Αποκάλυψη: Αυτή είναι η άθλια μεθόδευση στο Ερζερούμ πίσω από τα χαμόγελα. Υπόλογος ο πρωθυπουργός για την μεθόδευση.

 • https://i1.wp.com/www.apogevmatini.gr/press/wp-content/uploads/2011/01/papandreouerdogan.jpgΆθλιες μεθοδεύσεις πίσω από το “τείχος” του Έβρου. Ακυρώθηκαν οι συμφωνίες επανεισδοχής, στα σκουπίδια η στήριξη της ΕΕ που χαρακτήριζε την Τουρκία ως προστάτη του δουλεμπορίου! Για πρώτη φορά το άγνωστο παρασκήνιο στη μάχη του Έβρου* για να δείτε ποιούς ακριβώς εξυπηρετεί το τείχος.
 • Τι αποκάλυψε η ΕΕ για την μυστική ατζέντα της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα. Βαρύτατες οι ευθύνες και τις αντιπολίτευσης, που ακόμα εκλιπαρεί για το περιεχόμενο των εδώ διαπραγματεύσεων.

Εντέλει οι φόβοι όλων για τις κρυφές σκοπιμότητες του ταξιδιού της ντροπής, επιβεβαιώνονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το άθλιο θέατρο “πατριωτισμού” πίσω από τις “σκληρές δηλώσεις” Παπανδρέου μέσα στην Τουρκία. Η σιωπή των επίορκων ΜΜ”Ε”, η δράση των εταιρειών PR που διακινούν εκατομμύρια με αδιαφανείς αποδέκτες αλλά και μεγάλου μέρους του πολιτικού κόσμου τους καθιστά συνυπεύθυνους.

Γράφαμε λοιπόν ότι το Ερζερούμ αναμένεται να ολοκληρώσει την τριλογία του Ελσίνκι και της Μαδρίτης. Δυστυχώς αυτό και έγινε, αφού δια στόματος Ερντογάν ακυρώθηκαν ουσιαστικά οι συμφωνίες επανεισδοχής που ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες της εξωτερικής πολιτικής των τελευταίων ετών.

Διά στόματος Ερντογάν λοιπόν: «Όταν πληροφορήθηκα από τον ομόλογό μου τον αριθμό των λαθρομεταναστών, σχημάτισα μια διαφορετική γνώμη. Μου ανέφεραν για ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Οι 500.000 εξ αυτών έχουν φτάσει στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι οξύμωρο εμείς να σκεφτόμαστε την επανεισδοχή βάση των συμφωνιών 1.000 ατόμων». είπε ο κ. Ερντογάν.

Τι μας λέει λοιπόν ο Ερντογάν; 500,000 άτομα τα δύο τελευταία χρόνια; Μα η Ελληνική πίεση προς την Τουρκία κορυφώθηκε τον Ιούνιο του 2009, με την επίσκεψη του αρμόδιου Επιτρόπου Ζακ Μπαρό στην Αθήνα, τη Σάμο και τον Έβρο. Τότε πλέον αφενός η Ε.Ε. καταδίκασε απερίφραστα την τουρκική πλευρά για συγκάλυψη του σύγχρονου δουλεμπορίου και, αφετέρου, εγκαταστάθηκε, σε μόνιμη βάση, ο FRONTEX στη Σάμο για επίβλεψη και προστασία των ελληνικών συνόρων από τους τούρκους δουλεμπόρους, και όχι μόνον.  Βάσει στοιχείων και με μοναδικά ντοκουμέντα, είχαμε αποκαλύψει ότι η δράση της Frontex ήταν καταλυτική και έδωσε μεγάλο χτύπημα στο δουλεμπόριο: Τα βίντεο ντοκουμέντο για τον άγνωστο πόλεμο στο Αιγαίο

Καταλάβατε τώρα γιατί ο Έβρος μπήκε ξαφνικά στην Ατζέντα; Μα από τις πρώτες μέριμνες της “νέας διακυβέρνησης”, ήταν η αποδυνάμωση των εκεί μονάδων, που στην ουσία έπαιζαν έναν άτυπο κλεφτοπόλεμο επαναπροωθώντας με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας όσους έμπαιναν παράνομα στην χώρα. Ποιούς είπατε ότι εξυπηρετεί το τείχος;

Εδώ οφείλουμε για να είμαστε ακριβοδίκαιοι και όχι φανατικοί, να απονείμουμε τα εύσημα πρώτον στον Προκόπη Παυλόπουλο που ανέλαβε την ενημέρωση του Μπαρό, έκαναν την αυτοψία και ο τελευταίος έκανε τις ξεκάθαρες δηλώσεις που προξένησαν μάλιστα αντιδράσεις από το φιλοτουρκικό λόμπυ εντός ΕΕ.

Δεύτερον, στον Πάνο Καμμένο που ανέλαβε την υποστήριξη της επιχειρησιακής δράσης και κατάφερε να εκμηδενίσει τις εισροές από το Αιγαίο, πράγμα που φάνταζε ακατόρθωτο. Ο ίδιος ο Καμμένος με φυσική παρουσία επέβλεπε την επιχειρησιακή λειτουργία αποτρέποντας ακόμα και σημάδια “οκνηρίας” (;) από την Ελληνική πλευρά.

Αυτό σημαίνει ότι οι 500,000 που αναφέρει ο Ερντογάν, “φωτογραφίζουν” μία εγκληματική ανευθυνότητα (;) της “νέας διακυβέρνησης” που μέσα σε 15 μήνες κατόρθωσε να ξανανοίξει τους διαύλους του εμπορίου της φρίκης αλλά και ενός  ιδιότυπου στρατού κατοχής. Αυτό το μισό εκατομμύριο που αναφέρει ο Ερντογάν, μπήκε στο μεγαλύτερο ποσοστό του από τον Έβρο τους τελευταίους μήνες!

Το Ερζερούμ ολοκλήρωσε το πρωτόκολλο των Αθηνών με την επίσκεψη Ερντογάν. Εδώ μιλάμε ακόμα για μυστικές ατζέντες όταν η απάντηση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σ’ ερώτηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, αποκάλυψε κάτι που μόνο ως ατόπημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί: Με το Πρωτόκολλο αυτό συμφωνήθηκε ότι δεν είναι το λιμάνι της Σμύρνης αλλά λιμάνι στην περιφέρεια της Σμύρνης ή πλησίον αυτής (!) που αποτελεί σημείο επανεισδοχής.  Ενώ τίθεται όριο ως προς τα αιτήματα επανεισδοχής, αφού η Τουρκία υποχρεώνεται να δέχεται μόνο 1.000 αιτήματα ετησίως! Στην ουσία δηλαδή η Τουρκία απαλλάσσεται από την υποχρέωσή της να δέχεται πίσω τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και τώρα στο Ερζερούμ μπήκε η ταφόπλακα ακόμα και αυτής της κωμικής “επιτυχίας”!

Αυτή είναι η αλήθεια, θα επανέλθουμε και με επιμέρους στοιχεία, αναμένουμε την αντίδραση όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά κυρίως της Νέας Δημοκρατίας. Κύριε Αβραμόπουλε, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό τώρα που έχετε την απάντηση στις προηγούμενες δηλώσεις. Και η παρέμβαση σας πρέπει να είναι κάθετη, σε διεθνές επίπεδο για να καταλάβει ο κόσμος ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να υπογράφει ότι θέλει , αλλά τίποτε από αυτά δεν θα τηρηθεί μετά την αποχώρηση του.

42 thoughts on “Αποκάλυψη: Αυτή είναι η άθλια μεθόδευση στο Ερζερούμ πίσω από τα χαμόγελα. Υπόλογος ο πρωθυπουργός για την μεθόδευση.”

 1. …Χωρίς εμένα.Α! βρε Παπακωνσταντίνου πόσο επίκαιρος είσαι.
  Στον Βασίλη αναφέρομαι.

  Like

  1. Φαίη είπε

   ΗΡΘΑΝ
   ντυμένοι “φίλοι”
   αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
   το παμπάλαιο χώμα πατώντας.
   Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.
   ……………………………………………………………………….
   Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέπη τους.
   Ούτε μέλισσα καν δε γελάστηκε το χρυσό ν’ αρχινίσει παιχνίδι
   ……………………………………………………………………………………..
   Ούτε καν ένα χνάρι θεού στην ψυχή τους σημάδι δεν άφησε
   ούτε καν ένα βλέμμα ξωθιάς τη μιλιάς τους δεν είπε να πάρει.
   Έφτασαν
   ντυμένοι “φίλοι”
   αμέτρητες φορές οι εχθροί μου,
   τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
   Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
   παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
   Στ’ ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα
   μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά.
   Μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά.

   Από ΤΑ ΠΑΘΗ, Ανάγνωσμα Δεύτερο ΟΙ ΗΜΙΟΝΗΓΟΙ
   στο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ του Οδυσσέα Ελύτη.

