ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ! O CODEX ALIMENTARIUS ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!!!

SOS Προωθείστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε.
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ (προσθήκες Βίκυ Χρυσού Vickytoxotis)

Τα γεγονότα προχωρούν με τρομερή ταχύτητα δίχως να μας αφήνουν περιθώρια για αδράνεια. Όσο οι αλήτες τηλεκανίβαλοι, κάνουν προπαγάνδα κρατώντας μας υπνωτισμένους, κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον μας αθόρυβα. Στείλτε παντού το παρόν άρθρο, όσο είναι νωρίς. Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!

Εάν υπάρχει ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον άνθρωπο, αυτό είναι η ίδια του η τροφή, το αγαθό με το οποίο εξασφαλίζει την επιβίωση του. Πίσω απ’ τον περίφημο διατροφικό κώδικα κρύβεται μια εφιαλτική πραγματικότητα. Ο κώδικας ισχύει επίσημα από το 1963 με τη σύμπραξη του οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAQ) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), όπου και δημιουργήθηκε η επιτροπή που λειτουργεί πίσω απ’ τον κώδικα, επιτροπή η οποία υπάγεται στον Ο.Η.Ε. …

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Η ιστορία του κώδικα alimentarius αρχίζει το 1893 στην Αυστροουγγαρία. Αιτία ήταν τα προβληματα που είχαν προκύψει κατά την εκδίκαση υποθέσεων για θέματα διατροφής και τροφίμων τα οποία έκαναν επιτακτική την ανάγκη να υπάρξει ένας κοινός κανονισμός. Ο κανονισμός αυτός, εφαρμόστηκε επιτυχώς έως το 1918, όταν διαλύθηκε η Αυστροουγγαρία.

Ο κώδικας όμως δεν ξεχάστηκε. Χρόνια αργότερα έκανε και πάλι την εμφάνισή του σε ένα εντελώς διαφορετικό πνεύμα του ελέγχου του πληθυσμού μέσα από τη διατροφή. Ιθύνων νους της νέας ιδέας ήταν ο Fritz derMeer. Πρόεδρος της εταιρίας I.G.FARBEN (δείτε σχετικά με την εταιρία και εδώ Φθόριο: δηλητήριο στην οδοντόπαστα & το νερό -μέρος 2ο.). Η εταιρία I.G.FARBEN κατασκεύαζε όπλα, πυρομαχικά για το ναζιστικό στρατό καθώς και ειδικό το αέριο μαζικής εξόντωσης των κρατούμενων.

Ο Fritz derMeer καταδικάστηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης για πολλαπλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αλλά λίγα χρόνια μετά αποφυλακίστηκε. Λίγους μήνες μετά πρότεινε την επαναφορά του κώδικα Alimentarius ως μέσο ελέγχου του πληθυσμού μέσω της τροφής. Ο ΟΗΕ με απόφαση του, το 1962 ενεργοποιεί ξανά τον κώδικα με το επιχείρημα της προστασίας των καταναλωτών. Η «φονική» εταιρία του δεν εξαφανίστηκε, αλλά διασπάστηκε σε τρεις νέες μεγάλες εταιρείες φαρμάκων: τις πολύ γνωστές Bayer, Hoechst και Basf!

Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (USA: Νόμος S-510)
Το θέμα δε θα ήταν φοβερό αν ο κώδικας όντως ακολουθούσε την αρχική του λογική. Ο κώδικας αναγράφει πλέον μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται και ορίζει αυτομάτως παράνομη κάθε παρέκκλιση απ’ τα επιτρεπόμενα.

Έως και σήμερα η υιοθέτηση όλων των διατάξεων του κώδικα δεν ήταν υποχρεωτική για όλα τα κράτη. Ωστόσο, μετά και την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής το 2008 στην Ελβετία, όπου οι ΗΠΑ τέθηκαν επικεφαλής της επιτροπής, οι παράγραφοι για τα πολυβιταμινούχα τρόφιμα ενεργοποιήθηκαν και η εφαρμογή του κώδικα γίνεται πλέον υποχρεωτική για όλες τις χώρες του ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου).

Κάθε χώρα που θα υποδεχτεί τον κώδικα θα είναι υποχρεωμένη να μην εμποδίζει με κανένα τρόπο την ελεύθερη εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, ζώων και επικίνδυνων χημικών. Οποιαδήποτε αντίσταση στον κώδικα θα θεωρείται συγκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και θα έχει ως συνέπεια οικονομικές κυρώσεις για τη χώρα που θα αντιδράσει. Επίσης η χώρα εκείνη δε θα μπορεί να εισάγει ή να εξάγει κανένα προϊόν διατροφής.

Στην Ελλάδα εισάγουμε το 60% της διατροφής μας. Μια αντίσταση λοιπόν στον κώδικα θα σήμαινε οικονομική καταστροφή. Λύση υπάρχει αν αξιοποιήσουμε τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις αλλά πλέον δεν υπάρχουν κίνητρα εξασφάλισης και διαβίωσης του αγρότη κι έτσι η γη ηθελημένα ερημώνει για να δοθεί μια νύχτα σε επιτήδειους.

Η Ελλάδα εκτός του ότι συμμετέχει στον ΠΟΕ , τυγχάνει να είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης, που σημαίνει ότι επίσημος διαπραγματευτής σε όλες τις συμφωνίες είναι η ευρωπαϊκή επιτροπή. Οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα τηρούν σιγή ιχθύος. Γνωρίζουν αλλά επικαλούνται τη θέση τους και δε θέλουν να μιλήσουν (πρόεδρος ΕΦΕΤ κ.α.)

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ
Με την εφαρμογή του κώδικα, βιταμίνες A, B, C, D, ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο θα είναι παράνομα, όταν οι ποσότητές θα είναι θεραπευτικές. Ο νέος κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών όπως βιταμίνες ή μέταλλα οι οποίες λαμβάνονται για πρόληψη ή την αντιμετώπιση κάποιας πάθησης. Αυτές οι ουσίες θα χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια. Αυτό σημαίνει ότι θα απαγορεύεται ακόμη και η συνταγή γιατρού, που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες, ακόμα κι αν κάποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη.

Συγκεκριμένα η δοσολογία θα περιορίζεται μονό στο 15% της συνιστώμενης ποσότητας. Η θεραπεία θα υπάρχει με άλλα φάρμακα των εταιριών τα οποία θα κοστίζουν πολύ περισσότερο. Το ίδιο απαγορευμένες θα είναι και οι διατροφικές συμβουλές που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της διατροφής, μέσω της λήψης θρεπτικών ουσιών. Τα τρόφιμα θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ελέγχους για τις ποσότητες που εμπεριέχουν και θα τροποποιούνται με ακτινοβολία, έτσι ώστε να αποβάλλουν οποιαδήποτε πλεονάζουσα «τοξική» ουσία. η λίστα των θρεπτικών ουσιών που θα επιτρέπονται θα είναι αρκετά περιορισμένη.

Εκτός του ότι ο κώδικας θα θέσει εκτός λίστας, σημαντικά συστατικά για την ανθρώπινη διατροφή, την ίδια στιγμή προστίθενται σ’ αυτές κάποιες επιβλαβείς ουσίες, όπως για παράδειγμα το φθόριο, το οποίο παράγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Ήδη το 66% του νερού των ΗΠΑ φθοριώνεται.

[Το φθόριο πρωτοχρησιμοποιήθηκε στο Γκουλάγκ επειδή ανακαλύφθηκε ότι οι κρατούμενοι που έπιναν νερό με φθόριο ήταν συγκαταβατικοί κ μπορούσες έτσι εύκολα να τους ελέγξεις και να τους χειραγωγήσεις. Πλέον το συναντάμε σχεδόν σε όλες τις οδοντόκρεμες κ αρκετά κράτη πλέον φθοριώνουν το νερό].

Πέρα από τη λίστα των παράνομων «τοξικών» συστατικών των τροφών, η επιτροπή Alimentarius ανοίγει το δρόμο στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, αλλά και ζώα που θα παράγουν την τροφή μας.

Ο νέος κώδικας προβλέπει ότι οι αγελάδες που θα παράγουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα, θα λαμβάνουν υποχρεωτικά την αυξητική ορμόνη rBGH της διαβόητης πολυεθνικής Monsato. Ήδη το αγελαδινό γάλα αποτελεί το νούμερο 1 κίνδυνο ασθενειών του πλανήτη.

Κάθε ζώο που θα χρησιμοποιείται για τη διατροφή μας θα υφίσταται αγωγή με υποκλινικά αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες επίσης υποχρεωτικά. Ο κώδικας απαιτεί κάθε είδους τροφής να υφίσταται επεξεργασία με ακτινοβολία εκτός κ αν καταναλώνεται ωμό και σε τοπικό επίπεδο. Ο κώδικας συμπεριλαμβάνει φυσικά και τα βιολογικά προϊόντα που πλέον βιολογικά θα θεωρούνται όταν και σε αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί κτηνιατρικά φάρμακα, αυξητικές ορμόνες κτλ. κατά συνεπεία μάλλον οποίος θέλει θα το βαφτίζει βιολογικό.

