olympia.gr – 2008-2019 – 11 χρόνια- 400εκ VIEWS

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αντιρατσιστική» χούντα ετοιμάζεται από το υπουργείο δικαιοσύνης

Posted by olympiada on Φεβρουάριος 23, 2011

Γράφει η Ελένη

Το ελληνόφωνο κυβερνητικό παράρτημα  της παγκόσμιας κυβέρνησης ετοιμάζεται δια μέσω του υπ. δικαιοσύνης να εγκαθιδρύσει χούντα με «αντιρατσιστικό» προσωπείο. Το νέο χουντικό νομικό μόρφωμα ετοιμάζεται με σκοπό να φιμώσει τους πολίτες να καταργήσει την ελευθερία του λόγου και της σκέψης, βάζοντας την ταμπέλα του «Ρατσιστικού» σε ό,τι αντιβαίνει τους σκοπούς της Νέας Τάξης», που δεν θέλει έθνη με αντιστάσεις, αλλά με το ζόρι ασπόνδυλες «πολυπολιτισμικές κοινωνίες» εύκαμπτες, εύπλαστες και χειραγωγήσιμες  αποτελούμενες από δούλους- καταναλωτές των εταιρειών. Με συλλογική τρομοκρατία σταλινικού τύπου απειλούνται όσοι τολμούν να έχουν άλλη άποψη απ’ αυτήν των υπαλλήλων των αυτοαποκαλούμενων «αντιρατσιστικών» ΜΚ Οργανώσεων που επιδοτούνται παχυλά από κυβερνητικά βαλάντια κατά τις επιταγές της corporocracy. Δείτε τι ετοιμάζουν. Πολίτες, μπλογκ, οργανώσεις, θα κυνηγούνται θα φυλακίζονται και θα φιμώνονται.
(Θα μας κυνηγάνε από παντού, από τη μία γιατί θα έχουμε χαμομήλι σπίτι μας με τον codex alimentarius, κι από την άλλη γιατί τολμάμε να είμαστε αυτό που είμαστε κι όχι αυτό που θέλουν οι «λοβοτομητές της ανθρωπότητας»)
Το σχέδιο για τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο, που επεξεργάζεται το υπουργείο δικαιοσύνης, θα περιλαμβάνει δρακόντειες διατάξεις για εφημερίδες, κόμματα, οργανώσεις και bloggers και γενικότερα κατά όλων αυτών οι οποίοι εκφέρουν “αιρετικές” απόψεις για το πολιτικό σύστημα. Φωτογραφίζει εφημερίδες, άτομα, κόμματα που δεν εμπίπτουν στο «πολιτικά ορθό», όπως αυτό θα διαμορφώνεται κατά το δοκούν από την εξουσία.
Ο νέος αντιρατσιστικός νόμος, θα καταργεί τον παλαιότερο του 1979, “καθώς αυτός κρίνεται ανεπαρκής”, όπως σαφέστατα λέει η αιτιολόγηση του σχεδίου Νόμου. Σύμφωνα ακόμη με αυτήν, “η ελληνική κοινωνία έχει γίνει μια πολυφυλετική κοινωνία” και στόχος της πολιτείας είναι η υπεράσπιση των μειονοτήτων.
Ο νέος νόμος θα συμπεριλάβει στις “τιμωρητικές” του διατάξεις τον οποιοδήποτε εκφέρει γνώμη αντίθετη για μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά θα στρέφεται και κατά οργανώσεων, συλλόγων, κομμάτων, που εκφέρουν έναν ανάλογο πολιτικό λόγο.
Διευκολύνεται η αυτεπάγγελτη εφαρμογή του νόμου (χωρίς δηλαδή να χρειάζεται διαμεσολάβηση των διαφόρων εκπροσώπων οργανώσεων.
Σημαντικότατο σημείο της καινούριας πρότασης νόμου είναι η σημασία που δίδεται στο διαδίκτυο, (πέρασαν οι μέρες ελευθερίας των bloggers, από ό,τι φαίνεται) καθώς ο νόμος προβλέπει δίωξη κατά ατόμου που κατοικεί στην Ελλάδα, ακόμη και εάν ο server της ιστοσελίδας είναι σε χώρα (όπως οι ΗΠΑ – blogspot κλπ) στην οποία υπάρχει ελευθερία της έκφρασης.
Άλλη μια πρωτοτυπία του απίστευτου αυτού νόμου είναι ότι επιβάλλεται η συλλογική ευθύνη και τιμωρία (!) καθώς ο νόμος στρέφεται πέραν των φυσικών προσώπων και σε νομικά πρόσωπα, καθώς διώκει τον οποιοδήποτε ανήκει σε μια εταιρία, σύλλογο, οργάνωση του οποίου κάποιο μέλος εκφέρει “ρατσιστικές” απόψεις, κατά την νέα πρόταση νόμου. Δίνει μεγάλη βάση στα χρηματικά πρόστιμα, επίσης, ανεβάζοντάς τα, μέχρι τα 150.000 ευρώ.

Προσπαθείται να δομηθεί νομοθετικά ένα καθεστώς συλλογικής κατατρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας με σκοπό να φιμώνουν οι ίδιοι οι στόχοι της εξουσίας όποιον τολμά να αντισταθεί, καθώς και η οικονομική και φυσική εξόντωση όσων ανθίστανται στις μεθοδεύσεις της διεθνιστικής χούντας των εταιρειών και των πολιτικών τους δούλων.

63 Σχόλια to “Αντιρατσιστική» χούντα ετοιμάζεται από το υπουργείο δικαιοσύνης”

 1. AGIOS ONOUFRIOS said

  Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

  • Dimi D said

   Πάρτε μέρος στην διαβούλευση:
   http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012

   Απορώ πως θα εφαρμοστή ο νόμος της κάρτας του πολίτη όταν το 90% στη διαβούλευση ήταν αντίθετοι και το 10%, που συμφωνούσαν, ήταν επαγγελματίες της πληροφορικής που περίμεναν «αρπαχτή».

  • Και Πατρικος και Χαμουρα said

   Διαβαζω αυτο που ειχα προβλεψει εδω και χρονια, στην Καθημερινη.
   Νομος φτιαγμενος αποκλειστικα στα μετρα των εβραιων και του Δημητρα.
   Ακολουθουμε κατα γραμμα την Ισπανια την Γαλλια την Γερμανια την Αυστρια την Πολωνια την Σουηδια την Τσεχια….
   Κι αν μου πειτε οτι ο Βαλλιανατος δεν χρησιμοποιει βαζελινη πια γιατι δεν «χρειαζεται», θα σας παω σουμπιτους μεσα.

   Τυχερακια Πλευρη που δικαστηκες επι πρωθυπουργιας Καραμανλη.
   Αν σε δικαζε το Γιωργακη σημερα θα σε ξαναβλεπαμε την Ανοιξη παλι. Του 2020.
   Και ο εγκαθετος οβριος του «Ολυμπια» καραδοκει και κρυφογελαει.
   Τωρα που το θυμηθηκα.
   Ρε παιδια τι εγινε με κεινους τους αντισημιτες που καψανε τα ιερα σωβρακοντουλαπα της συναγωγης στα Χανια;
   Τους πιασανε;

   ——————————————
   Διαβαστε και σεις να χαρητε.

   “Ποινικοποίηση των ακραίων συμπεριφορών ρατσισμού,
   Της Φωτεινής Kαλλίρη:

   “Σε νομοθετική πρωτοβουλία για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας προχωρά το υπουργείο Δικαιοσύνης, ποινικοποιώντας τις ακραίες συμπεριφορές εις βάρος μεταναστών. Με τις ρυθμίσεις που τίθενται σε δημόσια διαβούλευση έως τις 3 Μαρτίου, θεσπίζεται ένα γενικό πλαίσιο για την αποτελεσματικότερη νομική προστασία των προσώπων αυτών, ενώ προβλέπονται πρόστιμα που κυμαίνονται από 15.000 έως 150.000 ευρώ, και αναλογικές ποινές, που ξεκινούν από ένα και φθάνουν τα τρία έτη φυλάκισης. Eτσι, τιμωρούνται ως ποινικά αδικήματα ορισμένες πράξεις που διαπράττονται για λόγους ρατσισμού ή ξενοφοβίας, όπως:

   • Η δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους που στρέφεται κατά ομάδας ατόμων που προσδιορίζεται βάσει της φυλής, του χρώματος, των γενεαλογικών καταβολών, της θρησκείας ή της εθνικής καταγωγής.

   • Η διάδοση, με κάθε μέσο, γραπτού υλικού, εικόνων ή άλλων στοιχείων που εκφράζουν ρατσισμό.

   • Η δημόσια υπεράσπιση, η άρνηση ή η χονδροειδής υποτίμηση της σοβαρότητας εγκλημάτων γενοκτονίας. Επίσης, η υποκίνηση, η εκ προθέσεως συμμετοχή ή η προτροπή στη διάπραξη τέτοιων ενεργειών συνεπάγονται κυρώσεις.

   Από την άλλη, εξασφαλίζεται ότι η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας γίνεται αυτεπάγγελτα και δεν εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων, τα οποία είναι συχνά ιδιαιτέρως ευάλωτα και διστάζουν να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες.

   Θεσπίζεται η διοικητική ευθύνη των νομικών προσώπων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε εκδηλώσεις ρατσισμού. Σύμφωνα με την απόφαση-πλαίσιο, που ενσωματώνεται στο ελληνικό Δίκαιο, τα νομικά πρόσωπα, οι κυρώσεις θα πρέπει να είναι αποτελεσματικές, αναλογικές και αποτρεπτικές και θα πρέπει να περιλαμβάνουν χρηματικές ποινές ή και πρόστιμα.

   Επεκτείνεται η προστασία και σε ομάδες ή πρόσωπα που δεν προσδιορίζονται μόνο με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή τους αλλά και τον γενετήσιο-σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

   Επίσης, εκτός από τις προσβολές εναντίον ομάδων ή προσώπων, αξιόποινες θεωρούνται και οι ρατσιστικές και ξενοφοβικές εκδηλώσεις που στρέφονται κατά πραγμάτων (κινητών ή ακινήτων), τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως ή κατ’ αποκλειστικότητα από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα (όπως π.χ. θρησκευτικά αντικείμενα, εθνικά σύμβολα, οίκοι λατρείας, χώροι διαμονής, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας κ.λπ.).”

 2. […] περισσότερα… var rc_ai = 10703873; var rc_bi = 1312; var rc_sid = ""; var rc_type = 1; var rc_width = 336; var rc_height = 280; […]

 3. greg said

  ….αφού κόπτονται τόοοσο πολύ για τον ρατσισμό απέναντι στους ξένους γιατί δεν τους διώχνουν ΟΛΟΥΣ και να λύσουν το πρόβλημα σε μια μέρα?????ακραίο?? δεν νομίζω….!!

 4. Enzo said

  πανε γυρευοντας τα πασοκια αλλα δεν θα προλαβουν στο τελος γιατι θα τους προλαβουμε εμεις.

 5. […] This post was mentioned on Twitter by sotoskyros, olympiada. olympiada said: Αντιρατσιστική" χούντα ετοιμάζεται από το υπουργείο δικαιοσύνης http://wp.me/pbW97-e7H […]

 6. karaiskos said

  Ειμαι αντιρατσιστής ξενόφοβος. Ποινικοποιούμαι;

 7. Και Πατρικος και Χαμουρα said

  Με αντιγραφεις παλι ωρη;

  • Και Πατρικος και Χαμουρα said

   και απεσυρες ολακερη αναρτηση με το σχολιο μου για να μη καρφωθεις.
   Τσαπερδονα!
   Ουτε η «Φαιη» να σουνα.

   • Σοφία said

    Ναι αλλά έγινε φίρμα! το είδαν όλοι. Αυτό δεν ήθελες;

   • Σοφία said

    Πες μου βρε ΠκΧ, το τελευταίο που λες στο σχόλιο για την ποινικοποίηση της άρνησης του πισω… τί ακριβώς εννοείς; κυριολεκτείς;

   • Φαίη said

    Συγνώμη για το άσχετο θέμα με την ανάρτηση αλλά τούτος από πάνω θέλει να τ’ακούσει:

    Επειδή άκουσα τα «πουστρελίκια» σου, (δική σου λέξη) και με αποκάλεσες «εβραιοκαθίκι», σε προηγούμενη ανάρτηση σου έδωσα μια απάντηση εκεί και σου δίνω την ίδια και εδώ κυρίως επειδή βαρέθηκα να γυροφέρνεις το όνομά μου πέρα δώθε λες και με ήξερες από χθες. Επιπλέον σου συνιστώ να δεις κάποιον ειδικό και να μην ξεσπάς επάνω μου ούτε να βγάζεις συμπεράσματα τα οποία κατα μια διαβολεμένη τύχη είναι πάντα αντίθετα με την πραγματικότητα. Με κούρασες Πατρίκε και απορώ και με τον εαυτό μου που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου.

    Τι έγινε αγόρι μου πάλι και σεληνιάστικες; Τι έκανα δεν καταλαβαίνω και δυσαρέστησα την αφεντιά σου; Επεδή ανάρτησα το βίντεο με τους σκοτωμένους πάει να πει ότι δεν καταλαβαίνω ότι όλο αυτό υποκινείται από τους Αμερικανούς; Το είπα και σε άλλο σχόλιο ούτως ή άλλως όπως είπα ότι οι χώρες με ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι πιο εύκολα θύματα για τους Αμερικάνους γιατί μπορούν να στρέψουν την κοινή γνώμη εύκολα εναντίον τους και να αγνοηθούν τα πιο βαθιά κίνητρα. Ανάρτησα και βίντεο του Medvedev που εκφράζει και αυτός την ανησυχία του για την κατάσταση στην Μέση Ανατολή όπου υπάρχει φόβος για διάσπαση των χωρών, για την ανάδειξη ακραίων θρησκευτικών ομάδων και για μία κατάσταση ταραχών που θα μπορούσε να κρατήσει ακόμα και δεκαετίες.

    Συμπληρώνω: ανάρτησα και βίντεο όπου ένας ειδικός ισχυρίζεται ότι όλη αυτή η αναταραχή που βλέπουμε στην Μέση Ανατολή πηγάζει από πανίσχυρους παγκόσμιους οργανισμούς κατονομάζοντας την λέσχη Bilderberg ως κύρια υπεύθυνη για αυτήν την κατάσταση. Πήγαινε στην ανάρτηση αγόρι μου «Η σοσιαλιστική συμμορία δολοφόνων. Μαιτρ στην απάτη και την γενοκτονία».

    Το συγκεκριμένο βίντεο που δείχνει τα κατορθώματα του Καντάφη (φίλου του δικού μας ΓΑΠ) αποσκοπεί στο να παρουσιάσει τον σκληρό αυτό άνθρωπο και τίποτα παραπάνω. Τώρα αν το γαμ@@@@ο βίντεο δεν ευσταθεί εγώ τι σου φταίω;

    Βαρέθηκα να κάθομαι να σου εξηγώ κάθε φορά τι εννούσα με το ένα και τι με το άλλο. Έλεος πια με σένα και τις υποψίες σου. Με τσούζουνε τα μάτια από τα δακρυγόνα και πρέπει να δίνω και εξηγήσεις στην αστυνομία του Πατρίκου.

    Θερμή παράκληση: Πάρε έναν σάκο του μποξ Πατρίκε και ξεκίνα να βαράς. Δεν είναι κακό, το είχα κάνει και εγώ σε κάποια φάση της ζωής μου. Ενώ φάινεσαι να είσαι πατριώτης και έχεις πάθος για κάποια όμορφα πράγματα, ο θυμός που κρύβεις μέσα σου, (εσύ ξέρεις γιατί) σε κάνει να θέλεις σχεδόν να παρακαλάς, να βρεις μια δικαιολογία, μια αφορμή για να είσαι επιθετικός με τους άλλους (και αγενής). Δεν θα μιλήσω για τους άλλους αλλά για μένα. Άσε με αγόρι μου στην ησυχία μου. Αρκετά προβλήματα έχω στήν ζωή μου δεν χρειάζομαι και έναν Πατρίκο να μου το παίζει τροχονόμος…

   • Και Πατρικος και Χαμουρα said

    «Σοφια», ακουσε να σου πω ενα πραμα.
    Ο ΠκΧ (γουσταρω) ειναι κριμπαρενιο παλληκαρι. Τα ψεμματα που λενε οι εβραιοι, εγω και οι μαθητες μου δεν τα σακκουλευομαστε. Ουτε για ενα εκατοστο του δευτερολεπτου.
    Αυτα ειναι για τους χανους και τους σιδεροπαπαρες.
    Εχω πει στο παλεθον οτι το 99.9% που γινονται στο κοσμο σημερα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ προερχονται απο τα διεθνη και τοπικα εγκληματα τους.
    Η καραμελα του Χιτλερ που γλειφουν ολη την ωρα τους τελειωσε. Ουδεις τους πιστευει πια. Εχουνε μοιασει με το «τσελιγκακι» του Αισωπου.
    Ειναι καιρος να αρχισουν να κανουν γαργαρα με αποσμητικα και αντισηπτικα γιατι η αναπνοη τους βρωμαει με τα ψεμματα που εχουν ξερασει ολα αυτα τα χρονια.
    Αν δεν υπηρχε Ισραηλ παλι ο κοσμος μπορει να ειχε προβληματα και να πεφτε εδω κι εκει καμμια μπουνια.
    Ανθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε…που «ελεγε» και η γιαγια μου η Δουκισα.
    Αλλα οχι αυτο το χαλι που βιωνουμε σημερα.
    Αλλα τι ρωτας εμενα; Ολα βρισμονται κατω απ το φως του Ηλιου. Αρκει να θελεις να τα μαθεις.
    Εκτος και αν….

    Για να σε βοηθησω ανοιξε τον παρακατω συνδεσμο και καλο διαβασμα.

    http://rediscover911.com/

    Αποθηκευσε το και ριχνε που και που καμμια ματια οταν εχεις καμμια αμφιβολια για τα τεκνεομενα.
    Αν δεις κανα ΝΠΔΔ πες του την καλημερα μου.
    Αυτα και μη με μαλωσει παλι η/ο Αστιλλαις που δε βαζω τονους.

    ΥΓ: Και πουσαι.
    Ριξε και μια ματια στα Πρωτοκολλα. Προφητικο βιβλιο.

   • Φαίη said

    Είδα και την απάντησή σου αγαπητέ μου. «Γουστάρω τους κολαούζους σου». Εννοώντας την G. που συμφώνησε με αυτά που είπα. Ωραίο επιχείρημα μεγάλε!!!

   • Και Πατρικος και Χαμουρα said

    Εχω δουλεια τωρα. Μη με απασχολεις.
    Σου ειπα: Κοψε τις κακες συναναστροφες.
    Δεν μπορω καθε λιγο και λιγακι να σε τρεχω για αποτοξινωση στις Μινεσοτες.
    Και μου κοστιζει και δεν θελω να πεσω πανω σε καμια μαμα Μαργαριτα. Και ποιος την ακουει τη παλιογρια!
    Εχει και χιονια κει πανω τωρα!
    Ηρεμησε και συνελθε!
    Αυριο ξημερωνει καινουργια μερα.

    Φιλακια.

   • Φαίη said

    Τι γίνεται Πατρίκε, έχεις δουλειά τώρα; Μήπως βρήκες κάποιες άλλες ‘κακιές’ συναναστροφές που θέλεις να καταγγείλεις;
    ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ αλλά ΟΟΟΟΟΧΙ δεν κρατιόσουν έτσι δεν είναι;
    Εκείνο το φαρμακείο αγόρι μου στην παλιά μας γειτονιά μην το ξεχνάς. Ο φαρμακοποιός ξέρει τι χρειάζεσαι… πριν σ’αφήσω τον ενημέρωσα.

    Έλα τώρα, πες μου και καμιά βρισιά από αυτές που μοιράζεις απλόχερα στο γυναικείο φύλο
    αυτού του blog για να ολοκληρωθείς…….σαν άντρας.

   • Σοφία said

    Ε… και συ ρε ΠκΧ αυτό το πισω… αύτομα που έγραφες το μυαλό μου πήγε αλλού σε πιο… αλλού… πού να καταλάβω ότι εννοούσες το όλο..μπουρλότο!

    Φυσικά αν αρνηθείς τη γενοκτονία των Αρμενίων, των Ποντίων, των Κούρδων, ή ότι έγιναν σφαγές στη Σμύρνη φαντάζομαι ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο ούτε «ρατσιστικό»..
    Έτσι, έτσι… είπαμε το «αντί» ο φερετζές του ρατσιστή, και συγκεκριμένα του επιλεκτικά ανθέλληνα ρατσιστή.

    (να σου πω την αλήθεια ούτε τα πρωτόκολλά τους έχω όρεξη να δω ούτε τα δευτερόκολλα. Αρκετά έχω εκνευριστεί, ΧκΠ μου, με όλα αυτά. Δεν αντέχω να φορτώσω κι άλλο. Έχω ήδη γίνει τούρμπο από τους περίπου ελληνόφωνους κυβερνητικούς σφουγγοκωλάριους του διεθνούς επιλεκτικού ρατσισμού).

   • G. said

    Χαμούρα,

    εγώ σε κατανοώ και συμπαρίσταμαι.

    Αλήθεια, πως λέγεται στην Ψυχιατρική
    αυτός που νομίζει ότι τον επιβουλεύονται
    και ότι αποτελεί θύμα συνωμοσιών;

    Και εντάξει, μεταξύ μας,
    εγώ δε σε έχω για χαζό
    και πιστεύω ακράδαντα
    ότι δεν εννοείς αυτές τις ανοησίες που γράφεις.

    Απλά, η δουλειά σου είναι καθοδηγητής
    -δεν πιστεύω ότι έχεις άλλη σταθερή εργασία.
    Απλά, ψαρεύεις πραγματικά προβληματικούς
    και μικρής νοημοσύνης ανθρώπους.

    Αυτό που έχω ως απορία,
    είναι τί σε έσπρωξε εκεί;
    Η τεμπελιά;
    Σου αρέσει να είσαι ανεπάγγελτος
    και άεργος;
    Ή η μεγαλομανία; Μήπως η απόρριψη από
    το κοινωνικό σου περιβάλλον;

    Χαμούρα, εδώ τα λέμε,
    διαφωνούμε μάλιστα συνέχεια,
    αλλά ανθρώπινα στο λέω,
    κάνε κάτι για τον εαυτό σου.
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερος άθλος
    από το να ξεκολλήσεις από
    τον βάλτο που έχεις παγιδευτεί.
    Πόσοι άλλοι
    πέρασαν σαν και σένα,
    από τα ίδια κυκλώματα
    και πολεμήθηκαν από τους ίδιους τους δικούς σας;

    Πραγματικά, δεν έχω να σου πω τίποτα άλλο,
    παρά μόνο εύχομαι να μπορέσεις επιτέλους
    να σταθείς στα δικά σου πόδια
    και να γνωρίσεις την αυτοπραγμάτωση
    και τη βαθιά ικανοποίηση να είσαι ο Εαυτός σου.
    Ο πραγματικός εαυτός σου.
    Πέρα από μελανά πουκάμισα και πολιτικές αηδίες.
    Αυτά, Χαμούρα, είναι πρόσθετα.
    Και οι άνθρωποι γεννιόμαστε ίδιοι και γυμνοί.
    Βρες τον πραγματικό εαυτό σου. ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ

   • Και Πατρικος και Χαμουρα said

    Σοφια μαζι σου.
    Αλλα (για μερικους) ΕΝΑ ειναι το ολοκαυτωμα.
    Ολες οι αλλες ανθρωποκτονιες συμπεριλαμαβανομενης και της σφαγης που ξεδιπλωνεται μπρος στα ματια μας στην Μεση Ανατολη σημερα, ειναι απλως ξακαθαρισμα «τρομοκρατων».

    ——————————-

    Σκυλο-οβριε,
    Μαθαινω οτι οι Αμερικανοι αρχιζουν και ξυπνανε σιγα-σιγα. Κι οταν παρουν χαμπαρι ποιοι εκαψαν τους 3000 συμπατριωτες τους στους τριδυμους πυργους ουτε ψυλλος στο κορφο σας.

    Επισης σου εχω πει:
    Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι.

    Μιας και αρχισες με ψυχιατρεια ειδα κατι καλο στο Ιντερνετ

    «Γιά όσους χρειάζονται άμμεση βοήθεια.

    Ανακοίνωσις:

    «Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ»

    Βασιζόμενοι σε πολυετή εμπειρία με θετικότατα αποτελέσματα παρομοίων οργανώσεων σε Ευρώπη και Αμερική, ανακοινώνουμε την ίδρυση καί στήν Ελλάδα του «Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ», που θα δέχεται άνδρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας με σκοπό να μοιράζονται την εμπειρία τους, στη αντοχή του ανθρώπινου χαρακτήρα τους καθώς και την ελπίδα για μια ανθρώπινη συμπεριφορά μεταξύ τους αλλά και μέσα στην κοινωνία που ζουν. Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας μας, η μόνη προϋπόθεση για την δωρεάν έγγραφη στην «Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ» είναι μια αυθόρμητη και δυνατή επιθυμία να σταματήσει κάποιος να σκέπτεται ότι ανήκει σε μια ανώτερη εβραϊκή φυλή.
    Ο βασικός αλλά και πρωταρχικός σκοπός της «Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ» είναι να βοηθήσει τους εβραίους να απαλλαγούν από κάθε αίσθηση της ανωτερότητας που έχουν, σε σχέση με τους συνανθρώπους τους και να αγκαλιάσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ανεξάρτητα από την κληρονομιά, την εθνικότητα, τη θρησκεία ή τη φυλή.
    Η «Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ» πρόκειται να ακολουθήσει όσο το δυνατόν τα πρότυπα του επιτυχημένου μοντέλου του «Ανώνυμου Αλκοολικού» που έχει τόσο μεγάλη επιτυχία με τους Αλκοολικούς σε Ευρώπη και Αμερική.
    Έχει αποδειχθεί μέσα από πολυετή εμπειρία ότι η μεγαλύτερη πρόκληση τόσο για τους εβραίους όσο και για τους αλκοολικούς είναι το να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ένα τεράστιο πρόβλημα με τον εαυτόν τους.
    Πρέπει να ξεπεράσουν (οι Εβραίοι) έναν «κυκεώνα άρνησης» που υφίστανται καθημερινά, και επιβεβλημένα χρειάζονται τη βοήθεια των συνανθρώπων τους για να ιαθούν από την «ψυχολογία της ανωτερότητας» που υποφέρουν και στην συνέχεια να βοηθηθούν στην επίλυση του σοβαροτάτου κοινού προβλήματος τους.
    Οι ομάδες διαλόγου θα περιλαμβάνουν όχι περισσότερα από 15 άτομα κάθε φορά, θα πλαισιώνονται δε από ειδικούς ψυχίατρους και ψυχολόγους οι οποίοι θα συμμετέχουν στην συζήτηση.

    Σας πληροφορούμε ότι αρχικά ανοίξαμε γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σκοπεύουμε την ίδρυση παρομοίων γραφείων σε Βόλο, Λάρισα, Γιάννενα, Ροδο, Χανιά και άλλες Ελληνικές Πόλεις.
    Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποταθούν για περισσότερες πληροφορίες και έγγραφη στά Γραφεία μας:

    Αθήνα Β. Ελλάδος
    Μαραθονοδρόμου 22 Θεσσαλονίκη
    Ηρακλείτου 10″

    τρεχα να γραφτεις οβραιε!!!!!

  • G. said

   Και σκύλα να πεις την ουιγούρα τη μάνα σου
   Χαμουροτουρκόσκυλο

   • Και Πατρικος και Χαμουρα said

    Σκυλο-οβριε,
    μην σκουζεις ετσι και μας συλλαβουν τα καρακολια για προσβολη της δημοσαιας αιδους δω κατω στη Συγγρου.
    Την επομενη φορα πριν στον χωσω θα τον πασαλειψω με βαζελινη.

 8. ΜF said

  Απ’ότι φαντάζομαι θα ειναι ποινικώς κολάσιμο να λές
  τι καταγωγής ειναι οι τραπεζίτες, τι εθνικότητας ήταν ο ληστής,
  ο δολοφόνος, ο κλέφτης, ο «επενδυτής»….

  • Σοφία said

   Εννοείται… εκτός κι αν είναι Έλληνας. Οι Έλληνες δεν συμπεριλαμβάνονται στο νόμο. Αυτούς βρίστε τους ελεύθερα.
   Φυσικά το «αντί» είναι ο φερετζές του ρατσισμού

  • κοτσιδας said

   Το πράγμα είναι πολύ απλό. Θα χρησιμοποιούμαι την Αμερικανική ορολογία Έγχρωμος για κάθε ένα μη Ελληνα.

 9. Τελικά το άρθρο που είχατε αναρτήσει παλιότερα έγινε πολύ επίκαιρο….!

  Βασικές Οδηγίες για Ανώνυμο Blogging

 10. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

  Ο υπουργός Καστανίδης ανάρτησε νομοσχέδιο προς διαβούλευση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

  Το νομοσχέδιο είναι δήθεν κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Το νομοσχέδιο πρακτικά ποινικοποιεί την έκφραση διαφωνίας για τη λαθρομετανάστευση. Φτάνει στο σημείο να καθιστά έγκλημα και τον φόβο για τους λαθρομετανάστες. Αν περάσει καταργεί ύπουλα την ελευθερία της έκφρασης.

  Στις 3 Μαρτίου 2011 θα πάει στη Βουλή για ψήφιση!!!!

  ______________________________________________________

  «Δημοκρατικό» φίμωμα, για να μην υπάρχει η παραμικρή αντίσταση στην κατάληψη της χώρας από τους λαθρομετανάστες. Ποιος είν’ αυτός ο «μπούλης», που δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στο ΙΚΑ, ποιο είν’ αυτό το παράσιτο της πολιτικής, που θα μου πει εμένα ποιον θα βάλω και ποιον δεν θα βάλω στο σπίτι μου; Το να πάει κανείς να γράψει στον «ανοικτό διάλογο», το θεωρώ κοροϊδία. Μόνο με κινητοποιήσεις καταλαβαίνουν αυτοί. Γι αυτό φροντίστε να ενημερώσετε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, να ευαισθητοποιείστε τους πάντες, ώστε κάποτε να στείλουν τον Καστανίδη και τον κάθε «Καστανίδη» στο διάολο, κυνηγημένο και προπαντός χωρίς λεφτά. Να αναγκαστεί να δουλέψει, ο αλήτης. Δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία γι αυτούς τους κηφήνες από την δουλειά.

  • Lily said

   Πρώτον και κύριον,όποιος αναλάβει πρωθυπουργός να δεσμευτεί ότι θα καταργίσει αυτόν τον νόμο.Και να σκεφθείτε ότι στην Θεσσαλονίκη μέχρι πρόσφατα ΕΛΕΓΑΝ τον Καστανίδη,»το χρυσό παιδί της Θεσσαλονικης».Το έχω ακούσει στο παρελθόν από πολλά καρντάσια….Έχει ο καιρός γυρίσματα για της ζωής τα πείσματα, έλεγε η γιαγιά μου.

 11. ΠΕΡΣΕΑΣ said

  καθώς ο νόμος στρέφεται πέραν των φυσικών προσώπων και σε νομικά πρόσωπα, καθώς διώκει τον οποιοδήποτε ανήκει σε μια εταιρία, σύλλογο, οργάνωση του οποίου κάποιο μέλος εκφέρει “ρατσιστικές” απόψεις, κατά την νέα πρόταση νόμου. Δίνει μεγάλη βάση στα χρηματικά πρόστιμα, επίσης, ανεβάζοντάς τα, μέχρι τα 150.000 ευρώ.

  Λοιπόν παίρνω πίσω ότι κι αν είπα για τον ΓΙΩΡΓΑΡΟ και το ΠΑΣΟΚ , είναι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ .

  Τι σκέφτηκαν τα άτομα ρε ( αυτό σημαίνει ελληνικό μυαλό ) .

  Σου λέει ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ποιοι μας έχουν μπιπ με το χρέος ποιοι είναι αυτοί που με τις τράπεζες τους μας έχουν σκίσει , μα οι ανομολόγητοι ( δεν γράφω το όνομα τους για τον φόβο των ιουδαίων ) , ελπίζω τα λαϊκά γνωμικά να μην είναι μέσα στον νόμο .

  Από ποιον λοιπόν πρέπει να τα πάρουμε για να ξεχρεώσουμε ; μα από αυτούς .

  Έχουμε και λέμε περίπου 7.000.000 ψηφοφόροι επί 150.000 χιλιάδες ευρώ για πρώτη δόση .

  7000000*150000 =1.050.000.000.000 . πολλά τα λεφτά .

  Ακούστε το σχέδιο φτιάχνουμε αυτόν τον νόμο , αφήνουμε τους ιουδαίους να χαρούν για κανένα μήνα και μετά πάμε μαζικά στα δικαστήρια και κάνουμε αγωγές κατά των συναγωγών και τους ΚΙΣ , με το αιτιολογικό ότι τα ιερά τους βιβλία , η βίβλος η πεντάτευχος και τόσα άλλα βρίθουν ρατσιστικών και εθνικιστικών αναφορών και όχι μόνο , μέσα υπάρχουν και προτροπές σε σφαγές , γενοκτονίες και άλλες αξιόποινες πράξεις .

  Και αυτό είναι μόνο η αρχή γιατί αν το ΚΙΣ δεν δεχτεί να αποσύρει όλα τα βιβλία τους θα πάμε και για δεύτερο γύρο αγωγών , από τα λίγα νομικά που ξέρω όταν κάνεις ξανά το ίδιο αδίκημα το πρόστιμο πολλαπλασιάζετε .

  Για σου ρε ΓΙΩΡΓΑΡΕ όχι μόνο θα ξεχρεώσουμε αλλά θα έχουν να ζουν και τα δισέγγονα μας .

  ΥΓ . δεν είναι καθόλου πλάκα να δω πως θα καθαρίσουν με τις αγωγές και τις μηνύσεις εκεί στο ΚΙΣ βάλτε το χέρι σας στην φωτιά ότι αυτό θα γίνει .

  ΥΓ . 2 Και που είσαι ΓΙΩΡΓΑΡΕ βαλε και μια διάταξη να δικαιούται αποζημίωση και αυτός που υποβάλει αγωγή η μήνυση όχι μόνο το κράτος , αν το κάνεις σώθηκα βρήκα τρόπο να πάρω εκείνη την Πόρσε που σαλιαρίζω εδώ και χρόνια .

  • astillais said

   !!!!!!!

  • G. said

   Kαι μετά απορούμε
   πως η Ελλάδα φινλανδοποιήθηκε από την Νέα Οθωμανική Τουρκία.
   Αγκαλιασμένος με τον Σουλτάνο του,
   τον αφέντη του, την Ερντογανάρα του,
   ο «Περσέας» ετοιμάζεται να μαρτυρήσει στη Γάζα.

   Καμιά ιδέα μογγολο-«περσέα» για ΑΟΖ με Κύπρο και εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου
   για να ξεχρεώσουμε;;;
   Όχι, βέβαια, αυτά το «Περσέας»
   τα χαρίζει στη μαμά του την Τουρκία

   Ουστ απο κει, τουρκόσκυλα
   με την προβιά του «ελληναρά»

   Σας ξεσκίσαμε το 1821,
   μετά από 400 χρόνια βαρβαρότητας και μεσαίωνα.
   Θα σας ξαναξεσκίσουμε και πάλι.
   Και αυτή τη φορά θα σας στείλουμε δια παντός
   από εκεί που μας μπαστακωθήκατε, την Κίνα.

  • G. said

   ΠΕΡΣΕΑ,

   Για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας
   και την ΑΟΖ, μιλιά. Κιχ, βρε παιδί μου.
   Προφανώς, η πατριδούλα σου απαγορεύει
   κάθε αναφορά. Μόνο αντισημιτισμός
   και κουτόχορτο, λες και οι Έλληνες
   είμαστε γίδια.

   Όσο για τα άλλα,
   η Παλαιά Διαθήκη
   είναι Ιερό Βιβλίο του παγκόσμιου Χριστιανισμού.

   Το να διασπείρεις θρησκευτικό Μίσος
   αφενός είναι (εκτός των άλλων) ανήθικο
   αλλά είναι και γραφικό
   διότι δε μπορεί εσύ να είσαι ο εξυπνάκιας
   και όλοι οι Χριστιανοί να είναι αιμοδιψή τέρατα
   όπως τους παρουσιάζεις.

   Εγώ σε κόβω για ακραίο ισλαμιστή
   και μάλιστα της γείτονος.

   Εξάλλου, εσύ και οι φίλοι σου σχολιαστές
   αυτο-γυμνωθήκατε πλήρως της «ελληνικής» σας ταυτότητας,
   με την τραγική άγνοιά σας για τον Οιδίποδα.

   Ειδικά για τον Οιδίποδα που είναι ο Μύθος («Μύθος» με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου) που έχει γνωρίσει στον εικοστό αιώνα τις περισσότερες προσεγγίσεις και ερμηνείες.
   Aλλά τί σας λέω τώρα; Τί δουλειά έχετε οι τουρκόσποροι
   με τον Οιδίποδα;

   • astillais said

    Αφού σε ενοχλούν οι «τουρκόσποροι» γιατί κάνεις συμφωνίες με τις τουρκοφυτίες;;;;
    ελα μου ντε αχ όχι γκε αχ ξανα όχι ντζι και τζίιιιιζ

    βρίσε δω και βρίσε κεί
    και στην μέση μια κει…κει

    αχ ναι μωρέ εύ ήσουνα
    το κέντρο του συ-μμμπαντος κόσμου
    κι έλεγα κι εγώ γίνεται κύκλος χωρίς κέντρο;;;

   • Όλους μας θεωρεί τουρκόσπορους. Αυτό να το καταλάβετε για την G.ematria. ΟΛΟΥΣ. ένα είναι το καθαρός έθνος la race supérieure γι’ αυτήν. Πες τι ψάλλουν οι Εβραίοι στις συναγωγές στην μέρα εξιλασμού πλζ από το ταλμούδ..πλζ… όταν ανανεώνουν το ραντεβού για την επόμενη μέρα… θα με κάνεις να το πω εγώ;

   • πριτς εκ των προτέρων, «τουρκόσπορος» είμαι ό,τι θέλω κάνω με τις «πατριωτικές προπαγάνδες» ατόμων σαν την G.ematria. λύκοι βαρείς με ένδυμα προβάτου… πάνε αυτά… ΤΈΛ-ΟΣ.

 12. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Οσα σχέδια και νομοσχέδια να κάνουν. , όταν ολαος δεν τα αποδεχθεί και εχει ανυπακοή, θδεν θα τους περάσει. Είναι τελικά πολύ ηλίθιοι.
  Ήρωες τελικά θα κάνουν!
  Που οταν γυρίσει ο τροχός, θα εκδικηθεί πλέον ο ήρωας!
  Σχέδια έκανε και ο Παπαδοπουλος,.
  Οι …ήρωες που είχε κάνει τον σαπισαν στη φυλακή!
  Μα τόσο ηλίθιοι στην εξουσία;
  Χωρίς φαντασία που τους έλεγε κάποτε ο αρχηγός τους Αντρεας;

 13. Βαρελόφρων said

  Θέλουν να κάνουν τις φωνές των πρωτοπόρων που προβάλλουν εμπόδια στο βρωμοπολυπολιτισμό τους,να τις ποινικοποιήσουν.Θέλουν να χτυπούν μεμονωμένα γιατί γνωρίζουν πως όλοι μαζί είμαστε ισχυροί.
  Και κάτι άλλο,οι Έλληνες ποτέ δεν ήταν ρατσιστές.Αξιόλογοι,αγαπητοί και καλοί άνθρωποι υπάρχουν σε όλους τους λαούς ανεξαρτήτως φυλής και γλώσσας.Την Ελλάδα την επισκέπτονται ετησίως 10.000.000 τουρίστες,γιατί δεν είμαστε ρατσιστές με αυτούς;
  Η μετατροπή της Ελλάδας σε μόρφωμα εθνοτήτων εξυπηρετεί πολλούς στόχους πιθανώς και επιβουλών της εθνικής μας κυριαρχίας και προωθείται βάσει σχεδίου από τους ντόπιους εντολοδόχους-υπασπιστές της νέας τάξης πραγμάτων.
  Τα αποβράσματα-συμμορίτες που δολοφονούν καθημερινά συμπατριώτες μας εξυπηρετούν εκτός των άλλων και την παγίωση της ανασφάλειας και έλλειψη κοινωνικής ειρήνης που επιθυμούν για να μην αντιδρούμε.
  Αν παρατηρήσετε μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο(!!!) ο αριθμός των αλλοδαπών είναι δυσανάλογα μεγάλος σε σχέση με τους ντόπιους.Σε καμμιά άλλη χώρα του πλανήτη δεν συμβαίνει αυτό και πουθενά δεν εισάγουν ξένους μόνιμους κατοίκους οι άλλες χώρες πέραν ενός μικρού ποσοστού.
  Γι’αυτό θα μιλάμε και θα παραμιλάμε άθλιοι όσους αντιρατσιστικούς νόμους και να φτιάξετε.

 14. Κική said

  Πριν αρχίσουν λοιπόν τις λοβοτομές και την φιμωση εσείς που έχετε βήμα φωνάξτε στους Ελληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 15. Egw said

  http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012

 16. Παύλος2 said

  To είχα δει το προσχέδιο νόμου πριν από 2 μέρες και δε το πίστευα.
  Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει ότι είναι «αντιρατσιστικός»

  Διάγει και προάγει τον φυλετισμό σε κοινωνικό αγαθό. Δεν είμαστε πολύ μακριά από την εποχή που ακόμα και οι παιδεραστές ή οι νεκρόφιλοι θα έχουν δικαιώματα και θα θεωρούνται μειονότητα.

  Το ιδεολόγημα ότι η κυρίαρχη κουλτούρα (η Ελληνική) πρέπει πάσει θυσία να εκμηδενιστεί είναι ναζιστικό, όχι απλά εθνομηδενιστικό. Οσο για την απόδοση συλλογικής ευθύνης σε νομικά πρόσωπα είναι πρακτική ΕΣ ΕΣ.

  Το βασικό λάθος του νομοθέτη είναι ότι προσπαθεί να κάνει λειτουργικό ένα αποτυχημένο μοντέλο, αυτό της πολυ»πολιτισμικής» κοινωνίας με τη βία. Σε περιόδο μεγάλης και συστημικής κρίσης να σπρώξει τις μάζες να αλληλοεξοντωθούν με τη βούλα του νόμου.

  Κατάργηση των εθνών και αντικατάστασή τους από φυλετισμούς (φυλής, φύλου, ή ακόμα και διαστροφής). Επιστροφή στο μεσαίωνα, τότε η συνδιαχείρηση των φέουδων γινόταν με τη βοήθεια του αλάθητου του Πάπα, τώρα με τους ναούς του χρήματος. Σκάσε και δούλευε, κατανάλωνε και μη μιλάς, όπως κάνει ο μετανάστης. Δε σου αρέσει; Είσαι ρατσιστής. Τώρα αν ο προιστάμενός σου είναι ομοφυλόφιλος θα μπορεί άνετα όχι απλώς να σου πιάνει τον κώλο, αλλά αν πεις και τίποτα θα σε καταγγέλει ως ρατσιστή.

  Ο πολυπολιτισμός απέτυχε είπε η Μέρκελ (όπως και ο καπιταλισμός θα πρόσθετα), και στην Ελλάδα ο ΓΑΠ προσπαθεί να σώσει τη χαμένη τιμή της Παγκοσμιοποίησης;

  Κοντά πόδια τα δήθεν αντιρατσιστικά (ρατσισμός και φυλετισμός από την ανάποδη είναι) του πράκτορα ΓΑΠ.
  Καταρρέουν και έχουν πανικοβληθεί.

 17. Dimi D said

  Με αυτά που κάνουν, είχα την εντύπωση πως η Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε ένα 20%. Τώρα πάει για 50%+.
  Μόλις αρχίσουν οι διώξεις, ο κόσμος θα αντιδράσει άσχημα.

  • Παύλος2 said

   Το έχω ξαναπει και θα το ξαναπώ. Οι ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την αριστερά κι όλες αυτές τις διανοούμενες πουτάνες που τους κάνανε πλάτες για καμμιά θεσούλα. Η ταφόπλακα της αριστεράς θα είναι αυτό το νομοσχέδιο αν περάσει.

   Με στεναγχωρεί, αλλά δε θα σκάσω κιόλας. Επειδή ορισμένοι κάνανε το κόμπλεξ τους σημαία και ανάγανε την ευχαρίστηση του κώλου τους σε ιδεολόγημα και προοδευτισμό θα πρέπει και να τους πούμε μπράβο;

   Αντε και γερμανοτσολιάδες.

 18. κοτσιδας said

  Ρατσιστής ποτέ δεν ήμουν, τώρα όμως έγινα. Και με αυτά τα άρθρα που διαβάζω γίνομαι ακόμα περισσότερο.

 19. ΠΕΡΣΕΑΣ said

  Όσοι βρίσκονται εδώ ξέρουν και τι πρεσβεύω και ποιας κοσμοθεασης είμαι και πόσο με ενοχλούσαν κάποιοι χαρακτηρισμοί .

  Ε λοιπόν από σήμερα δίνω το δικαίωμα σε όλους να με χαρακτηρίζουν παγανιστή , ειδωλολάτρη και ανθρωποφάγο αν γουστάρουν .

  ( δεν πρόκειται να μαλώσω κανέναν ) .

  Έτσι για σπάσιμο σε όλους αυτούς που θέλουν να μας λοβοτομισουν και να πολιτικοποιήσουν την διαφορετική άποψη , γνώμη και την κριτική στα πεπραγμένα τους .

 20. aspasia said

  ΠΕΡΣΕΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΨΗΛΑ ! ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΝΑΛΩΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΕΜΠΡΟΣ

 21. Όποιος εμπνεύστηκε τέτοιο νόμο, είναι τουλάχιστον ηλίθιος. Αφού απέτυχαν και αποτυγχάνουν να επιβάλουν τους λαθρομετανάστες με την ακατάσχετη πλύση εγκεφάλου από την κρατική τηλεόραση, τώρα το κάνουν εμμέσως δια της ποινικοποιήσεως του (ανύπαρκτου εν Ελλάδι) ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

  Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της ηλιθιότητάς τους, πρέπει να μας εξηγήσει πώς μπορεί να ποινικοποιηθεί μία φοβία (αγοραφοβία, κλειστοφοβία, ξενοφοβία κλπ.).

  Ποιος είναι ο Καστανίδης που θα μου απαγορεύσει να μιλώ και να έχω λόγο στο ποιον θέλω στο σπίτι μου και ποιον όχι; Έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του; Πόσα ένσημα έχει κολλήσει στο ΙΚΑ; Αν κλείσει η Βουλή (υπόθεση εργασίας κάνουμε), τι δουλειά θα κάνει, αφού το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ του είναι πολιτικός (όπως και των περισσοτέρων από τους «εθνοπατέτρες»);

 22. ΠΕΡΣΕΑΣ said

  Έλεγα σε φίλο αναρχικό .

  Στην Ελλάδα φασίστες , ρατσιστές , εθνικιστές δεν έχουμε αλλά όπως το πάτε θα τους φτιάξετε .

  Και ξέρεις ; αυτοί δεν είναι σαν εσάς να κάψετε το περίπτερο και μετά να κάνετε έρανο για τον περιπτερά .

  Αυτοί θα κάψουν το περίπτερο τον περιπτερά κι εσάς μαζί , συνεχίστε έτσι και θα δείτε σε λίγο τα αποτελέσματα .

  Το πρόβλημα είναι ότι μαζί με σας θα την πληρώσουμε κι εμείς που δεν φταίμε σε τίποτα .

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: