Ωραία, μεγάλος ηγέτης, αυτόν θέλουμε, αλλά ας μας πει τι δεν θα κάνει από αυτά που έκανε το 2004-2009, όταν επιστρέψει (πράγμα διόλου απίθανο, κατά την άποψή μου).

    Ποια είναι τα λάθη που έκανε; Συγκεκριμένα, χωρίς δικαιολογίες και κλαψουρίσματα! Και ποιες συνέπειες είχαν για τη χώρα;

    Το χρόνο μου χάνω όποτε συμμετέχω σε αυτές τις συζητήσεις διότι είναι καθαρά «οπαδικό» το θέμα, αλλά έχω χάσει πολύ περισσότερο χρόνο τρέχοντας για τον ίδιο, τους υπουργούς του και τη ΝΔ.

    Ο άνθρωπος είναι μια αδύναμη προσωπικότητα, που κρύβεται όποτε συμβαίνει κάτι δυσάρεστο και νιώθει ασφαλής μόνο περιστοιχιζόμενος από κόλακες που εκθειάζουν κάθε κίνησή του. Ακόμα χειρότερα, έχει πλήρη αδιαφορία και ανικανότητα στην επιλογή συνεργατών, κάτι που ήταν προφανές από την εποχή που έγινε Πρόεδρος της ΝΔ, το 1997.

    Είναι ίσως καλός για πολιτικό σχεδιασμό, θεωρίες και εκφωνήσεις ομιλιών, ακατάλληλος όμως για Πρωθυπουργός. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια και δεν φτάσαμε τυχαία στον Οκτώβριο του 2009.

    Πώς ήλθε ο απίθανος Γ. Παπανδρέου στην εξουσία; Μόνος του;

    Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να έχει κανείς παρωπίδες και γι’ αυτό δεν μπορώ να εθελοτυφλώ, ξεχνώντας τα όσα έλεγα εδώ και χρόνια.

    Τέλος πάντων, ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται (στη Ραφήνα ή οπουδήποτε αλλού), αυτός και η οικογένειά του, και ο Θεός να λυπηθεί την Ελλάδα!

    Μου αρέσει!

 2. gfhghfg said

  ΤΟ…ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ …Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ( ΔΙΑΡΚΗΣ) ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ …ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Ή ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ «ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ » ΤΟΥΣ ΑΤΙΠΑΛΟΥΣ ΄ΕΙΤΕ ΤΑ ΜΜΕ…

  Μου αρέσει!

 3. Δημήτρης said

  Μια ψύχραιμη και κατατοπιστική αποτίμηση της διαβόητης απογραφής:

  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=6440

  Μου αρέσει!

 4. PeterV said

  Εκτός δε από τεράστια αηδία, αυτό που παρακολουθούμε είναι τεράστια επίδειξη κρετινισμού από την πλευρά της ΝΔ. Αυτή η αήθης «επικοινωνιακή τακτική» με θύμα τον Κ.Κ. που αρνείται να υπερασπιστεί τον εαυτό του, θα χρησιμοποιηθεί σαν δήθεν αυτοκριτική, για να πειστούν οι χαχόλοι πως «κατανοήθηκαν τα λάθη του παρελθόντος».
  Παρακολουθώ έκπληκτος εδώ κι ένα χρόνο μία καταπληκτική επίδειξη ανοησίας από τον Σαμαρά και δεν ξέρω ειλικρινά εάν αυτό είναι τελικώς θετικό ή αρνητικό για την Πατρίδα.

  Μου αρέσει!

 5. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Ο σύγχρονος δημιος της καταστροφής μας!
  Ο Απο το … Πουθενά (;) χαχα, διατων Αστέρας της ΝΔ!
  ο Υπ αρ ένα υπόλογος και … Μυστηριωδώς κρυπτομενος σήμερα δημιος μας!
  Απο που ήρθε;
  Ποιος τον … Ενέκρινε στη σημαντική θέση;
  Ποιος τόλμησε να τον κρίνει;
  Γιατί τα βρώμικα μας τα εκραξε στους εχθρούς μας και τα παρέδωσε γραπτώς με αποδείξεις;
  Τι θέση πήρε σαν τσάρος στα σκάνδαλα ;
  Τι οικονομία παρέδωσε;
  Γιατί την άφησε να αυτοκτονηση;
  Μας έλεγε ότι … Πάμε καλά!
  Τίνος οδηγίες εκτελούσε για την διάλυση της χώρας;
  Και τώρα έγινε … Αόρατος;
  Ένας ανακριτής, Απο αυτόν τον αρχιερεας εγκληματία να ξεκινήσει!

  Μου αρέσει!

  • ΑΙΑΣ said

   Θα σου παρη γύρω στα 150 χρόνια, για να φτάσης να σκέφτεσαι σε επίπεδο αγελάδας.
   Αντε, κοντεύεις!

   Μου αρέσει!

   • ΜΑΧΗΤΗΣ said

    Καλυτερα αγελαδα που ειναι και χρησιμη
    Παρα μαλακας που εισαι επικινδυνος!Απο το γραφειο του μου γραφεις?
    Που ειναι να βγει να μου αποαντησει?
    Ηταν ρε καπετανιος της οικονομιας 6 χρονια και της διαπλοκης ή οχι?
    Τι παεδωσε δεν πρεπει να μαθουμε?
    Ακουσε πονηρε
    σε 6 χρονια ο Πουτιν παρελαβε ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ !
    Ο ..δικουλης σου κομματοσκυλο βολεμενο, τι εκανε να την ανορθωση απο τον Σημιτη?
    Αιντε , καραγκιοζηδες , λες και ηρθαμε απο τον Αρη !

    Μου αρέσει!

   • ΑΙΑΣ said

    Εδώ …γραφείο Καραμανλή!
    Εγώ, που λές, πρόλαβα και βολεύτηκα, γιαυτό τον υποστηρίζω.
    Εσύ ρε χαμένο κορμί, τι στο διάολο, υποστηρίζεις τον καθυστερημένο γυιο της Μαργαρίτας;
    Ελπίζεις οτι θα σε βολέψη;
    Μ΄αυτό το πλευρό να κοιμάσαι, χαζοβιόλη.
    Αυτός, ούτε τον πυρετό του δεν χαρίζει.
    Βγάλε, όσο ειναι καιρός, το πράσινο γράσσο απ΄τα μάτια σου και κυττα να πάς με τον Καραμανλή, να σε βολέψη κι εσένα.
    Αει να χαθής βόιδι,που θές να εχης και άποψη.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΧΗΤΗΣ said

    Πρέπει να είσαι και πολυυυυυυυυυυ μαλακας!
    Γύρισε ηλίθια απλά 2-3 άρθρα να σχηματισεις εντύπωση πρώτα!
    Για τον ΓΑΠ μιλάει το αρθο ή θα πρέπει να γλειφουμε στα σχόλια τον … Μαλακισμενο εγώ σου και πολιτικό σου;
    Μήπως είσαι ΑΜΕΑ και σε .. Παρεξηγησα;
    Σε ποιο γραφειακι είσαι μεταξύ μας μαλακοτριφτη, που θα προσβαλεις το μαχητη σαν χρωματιστο κομματοσκυλο;
    Εγώ τους έγραψα όλους συνειδητά αρχιμαλακα 30 χρόνια, ούτε χρωσταω ούτε σκέπτομαι να γλειψω πλέον όπως ΕΣΥ κανείς!
    Μου χρωστατε ολοι κορόιδο δεν σας χρωσταω!
    Νεοέλληνα!

    Μου αρέσει!

 6. Nancy said

  Δεν ξέρετε οτι όταν τρώγονται στο Πασόκ, σκάει αυτομάτως και ανάλογη βόμβα στη ΝΔ; ΄Εχει αρχηγό με πυγμή αυτό το κόμμα; Αν ναί, ας την δείξει.

  Μου αρέσει!

 7. […] Η “εγκληματική” απογραφή Αλογοσκούφη και “πιασ’ τ’ … […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: