Τα καθάρματα του μνημονίου τώρα προετοιμάζουν την πτώχευση, όπως ήταν επόμενο.

Δείτε πως οι βουβουζέλες των ΜΜ”Ε” αρχίζουν και βάζουν στο προσκήνιο τα σενάρια περί “κρίσιμου Μάρτη”, περί δυσκολίας στην εκταμίευση της δόσης, αλλά ακόμα χειρότερα, τα σενάρια της πτώχευσης.

Όπως είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή, από την υπογραφή του μνημονίου και μετά, οι ίδιοι οι σωτήρες μας επιθυμούν να πτωχεύσουμε το συντομότερο. Θα μας ωθήσουν οι ίδιοι στην πτώχευση για να καρπωθούν τις εμπράγματες εξασφαλίσεις των τοκογλυφικών δανείων τους, σε τιμές πλειστηριασμού.

Έχουν το απύθμενο θράσος μάλιστα οι βαρώνοι να δημοσιεύουν άρθρα όπως αυτό: Ανοικτό το ενδεχόμενο ελληνικής χρεοκοπίας, παρά το πακέτο στήριξης, λέει ο Κ.Ρογκόφ (ΔΟΛ!!)

που δυστυχώς κάποιοι αναπαράγουν στα πλαίσια της αντιπολιτευτικής στάσης. ΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ! Συνάντηση Παπανδρέου – Ρουμπινί, κρυφή συνάντηση Γάλλων (εξοργισμένων) τραπεζιτών με τον ΓΑΠ κλπ.

Διαβάστε τι γράφαμε λίγες ημέρες μετά την υπογραφή:ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ “ΗΡΩΕΣ” ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ…

…πανηγύριζαν, ήταν “περήφανοι” επειδή προσέφεραν την ύψιστη υπηρεσία.

-Γλιτώσαμε την Πατρίδα! Ούρλιαζαν με σιγουριά…

-Τα δύσκολα έχουν περάσει! Δήλωνε η περσόνα του ΔΝΤ και ο Χάρυ Πότερ της διαπλοκής.

Ανεπάγγελτοι, δικηγορίσκοι, πολιτικάντηδες, προσπαθούσαν να μας πείσουν. Άνθρωποι με απόλυτη άγνοια των οικονομικών, χωρίς καν να γνωρίζουν τι ψηφίζουν, έβγαλαν οικονομοτεχνικά πορίσματα. Δεν ήξερε ο Σαμαράς που ήταν οικονομολόγος, ήξεραν “αυτοί”.

Σήμερα (τότε, 12/6/2010) λοιπόν, μεταδίδει το Bloomberg (και το CNBC) ότι η Ελλάδα θα πάει σε αναδιάρθρωση του χρέους, ενδεχομένως και τον Αύγουστο (εντέλει πήρε παράταση έναν μήνα μετά).. Το Bloomberg είναι το σοβαρότερο οικονομικό δίκτυο παγκοσμίως και λέει τα αυτονόητα. Εμείς θα σας εξηγήσουμε με απλά λόγια τι κατάφεραν “αυτοί” του ΝΑΙ:

Εάν η Ελλάδα αναδιάρθρωνε το χρέος ΠΡΙΝ ψηφίσει το μνημόνιο, τότε οι πιστωτές θα συρόντουσαν σε συνδιαλλαγή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΓΓΥΑ πέραν των ομολόγων που κρατούσαν στα χέρια τους! Θυμηθείτε οι καμμένοι από το χρηματιστήριο, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ; Ακριβώς ότι θα έκαναν τα ομόλογα αυτοί που τα κατείχαν. (Οι φίλοι της “νέας διακυβέρνησης” βέβαια, γνώριζαν τις ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ μεθοδεύσεις και θησαύρισαν με τα CDS). Αντίθετα η επαναχρηματοδότηση της χώρας θα ήταν πλέον δική τους αναγκαιότητα, όπως μια τράπεζα επαναχρηματοδοτεί τον ΛΑΝΑΡΑ για να συνεχίσει τη λειτουργία του μπας και πάρει κάτι πίσω. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;

Τωρα όμως, ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΙ, εάν η Ελλάδα πάει σε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, οι ΝΕΟΙ πιστωτές της που “εξαγόρασαν” τις υποχρεώσεις, έχουν προσημειώσει ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΕΘΝΙΚΑ ΕΣΟΔΑ, ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. Όλα αυτά μάλιστα, χωρίς δικαίωμα αναστροφής από την Ελλάδα, χωρίς το δικαίωμα οποιασδήποτε προσφυγής. ΕΤΣΙ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΠΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Καταλάβατε πόσο εύκολα (νομίζουν ότι) ξεπούλησαν την Πατρίδα; Χωρίς μάλιστα να δώσουν δεκάρα τσακιστή!

Εάν μάλιστα περίμεναν 24 ώρες (!!) για να υπογράψουν το μνημόνιο, η Ελλάδα θα είχε μπει στον Ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης με την ενεργοποίηση του άρθρου 122 της σ. Λισσαβόνας ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕ Η GOLDMAN SACHS! Ναι, οι διαχρονικοί σύμβουλοι της Νέας διακυβέρνησης. Για τέτοιο αίσχος μιλάμε. Γι’ αυτό ο Παπακωνσταντίνου έτρεχε την επομένη της ψήφισης για να περάσει τις πραξικοπηματικές τοποποιήσεις!

Κάποιος θα ρωτήσει “δηλαδή όσοι ψήφισαν ΝΑΙ είναι λαμόγια”; Η απάντηση είναι σαφής: ΟΧΙ, δεν είναι. Είναι απλώς άσχετοι από οικονομικά ή απλώς κομματόσκυλα. Αυτό όμως δεν ελαφρύνει την θέση τους. Δεν διαχειρίζονται το ψιλικατζίδικο του μπαμπά τους (μακάρι να είχαν θα καταλάβαιναν περισσότερα) αλλά τις τύχες ενός ολόκληρου Έθνους.

Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι συνένοχοι. Το γνωρίζουν και γι’ αυτό τρέχουν ασθμαίνοντες για να διασωθούν. Γνωρίζουν και τις “ιδιωτικές” δημοσκοπήσεις με δείγμα 12,000 ανθρώπων (!!) που δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό έχει ανατραπεί πλήρως.

Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα, εμείς δηλαδή πρέπει τάχιστα να αποτινάξουμε τους εμπνευστές της μεγάλης ληστείας και να επιστρέψουμε τα λεφτά του ΔΝΤ μέχρι τελευταίας δεκάρας ώστε να τους ξεφορτωθούμε. Μπορεί να χρειαστεί να πεινάσουμε για 2-3 μήνες. Εκεί όμως θα φανεί εάν πραγματικά αξίζουμε να σωθούμε. Εάν μπορούμε να αφυπνίσουμε την συλλογική ηθική που μας κράτησε ζωντανούς για χιλιάδες χρόνια. Εάν μπορούμε να αποτινάξουμε την ελεεινή μετάλλαξη του χαρακτήρα μας που καλλιεργήθηκε έντεχνα στην μεταπολίτευση. Αυτή η μετάλλαξη που ανέδειξε τα άθλια στοιχεία του χαρακτήρα μας, τι μιζέρια και τον συμπλεγματισμό μας. Τώρα θα αποδείξουμε εάν αξίζουμε να λεγόμαστε Ελληνες και να είμαστε Ελεύθεροι.

Γιατί μας ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ λέγοντας μας ότι …

“Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!”

Και οι μικροί αυτοί “ελληνες” φρόντισαν να την ξεπουλήσουν για να γεμίσουν τα προτοφόλια τους. Ενώ η Αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, τελείως απλή, τεκμηριωμένη ιστορικά και φάρος για το μέλλον και την ελευθερία:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

37 thoughts on “Τα καθάρματα του μνημονίου τώρα προετοιμάζουν την πτώχευση, όπως ήταν επόμενο.”

 1. Δηλαδη αν καταλαβα καλα μας λες για ολα φταιει ο καραμανλης,για το μνημονιο για την χρεοκοπια γιατι ο παο δεν εχει προερδο γιατι η αεκ δεν παιρνει πρωταθλημα γιατι χιονιζει εδω που ειμαικαι αποκλιστηκα και δεν εφαγα γαλοπουλα στην πεθερα μου…………ελεος…….

  Like

  1. Σιγά μην ξέρει να γράψει το όνομά του
   αντιγράφή είναι από εδώ

   DeFreJus: Καραμανλής ο Κουρασμένος: «Εγώ δεν κάνω για πολιτικός …4 Ιαν. 2011 … Καραμανλής ο Κουρασμένος: «Εγώ δεν κάνω για πολιτικός»!!! Λίγο… αργά δεν το κατάλαβε, «αδέλφια»;. Τέτοιο πολιτικό παχυδερμισμό δεν έχει …
   defrejus.blogspot.com/2011/01/blog-post_2351.html

   Like

 2. οι Ελληνες(και οι λαοί γενικότερα) δεν ειναι προϊόντα για να ανήκουν κάπου….

  Like

 3. Οι Ελληνες και οι λαοί γενικότερα,δεν είναι προϊόντα για να ανήκουν κάπου.

  Like

 4. λαος και στρατος ενωμενος ποτε νικημενος…

  επαναστατικη κυβερνηση τωρα… ζητω ο Ελληνικος Στρατος

  Like

   1. Γιατί τι θα πάθεις;

    Ποιός έπαθε το οτιδήποτε από τον λαό;

    Έπαθαν οι πολιτκοί (παντώς επιπέδου), ο λαός τι έπαθε, γεννήθηκα και ζω στην Β Πειραιά, στο πατρικό μου αλλά και στο σημερινό μου σπίτι δεν θυμάμαι κανείς να διώχτηκε, αν στην Β Πειραιά δεν διώχτηκαν άνθρωποι που υπήρξαν διώξεις στον Ν Λακωνίας;

    Like

   2. Επειδή η χούντα ηταν αμερικανοκίνητη,μόλις τσινισε λίγο κλαίω τα τελευταία 40 χρόνια την μισή Κύπρο(με την χούντα και τον εθνάρχη αργότερα).

    Like

   3. Piko δέν διαβάζεις καί κανένα ἂλλο βιβλίο μπάς καί δεῖς χαΐρι ;;;
    ἡ Κύπρος … κεῖται … μακράν …

    Like

   4. Έχεις ακουστά τίποτα για Ίμια για γκρίζες ζώνες;

    Ξέρεις τι σημαίνουν Ίμια;

    Κατοχή Ελληνικού εδάφους.

    Στα Ίμια έχουμε την μοναδική (και άπό την αρχαιότητα μέχρι σήμερα) ήττα του στόλου με υποστολή σημαίας.

    Like

   5. Piko τό διάβασα !
    ἀλλά ἐπειδή ἒτυχε νά ζήσω καί τήν βασιλεία καί τήν ἐπανάστασι … εἰλικρινά χέστηκα ἂν ἕνας κομμουνιστής θά ἔχει δικαίωμα νά ἀναγνώσει τόν Ριζοσπάστη του ἢ τήν Αὐγή του ! Γιατί καί τότε ἐκδίδονταν μιά χαρά καί μποροῦσες νά τίς διαβάσεις μιά χαρά ! ἀρκεῖ νά μήν προέβαινες σέ προπαγάνδα καί νά μήν προκαλοῦσες τήν καθεστηκυῖα τάξι !
    Σήμερα σέ τυλίγουν σέ μία κόλλα χαρτί … καί τρέχα γύρευε !
    Μπορεῖ σήμερα νά διαβάσει κανείς ἂνετα Ἑστία, Στόχο, Ἐλεύθερη Ὧρα ;;;
    τό ἲδιο πρᾶγμα συμβαίνει ! μέ τό πρόσχημα της δημοκρατίας !
    Γιά τήν ἀπώλεια τῆς Κύπρου ὁ μόνος ποῦ εὐθύνεται εἶναι ὀ μαλάκας ὁ Ἰωαννίδης καί ὁ ρίψασπις Καραμανλῆς! Οἱ ἀξιωματικοί στό μόνο ποῦ ἐγώ καί πολλοί ἂλλοι τούς προσάπτουμε εἶναι ποῦ δέν καθάρισαν τούς λεχρῖτες ἀκόμη καί τά παιδιά τους ! ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΟΥΤΕ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ !!! τίποτε … μά τίποτε … νά μήν θυμίζει τό πέρασμά τους ἀπό τούτη τήν χώρα !
    Αὐτοί κατάντησαν τήν Ἑλλάδα στήν κατάστασι ποῦ εἶναι σήμερα (ἀκριβῶς ἲδια κι ἀπαράλλαχτη ὅπως τό 1966 ὑπερχρεωμένη, κατακερματισμένη καί μέ τούς γείτονές της νά ξερογλείφονται γιά κομμάτια της) στά ἲδια χάλια τήν ἒφεραν τώρα ! Μόνο ποῦ ἒμαθαν στό μεσοδιάστημα… καί φρόντισαν τούτη τήν φορά νά προφθάσουν νά τήν ξεπουλήσουν … καί νά τήν ἁλυσοδέσουν πισθάγκωνα !
    ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ! Δ Ι Α Χ Ρ Ο Ν Ι Κ Α ! ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ ! ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ! ΟΛΟΙ ! καί ὅποιος δέν θεωρεῖ ἑαυτόν προδότη … νά μᾶς τό ἀποδείξει !

    Like

   6. Πρόσφατα δέν ἦταν ποῦ ζήτησε ὁ χοντροπάγκαλος τίς ΙΡ ἀπό τόν Ταρζάν ὅλων ὅσων τόν ἒβριζαν ;;
    πρόσφατα δέν ἔκλεισαν τόσα blogs ;
    τόν τελευταῖο χρόνο δέν κάνουν συνεχεῖς ἀναφορές σέ τρόπους χειραγώγησης τῶν bloggs ;
    ὁ Γκιόλιας ἐπί βασιλείας γενιᾶς τοῦ Πολυτεχνείου δέν δολοφονήθηκε ; (δέν ἀναφέρομαι ἂν μοῦ ἂρεσε ἢ δέν μοῦ ἂρεσε τό συγκεκριμένο blog) !!
    Ἀναφέρομαι στήν πολυφωνία… στήν δημοκρατία καί στήν λογοκρισία !!
    Θές νά ἀναφερθοῦμε σέ δημοσιογράφους ποῦ δέν τούς γούσταρε τό συγκεκριμένο σύστημα καί φιμώθηκαν ;
    Βάλε τόν Κοσκωτᾶ δίπλα σ’αὐτά τά λαμόγια καί δές ποιός ἒκλεψε περισσότερα !
    Προκειμένου νά ἐκλείψουν ὅλα ὅσα προανέφερα …. προτιμῶ τά τάνκ !
    Προτιμῶ ἡ Ἐθνική ὁδός νά εἶναι Ἐθνική καί νά μήν χρειάζεται μπαλώματα κάθε τρεῖς καί λίγο καί νά μήν κατασκευασθεῖ μέ δικά μας χρήματα καί νά δίδεται δῶρο στόν κάθε ἀληταρᾶ! Νά ξέρω πῶς ἂν χρειασθεῖ μπάλωμα θά πάρουν κεφάλια !
    Ὁ δρόμος στήν γειτονιά ποῦ μεγάλωσα μέχρι τά 43 μου ποῦ ἒφυγα δέν εἶχε ἀσφαλτοστρωθεῖ ΠΟΤΕ !! ἀπό τό 1967 !!! καί δέν εἶχε τό παραμικρό πρόβλημα ! μέ χιόνια, βροχές , πλημμῦρες, ζέστη … κρῦο !! ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ! ἐκτός ἀπό τά τμήματα ποῦ τρυποῦσαν ἀπό ΟΤΕ ΥΔΡΕΥΣΙ… ποῦ τά ἒκαναν σάν τά μοῦτρα τους !

    Like

  1. να βγουνε δεκα τανκς στο συνταγμα στην βουλη τωρα..

   δεν υπαρχει αλλη λυση…πρεπει να το καταλαβουμε ολοι μας…

   επαναστατικη κυβερνηση τωρα…ΠΡΑ-ΞΙ-ΚΟ-ΠΗ-ΜΑ..

   ειναι ολοι τους βολεμενοι και φοβισμενοι…

   ο κοσμος πειναει η Ελλαδα μας πεθαινει το εθνος πεθαινει..

   τερμα τα πολλα λογια και οι αναλυσεις…
   να παρει την κατασταση στα χερια του ο Ε.Σ ..

   ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Σ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ..

   Like

   1. Σιγά ποῦ θά πεινάσουμε ! κατ’ ἀρχάς ὁ στρατός (ὅτι ἒχει ἀπομείνει θά κάνει ψωμί γιά ὅλο τόν κόσμο).
    Γιά θυμήσου πόσο εἶχε τό ψωμάκι τό 1967 καί πόσο τό 1972 !
    Γιά θυμήσου ὅτι ξαναπεράσαμε πετρελαϊκή κρίσι τό 1972 … ἀλλά ἡ Ἑλλάδα μέ τήν οἰκονομία ποῦ εἶχε δέν χαμπάριασε τίποτε!
    Γιά θυμήσου ὅτι “ἒπεσε” ἡ “χούντα” ὄταν ἒβγαλαν τά πετρέλαια !
    Ἡ “άμερικανοκίνητη χούντα” διατηροῦσε καλύτερες σχέσεις μέ τήν Ρωσία παρά μέ τίς Η.Π.Α.
    Γιά θυμήσου ὅτι ἂν ἢθελες δεύτερη τρίτη ἢ καί τέταρτη δουλειά ἒβρισκες ἐν ριπῇ ὀφθαλμοῦ ! ἀρκεῖ νά ἢθελες !! ἀλλά τότε δέν χρειαζόσουν “κουλώνια ζιβανσί γιά τά πουδάρια σου” οὒτε νά πᾶς στό Ντουμπάϊ νά παριστάνεις τόν μέγα καί τρανό!
    τί ὂμορφα ἒστησαν τήν παραμύθα τους τόσα χρόνια … τί καλά !! καιρός νά σπάσει καί ἡ φοῦσκα καί τό ἀπόστημα !

    Like

 5. Πολλά από αυτά που παρουσιάζεις, δεν τα σκέφτηκα αλλά και δεν τα είχα διαβάσει, μου την βαράει πολύ άσκημα αυτό το παιχνίδι.

  Like

 6. “Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα, εμείς δηλαδή πρέπει τάχιστα να αποτινάξουμε τους εμπνευστές της μεγάλης ληστείας και να επιστρέψουμε τα λεφτά του ΔΝΤ μέχρι τελευταίας δεκάρας ώστε να τους ξεφορτωθούμε. Μπορεί να χρειαστεί να πεινάσουμε για 2-3 μήνες. Εκεί όμως θα φανεί εάν πραγματικά αξίζουμε να σωθούμε.”

  Ολυμπία δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώσουμε τα χρέη μέχρι τελευταίας δεκάρας για να ξεφορτωθούμε το ΔΝΤ. Αφού η δανειακή σύμβαση δεν έχει ψηφιστεί και μάλιστα με πλειοψηφία 3/5 δηλ. 180 ψήφους από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και αφού το χρέος είναι επαχθές γιατί να το πληρώσουμε. Επίσης ο Π. Καμένος είπε ότι έχουμε πληρώσει 325 δις ευρώ μέχρι τώρα άρα όλο το χρέος και κάτι επιτόκια είναι καλυμμένα. Εγώ σαν Έλληνας πολίτης αρνούμαι πεισματικά να πληρώσω τοκογλυφικές χρεώσεις από όπου και να προέρχονται.

  Like

 7. Ἐγώ πάλι θά διαφωνήσω μέ τό ἂν εἶναι ὅλοι λαμόγια !
  Κατ΄ ἐμέ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ !
  ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !
  ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !
  Δέν ἒχουν δικαίωμα νά ἐπικαλεσθοῦν ἂγνοια! ΓΙΑΤΙ ;;; γιατί ὅταν δικαιοῦνται ἐπιστημονικούς συνεργάτες φυτεύουν τήν γυναῖκα τους … τήν γκόμενα … τήν κολλητή ἢ τό ἐκάστοτε κομματόσκυλο ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ! ἀντί νά προσλάβουν ἂτομα ποῦ γνωρίζουν!
  Γιατί διαγκωνίζονται ποιός θά πρωτοεἶναι συνδαιτημόνας τοῦ τάδε ἢ τοῦ δεῖνα καί πῶς θά φωτογραφηθοῦν ! ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ! ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ! ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ !
  καί ἂς μοῦ πεῖ κάποιος πῶς κατά τήν διάρκεια τῶν γευμάτων καί τῶν δεξιώσεών τους μιλοῦν γιά τό πῶς φυτεύουν τομάτες καί πῶς βγαίνει καλύτερα ἡ πασιέντζα !
  Γιατί ἀπαιτοῦν ἀπό τόν ἁπλό ἕλληνα πολίτη νά γνωρίζει τόν νόμο καί νά μήν ἒχει δικαίωμα νά ἐπικαλεσθεῖ ἂγνοια νόμου … λές καί ὅλοι καθόμαστε καί διαβάζουμε ποινικό δίκαιο !! λές καί ἀγοράζουμε κάθε φορά ποῦ ἐκδίδεται ἐφημερίδα τῆς Κυβερνήσεως !
  ΓΙΑΤΙ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ οἱ δικαιολογίες τῶν καλῶν προθέσεων … τῶν ἁγνῶν αἰσθημάτων … τοῦ προτέρου ἐντίμου βίου !
  ΜΠΟΧΑ ! ΔΥΣΩΔΙΑ ! ΠΤΩΜΑΙΝΗ ! ΑΙΣΧΟΣ !

  Like

  1. χωστα Ελενη…μαζι σου..

   ειναι πορνες πολυτελειας ολοι τους…

   γ…ω τα κομματα και γ..ω τον κομματισμο μας…

   ολοι εξυπηρετουν συμφεροντα ποτε του ενος και ποτε του αλλου..

   ειναι προδοτες και αλητες και καθαρματα…

   Like

 8. Εντάξει Ολυμπία να πεινάσουμε λέω εγώ και 2-3- χρόνια ποιός θα κυβερνά η θα κυβερνήσει την χώρα ;

  Like

  1. Είναι επίπλαστος ο φόβος της ακυβερνησίας. Έχει προβλέψει το σύνταγμα γιαυτό.

   Like

  2. Ὁ Στρατός ! τί ἐρώτησι εἶναι αὐτή ;;;
   Οἱ περισσότεροι ἐκεῖ μέσα ἒχουν ΔΙΔΑΧΘΕΙ τόν τρόπο νά διοικοῦν ἀνθρώπους (καί ἐκεῖ εἶναι ἡ διαφορά μέ τούς πολιτικούς) !
   Ἂλλο διοικῶ … ἂλλο διαχειρίζομαι ! καί οἱ περισσότεροι βουλευτές ἂν ὄχι ὅλοι δέν ἔχουν διοικήσει οὒτε ἔχουν διαχειρισθεῖ … οὒτε νταβλᾶ μέ κουλούρια !
   Δικηγόροι στήν πλειοψηφία τους ! δηλαδή οἱ τύποι ποῦ ἔχουν διδαχθεῖ νά κινοῦνται στά ὄρια τοῦ νόμου ἢ τῆς νομιμότητας ! νά σοῦ βγάζουν μέ σοφιστεῖες καί σοφίσματα καί νομικίστικες παρόλες τό ἂσπρο μαῦρο ! καί νά μουτζώνεις μετά ἀπό 2 ὧρες τόν ἑαυτό σου καί νά μονολογεῖς :καλά τόσο μαλάκας πιάστηκα ;;;
   Ὁ σοφός λαός μας λέει : στούς γιατρούς καί στούς δικηγόρους νά τά φᾶς! δέν ἔχει πεῖ τίποτε γιά τόν στρατό !

   Like

   1. Ἀκάλεστε μήν μπερδεύεις τούς …. ἒνστολους δημοσίους ὑπαλλήλους καί τούς ….στρατόκαυλους μέ τούς στρατιωτικούς !
    Ἀπό τά καψόνια ποῦ ἔχεις περάσει καί ἀπό τίς κομπλεξάρες μέ τά στρινγκάκια καί τίς ζαρτιέρες κάτω ἀπό τήν στολή καί τό πηλίκιο !
    Γιατί καί ὀ Μιλτιάδης καί ὁ Μ. Ἀλέξανδρος καί ὁ Λεωνίδας καί ὁ Θεμιστοκλῆς καί τόσοι ἂλλοι τῆς σύγχρονης ἱστορίας ἦταν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ! Δέν τούς βάζεις ἲσα κι ὅμοια μέ τόν Παυσανία, τόν Ἀλκιβιάδη καί κάτι ἂλλα ζουμπούλια …. Σωστά ἢ κάνω λάθος ;
    Ἀκριβῶς ἐπειδή γεμίσαμε ἒνστολους δημ. ὑπαλλήλους γιά αὐτό γεμίσαμε καί ζαχαρομπουμποῦδες καί λουλοῦδες …

    Like

   2. ΕΛΕΝΗ,ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΟ !!!
    ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΤΟ:ΔΙΟΙΚΩ=ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ !!!
    ΑΥΤΑ !!!

    Like

   3. Κώστα μήν βασίζεσαι στό φῦλο μου καί τόσο πολύ γιά νά τεκμηριώσεις τήν ὑποτιθέμενη “ἂγνοιά” μου!
    Μήν ξεχνᾶς ὅτι καί οἱ στρατιωτικοί ἐκτελοῦν ἐντολές ! μέσα στό πλαίσιο τοῦ : “ἐκεῖ ποῦ τελειώνει ἡ λογική ἀρχίζει ὁ στρατός” καί ἐπίσης ἔχουν πολιτικό προϊστάμενο!

    Like

 9. Κυριοι, δεν ξερω τι λετε μεταξυ σας, αλλα λιγο πολυ αυτα ειναι γνωστα σε μας τουλαχιστον που ενημερωνομαστε απο blog.
  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ = ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  Like

 10. Κυριοι, δεν ξερω τι λετε μεταξυ σας, αλλα λιγο πολυ αυτα ειναι γνωστα σε μας τουλαχιστον που ενημερωνομαστε απο blog.
  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ = ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s