Ακόμη και εξαιρετικά επικίνδυνα εντομοκτόνα όπως το DDT, για το οποίο στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί σάλος όταν αποδείχτηκε η καρκινογόνα επίδρασή του, θα εισαχθούν και πάλι στο εμπόριο. Το DDT, η διελδρίνη η αλδρίνη, το εξαχλωροβενζόλιο και το camphechlor κρίθηκαν από 176 χώρες επικίνδυνα και απαγορευτήκαν το 1991 στη σύνοδο της Στοκχόλμης. Και όμως, επιστρέφουν κανονικά και με το νόμο 7 απ’ τα 9 απαγορευμένα επικίνδυνα εντομοκτόνα!!!

Πολλές λειτουργίες και συστήματα ενζύμων του ανθρώπου μοιάζουν με αυτά των εντόμων, οπότε ο νοών νοητό…διαφορές παθήσεις που οφείλονται στην υποδιατροφη και στους προαναφερθέντες παράγοντες, είναι οι πλέον επικερδείς όπως ο καρκίνος, ο ζαχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις κ.α.

Άλλη μια ουσία που θα επιτρέπεται με το νέο κώδικα, είναι η αφλατοξίνη, καθώς επίσης και η συσσώρευσή της σε υψηλά ποσοστά στο γάλα. Η συγκεκριμένη ουσία είναι η δεύτερη πιο καρκινογόνα και συναντάται σε μουχλιασμένες ζωικές τροφές.

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω απ’ τον κώδικα. θυμίζουμε, ότι ο εμπνευστής του κώδικα ήταν ο ιδρυτής τριών πανίσχυρων σήμερα φαρμακοβιομηχανιών.

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 1-4-2011
Ο κώδικας διατροφής εδώ και περισσότερο από 10 χρονιά επιταχύνεται και επεκτείνεται. 185 χώρες έχουν ενσωματώσει τον κώδικα διατροφής στα νομικά τους συστήματα. Στην πλήρη εφαρμογή του αν καταφέρουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις μας, θα είναι καταστρεπτικές για την ανθρωπότητα και γενικά για τη ζωή μας.

Προς το παρόν γίνονται «εμβολιασμοί» με οδηγίες προς τα κράτη, με θέσπιση νόμων που καλλιεργούν το έδαφος για την πλήρη εφαρμογή του. Ίσως απ’ το 2017 να δούμε πράματα και θάματα. Από 1 Απριλίου 2011 μπαίνει σε εφαρμογή μια οδηγία της ευρωπαϊκής ένωσης η οποία θα εφαρμοστεί και απ’ την Αγγλία, η οποία περιλαμβάνει τα φαρμακευτικά παραδοσιακά προϊόντα φυτικής προέλευσης.

Στην Ελλάδα ψηφίστηκε από «επιτροπή», κατά τον προσφιλή τρόπο, προκειμένου να διατηρείται η ανωνυμία. Απ’ τις 1 Απριλίου 2006 και για τα επόμενα 5 χρονιά δόθηκε περιθώριο να κατοχυρωθούν φυτικά προϊόντα. Κατοχυρώθηκαν λοιπόν μόλις 183. Μονό αυτά τα προϊόντα αποτελούν εμπορεύσιμο είδος και κατά «ναπολεόντειο» νομό το εμπόριο άλλων φυτικών προϊόντων που δεν περιλαμβάνει η λίστα είναι παράνομο, επομένως δε θα υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων.

Αν υπάρξει κατανάλωση κάποιου φυτικού προϊόντος στο σπίτι, που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα και ως εκ τούτου δεν έχει περάσει από έλεγχο φαρμακοβιομηχανίας, ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόβλημα με το νόμο. Ναι, μπορεί να μηνυθεί π.χ. μια μητέρα για το τσάι που έφτιαξε στο παιδί και αυτό έπαθε ενδεχομένως μια άσχετη αρρώστια κτλ. (…)

Το φυτικά προϊόντα έχουν ελάχιστο κόστος παραγωγής καθώς είναι προϊόντα της φύσης. εφόσον όμως εμπορευτούν ως εκχύλισμα, επεξεργασία, συσκευασία κτλ από τις φαρμακευτικές εταιρίες, ανεβαίνει 1000 φορές πάνω η αξία τους. 1 στρέμμα ελληνικής αγρίας φύσεως η φαρμακευτική εταιρία υπολογίζεται ότι μπορεί να έχει κέρδος το χρόνο από 10000-20000 . Πρόσφατα η κυβέρνηση θέλησε να ψηφίσει νομό για τις περιοχές νατούρα οι οποίες ήδη καταλαμβάνουν το 23% της Ελλάδος όταν στα υπόλοιπα κράτη του κόσμου δεν υπερβαίνει το 4%. Αυτές οι περιοχές είναι έτοιμες να παραδοθούν προς εκμετάλλευση από φαρμακευτικές και λοιπές εταιρίες και για τον ίδιο λόγο πρέπει να σκεφτούμε αν είναι τυχαία η απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών καθώς εμπεριέχει ορούς που τείνουν στα παραπάνω.

Αξίζει ακόμα να σημειωθούν οι ενέργειες του πρωθυπουργού μας Γ.Α.Π. που δε χάνει ευκαιρία να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα και να αποδεικνύει για ποιους δουλεύει. Πριν λίγους μήνες υπέγραψε την εισαγωγή μεταλλαγμένο σπόρο πατάτας, ειδικώς για τη χωρά μας και όχι για τα κράτη της ευρωπαϊκής ένωσης. Έρευνες γνωστών έδειξαν πως ο μεταλλαγμένος αυτός σπόρος πατάτας προκαλεί γεννητικές μεταλλάξεις.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως η νέα τάξη πραγμάτων τα τελευταία λίγα χρονιά προχωράει με βήματα γοργά. Κάτω απʼ το δόγμα του σοκ που υποβάλλουν τον άνθρωπο μας περιμένουν αλλαγές που δε μπορεί ο μέσος νους να συνειδητοποιήσει. Ενδεχομένως ο μέσος νους να είναι αποχαυνωμένος απʼ τον έλεγχο και την προπαγάνδα που του ασκείται με ποικίλους τρόπους . Έτσι αδυνατούν να αντιληφθούν το βαθμό έλλειψης συνειδητότητας.

Στον «κώδικα διατροφής» ταιριάζει περισσότερο η ονομασία «κώδικας διαστροφής». Σε κάποιους θα φανούν ακραία όλα αυτά που διάβασαν. Μήπως όμως δε γνωρίζουμε την ιστορία του παρανοϊκού συλλογικού νου? Ας είμαστε λοιπόν σε εγρήγορση και ας μοιραστούμε τις γνώσεις μας υπερασπιζόμενοι τα φυσικά δικαιώματα μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

Newdimensioncosmos

64 σκέψεις σχετικά με το “ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ! O CODEX ALIMENTARIUS ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!!!”

 1. Καλα η ευρωπαικη ενωση ειναι ενα βημα απο την καταρρευση στα οικονομικα με κωδικες θα ασχολουμαστε , τρια πουλακια καθονται
  Το 2017 μπορει να μιλαμε ακομα και για κρατη ταλιμπαν που λεει ο λογος , ο νεοφιλελευθερισμος καταρρευει ακομα και στην αμερικη αρχισαν να βγαινουν στους δρομους
  Νεα ταξη πραγματων και τριχες κατσαρες , ας σωσουν την ευρωζωνη πρωτα απο την καταρρευση , ολα τα στοιχεια συγκλινουν τελικα οτι θα διασπαστει

  Μου αρέσει!

  1. Το οτι κάποιοι «συνομοσιολόγοι» μιλούσαν εδώ και αρκετά χρόνια για παγκόσμια οικονομική κατάρρευση (την ώρα που οι καταναλωτές χαιρόταν για την αφθονία χρήματος και για την ακμάζουσα οικονομία) και επαληθεύονται, εσένα δε σου κάνει καμία εντύπωση ε;

   Xampo, τα στοιχεία τα έχει… συνεπώς από άγνοια δε πάσχει… τι άλλο μένει;

   Μου αρέσει!

  2. Αγαπητέ Nikos Gianou δεν γνωρίζω πόσο χρονών είσαι αλλά άνοιξε τα μάτια σου παληκάρι μου και η ζωή δεν είναι παϊδάκια, κοντοσούβλια, γυναίκες, αυτοκίνητα και διασκέδαση μόνο! Όταν θα μας την φορέσουν για τα καλά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.
   Εαν δεν γνωρίζεις – μάθε.
   Και για να σε βοηθήσω να ξεστραβωθείς σου δίνω μια αφετηρία, απο εκεί και πέρα τον ρυθμό με τον οποίον θα τρέξεις και θα αγωνιστείς καθόρησέ τον μόνο σου. Καλή επιτυχία!






   Μου αρέσει!

  3. Nikos Gianou είπε

   Φεβρουαρίου 22, 2011 στο 9:06 μμ
   Καλα η ευρωπαικη ενωση ειναι ενα βημα απο την καταρρευση στα οικονομικα με κωδικες θα ασχολουμαστε , τρια πουλακια καθονται
   Το 2017 μπορει να μιλαμε ακομα και για κρατη ταλιμπαν που λεει ο λογος , ο νεοφιλελευθερισμος καταρρευει ακομα και στην αμερικη αρχισαν να βγαινουν στους δρομους
   Νεα ταξη πραγματων και τριχες κατσαρες , ας σωσουν την ευρωζωνη πρωτα απο την καταρρευση , ολα τα στοιχεια συγκλινουν τελικα οτι θα διασπαστει.

   Kοιμάστε όρθιοι μερικοί.
   Να σώσουν την Ευρωζώνη ποιοί ακριβώς?
   Έχουμε γεμίσει πρόβατα που περιμένουν τον τσοπάνη να τα προγγίξει για να κουνηθούν.
   Εσύ ποή ανήκεις? Δεν καταλαβαίνεις οτι είσαι και εσύ ένας απο τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν τα κράτη ώστε να λειτουργούν παρασιτικά?
   Έχεις την εντύπωση οτι το θέμα δεν σε αφορά? Σε λυπάμαι.
   Καλά ξυπνητούρια…..

   Μου αρέσει!

  4. kala esy GIANOU eisai mlkopitouras! an den einai auta problhma , pou einai amesa bioporistiko enw periorizontai ta eidh prwths anagkhs tote poio einai?????? to oikonomiko ? ta lefta ta trws esy mhpws h skoupizese sthn toualeta? twra 8umh8hkes to oikonomiko? tosa xronia ti ginetai nomizeis?poia h diafora me to twra? tpt, apla diogkwsh tou problhmatos ston egkefalo mas wste na na ksepoulhsoume thn ellada kai tous ploutous ths

   Μου αρέσει!

 2. Για τα φυτικά φάρμακα είναι το ΦΕΚ Β59/2006.

  http://www.ema.europa.eu/ema/index.jsp?curl=pages/document_library/landing/document_library_search.jsp&murl=menus/document_library/document_library.jsp&mid=

  Τις μονογραφίες τις επιτροπής για τα βότανα μπορείτε να τις δείτε στον άνω σύνδεσμο. Στο document type διαλέξτε commitee herbal monograph και θα σας βγάλει τα βότανα που είναι στη λίστα. Μονογραφίες συνεχώς προστίθενται.
  Αυτό που έψαξα και δεν βρήκα είναι τι γίνεται με τα αυτά τα βότανα που συμπεριλαμβάνονται μεν στη λίστα των φαρμακευτικών φυτών αλλά κυκλοφορούν είτε ως συμπληρώματα διατροφής είτε αποξηραμένα στις λαικές. Πουθενά δεν βρήκα να λένε ότι θα απαγορευτεί η κυκλοφορία τους αν δεν πάρουν άδεια ως παραδοσιακά φάρμακα. Σημειωτέον η άδεια δεν δίδεται έτσι απλά και κοστίζει 3000 ευρώ. Μου φαίνεται ούτε αυτοί δεν ξέρουν καλά καλά τι γίνεται….

  Μου αρέσει!

  1. προς Δηιδαμεια
   «Πουθενά δεν βρήκα να λένε ότι θα απαγορευτεί η κυκλοφορία τους αν δεν πάρουν άδεια ως παραδοσιακά φάρμακα.»
   Και γιατι να απαγορευτουν ακομα κι αν παρουν αδεια ως φαρμακευτικα ? Ενας λογος παραπανω,,,

   Μου αρέσει!

 3. Κάτι μου λέει πως τούτο εδώ, ειδικά τούτο εδώ, θα έρθει και θα την κάνει πίσω με συνοπτικές διαδικασίες. Ένα πράγμα σαν τον αντικαπνιστικό νόμο. Τούτα δεν περνάνε στην Ελλαδα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  Καλό θα είναι όμως να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε μπας και μας πιάσουν στον ύπνο.

  Μου αρέσει!

  1. Ευτυχώς είμαστε ένας λαός με αντιστασιακές καί επαναστατικές τάσεις! :-)) Αφέντες καί Δεσπότες περάσανε από αυτόν τόν τόπο. Κανείς δέ μπόρεσε νά μάς λυγίσει! Καί άν μερικοί έξυπνοι ευρωπαίοι νομίζουν ότι θά μάς υποβάλουν σέ αναγκαστική διατροφή θά καταλάβουν γρήγορα ότι είναι «ευκολότερον να κυβερνήσεις 50.000 ευρωπαίους παρά 5 έλληνες.» :-))

   Μου αρέσει!

  2. Η Δουράκη έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 όχι μόνο για τις τροφές και τους σπόρους, αλλά και για άλλα πολλά. Θυμάμαι την φράση της «τα διαστροφικά θαμνοειδή φοινικάκια» που κάποιος δήμαρχος τότε φύτεψε στην Αθήνα, την Αθήνα του ευκάλυπτου. Μου φαίνεται ήταν ο Αβραμόπουλος αυτός ο αξιοζήλευτος δήμαρχος.

   Μου αρέσει!

 4. Να πάνε να γ….! Ας δοκιμάσει κανείς να μού απαγορεύσει τί θά φάω καί θά καταλάβει! Ακόμα καί μέ τήν παρούσα ευρωπαική νομοθεσία υπάρχει τρόπος να αντικρουστεί σέ συνταγματικό επίπεδο ένας τέτοιος νόμος.
  Η διατροφή είναι καθαρά ιδιωτική υπόθεση καί κανείς νόμος δέν μπορεί να αναγκάσει τόν εκάστοτε πολίτη νά τρέφεται μέ τόν ένα η άλλο τρόπο!

  Μου αρέσει!

  1. Κανείς δεν μπορεί να σου απογορεύσει τι θα φάς.Απλά δεν θα βρίσκεις τίποτε άλλο φαγώσιμο εκτός απο αυτά που θα σου πουλάνε.Ηδη απαγορεύεται σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ να φυτέψεις ντομάτα στον κήπο σου (εκτός άν είναι MONSANTO υποθέτω).Σε μάς εξαιρούν προς το παρόν την τοπική παραγωγή.Οποιος βολεύτηκε στο διαμερισματάκι.. ας προσεχε..

   Μου αρέσει!

 5. Είμαι περίεργος να δω πόσοι θα διαδηλώσουν για αυτόν τον νόμο… Αν βέβαια κρίνουμε από το πόσοι διαδήλωσαν για τις τελευταίες τραπεζικές καινοτομίες, μάλλον απαισιόδοξες οι προβλέψεις.

  Μου αρέσει!

  1. Η καλλίτερη διαδήλωση είναι η ενημέρωση
   δεν βλέπεις τι χρήμα πέφτει στην παραπληροφόρηση
   Αυτιά και μάτια ανοιχτά όλα τα άλλα στην ώρα τους
   το θέμα είναι να μην περάσει όπως το εμβόλιο δηλαδή επιβάλλεται να καταργηθεί ο νόμος στην πράξη και κάτι ακόμη
   θα προσπαθήσουν να ενοχοποιήσουν τα βότανα
   μα ότι είναι μολυσμένα μα ότι κάνουν κακό μα και γώ δεν ξέρω τι
   εκεί θέλει η ενημέρωση να δώσει την μάχη και αυτή την στιγμή τα μπλόγκς έχουν αυτό το φορτίο

   Μου αρέσει!

   1. Πρόκειται για πλήρη διαστροφή.Τούτοι οι άνθρωποι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία του σατανά.Έχω ξανακούσει για αυτόν τον κώδικα κι έχω δει σχετικά βίντεο.Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να ισχύσει ένας τέτοιος κώδικας και δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει.Θεωρώ ότι αυτός ο κώδιξ εντάσσεται στο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού και της πλήρης υπόταξης των μαζών με τα γνωστά σε όλους μας περαιτέρω σχέδιά τους.Έμπρακτη αντίσταση παιδιά,δημιουργούμε κήπους με λαχανικά στα σπίτια μας,ακόμα και στην πόλη με γλάστρες,γινόμαστε μέλη στην εναλλακτική κοινότητα του «ΠΕΛΙΤΙ»,το οποίο καταβάλει προσπάθειες για την διατήρηση της βιοποικιλότητας,έχει δίκτυο διανομής σπόρων παραδοσιακών καλλιεργειών κ.α.Το θέμα είναι να ξαναγυρίσουμε έστω και σε μικρό ποσοστό στον τρόπο ζωής της υπαίθρου που μας καθιστά πραγματικά ελεύθερους.

    Μου αρέσει!

   2. Χρόνια πολλά πριν μου έχει πει ο πατέρας μου, την εποχή των παππούδων μας, γυρνούσαν διάφοροι τύποι από φαρμακευτικές εταιρίες πόρτα-πόρτα, και αγόραζαν τυχόν βιβλία που είχαν για βοτανολογία και πρακτική ιατρική. Το έχει ακούσει κανείς αυτό αλήθεια; Πέρασαν τα χρόνια, και «εκπαιδευτήκαμε» στη χρήση των φαρμάκων. Το πόση γνώση χάθηκε σε εκείνα τα βιβλία που εξαφανίστηκαν, κανείς δεν το ξέρει. Αυτό, έτσι για την ιστορία…

    Στα υπόλοιπα που γράφεις Astillais, δίκιο έχεις. Ξέρεις τι φοβάμαι όμως και γι’ αυτό έγραψα ό,τι έγραψα; Ότι αν μας έριχναν 500 ευρώ στην τσέπη του καθενός μας, πέεεεεερα θα έβρεχε. Αυτομάτως θα χανόταν κάθε καχυποψία μας. Με το που θα γέμιζε η κοιλιά μας, θα σταμάταγε το μυαλό μας. Το χέρι που θα μας τάιζε, αυτομάτως θα το προσκυνούσαμε. Γεμάτη η ιστορία μας από τέτοια παραδείγματα με πιο πρόσφατο της δυναστείας παπανδρέου.

    Μου αρέσει!

   3. Για την χαμένη γνώση ούτε λόγος
    γιαυτό λέω συχνά
    όποιος δεν έχει γέρο να αγοράσει
    ευτυχώς απ΄ τα όποια έχουν απομείνει είτε σε γνώση είτε σε παραδοσιακές πρακτικές είτε σε λαογραφικά μουσεία μπορεί να ανασυσταθεί η απολεσθείσα γνώση.
    Και μην ξαναευτυχώς τέτοιες κινήσεις κινούνται αθόρυβα μεν αποτελεσματικώτατα δε
    το πελίτι το cob έχει γεννήσει πελιτάκια και κομπάκια που αυξάνονται και πληθύνονται
    και είναι πολλοί οι ερευνητές
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
    Μην φοβάσαι τώρα τα 500 ευρώ τι αξία έχουν;;;
    εμ είδες;;
    άρα άδικα φοβάσαι
    Μόλις αρχίσει ο έλληνας να σκέφτεται ένα κλικ χρειάζεται και γίνεται ΕΛΛΗΝΑΣ

    Μου αρέσει!

   4. Xampos λες ότι δεν μπορείς να διανοηθείς ότι μπορεί να ισχύσει ένας τέτοιος κώδικας. Μπορούσες μήπως να διανοηθείς ότι κυβέρνηση εκλεγμένη από τον Ελληνικό λαό θα πούλαγε την χώρα μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη; Μπορείς να διανοηθείς ότι σε 5-10 χρόνια (μπορεί να λέω και πολλά) τα χαρτονομίσματα θα πάψουν να υπάρχουν; Μπορείς να διανοηθείς ότι καθημερινά δηλητηριαζόμαστε σε δόσεις καλά υπολογισμένες; Μπορείς να διανοηθείς ότι ένας σκατοαριθμός βρίσκεται πίσω από κάθε μας συναλλαγή και προϊόν που αγοράζουμε, ενώ θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση του οποιοσδήποτε άλλος; Ναι, για το 666 μιλάω κι ας με χαρακτηρίσουν όπως θέλουν. Μπορείς να διανοηθείς ότι ένας Ιωάννης στην Πάτμο 1900 χρόνια περίπου πριν, είχε δει ότι θα είναι τόση η βλακεία μας ώστε θα τον αποδεχτούμε σε τέτοιο βαθμό που χωρίς την χρήση του κανείς δε θα μπορεί ούτε να αγοράζει ούτε να πουλάει; Μπορείς να διανοηθείς ότι ήδη ό,τι γράφεις και λες σε τηλέφωνα και internet καταγράφεται; Μπορείς να διανοηθείς ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλα όσα σκοπεύουν να κάνουν; Μπορείς τέλος, να διανοηθείς τον εαυτό σου να μη φοβάται απέναντι σε όλα αυτά; Αλλά νηφάλιο να τα σκέφτεται χωρίς να απελπίζεται και να αποφασίζει με σύνεση για το μέλλον του;

    Μου αρέσει!

   5. Αγαπητέ Σφυγμός σωστά όλα όσα αναφέρεις αλλά θα ήθελα να σου δείξω κάτι πάνω στο 666. Βγάλε τα συμπεράσματά σου από μόνος.

    Το Mυστικό των Mυστικών! (ήλιος-άνθρακας-666 & συνειδησιακό άλμα!)

    Καθώς ο καιρός για την πλήρη μετουσίωση της πραγματικότητας μας με την απελευθέρωση της συνείδησης μας πλησιάζει, ολοένα και μεγαλύτερες αλήθειες και κρυμένα μυστικά βρίσκουν το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα.

    Βέβαια όπως και για πολλά άλλα θέματα το ζήτημα είναι να προσέξει κανείς τις αποκαλύψεις αυτές και να κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις για να δει τη μεγαλύτερη εικόνα.

    Ξαφνικά δεν είναι πλέον θέμα της εκλησσίας να μιλήσει ή όχι για τον αριθμό “666″ που εί αιώνες χαρακτηρίζει ως τον αριθμό του θηρίου… μιας και οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύπτεται περίτρανά, όπως γνώριζαν και οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοι μας, πως αυτός είναι απλώς ο αριθμός του ΑΝΘΡΩΠΟΥ στη φυσική του υπόσταση. Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται σε μια απλή και μεγάλη αλήθεια που πάντοτε ήταν μπροστά μας: τον άνθρακα και ειδικά τον άνθρακα 12.

    Ο άνθρακας 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας. Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας. (Ας μην σας πάω μια βόλτα τώρα γιατί με τόσο μένος πολεμούν το CO2 διοξείδιο του άνθρακα – προφανώς είστε πλέον σε θέση να κάνετε τη σύνδεση. Αν όχι ρίξτε μια ματιά και στις παλαιότερες αναφορές μας εδώ)

    Το 666 λοιπόν γίνεται 667!

    Ο άνθρακας12 (το 666) υπό συγκεκριμένες συνθήκες λοιπόν μετουσιώνεται σε άνθρακα7 (ή να πω “667″ αφού διατηρεί 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνια), που η δομή του σχηματικά ομοιάζει με το “άνθος της ζωής” ή τον εξαπέταλο λωτό… ή τα ανάστροφα “εψιλον”… Σας βάζω λιγάκι στα σοκάκια της αλχημείας η αλήθεια, αλλά καλό είναι μιας και έτσι θα γίνει κατανοητό πως ουδέποτε το 666 ήταν ο “εξ´απόδώ”, αλλά ή ίδια η φύση και η Δημιουργία… την οποία για “´χαρη” των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν “κοιμησμένους”… Στην ουσία εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη πάντρεμα επιστήμης και μεταφυσικής…

    Τι λέει η επιστήμη?

    Οι πρόσφατες απονομές των βραβείων νόμπελ ( φυσικής και χημείας ) ήταν αυτές που έδωσαν στο κοινό έρευνες και γνώσεις σχετικά με το στοιχείο άνθρακας 7, προσθέτοντας μια ακόμη σημαντική διάσταση στην ήδη γνωστή εποχή μετάβασης που διανύουμε προς το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας. Ο άνθρακας για μια ακόμη φορά εξέπληξε τους επιστήμονες. (The Nobel Prize in Physics 2010 was awarded jointly to Andre Geim and Konstantin Novoselov “for groundbreaking experiments regarding the two-dimensional material graphene”) Ωστόσο η ιστορία του άνθρακα και των θαυμάτων του δεν περιορίζεται σε αυτά που ανακάλυψαν οι νομπελίστες. Σημαντικότατο ρόλο παίζει και ο ήλιος.

    Ο ήλιος είναι αυτός που προκαλεί μετάλλαξη του άνθαρκα 12 σε άνθρακα 7! Τι σημαίνει αυτό? πως η ηλιακή δραστηριότητα στις μέρες μας προκαλεί αποδεδειγμένα μια τέτοια δομική μετάλλαξη όπου ο άνθρακας εμφανίζεται πέον με ένα μόνο νετρόνιο…. Πρόσφατα υπήρξε εξάλλου μεγάλη ανησυχία των επιστημόνων που παρατήρησαν “μυστήριες” εκπομπές από τον ήλιο που προκαλούσαν μετάλλαξη (Strange emissions by sun are suddenly mutating matter…)
    και επίσης διαπιστώθηκε πως ο ήλιος αλλάζει τα δεδομένα της ραδiενεργούς διάσπασης και σπάζει τους “κανόνες” της χημείας (The Sun is changing the rate of radioactive decay, and breaking the rules of chemistry και Strange Case of Solar Flares and Radioactive Elements)

    Και γιατί συνδέουμε τα παραπάνω με το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας? Πολύ απλά γιατί πάντοτε ήταν συνδεδεμένο με την ανθρώπινη συνείδηση. Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώση καλά κρυμμένη μέσα σε μυστικιστικές σχολές. Από τον Πυθαγόρα και τα πλατωνικά στερεά, την “κουνταλίνι” και το Χριστιανισμό μέχρι και τον κύβο του Μέτατρον που είδε τα τελευταία χρόνια ευρύτερα το φως της δημοσιότητας, το μυστικό είναι κοινό: η αφύπνηση της αθρώπινης συνείδησης προκαλεί μια μετάλλαξη του “άνθρακα12″ σε “άνθαρκα7″, το οποίο δύσκολα μπορεί να ανιχνευθεί ή να παραχθεί τεχνητά, αλλά προκαλεί τη διεύρυνση εκείνη της ανθρώπινης συνείδησης που χαρακτηρίζεται από τη “φωτεινή άλω” γύρω από τις κεφαλές των φωτισμένων ανθρώπων όλης της γνωστής ανθρώπινης παράδοσης. Η μετατροπή του άνθρακα12 σε άνθρακα7 συμβαίνει ουσιαστικά μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου!

    Ουσιαστικά αυτή η αποκάλυψη επιβεβαιώνει από μία ακόμη σκοπιά το γεγονός πως το ίδιο το σύμπαν ωθεί την ανθρωπότητα ολόκληρη σε αυτό που λέμε συλλογικό συνειδησιακό άλμα. Οι μυήσεις του παρελθόντος δεν λαμβάνουν χώρα πλέον σε ειδικούς χώρους μυστηρίων αλλά γίνονται παντού και ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον πλανήτη μας. Το κέντρο του γαλαξία μας στέλνει ιδιαίτερες συχνότητες, το ηλιακό μας σύστημα βυθίζεται για καλά (μέχρι το 2012) στη ζώνη φωτονίων, ο ήλιος κάτω από αυτές τις επιρροές στέλνει τις συχνότητες εκείνες των ενεργειών που λούζοντας τη Γη προκαλούν τις απαραίτητες μεταλλάξεις για το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας!

    Ήδη διανύουμε την πορεία προς εκείνη τη μετάλλαξη μας που οδηγεί σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης και ξεκλειδώνει μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας, αλλά και ενεργοποιεί νέες ικανότητες και δεξιότητες, όπως αυτές της τηλεπάθειες…

    Βέβαια η μετάλλαξη είναι μια δυναμική αλλαγή και όπως είναι λογικό θα πρέπει να αφεθούμε με εμπιστοσύνη στη διαδικασία ώστε να μπορέσουμε να “σηκώσουμε” και να διατηρήσουμε (σαν υλικές υπάρξεις) αυτές τις νέες συχνότητες. Ο ρόλος μας δεν πρέπει να είναι παθητικός. Οφείλουμε να βοηθίσουμε το σώμα και το πνεύμα μας να διατηρήσουν αυτό το νέο επίπεδο και αυτό γίνεται με τη συνειδητή ενασχόληση μας με την αρμονία στο πνεύμα, τα συναισθήματα, το σώμα, τη διατροφή κτλ.
    Ήδη παιρνούμε αλλεπάλληλες διαδικασίες εξαγνισμού και κάθαρσης, ώστε να “φύγουν” από πάνω μας τα “προγράμματα” που οδηγούν σε νόσο και εκφυλισμό…

    Όλη η αντίσταση αυτών που δεν θέλουν να έχει ολόκληρη η ανθρωπότητα πρόσβαση σε αυτό το άνοιγμα της συνείδησης εκφράζεται ακριβώς με τις πολλές και διαφορετικές μορφές μέσω των οποίων προσπαθούν να εκφυλίσουν και να σπρώξουν τους ανθρώπους ακόμη πιο μακριά από την υγεία και την αρμονία. (Άγχος, οικονομική δυάλιση, χημικά δηλητήρια στην τροφή, χειραγώγηση του κλίματος, αεροψεκασμοί chemtrails, μεταλλαγμένα-αφύσικα τρόφιμα, εμβόλια, κοινωνική και ηθική εξαθλίωση, προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, χειραγώγηση μέσω του φόβου κ.α.)
    Δείτε το ακόλουθο βίντεο (είναι στην αγγλική, αλλά ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε και ελληνικό υποτιτλισμό) και κάντε τις συνδέσεις σας. Συνειδητοποιείστε πια υπέροχη προοπτική δίνεται στην ανθρωπότητα και κάντε ότι είναι δυνατό για να είστε μέρος της νέας πραγματικότητας που αναδύεται.

    Μου αρέσει!

   6. Και άτι άλλο ακόμη για το 666

    Ο έχων νουν, ψηφισάτω τον αριθμό του Θηρίου. Αριθμός γάρ ανθρώπου και ο αριθμός αυτού, χξς». (Αποκάλυψη)
    Μία μόνο πρόταση από ένα αρρωστημένο βιβλίο γιαχβικής παράνοιας και διαστροφής, στάθηκε ικανή για να δημιουργήσει το απόλυτο σκηνικό τρόμου γύρω από τον εντελώς παρεξηγημένο, αλλά και ιερό αριθμό 666.
    Κατά τον Πυθαγόρα, ο αριθμός 6 είναι ο αριθμός της ψυχής.
    Κατά τον κορυφαίο καθηγητή μαθηματικό Λευτέρη Αργυρόπουλο, ο αριθμός 6 είναι το εμβαδόν του ζωογονικού τριγώνου, το οποίο αποτελεί την ουσία της εξελίξεως της ψυχής διότι καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια του.
    Η ισχυροποίηση του αριθμού 6, αριθμού της ψυχής, δια του πολλαπλασιασμού με τον εαυτό του, δηλαδή 6 Χ 6 = 36, καθιστά την ουσία του αριθμού 36 ικανή να εκπροσωπήσει το πρώτο Γαλαξιακό αριθμητικό κύτταρο δια των 36 δεκανών του Ζωδιακού κύκλου, αντικατοπτρισμού των Αστερισμών. Συνεπώς ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος, ο μεταξύ της άσαρκου καταστάσεως της ψυχής στην αρχική της υπόσταση του 6 και της τελικής κατάστασης της ως 6 Χ 6 Χ 6 της τελειότητας του Ψυχογονικού κύβου.
    Το γράμμα C έχει την αριθμητική τιμή 18 (6+6+6). Όμως από τη χημεία γνωρίζουμε ότι ο άνθρακας (carbon) συμβολίζεται με το ίδιο γράμμα, δηλ. το C. Αυτός ο συμβολισμός δεν είναι τυχαίος διότι η μοριακή δομή του άνθρακα (C) χαρακτηρίζεται από 6 πρωτόνια, 6 νετρόνια και 6 ηλεκτρόνια.
    Η εκπληκτική Αλτάνη, στο βιβλίο της Άρρητοι Λόγοι γράφει τα εξής :
    Το τετράγωνο του 6 είναι 36. Ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος αυτός που συνδέει και ενοποιεί το 6 στην πρώτη δύναμη, δηλαδή την Ψυχή.
    Οι Πυθαγόρειοι λάμβαναν ιδιαιτέρως υπόψιν τον αριθμό 216 διότι μέσω αυτού, επικοινωνούσαν με τον Ψυχογονικό κύβο. Γιατί το 216 ; Διότι,
    6 Χ 6 Χ 6 = 216.
    Ο αριθμός 6 συνδέεται με την ανακάλυψη του Πυθαγόρειου θεωρήματος, του «ζωογονικού τριγώνου» διά του οποίου διατυπώθηκε το θεώρημα «το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο άλλων πλευρών».
    Τον αριθμό 216, ο Πυθαγόρας ονόμαζε «ψυχογονικό κύβο» και τον συσχέτιζε με τον ελάχιστο αριθμό των ημερών που χρειάζεται να γεννηθεί ένας άνθρωπος, δηλαδή 7Χ30 ημέρες = 210 + 6 = 216. Το 6 προστίθεται, διότι δηλώνει τις απαραίτητες ημέρες για να αρχίσει η κυοφορία του εμβρύου. Η εμψύχωση συνεπώς, πραγματοποιήται στον κύβο του αριθμού 6.
    Το 666 είναι η διάμετρος ενός κύκλου του οποίου η περιφέρεια είναι 2093, αλλά το 2093 είναι η διαγώνιος ενός τετραγώνου του οποίου οι πλευρές είναι 1480, ο αριθμός της ελληνικής λέξης ΧΡΙΣΤΟΣ.
    Ο αριθμός 666 συνδέεται άμεσα με τον γίγαντα Ελληνισμό, τον φόβο και τον τρόμο των Χριστιανών, για αυτό και τον ονόμασαν Σατανά, δηλαδή «εχθρός». Διότι ο Σατανάς των Χριστιανών, δεν είναι άλλος από την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό.
    Ο αριθμός 666 είναι ο λεξάριθμος του ονόματος του προπάτορα της ελληνικής φυλής. Το όνομα του, ΙΑΠΕΤΟΣ. Με τον αριθμό αυτό συνδέεται και η Δήμητρα με την Περσεφόνη :
    ΔΗΜΗΤΗΡ + ΚΟΡΗ = 666
    Επίσης :
    Η ΙΔΕΑ ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ = 666
    ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ = 666
    ΑΕΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ = 666
    ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ = 666
    Βέβαια, κάποιος που είναι ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ και ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ, για τους Χριστιανούς είναι ο ίδιος ο Σατανάς εφόσον :
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ = 666
    ΕΛΛΑΣ = 666
    ΕΞΑΣ = 666
    Αλλά 666 είναι και ο λεξάριθμος του Σείριου-Απόλλωνα : Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α’=666
    Απόλλωνας. Αυτός που οι Χριστιανοί του πρόσθεσαν ένα ακόμα «υ» για να γίνει ο δικός τους Απολλύων. Αυτός που φέρει το Φως, ο Εωσφόρος, όνομα που βεβηλώθηκε όταν αποδόθηκε στον «άρχοντα του σκότους».
    Επίσης, σύμφωνα με τον καθηγητή Αργυρόπουλο, ο λεξάριθμος της λέξεως ΕΛΛΗΝ είναι ο αριθμός 123 ο οποίος αποτελείται από τους τρεις πρώτους διαδοχικούς ακέραιους 1,2 και 3 οι οποίοι είναι και διαιρέτες του πρώτου τέλειου αριθμού, δηλαδή του 6.
    Ας θυμηθούμε όμως και το «τρις εξ» (666) του Αισχύλου. Στην αρχαία Ελλάδα, το παιχνίδι των κύβων παιζόταν με τρεις κύβους. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν να φέρει ο παίχτης τρεις εξάρες. Έτσι, η φράση «τρις εξ» έγινε παροιμία που λεγόταν σε περίπτωση μεγάλης επιτυχίας.
    Μήπως τελικά τίποτα το «διαβολικό» δεν υπάρχει γύρω απο τον αριθμό 666?
    Μήπως όλα είναι ένα κατασκεύασμα κάποιων για να τρομοκρατούν τον όχλο?

    http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9705&ARCHIVE=

    Μου αρέσει!

   7. APPOLONIOS ευχαριστώ κατ’ αρχάς για τα κείμενα. Κατά δεύτερον, ίσως αυτή η συζήτηση να έπρεπε να γίνεται σε άλλο σημείο και όχι εδώ καθότι ξεφεύγει τελείως του αρχικού θέματος. Σε ό,τι αφορά τον αριθμό 666 τώρα, δεν έχω κάτι εναντίον του συγκεκριμένου αριθμού. Αν θες, για μένα είναι ο αριθμός μετά το 665, και πριν το 667. Πολύ ενδιαφέροντα βρίσκω τα περί άνθρακα 12 και για μένα εξηγούν το κομμάτι στην αποκάλυψη ότι ο συγκεκριμένος αριθμός «Αριθμός γάρ ανθρώπου». Πολύ ενδιαφέροντα και όλα τα υπόλοιπα περί μετάλλαξης του. Αν τώρα αυτά θα οδηγήσουν σε συνειδησιακό άλμα και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό, μένει να το δούμε. Ενδιαφέρουσα βρίσκω και την επόμενη παραπομπή, αν και δε μου λέει κάτι προσωπικά. Το ότι δε μου λέει κάτι προσωπικά, δε σημαίνει ότι την απαξιώνω εν γένει. Τρέφω πολύ σεβασμό στον Πυθαγόρα και τη σχολή του, ωστόσο δεν έχω τον νου να κατανοήσω πως ερμηνεύονται πρακτικά όλα αυτά.

    Κράτα πάντα στο μυαλό σου, ότι αυτόν καθεαυτόν τον αριθμό 666 δεν τον δαιμονοποιώ για κανένα λόγο. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι οι εικόνες που περιγράφει ο Ιωάννης και αφορούν τα δρώμενα επί της γης είναι συμβολικές. Ούτε και εδώ έχω τον νου να τις ερμηνεύσω. Στο θέμα του αριθμού όμως, δείχνει να μιλάει πιο συγκεκριμένα. Λέει ότι αν δε χρησιμοποιήσει κανείς τον αριθμό αυτό, και αν δεν χαραχθεί με τον αριθμό αυτό, δε θα μπορεί ούτε να αγοράζει, ούτε να πουλάει. Αυτό το οποίο αν θες «δαιμονοποιώ», είναι το σύστημα που χρησιμοποιεί αυτόν τον αριθμό και του οποίου συστήματος ο απώτερος στόχος και σκοπός είναι η υποδούλωση μας ως ανθρώπους. Αυτό λοιπόν που πιστεύω είναι, ότι ο Ιωάννης «είδε» ότι ο αριθμός αυτός θα χρησιμοποιηθεί από το αντίχριστο αυτό σύστημα προκειμένου να επιβληθεί. Δεν λέει ότι ο αριθμός είναι σατανικός. Μάλιστα, πως θα μπορούσε να είναι τέτοιος, αφού είναι ο αριθμός του ανθρώπου!

    Επιφυλάσσομαι αν βρω τον χρόνο να γράψω εκτενέστερα για το θέμα, και ίσως το δώσω στους διαχειριστές για δημοσίευση.

    Μου αρέσει!

  2. Αγαπητέ ΣΦΥΓΜΟΣ με αυτή την φράση σου τα είπες ΟΛΑ!!!

   «Αυτό το οποίο αν θες “δαιμονοποιώ”, είναι το σύστημα που χρησιμοποιεί αυτόν τον αριθμό και του οποίου συστήματος ο απώτερος στόχος και σκοπός είναι η υποδούλωση μας ως ανθρώπους.»

   Χάρηκα πολύ για την συζήτηση μας!!

   Μου αρέσει!

 6. Επειδη το αρθρο δεν ειναι επιστημονικης φαντασιας,
  αλλα πραγματικοτητα που συμβαινει ηδη στον Καναδα και στην Αμερικη με ΝΟΜΟ,στην αρχη βεβαια απλως θα περασει και σιγα σιγα θα..εφαρμοζεται
  ας ειμαστε προετοιμασμενοι γιατι θεμα χρονου ειναι να ερθη η οδηγια και στην Ελλαδα.
  Ηδη υπαρχει η οδηγια στην ΕΕ και μαλιστα με τον ελεγχο ΚΑΙ της τροφης, προσπαθουν να περασουν τα μεταλλαγμενα.( Μεταβολισμο του DNA των μαζων κλπ)
  Ποιος γνωριζει οτι απαγορευεται πλεον να κανεις το δικο σου τσιπουρο δια νομου, μετα απο αιωνες?
  Ποιος γνωριζει οτι δεν μπορεις απο το ελαιοτριβειο να αγορασης τενεκε λαδι?
  Στην αρχη θα το περασουν με ακριβες αδειες οπως λεει ενας φιλος. Μετα θα βαλουν στις μικροεταιρειες στανταρ και τιμες που δεν θα μπορουν να επιβιωσουν.
  Ετοιμα λοιπον ολα αυτα θα τα αγορασουν παμφθηνα τα διεθνη τραστ, δηλ ανθρωποι τους που σε συναρτηση με το ειδικο μηχανημα ηλεκτρινικης καρτα εφοριας στα δικα τους απομειναντα σουπερ μαρκετ, θα ειμαστε ολοι εμεις γονατιστοι και εξαρτωμενοι.
  Ας εχουμε το νου μας. Εγω προσωπικα το πιστευω. Αν ειμαστε μια γροθια ολοι, ΔΕΝ θα τους περασει!
  Μην ξεχνατε ομως οτι ειναι αδιστακτοι!

  Μου αρέσει!

   1. Πού στην ευχή είναι οι ..ανεξάρτητες Μ.Κ.Ο., Green peace, Ελληνική προστασία της Φύσης, WWF, και ότι «οικολογικές» οργανώσεις υφίστανται, τί παίρνουν, απο πού, και γιατί δεν μιλάνε;;;;

    Μου αρέσει!

   2. Το ερώτημά σου Nancy, δίνει και την απάντηση μόνο του. Τόσο απλά. Και μπορεί τώρα που το έθεσες -και θα το θέσουν ίσως κι άλλοι- να ξυπνήσουν και να δουν το αυτονόητο της αντίφασης τους. Οπότε θα αναγκαστούν να ρίξουν κανά φράγκο σε καμιά δήθεν «εκδήλωση διαμαρτυρίας» στάχτη στα μάτια της μυωπικής μας ούτως ή άλλως συνείδησης.

    Μου αρέσει!

   3. Nancy μου
    θα σε απογοητευσω. και δεν μου αρεσει να μιλω πιο βαθια απο οτι πρεπει. Επειδη ομως το θεωρω πολυ σοβαρο αυτο το ερωτημα σου,
    Ειναι οι Σχεδιαστες , πιο μπροστα απο τους λαους.
    Και μαλιστα δεν ειναι εξυπνοι ή σοφοι.
    Απλα λενε την λεξη ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ! Τοσο απλα.
    Και αμεσως ολοι αυτοι οι επιστημονες που εμεις πληρωνουμε, αρχιζουν να εργαζονται στο ΘΕΛΩ των αφεντικων.
    Ολοι οι καθηγητες που στηριζουν στα πανεπιστημια, δινουν το συγκεκριμενο θεμα σε φοιτητες που θα κατεβασουν σκεψεις, ιδεες, προτασεις.
    Απο ολα αυτα οι καθηγητες κρατουν τα λιγα για να κανουν δημοσιευση βιβλιου ως δικα τους επιτευγματα, ενω τα ουσιαστικα και ..πονηρα ΘΕΛΩ σαν ετοιμα τα δινουν στα αφεντικα.
    Αυτοι λοιπον που εξουσιαζουν τα πρωοθουν στους υποτακτικους πολιτικους που εχουν εμπροσθοφυλακη και να ο ομορφος κοσμος.
    Οι μελετες, προβλεπουν οπως καταλαβαινεις και τις αντιδρασεις.
    Φθανουμε λοιπον στο σημειο οτι θελουμε να ελεξουμε την ενεργεια. Με τα μετρα που θα παρουμε , σιγουρα καποιοι θα αντιδρασουν. Και σιγουρα θα γινουν κυμα , αρα θα αποτυχουμε!
    Επομενως, για να τους μαντρωσουμε ολους αυτους, χρηματοδοτουμε μια οργανωση, την ..ηρωποιουμε σε ψιλοπραγματα, μαζευονται ολοι μεσα στο μαγαζι οι ευαισθητοι νομιζοντας οτι ..αγωνιζονται για την ιδεα τους και τους οδηγουν στην ουσια οι..δικοι μαςε.
    Βλεπε αντιπροεδρο Γκορ που το παιζει..οικολογος! Ημαρτον κυριε!!!
    Πραγματι εθεσες πολλα ερωτηματικα. Και με δικιο. Που ειναι ολοι αυτοι? Οχι στην Κερατεα των ..αφεντικων! Εκει δεν ..εχει οικολογια! Γιατι ειναι μονοι τους στην Κερατεα οι κατοικοι αν και παλευουν για οικολογια? Μα ολα τα μελη των οργανωσεων περιμενουν να παρουν εντολη για το σωστο ή λαθος απο τους ..προεδρους των οργανωσεων τους! Να λοιπον πως ειναι πιασμενο ολο το συστημα απο τους ισχυρους. Και να γιατι ειμαστε αδυναμοι και τρεχουμε απο πισω παντα!
    Αν και απογοητευτηκες σιγουρα, μην το βαζεις κατω! Πολεμα !

    Μου αρέσει!

 7. Συγχαρητήρια για το άρθρο.

  Aλλά καταλαβαίνουμε γιατί και στην Ελλάδα κάποιοι
  μας φυτεύουν νεοναζί. Επειδή είναι η ίδια παλιά ιστορία.

  Η IG Farben, μέρος της οποίας από τότε ήταν η Bayer, διότι IG σημαίνει κοινοπραξία, δικάστηκαν στη Δίκη της Νυρεμβέργης. Και το έργο τους έχει καταγραφεί στις πιο σατανικές μαύρες σελίδες της ανθρωπότητας.

  Το Τσικλόν Μπε, Zyclon B, το δηλητηριώδες αέριο (που τόσο εξυμνεί η νεοναζί «ελληναρού» σχολιάστρια Χαμούρα)
  ήταν παραγωγής και επινόησης της IG Farben.
  Εργοστάσιο της ίδιας εταιρίας ήταν δίπλα στο Άουσβιτς και οι αιχμάλωτοι πήγαιναν εκεί για καταναγκαστική εργασία.
  Δούλευαν για την εταιρία που τους σκότωνε!

  To δε εργοστάσιο της ίδιας εταιρίας στην περιοχή Uerdingen (Krefeld) που σήμερα έχει περάσει στην Bayer, το έχτισαν
  πάνω στο εβραϊκό νεκροταφείο της πόλης που το αγόρασαν για ψίχουλα από το γερμανικό κράτος. Τα βαμπίρ έχτισαν πάνω σε τάφους!

  Επίσης, άλλη σατανική επινόηση της ίδιας εταιρίας ήταν η διαβόητη Buna Soup (έτσι θα την βρείτε) η οποία δινόταν σε κάποιους αιχμαλώτους και έχαναν μέχρι και 5 κιλά τη βδομάδα. Όποιος την έτρωγε για ένα μήνα, είχε μείνει ένας μη αναγνωρίσιμος σκελετός.

  Η δε Bayer συμμετείχε στα φονικά ιατρικά πειράματα πάνω στους αιχμαλώτους. Ο Μένγκελε ήταν δικός της άνθρωπος.

  Η BASF, για να δείτε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ,
  μόλις το 1991 ισοπέδωσε τα απομεινάρια του στρατοπέδου Schwarzheide, καλύβες και κρεματόρια, με την δικαιολογία ότι το έκανε «κατά λάθος».

  Εννοείται ότι μέχρι σήμερα η Bayer αρνείται να πληρώσει αποζημιώσεις για την καταναγκαστική εργασία των αιχμαλώτων.
  (Όπως βλέπετε δεν έγραψα πουθενά τη λέξη «Εβραίος»
  για να μη θιχτούν τα νεοναζί απόβλητα)

  Μου αρέσει!

  1. Και ποιος χρηματοδοτούσε τις έρευνες και τα ανόσια έργα τους που ποτέ σημειωτέον δεν έπαψαν;

   Και εκείνον ποιος τον χρηματοδοτούσε για να τους χρηματοδοτεί;

   Κι αφού εκείνος και το καθεστώς του έπεσε, που πήγαν όλοι αυτοί που πραγματοποιούσαν πειράματα επί πειραμάτων πάνω σε ανθρώπους;

   Μου αρέσει!

   1. Σφυγμέ,

    Εκτός από γερμανική αυτοχρηματοδότηση,
    υπήρξε σίγουρα και αμερικανική.
    Βλέπε οικογένεια Μπους.

    Επίσης, χρηματοδότηση υπήρχε
    από το οργανωμένο πλιάτσικο
    που έκαναν οι ναζί σε όλα τα γερμανοκρατούμενα εδάφη.
    Μην ξεχνάς ότι στην Ελλάδα
    έκαναν μέχρι και επίταξη τροφίμων.

    Τί σημαίνει; Ότι οι παπούδες μας
    χρηματοδοτούσαν τους Ναζί με τη θέλησή τους;
    Ότι τα μωρά στην Ελλάδα που πέθαιναν
    από την πείνα ήταν περήφανοι χορηγοί των Ναζί;
    Αυτό θέλεις να πεις, όταν υπονοείς ότι
    οι αρπαγμένες εβραϊκές περιουσίες
    πήγαιναν στα ταμεία των Ναζί και στις ελβετικές
    τράπεζες;

    Όσο για το πού πήγαν μετά οι Ναζί,
    εννοείται ότι η Γερμανία τους προστάτεψε,
    τους έδωσε στρατιωτικές συντάξεις,
    και τα πιο «προβεβλημένα» στελέχη:

    -κρύφτηκαν στη Λατινική Αμερική,
    όπου υπάρχει το γνωστό δίκτυο
    με κέντρο το Μεξικό
    και συγκεκριμένα το Πανεπιστήμιο
    που διδάσκει ο αξιότιμος κύριος Πλεύρης,

    -κρύφτηκαν ασπαζόμενοι το Ισλάμ
    σε χώρες της Μέσης Ανατολής

    -και κρύφτηκαν πού αλλού; στη CIA.
    Είναι πασίγνωστο ότι οι ναζί οργάνωσαν
    την υπηρεσία.

    Μου αρέσει!

 8. Το βίντεο για τον άνθρακα 7 είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! γεμάτο ελπίδα. Η ανθρωπότητα έχει κάνει ένα άλμα προς την αφύπνιση και ο ήλιος ανταποκρίνεται. Ευχαριστήστε τον! Τώρα είναι ξεκάθαρο ότι τα ψωμιά της παλιάς ενέργειας είναι τελειωμένα και ο codex είναι δικό της αποκύημα. Θα πεθάνει μαζί της.
  ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
  ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!
  ΚΑΝΕΙΣ!!! ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!!

  Μου αρέσει!

  1. Να γιατι τα ψυχιατρεια ειναι αδεια!κυκλοφορουν αναμεσα μας!…τρελοι και δαιμονες…Νομιζω οτι το ιντερνετ τους εφερε πιο κοντα μας!τοσα πολλα αρρωστημενα σεναρια δεν εχω ξανακουσει!
   Σοφια ποσο συμφωνουμε!
   λεξεις λεξεις…ναζι νεοναζι buna soup αεροψεκασμοι codex alimentarius invisible empire μασονια νεα ταξη πραγματων….κρατηστε τη τρελα σας για τον εαυτο σας και παρτε και κανενα αντιψυχωσικο!

   Μου αρέσει!

 9. Παιδιά, εγώ ήμουν τακτικός αναγνώστης του ένθετου περιοδικού της Καθημερινή «Popular Medicine». Περιείχε θέματα διατροφής, άσκησης και γενικά υγιεινού τρόπου ζωής. Το περιοδικό ήταν γεμάτο από διαφημίσεις συμπληρωμάτων διατροφής. Το περιοδικό από τον προηγούμενο μήνα αντικαταστάθηκε από το περιοδικό «K Life» το οποίο είναι παρόμοιου (περίπου) περιεχομένου με το «Popular Medicine». Επειδή ως γνωστόν ο κ. Παπαχελάς – Διευθυντής της Καθημερινής – είναι μέλος της Λέσχης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Μήπως ο κ. Παπαχελάς είχε κάποια «εσωτερική πληροφόρηση» για την εφαρμογή αυτού του κώδικα και γι’ αυτό έκλεισε το περιοδικό; Λέω εγώ τώρα. Λέω! Τυχαίο; Δε νομίζω!

  Μου αρέσει!

 10. καλημέρα σας, η οδηγία S 510 που είχε αρχικά προταθεί στην Αμερική δεν περασε, αλλά ενσωματώθηκε στο H.R.2751 (now calling bill S510 HR2751).
  http://foodfreedom.wordpress.com/2010/12/22/house-passes-food-control-bill-now-awaiting-obama-signature/

  δεν μπορώ να βρω το κείμενο αυτού του H.R. 2751

  Δηιδάμεια δεν ανοιγει σωστά ο σύνδεσμος που εδωσες για τις μονογραφές των βοτάνων

  Μου αρέσει!

 11. Ξυπνήστε ωρέ που έχετε γίνει πια σαν υπνωτισμένα πρόβατα και σαν οδηγούν προς στην σφαγή.Το μόνο που μας ενδιαφέρει ειναι το facebook,το iphone,dancing with the stars,life style ζωή και η φτιαγμένη οικονομική κρίση των πουλημένων τομαριών(ΕΒΡΑΙΩΝ)

  Μου αρέσει!

 12. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για τον Κώδικα
  http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=509
  ΕΦΕΤ
  Αθήνα 23 Νοεμβρίου 2011
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση για την αναθεώρηση άρθρων του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών
  Ολοκληρώθηκε, με τη σημαντική συμμετοχή επιστημόνων, κρατικών και ιδιωτικών φορέων και οργανισμών που εμπλέκονται στον κλάδο των τροφίμων, η ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση που πραγματοποίησε ο ΕΦΕΤ με στόχο την αναθεώρηση επί τα βελτίω συγκεκριμένων άρθρων του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (88-91) που σχετίζονται με τη διακίνηση και εμπορία κρέατος.
  Στη διαβούλευση, που διήρκεσε ένα μήνα, απέστειλαν μεταξύ άλλων σχόλια κλαδικές ενώσεις, εταιρείες τροφίμων, μία καταναλωτική οργάνωση, καθηγητές ΑΕΙ / ΤΕΙ και υπηρεσιακά στελέχη από διάφορες κρατικές υπηρεσίες.
  Οι σημαντικότερες αλλαγές που εισάγονται με την νέα πρόταση που κατατέθηκε είναι οι εξής :
  • Αναθεωρείται ο τρόπος κατηγοριοποίησης των προϊόντων με βάση το κρέας και των παρασκευασμάτων κρέατος.
  • Διευκρινίζονται θέματα επισήμανσης των προϊόντων που αναφέρονται στις κατηγορίες αυτές.
  • Καθορίζονται τα επιτρεπόμενα συστατικά και πρόσθετα, καθώς και ειδικές προδιαγραφές για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων που παρουσιάζουν εθνικό ενδιαφέρον (γύρος, σουβλάκι, κλπ).
  • Γίνεται καταγραφή ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μελλοντική κατοχύρωση των προδιαγραφών παρασκευής τους.
  Σημειώνεται ότι το τελικό σχέδιο προετοιμάσθηκε από μικτή ομάδα εργασίας στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι του ΕΦΕΤ, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Γενικού Χημείου του Κράτους, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) και του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπτυξη της Ελληνικής Παραγωγής – Εμπορίας και Μεταποίησης Κρέατος Βορείου Ελλάδας (ΣΠΑΚΒΕ).
  Οι απόψεις που διατυπώθηκαν στην ηλεκτρονική διαβούλευση έχουν διαβιβασθεί στα μέλη της ομάδας εργασίας και θα ληφθούν υπ’ όψιν για τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου. Το τελικό κείμενο θα γνωστοποιηθεί στα αρμόδια κοινοτικά όργανα και εν συνεχεία θα ενταχθεί στον Κώδικα Τροφίμων & Ποτών.
  Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Μίχας τόνισε ότι «Όπως έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη, οι αρμοδιότητες του ΕΦΕΤ δεν περιορίζονται μόνο στον έλεγχο των επιχειρήσεων των τροφίμων και στην προσπάθεια για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του πολίτη καταναλωτή. Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο θεσμικός μας ρόλος και στη διαμόρφωση ενός υγιούς και σύγχρονου νομοθετικού πλαισίου που θα στηρίζει την επιχειρηματικότητα και τον υγιή ανταγωνισμό, πράγμα που κάνουμε και στη συγκεκριμένη περίπτωση μέσα από τον διάλογο και την διαβούλευση για την αναθεώρηση άρθρων του Κ.Τ.Π. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της παραγωγικής βάσης της χώρας, η υποστήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και η ανάδειξη της ποιότητας της εγχώριας παραγωγής στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, μέσω των οποίων μπορεί να διαμορφωθούν ευνοϊκές συνθήκες ανάπτυξης, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η χώρα μας».

  Μου αρέσει!

 13. Προσθέστε στά παραπάνω καί τό θέμα πού ἀνέδειξε τό ΠαΠί (ΠΠ) καί ἔγραψα σχετικά, περί ἐνσωμάτωσης τοῦ περιβόητου TFTP στό ἐπιχειρισιακό πλᾶνο καί τό «κανονιστικό» myass παραμῦθι τῆς Europol καί νά ἑτοιμάζεστε γιά…διώξεις ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ…

  h..p://olympia.gr/2012/07/22/europol-work-programme-2013-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B5-%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF/#comment-818021

  «… Ἡ μία ἀπ’ αὐτές, (22.07) Europol Work Programme 2013 Μακιαβελικα Εγκληματικο Σχεδιο ἀναφέρεται στό Ἐπιχειρισιακό πλάνο καί τό «τύποις», γιά «ἐμᾶς», Κανονιστικό πλαίσιο τῆς Europol καί ἡ δεύτερη, (24.07) Το ΔΝΤ σε πληρη ΔΡΑΣΗ… – αποκλειστικο – στίς μεθοδεύσεις τοῦ ΔΝΤ γιά τήν Εὐρώπη. Ὑπάρχει πλήρης εὐθυγράμμιση μέ τήν πασίγνωστη «ἀμερικάνικης» ἔμπνευσης καί προέλευσης TFTP καί πλήρης ἐνσωμάτωσή της, σέ ὅτι ἀφορᾶ τήν πρώτη (ὅπως θά διαπιστώσετε ἀπό τίς παραπομπές πού παραθέτω), καί πλήρης συντονισμός καί ταύτιση μέ τίς ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΜΕΝΕΣ καί ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΑΡΕΚΛΗΤΕΣ νόρμες καί ἐπιταγές τῆς FED σέ ὅτι ἀφορᾶ τήν δεύτερη , πού, «τῇ εὐγενεῖ χορηγίᾳ» τοῦ ΔΝΤ, καί «τῇ ὁλοθύμῳ ὑπακοῇ» τῶν «εὐρωπαίων» myass – «ἡγετῶν»-μαριονετῶν, ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ στό πολυθρύλητο… BankingUnion, στήν δημιουργία δηλαδή, γιά νά τά συνδέσουμε – διότι ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ἄμεσα, ἐκείνου τοῦ ὑπερεθνικοῦ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ, πού… «σχεδιάστηκε» καί «προορίστηκε» καιρό ΠΡΙΝ νά συνθλίψει τούς εὐρωπαϊκούς λαούς καί κατά προτεραιότητα τούς Ἕλληνες.

  Γι’ αὐτό καί οἱ ἀναφορές καί τοῦ ΠΠ καί ἡ δική μου στήν…ΕΥΠ καί τόν ρόλο πού καλεῖται νά διαδραματίσει, ΑΝ,.. ταχθεῖ μέ τό μέρος τῶν… Ἑλλήνων.»…

  Μιχαήλ

  Μου αρέσει!

 14. Προς Giannou: «…ας σωσουν την ευρωζωνη πρωτα απο την καταρρευση»…δηλ. αυτοσκοπός μας τελικα είναι να σώσουμε την Ευροζώνη και όχι τους εαυτούς μας??? Να μείνουμε στο Ευρώ και ας καταποντίζεται το σύμπαν? Ας ελέγχουν το νου μας, τη διατροφή μας και όλη τη ζωή μας? Έχουμε χάσει το νόημα ή μου φαινεται???

  Μου αρέσει!

 15. Δεν την παλεύετε καθόλου έτσι; Όλες αυτές οι ιστορίες για αγρίους που αναφέρει το «ρεπορτάζ», υπάρχει μήπως καμία αναφορά στα επίσημα κείμενα; Δε θα έπρεπε να είναι τόσο δύσκολο, εδώ είναι όλα: http://www.codexalimentarius.org/standards/list-of-standards/

  Αλλά ξέρω, δεν υπάρχει αναφορά σε τίποτα απ’ αυτά γιατί τα γράφουν με αόρατο μελάνι που εξαφανίζεται όταν μας ψεκάζουν.

  Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν σίγουρα… τώρα ποιοί….

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s