Έσφαζαν μέχρι και γυναικόπαιδα για το εμπόριο οργάνων οι φίλοι του ΓΑΠ και της κυρίας Μπακογιάννη.

261210-hakimΦΑΚΕΛΟΣ ΚΟΣΟΒΟ

στο τέλος του άρθρου ακολουθούν φωτογραφίες φρίκης. Μην πατήσετε για να διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου εάν δεν αντέχετε στο θέαμα.

Όλοι οι οργανέμποροι του πλανήτη πρέπει να ανάβουν λαμπάδες ίσα με το μπόι του Γιώργου!

Διαβάστε επίσης: Το εμπόριο οργάνων συνεχίστηκε στο Κόσοβο και με την “ευλογία” της “Ειρηνευτικής δύναμης”;

Άλλη μια “δικαίωση” για τον τιτάνα Γιώργο Παπανδρέου: Νόμιμη η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου!

Ν. Μπερνς: Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Γ. Παπανδρέου!

Seven named in international organ trafficking ring after vulnerable were lured to Kosovo

Η ίδια η Carla Del Ponte, ο Ιαβέρης του Σερβικού λαού παραδέχτηκε για το εμπόριο φρίκης που αποδεδειγμένα λάμβανε χώρα κατά τη διάρκεια του “εμφυλίου” στο Κόσσοβο. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει ότι σιώπησε μπροστά στα ντοκουμέντα που είχε στα χέρια της, λόγω “πιέσεων”. Η πραγματικότητα όμως φαίνεται πως είναι ακόμα χειρότερη αφού ακόμη και ύστερα από την “Ειρηνευτική επέμβαση” των Νατοϊκών δυνάμεων στο Κοσσυφοπέδιο, τα ίδια ανθρωπόμορφα κτήνη συνέχιζαν τις φρικιαστικές τους ενέργειες.

Η έρευνα σταμάτησε “έντεχνα” στο γεγονός των “αιχμάλωτων” στρατιωτών που κομματιάστηκαν από τις δυνάμεις του UCK και τα όργανα τους στάλθηκαν σε “άγνωστους” παραλήπτες. Αυτό μεταφράζεται ως “εκτέλεση αιχμαλώτων πολέμου” που μέχρι στιγμής βαφτίζονται ως “αγνοούμενοι”. Όπως ακριβώς οι σφαγιασθέντες “αγνοούμενοι” της Κύπρου.

Οι φωτογραφίες όμως που ακολουθούν, είναι ισχυρές ενδείξεις ότι οι μισάνθρωποι εγκληματίες συνέχισαν τη δράση τους και μετά την κατάληψη του Κοσσυφοπεδίου από τις Νατοϊκές δυνάμεις. Όχι εναντίον Σέρβων στρατιωτών αλλά άμαχων αγροτών. Συνδύαζαν ευχάριστα δουλειά και διασκέδαση, αφού ο ανθρώπινος πόνος έχει ισχυρό πελατολόγιο.

Οι εκτελεσθέντες αγρότες ήταν 14, στο χωριό Γκράτσκο, τον Ιούλιο του 1999. Με τις ευλογίες της ειρηνευτικής δύναμης.

Η φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τα σφαγιασθέντα θύματα (άμαχους Σέρβους αγρότες). Προσοχή, είναι αυστηρώς ακατάλληλες.

Η κατάσταση των θυμάτων παραπέμπει σε παρόμοιες περιπτώσεις άλλων εμπόλεμων περιοχών αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες Παλαιστινίων με ανάλογες φωτογραφίες.

Να σημειώσουμε ότι αγνοούνται ακόμη 960 πολίτες από μειονότητες στο Κόσοβο (κυρίως Σέρβοι) που απήχθησαν μετά την έλευση της Νατοϊκής δύναμης. Οι άνθρωποι αυτοί απλώς απήχθησαν και εξαφανίστηκαν χωρίς κάποιος να ζητήσει λύτρα ή άλλα ανταλλάγματα για την επιστροφή τους.

Όταν κυνηγούσε τους Σέρβους η Ελβετίδα εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία, Κάρλα ντελ Πόντε, νυν πρεσβευτής της χώρας της στην Αργεντινή, τα media την προέβαλαν με όλα τα μέσα. Όταν όμως αυτή έβγαλε τα «άπλυτα» του UCK στη φόρα (που η Δύση έκρυβε κάτω από το χαλί) και μάλιστα δια βιβλίου (κυκλοφόρησε το 2008, με τίτλο «Το κυνήγι, εγώ και οι εγκληματίες πολέμου»), ενεργοποιήθηκε ο σιγαστήρας. Και ήρθε η έκθεση του Ελβετού ειδικού εισηγητή του Συμβουλίου της Ευρώπης, του νομικού Ντικ Μάρτι, να δημιουργήσει θόρυβο. «Επιβεβαιώνει τις πληροφορίες των σερβικών αρχών ότι περίπου 500 Σέρβοι την περίοδο 1999-2000 οδηγήθηκαν στην Αλβανία από μαχητές του αποκαλούμενου Απελευθερωτικού Στρατού των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου και δολοφονήθηκαν, αφού τους αφαιρέθηκαν όργανα του σώματός τους», επισημαίνει ο Σέρβος αντεισαγγελέας για τα εγκλήματα πολέμου, Μπρούνο Βέκαριτς, ο οποίος δεν έχει πάψει να φωνάζει για την απροθυμία της UNMIK να διερευνήσει την υπόθεση… «Τα όργανα αυτά εστάλησαν στη συνέχεια μέσω του αεροδρομίου των Τιράνων σε κλινικές του εξωτερικού, όπου μεταμοσχεύθηκαν σε ασθενείς οι οποίοι τα είχαν αγοράσει», γράφει στο βιβλίο της η ντελ Πόντε, προσθέτοντας ότι «τα θύματα από τα οποία είχε αφαιρεθεί ο ένας νεφρός κλείνονταν εκ νέου σε ένα κέντρο κράτησης, μέχρις ότου θανατωθούν με την αφαίρεση κάποιου ζωτικού οργάνου». Η Δύση, όταν τέθηκε το ερώτημα Δικαιοσύνη ή «σταθερότητα», προτίμησε τη δεύτερη. Φυσικά, χάθηκαν σημαντικά στοιχεία, καθώς δεν ασκήθηκαν εγκαίρως διώξεις. «Οι διεθνείς οργανισμοί στο Κοσσυφοπέδιο, προτίμησαν μια πραγματιστική πολιτική προσέγγιση, θεωρώντας ότι έπρεπε να προωθήσουν τη βραχυπρόθεσμη σταθερότητα με οποιοδήποτε κόστος, και θυσιάζοντας έτσι μερικές σημαντικές αρχές της Δικαιοσύνης», λέει χαρακτηριστικά ο Ντικ Μάρτι στην έκθεσή του (ήταν εκείνος ο οποίος συνέταξε την επίμαχη έκθεση για τις παράνομες πτήσεις της CIA και τις μυστικές φυλακές της, στην Ευρώπη).

Κανείς δεν ήθελε να ακούσει
Οι Σέρβοι ερευνούσαν την υπόθεση και φώναζαν εδώ και χρόνια. Τώρα, πολλά αλλάζουν. Ο Σέρβος ΥΠΕΞ Βουκ Γιέρεμιτς δήλωσε ότι «η έκθεση δείχνει τι είναι το Κοσσυφοπέδιο και ποιος ηγείται των θεσμών εξουσίας». Το Βελιγράδι κατηγορεί τον Θάτσι για τη δολοφονία 700 Σέρβων και την απαγωγή άλλων 600, των οποίων αγνοείται η τύχη. Από την πλευρά της, η Πρίστινα έκανε λόγο για κατηγορίες, που στόχο έχουν «να αμαυρώσουν τη φήμη του UCK και των μαχητών του», ενώ ο ίδιος ο Θάτσι, ο οποίος έχτισε σπίτι 800 τετραγωνικών μέτρων στην Πρίστινα (και είπε στο Reuters ότι το έφτιαξε με… δάνειο!), δήλωσε ότι «αυτές οι ενέργειες στοχεύουν στην καταστροφή της εικόνας του Κοσσυφοπεδίου». Στο πλευρό του Θάτσι έσπευσε να ταχθεί ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, λέγοντας ότι «η έκθεση αποδεικνύει την πολιτική γραμμή του συντάκτη, ο οποίος κάνει κακή χρήση καταφανώς της αρχής του Συμβουλίου της Ευρώπης». Φυσικά, Κοσσυφοπέδιο και Αλβανία αρνήθηκαν να συνεργαστούν για την έρευνα…

Οι κατηγορίεςΟ Ελβετός δικηγόρος δεν μασάει τα λόγια του: ο Θάτσι ήταν ο επικεφαλής συμμορίας στη διάρκεια του πολέμου, η οποία διέπραττε δολοφονίες, εμπόριο οργάνων και ναρκωτικών και άλλα εγκλήματα. Δραστηριοποιείτο και στην Αλβανία, όπου γινόταν η δια της βίας αφαίρεση οργάνων από τους αιχμαλώτους (μεταξύ των και γυναικόπαιδα), σε αγροικία στην ορεινή περιοχή Μπάρελ, στο βορρά της χώρας (αυτό συνεχίστηκε και μετά τον πόλεμο, ενώ οι ερευνητές επισκέφθηκαν το σημείο). Ο λόγος για την ομάδα γνωστή και ως Drenica Group (όνομα κοιλάδας στο Κοσσυφοπέδιο, όπου συστάθηκε ο UCK). Από την πλευρά της, η Maja Kocijancic, εκπρόσωπος Τύπου της υπεύθυνης για τα εξωτερικά θέματα της ΕΕ, Catherine Ashton, δήλωσε ότι η ΕΕ «παίρνει τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου και το οργανωμένο έγκλημα πάρα πολύ σοβαρά» και τόνισε ότι ο Θάτσι δεν είναι υπεράνω Δικαιοσύνης. Εδώ σημειώνουμε ότι το καλοκαίρι, συνελήφθη από την EULEX στο Κοσσυφοπέδιο, ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας, με κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, φοροδιαφυγή και δωροδοκία. Επίσης, ανακοινώθηκαν τα ονόματα επτά υπόπτων για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα εμπορίας οργάνων, ο ένας εκ των οποίων στέλεχος του «υπουργείου» Υγείας. Τέλος, μέσα από τις διαρροές στο Wikileaks, είδαμε τον Αμερικανό πρέσβη στο Κοσσυφοπέδιο Christopher Dell, ο οποίος κάνει λόγο για «κλεπτοκρατία» στο Κοσσυφοπέδιο, να παρακινεί την ευρωπαϊκή δύναμη ΕULEX να προχωρήσει σε συλλήψεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων, ώστε να μην υπονομευτούν οι μεταρρυθμίσεις…
www.elkosmos.gr

Εδώ θα βρείτε όλη την έρευνα που έχει ξεκινήσει ο πρώτος (αδικοχαμένος) διαχειριστής του blog  και προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε εμείς. http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/12/blog-post_7458.html

«Το κυνήγι: εγώ και οι εγκληματίες πολέμου»Το βιβλίο καταπέλτης της Κάρλα ντελ Πόντε

Αποκλειστικό–Νέα συνταρακτική Έκθεση αποκάλυψη του Συμβ. της Ευρώπης:Κοσοβάροι και οι Αλβανοί του KLA σκότωναν και έπαιρναν τα όργανα των Σέρβων αιχμαλώτων πολέμου.

14 σκέψεις σχετικά με το “Έσφαζαν μέχρι και γυναικόπαιδα για το εμπόριο οργάνων οι φίλοι του ΓΑΠ και της κυρίας Μπακογιάννη.”

 1. το 1999 η κα Μπακογιάννη ήταν περίλαμπρο ιδεολογικό αστέρι της Νέας Δημοκρατίας.

  το εμπόριο οργάνων ξέρει κανείς πώς γίνεται;
  βγάζουμε από κάποιον τα νεφρά πχ τα βάζουμε στην κατάψυξη και μετά ψάχνουμε για τον λήπτη,
  ή εφοδιάζουμε τους UCKάδες με τον ιατρικό φάκελλο του λήπτη, και ένα κινητό εργαστήριο και όπου βρούν Σέρβο τον περνάνε εξετάσεις και αν κάνει για δότης τον χαρακώνουν;
  και η μεταφορά πώς γίνεται; με νταλίκες ή υπάρχει αερογέφυρα ζωής με κάποια νοσοκομεία;
  όποιος γνωρίζει ας απαντήσει γιατί εμένα η ιστορία μου θυμίζει
  τα σαπούνια από Εβραίους και άλλα φαιδρά.

  Μου αρέσει!

   1. Πού ακριβώς είναι η ένστασή σου;
    το άρθρο λέει για αφαίρεση οργάνων σε αγροικία.
    Ας μας πεί κάποιος σχετικός με τη διαδικασία μεταμόσχευσης, είναι δυνατόν να γίνει αυτό ή όλα αυτά είναι μπούρδες;

    Μου αρέσει!

   2. ε δε γίνονται αυτά τα πράγματα ρε Ολυμπιάδα!
    η μεταμόσχευση είναι πολύ σοβαρό πράγμα, δεν είναι ανταλλακτικά που περιμένει ο λήπτης!
    μόνο και μόνο που αναφέρεται λήψη οργάνων σε αγροικία, ε τί να πω;

    Μου αρέσει!

 2. Βεβαίως όλα αυτά γίνονται στο όνομα της ειρήνης, της φιλίας των λαών, της δημοκρατίας, του κοινού συμφέροντος… Και βεβαίως όποιος διαφωνεί είναι ένας κοινός συκοφάντης, τρομοκράτης, αναρχοκουμουνιστής και φασίστας, ρατσιστής πάνω απο όλα που πρεσβέυει τη ρητορική της βίας! Ζήτω ο ΟΗΕ, ζήτω η UNESKO, ζήτω το Ίδρυμα Σόρος… αυτοί μας αγαπάνε και ξέρουν το καλό μας…

  Μου αρέσει!

 3. Δεν άντέχω τις φωτογραφίες με ανοιγμένους ανθρώπους και δεν διάβασα το άρθρο. Διάβασα όμως ότι η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως θα έπρεπε ο Πειραιώς Σεραφείμ να ελεχθεί δικαστικά για δήλώσεις που υποκινούν μίσος μεταξύ των εθνών. Ούτε τις δηλώσεις του κ. Σεραφείμ δεν διάβασα αλλά φαντάζομαι πως τα «έβαζε» με σιωνιστικά σκοτεινά συμφέροντα που υποσκάπτουν τα ελληνικά.

  Μου αρέσει!

 4. Γιατι ηταν φιλοι της Μπακογιαννη;Επειδη το λετε εσεις;Εγω θυμαμαι τη Μπακογιαννη να πηγαινει στο Βελιγραδι την εποχη των βομβαρδισμων.Δεν υπηρξε αλλωστε πιο φιλοσερβος πολιτικος απο το Μητσοτακη που μεχρι στην μη αναγνωριζομενη απο κανενα βουλη των Σερβων της Βοσνιας πηγε το 1993.

  Μου αρέσει!

   1. H Μπακογιαννη ηταν υπουργος Εξωτερικων οταν κηρυχθηκε η ανεξαρτησια του Κοσοβου και η Ελλαδα ηταν απο τις λιγες χωρες της ΕΕ που δεν την αναγνωρισε.Μπορει να πιστευεις οτι αυτο εγινε επειδη δεν την αφησε ο Καραμανλης αλλα παραμενει το γεγονος οτι η Ελλαδα δεν εχει αναγνωρισει το Κοσοβο.
    Τωρα καποιες συναντησεις κσι διευκολυνσεις ειναι απαραιτητες εφ οσον υπαρχουν Ελληνες στρατιωτες εκει και πρεπει να μην αντιμετωπιζουν εχθρικο περιβαλλον.Αναγνωριση απο την Ελλαδα του Κοσοβου δεν υπαρχει παντως.

    Μου αρέσει!

 5. Το ότι δεν την αναγνώρισε δε λέει τίποτα. Παραπληροφορείς.
  Τί τους νοιάζει αν θα τους αναγνωρίσει η Ελλάδα; Αυτοί θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.

  Για διάβασε παρακάτω:

  15 Φεβ. 2008,
  «Sui generis περίπτωση το Κόσοβο»

  Κατά τις συναντήσεις της κας. Μπακογιάννη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ συζητήθηκε επίσης το θέμα του Κοσσυφοπεδίου και την αναμενόμενη απόσχισή του από τη Σερβία.

  Η κα. Μπακογγιάννη φέρεται από το Associated Press να διατύπωσε στην αμερικανική διπλωματία τις επιφυλάξεις της στο θέμα και αργότερα είπε ότι η περίπτωση του Κοσόβου δεν πρέπει να αποτελέσει προηγούμενο για άλλες περιοχές όπως η κατεχόμενη βόρεια Κύπρος.

  «Θα πρέπει να δούμε τη θα συμβεί στην περιοχή και να κάνουμε απολύτως σαφές πώς ότι αποφασιστεί στο Κόσοβο θα είναι μία ιδιάζουσα (sui generis) περίπτωση», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη πριν από τη συνάντηση με την Αμερικανίδα ομόλογό της.

  Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Σον ΜακΚόρμακ δήλωσε ότι «για όσες χώρες έχουν εγείρει το ζήτημα, είτε αφορά την Κύπρο ή όποια άλλη περιοχή σύγκρουσης, δεν βλέπουμε το Κόσοβο σαν ζήτημα που θέτει προηγούμενα».

  Βλέπουμε λοιπόν ότι η ένσταση της Ντόρας δεν ήταν αν θα μπει ή όχι το Κόσοβο σε ΝΑΤΟ-Ε.Ε αλλά να μη δημιουργηθεί προηγούμενο για περιοχές όπως η κατεχόμενη Κύπρος. Και μπορεί να μοιάζει πράξη οφέλιμη προς τον Ελληνισμό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν προσέφερε τη στήριξή της στον Thaci.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s