   Like

 2. μέχρι τώρα που ίσχυαν οι συμφωνίες επανεισδοχής πόσους περίπου έχει πάρει πίσω η Τουρκία;

  “Στην ουσία δηλαδή η Τουρκία απαλλάσσεται από την υποχρέωσή της να δέχεται πίσω τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και τώρα στο Ερζερούμ μπήκε η ταφόπλακα ακόμα και αυτής της κωμικής “επιτυχίας”!”
  Πρέπει να στενοχωρηθούμε δηλαδή γι αυτό και να αναλάβει ο Αβραμόπουλος σπουδαία δράση επ’ αυτού;

  Like

 3. Στο παιχνιδι eRepublik αυτη την στιγμη γινετε πολεμος αναμεσα Βουλγαριας/Ελλαδας και των συμμαχων τους, εναντιων Τουρκιας/ΦΥΡΟΜ και των συμμαχων τους.
  Ελατε να βοηθησετε την Ηλεκτρονικη Ελλαδα και να παιζετε ενα παιχνιδι οπου εκτος τον πολεμο, μπορειτε να δημιουργήσετε εταιρειες, να τις βαλετε στο χρηματιστηριο, να παιζετε στο χρηματιστήριο,υπηρετηστε στον Ελληνικο Στρατο, να γινετε μελος ενος κομματος, να γινετε βουλευτης, ακομα και προεδρος της χωρας, να κανετε εφημεριδα και να γραφετε τα αρθρα σας και αλλα πολλα.
  Κυριως να γνωρισετε την Ελληνικη ηλ.κοινοτητα στο τσατ της Ελλαδας.
  ακολουθηστε τον λινκ αυτο:

  http://www.erepublik.com/en/referrer/Iggy+Rock

  προσεξτε το μαιλ σας ωστε να κανετε επιβεβαιωση του λογαριασμου σας, αποφυγετε yahoo, προτιμηστε ελληνικα μαιλ προβαιτερς.
  Αν δεν παρετε επιβεβαιωση προσπαθηστε ξανα με διαφορετικο μαιλ.
  Η e-Hellas σας περιμενει.

  Οδηγος νεων παικτων:
  http://www.erepublik.com/en/article/new-players-guide-2011-1-1-by-hellenic-infantry–1630881/1/20

  Like

  1. Και ποιος το’ φτιαξε αυτο το παιχνιδι ρε μεγαλε ?

   Και γιατι να παιξουμε, θα μας κανει καλλιτερους ανθρωπους αυτο το παιχνιδι?

   Like

 4. Η ουσία είναι να τους δεχτούν στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ και στο Μπαγκλαντές. Υπάρχουν 1000 πλοία παροπλισμένα,που μπορούν να
  μεταφέρουν με ασφάλεια, με διατροφή και ξάπλα, 2-3 εκ απ΄αυτούς

  Like

  1. Η ουσία είναι να μην τούς περνά καθόλου απ’το μυαλό ν’…..αποδημήσουν…..
   Τουλάχιστον όχι έτσι…..”μπουλουκηδόν”…..
   Βασικότερη προυπόθεση…..η παύση τού πολέμου…..
   Όλα τ’ άλλα είναι…..παγκόσμιος…..”στρουθοκαμηλισμός”…..
   Εξυπακούεται…..υπέρ οπλοβιομηχανίας καί σχετικού λαθρεμπορίου!!!!!!!!

   Like

 5. Ο Π.Παυλόπουλος κρίνεται όχι για το λόγο του αλλά για το νομοθετικό του έργο, που δεν ήταν άλλο από αυτό της νομιμοποίησης παρανόμων μεταναστών.
  Καμμένος είναι ο Παυλόπουλος και αν φιλοξενούμε τον κ.Καμμένο στα ίδια άρθα με τον Παυλόπουλο υπάρχει περίπτωση να τον κάψουμε και αυτόν.

  Like

 6. Τι αποκάλυψε η ΕΕ για την μυστική ατζέντα της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα…esti grafi..re ti malakies lete reeeeeeeeeeeee

  Like

 7. Απαίτηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η αλλοίωση της Ελληνικής φυλής.

  Όλοι είναι στο παιχνίδι Παυλόπουλος, Παπανδρέου, Παπουτσής, ΚΚ, Καρατζαφέρης, κλπ

  Τι έχει γίνει με τους λαθρο;

  έχουν κατακτήσει χωρίς πόλεμο το κέντρο της Αθήνας, της Πάτρας κλπ

  έχουν αυξήσει τις εγκληματικές ενέργειες και έχουν φυλακίσει τους Έλληνες μέσα στα σπίτια τους;

  Υπάρχει Έλληνας ή Ελληνίδα που να περπατάει ελεύθερα, μόνος του, ή μόνη της, στους δρόμους της Αθήνας μετά την δύση του ηλίου;

  Ζούμε σε μία φυλακή από την δύση του ηλίου και μετά;

  Με τον Yiogo πρωθυπουργό και τις δηλώσεις του “πόσο λυπάμαι τους μετανάστες που δεν μπορούμε να τους προσφέρουμε μία καλή ζωή” , τις δηλώσεις του ότι θα τους χαρίσουμε γη που ανήκει στο πολεμικό ναυτικό, θα τους φτιάξουμε και τζαμί

  οι λαθρο άρχισαν και βγάζουν γλώσσα στους Έλληνες

  βγαίνουν και από πάνω, είναι αυτό που λένε δώσε θάρρος στον χωριάτη να αναίβει στο κρεββάτι

  Το θέμα “τείχος” στον Έβρο πρέπει να ψαχτεί πολύ γιατί κάτι κακό έχουν σκεφτεί και πάλι εναντίον της Ελλάδας και εναντίον των Ελλήνων

  Αυτοί είναι ικανοί να φτιάξουν “τείχος” και να παραχωρήσουν σύνορα της Β. Ελλάδας, ποιός θα είναι εκεί να επιβλέπει;

  θα στείλουν τα άλλα κόμματα πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, να επιβλέπουν που θα μπεί το τείχος;

  ή μετά που θα μπει θα πουν ότι παραδόθηκε και άλλη Ελλάδα από δήθεν λάθος;

  και πόσο ασφαλές θα είναι αυτό το τείχος; θα υπάρχει και φύλαξη; ή θα το ανεβοκατεβαίνουν με σκάλες;

  θα βάλουν και νάρκες μετά το τείχος;

  πόσα θα πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος την κατασκευή του τείχους;

  και πόσο θα κοστίσει στην πραγματικότητα;

  πόσα θα μπουν και πάλι μέσα στις τσέπες τους;

  Like

  1. Ένα κακό με τον φράκτη είναι ότι βρίσκεται στη μέση του πουθενά καθώς διαχωρίζει ανατολική από δυτική Θράκη, δηλαδή Ελλάδα από Ελλάδα.
   Ένας άλλος κίνδυνος είναι αυτός που αναφέρθηκε σε μια εκπομπή, ότι δηλαδή δεν θα είναι φράκτης αποτρεπτικός αλλά φράκτης συγκέντρωσης και βιομετρικής καταγραφής των λαθρομεταναστών για να μην φύγουν ποτέ από την χώρα.
   Ο κυριότερος όμως κίνδυνος είναι ο εφησυχασμός που θα δημιουργήσει. Θα πιστέψουν κάποιοι ότι έγινε κάτι αλλά στην ουσία δεν θα έχει γίνει τίποτα. Συνδυάζεται μάλιστα από μεγαλειώδεις εξαγγελίες περί απελάσεως των μη νομίμων λαθρομεταναστών, αλλά αυτό μάλλον στην πράξη θα μετατραπεί σε συστηματικές νομιμοποιήσεις άρα μη απελάσεις των περισσοτέρων, ενώ οι 100-200 απελάσεις που θα γίνουν θα διαφημιστούν με την δέουσα τηλεοπτική μεγαλειότητα των ΜΜΕ.

   Like

   1. εδώ θα συμβάλλουν όλοι οι προπαγανδιστές δημοσιογράφοι Να λέμε τα ονόματά τους για να μην τα ξεχνάμε Τρέμη, Χρήστος Κώνστας, Τσίμας, Καψής Μανώλης και Παντελής, Χατζηνικολάου και άλλοι

    την αλήθεια θα την ακούσουμε από Κουίκ και Τ Παπαδόπουλο και Λυμπεράκη

    Like

 8. ”Απαίτηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η αλλοίωση της Ελληνικής φυλής.”
  Προσυπογράφω το σχόλιο σου και συμπληρώνω:
  Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας πέτυχε γιατί δεν ήταν ένα κράτος με κοινή θρησκεία και κοινά εθνικά χαρακτηριστικά.
  Στην Ελλάδα όπου το 90% περίπου του πληθυσμού της είναι ΄Ελληνες χριστιανοί ορθόδοξοι, χωρίς την νοθεία με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες δεν μπορούν να πετύχουν τα σχέδια τους.

  Like

  1. leftayparxoun, μπήκα σε λεωφορείο και ένας πολύ μελαμψός, μα παρα πολύ μελαμψός φιλούσε ερωτικά μια Ελληνίδα κοπέλλα. Σε μια στάση μπαίνει άλλη Ελληνίδα, ο παραπολύ μελαμψός σταμάτησε το ερωτικό φιλί με την πρώτη και έπιασε κουβέντα με την δεύτερη.

   στο τέλος ; κατέβηκε σε μία στάση με την δεύτερη

   θα μου πεις εξαίρεση

   εύχομαι

   Like

   1. Κι αυτες οι…κοτες,για να μην πω τιποτ’αλλο,γιατι καταδεχονται να ξεφτιλιζονται ετσι?Τι αρχες εχουν?

    Like

   2. Γιατί παραξενεύεσαι; Είπαμε, υπάρχει προπαγάνδα αποδοχής της πολυπολιτισμικότητος. Κάποιοι τσιμπάνε, κάποιοι όχι. Αυτές οι “κότες” όπως λες έχουν φάει τον πρόλογο και πιστεύουν σε έναν κόσμο ομογενοποιημένο. Παλαιότερα, κάποιες άλλες κότες είχαν φάει τον πρόλογο του οθωμανισμού και “τυφλωνόντουσαν” από αγάδες, σουλτάνους, τσαούσιδες* κλπ.
    Δες ποια ήταν η ετυμηγορία των Ελλήνων, τον καιρό της τουρκοκρατίας σε αντίστοιχες καταστάσεις:
    “Η Έλλη θέλει σκότωμα με δίκοπο μαχαίρι
    με δίκοπο μαχαίρι
    γιατί άφησε τον άντρα της και πήρε κομισέρη
    και πήρε κομισέρη**”
    Το άσμα εδώ
    *Τσαούς: Τούρκος λοχίας
    **Κομισέρης: Τούρκος αξιωματικός

    Like

  2. Leftayparxoum, εαν σε ενα κράτος με πληθυσμό περίπου 10500000κ. υπάρχουν 2500000 μετανάστες κυρίως μουσουλμάνοι, δηλ. 1:4, πώς είναι τότε το 95% ορθόδοξοι; Υπάρχει περιοχή της Ελλάδας αμιγώς κατοικημένη απο ορθόδοξους; Οχι ασφαλώς, άρα τα νεοταξίτικα σχέδια μπορούν να εξελίσσονται κατα το δοκούν. Ας μην είμαστε τόσο αισιόδοξοι…

   Like

 9. 1.ο ηγέτης μακράς πνοής… μίλησε για λύση του κυπριακού!!!
  αλήθεια ποια λύση εννοεί??? τη λύση που είχε προτείνει .. σχέδιο αναν οι κύπριοι την απέρριψαν με ποσοστό 90%
  … θυμάμαι αυτόν και την ντάρα να τρέχουν κυπρο να διαλύσουν το κυπριακό κράτος για να κλέψουν τα αφεντικά τους τα κοιτάσματα…

  2.ο ηγέτης μιλάει για υφαλοκρηπίδα… ενώ έπρεπε να μιλάει για α.ο.ζ

  παίζετε το ίδιο παιχνίδι που παίζονταν στην κυπρο πριν 5 χρόνια
  πάνε να διαλύσουν τη χώρα κ να κλέψουν τα τεράστια αποθέματα
  φυσικού αερίου κρητης κ πετρελαίου στο Καστελόριζο!!!
  στην κυπρο βρέθηκε ενας πραγματικός πατριώτης …ο Παπαδόπουλος
  έκανε την α.ο.ζ και συμφώνησε με τους Εβραίους την εκμεταλευση τους και οχι μόνο!!
  οι Εβραίοι αυτή τη στιγμή μας έχουν ανάγκη για να σπάσουν το μουσουλμανικό κύκλο Αιγυπτίων – Τουρκιάς -σύριας -ιρακ
  ζητείται ενας πατριώτης να κάνει εδω και τώρα α.ο.ζ κ να αποκτήσει η ελλας σύνορα με την κυπρο!!

  Like

 10. Παλαιώτερα οι απελάσεις γινόταν προς τη Χώρα καταγωγής των λαθρο και όχι στην Χώρα από την οποία ήρθαν. Εδώ θα πρέπει να επιβεβαιώνεται η καταγωγή τους από τις Πρεσβείες των Χωρών τους και στη συνέχεια να μεταφέρονται στη Χώρα τους ή με ναυλωμένες πτήσεις ή με καράβια κρατούμενοι σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

  Like

  1. Ναι, αλλά:

   α. Οι λαθρομετανάστες με υπόδειξη των διακινητών τους (στους οποίους πολλοί χρωστούν χρήματα για τη μεταφόρά τους και έτσι τους φοβούνται) καταστρέφουν ότι διαβατήρια ή άλλα στοιχεία έχουν για την ταυτότητα ή την ιθαγένειά τους και λένε ψέμματα στις ελληνικές αρχές ως προς τη χώρα προέλευσής τους.

   β. Οι πρεσβείες των χωρών προέλευσής τους, κάνουν το βλάκα, και λένει “μα αυτοί δεν είναι υπήκοοί μας, είναι Παλαιστίνιοι, δεν τους βλέπετε, έχετε κανένα στοιχείο ότι είναι δικοί μας;” και αρνούνται να τους παραλάβουν.

   γ. Σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει Πρεσβεία της χώρας τους στην Αθήνα και η συζήτηση με το αν είναι ή δεν είναι υπήκοοι και αν έχετε ή δεν έχετε ή που το ξέρουμε ότι έιναι αυτές οι φωτογραφίες τους γίνονται μέσω της ελληνικής πρεσβείας στο εξωτερικό και της δικής τους της πρεσβείας σε άλλη χώρα, με μια συνεννόηση αλλαλούμ γιατί λόγω της διαφάνειας έχουν διοριστεί στην Πρεσβεία τα μέλη της φυλής και όχι όσοι μιλούν καλά μια ξένη γλώσσα.

   δ. Επειδή συμβαίνουν όλα αυτά, προσπαθούμε να τους δώσουμε στην Τουρκία η οποία λέει “πως αποδεικνύετε ότι αυτοί έφτασαν σε σας μέσω Τουρκίας αφού εμείς δεν τους είδαμε;” ή “αυτοί είναι Αφγανοί και εμείς δεν έχουμε υπογράψει σύμβαση επαναπροώθησης με το Αφγανιστάν, τι θέλετε να τους κρατήσουμε στην Τουρκία, είστε καλά, δεν τους παίρνουμε, πήγαίνετέ τους εσείς στο Αφγανιστάν με αεροπλάνο”(γνωρίζοντας ότι αυτό δεν γίνεται)

   Like

   1. Ἐγώ δὲν θά δίσταζα νὰ χρησιμοποιήσω τὸν φόβο γιὰ νὰ κάνω τὸν λάθρο νὰ μοῦ πῆ στὰ γρήγορα ἀπὸ ποῦ ἔρχεται,καὶ δὲν εννοῶ νὰ τὸν κακοποιήσω.
    Ἀπειλή κακοποιήσεως εἶναι ἀρκετὴ.
    Μπορεῖς καὶ νὰ τοῦ κάνης τὸν βίο ἀβίωτο,καὶ νὰ δῆς πῶς θυμᾶται ἀπὸ ποῦ ἦρθε.
    Ἕνα ἁπλό παράδειγμα:
    Μπῆκες παράνομα στήν χώρα μου; Ποινικὸ.
    Κάτσε στὴν Στενὴ μέχρι πού θὰ ξεράσης ἀπὸ ποῦ κρατᾶ ἡ σκούφια σου.
    Μερικὲς χιλιάδες θὰ μποῦνε,οἱ ἄλλοι θὰ τὸ μάθουν καὶ δὲν θὰ ἔρθουν.
    Ἄν δὲν σταματήσουν,κάνε ὅτι κάνει ἡ Saudi.
    Ἐφάρμοσε τὸν νόμο ΤΟΥΣ,Σαρία!
    Μουσουλμάνοι δὲν εἶναι;
    Τὸ νὰ κυβερνᾶς μιὰ χώρα δὲν εἶναι δημοσιοϋπαλληλίκι.
    Θέλει balls μὴ πῶ καμμιὰ ἂσχημη κουβέντα,καὶ ἐμεῖς ἔχουμε ἕνα κοινοβούλιο μέ κινούμενα σκίτσα γιὰ βουλευτές.
    Ξέρω-ξέρω,τώρα θὰ τ᾿ἀκούσω,ἀπὸ μερικοὺς τῆς θολῆς κουλτούρας!
    Καί εἶχα μία σκασίλα!

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s