olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

To ΠΑΣΟΚ είναι συμμορία, όχι κόμμα!

Posted by netakias.com στο Δεκέμβριος 11, 2010

netakias.wordpress.com

«Αρνούμεθα τα Κόμματα και ως συμμορίας και ως ενώσεις ιδιωτικών συμφερόντων. Υπό την έννοιαν αυτή διαλύουν το Κράτος και οδηγούν τους Λαούς εις την Παρακμήν.

Κόμμα σημαίνει την ένωσιν ελευθέρων  και ομοφρόνων ανθρώπων, οι οποίοι συνεργάζονται, δια να γίνουν φορείς της έννοιας του γενικού συμφέροντος, και οι οποίοι επιδιώκουν, μέσα εις την πραγματοποίησιν του γενικού συμφέροντος, την εξυπηρέτησιν και των θεμιτών ατομικών συμφερόντων.

Μόνον εκείνα τα Κόμματα, τα οποία επαγγέλονται εις τους οπαδούς των, ότι θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά των, όχι παραβιάζοντα τους νόμους χάριν των φίλων, αλλά εξασφαλίζοντα μιαν γενικήν ευημερίαν, εντός της οποίας όλα τα άτομα θα ευρίσκουν και την ιδικήν των ευημερίαν, μόνον εκείνα τα Κόμματα είναι άξια των ελευθέρων πολιτευμάτων και της εμπιστοσύνης του Λαού μας.»

Γεώργιος «Γέρος» Παπανδρέου.

Αχ, Ρε Παπανδρέου τι τα ήθελες τα εγγόνια; 

Να ‘σε τώρα να τους βλέπεις, με τον Πάγκαλο, τον Λοβέρδο, την Κατσέλη, τον Παμπούκη, τον Πεταλωτή και τ»αλλα παιδιά.

(Απόσπασμα από το κάτωθι βιβλίο σελ.193)

 

 

 

22 Σχόλια to “To ΠΑΣΟΚ είναι συμμορία, όχι κόμμα!”

 1. against New World Order said

  παλιό ανέκδοτο που ισχύει μέχρι σήμερα. Σταματάει μία ρεπόρτερ κάποιον στο δρόμο και του λέει : αν απαντήσετε σωστά σε 3 ερωτήσεις θα κερδίσετε 1500 € Θα κερδίζετε 500 € σε κάθε ερώτηση. Αν απαντήσετε λάθος σε μία από τις 3 ερωτήσεις θα χάσετε και αυτά που κερδίσατε. ο άνθρωπος συμφώνησε. πρώτη ερώτηση ποιά είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας. Και απαντάει το Παρίσι. Μπράβο κερδίσατε 500€ Προχωράμε στην δεύτερη ερώτηση ή θέλετε να τραβηχτείτε για να μην χάσετε τα 500 € που ήδη κερδίσατε; Ο άνθρωπος συμφωνεί να προχωρήσει. 2ερη ερώτηση : πότε έγινε η επανάσταση κατά των Οθομανών στην Ελλάδα; απαντάει το 1821. Μπράβο κερδίσατε άλλα 500€. Θέλετε να συνεχίσετε; ο άνθρωπος συμφώνησε. 3η ερώτηση τι είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά την επαφή που είχε με την Μαργαρίτα και θα γεννούσε τον Γιώργο; ο άνθρωπος δεν ήξερε, σκεπτόταν, είχε στεναχωρεθεί που θα έχανε και τα 1000 € που είχε κερδίσει ήδη, στεναχωρεμένος λέει : έπρεπε να τραβηχτώ και η ρεπόρτερ φωνάζει Μπράβο σας κερδίσατε και άλλα 500€

  Μου αρέσει!

 2. ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΛΑΣ said

  ΝΕΤΑΚΙΑ ΑΓΟΡΙΝΑ,ΕΙΣΑΙ ΤΖΕΤ,ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !!!

  ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣ ΗΡΑ !!!!!!

  Μου αρέσει!

 3. Xoirosima said

  Το πράγμα είναι σούπερ απλό.
  Αν ένας ηγέτης κράτους αρνηθεί τις εντολές των διεθνών λαμογιών τότε του στέλνουν «γράμμα».
  Ο Χοντρός πιθανότατα αρνήθηκε να ξεπουλήσει την χώρα ή τους καθυστερούσε.
  Πως υπερπηδάς ένα τέτοιο εμπόδιο?
  1-Με δικτατορία (πέρασαν οι εποχές Μπανανίας)
  2-Με πόλεμο (έμειναν στις απειλές γιατί δεν είναι και εύκολο πράγμα)
  3-Με προπαγάνδα και πορτοκαλοκόκκινες επαναστάσεις,εξαγορά των πάντων (αυτό έπιασε)
  Στέλνουν τον ΓΑΠΑ,τον στηρίζουν με φούλ χρήμα και τα ΜΜΕ μαζί του ως οικονομικό δολοφόνο ώστε να ξεπετάξει στο άψε σβήσε τις εντολές τους που δεν είναι άλλες από το γενικό ξεπούλημα της χώρας από κάθε πόρο.
  Μόλις ολοκληρώσει θα εξαφανιστεί ο ΓΑΠΑΣ και η παρέα του.Φοβούμενος όμως τις μαζικές αντιδράσεις έφτιαξε μια όμορφη κοινοβουλευτική ΧΟΥΝΤΑ!!
  Πέρασε στον ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ως και την παιδική σφεντόνα ως όπλο!!!
  Αντιδράς?Τρως ασύληπτο ξύλο.
  Δεν μασάς και αντιδράς πάλι παρά το ξύλο που τρώς?Θα στείλει τις κουκούλες να κάψουν «στρατηγικά».
  Πάλι δεν μασάς και ξανά στον δρόμο είσαι??Τα ΜΜΕ ή θα κάνουν μόκο και τουμπεκί ψιλοκομένο ή θα κουρεύουν τα μηδενικά από τους συνολικούς αριθμούς του πλήθους.
  Πάλι δεν μασάς???Μα καλά τι σκατολαός είσαι ρε Έλληνα και δεν μασάς?Τότε θα σου πετάξει κάμποσες Τρομοκρατικές Οργανώσεις του Κώλου για να σε φλωμόσει στην παραμύθα.
  Ο οικονομικός δολοφόνος ΓΑΠΑΣ και η παρέα του δεν είναι απλά μια πολιτική δύναμη που απλά πρέπει να πέσει αύριο αλλά είναι εντεταλμένοι και επικίνδυνοι ανθρώποι που πρέπει (σοβαρά τώρα) να εξαφανιστούν για πάντα από την χώρα πριν είναι πραγματικά πολύ αργά.

  Μου αρέσει!

 4. […] netakias.wordpress.com “Αρνούμεθα τα Κόμματα και ως συμμορίας και ως ενώσεις ιδιωτικών συμφερόντων. Υπό την έννοιαν αυτή διαλύουν το Κράτος και οδηγούν τους Λαούς εις την Παρακμήν. Κόμμα σημαίνει την ένωσιν ελευθέρων  και ομοφρόνων ανθρώπων, οι οποίοι συνεργάζονται, δια να γίνουν φορείς της έννοιας του γενικού συμφέροντος, και οι οποίοι επιδιώκουν, μέσα εις την πραγματοποίησιν του […] Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου : εδώ […]

  Μου αρέσει!

 5. […] Κατσέλη, τον Παμπούκη, τον Πεταλωτή και τ”αλλα παιδιά.πηγη Το βρήκαμε: […]

  Μου αρέσει!

 6. ΝΙΚΟΣ said

  ΧΟΙΡΟΣΙΜΑ θα έχουμε πόλεμο όταν φύγει το ΔΝΤ και θα ξεσπάσουν ταραχές, τότε θα μπει η Τουρκία. Το ερώτημα είναι αν είμαστε και πνευματικά έτοιμοι. Οι αγώνες των Ελλήνων γινόταν με πίστη στο Θεό, έχουμε ;

  Μου αρέσει!

  • Ένας ακόμα κοινός νους said

   Αυτό σημαίνει σοβαρή ευρωπαϊκή κρίση και θίξιμο των ρωσικών συμφερόντων. Αν η Τουρκία είναι τόσο βλάκας που θα ακούσει τους Αμερικανούς τότε τι να πω; Θερμό επεισόδιο ναι κι αν πιάσει έπιασε. Ποιον θα έχουμε πάνω; Θα ξέρουμε κι αν θα πιάσει. Το θερμό επεισόδιο δεν το γλυτώνουμε, απλά με τον ΓΑΠ επάνω ξέρουμε όλοι που θα καταλήξει. Αν εκτραπούν όμως τα πράγματα, και ο πόλεμος κρατήσει πάνω από μισή βδομάδα, μιλάμε για 99 % σίγουρη Ρωσική παρέμβαση στα ελληνοτουρκικά*, και πλήρη οικονομική κατάρρευση των ευρωζωνούντων! Η κερδοσκοπία θα χτυπήσει αλύπητα και το ένα PIG θα καταβαραθρώνεται μετά το άλλο.

   (ας βρει κάποιος τι ισχύει από συμφωνίες μεταξύ Ελλάδος Ρωσίας και Σερβίας.)

   Μου αρέσει!

   • ΒΡΑΧΟΣ said

    Δεν υπάρχει καμμία συμφωνία Ελλάδας – Σερβίας – Ρωσίας.
    Είμαστε μόνοι μας. Καιρός να το πάρουμε χαμπάρι. Δεν θα μας σώσει κανένα «ξανθό γένος», αν δεν σοβαρευτούμε, χθες.

    Μου αρέσει!

   • Ένας ακόμα κοινός νους said

    Οι Σέρβοι θα τρέξουν από μονοι τους, άμα τρέξει ένας με σλαβικο αίμα, θα τρέξει και Ρώσος. Το red alert μπορεί να μην ξυπνάει εμάς, αλλά γι αυτούς θα χτυπήσει κάργα με ελληνοτουρκική σύρραξη. Μην ξεχνάμε τα υπόλοιπα πιονια στην σκακιέρα και πόσοι παίζουνε, όσο εμείς δεν καταγινόμαστε με το σκάκι και παίζουμε πλακωτό αραχτοί και light από γεωπολιτικά παιχνίδια.

    Μου αρέσει!

   • Ένας ακόμα κοινός νους said

    Βρε δε λέω ότι θα μας σώσει κανένα ξανθό γένος. Χεχεχε. Αλλά μην πας στην απέναντι όχθη. Είναι πολλά που ενώνουν. ΠΟΛΛΑ. άλλοι το έριξαν στην προφητεία και το ξανθό γένος, άλλοι βλέπουν ότι είμαστε μόνοι μας, ε το πρώτο ζόρι ΜΟΝΟΙ θα το τραβήξουμε… Υπάρχει πρόβλημα; Μήπως οι Έλληνες άντρες δεν νοιώθουν ικανοί ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΌ; Ε τότε καλά να πάθουμε.

    Μου αρέσει!

   • Ένας ακόμα κοινός νους said

    καλέ ας σοβαρευτούμε ΑΥΡΙΟ και όλα καλά θα πάνε, να μην είμαστε κότες έστω ΑΥΡΙΟ κι ας είμασταν δεκαετίες τώρα. τα λέω καλά; πάντως τις γυναίκες εμψυχωμένες τις βρίσκω, περισσότερο από τους άντρες. ΕΣΕΙΣ τι πάθατε και δεν ξεκολλάτε από την μεμψιμοιρία δεν καταλαβαίνω.

    Μου αρέσει!

   • ΒΡΑΧΟΣ said

    Ελπίζω να μην κατηγορείς εμένα για μεμψιμοιρία, φίλε μου.Πρόβλημα δεν έχω κανένα. Αν θέλεις την άποψή μου, έχουμε αργήσει να προκαλέσουμε ΕΜΕΙΣ! «Δεν διεκδικούμε τίποτα»,μόνο αυτό ακούς τα τελευταία 35 χρόνια.Καλύτερα εγώ , παρά τα παιδιά μου.
    Κανείς ποτέ δεν βοήθησε κανέναν από «αίμα». Συμφέροντα υπάρχουν , διαρκή και αλληλοσυγκρουόμενα.
    Αν ξυπνήσουμε και αρχίσουμε να καθαρίζουμε το μυαλό μας, θα δείτε ότι οι συμμαχίες θα προτείνονται και δεν θα επιζητούνται…
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις. Κανείς δεν κάνει φίλο, δούλο…

    Μου αρέσει!

   • Ένας ακόμα κοινός νους said

    Πάντως χωρίς πλάκα, νοιώθω πολλά μάτια στραμμένα στους σχολιασμούς εδώ, έχουμε όλοι κάνει τρομερές αναλύσεις και προβλέψεις χωρίς να έχουμε μπει στα σαλόνια ή τα κεφάλια στελεχών (όπως διάβασα σε άλλο σχόλιο) ούτε σε μυστικών υπηρεσιών αρχεία και τρέχα γύρευε. Γουστάρω!

    Μου αρέσει!

  • Κόριννα said

   ΝΙΚΟ
   σὲ τέτοια περίπτωσι τό «πνευματικὸν ἕτοιμον» ἔρχεται στὴν ἐπιφάνεια αὐτομάτως.
   Τὸ παρελθὸν εἶναι μάρτυρας.

   Μου αρέσει!

  • Xoirosima said

   Αν έχουμε να επιλέξουμε εμφύλιο ή πόλεμο με τους γείτονες τότε θα πάρω το δεύτερο και ότι κάτσει.
   Ο Έλληνας είναι μαλθακός και προβλεπόμενος όσο δεν του πειράζεις την οικογένεια.Αν αισθανθεί ότι χάνει και το δικό του κάστρο τότε ούτε 123 Τουρκίες δεν τον βάζουν κάτω.Εκτός βέβαια αν πιάσουν δουλειά οι γνωστοί χομπίστες προδότες αυτού του δύσμοιρου τόπου.

   Μου αρέσει!

 7. […]  γράφει ο netakias στο olympia […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: