Τεράστια νίκη Γιώργου. Νέα υποδούλωση της χώρας στο διηνεκές!!!!

Απίστευτο. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το οποίο ακριβώς είχαμε προβλέψει. Εξάλλου η προπαγάνδα τους έχει γίνει πολύ προβλέψιμη. Από μέρες λοιπόν τώρα, παρατηρούσαμε ότι  η κυβέρνηση και όλος ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του καθεστώτος, παρουσίαζαν την όλη κατάσταση πολύ τραγική και τον πρωθυπουργό να δίνει τις «μάχες» του. Άλλωστε και ο ίδιος σε όλες τις δηλώσεις του, επαναλάμβανε συνεχώς τη φράση «θα δώσουμε τη μάχη». Το λέγαμε ότι αυτό μας βάζει σε υποψίες πως στο τέλος θα παρουσιάσουν την καταστροφή ως τεράστια νίκη.

Από το πρωϊ λοιπόν σήμερα, ξεκίνησαν τα παπαγαλάκια στα ΜΜΕ να παρουσιάζουν ως τεράστια νίκη του κ. Παπανδρέου, αυτά που συμφωνήθηκαν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα σήμερα στις Βρυξέλλες.

Τι συμφωνήθηκαν:

1) Να επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής του δανείου των 110 δις ΕΥΡΩ.

2) Να μειωθεί το επιτόκιο από 5,8% σε 4,8% και

3) Να δανείζεται η χώρα από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να επαναγοράζει τα ομόλογα που λήγουν. Δηλαδή νέο χρέος με μεγαλύτερο επιτόκιο για εξόφληση του παλιού.

Υπάρχει και μια τέταρτη συμφωνία την οποία κάνουν γαργάρα….. Την πώληση δημόσιας περιουσίας αξίας 50 δις ΕΥΡΩ, ως αντάλλαγμα για τα πιο πάνω..

Ποιες είναι οι συνέπειες:

1) Κερδίζουμε χρόνο, αλλά να τον κάνουμε τι;;

2) Διασώζεται προς το παρόν τα σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, το οποίο θα συνεχίσει να μας κυβερνά κανονικότατα, χωρίς να αλλάζει τίποτα.

3) Το χρέος των 110 δις μεγαλώνει. Απλά πολλαπλασιάστε τα χρόνια της επιμήκυνσης της αποπληρωμής του χρέους, επί 4,8% επί το κεφάλαιο, για κάθε χρόνο για να δείτε πόσο ακόμα μεγαλώνει το χρέος.

4)  Το χειρότερο. Με τον δανεισμό από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, μετατρέπεται το ιδιωτικό χρέος προς τους διεθνείς τοκογλύφους, το οποίο θα μπορούσαμε άνετα να «κουρεψουμε» σε ενυπόθηκο χρέος προς τα κράτη της ΕΕ, όπως ακριβώς και τα 110 δις, το οποίο δεν θα μπορούμε πλέον να αγγίξουμε. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!

5) Θα εκποιηθεί δημόσια περιουσία και επικερδείς ΔΕΚΟ αξίας 50 δις ΕΥΡΩ σε ιδιώτες.

6) Θα περάσουμε το Σύμφωνο Σταθερότητας που θέλει η Γερμανία στο εσωτερικό μας Δίκαιο.

7) Διαρκής λιτότητα και διεθνή υποδούλωσή μας στο διηνεκές.

Πως θα καταντήσουμε;

Στο τέλος, έπειτα από μερικά χρόνια, αφενός θα έχουμε χάσει τελείως την επικερδή δημόσια περιουσία μας, αφετέρου θα βρισκόμαστε με ένα τεράστιο ενυπόθηκο πλέον δημόσιο χρέος, προς τα κράτη της ΕΕ, το οποίο θα απειλήσει άμεσα τις ατομικές μας περιουσίες. Στο μεταξύ τα δύσκολα μέτρα θα συνεχίζουν να εφαρμόζονται.

Ιδού η τεράστια νίκη του κ. Παπανδρέου.

Αυτή τη φορά περιμένουμε από τον άλλο σημαντικό πόλο του πολιτικού συστήματος, δηλαδή την Νέα Δημοκρατία να αντιδράσει.

Δεν θέλουμε τίποτε άλλο. Θέλουμε μόνο ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με το ερώτημα «Ναι τη νέα συμφωνία ή πτώχευση;».

Αν δεν το πράξει και τώρα η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή, αν δεν αξιώσει να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός γι’ αυτή τη μακροχρόνια σκλαβιά που μας βάζουν, τότε θα έχει διαπράξει ολέθριο ιστορικό λάθος για την ίδια και τον τόπο.

 

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/03/blog-post_3410.html

 

 

38 thoughts on “Τεράστια νίκη Γιώργου. Νέα υποδούλωση της χώρας στο διηνεκές!!!!”

 1. Παράταση της υποθήκης σημαίνει αυτόματα πως έννοιες όπως ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση δεν θα τις ζήσουμε ποτέ.
  Αυτό το κράτος γεννήθηκε υποθηκευμένο και την υποθήκη την ανανεώνουν συχνά πυκνά οι εκάστοτε προδότες απομυζώντας μονίμως το σύνολο των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας.
  Μη περιμένεται από κανένα κόμμα να κινηθεί σε αμιγή πατριωτική θέση.
  Αν δεν κοπούν λαρύγγια δεν θα μας πάρει σοβαρά ποτέ κανένας.

  Like

  1. Κών/ΝΟΣ υπάρχει φως στο τούνελ;;;

   έχεις ψάξει να βρεις γιατί οι εργαζόμενοι στη ΝΑΣΑ τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια μαθαίνουν όλοι αρχαία Ελληνικά;;

   έχεις ψάξει να δεις την μορφή του νέου πλανήτη που βρέθηκε πίσω από τον Πλούτωνα σε ποιόν μοιάζει;;; μήπως μοιάζει στον Δία;;;

   Γιατί την Ελλάδα θέλουν να την ξεσχίσουν αυτοί που ανήκουν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων;; warren Buffett, ροθστσιλντ, ροκφέλερ, σόρος;;; και άλλοι;;;

   γιατί η ροθροκ κρατάει μυστικά για όλα τα UFO ;

   γιατί θέλουν την πλήρη εξαθλίωση όλων των λαών;;;

   μήπως για να τους είναι πιο εύκολο να υποτάξουν τους λαούς όταν αυτοί θα πεινάνε;;;

   αυτό που λέει ο δικός μας βλάκας “θέλουμε την παγκοσμιοποιημένη οικονομία και πολύ γρήγορα” ;;;;

   έχω στείλει άρθρο στην Ολυμπία και εξηγώ τι πιστεύω αλλά η Ολυμπία δεν το δημοσιεύει

   μέχρι τότε άνοιξε και διάβασε για τον Aristidis Patrinos και αργότερα θα σου πω και άλλα

   Like

  2. Κων/νε
   μέ τὴν τελευταία σου πρότασι,συμφωνῶ καὶ ἐπαυξάνω,ἀλλά μὲ τὴν πρώτη διαφωνῶ πλήρως.
   Ποιὸς θὰ μὲ ἐμποδίση νὰ ἐπιδιώξω τὴν ἀνεξαρτησία μου καὶ τὴν αὐτοδιάθεσί μου;
   Τὸ 1821 ἀφήσαμε μιὰ ἐπανάστασι στὴν μέση.
   Τώρα,ἐκεῖ ποὺ ἔχουν φθάσει τὰ πράγματα ἰσχύει τὸ “νῦν ὑπέρ πάντων ὁ ἀγών”.

   Like

   1. Κόριννα,
    Πολύ ωραίο είναι αυτό που είπες για το 1821.
    Πράγματι το 1821 διώξαμε τον εξωτερικό εχθρό, αλλά αφήσαμε τον εσωτερικό.
    Διώξαμε τους τούρκους, αλλά αφήσαμε εδώ τα “ορφανά” τους. Τους κοτζαμπάσηδες.
    Από τότε τα “ορφανά” έβρισκαν πάντα διάφορα αφεντικά, για να παίζουν το ρόλο του διαμεσολαβητή που γνώριζαν.
    Σήμερα βρήκαν αφεντικά στην Τρόϊκα.
    Πρέπει να καταλάβουμε πως αν δεν νικήσουμε και τον εσωτερικό εχθρό, θα είμαστε πάντα σκλάβοι.

    Like

   2. Άλλο πράγμα η έρευνα άλλο πράγμα η διδαχή της ιστορίας. Σαν ιστορικός σας βεβαιώνω πως η ιστορία ανά τα έθνη, δεν γράφεται για να θυμίσει στις τωρινές γενιές το παρελθόν, αλλά για να δηλώσει στο μέλλον δηλαδή στις επόμενες γενιές, αυτό που πρέπει να γίνουν. Η ιστορία που διδαχθήκαμε στο σχολείο ήταν καθαρά προπαγανδιστική και αποσπασματική. Επικέντρωσε τη προσοχή στην κοινωνική συνοχή αλλά και στην απόκρυψη σημαντικών παραμέτρων για να κρατά το ελάχιστο εκείνο της αξιοπρέπειας που χρειάζεται ένας λαός-έθνος για να έχει λόγους να παραμένει όρθιος και δυνατός. Η διδασκαλία της ιστορίας λοιπόν είναι ζήτημα πολιτικών σκοπιμοτήτων. Οι σφαγές που υπεστήκαμε διδάχθηκαν, αλλά για τις σφαγές που κάναμε δεν μάθαμε ποτέ. Ενδεικτικά σας λέω πως μπορεί ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος να ήταν για εμάς ήρωας και να κινήθηκε στα πλαίσια της απόλυτης νομιμότητας για το νομικό πλαίσιο της εποχής, αλλά για τους Βούλγαρους εκείνη η μέρα ήταν αποφράδα ημέρα και έτσι εορτάζεται μέχρι και σήμερα.
    Η ιστορία λοιπόν πλάθει συνειδήσεις, καλλιεργεί υψηλό φρόνημα και λειτουργεί ως μοχλός παραγωγής κινήτρων, σθένους και δυναμικής στις νέες γενιές. Μέσω των μηνυμάτων περηφάνιας που περνάει λειτουργεί και ο μοναδικός λόγος (αξία) που κάνει τους νέους εργατικούς, μελετηρούς, δημιουργικούς, αποδοτικούς κλπ.
    Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν διδάσκεται η φρίκη των εμφύλιων πόλεμων, όχι για να μην μάθουν οι νέοι, αλλά για να μην αναμοχλευθούν μίση και πάθη. Εδώ προσκρούει και η πολιτική σκοπιμότητα. Κάθε επανάσταση στην ιστορία του πλανήτη ήταν και ένας εμφύλιος. Οι βολεμένοι (προσκυνημένοι) και οι αδικημένοι. Έτσι και το ’21 όπως παρατήρησε μεταξύ άλλων και ο Β. Ραφαηλίδης, ήταν εν μέρει ένας πολύ σκληρός εμφύλιος. Δύο χρόνια μετά το ’21 η αγριότητα και οι πολιτικές δολοπλοκίες αιματοκύλισαν την χώρα για τον επόμενο αιώνα.
    «Πολεμικό φύλο» ο Έλληνας και με βαθιά τη συναίσθηση της δημοκρατίας μέσα του, δεν ανέχθηκε εύκολα αφέντη που να είναι πάνω από αυτόν, μιάς και εν δυνάμει μπορεί και αυτός να εξουσιάσει όπως με την ίδια λογική μπορεί να εξουσιασθεί.
    «Έκαστος υμών άξιος είναι έστω αυθημερόν» Θουκυδίδης.
    Η αντίδραση λοιπόν σε λαούς με τέτοια ιδιώματα όπως τα δικά μας είναι ακραία όταν ο κυβερνήτης είναι δοτός, φερτός, και όχι «κληρωτός εξ ιδίων» π.χ. Καποδίστριας.
    Εκεί κα μόνο εκεί θα πρέπει να δούμε την εξυπηρέτηση συμφερόντων και την πολιτική σκοπιμότητα που υποκρύπτεται.

    Like

   3. Κων/νε
    μπορεῖς νὰ μοῦ ἀπαριθμίσης τὶς σφαγὲς πού ἔκαναν οἱ Ἕλληνες;
    Μήπως μπορεῖς νὰ μοῦ ὑπενθυμίσης τὶ ἔκαναν οἱ Βούλγαροι ἐπί 10ετίες στοὺς Ἕλληνες πρίν τοὺς περιποιηθῆ ὁ Βουλγαροκτόνος,πού πολύ καλά τοὺς ἔκανε διότι ὡς φαίνεται θέλουν πάλι ἕναν τέτοιον;
    ὁ Ραφαηλίδης λέει ὅτι λένε ὅλοι οἱ ἀριστεροί.
    Τὸ 1821 ἦταν ἐμφύλιος καὶ ἄλλες ἱστορίες γιά ἀγρίους.

    Like

  1. τί σπουδαία ταινία! στο τέλος όμως του κάνουν λοβοτομή, αυτό που προσπαθούν τώρα και για εμάς.

   Like

 2. αφού δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να φοράει παντελόνια, καλά μας κάνει ο παπανδρέου

  Καμμένε Πάνο, με ακούς;;; έχεις χρόνο να κάνεις κόμμα με την Κανέλλη, Σακοράφα και Βελόπουλο (ο τελευταίος με προϋποθέσεις)

  Like

 3. Διαβάζω στη Ναυτεμπορική το σχετικό άρθρο με τη συμφνία. Αναφέρει μόνο για την επιμήκυνση της αποπληρωμής και τη μείωση του επιτοκίου. Τίποτε άλλο!!!!!!!! απο εκεί και πέρα το 90% του άρθρου είναι οι διθύραμβες δηλώσεις του ηγέτη μας!!!!!!

  Like

  1. …το ιδιο και στο site της καθημερινής! Οι δε “πληροφορίες” του αρθρου προέρχεται για αμφοτερες τις φυλλάδες απο το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

   Like

 4. Ευελπιστώ ότι κάποιος από τους σιτιζόμενους από το υστέρημα του ελληνικού Λαού, που έχει την δυνατότητα, τον ανδρισμό και το φρόνημα, να βρεθεί με κανένα τανκ έξω από το κηφηνοβούλιο ή έξω από το μηχανορραφείο της Εκάλης. Μα δεν το βλέπω. Μόνο η σύνταξή τους τους ενδιαφέρει, το Έθνος ας πάει κατά διαόλου. Αυτό και μόνο έχω απόλυτο δικαίωμα να το γράφω επικαλούμενος την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος [άρθρο 120 παρ. 4].
  Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα.
  Σας χαιρετώ όσο ακόμα είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!!!
  Οδυσσέας Τηλιγάδας

  Like

  1. Προσυπογράφω ὅ,τι γράφεις,ἀλλά ὄχι τό τελευταῖο.
   Ελεύθερος θὰ εἶσαι,ἕστω καὶ δέσμιος,ὅσο σκέπτεσαι σάν Ἕλληνας.

   Like

   1. ΟΣΟ ΤΖΙΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΦΑΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΨΟΦΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑΖΕΙ…

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ…

    ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΩΔΗ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!

    Like

   2. Ελληνα ομογενή άντε και βγάλε τον σκασμό.Μας έπρηξες!

    Like

   3. Αγαπητή Κόριννα γράφω “όσο ακόμα είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!!!” γιά λόγους που μερικοί γνωρίζουν καλά. Έχουμε στοχοποιηθεί από το σύστημα ως επικίνδυνοι.
    Σε χαιρετώ
    Οδυσσέας Τηλιγάδας

    Like

 5. H λύση είναι απλή. Ούτε τάνκς, ούτε επαναστάσεις. Ψάξτε να βρείτε ένα κόμμα που είναι ενάντια στο μνημόνιο, υπάρχουν τουλάχιστον 3 αυτή την στιγμή και ψηφίστε το στις επόμενες εκλογές. Πάρτε μέρος σε κινήματα διαμαρτυρίας ενάντια στο μνημόνιο. Από τον καναπέ, το μόνο που θα κατορθώσετε, θα είναι να βλέπετε την ζωή σας και την ζωή των παιδιών σας να καταστρέφεται.

  Like

 6. Εθνικοποίηση των Τραπεζων
  Στάση Πληρωμών
  Διεξοδική εξέταση του Χρέους από Επιτροπή Διεθνούς Κύρους
  Ακύρωση του Μνημονίου και του Επαχθούς Χρέους
  Τιμωρία των Υπευθύνων με τίμια εργασία σε Αγροτικές Φυλακές
  Κατάσχεση των Περιουσιών των Προδοτών
  Παλλαϊκή Άμυνα
  Εργασία για όλους για αυτάρκεια ανεξαρτησία και αλληλεγγύη-
  Μέλημα του κράτους για τις βασικές ανάγκες -Να μην πεινάσει
  να μη κρυώσει και να μη μείνει στο σκοτάδι κανείς

  Να φάμε πέτρες και να μείνομε Έλληνες!

  Δείτε το πρόγραμμα του Πατριωτικού Μέτωπου!

  Like

 7. Μα γιατί νομίζετε οτι ο Ομπάμα έστειλε τον υπουργό του να νουθετήσει τη Μέρκελ να δώσει παράταση στο αμερικανάκι το Jefry?

  Like

 8. Η νδ που ειναι; τι θεση παιρνει γι αυτα ; αν ακομη και τωρα δεν κανει αντιπολιτευση θα παλευει με το κκε για την δευτερη θεση στις επομενες εκλογες .

  Like

 9. Έχω μια αποκάλυψη για τον Έλληνα Ομογενή. Καιρό τώρα το υποψιαζόμουν, αλλά μετά το τελευταίο του post πείστηκα τελείως. Είναι ο Τζέφρυ, γνωστός λάτρης του διαδικτύου, που στα διαλείμματα ανάμεσα στις προδοτικές συναντήσεις του, διασκεδάζει στέλνοντας προβοκατόρικα σχόλια στα blogs. Είναι ένα μεγάλο παιδί!

  Like

 10. Αδέλφια…..
  Υπομονή…..λιγουλάκι ακόμη…..
  Θετική Αλλαγή…..
  Παγκόσμιου νομισματικού συστήματος…..
  Προσεχώς…..
  ΕΡΡΩΣΟ!!!!!!!!

  Like

  1. Δηλαδή φίλτατε; Για βόηθα λίγο, αρκεί να είναι αισιόδοξη η άποψή σου γιατι δεν αντέχουν άλλο τα νεύρα μας. 😦

   Like

   1. Nancy μου με πρόλαβες!
    Αυτό ήθελα να του πω κι εγώ.
    Τα νεύρα μας έχουν γίνει σμπαράλια.
    Μια οι σεισμοί,οι καταποντισμοί,τα πυρηνικά,τα οικονομικά,οι προδότες, πόσο να αντέξουμε πια;
    Ευτυχώς βοηθάει κάπως το DNA μας.

    Like

   2. Αγαπητή…..
    Έπεσες…..διάνα…..
    Περί…..”DNA”…..η “υπόθεσις”…..
    Συνολικά 12 οι “έλικες”…..στον “γενετικό κώδικά” Μας…..
    Οι 10 “ανενεργοί”…..προς το παρον…..
    Ενεργοποιώντας καί Αυτούς…..
    Φύγαμε…..
    ΜΗΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣ…..ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ!!!!!!!!

    Like

 11. MΑ ΚΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

  Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ…

  ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ…!!!!!

  ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕ, ΜΕΡΑΚΛΑΝΤΑΝ, ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΔΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΑΡΟΥΦΑΗΛΟ ΤΟΝ ΥΜΝΩΔΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΦΑΗΛΟ-ΤΖΟΤΖΟΛΟ-ΜΟΥΡΟΥΤΑΚΙΑ.

  ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!

  Like

 12. ελεος ρε παιδια . τι θα πει ξεπουλιμα δημοσιας περιουσιας . ακομα και ολαικισμος εχει ορια.οταν καποιος μοφειλει καποια χρηματα δεν πρεπει να τα επιστρεψει με κα θε τροπο.αν δεν εχει χρηματα ειναι παραλογο να εκποιησει καποια μερη της περιουσιας τοθυ που ειναι το κακο? νισαφη ποια με το λαικισμο?

  Like

  1. Κανένα εθνικό χρέος δεν αποπληρώθηκε ποτέ στην ιστορία.
   Το να ξεπουλήσεις τους εθνικούς πόρους ή τις πλουτοπαραγωγικές σου πηγές σίγουρα δεν θα σε κάνει βιώσιμο.
   Όταν έχεις μιά γελάδα που μπορεί να θρέψει 5 άτομα και εσύ πρέπει να ταίσεις 10 τι κάνεις;
   Σίγουρα, αν πουλήσεις τη γελάδα, θα θρέψεις και τους 10 αλλά για λίγο, και μετά θα πεινάσουν και οι 10.
   Δες αυτό και θα καταλάβεις πως είναι στημένη η εθνική μειοδόσία. Δώσε προσοχή στο 09:01 και θα δεις.

   Like

 13. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ… ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ!!!

  Like

 14. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης (ΚΕΑ) Κύπρου

  Διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:
  ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ

  Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την δευτέρα στις 14 Μαρτίου 2001 και ώρα 19:00 μ.μ.
  στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ Πατρών

  Επί του θέματος θα τοποθετηθούν οι ομιλητές:

  Πανίκος Κλεοβούλου, ως αντιπρόεδρος του ΚΕΑ με θέμα:
  Ο μάχιμος πατριωτισμός ως ανάσχεση στον εθνομηδενισμό.

  Κρίνος Μακρίδης, ως πρόεδρος ΚΕΑ με θέμα:
  Καθεστωτικές μεθοδεύσεις αφελληνισμού και ο ρόλος του πατριωτισμού.

  Γούδης Κων/νος, Καθηγητής παν/μίου, πρόεδρος ινστιτούτου “‘Ιων Δραγούμης” με θέμα:
  Η επιχειρούμενη αποδόμηση της ιστορίας του έθνους.

  Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος Βουλευτής Αχαίας με θέμα:
  Οι αυτόχθονες Έλληνες και η επίθεση μειονοτικού διαμελισμού της χώρας.

  Θα ακολουθήσει συζήτηση.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s