olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Οι τελευταίες επιστολές Παπαντωνίου: Μια αποκάλυψη – σοκ

Posted by olympiada on April 11, 2011

Μία αποκάλυψη σοκ από τον Πέτρο Αργυρίου

Ο Λάμπρος Παπαντωνίου, ο ανταποκριτής μας στην Ουάσινγκτον, ο περίφημος Mr. Lambros, πέθανε στις 28 Μαϊου του 2009 κάτω από ασαφείς συνθήκες νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο των ΗΠΑ. Άνθρωπος γνήσιος, ορμητικός, ασυμβίβαστος, μαχητικός αποτέλεσε μια από τις λίγες ανεξάρτητες ελληνικές φωνές στις ΗΠΑ. Οι φίλοι του τον λάτρευαν για την ανοιχτή του καρδιά και ακόμη και οι πολέμιοι του σεβόντουσαν το θάρρος του και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Οι παρακάτω επιστολές προέρχονται από την προσωπική μας ηλεκτρονική αλληλογραφία και δεν είναι ορφανές. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι κοντά στον Λάμπρο που έλαβαν παρόμοιες επιστολές οι οποίες φωτογράφιζαν την ψυχολογική κατάσταση της τελευταίας περιόδου της ζωής του, κατάσταση που διαμορφώθηκε σε σχέση με τις πιέσεις που ένιωθε από την πλευρά του αμερικάνικου ιατροφαρμακευτικού κατεστημένου.

Να τονίσω πως δεν είμαι σε θέση να υιοθετήσω ή να απορρίψω τους ισχυρισμούς του Λάμπρου. Κάποιοι από αυτούς φαντάζουν εξαιρετικά υπερβολικοί και δεν έχω τα εργαλεία να τους επαληθεύσω ή να τους διαψεύσω. Κάποιοι άλλοι ίσως να οδηγούν όχι μόνο σε επισφαλή αλλά και σε επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία συμπεράσματα. Δεν μπορώ να γνωρίζω το τι ακριβώς ισχύει, αυτό το γνωρίζουν μοναχά τα πρόσωπα που αναφέρονται στις επίμαχες επιστολές. Το μόνο που γνώριζα εγώ και όσοι ήταν κοντά του ήταν η αδιαπραγμάτευτη εντιμότητά του. Και σε αυτήν στοιχηματίζω.

Ακολουθούν οι επιστολές που περιέχονται στο βιβλίο μου “Θανάσιμες Θεραπείες”.

Οι επιστολές Παπαντωνίου

Α) 14 Νοέμβρη 2007:

«…Σ’ ευχαριστώ θερμά για τις πολύτιμες συμβουλές σου… Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι, πως έχουν γνώση οι φύλακες ,γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά πλέον τους Αμερικανούς, ύστερα από την πολύχρονη παραμονή μου στην Ουάσιγκτον.

Ειλικρινά Πέτρο μου, και δεν εγώ δεν ξέρω πως να εξηγήσω τις αντιδράσεις των ανθρώπων του κατεστημένου του HIV/AIDS και στο πιο ανώτατο επίπεδο. Δεν ξέρω για ποιό λόγο είναι πανικοβλημένοι και έχουν στραφεί εναντίον μου. Θα χρειασθώ μέρες, για να σου εξηγήσω το τι περνάω αυτές τις μέρες, μετά την αντιπαράθεσή μου με τον Mark Dybul, στις 1 Νοεμβρίου. Για παράδειγμα, ενώ ο Dr. Robert Gallo μου διεμήνυσε, ότι δεν θέλει ούτε να με ξαναδεί στα μάτια, ούτε ν’ ακούσει για μένα. Χθες, όμως, όλως αιφνιδίως, το γραφείο του, με μήνυμα κλάδου ελαίας, μου διεμήνυσε, ότι θέλει να μου παραχωρήσει από τηλεφώνου μα αποκλειστική συνέντευξη. Διευθετήθηκε να γίνει , την προσεχή Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί… Αλλά, αν μου κάνει επίθεση, να είσαι σίγουρος, ότι δεν πρόκειται να τον αφήσω αναπάντητο. Θα τον αρπάξω και ό,τι ήθελε προκύψει. Δεν είναι περίεργο, ότι όλοι αυτοί οι “μεγιστάνοι” ασχολούνται μαζί μου; Ποιός είμαι; Αυτή την φορά, δεν πρόκειται να μου ξεφύγει.

Εκείνος ο ανεκδιήγητος, John Moore, το βρετανόσκυλο, είχε την αναίδεια και το θράσος, να με απειλήσει. Τον ξέκοψα, όμως, παραχρήμα και τον κόλλησα στον τοίχο, σε σημείο που δεν θα τολμήσει ξανά να με ενοχλήσει. Μέχρι και ο ….. μου είπε να προσέχω, γιατί είναι πολύ επικίνδυνος!!!!!! Δεν φοβάμαι, Πέτρο μου, γιατί έχω μάθει, ότι πρόκειται για δολοφόνο, με όλα αυτά τα “φάρμακα” που εγκρίνει. ..

Πάντως, οι φουκαράδες οι μαύροι, που πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα από τα φάρμακα του AIDS, εδώ στην Ουάσιγκτον, είναι κατενθουσιασμένοι… και ελπίζουν.

Με πολλή εκτίμηση και φιλία,
Λάμπρος

—–Original Message—–
From: Lambrosthegreek@aol.com
To: Lambrosthegreek@aol.com
Sent: Wed, 14 Nov 2007 8:48 pm»

Β) 23 Νοέμβρη 2007:

«… Μετά τον διάλογό μου με Mark Dybul, στις 1 Νοεμβρίου, έχει πέσει πάνω μου όλο το κατεστημένο του «HIV/Aids» να με κατασπαράξει. Με πρώτο τον Robert Gallo, που μέχρι σήμερα με ενοχλεί συνέχεια, με τηλέφωνα και e-mails. Και μόλις φτάνει η ώρα να μιλήσουμε το αναβάλει, λέγοντας ότι είναι απασχολημένος…
… Είμαι αποφασισμένος για όλα. Έλληνας συνεργάτης του (Gallo), γιατρός (φαντάζομαι ο Παπαντωνίου αναφέρεται στον Παυλάκη που τον έχει αναφέρει σε άλλα mails του), μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι οι Robert Gallo και John Moore τηλεφώνησαν στο State Department και τους είπαν, την παγκόσμια μέρα του AIDS, 1 Δεκεμβρίου, να μη μου δώσουν το λόγο να ρωτήσω τον Dybul, ο οποίος θα παρουσιάσει το ετήσιο report, παρούσης και της Υπουργού Condoleezza Rice… Πάντως, μου προξενεί τεράστια εντύπωση ο πανικός του κατεστημένου, κάτι που δεν έγινε ποτέ μέχρι σήμερα…

Πέτρο μου, καλέ μου, φίλε. Τον τελευταίο λόγο σ’ αυτήν την άθλια ιστορία τον έχω στα χέρια μου. Γι’ αυτό και σου γράφω τόσο παθιασμένα… Θα σου το τσακίσω το αμερικάνικο intelligence, πάνω σε αυτή τη βρώμικη ιστορία. Αν μιλήσω, θα γίνει ανάσταση κυρίου. Αλλά θα με φάνε! Και εκεί οφείλεται όλος αυτός ο πανικός διότι όλα αυτά τα κτήνη και οι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου είναι συγκοινωνούντα δοχεία!!!!!!!!!!!!!!!!! Τους έχω πιάσει στα πράσα. Θα το κάνω, σε εύθετο χρόνο, ίσως από ευρωπαϊκή χώρα, έχοντας δίπλα μου επιστήμονες. Και ο Θεός βοηθός, Πέτρο μου!! Μπούχτισα από τις κηδείες των νέων μαύρων, εδώ στα γκέτο, στα κοινώς μαυράδικα, που τους πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα τα κοτόπουλα από τα θανατηφόρα φάρμακα του AIDS!!! Το 58% από δαύτους είναι υπό θεραπευτική αγωγή του πρωτοκόλλου Gallo. Ενώ όλοι οι πελάτες του, στην ταλαιπωρημένη γειτονική Βαλτιμόρη, που και αυτή έχει γίνει ένα απέραντο νεκροταφείο των μαύρων, ο κ Gallo είναι αυτός που ασκεί το «ιατρικό» του επάγγελμα, και προστρέχουν σε αυτόν, ως τελευταία σανίδα σωτηρίας. Αίσχος!!!!!!! Τρισάκις αίσχος!!!!!!

Με πολλή αγάπη.
Λάμπρος»

Γ) 3 Δεκεμβρίου 2007:

«…Είναι αυτό ακριβώς που επισημαίνεις, γι’ αυτό και επικρατεί ένα μεγάλο αλαλούμ στον επιστημονικό κόσμο… Μα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο δρ. Robert Gallo, αποφεύγει όχι μόνο την αντιπαράθεση…
….και να σταματήσει (ο Gallo) τις διάφορες μηχανορραφίες χαμηλού επιπέδου εναντίον όλων εκείνων που διαφωνούν μαζί του…
… ήδη η επιστολή μου έχει φύγει με ερωτήσεις… και συμπεριέλαβα και τα όσα περίεργα μου είπαν στο τηλέφωνο, στις 29 Νοεμβρίου, ότι με τον ιό HIV ασχολείται το εκεί εργαστήριο του αμερικανικού πενταγώνου, ότι είναι classified και ότι δε θα δεχθούν απολύτως καμιά ερώτηση για τον HIV, παρά μόνο για εμβόλια και φάρμακα. Με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις θα πάω…
…Εκείνο που παρατηρώ, την τελευταία περίοδο Πέτρο μου, είναι πως σε όλο το κατεστημένο του HIV/AIDS επικρατεί μια περίεργη ανησυχία και αναστάτωση. O John Moore σήμερα πήγε να μου βγει με κόκκινο, με εκείνη την ανεπίτρεπτη και ανάγωγη συμπεριφορά του…
… Ο Gallo… ήδη μου διεμήνυσε 5 φορές την περασμένη εβδομάδα, πως θέλει να μου μιλήσει, αλλά τελικά δεν το έκανε. Δεν ξέρω το λόγο, παρά την προθυμία μου. Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι ειδικός, ότι με το πέρασμα του χρόνου, χάνουν συνέχεια έδαφος, διότι ότι μας παρουσίασαν, μέχρι σήμερα, με το πέρασμα του χρόνου καταρρέει…

Με πολλή αγάπη
Λάμπρος»

Συγκλονιστικό είναι το νέο βιβλίο του Πέτρου Αργυρίου. Πραγματικά αποκαλυπτικό και θα μας απασχολήσει…

Οι "Θανάσιμες Θεραπείες" στην βιτρίνα του Ιανού

17 Responses to “Οι τελευταίες επιστολές Παπαντωνίου: Μια αποκάλυψη – σοκ”

 1. ΛΕΟ said

  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙ

  ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

  Like

 2. WOLF said

  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ-GAY SCIENCE-SEX THERAPY-PROPAGANDA-MKO-ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ-ΕΜΒΟΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.
  ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  Like

  • X.O said

   Οπως και ο καινούργιος νόμος για ΕΠΙΒΟΛΗ της απόσπασης οργάνων προς μεταμόσχευσιν

   Like

 3. Δὲν θὰ μάθουμε ποτὲ, Ὅπως δὲν θὰ μάθουμε ποτὲ γιατὶ ἔδιωξαν τὸν ἀγαπητὸ Λάμπρο ἀπὸ τὸ Ἀθηναϊκὸ Πρακτορεῖο Εἰδήσεων λίγες ἡμερες μετὰ τὶς ἀποκαλύψεις του γιὰ τὸν κ. Σημίτη καὶ τὰ Ἴμια.

  Like

 4. anarmodios said

  Είναι βέβαια πολύ λεπτό θέμα. Και αφορά ζωές πολλών ανθρώπων. Κι εδώ στη χώρα μας.

  Αλλά αυτό που έγινε με αυτό το θέμα, ξεπερνά κάθε όριο…

  Συνέδεσαν ένα θανατηφόρο σύνδρομο ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού, το AIDS, με έναν ιό, τον HIV. O ο κύριο Gallo. Εφτιαξαν φάρμακα πανάκριβα και θανατερά για το εμπόριο. Και ανάγκασαν ακόμη και πάμφτωχες χώρες, δηλαδή τα συστήματα υγείας των χωρών αυτών, να τα αγοράσουν για να “γιατρέψουν” τον πληθυσμό. Τα συστήματα υγείας και οι προϋπολογισμοί γονάτισαν. Αυτό που έγινε στις αφρικανικές χώρες δεν περιγράφεται. Ιδίως στην Νότια Αφρική.

  Και σε τι επιστημονικές εργασίες το βάσισαν όλο αυτό;
  Και σε τι αραίωση φτάνουν τα διαγνωστικά τους για να μας πουν αν κάποιος είναι φορέας ή όχι;

  Ειναι μια φριχτή ιστορία κέρδους. Με ελάχιστο ψάξιμο όλες οι πληροφορίες είναι στο διαδίκτυο.

  Αν πράγματι υπάρχει θεός, αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους στείλει στην φρικτότερη αίθουσα της κόλασης.

  Θραξ Αναρμόδιος

  ΥΓ. Δύστυχη αφρική…

  Like

  • ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα said

   Αnarmodios αν διαβάσεις τη μαύρη βίβλο των πολυεθνικών θα δεις τι παίζεται σε ολόκληρη την Αφρική
   Ο μισθός να είναι 20 ευρώ το μήνα και το φάρμακο για το Aids να κοστίζει 800.

   http://img7.imageshack.us/i/farmaka.jpg/

   Like

  • ασταναπανε! said

   πως ειπαμε αγαπητε Θρακα;
   Κακον ψοφον!
   με μια φωνη με μια ψυχη!
   Κακον ψοφον!

   Like

 5. Φαίη said

  Like

 6. Φαίη said

  Like

 7. solaris said

  παιδιά, μην πιστεύετε αυτές τις ανοησίες. η κα παπαγιαννίδου είναι, δυστυχώς για αυτήν, φουλ στον HIV και διαδίδει αυτές τις αρλούμπες κάποιοι λένε για να βγάλει λεφτά από τις πωλήσεις των βιβλίων της, εγώ θα φανώ πιο συμπονετική και θα πω πως μάλλον θέλει να αρνηθεί την κατάστασή της γιατί αυτό της κάνει ψυχολογικά καλό. οι δηλώσεις της δεν έχουν καμιά επιστημονική βάση, είναι “ό,τι του φανεί” και άκρως επικίνδυνες. μεγάλη προσοχή στις επαφές σας: οι καιροί είναι πονηροί.

  Like

 8. […] ΠΗΓΗ […]

  Like

 9. […] […]

  Like

 10. […] […]

  Like

 11. […] […]

  Like

 12. […] […]

  Like

 13. […] φορές ανέφεραν το έργο του……. τα  άρθρα : https://olympia.gr/2011/04/11/οι-τελευταίες-επιστολές-παπαντωνίου http://www.noiazomai.net/lambros.html http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=48949 […]

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: