Χριστοφοράκος (πατήρ) ο γιατρός των Ες Ες. Λαμπράκης (πατήρ) την εποχή του Γκαίμπελς και από κοντά η Siemens… Τυχαίο; Όχι. Απλά είμαστε διαχρονικά ραγιάδες…

(Γιατί επιμένουμε τόσο στο ξερίζωμα του καρκινώματος της Siemens)

ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜ»Ε» ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΑΝ «ΑΘΩΕΣ, ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ».

Από σήμερα ξεκινάμε έναν κύκλο ντοκουμέντων που θα παρακαλούσαμε να τα δείτε ακριβώς έτσι, ανεξάρτητα από κομματικά ή ιδεολογικά γυαλιά. Άλλωστε, οι «πολιτκές» ιδεολογίες είναι αποκλειστικά για τους πολίτες αυτού του εθνοκτόνου κράτους.

Από συνεργάτες των Ναζί, εξελίχθηκαν σε «αντιστασιακούς» αλλά πάντα ο σκοπός και τα μέσα ήταν τα ίδια. Οι «ιδεολογίες»; Προβιές για να μας κρατούν τυφλούς.

ΥΓ. Καταλυτική είναι η εξέλιξη με τους ισλαμοφασίστες. Παραδοσιακά όργανα των βλαβερών οργανισμών του πλανήτη. Πάμε και όπου βγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Μία εκπληκτική δουλειά του περιοδικού «Λαβύρινθος» που θα την βρείτε στα τεύχη 56 – 57.

60 σκέψεις σχετικά με το “Χριστοφοράκος (πατήρ) ο γιατρός των Ες Ες. Λαμπράκης (πατήρ) την εποχή του Γκαίμπελς και από κοντά η Siemens… Τυχαίο; Όχι. Απλά είμαστε διαχρονικά ραγιάδες…”

 1. Ολυμπία, σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει οι Φασίστες έχασαν τον πόλεμο. Ο κόσμος είναι αντιφασιστικός σήμερα. Αν πιστεύεις το αντίθετο προσποιήσου έστω για λίγο το Ναζί και θα δεις για πότε θα φακελωθείς στην καλύτερη.
  Μη μας αναφέρεις και πάλι τους Ναζί Γερμανούς.
  Σήμερα εξουσία είναι όλοι όσοι πολεμούσαν οι Ναζί.
  Υπόψιν οτι πολλοί απο τους «συνεργάτες» των Γερμανών εξυπηρετούσαν την άλλη πλευρά.

  Μου αρέσει!

  1. θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Από τον Αλάριχο, την ιερά συμμαχία, τους νεότουρκους, τον Κεμάλ, τον αδόλφο και τον μπενίτο εως σήμερα, απλά αλλάζουν προσωπεία. Απλώς ο φασισμός ενσάρκωσε την εξουσιαστική ιδεολογία στο απώγειο: Κάτω το Έθνος (=γέννα), ζήτω το κράτος και η μισανθρωπία. Διάβασε και αυτό:
   https://olympia.gr/2010/02/10/mussolini-papandreou/

   Μου αρέσει!

   1. Κάτω το Έθνος, ενσάρκωσε η Εξουσιαστική ιδεολογία του φασισμού-εθνικού σοσιαλισμού….
    Καλά από που έρχεσαι εσύ?
    Παντελώς άσχετη με τις ιδεολογίες….
    Μου θυμίζεις το μεγκα τσαννελ που αφιερώνει ένα με δύο λεπτά παραπληροφόρησης και λάσπης κατά του Μπερλουσκόνι αλλά αμφιβάλλω αν κανένας έχει πάει απέναντι από πολλούς από τους χαζεύοντας το ιουδαιομπολσεβίκικο κανάλι να δει πως ζουν και τι πιστεύουν οι Ιταλοί και ο Ιταλός Ηγέτης τους,εκτός από τους κομμουνιστές φυσικά…
    Αγαπητή Ολυμπία και η πλάκα έχει τα όριά της.

    Μου αρέσει!

   2. Δηλαδή ο Μεταξάς είπε κάτω το Έθνος ζήτω το κράτος και ζήτω η μισανθρωπία…
    Και μετά πήγε ο παππούς μου ο αντεθνιστής υποτίθεται να πολεμήσει στο Αλβανικό Μέτωπο….
    Ρε τι ψέμμα έχει πέσει στον Νεοέλληνα…πω ρε πούστη μου….

    Μου αρέσει!

   3. Το έργο του Μουσολίνι «Ο ορισμός του Φασισμού» το έχεις διαβάσει; Εκτός εάν γνωρίζεις καλύτερα από τον Μουσολίνι πως ο ίδιος όρισε τον φασισμό.
    Αφού κάνεις τον κόπο και τον διαβάσεις, δες και την πορεία του σε σχέση με την Ελλάδα. Πόσοι ξέρουν ότι ο Μουσολίνι ήταν από τις αιτίες της σφαγής των Ελλήνων στη μικρά Ασία;
    Α, και επειδή μιλάς για Εβραίους, θα μας πεις ποιά η σχέση του Μουσολίνι με τους Εβραίους;
    Και ποιά η σχέση της Εβραϊκής Ελιτ στον φασισμό σήμερα;
    Για να συνεχίσουμε τη συζήτηση στα λέω αυτά.

    Μου αρέσει!

   1. Θείτσα καλεί ανήψι οβερ
    Γορτύνιος εμφανίστηκε οβερ
    Ηνίοχος, Πυρσός, Περίοπας αναζητούνται
    Εμ.Αρκάς εγκατέλειψε την… «δασκάλμαθήτρια;;;
    Μέρμηγκας που;;;
    Εστάνωμε άστα να πάνε
    …βλέπω τον … Αριστοφάνη μου εις τα …κάστρα με μια γλάστρα
    Αρότρη;;; ρε συ Κίμωνα;;;
    Σας αρέσει η Λαΐς έτσι 😦 ;;;
    Εμένα μου αρέσω έτσι 😉 🙂
    κι έτσι 🙄

    Μου αρέσει!

 2. το αυτονόητο είναι ότι λειτουργούμε με κάστες όπως στην Ινδία,
  Παντού τα ίδια ονόματα συναντούμε ως πολιτικούς ως διακεκριμένους, ως επιχειρηματίες, ακόμη και ως «προδότες».
  Ας παραδεχθούμε κάποτε ότι η κυβέρνηση είναι πάντοτε κάπου έξω και οι διαχειριστές εμφανίζονται εναλλασόμενοι μέσα.
  Μήπως δεν ανακτήσαμε ποτέ ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση;

  Μου αρέσει!

 3. Μερικοί ἀνέφεραν,προ καιροῦ,καί τόν Δημήτρη Γληνό,πλάϊ στόν Κοραή σάν διδάσκαλο τοῦ Γένους!!!!πού ἤθελε νά εἰσάγη τό Λατινικό ἀλφάβητο!!!!!καί ἦταν καθοδηγούμενος μέσῳ τοῦ Βουλπιώτη ἀπό τούς Γερμανούς.Ὁ Δημήτρης Γληνός τοῦ ΕΑΜ.
  Τό τί δούλεμα πέφτει δέν λέγεται.
  Ἔχεις δίκιο Βρασίδα,οὔτε ἀνεξαρτησία οὔτε αὐτοδιάθεσι ἀνακτήσαμε ποτέ.
  Ἡ ἐπανάστασι τοῦ 1821 δέν τελείωσε.
  Μᾶς ἔχει πνίξει ὁ βόθρος,Φαναριωτῶν,Κοτσαμπάσηδων καί τέκνων αὐτῶν.

  Μου αρέσει!

  1. Μ΄ ἀρέσει που το γράφεις αὐτό, για να μην το ξεχνᾶμε, ἐπειδή το ΚΚΕ με τον σεχταρισμό που το δέρνει και το μονόχνωτο των ἰδεῶν του, θέλει πάντα να ὑποστηρίζει κάτι τέτοιους «γίγαντες» της διανόησης, ἀποσιωπώντας πάντα ἐξαιρετικούς ἀκαδημαικούς δασκάλους και συγγραφεῖς ἤ ποιητές, ἐπειδή ἀνήκαν στην …ἐκμεταλλεύτρια ἀστική τάξη.

   Μου αρέσει!

 4. Αν και παλαιός αναγνώστης (και κάποιας ηλικίας) του φόρουμ δεν σχολιάζω αλλά προτιμώ να διαβάζω τις απόψεις των αναγνωστών μπήκα στον πειρασμό να γράψω σε απάντηση για το εύστοχο σχόλιο σου περί Κοραή, «Φαναριωτῶν,Κοτσαμπάσηδων καί τέκνων αὐτῶν». Διακρίνοντας έντονα την σκέψη του άημνειστου θησαυρού μας Σκαρίμπα στα γραφόμενα σου, ο οποίος αγνοείται προκλητικά απο το νεοελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και απο το παρών ιστολόγιο, τολμώ να ρωτήσω πως συμβιβάζεται η ωρίμότητα της σκέψης σου με την απουσία του κλήρου, του Καποδίστρια, της Φ.Ε. κλπ απο των «τέκνων αὐτῶν» όπως πιστεύω θα στηλίτευε ο Μπαρμπα-Γιάννης, σημεία αναφοράς τα οποία μας έχουν οδηγήσει σε πάμπολα λάθη. Φιλικά και ζητώντας την κατανόηση σου σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Στράτος

  Μου αρέσει!

  1. Στράτο
   Πρῶτα νά σέ εὐχαριστήσω πού μοῦ ἔγραψες γιά τόν Σκαρίμπα,τόν ὁποῖον δέν γνωρίζω καί δέν ἔχω διαβάσει ποτέ τίποτα δικό του.
   Ντρέπομαι γι᾿αὐτό,διότι ἔχοντας διαβάσει τόσα,αὐτό πῶς μοῦ ξέφυγε;
   Πῆγα στό Google ὅμως καί βρῆκα ποιήματά του καί διηγήματα νά διαβάσω,μέχρι νά ἀγοράσω τά βιβλία του.
   Πῶς γίνεται νά διακρίνης τήν σκέψι τοῦ Σκαρίμπα στά γραφόμενά μου χωρίς νά τόν ἔχω διαβάσει;
   Ἀπίστευτο!
   Δέν ἀνέφερα τόν Κλῆρο,Καποδίστρια καί Φιλική γιατί θεωρῶ ὑπαιτίους τῆς συνεχιζομένης κακομοιριᾶς καί ὑποδουλώσεώς μας,Φαναριῶτες καί Κοτσαμπάσηδες.
   Ἀκόμη στήν Βουλή εἶναι.Σκέτοι βρυκόλακες.
   Τόν Κλῆρο δέν τόν ὑπολογίζω,καί γιά Καποδίστρια καί Φιλική ἔχω θετική γνώμη.
   Ἐσύ τί λές;

   Μου αρέσει!

   1. Καλησπέρα Korinna
    Άκουσα ότι ο Ιρλανδικός τύπος απευθυνόμενος προς την πολιτική ηγεσία του γράφει τα εξής
    Μην τολμήσετε και πάρετε μέτρα σαν αυτά που πήραν οι Έλληνες γιατί θα είστε προδότες
    Εσύ αν δεν κάνω λάθος έχεις άμεση πρόσβαση με Λονδίνο.Επιβεβαιώνεται η είδηση

    Μου αρέσει!

   2. Τό μόνο πού ξέρω Μανώλη εἶναι ὅτι οἱ Ἰρλανδοί δέν θέλουν ἀλλά ἡ Τρόϊκα ἄν δέν ἔχει πάει ἀκόμα εἶναι ἀποφασισμένη νά πάη.
    Οἱ Ἰρλανδοί εἶναι σάν ἐμᾶς καί τούς συμπαθῶ πολύ.
    Ἴσως ἐπειδή ἔχουμε περίπου τόν ἴδιο χαρακτῆρα νά τούς προτιμήση ἡ Τρόϊκα μετά ἀπό μᾶς.
    Αὐτό ὅμως πού μοῦ ἔκανε ἐντύπωσι εἶναι ἡ προθυμία τῆς Ἀγγλίας νά τούς δανείση,καί ἀμέσως σκέφθηκα ὅτι θέλει πάλι νά τούς βάλη κάτω ἀπό τήν μπότα της.
    Δέν ξέρω ἀκριβῶς τί λέει ὁ Ἰρλανδικός τύπος.
    Διαβάζω κάθε μέρα τό BBC.
    Τώρα πού μοῦ τό λές θά κυττάξω αὔριο μήπως μπῶ σέ καμμιά Ἰρλανδική ἐφημερίδα.

    Μου αρέσει!

  2. «η αγωνία του ελληνικού έθνους δεν είχε αρχίσει από την άλωση της Πόλης…. αλλά πολλούς πριν από την άλωση αιώνες, από τη συντριβή της στρατιωτικής ισχύος των Αθηνών από την Μακεδονική δυναστεία (Φίλιππο και Μεγαλέξανδρο) στη μάχη της Χαιρώνειας». Και παρακάτω: «Ο (Κων.) Παλαιολόγος ήταν Έλληνας; Ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος «Αθηναίος»; Φυλετικά, καμιά δεν είχαμε αναμεταξύ μας, συγγένεια. Ήσαν και οι δυο κατακτητές μας»
   Γ. Σκαρίμπας, «Το 21 και η Αλήθεια», Κακτος, Αθήνα 1988, τ Α’ , σ. 35-38]

   Μου αρέσει!

   1. Η Ιστορια δεν ειναι καποιες προσωπικες αναφορες και δοξασιες του οιουδηποτε ,ακομα και ισως»συγχρονου» των «γεγονοτων» ,αλλα το επιστημονικο αθροισμα, αμειλικτων πραγματικων στοιχειων που δρασαν στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,που γυρισε τον «τροχο» της!

    Μου αρέσει!

   2. Λεωνίδα,τα παραπανω που παρεθεσα απο τον Σκαρίμπα δεν ειναι τοσο πρωσοπικες αποψεις και δοξασιες,ειναι μια ολοκληρη σχολη.Η σχολη Αδμαντιου Κοραή.Συμφωνα με τον Κοραή και τη δυτικη του παιδεια,οι Ελληνες πρωτα κατακτηθηκαν απο τους Μακεδονες,στη συνεχεια απο τους Ρωμαιους και μετα απο «Βυζαντινους» και Οθωμανους.Το 1453 δεν πεσαμε στους Τουρκους απλως αλλαξαμε κατακτητη.Το 1821 επαναστατησαν οι αρχαιοι Ελληνες μετα οχι απο 400 χρονια αλλα απο 21αιωνες σκλαβιας(απο τη μαχη της χαιρωνιας).Επισης ο Ιακωβος Ριζος Νερουλος,ιδεολογικος οπαδος του Κοραή υποστηριζει οτι οι Φιλλιπος και Μεγας Αλεξανδρος δεν ηταν Ελληνες αλλα κατακτητες των ελληνων.Αυτοι ηταν οι «προοδευτικοι» της εποχης εκεινης.
    Στον αντιποδα ειναι Ιωάννης Καποδιστριας και βεβαια ο μεγαλος ιστορικος Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος ο οποιος θεωρει αδιασπαστη την ΕΝΟΤΗΤΑ του Ελληνισμου

    Μου αρέσει!

   3. Το σχόλιό μου αναφέρεται στον Σκαρίμπα και την «σχολη Κοραή» οπως λες (η οποια ,παρεπιπτοντως, ουδεποτε επαψε να υπαρχει εως ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!
    Θυμαμαι ενα θλιβερό υποκειμενο που μιλαγε για «αθλιο σφαγεα των λαων»…)

    Μου αρέσει!

   4. Ενημερωμένο σε βλέπω.Κατάλαβα που αναφεροσουν 🙂
    Αυτοι θελουν μια Ελλαδα περιορισμένη στα γεωγραφικα ορια του 1830.Συμφωνα αλλωστε και με τον Νερουλό,Ελλαδα ειναι μονο το ελληνικο κρατος(του 1830) οσοι αλλοι το πατησαν ή το πατουν ηταν και ειναι ξενοι.Αρα Μακεδονία μικρα Ασία κλπ έξω…

    Μου αρέσει!

   5. Να τολμήσω να ρωτήσω τι σχέση έχει ο Σκαρίμπας με τη σχολή Κοραή ; Ο ΓΣκαρίμπας καταρχήν δεν είναι ιστορικός αλλά κριτικός και απαξιώνει παντελώς τον Λόγιο ανθέλληνα Κοραή. Ποτέ δεν είδα να τον επικροτεί σε αντίθεση με το ΚΠ. Τα σχόλια περί Αλεξάνδρου και Παλαιολόγου του ΓΣ μιλάνε για φυλετικούς διαχωρισμούς αρχαιολληνικότητας και όχι του συνεχιζόμενου εξελληνισμού τον οποίο ο ΓΣ τον ασπάζεται ως ευαγγέλιο. Ο Καποδίστριας γύρισε πρώτος την πλάτη στο ´21 με το Πατριαρχείο ακόμα και όταν σφαγιάζονταν ο Υψηλάντης και ο ΓΣ δεν τον συγχωρεί και κατά τη γνώμη μου καλά κάνει. Απ´ τον ΓΣ δεν κινδυνεύει ο ελληνισμός σίγουρα όχι τόσο όσο κυνδίνεψε από τον Καποδίστρια και όλους τους Κωλέτηδες μαζί

    Μου αρέσει!

  1. Μάλιστα,
   ἐννοεῖς τό «1821 καί ἡ Ἀλήθεια» τοῦ Σκαρίμπα.
   Θά τό βρῶ νά τό διαβάσω.
   Μόνο νά ξέρης πώς ὑπάρχουν τόσες ἀλήθειες ὅσοί καί ἄνθρωποι.
   Στό ψάξιμο εἴμαστε πάντα.
   Ὅλο μᾶς ξεφεύγει.

   Μου αρέσει!

 5. Μαλιστα !
  Ο κ.Κουκουνας λοιπον θυμαται (το 1985!!!)να γραψει για «συναντησεις» του Γληνου με την κατοχικη κυβερνηση Ραλλη ,για την ιδρυση των Ταγματων Ασφαλειας!!!!(παλι καλα που δεν εγραψε οτι αυτα τα «εθνικα» ταγματα ειχαν στον μπερε και το σφυροδρεπανο…)
  Επισης μας πληροφορει οτι ο Βουλπιωτης ηταν φιλος του ..Γληνου!!!Μοναδικο αποδεικτικο στοιχειο;
  Μα η αξιοπιστια του …γραφοντα!!!

  Παρακατω ανακατεβει και τον γιατρο Γ.Λαμπρακη ο οποιος ακουσον ακουσον ,σαν φοιτητης ιατρικης ηταν ….ΒΟΗΘΟΣ του καθηγητη Λογοθετοπουλου!!!!

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΚΚΕΔΕς!!
  (ΧΨΑ)

  παρ: Χεσε Ψηλα κι Αγναντευε!

  Μου αρέσει!

 6. ΔΙΚΑΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. (σελ. 62) 1980
  («Αναγνώρισαν την αντίσταση»)
  Και μην ξεχνάτα: Μετά την Γερμανική κατοχή το 1940-45:
  Δυστυχώς: Μας διοικούν δωσίλογοι και μαυραγορίτες,
  και καθαρμάτων σάλαγοι Χήτες και γκεσταμπίτες.
  Όλοι τους προαχθήκανε έχουν τις πρώτες θέσεις,
  και άλλοι αδικηθήκανε με άγριες διαθέσεις.
  Ακόμη και πρωθυπουργό δωσίλογο έχουν κάνει,
  και τον λαό τους συνεργό κάνανε οι ρουφιάνοι.
  Για το κακό που έγινε κ’ αυτός φέρνει ευθύνη,
  διότι με την ψήφο του συντήρησε τα κτήνη.
  Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

  Μου αρέσει!

 7. Ξερει κανεις για την πιθανη σχεση του Χρηστου Λαμπρακη του ΔΟΛ με τους Γερμανους Ναζι. Η γιαγια μου σαν να θυμαμαι που έλεγε (πανε 22 χρονια που πεθανε) οτι η εκταση και η βιλα Λαμπρακη στον Πορο ήταν δημευμενη από τους Γερμανους απο το δημοσιο και του εμεινε του λαμπρακη πεσκεσι.

  Επισης όπως αναφερω και τη σχεση του τοκολυφου διοικητη της Ντωϊτσε Μπανκ Ακερμαν με την Ζημενς και την Σελλ.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s