ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1: “Η παγίδα για τον Ρουσόπουλο έχει στηθεί (!)” 17/2/2006

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα του Intelligence Report του ελεεινού σταθμάρχη των ναζί Χριστοφοράκου που όπως σας είχαμε αποκαλύψει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, γράφτηκε πολύ πριν αναλάβει το δημοσιογραφικό σούργελο με το παρατσούκλι “Μαρι Μαρ”, γνωστή πρασινοφρουρό, διορισμένη στον ΟΤΕ. Θα δείτε και μόνοι σας ότι ο τρόπος γραφής δεν έχει καμμία σχέση με τα κουτσομπολιά που γράφονται κατινίστικα τύπου “Ο Καραμανλής τρώει, πίνει και σκοντάφτει”.

ΣΣ. Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, η Siemens ήταν ο φορέας που συντόνιζε όχι μόνο την επέλαση του ναζιστικού κεφαλαίου στην Ελλάδα, δίνοντας μίζες για όλες τις Γερμανικές εταιρείες, αλλά όλα τα κουμάσια της, από τον Χριστοφοράκο, τον Γιούνγκ, τον Καραβέλα είναι πράκτορες που κρατούσαν μέσω χρηματισμού “δεμένο” ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού πολιτικού συστήματος. Συντηρούσαν δε και συντηρούν μέρος του παρακράτους. Κλικ στην εικόνα:

Σε λίγο, μία απίστευτη αναφορά και για την οικογένεια Μητσοτάκη.

4 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1: “Η παγίδα για τον Ρουσόπουλο έχει στηθεί (!)” 17/2/2006”

 1. ἡ λαιμαργία … ἡ ἀλλαζονεία … καθώς καί ἡ ἀλόγιστη ἐπιθυμία νά γίνεις “κάποιος” εἶναι συνήθως κακοί σύμβουλοι !

  Like

 2. O ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΩΣ Ο ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΤΣΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ MEGA 7+7 (1989-1999),ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΩΣ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
  ΕΑΝ ΣΤΗΝ “ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΗ” ΕΠΟΧΗ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΓΚΩΜΙΑΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ!) ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΠΥΡΑΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΜΕΣΑΙΩΝΑ!
  ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
  ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ…

  Like

  1. Ο άνθρωπος αυτός,πλήρωσε το γεγονός ότι κέρδισε ΜΟΝΟΣ του τις-μέχρι τότε-σίγουρα χαμένες εκλογές του 2007 για τη ΝΔ,ελέω των-παντελώς τυχαίων-χιλιάδων πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα στην Ελλάδα.
   Γεγονός που,φυσικά,ήταν βούτυρο στο ψωμί των αντικειμενικών ΜΜΕ.
   Παρεμπιπτόντως,ο κος Ρουσόπουλος ήταν περισσότερο λαμόγιο από άλλους,για τους οποίους δεν έχει ακουστεί ΠΟΤΕ τίποτα το μεμπτό;Βλέπε Λαλιώτη,Γιάννο κ.α.
   (Κρίμα που δεν δόθηκε η ευκαιρία να είναι υποψήφιος ο Θοδωρής τότε και να κριθεί από το λαό της Περιφέρειας Αττικής..Πιστέψτε με,πολλοί θα έπαιρναν την απάντηση που με τίποτα δε θα περίμεναν,αλλά θα τους ΑΞΙΖΕ.)

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s