Αποκαλυπτική ομιλία Καραμανλή πρεσβύτερου. Από την 10ετία του εβδομήντα γνώριζαν ότι υπάρχει ουράνιο στην Ελλάδα!

Αποκαλυπτικό βίντεο που αξίζει να το δείτε, ιδιαίτερα οι νεώτεροι για να διαπιστώσουν ότι δεν επαναλαμβάνεται η ιστορία, αλλά τα ιστορικά λάθη όταν επέρχεται η λήθη.

Vodpod videos no longer available.

 

25 thoughts on “Αποκαλυπτική ομιλία Καραμανλή πρεσβύτερου. Από την 10ετία του εβδομήντα γνώριζαν ότι υπάρχει ουράνιο στην Ελλάδα!”

 1. Ευκαιρία να ανοιχτεί και ο Κρατικός μυστικός φάκελλος για την Κύπρο που ¨κοίτε μακράν¨…..
  Θα μας επιτρέψει όσο ζει ο αξιότιμος κύριος κίσσινγκερ?

  Like

 2. Είναι γνωστή ή τηλεφωνική συζήτηση μεταξύ Καραμανλή Κωνσταντίνου καί Κίσινγκερ.Αποκαλύπτεται πλήρως ό ρόλος τού Εθνάρχη. Είς τό σημείο εκείνο πού ό Περιούσιος Κίσινγκερ τού ζητά ανακωχή εκ΄μέρους τών Τούρκων καί ό ΚΚ ψελίζει ότι έτσι θά τήν καταλάβουν όλην τήν Κύπρον.

  Like

 3. Μην εκπλήσεστε.
  Η απόδοχή από την Ε.Ε. της αίτησης της Ελλάδας για την είσοδο στην Ε.Ε. έγινε κατόπιν μελέτης του υπεδάφους και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας.
  Δεν μας δέχθηκαν για λόγους τουριστικούς όπως αποπροσανατολιστικά κραύγαζε το ΚΚΕ (θα γίνουμε γκαρσόνια της ΕΕ) το οποίο ήξερε τις επί μέρους συμφωνίες.
  Η μελέτη του υπεδάφους της Βαλκανικής και ο απόλυτος έλεγχός της από τις Γερμανόφωνες χώρες, στην πάγια προσπάθειά της διαχρονικά νε αποκτήσει έξοδο στις θερμές θάλασσες, είχε ξεκινήσει από τη βιομηχανική επανάσταση (1750). 48 χρόνια αργότερα και ενώ το γεγονός διαδίδεται στις Γερμανόφωνες επιστημονικές κοινότητες ο Ρήγας Φεραίος προσπαθεί να ενώσει τα Βαλκάνια σε ομόγλωσση και πολυθρησκευτική κοινότητα με ταυτόχρονη ανεξαρτησία από τους Οθωμανούς. Δολοφονείται από τούς ίδιους Γερμανόφωνους κύκλους καθότι τους χάλαγε τη σούπα της υποστήριξης που έδειναν στο σουλτάνο.
  Το ζήτημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών και της προσπάθειας ελέγχου αυτών διαχρονικά, διδάσκεται επίσημα στην επιστημονική κοινότητα των ιστορικών.

  Like

  1. κοιτασματα υπαρχουν και ειναι τεραστια…
   απλα ηταν δεσμευμενα με τη συμβαση κουπερ που ληγει 31/12/2010 γιαυτο κ δεν εχουμε βγαλει τιποτα εως τωρα!!!
   αφου ληγει η συμβαση τα αφεντικα του πλανητη δεν θα τα αφηναν να τα φαμε εμεις…εστειλαν το γιωργο κ τη συνεχεια την ξερετε….

   Like

   1. φαίνεστε ενημερωμένοι Αντρέα και Κωνσταντίνε. Έτσι πιστεύω και εγώ ότι έχουν τα πράγματα
    Τώρα τι κάνουμε;

    Like

   2. Όχι μόνο σε αυτό (αν απευθύνεσαι σε εμένα) αν και Κακριδής θεωρείτε έγκυρος.
    Η ιστορία της αριστεράς στην Ελλάδα είναι ακόμα θολή, καθώς από την Γ! Κομμουνιστική διεθνή και μετά αρνούνται να μας ανοίξουν τα αρχεία τους στο Περισσό.
    Η αριστερά, κρίθηκε, κατακρίθηκε και καταδικάστηκε επανειλειμένα τόσο από την ιστορία όσο και στις συνηδείσεις του Ελληνικού λαού, καθώς πάντα αμφιταλαντευόταν ανάμεσσα στα μισοφεουδαρχικά της αγροτικής οικονομίας και σον μικροαστικό εκδημοκρατισμένο Ευρωπαικό πρότυπο.
    Υπάρχουν συγκριτικές ιστορικές μελέτες στον ελληνικό χώρο για την εργασία και την παραγωγή από τους πρωτο-προβιομηχανικούς χρόνους, στη “Νεότερη και σύγρονη Ελληνική ιστορία” των Γ.Μαργαρίτη, Σπ. Μαρκέτου, Κ.Μαυρέα, Ν.Ροτζώκου, στο “Δημόσιο και Ιδιωτικό βίο στα μεταβυζαντινά χρόνια” των Σ. Ευθυμιάδη, Ν.Νικολούδη, Β.Πέννα, καθώς και ιστοριοδιφικές μελέτες που αφορούν τον “κοινωνικό και πολιτισμικό καταμερισμό και την οργάνωση της εργασίας”, “συγκρότηση και λειτουργεία συντεχνειών”, “προβιομηχανική και μεταβιομηχανική τεχνολογία, πηγές και πλούτος” κ.α.

    Like

 4. Η σύμβαση Κούπερ, αποικιοκρατική ως προς το περιεχόμενό της αφορούσε μόνον την εκμετάλλευση υδροηλεκτρικών έργων και των υδάτων του Αχελώου, δεν κατέστη στην πράξη εφαρμόσιμη.
  Τώρα, η εκμετάλλευση του εγχώριου ορυκτού πλούτου υπόκειται σε δεσμεύσεις, για τις οποίες δεν χρειάζονται έγγραφα..

  Like

  1. Βωξίτες, Λαυρεωτικά, – Γάλλοι;
   Δεν γεννήθηκε τυχαία ο Νταβέλης κ.α. που κυνηγούσαν τους Δούκες και τις Δούκισες και την αριστοκρατία της εποχής που τους πούλησε τα δικαιώματα.

   Like

  2. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ νεαρέ.
   Το αναθεωρημένο σύνταγμα της Ελλάδας του 2001 στη βάση του προηγούμενου της 30 Απριλίου του 2000, προβλέπει ρητά όλες τις φάσεις, ρήτρες και λειτουργείες.
   Ενδεικτικά:
   Περιεχόμενο
   1 Πλαίσιο
   2 Συνταγματικές τροποποιήσεις
   3 Συνταγματική ιστορία της Ελλάδας
   4 Περαιτέρω ανάγνωση
   5 Εξωτερικές συνδέσεις
   Πλαίσιο
   Το σύνταγμα αποτελείται από 120 άρθρα και καθορίζεται σε 4 μέρη:
   Το πρώτο μέρος (άρθρα 1-3), Βασικές παροχές, καθιερώνει την Ελλάδα ως α κοινοβουλευτικός προεδρικός δημοκρατία, και επιβεβαιώνει την επικράτηση Ορθόδοξη εκκλησία στην Ελλάδα.
   Το δεύτερο μέρος (άρθρα 4-25) αφορά τα μεμονωμένα και κοινωνικά δικαιώματα, η των οποίων προστασία έχει ενισχυθεί μετά από την αναθεώρηση 2001. Οι νέες παροχές ρυθμίζουν τα θέματα όπως η προστασία των προσωπικών στοιχείων και η ικανότητα ορισμένων ανεξάρτητων αρχών.
   Το τρίτο μέρος (άρθρα 26-105) περιγράφει την οργάνωση και τη λειτουργία Κράτος. Το άρθρο 28 τυπικά ενσωματώνει διεθνείς νόμοι και διεθνείς συμβάσεις στα ελληνικά νόμος.
   Το τέταρτο μέρος (άρθρα 106-120) περιλαμβάνει τις πρόσθετες, τελικές και παροδικές διατάξεις.
   Συνταγματικές τροποποιήσεις
   Κύρια άρθρα: Συνταγματική συζήτηση στην Ελλάδα, Ελληνική συνταγματική τροποποίηση του 1986, Ελληνική συνταγματική τροποποίηση του 2001, και Επερχόμενη τροποποίηση του ελληνικού συντάγματος
   Το σύνταγμα του 1975 έχει αναθεωρηθεί δύο φορές: το 1986 και το 2001. πρωθυπουργός Kostas Karamanlis ανήγγειλε την πρωτοβουλία της κυβέρνησής του για μια νέα αναθεώρηση και άνοιξε τη συζήτηση για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις.
   Πηγή:
   Α) http://www.worldlingo.com/ma/enwikielConstitution_of_Greece
   Β) Συνταγματική ιστορία, Ινστιτούτο Ελληνικής συνταγματικής ιστορίας και συνταγματικής επιστήμης (ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Πανεπιστήμιο Θράκης)ΕΚΔΌΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΎΛΑ, ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

   Like

  3. Φίλε μου
   Από όσο διάβασα δεν υπάρχουν πουθενά δεσμεύσεις ορυκτών και άλλων πηγών εκτός αυτών που αναφέρεις

   http://gdailynews.wordpress.com/2010/11/28/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7/

   Like

  4. Το τελευταίο που θα τους ένοιαζε είναι υδροηλεκτρικά έργα και τα ύδατα του Αχελώου. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά -όχι νερό. Συμβάσεις που λειτουργούν ως προετοιμασία για την αποκάλυψη άλλων συμβάσεων μου μυρίζει η υπόθεση. Ένα ένα έρχονται στο φως πράγματα που δεν γνωρίζαμε οι περισσότεροι. Ψυχολογική προετοιμασία για την αληθινή διάσταση του ξεπουλήματος αυτού του τόπου και των ανθρώπων του. Γιατί κάποτε θα το εμπεδώσουμε ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο: μα οι κυβερνήσεις του που υπογράφουν ασύστολα από συμβάσεις μέχρι μνημόνια.

   Like

   1. Καλημέρα σας Κριθαράκι. Και αυτός.

    Γιατί κάποτε θα το εμπεδώσουμε ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο: μα οι κυβερνήσεις του που υπογράφουν ασύστολα από συμβάσεις μέχρι μνημόνια.

    Συμπληρώνω: που υπογράφουν ασύστολα ή και θα σεβαστούν τέτοιες υπογραφές από συμβάσεις μέχρι μνημόνια.

    Like

 5. Η λήθη δεν επέρχεται αγαπητέ αρθρογράφε αλλά επιβάλεται.
  Πλάτων: “οι Έλληνες (να) παραμένουν παιδιά”, “η παιδεία που θα λάβουν θα καταστρέψει την πρώην γνώση”
  Ιστορία, δεν είναι η μάχη του Μαραθώνα, η πάλη των τάξεων, ή η άνοδος και η πτώση των πολιτισμών, ιστορία είναι μια παρένθεση λανθασμένων απόλυτων, μια διαδοχή προσχημάτων, μια ταπείνωση του πνεύματος, μπροστά στην ιστορική επανάληψη.
  Έχει ένα απίθανο τρόπο να επαναλαμβάνεται η ιστορία, και ενώ είναι πάντα όρθια και γυμνή, κανείς δεν έχει το θάρρος να την κοιτάξει στ’ απόκρυφά της.

  Τα πράγματα και η εφαρμογή τους είναι κάτω από την εκβιαστική απειλή του πολέμου που δεν θα διστάσουν σε καμμιά περίπτωση να κάνουν.

  Like

 6. Μονον που Ο Κων/νος Καραμανλης υπηρξε ο πρωτος που εφαρμοσε με το χειροτερο τροπο την αστυφιλια. Αλλα λενε και αλλα κανουνε. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΊ. Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ (ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ).
  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΣΒΕΥΜΑΤΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s